Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražios kojos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lesia
tokio pratimuko dar nezinojau,padariau 30 k.-atrodo kad ten kur celliulitas atsiranda blush2.gif labai veiksminga thumbup.gif
linele**
as irgi bandziau, bet man daugiau kojos jauciasi, jei guliu arti neprisislinkus prie foteliuko...
gal ne taip darau?
fitness4.gif
Kaila
o gal kas nors žinote, kaip sustorinti šlaunis? ne namų sąlygomis, o dirbant su treniruokliais?
Daile
nu zinotse... g.gif geras thumbup.gif paskaiciau, galvoju ainu...daukra taip skersai paziurejo ax.gif dabar pati daro, dejuodama po 17 karto tongue.gif lotuliukas.gif
siaip tikrai pasijaute raumenukai... kazi ryt is lovos atsikelsiu?
vaida L
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:35)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
*

liuks pratimukas
cherruti
pabandziau ir as sita pratimuka rolleyes.gif bet man gana lengvai jis darosi ax.gif turbut negerai darau g.gif o jums kilnojasi blauzdos?
Paloma:)
Kasdien darau si Julia'os pratimuka...
Super thumbup.gif
Lesia
QUOTE(linele** @ 2007 03 29, 22:00)
as irgi bandziau, bet man daugiau kojos jauciasi, jei guliu arti neprisislinkus prie foteliuko...
gal ne taip darau?
fitness4.gif
*

kada uzpakaliukas prie pat fotelio atrodo kad dirba vieni raumenis,o kaip siek tiek toliau,tai kiti.kas ne dirbtu visur thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rusaite
QUOTE(rusaite @ 2007 02 10, 22:58)
kas, kad pradejau  ax.gif ale, kad ner laiko toliau test  blush2.gif va tau ir nauda
*

na, viskas, po velyku tikrai reik susirupint rimtai, nes nuo tu sventiniu patiekalu is lovos nebeislipsiu. kaip ir visos pradesiu nuo rytojaus fitness3.gif jerguteliau, tik zmogau atsipalaiduok truputi vacation4.gif ir isiplerzoji, eina sau cry.gif
Gossip
smile.gif Liuks, labai paprasta bet matosi veiksminga.. Siulau savo interpretacija, kai pakelsit uzpakaliuka, palaikykit uzpakaliuka itempta kokias 3-4 sekundes, tada nuleiskit ir atpalaiduokit raumenukus.. Arba dar viena smile.gif Kaip cia paaiskint, na kai uzpakaliukas bus pakeltas, nenuleidus jo kilstelkit 3 kartus maza amplitude neatpalaidavus raumenuko, ir tik tada nuleiskit.. blush2.gif
Happyend'as
labai super pratimas, didelis aciu uz pasidalinima informacija thumbup.gif
yna
laba.Labai noriu pabandyti si pratima,nes po keliu gimdymu atrodau nekaip.Perskaiciusi atsiliepimus apie si pratimuka paliko nebloga ispudi.Butinai darysiu ir ziuresime ar tikrai toks neblogas efektas kaip parasyta smile.gif
Ekranas
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 02:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
*

ir koks efektas?
marrtina
ir as pabandysiu thumbup.gif uzvedet su savo pagyromis gathering.gif
zidinga
nu ka tik pabandžiau,tai raumenys dirba ,kaip reikiant.Tikiuosi atrasiu savyje valios daryti kasdien.
ypata
Bet man tai labai sunkus šitas, gal dėl to, kad ta vieta iš kur kojos dygsta neblogai paauginta:) Ir dirba tai kojų raumenys, kažas čia rašė, kad pratimas ne kojoms, o užpakaliui, man tai ypač blauzdos jaučiasi g.gif
*Saulyte
ax.gif sveikutės, na man tai šis pratimukas liuks thumbup.gif veikia ir dupciai ir kojoms mirksiukas.gif
marrtina
as tai sita pratima darau vakarais. pirmus kartus sunku buvo ir labai smarkiai jautesi, kad raumenys dirba thumbup.gif dabar siek tiek apsilpo pojutis, tai mislyju sita pratima daryt ryta ir vakara smile.gif ziuresim kas gausis
espana
QUOTE(marrtina @ 2007 04 25, 20:31)
ir as pabandysiu  thumbup.gif  uzvedet su savo pagyromis  gathering.gif
*

