Savo vaikiuką kirpau dar tik vieną kartą. Jis nesidavė, sukiojo galvą, bet šiaip ne taip apkirpo. Geriau būtų eiti pas kirpėją, mokantį kirpti būtent vaikus. Kur jūs vedate savo vaiką kirptis?
skaiciau, kad Akropoly yra kirpykla, kurioje kerpamas mazylis priesais save mato akvariuma - taip lengviau ramiai issedeti. Bet pati ten nebuvau.
Kaune, laisves dale ( bet nezinau tikslaus gatveles pavad) yra vaiku kirpykla kur vaika kerpa masinytej ar jam zaidziat.
Kaune, I.Kanto gatveleje, visai salia Carlstono restorano yra tikra "Vaiku kirpykla". Jie specializuojasi butent vaiku kirpime. Galima kirptis zaidziant, ar masinelej. Maniskis niekur kitur nesikerpa. Tiesa savaitgaliais ten reikia netrumpai palaukti, bet galima isanksto uzsisakyti. Ju tel. 222525. Sekmes!
taip taip nes as pries pora dienu neradusi kirpejoskad apkirptu, pati taip nuzarinau kad dabar visi juokiasi:)))))))
QUOTE(KristinaH @ 2005 03 18, 13:57) Kaune, I.Kanto gatveleje, visai salia Carlstono restorano yra tikra "Vaiku kirpykla". Jie specializuojasi butent vaiku kirpime. Galima kirptis zaidziant, ar masinelej. Maniskis niekur kitur nesikerpa. Tiesa savaitgaliais ten reikia netrumpai palaukti, bet galima isanksto uzsisakyti. Ju tel. 222525. Sekmes! Gaila, kad nežinau, kur Vilniuj yra tokia kirpykla
Tie patys iš kauno vaikų kirpyklos norėjo filialą Vilniuje daryti, bet praėjo jau metai, o žinių apie tai jokių.
Saviškę aš kerpu namie, bet labai jau kreivai išeina. Norėčiau taip pat turėti pastovią kirpėją, kuri moka bendrauti su vaiku, kad jis išsedėtų visą kirpimo laiką. Jei ką nors surasite, būtinai parašykite.
Musu visa seima kerpasi pas kirpeja Seimyniskiu gatveje. Ten kirpykla prie Zalgirio stadiono kitoje gatves puseje salia Zooparduotuves. Mano vaikis uzsiziuri i veidrodi ir isedi kol nukerpa, bendrauti moka, o as esu prisiziurejusi, kaip ji taiso darzelio vaiku pramogas su zirklemis, kai ateina iskarpytais lopais vaikai.
nezinau kaip su vaikais 2 metu, maciau kaip kerpa gal 4 metuku. jei domina konkreciau rasykit i az, duosiu varda ir telefona
Labai keista, kad Vilniaus kirpyklos nieko negali pasiulyti vaikams. Anadien maciau kazkoki sena lietuviska dokumentini filma, kur praslydo kadras, kaip kirpykloj vaikas sodinamas i tokia masinyte (panasiai kaip prekybos centruose vazineja) ir ten kerpamas. Tokia maza smulkmena, bet vaikui, manau, butu l.smagu. Maniskis irgi is tu kuriems zodis"kirpykla" asocijuojasi su siaubu.
O del tos Akropolio kirpyklos su akvariumu - nieko ypatingo, buvom ten. Minusas, kad l.brangu - vaiko kirpimas ar 15, ar 20 lt, be to, tos kedes taip salia viena kitos sustatytos, kad tikrai nemalonu.. Teks vaziuoti i Kauna kirptis QUOTE(Nedurna @ 2005 03 22, 08:53) O del tos Akropolio kirpyklos su akvariumu - nieko ypatingo, buvom ten. Minusas, kad l.brangu - vaiko kirpimas ar 15, ar 20 lt, be to, tos kedes taip salia viena kitos sustatytos, kad tikrai nemalonu.. Teks vaziuoti i Kauna kirptis Aha, nuvažiuok į Kauną, tai tikrai gausis pigiau nei 15 LT
Alchemie
Idun Tai kad jūsų vaikučiai jau žymiai vyresni, o mano Kleo 2.4 metų. Galvojau, kad ji bijo gydytojų, bet pasirodė, kai pakeitem, tai net pamėgo poliklinikoje lankytis. Žinoma prieš einant dar papasakoju kas jos ten laukia. O su kirpėja taip neišeina. Buvome užėjusios į Viziją arčiausiai namų, klausiu: "Kas pas juos tokius vaikus kerpa", tai atsakė "Tkių nekerpame, bus 3-4 metai, tada ateikite." O ir Kleo vos pro duris įėjusi, žliumbti pradėjo. Tai ir kerpam namie, žinoma viena kartą lygiau gaunasi, kitą - kreiviau.
