Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražios kojos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
girene
QUOTE(secrecy @ 2010 01 15, 19:59)
[Jeigu domina ir kitu kuno daliu stiprinimas sudejau pratimukus cia Pratimai atskiroms kuno dalims ir kt.
*

aciu,nuo ryt spiriam sau i subine ir pradedam lotuliukas.gif
spyrgute
Pratimukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
lietaus šypsena
QUOTE(Teysa @ 2010 09 17, 21:20)
Super "Julios Roberts" pratimukas, kiekvieną dieną jį  atliekant po keliasdešimt kartų, rezultatas turėtų matytis po kelių savaičių. biggrin.gif
*

man jis labai paprastas pasirodė smile.gif ar aš kažką negerai darau gal :/
Stebuklinga
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 28, 20:32)
man jis labai paprastas pasirodė smile.gif ar aš kažką negerai darau gal :/
*

Man taip pat paprastas, t.y. nieko nesijaucia doh.gif
Kartais darau taip pat tik kojos ant zemes ir sulenktos 45 laipsniu kampu. Lyg ir efektyviau, dubeni maziau kartu reikia kilnoti smile.gif
lietaus šypsena
reiks taip pabandyt smile.gif tik gal jau kitos grupės dirba? ar ten pat jauti viską?
Stebuklinga
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 28, 22:30)
reiks taip pabandyt smile.gif tik gal jau kitos grupės dirba? ar ten pat jauti viską?
*

Panasiai smile.gif Slaunys ir tikriausiai pilvukas dirba g.gif
lietaus šypsena
aš vistik pradėjau eit į salę sportuot, tai neminį sportą apleidau smile.gif nes nebebūna jėgų biggrin.gif
kristinaeid
Labukas 4u.gif noriu buti draugiska ir pasidalinti gana neblogais pratimukais,pati juos darau dar tik 3 diena ir galiu pasakyti ''kerta'' kaip turi buti thumbup.gif pabandykit mirksiukas.gif http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4...feature=related
Bezdžionė
QUOTE(kristinaeid @ 2011 07 13, 12:44)
Labukas  4u.gif noriu buti draugiska ir pasidalinti gana neblogais pratimukais,pati juos darau dar tik 3 diena ir galiu pasakyti ''kerta'' kaip turi buti  thumbup.gif  pabandykit  mirksiukas.gif http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4...feature=related
*

Pilates pratimai visada ir visur gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif Tik tiek, kad labai reikia techniškai teisingai viską daryti, nes kitaip bus tik paprastas makalavimasis, o ne pilates mirksiukas.gif O šitie jau prie sudėtingesnių, skirti pažengusiems, taip kad rezultatas turi būti tikrai geras 4u.gif
Elektrosindrom
Sveikos merginos! Visai neseniai prisiregistravau prie sios svetaines supermamos forumo ir zinau tik viena-,kad man reikia numest svorio ir DAUG kazkur apie 7-8kg

Tai ar priimsit mane i savo tema? 4u.gif
flight
Mergaitės, patarkit prašau 4u.gif Mano šlaunys gan nemažos apimties (palyginus viso kūno proporcijas), kasdien darau pratimus kojoms, bet bijau, kad taip jų dar labiau nepastambinčiau unsure.gif Su kokiais pratimais reikėtų atsargiau, o gal yra kokių spec. pratimų, kurie ne tiek priaugina raumens, o sumažina apimtis? O gal visai jokių nedaryti? Jau ir taip situacija komiška - seni džinsai nuo liemens smunka (kažkiek suleiknėjau), o per šlauneles- braška... doh.gif
Elegantiškai sninga
QUOTE(kristinaeid @ 2011 07 13, 12:44)
Labukas  4u.gif noriu buti draugiska ir pasidalinti gana neblogais pratimukais,pati juos darau dar tik 3 diena ir galiu pasakyti ''kerta'' kaip turi buti  thumbup.gif  pabandykit  mirksiukas.gif http://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4...feature=related
*

Šitą esu bandžiusi. Tikrai, kad kerta. Pradėjau apie tai vėl skaitinėti, nes noriu kojas truputį padailinti.
Jorigė
QUOTE(flight @ 2011 11 12, 17:24)
Mergaitės, patarkit prašau 4u.gif  Mano šlaunys gan nemažos apimties (palyginus viso kūno proporcijas), kasdien darau pratimus kojoms, bet bijau, kad taip jų dar labiau nepastambinčiau unsure.gif Su kokiais pratimais reikėtų atsargiau, o gal yra kokių spec. pratimų, kurie ne tiek priaugina raumens, o sumažina apimtis? O gal visai jokių nedaryti? Jau ir taip situacija komiška - seni džinsai nuo liemens smunka (kažkiek suleiknėjau), o per šlauneles- braška... doh.gif
*

Mieloji, jei nesportuoji profesionaliai (su sunkumais, intervalų laikymasis, papildai) - raumenų taip paprastai neprisiauginsi. Garantuoju, jog pas Tave nusėdęs riebaliukas.
Mano patarimas, kuris jau daugeliui panelių padėjo: reguliuok mytybą (nemačiusi Tavęs negaliu pasakyti), bet greičiausiai Tau reikėtų labiausiai riboti angliavandenius ir nepiktnaudžiauti riebalais.
Taip pat pabandyk kardio treniruotes, pvz. begiok, šokinėk virvute bent 20 min. ir tada, nedarydama ilgos pertraukos, pereik prie pratimukų, tvirtinančių raumenis.
mistico
Taip, mityba nr.1.
O šiaip dar labai rekomenduoju paprasčiausiais žirklutes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.