tai ir as bandysiu, gal bus grazesnes kojytes mirksiukas.gif
marrtina
ir kaip sekasi darancioms si pratimuka? as kelias dienas apstojau daryt sad.gif
mažulė
Lekiu ir aš pabandysiu fitness3.gif biggrin.gif
Avengeress
Niu as ir pabandziau tai galiu pasakyti liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu tikiuosi man pavyks pamazinti ir uzpakaliuka ir slaunis ir tuo paciu padaryti debrancia mase stangrut stangrutele lotuliukas.gif (aisku tai tik drambliuko svajone) lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokie rezultatai darancioms biggrin.gif
mažulė
Pratimėlis neblogas, tik manau, kad jį daryti būtų gerai kiekvieną dieną, bandysiu prisiversti... lotuliukas.gif
catherina
QUOTE(Gossip @ 2007 04 10, 20:07)
smile.gif  Liuks,  labai paprasta bet matosi veiksminga.. Siulau savo interpretacija, kai pakelsit uzpakaliuka, palaikykit uzpakaliuka itempta kokias 3-4 sekundes, tada nuleiskit ir atpalaiduokit raumenukus.. Arba dar viena smile.gif Kaip cia paaiskint, na kai uzpakaliukas bus pakeltas, nenuleidus jo kilstelkit 3 kartus maza amplitude neatpalaidavus raumenuko, ir tik tada nuleiskit..  blush2.gif
*

thumbup.gif as ir gi taip darau
Bitute32
Tikrai gera dalykas drinks_cheers.gif
Čerčikas
neblogas pratimukas 4u.gif
tikiuosi ir rezultatų neblogų po kurio laiko ... ax.gif biggrin.gif
Ju.Ju
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
*

MamaLina aciuks.gif Pratimukas thumbup.gif Dariau ji kiekveina miela diena visa menesi - apelsino zevele dingo, kuri asirado per ziema drinks_cheers.gif biggrin.gif
O sis pratimas tikrai kaip tik tai vietai kur megsta apsigyventi celiulitas hihihi.gif
Na aisku ne vien sio pratimo deka sustangrinau kojas ir uzkaliuka tongue.gif Mityba+sportas (namu salygom) ir per menesi pasiekiau savo tiksla 4u.gif
Sekmes jum paneles rolleyes.gif Netingekit, del savo grozio mirksiukas.gif
RAMSE
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
*

Siaip tai cia pilvo preso pratimas,kazko busi nesupratus apie Dziulija... mirksiukas.gif
Ju.Ju
QUOTE(RAMSE @ 2007 05 29, 21:03)
Siaip tai cia pilvo preso pratimas,kazko busi nesupratus apie Dziulija... mirksiukas.gif
*

Kodel pilvo presui mastau.gif
ultraviolet
QUOTE(RAMSE @ 2007 05 29, 20:03)
*

nu nevisai, sakyciau tongue.gif uzpakaliukas daug daugiau "dirba" nei pilvas tongue.gif man kojom tai pritupimai geriausias pratimas mirksiukas.gif dar gal kas zino kokiu pratimuku vidiniam slaunu raumenym doh.gif nes lyg visur viskas tvarkoj, o vat toji vieta tai dar tobulinciau ir tobulinciau blush2.gif doh.gif
Ju.Ju
QUOTE(ultraviolet @ 2007 06 05, 10:27)
  dar gal kas zino kokiu pratimuku vidiniam slaunu raumenym doh.gif nes lyg visur viskas tvarkoj, o vat toji vieta tai dar tobulinciau ir tobulinciau blush2.gif  doh.gif
*

drinks_cheers.gif na bandyk daryti itupstus, placiai prazergusi kojas, ir pedas pasukusi ne i vidu (tada dirbs isores slaunu raumenys), o i isore (tada dirbs tie raumenukai, apie kurios kalbi)
Dar kitas pratimas irgi neblogas, nzn ar pavyks paaiskinti blush2.gif
Atsitupi, kuno svori perkeli ant kaires kojos, o desne istiesi i sona. Tada perkeli kuno svori ant desnes ja sulekdama, kaip kad anksciau kairiaja, o kaire issitiesia kaip kad buvo desne. Ir taip liguoji i kaire i desne kol karsta.gif
doh.gif man atrodo labai neaiskiai paaiskinau unsure.gif
ultraviolet
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 05, 11:06)
drinks_cheers.gif na bandyk daryti itupstus, placiai prazergusi kojas, ir pedas pasukusi ne i vidu (tada dirbs isores slaunu raumenys), o i isore (tada dirbs tie raumenukai, apie kurios kalbi)
Dar kitas pratimas irgi neblogas, nzn ar pavyks paaiskinti  blush2.gif
Atsitupi, kuno svori perkeli ant kaires kojos, o desne istiesi i sona. Tada perkeli kuno svori ant desnes ja sulekdama, kaip kad anksciau kairiaja, o kaire issitiesia kaip kad buvo desne. Ir taip liguoji i kaire i desne kol karsta.gif
doh.gif man atrodo labai neaiskiai paaiskinau  unsure.gif
*

na zinok, panasius lyg ir darau, tik kad kita diena man neskauda nieko g.gif ta prasme darau kol galiu, bet kita diena nematau rezultato ax.gif nejauciu tu raumenu doh.gif man rupi ta vieta, kur auksciau(na vos ne prie kelnaiciu doh.gif )
Musiukė
Bėgu ir aš tų pratimų daryti. Pilveliui jau prisirankiojau pratimų iš kitų forumų, o kojoms tai dar nieko nedariau, nors joms labai reikia mankštos. Tokia sportininkė ir šokėja buvau, o dabar gal jau 5 metai, kaip raumenis riebalais verčiu cry.gif
bee
visai nieko pratimukai ir kojom ir užpakaliukui... bigsmile.gif
reiks išbandyti biggrin.gif
ra_mu_ne
AS labai plona blush-anim-cl.gif2:nerandu net keelniu normaliu doh.gif ...reikes ir man pabanddyt ....
Gustuke
nu darau aš tą pratimuką jau kelias savaites, beveik kasdien, tačiau rezultatų nelabai pastebiu cray.gif
solo
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 30, 14:05)
nu darau aš tą pratimuką jau kelias savaites, beveik kasdien, tačiau rezultatų nelabai pastebiu cray.gif
*

