Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kirpėjas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Olimpiete
nuejau siandien i ta vaiku kirpykla kanto gatvej, tai sake geriausiu atveju apkirpt mano vaika galetu rugsejo 10 d. viskas tipo uzsakyta. na jau man tiek laukti kirpimo, tai nea smile.gif nusivedziau i savo kirpykla, tik ne pas savo kirpeja, o pas jos kolege, kuri vaikus kerpa ten ir vyrus, tai padejo paaukstinima ant kedes, aisku buvo asaru, bet nesimuiste, nesisparde, apkirpo ji labai greitai ir man, kaip mamai, tai labai graziai smile.gif kol jis ten bliove, visos kirpejos bande ten visaip demesi nukreipti, tai biski verkia, biski ziuri smile.gif o kirpeja tik ciauksejo zirklem. zodziu, likau suzaveta tos kirpejos darbu ir kaina, kuria sumokejau uz vaiko kirpima - 5 lt.
neklauskit kur, neisduosiu tongue.gif
p.s. ir negalvokit, kad mums ten uz tuo 5 lt 3 plaukus nukirpo smile.gif mes buvom labai gauruoti ir garbanoti smile.gif pilna zeme plauku, kaip nuo gero vyrioko smile.gif
kukutukas
mano maziukui 1,5 metukų, bet plaukų nuo pat gymimo buvo daug, o augant jie tik storėjo, dabar plaukučiai jau tokie pat kaip tėčio blink.gif todėl nuo metukų neturėdama kito pasirinkimo, sūnelį pradėjau vest į kirpyklą pas savo kirpėją mirksiukas.gif jau tris kartus buvom, labai gerai nukerpa, ir vaikas tvarkingai atrodo thumbup.gif
Zana4
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 03, 17:46)
nuejau siandien i ta vaiku kirpykla kanto gatvej, tai sake geriausiu atveju apkirpt mano vaika galetu rugsejo 10 d. viskas tipo uzsakyta. na jau man tiek laukti kirpimo, tai nea smile.gif nusivedziau i savo kirpykla, tik ne pas savo kirpeja, o pas jos kolege, kuri vaikus kerpa ten ir vyrus, tai padejo paaukstinima ant kedes, aisku buvo asaru, bet nesimuiste, nesisparde, apkirpo ji labai greitai ir man, kaip mamai, tai labai graziai smile.gif kol jis ten bliove, visos kirpejos bande ten visaip demesi nukreipti, tai biski verkia, biski ziuri smile.gif o kirpeja tik ciauksejo zirklem. zodziu, likau suzaveta tos kirpejos darbu ir kaina, kuria sumokejau uz vaiko kirpima - 5 lt.
neklauskit kur, neisduosiu  tongue.gif
p.s. ir negalvokit, kad mums ten uz tuo 5 lt 3 plaukus nukirpo smile.gif mes buvom labai gauruoti ir garbanoti smile.gif pilna zeme plauku, kaip nuo gero vyrioko smile.gif
*

biggrin.gif manau ne kainoje esmė čia smile.gif bet gerai kad apkirpo smile.gif
tiesiog toje vaikiškoje kirpykloje kanto g. tuom gerai, kad vaikams pritaikyta aplinka, mažius ne bijo, pažaidžia kol jį kerpa tongue.gif visokių žaislų duoda, teletabiai per tw eina, tai ramu smile.gif o dar ir vairuoja mašina, visi malonumai biggrin.gif
o kad ten eilės, tai sutinku, mes ir užsirašinėjame blink.gif
Pingvinukas
QUOTE(vilmase @ 2007 08 13, 15:52)
O gal yra specializuota vaikų kirpykla Vilniuje?  help.gif patarkit mamytės  mirksiukas.gif
*

