neklauskit kur, neisduosiu
p.s. ir negalvokit, kad mums ten uz tuo 5 lt 3 plaukus nukirpo
nuejau siandien i ta vaiku kirpykla kanto gatvej, tai sake geriausiu atveju apkirpt mano vaika galetu rugsejo 10 d. viskas tipo uzsakyta. na jau man tiek laukti kirpimo, tai nea
neklauskit kur, neisduosiu p.s. ir negalvokit, kad mums ten uz tuo 5 lt 3 plaukus nukirpo
mano maziukui 1,5 metukų, bet plaukų nuo pat gymimo buvo daug, o augant jie tik storėjo, dabar plaukučiai jau tokie pat kaip tėčio
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 03, 17:46) nuejau siandien i ta vaiku kirpykla kanto gatvej, tai sake geriausiu atveju apkirpt mano vaika galetu rugsejo 10 d. viskas tipo uzsakyta. na jau man tiek laukti kirpimo, tai nea neklauskit kur, neisduosiu p.s. ir negalvokit, kad mums ten uz tuo 5 lt 3 plaukus nukirpo tiesiog toje vaikiškoje kirpykloje kanto g. tuom gerai, kad vaikams pritaikyta aplinka, mažius ne bijo, pažaidžia kol jį kerpa o kad ten eilės, tai sutinku, mes ir užsirašinėjame
Musu tevelis siandien nuvede,ir nesugebejo apkirt,nes verke
Einam tiesiog pas pazystama jau,gera kirpeja QUOTE(Jurga @ 2005 03 18, 10:25) skaiciau, kad Akropoly yra kirpykla, kurioje kerpamas mazylis priesais save mato akvariuma - taip lengviau ramiai issedeti. Bet pati ten nebuvau. as buvau ir galiu pasakyti,kad ten kirpimas kainuoja laaabai brangiai-apie 100Lt(bent jau moteriskas P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti Papildyta: noreciau paklausti mamyciu kokio amziaus vaikiukus jau kerpat?musu pipiras dar mazas,bet planuojam pirkti masinele
jei kalbate apie Burzua- ten yra didelis akvariumas - kirpimas ten kainuoja tikrai ne 100 litu. Ju interneto psl ir kainos:
www.burzua.lt
o aš tai pati kerpu,miegantį,nes kitaip nesiduoda,su manikiūrinėm žirklutėm,per porą miegelių vaikiukas būna gražutis
P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti
Na nežinau, kaip tai galima siūlyti - o jei mergaitė, tai irgi su mašinėle?!
pas pazystama vedu, nes tenka laikyti, o verkiancio i miesto kirpyklas nepriima
Mielos mamytes patarkit prasau kur apirpti maza mergyte Klaipedoje??
o gal kas kviecia i namus,pasidalinkit prasau info. bandziau pati kirpti,neiseina,sukiuoja galva...bijau susizeisti vaiko lauksiu zinuciu i AZ,labai skubiai reikia
Mano vaikinuka
Kaune tai labai šauniai atrodo ši:
http://www.kirpyklos.lt/index.php?topic=mo...lt=&kid=838 gal kas lanketes? O klaipėdoje tai lankomės taikos pr. netoli delfino turgaus-Taikos pr. 111, ten yra vaiku ir vyru kirpykla, mums patinka.
Mamos vilnietės, gal galėtumėte parekomenduoti jei ne kirpyklą, tai bent jau kirpėją, kurį apsiimtų kirpti dvieju metų berniuką? Net nebežinau kur ieškoti, o pačiai "trumpinti" jau nebesinori, norėtųsi kokios padorios šukuotės
Mes savo maziuka kirpome Seskineje,,Vizijoje". Ten tokia kirpeja Galina dirba. Nukirpo tikrai sauniai. net nesitikejau tkios stilibgos sukuosenos tokiam maziui(1metai ir 4 menesiai). Kainavo 20 litu
Pagal visus prietarus ir tradicijas savo maziaus nekirpome, kol nesuejo vieneri metukai...O tada tai jau tevelis patrumpino jo gripkute, nes labai ilga buvo. Kirptis kirpykloje dar nepribrendom, nes riksmo tai buvo o-jo-joj
QUOTE(ptytukas @ 2007 09 30, 19:51) P.S.siulau mamytem nusipirkti kirpimo masinele ji nera brangi,o ir vaikas sedint mamai ant keliu ir kerpant bus ramesnis,jausis saugiau,taip nesiblaskys.beto ir vyra galima apkirpti Na nežinau, kaip tai galima siūlyti - o jei mergaitė, tai irgi su mašinėle?! na, pas mane sūnus, ne mergaitė, tai šis variantas puikiai galioja. vyras tai kerpasi plikai. o vaikui uždedam numeriuką. vyras taip moka kirpt, kaip juos armijoj kažkada -- šonus nuskuta vos ne plikai, o viršų palieka.