Aš pati ir apkerpu..."bliudeliu"
Supermama
Mums pasisekė, draugė yra kirpėja, tai ateina į namus ir vaikiuką apkerpa
O jis ją pažįsta, tai mielai leidžiasi
Mes tai dukrą vedam į kirpykla Simona, čia koraluose prie rimi, aš pati ten nebuvau, bet vyras labai išgyrė, pas mus dukra tikra neramuolė, o va prieš savaitę kirpom, tai kėdėj ramiai išsėdėjo net pusvalandį
Pazistu kirpeja, kuria labai vaikai myli, ji taip graziai bendrauja, ir be galo graziai kerpa, net visiskus maziukus, ne karta savo akimis maciau. As pati pas ja lankausi, ir kainuoja pigiai. Tik dabar ji katik pagimdzius, bet speju, i darba iseis po poros menesiu tai tikrai. Ji dirbdavo salone Traku g. pradzioj (nuo Lietuvos kino puses), salono tel. 2120840, teirautis ONUTES (pas kitas nepatariu, ji ten viena tokia auksine). Gal nesupyks, jei parasysiu ir mobilu, gal gi namie dirba kartais (Pilaite)...Tel.:861205612.
sveikutes,o mes darom taip,mano abu vyrai tiek didelis tiek mazas eina pas ta pacia kirpeja,pirma kerpasi tetis,o zuikis tik ziuri,paskui kirpeja paklausia ar nori buti kaip tetis,mazasis zinoma nori ir isdidziai seda i kede kirptis,praktiskai jokiu problemu su kirpimusi
QUOTE(laguna @ 2005 03 18, 10:00) Kaune, laisves dale ( bet nezinau tikslaus gatveles pavad) yra vaiku kirpykla kur vaika kerpa masinytej ar jam zaidziat. QUOTE(KristinaH @ 2005 03 18, 13:56) Kaune, I.Kanto gatveleje, visai salia Carlstono restorano yra tikra "Vaiku kirpykla". Jie specializuojasi butent vaiku kirpime. Galima kirptis zaidziant, ar masinelej. Maniskis niekur kitur nesikerpa. Tiesa savaitgaliais ten reikia netrumpai palaukti, bet galima isanksto uzsisakyti. Ju tel. 222525. Sekmes! taip taip, ten labai gražiai apkerpa
Ziuriu, kokia tema sena, o ir pasisakiau kazkada joje.. Tai ka - kai buvom Kaune, tai nuejom i ta aprasyta vaiku kirpykla - super
O man ta išgirtoji Kanto g. kirpykla nelabai patiko
Apskritai mano vaikų plaukai problematiški - stori, mažiaus garbanos, vyresnėlio bangos ir sūkuriai... Nu bet tai nemoki - nekirpk Ir iš viso, man keista kirpykla, kur yra kūdikiams pritaikytos kėdutės, bet nėra šikpuodžio - jei vaikui 2 metai ir jam unitazas per didelis, tai niekam neįdomu... Dabar kerpamės už 8 Lt kirpykloj ant Taikos/Pašilės kampo. Daug geriau už tą specializuotą... Ir saldainių vaikams duoda
Nu tai svarbu klozetas yra, vis skyle
Pirma karta poros metuku nivesiau i akropoli, ten apkirpo. Paskui pati patrumpindavau, kai vel maniau apkirpt akropolyje, ir pasake, kad vaikams iki 10 metu kaina 30 lt, pabrango, tai pakraupau, kai maniskio tokie pukeliai, ir ju nera daug, tiek moket man pasirode didziausia nesamone, tad pasiskambinau pazystamai kirpejai ir nuvedziau,
tad nemanau, kad turetu but tokia kosmine
Noa o kokio ten amziaus jau kerpa?
Gryzta mano vyras is kirpyklos viena cia toki vakara ir keikia,rekia,galva po kranu kisa,liepe man su zirklem lyginti,apkirptas buvo tragiskai,na labai tragiskai,
Mano vaikas ir vyras kerpasi pas ta pacia kirpeja dabar,kirpeja
o mes va vakar buvom toj vaiku kirpykloj ir visai patiko ir vaikas visai gerai sedejo... Na zodziu mes visai patenkinti, tik kad brangoka
remka, o ar ta jusu kirpeja sutiktu kirpt 1m maziu, kuris nesugeba/nenori pasedet ramiai ir nelaiko tiesiai galvos o visur dairosi. Bepigu skutinet kai vaikas ramiai sedi... QUOTE(ad23 @ 2007 01 06, 10:37) Kad net nežinau. Man regis, nėra ten ribos užbrėžtos, nuo kada duodasi, nuo tada kerpasi... Jos ten turi paaukštinimus ant kėdžių, turi kelis žaisliukus, turi saldainių... Maniškis turbūt nuo kokių netol dviejų metų ten kerpasi, mačiau ir visiškai kūdikėliui - kūdikėlei greičiau - grifkutę pakirpinėjo. Ten buvo tokia labai pūkuota ir rami kūdikėlė QUOTE(ad23 @ 2007 01 09, 10:40) o mes va vakar buvom toj vaiku kirpykloj ir visai patiko ir vaikas visai gerai sedejo... Na zodziu mes visai patenkinti, tik kad brangoka remka, o ar ta jusu kirpeja sutiktu kirpt 1m maziu, kuris nesugeba/nenori pasedet ramiai ir nelaiko tiesiai galvos o visur dairosi. Bepigu skutinet kai vaikas ramiai sedi... Mano vaikas iki 2.5metu buvo plikas,na su tokais pukeliais ant galvos tik,tai tikrai negaliu nieko patart,kaip sedes jusu mazius vieneriu metu
Geriausia nusipirkti masinele ir paciai apkirpti
kaip mums apkirpti vaika
as tai savo pupai kai buvo 2metuku prisimenu mieganciai grifka trumpinau. nes nesileido visiskai. truputi kreivokai gavosi, bet nieko. i kirpykla nevedu ir dabar kai didesne. kerpu pati. susitariu.