Man atrodo nėra verysad.gif Kodėl niekas nesugalvoja atidaryti tokios kirpyklos kaip Kaune 4u.gif
Lialiabumba
Musu tevelis siandien nuvede,ir nesugebejo apkirt,nes verke doh.gif Na tokie jau tie tevai,eisiu as rytoi,bus tvarka biggrin.gif
Einam tiesiog pas pazystama jau,gera kirpeja 4u.gif
Putlutė
QUOTE(Jurga @ 2005 03 18, 10:25)
skaiciau, kad Akropoly yra kirpykla, kurioje kerpamas mazylis priesais save mato akvariuma - taip lengviau ramiai issedeti. Bet pati ten nebuvau.
*

as buvau ir galiu pasakyti,kad ten kirpimas kainuoja laaabai brangiai-apie 100Lt(bent jau moteriskas ax.gif ) tai manau,kad ne ka maziau ir mazylio kirpimas kainuotu,o tas akvariumas...gal ir patraukia vaiko demesi,bet jei zmogutis neramus,judrus ir nenori kirptis tai tokios gudrybes kazin ar pades g.gif

P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti lotuliukas.gif
Papildyta:
noreciau paklausti mamyciu kokio amziaus vaikiukus jau kerpat?musu pipiras dar mazas,bet planuojam pirkti masinele 4u.gif mums taip atrodo paprasciau tongue.gif
Keberiokšt
jei kalbate apie Burzua- ten yra didelis akvariumas - kirpimas ten kainuoja tikrai ne 100 litu. Ju interneto psl ir kainos:
www.burzua.lt
alexxxx
o aš tai pati kerpu,miegantį,nes kitaip nesiduoda,su manikiūrinėm žirklutėm,per porą miegelių vaikiukas būna gražutis biggrin.gif
ptytukas
P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti

Na nežinau, kaip tai galima siūlyti - o jei mergaitė, tai irgi su mašinėle?! aggressive.gifI r vyrą? Vyrai ir taip spės nuplikti, kam tą procesą skubinti? g.gif Ir iš vis - tas kirpimas mašinėle man primena mano tėvų jaunystės laikus, kai visus skusdavo plikai, kad utėlių neprisiveistų schmoll.gif

Reginiukas
pas pazystama vedu, nes tenka laikyti, o verkiancio i miesto kirpyklas nepriima blink.gif
Simpatiaska
Mielos mamytes patarkit prasau kur apirpti maza mergyte Klaipedoje??
o gal kas kviecia i namus,pasidalinkit prasau info.

bandziau pati kirpti,neiseina,sukiuoja galva...bijau susizeisti vaiko 4u.gif verysad.gif

lauksiu zinuciu i AZ,labai skubiai reikia 4u.gif
Stebukle
Mano vaikinuka smile.gif kirpom Tauragej. "Irenos" kirpykloj cool.gif
tula
Kaune tai labai šauniai atrodo ši:
http://www.kirpyklos.lt/index.php?topic=mo...lt=&kid=838
gal kas lanketes?
O klaipėdoje tai lankomės taikos pr. netoli delfino turgaus-Taikos pr. 111, ten yra vaiku ir vyru kirpykla, mums patinka.
Spindulėlis
Mamos vilnietės, gal galėtumėte parekomenduoti jei ne kirpyklą, tai bent jau kirpėją, kurį apsiimtų kirpti dvieju metų berniuką? Net nebežinau kur ieškoti, o pačiai "trumpinti" jau nebesinori, norėtųsi kokios padorios šukuotės biggrin.gif
jutyte
Mes savo maziuka kirpome Seskineje,,Vizijoje". Ten tokia kirpeja Galina dirba. Nukirpo tikrai sauniai. net nesitikejau tkios stilibgos sukuosenos tokiam maziui(1metai ir 4 menesiai). Kainavo 20 litu smile.gif
deltadu
Pagal visus prietarus ir tradicijas savo maziaus nekirpome, kol nesuejo vieneri metukai...O tada tai jau tevelis patrumpino jo gripkute, nes labai ilga buvo. Kirptis kirpykloje dar nepribrendom, nes riksmo tai buvo o-jo-joj doh.gif
sena niekšė
QUOTE(ptytukas @ 2007 09 30, 19:51)
P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti

