QUOTE(secrecy @ 2010 01 15, 19:59) [Jeigu domina ir kitu kuno daliu stiprinimas sudejau pratimukus cia Pratimai atskiroms kuno dalims ir kt.aciu,nuo ryt spiriam sau i subine ir pradedam
spyrgute
2011 03 01, 18:07
lietaus šypsena
2011 06 28, 19:32
QUOTE(Teysa @ 2010 09 17, 21:20) Super "Julios Roberts" pratimukas, kiekvieną dieną jį atliekant po keliasdešimt kartų, rezultatas turėtų matytis po kelių savaičių.  man jis labai paprastas pasirodė  ar aš kažką negerai darau gal :/
Stebuklinga
2011 06 28, 21:20
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 28, 20:32) man jis labai paprastas pasirodė  ar aš kažką negerai darau gal :/ Man taip pat paprastas, t.y. nieko nesijaucia Kartais darau taip pat tik kojos ant zemes ir sulenktos 45 laipsniu kampu. Lyg ir efektyviau, dubeni maziau kartu reikia kilnoti
lietaus šypsena
2011 06 28, 21:30
reiks taip pabandyt  tik gal jau kitos grupės dirba? ar ten pat jauti viską?
Stebuklinga
2011 06 29, 18:22
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 28, 22:30) reiks taip pabandyt  tik gal jau kitos grupės dirba? ar ten pat jauti viską? Panasiai  Slaunys ir tikriausiai pilvukas dirba
lietaus šypsena
2011 07 01, 18:38
aš vistik pradėjau eit į salę sportuot, tai neminį sportą apleidau  nes nebebūna jėgų
kristinaeid
2011 07 13, 11:44
Labukas  noriu buti draugiska ir pasidalinti gana neblogais pratimukais,pati juos darau dar tik 3 diena ir galiu pasakyti ''kerta'' kaip turi buti  pabandykit http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4...feature=related
Bezdžionė
2011 07 14, 08:06
QUOTE(kristinaeid @ 2011 07 13, 12:44) Labukas  noriu buti draugiska ir pasidalinti gana neblogais pratimukais,pati juos darau dar tik 3 diena ir galiu pasakyti ''kerta'' kaip turi buti  pabandykit http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4...feature=relatedPilates pratimai visada ir visur gerai  Tik tiek, kad labai reikia techniškai teisingai viską daryti, nes kitaip bus tik paprastas makalavimasis, o ne pilates  O šitie jau prie sudėtingesnių, skirti pažengusiems, taip kad rezultatas turi būti tikrai geras
Elektrosindrom
2011 08 30, 21:41
Sveikos merginos! Visai neseniai prisiregistravau prie sios svetaines supermamos forumo ir zinau tik viena-,kad man reikia numest svorio ir DAUG kazkur apie 7-8kg Tai ar priimsit mane i savo tema?
Mergaitės, patarkit prašau  Mano šlaunys gan nemažos apimties (palyginus viso kūno proporcijas), kasdien darau pratimus kojoms, bet bijau, kad taip jų dar labiau nepastambinčiau  Su kokiais pratimais reikėtų atsargiau, o gal yra kokių spec. pratimų, kurie ne tiek priaugina raumens, o sumažina apimtis? O gal visai jokių nedaryti? Jau ir taip situacija komiška - seni džinsai nuo liemens smunka (kažkiek suleiknėjau), o per šlauneles- braška...
Elegantiškai sninga
2011 11 15, 16:14
QUOTE(kristinaeid @ 2011 07 13, 12:44) Labukas  noriu buti draugiska ir pasidalinti gana neblogais pratimukais,pati juos darau dar tik 3 diena ir galiu pasakyti ''kerta'' kaip turi buti  pabandykit http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4...feature=relatedŠitą esu bandžiusi. Tikrai, kad kerta. Pradėjau apie tai vėl skaitinėti, nes noriu kojas truputį padailinti.
QUOTE(flight @ 2011 11 12, 17:24) Mergaitės, patarkit prašau  Mano šlaunys gan nemažos apimties (palyginus viso kūno proporcijas), kasdien darau pratimus kojoms, bet bijau, kad taip jų dar labiau nepastambinčiau  Su kokiais pratimais reikėtų atsargiau, o gal yra kokių spec. pratimų, kurie ne tiek priaugina raumens, o sumažina apimtis? O gal visai jokių nedaryti? Jau ir taip situacija komiška - seni džinsai nuo liemens smunka (kažkiek suleiknėjau), o per šlauneles- braška...  Mieloji, jei nesportuoji profesionaliai (su sunkumais, intervalų laikymasis, papildai) - raumenų taip paprastai neprisiauginsi. Garantuoju, jog pas Tave nusėdęs riebaliukas. Mano patarimas, kuris jau daugeliui panelių padėjo: reguliuok mytybą (nemačiusi Tavęs negaliu pasakyti), bet greičiausiai Tau reikėtų labiausiai riboti angliavandenius ir nepiktnaudžiauti riebalais. Taip pat pabandyk kardio treniruotes, pvz. begiok, šokinėk virvute bent 20 min. ir tada, nedarydama ilgos pertraukos, pereik prie pratimukų, tvirtinančių raumenis.
mistico
2012 03 01, 23:31
Taip, mityba nr.1. O šiaip dar labai rekomenduoju paprasčiausiais žirklutes
|
|