Aš savo 3 metų vyra kirpau Kaune vaikų kirpykloje ir tikrai likau labai patenkinta
O aš savo merginai pati kirpčiukus pakirpau, kad plaukučiai į akytes nelįstų. Nekainavo nieko. Už 20 Lt, kuriuos būtume kirpykloje už kelis čakštelėjimus žirklėmis pakloję, prisipirkome naudingesnių dalykėlių.
Kelis sykius vedziau i vaiku kirpykla Kaune bet antras kirpimas laaaabai nepatiko,tad as pabandziau ji apkirpti masinele ir ka jus jis man issedejo ir labai puikiai apkirpome
QUOTE(lolanta @ 2008 06 25, 18:23) Aš savo 3 metų vyra kirpau Kaune vaikų kirpykloje ir tikrai likau labai patenkinta mes irgi kirpomes Kaune vaiku kirpykloje ir ten labai faina, nuo pat pirmo karto (mazuciui buvo tada kokie 1,5 metuku) labai jam patiko. dabar jam 4 su virs, tai paskutinius 3 kartus veduosi su savim, kol mano dazosi plaukai, apkerpa maziu :-) manau, kad kirpykla yra skirta kirptis, ir tikrai negaila tu 20 litu
mes einam i vaiku kirpykla kaune- tai ten siaip ne taip susitvarko su mano berneliu, paprastoj kirpykloj kazi ir jis leistusi
gal kas nauja tel vaiku kirpyklos kanto gatvej turit, o tai kiek skambinu telefonas isjungtas, reiks gal uzsukt, tikiuos nebankrutavo
skaitau skaitau, ir nesuprantu- tai negi tikrai Vilniuje nėra sepc vaikų kirpyklos, tik Kaune?
o mes einam į kirpyklą,nes pati nesugebėčiau turbūt apkirpti
Mums labiausiai tinka ir patinka Veronika iš Eslaudos (Vilnius).
Vedu į kirpyklą ir esu tuo labai patenkinta
O Kanto g. toj kirpykloj nuo kiek laiko vaikus kerpa? Mano dukrytei greit bus metukai, noreciau jau apkirpti, nes kirpciukai jau ilgi, lenda i akytes ir apie ausytes reikia patrumpinti.
kas rekomenduotu gera kirpėja Šilainiuose?
man kirpimas salone kainuoja 60 lt, vaikų kirpykloj užrašiau dukrytę, tai sakė apie 35 lt.
Vilniuje, CUP'e, kirpykla ,,Pas Valentina", kirpeja Danute.
Turi atskira kede vaikuciams, labai miela kirpeja. Uz grifkutes pakirpima mokejom penkis Lt, uz patrumpinima visu plaukuciu-desimt Lt. QUOTE(Jūja @ 2009 05 25, 12:57) man kirpimas salone kainuoja 60 lt, vaikų kirpykloj užrašiau dukrytę, tai sakė apie 35 lt. Nu zinok abejoju, ar verta. Jei jau savimi nepasitiki, tai nuvesk pas savo kirpeja ar siaip i kokia paprasta kirpykla. As neseniai pirma karta nuvedziau savo dukryte i vaiku kirpykla kanto g., apkirpo per 10 min. Na, aisku, ten aplinka ir t.t. vaikams pritaikyta, taciau sumokejau 25 lt ir tikrai nematau, kad butu ten kazkas kitaip nei galetu nukirpti kita kirpeja. Tai va, pabandziau, pamaciau ir sakiau db kai reikes tai vesiu pas savo kirpeja. Ai, beje, vaiku kirpyklos reklama internete skelbia, kad kirpimas ten kainuoja nuo 5 iki 15 lt, tai jei pasenusi info, galetu ir pasikeisti. Tai tiek!