Na nežinau, kaip tai galima siūlyti - o jei mergaitė, tai irgi su mašinėle?! aggressive.gifI r vyrą? Vyrai ir taip spės nuplikti, kam tą procesą skubinti?  g.gif Ir iš vis - tas kirpimas mašinėle man primena mano tėvų jaunystės laikus, kai visus skusdavo plikai, kad utėlių neprisiveistų  schmoll.gif
*

na, pas mane sūnus, ne mergaitė, tai šis variantas puikiai galioja.
vyras tai kerpasi plikai. o vaikui uždedam numeriuką. vyras taip moka kirpt, kaip juos armijoj kažkada -- šonus nuskuta vos ne plikai, o viršų palieka. thumbup.gif ir tinka, ir patinka
lolanta
Aš savo 3 metų vyra kirpau Kaune vaikų kirpykloje ir tikrai likau labai patenkinta smile.gif. Ten jį pasodino į mašinėlę davė dar visokių žaislų, per televizorių rodė teletabius, nors ir buvo išsigandes bet nesisukinėjo ir davėsi kirpti. O po visko dar pavaišino saldaine biggrin.gif. Tik ten reikia iš anksto pasiskambinti, ir mes atėjom 10 min. ankstčiau, kad vaikas apsiprastų. Jis iškarto puolė prie žaislų. Visas tas malonumas mums kainavo 20Lt
Laumiux
O aš savo merginai pati kirpčiukus pakirpau, kad plaukučiai į akytes nelįstų. Nekainavo nieko. Už 20 Lt, kuriuos būtume kirpykloje už kelis čakštelėjimus žirklėmis pakloję, prisipirkome naudingesnių dalykėlių.
dangausvaivorykste
Kelis sykius vedziau i vaiku kirpykla Kaune bet antras kirpimas laaaabai nepatiko,tad as pabandziau ji apkirpti masinele ir ka jus jis man issedejo ir labai puikiai apkirpome thumbup.gif ,tad dabar kerpam masinele mirksiukas.gif
tauskalyte
QUOTE(lolanta @ 2008 06 25, 18:23)
Aš savo 3 metų vyra kirpau Kaune vaikų kirpykloje ir tikrai likau labai patenkinta smile.gif. Ten jį pasodino į mašinėlę davė dar visokių žaislų, per televizorių rodė teletabius, nors ir buvo išsigandes bet nesisukinėjo ir davėsi kirpti. O po visko dar pavaišino saldaine biggrin.gif. Tik ten reikia iš anksto pasiskambinti, ir mes atėjom 10 min. ankstčiau, kad vaikas apsiprastų. Jis iškarto puolė prie žaislų. Visas tas malonumas mums kainavo 20Lt
*

mes irgi kirpomes Kaune vaiku kirpykloje ir ten labai faina, nuo pat pirmo karto (mazuciui buvo tada kokie 1,5 metuku) labai jam patiko. dabar jam 4 su virs, tai paskutinius 3 kartus veduosi su savim, kol mano dazosi plaukai, apkerpa maziu :-)
manau, kad kirpykla yra skirta kirptis, ir tikrai negaila tu 20 litu
4u.gif
varhay
mes einam i vaiku kirpykla kaune- tai ten siaip ne taip susitvarko su mano berneliu, paprastoj kirpykloj kazi ir jis leistusi g.gif
esu-mama
gal kas nauja tel vaiku kirpyklos kanto gatvej turit, o tai kiek skambinu telefonas isjungtas, reiks gal uzsukt, tikiuos nebankrutavo g.gif
Fedes
skaitau skaitau, ir nesuprantu- tai negi tikrai Vilniuje nėra sepc vaikų kirpyklos, tik Kaune? verysad.gif
Pingvinukas
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 25, 21:40)
skaitau skaitau, ir nesuprantu- tai negi tikrai Vilniuje nėra sepc vaikų kirpyklos, tik Kaune? verysad.gif
*

Kol kas nėra verysad.gif
~aiwa~
o mes einam į kirpyklą,nes pati nesugebėčiau turbūt apkirpti blush2.gif biggrin.gif
r@siukas
Mums labiausiai tinka ir patinka Veronika iš Eslaudos (Vilnius).
Milinga
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 30, 12:02)
gal kas nauja tel vaiku kirpyklos kanto gatvej turit, o tai kiek skambinu telefonas isjungtas, reiks gal uzsukt, tikiuos nebankrutavo  g.gif
*

mums ten irgi labai patinka thumbup.gif nemanau kad bankrutavo, reikia pasisakmbinti uzsirasyti is anksto, o ir kainos nelabai vaikiskos blush2.gif
Pingvinukas
QUOTE(Milinga @ 2009 03 02, 13:43)
o ir kainos nelabai vaikiskos  blush2.gif
*