Ar reguliuoji mitybą? Jei taip, vadinasi, per mažas krūvis, reiktų papildomų pratimų kojom. Jei ne, tuomet rezultatų ir nebus ax.gif
Gustuke
QUOTE(solo @ 2007 07 30, 15:09)
Ar reguliuoji mitybą? Jei taip, vadinasi, per mažas krūvis, reiktų papildomų pratimų kojom. Jei ne, tuomet rezultatų ir nebus  ax.gif
*

o vat mitybą ir sunkiausia reguliuoti vasaros metu doh.gif
solo
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 01, 11:55)
o vat mitybą ir sunkiausia reguliuoti vasaros metu doh.gif
*

Tai kodėl stebiesi, kad nėra rezultatų? lotuliukas.gif biggrin.gif
Gustuke
QUOTE(solo @ 2007 08 01, 16:28)
Tai kodėl stebiesi, kad nėra rezultatų?  lotuliukas.gif  biggrin.gif
*

nes darant kitus pratimus rezultatas matosi lotuliukas.gif
Vaida`
Tikrai geras sitas pratimukas klubams thumbup.gif Zurnale skaiciau, kad pakelus subinyte is pradziu reikia palaikyt po tarkim 3 sek ir veliau si laika siek tiek didint (tarkim kol suskaiciuoji iki 10) wink.gif
Gustuke
QUOTE(Vaida` @ 2007 08 02, 18:41)
Tikrai geras sitas pratimukas klubams  thumbup.gif  Zurnale skaiciau, kad pakelus subinyte is pradziu reikia palaikyt po tarkim 3 sek ir veliau si laika siek tiek didint (tarkim kol suskaiciuoji iki 10) wink.gif
*

gerai pradėsim reguliuot mitybą ir sportuot iš naujo, gal šįkart pamatysiu rezultatus lotuliukas.gif blush2.gif
Estrea
Tikejausi pratimu blauzdoms, bet gavau daugiau nei tikejausi thumbup.gif , pradesiu ir as siandien. smile.gif
Gustuke
QUOTE(Estrea @ 2007 08 05, 12:57)
Tikejausi pratimu blauzdoms, bet gavau daugiau nei tikejausi  thumbup.gif , pradesiu ir as siandien.  smile.gif
*

aš vis dar ruošiuos pradėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tau sėkmės drinks_cheers.gif
tsima
Na ir aš pridėsiu šitą prie savo pratimų komplekso. Gal reikėtų išsimatuot prieš pradedant daryti, kad rezultatas būtų aiškus. biggrin.gif
tsima
O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį? g.gif g.gif g.gif
daisha
QUOTE(tsima @ 2007 08 07, 14:40)
O blauzdos , darant šitą pratimą jums nesikilnoja? Kaip teisingai turi būti? Ar jos turi būt prispaustos prie sofos, ar kilnotis,keliant užpakalį? g.gif  g.gif  g.gif
*

kilnojasi 4u.gif bet manau, kad taip ir turi būti, juk kitaip nepakeltum savo užpakaliuko nuo žemės mirksiukas.gif geras šitas pratimukas, įtraukiau ir aš jį į savo pratimų eigą ir džiaugiuosi rezultatais thumbup.gif
Gustuke
QUOTE(daisha @ 2007 08 09, 11:26)
kilnojasi  4u.gif bet manau, kad taip ir turi būti, juk kitaip nepakeltum savo užpakaliuko nuo žemės  mirksiukas.gif geras šitas pratimukas, įtraukiau ir aš jį į savo pratimų eigą ir džiaugiuosi rezultatais  thumbup.gif
*

čia aš vienintelė nematau rezultatų matyt lotuliukas.gif nieko einu dabar padarysiu bigsmile.gif
Platina_
Na reiks ir man pasportuoti. O dar matau,kad ir rezultatai yra, a iš vis thumbup.gif
Gustuke>> pamatysi tuos rezultatus, tik atidžiau pažiūrėk. mirksiukas.gif
Gustuke
QUOTE(Platina_ @ 2007 08 11, 10:04)
Na reiks ir man pasportuoti. O dar matau,kad ir rezultatai yra, a iš vis  thumbup.gif
Gustuke>> pamatysi tuos rezultatus, tik atidžiau pažiūrėk. mirksiukas.gif
*

reiktų akinukus man matyt įsigyt lotuliukas.gif nu gal jau biškį rezultatas pasirodė blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.