tokio pratimuko dar nezinojau,padariau 30 k.-atrodo kad ten kur celliulitas atsiranda
as irgi bandziau, bet man daugiau kojos jauciasi, jei guliu arti neprisislinkus prie foteliuko...
gal ne taip darau?
o gal kas nors žinote, kaip sustorinti šlaunis? ne namų sąlygomis, o dirbant su treniruokliais?
nu zinotse...
siaip tikrai pasijaute raumenukai... kazi ryt is lovos atsikelsiu? QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:35) Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart. liuks pratimukas
pabandziau ir as sita pratimuka
Kasdien darau si Julia'os pratimuka...
Super QUOTE(rusaite @ 2007 02 10, 22:58) na, viskas, po velyku tikrai reik susirupint rimtai, nes nuo tu sventiniu patiekalu is lovos nebeislipsiu. kaip ir visos pradesiu nuo rytojaus
labai super pratimas, didelis aciu uz pasidalinima informacija
laba.Labai noriu pabandyti si pratima,nes po keliu gimdymu atrodau nekaip.Perskaiciusi atsiliepimus apie si pratimuka paliko nebloga ispudi.Butinai darysiu ir ziuresime ar tikrai toks neblogas efektas kaip parasyta
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 02:05) Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart. ir koks efektas?
ir as pabandysiu
nu ka tik pabandžiau,tai raumenys dirba ,kaip reikiant.Tikiuosi atrasiu savyje valios daryti kasdien.
Bet man tai labai sunkus šitas, gal dėl to, kad ta vieta iš kur kojos dygsta neblogai paauginta:) Ir dirba tai kojų raumenys, kažas čia rašė, kad pratimas ne kojoms, o užpakaliui, man tai ypač blauzdos jaučiasi
as tai sita pratima darau vakarais. pirmus kartus sunku buvo ir labai smarkiai jautesi, kad raumenys dirba
ir kaip sekasi darancioms si pratimuka? as kelias dienas apstojau daryt
Lekiu ir aš pabandysiu
Niu as ir pabandziau tai galiu pasakyti liuks
Pratimėlis neblogas, tik manau, kad jį daryti būtų gerai kiekvieną dieną, bandysiu prisiversti...
QUOTE(Gossip @ 2007 04 10, 20:07)
Tikrai gera dalykas
neblogas pratimukas
tikiuosi ir rezultatų neblogų po kurio laiko ... QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05) Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart. MamaLina O sis pratimas tikrai kaip tik tai vietai kur megsta apsigyventi celiulitas Na aisku ne vien sio pratimo deka sustangrinau kojas ir uzkaliuka Sekmes jum paneles QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05) Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart. Siaip tai cia pilvo preso pratimas,kazko busi nesupratus apie Dziulija... QUOTE(RAMSE @ 2007 05 29, 20:03) nu nevisai, sakyciau QUOTE(ultraviolet @ 2007 06 05, 10:27) dar gal kas zino kokiu pratimuku vidiniam slaunu raumenym Dar kitas pratimas irgi neblogas, nzn ar pavyks paaiskinti Atsitupi, kuno svori perkeli ant kaires kojos, o desne istiesi i sona. Tada perkeli kuno svori ant desnes ja sulekdama, kaip kad anksciau kairiaja, o kaire issitiesia kaip kad buvo desne. Ir taip liguoji i kaire i desne kol QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 05, 11:06) Dar kitas pratimas irgi neblogas, nzn ar pavyks paaiskinti Atsitupi, kuno svori perkeli ant kaires kojos, o desne istiesi i sona. Tada perkeli kuno svori ant desnes ja sulekdama, kaip kad anksciau kairiaja, o kaire issitiesia kaip kad buvo desne. Ir taip liguoji i kaire i desne kol na zinok, panasius lyg ir darau, tik kad kita diena man neskauda nieko
Bėgu ir aš tų pratimų daryti. Pilveliui jau prisirankiojau pratimų iš kitų forumų, o kojoms tai dar nieko nedariau, nors joms labai reikia mankštos. Tokia sportininkė ir šokėja buvau, o dabar gal jau 5 metai, kaip raumenis riebalais verčiu
visai nieko pratimukai ir kojom ir užpakaliukui...
reiks išbandyti
AS labai plona
nu darau aš tą pratimuką jau kelias savaites, beveik kasdien, tačiau rezultatų nelabai pastebiu
Tikrai geras sitas pratimukas klubams
QUOTE(Vaida` @ 2007 08 02, 18:41) Tikrai geras sitas pratimukas klubams gerai pradėsim reguliuot mitybą ir sportuot iš naujo, gal šįkart pamatysiu rezultatus
Tikejausi pratimu blauzdoms, bet gavau daugiau nei tikejausi
Na ir aš pridėsiu šitą prie savo pratimų komplekso. Gal reikėtų išsimatuot prieš pradedant daryti, kad rezultatas būtų aiškus.
O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį?
QUOTE(tsima @ 2007 08 07, 14:40) O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį? kilnojasi
Na reiks ir man pasportuoti. O dar matau,kad ir rezultatai yra, a iš vis
Gustuke>> pamatysi tuos rezultatus, tik atidžiau pažiūrėk. |