Kokios ax.gif
Baniukas
Vedu į kirpyklą ir esu tuo labai patenkinta 4u.gif
eeeglute
O Kanto g. toj kirpykloj nuo kiek laiko vaikus kerpa? Mano dukrytei greit bus metukai, noreciau jau apkirpti, nes kirpciukai jau ilgi, lenda i akytes ir apie ausytes reikia patrumpinti.
Omrum
kas rekomenduotu gera kirpėja Šilainiuose?
Jūja
man kirpimas salone kainuoja 60 lt, vaikų kirpykloj užrašiau dukrytę, tai sakė apie 35 lt. doh.gif Patarkit ar verta mokėt tokius pinigus, ar tikrai ten kažką pakeičia. Šiaip visada pati kirpdavau, bet šeštadienį turim vestuves, tai norim dailiai atrodyt. Plaukų neper daugiausiai, bet kuodelius jau rišamės senokai. 4u.gif
saule.a
Vilniuje, CUP'e, kirpykla ,,Pas Valentina", kirpeja Danute.
Turi atskira kede vaikuciams, labai miela kirpeja. Uz grifkutes pakirpima mokejom penkis Lt, uz patrumpinima visu plaukuciu-desimt Lt.
eeeglute
QUOTE(Jūja @ 2009 05 25, 12:57)
man kirpimas  salone kainuoja 60 lt, vaikų kirpykloj užrašiau dukrytę, tai sakė apie 35 lt. doh.gif  Patarkit ar verta mokėt tokius pinigus, ar tikrai ten kažką pakeičia. Šiaip visada pati kirpdavau, bet šeštadienį turim vestuves, tai norim dailiai atrodyt. Plaukų neper daugiausiai, bet kuodelius jau rišamės senokai. 4u.gif
*

Nu zinok abejoju, ar verta. Jei jau savimi nepasitiki, tai nuvesk pas savo kirpeja ar siaip i kokia paprasta kirpykla. As neseniai pirma karta nuvedziau savo dukryte i vaiku kirpykla kanto g., apkirpo per 10 min. Na, aisku, ten aplinka ir t.t. vaikams pritaikyta, taciau sumokejau 25 lt ir tikrai nematau, kad butu ten kazkas kitaip nei galetu nukirpti kita kirpeja. Tai va, pabandziau, pamaciau ir sakiau db kai reikes tai vesiu pas savo kirpeja.
Ai, beje, vaiku kirpyklos reklama internete skelbia, kad kirpimas ten kainuoja nuo 5 iki 15 lt, tai jei pasenusi info, galetu ir pasikeisti. Tai tiek!
Flinstoun'ai
dar nekart nekirpom ax.gif bet kainos tai siaubingos. Manau uztenka pas savo kirpeja nuvesti rolleyes.gif
eeeglute
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 05 31, 12:59)
dar nekart nekirpom ax.gif bet kainos tai siaubingos. Manau uztenka pas savo kirpeja nuvesti rolleyes.gif
*

Tikrai tikrai siaubingos doh.gif geriau pasiimkit zaislu ir vaziuokit pas savo kirpejas, ten prireikus uzimsit vaika, kol ji apkirps. As tai nezinojau, kaip maniske leisis kirpti, bet viskas sauniai pavyko, tik dairesi vis, nes buvo idomu, kas ja kerpa rolleyes.gif
As tikrai nieko neturiu pries vaiku kirpykla, viskas ten buvo gerai, tik kainos kandziojasi biggrin.gif
mamkexx
Mes kaune i vaiku kirpykla kanto g. vezam. mokam 20lt. Bandem pas vyro kirpeja, bet ji bijo, nemoka. Apkirpo siaip ne taip, sumokejom 5lt, bet daugiau ten nevezam. Geriau brangiau bet kokybiskiau.
Žuvytė
Sveikos,
Maniske gime gan ilgais plaukuciai ir ne vienas nenuslinko, tai dabar 3 metu proga turi kasas iki puses nugaros, kurie gan daznai pakerpami. O kirpcius apskritai kas menesi kerpam. Dabar kerpu pati. Nes paskutini kart kirpykloj nepatiko ir nuo to karto viskas.