QUOTE(kuliamija @ 2007 01 13, 01:45)
O gal kas nors parekomenduos kokią kirpyklą Klaipėdoje???
Nes man jau nusibodo ta pati sūnaus šukuosena, o kitaip nemku kirpti
Jeigu Vilniuje būtu vaikų kirpykla kur mašinėlės[kaip Kaune], tai sumokėčiau kad ir 30lt, kad tik sūnelį gražiai apkirptų. Jam jau beveik keturi metukai, bet dar neteko Lietuvoje kirpykloje apsikirpti. Kai su šeima viešėjom Amerikoj tai tikrai ten vaikų kirpyklos tikra pasaka. Mašinytės, žaislai, ''multikai'' ir kt. Mano nenuorama net nepastebėdavo kaip jį apkirpdavo. O čia.. Mano galva, vaikų kirpyklos būtu ne mažiau pelningos nei suaugusiujų. Taip ir kankinuosi- pati kerpu, nors mano kirpimui toloka iki tobulybės, tuo labiau sūnaus plaukai tankūs. Tai kad kur jūs, vaikų kirpėjai, auuuuuuuu
Sioje kirpykloje jau nera tos pripustos zaidimu aiksteles, kuria matome ju foto.
Kirpeja tikrai graziai vaikiukus kerpa, na kol buvau maciau du kerpamus, kirpimai sakyciau stilingi, man patiko. Tesiant kalba apie zaislus, tai jie ten visi suluze, ne vieno sveiko nera, vaikams tik masinyte ta patinka, o vyresniems, kad sedi ir su kompiuteriniais zaidimais sedi. Aplika beabejo grazi
Musu garbaniui pirma karta teko kirpti plaukus is karto po pirmo gimtadienio, nes plaukuciai kuteno ausytes. Labai bijojom su vyru sios proceduros , as tik apie tai pagalvojus jau girdejau kaip vaikas zviegia
Pasiruosem kirpimui rimtai: nupirkom masinele, Teletabiu filma. Masinele jungem kelias dienas, kad vaikas nebijotu jos garso. Kai atejo TA diena pasodinom vaika i maitinimo kedute, davem soske nors diena jos neduodam, ijungem Teletabius, ijungem masinele....ir...pradejom kirpt. Vaikas tyli, Aisku patirties kirpti su masinele dar nebuvo todel isejo seip sau, bet kai plaukuciai sviesus tai to broko ir nesimato
as jau du kartus vedziau i kirpykla, abu kart sedejo ramiai, tik reikejo visokiu zabobonu duot
QUOTE(sigitulka @ 2005 03 17, 21:50) Savo vaikiuką kirpau dar tik vieną kartą. Jis nesidavė, sukiojo galvą, bet šiaip ne taip apkirpo. Geriau būtų eiti pas kirpėją, mokantį kirpti būtent vaikus. Kur jūs vedate savo vaiką kirptis? Mano dukryte nelabai turi plaukuciu,tai man neteko naudotis kirpejo paslaugomis,gaila negaliu nieko ir patarti
sa tai pati kerpu ir visai nieko pasitrumpinam galiukus ir gripkute ir gerai bet bandysim eiti i kirpykla nes kolkas su kirpimu problemu netuim
Mes keliaujam i VAIKU KIRPYKLA Kaune
Aš tai vedu į bendrą kirpyklą na kur vyrų moterų ir vaikų kol maži buvo sėdėdavom kartu mamai ant kelių nes kitaip niekaip nenukirpsi
mes vedam i bendra kirpykla, gana gerai atsedi, problemu neturim
mes tai turim savo asmenine kirpeja ir vaiziuojam pas ja namo, tai pradziu apsikerpa tevelis, o po to ir dukryte, sedi ramiai labai jai patinka
Mes tai Akropoli kirpomes prie akvariumu!!!!!!!!!!! Nors muistesi mazius kiek galejo bet kirpeja superine pasitaike
O mum nera ka kirpt,mes ilgi auginam,o grivke vedu kirpt i virtuve
aš pakolkas pati apkerpu
Siaip savo vyrus pati kerpu namie, su masinele, tik viena karta savo mazaji vedeme i vaiku kirpiklele, turbut ta pati Kaune
As savo vyrus irgi kerpu pati namuose, nes mazajam kazkada senelis gera darba nusprende padaryt-nuvede i kirpykla
|