dar nekart nekirpom
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 05 31, 12:59) Tikrai tikrai siaubingos As tikrai nieko neturiu pries vaiku kirpykla, viskas ten buvo gerai, tik kainos kandziojasi
Mes kaune i vaiku kirpykla kanto g. vezam. mokam 20lt. Bandem pas vyro kirpeja, bet ji bijo, nemoka. Apkirpo siaip ne taip, sumokejom 5lt, bet daugiau ten nevezam. Geriau brangiau bet kokybiskiau.
Sveikos,
Maniske gime gan ilgais plaukuciai ir ne vienas nenuslinko, tai dabar 3 metu proga turi kasas iki puses nugaros, kurie gan daznai pakerpami. O kirpcius apskritai kas menesi kerpam. Dabar kerpu pati. Nes paskutini kart kirpykloj nepatiko ir nuo to karto viskas. Kaune kiek zinau yra vaiku kirpykla. Vilniuje tokios nera. Sakyciau gera galimybe kazkam pradet toki versla - specializuota vaiku kirpykla. Kadangi pati kirpeja turbut niekad nebusiu, nors moku kirpti, tai ir siulau kazkam. Klientu manau tikrai visada bus, jei butu sukurta tinkama atmosfera, kaina gera ir zinoma kirpejos kantrios ir malonios Va, pameciau kazkam ideja
Mane irgi ilgai kamavo mintys kaip reikės apkirpti dukrą, nes ji visuomet buvo bailiukė. Nusprendžiau nusivežti pas savo kirpėją. Kokią savaitę laiko iki važiavimo, su dukra kalbėjomės apie tai, kad važiuosim į kirpyklą ir mus abi kartu apkirps. Kirpėja dukrelę pirmiausia pavaišino saldainiais, apkirpo mane, o tada be jokių stresų ir problemų apkirpo ir dukrą. Nuo to laiko į kirpiklą važiuojame abi. Ir pinigėlių paima tik simboliškai.
Mūsų sūnelis važiuoja kirptis kartu su tėveliu. Jam patinko nuo pirmo karto. Bet būna, kad tėtukas užtrunka darbe, tad paskirtą laiką mažius vedamas kokios moiutės eina kirptis..
gal kas klaipedoj zinot kokia gera kirpykla? bijau pati prikarpyt nesamoniu
Pastebėjau, labai dažnai kirpėjos bijo vaikus kirpti, o ir teko kartą stebėt sceną, kai kirpėja net pakeltu tonu reikalavo, kad vaikas ramiai sedėdėtų.
Mes vaikštom į paprastą kirpyklą, nuo pat pirmojo karto ten pat.Drąsiai eina pas savo kirpėją, dar pakomanduoja, kad reik greičiau viską, baigt.Visada kirpėja duoda saldainį, baigus kirpt.O jos rankos laksto, kartu su vaiko galva, į visas puses
Mes tai kerpamės pas vyrų kirpėją.Prisiperkam ir nusinešam mašinėlių į kirpyklą. Nelabai noriai maniškis sėdi, bet šiaip netaip nusikerpam. O ir kirpėja tokia faina, kantriai kerpa, pakalbina vaikutį.
Šiandien apsikirpome. Pradžioj išėjo kirptis su tėčiu, bet parėjo nenusikirpę, tai vėliau ėjome visi trys. tai šiaip ne taip pavyko. Labai faina kirpėja, turi kantrybės tokį nenuoramą kirpti
anksciau pakirpavau pati ,bet neseniai nuvedziau pas savo kirpeja
Abu vaikus vedu pas savo kirpėją, pas kurią kerpuosi daugiau nei 10 m. Vyresnėlį pati kirpau iki 2 m., o mažių iki 2.4 m. Mūsų kirpėja moka užkalbėti vaikams dantis, tad kerpant nekyla jokių problemų.
|