Kaune kiek zinau yra vaiku kirpykla. Vilniuje tokios nera. Sakyciau gera galimybe kazkam pradet toki versla - specializuota vaiku kirpykla. Kadangi pati kirpeja turbut niekad nebusiu, nors moku kirpti, tai ir siulau kazkam. Klientu manau tikrai visada bus, jei butu sukurta tinkama atmosfera, kaina gera ir zinoma kirpejos kantrios ir malonios smile.gif
Va, pameciau kazkam ideja mirksiukas.gif
adina
Mane irgi ilgai kamavo mintys kaip reikės apkirpti dukrą, nes ji visuomet buvo bailiukė. Nusprendžiau nusivežti pas savo kirpėją. Kokią savaitę laiko iki važiavimo, su dukra kalbėjomės apie tai, kad važiuosim į kirpyklą ir mus abi kartu apkirps. Kirpėja dukrelę pirmiausia pavaišino saldainiais, apkirpo mane, o tada be jokių stresų ir problemų apkirpo ir dukrą. Nuo to laiko į kirpiklą važiuojame abi. Ir pinigėlių paima tik simboliškai.
S.N.A.S
Mūsų sūnelis važiuoja kirptis kartu su tėveliu. Jam patinko nuo pirmo karto. Bet būna, kad tėtukas užtrunka darbe, tad paskirtą laiką mažius vedamas kokios moiutės eina kirptis..
letuciux
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 13:13)
kas rekomenduotu gera kirpėja Šilainiuose?
*

Man irgi aktualu smile.gif Arba Domeikavoj / Sargėnuose smile.gif
Kriscius
gal kas klaipedoj zinot kokia gera kirpykla? bijau pati prikarpyt nesamoniu blush2.gif
gutė pinkutė
Pastebėjau, labai dažnai kirpėjos bijo vaikus kirpti, o ir teko kartą stebėt sceną, kai kirpėja net pakeltu tonu reikalavo, kad vaikas ramiai sedėdėtų.
Mes vaikštom į paprastą kirpyklą, nuo pat pirmojo karto ten pat.Drąsiai eina pas savo kirpėją, dar pakomanduoja, kad reik greičiau viską, baigt.Visada kirpėja duoda saldainį, baigus kirpt.O jos rankos laksto, kartu su vaiko galva, į visas puses ax.gif
Tautvydas
Mes tai kerpamės pas vyrų kirpėją.Prisiperkam ir nusinešam mašinėlių į kirpyklą. Nelabai noriai maniškis sėdi, bet šiaip netaip nusikerpam. O ir kirpėja tokia faina, kantriai kerpa, pakalbina vaikutį.
aisstte
QUOTE(sigitulka @ 2005 03 17, 23:50)
Savo vaikiuką kirpau dar tik vieną kartą. Jis nesidavė, sukiojo galvą, bet šiaip ne taip apkirpo. Geriau būtų eiti pas kirpėją, mokantį kirpti būtent vaikus. Kur jūs vedate savo vaiką kirptis?
*

Įdomu kokio amžiaus vaikiuką kirpote?
Tautvydas
Šiandien apsikirpome. Pradžioj išėjo kirptis su tėčiu, bet parėjo nenusikirpę, tai vėliau ėjome visi trys. tai šiaip ne taip pavyko. Labai faina kirpėja, turi kantrybės tokį nenuoramą kirpti thumbup.gif
viljana
anksciau pakirpavau pati ,bet neseniai nuvedziau pas savo kirpeja thumbup.gif tai su zirklem modeliniu pakirpo vaikina thumbup.gif greitai vel reikes eit pasipuost bigsmile.gif
afns78
thumbup.gif mes kerpames naujanose grozio salone pas Liucija nuo 1,5 metu ir kaina 10 LT.
Nireglina
Abu vaikus vedu pas savo kirpėją, pas kurią kerpuosi daugiau nei 10 m. Vyresnėlį pati kirpau iki 2 m., o mažių iki 2.4 m. Mūsų kirpėja moka užkalbėti vaikams dantis, tad kerpant nekyla jokių problemų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.