Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražios kojos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
mamaLina
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
Heta
Pabandziau,labai nieko pratimukas,aciu tau. mirksiukas.gif
RAIMPAL
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mexica
mamaLina labai dekui uz pratimuka,kolkas visos supratom thumbup.gif thumbup.gif
Pakilojus uzpakali kartu su dukra pradejom lenktyniauti kuri daugiau padarys ax.gif
Ech nu ka cia as sene ja pasivysiu,bet visvien abiem po to jautesi slaunu 'uzpakaliniai' raumenukai ax.gif
Estrella...
Na šitas pratimas ,tai thumbup.gif Tik pora padariau pabandymui,ir iš karto pasijautė.Reikės kiekvieną dieną daryti thumbup.gif
Felise
Na matyt man kaip tai zirafai labai letai daeina.. ax.gif kazkas ne taip.. man labai blauzdas skauda darant, o slaunys ne nejaucia.
lepune
wow.. geras pratimukas.. žinojau kad neprašausiu čia užsiregistravusi.. aš visą gyvenimą stengiuosi "prisilaikyti" bet valios per mažai.. pavasaris, tai vėl pradedam viską iš pradžių: man jaučiasi ir užpakalinis kojų-sėdmenų raumuo, bet ir blauzdos... abipusė nauda.. oikap norisi Julios kojyčių... pas mane turbūt tokio pat ilgio tongue.gif tik trigubai storesnės cry.gif pranešiu apie pasiekimus po mėnesiuko, gal bus ką drinks_cheers.gif smile.gif
Devita
Pratimukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kazko panasaus man labai reikejo.. biggrin.gif
verdana
Jei taip giriat, tai ir aš pabandysiu, nes ir mano figūra ne idealas.
*Saulyte
ax.gif gryšiu iš darbo ir iš kart gulsiu ant grindų prie kėdukės, manau šis pratimukas turėtų ir man padėt kojukes pagražint. Pabandysiu, parašysiu..... mirksiukas.gif
MIGA
Nus, varau ir aš pabandyt.
MIGA
QUOTE(MIGA @ 2005 04 26, 15:39)
Nus, varau ir aš pabandyt.
*

Nu žinot, akivaizdu, bet neįtikėtina...
Atrodo, toks paprastas pratimukas, bet po 20 tų užpakaliuko pakėlimų vos atsikėliau nuo žemės, kojos drebėjo. doh.gif Efektas tikrai yra, taigi reikės tęsti toliau - kiekvieną dieną.
Becel
kokie rezultatai? ax.gif Visos su Roberts kojom ? biggrin.gif
Bajm
QUOTE(Baltija @ 2005 09 25, 12:45)
kokie rezultatai?  ax.gif  Visos su Roberts kojom ?  biggrin.gif
*

labai geri pratimai kojoms yra temoje apie storas šlaunis 4u.gif
jeigu juos daryti kelis kartus per savaitę kojos bus thumbup.gif unsure.gif
Letenėlė
Tai kad sunkus tas užpakalis doh.gif
Bajm
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
*

įdomu, kokius raumenis lavina šis pratimas?
gal kas žino?
yewoo
4u.gif kiek jūs turit puikių idėjų thumbup.gif
Smilgel
QUOTE(Bajm @ 2006 04 19, 14:14)
įdomu, kokius raumenis lavina šis pratimas?
gal kas žino?
*

Pabandyk jį padaryti - atlik sąžiningai bent kelias serijas ir pajusi, kokie raumenukai dirba mirksiukas.gif
O jeigu atlieki teisingai, dirba tikrai ne vieną raumenų grupė bigsmile.gif
Man asmeniškai šitas pratimukas labai patinka, kai netingiu pasimankštinti, būtinai jį atlieku smile.gif
yewoo
man po 20 neuztenka. vakar padariau 50 ir tik tara pajutau nuovargi. wub.gif
Jasmin
kad taip visos giriate reikės pabandyti 4u.gif tik aš labai tinginė didelė, vis neprisiverčiu lanko rytais pasukti blush2.gif
Ninkasi
sitas pratimukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nori telika ziureti guli ant zemes ir pirmyn thumbup.gif thumbup.gif
vaida_pb
Jei teisingai isivaizduoju, tai sis pratimas skirtas sedmenu raumenims lavinti smile.gif Sekmes sportuojant biggrin.gif
Daivutia
Geras smile.gif Iš pradžių perskaičiau "fotelio IR sofos". Galvojau galvojau kam čia tie abu daiktai reikalingi blush2.gif lotuliukas.gif

O šiaip pratimas liux thumbup.gif Darysiu kada tik galėsiu tongue.gif
maxiulle
wow, super thumbup.gif
lijo
QUOTE(yewoo @ 2006 04 20, 19:55)
man po 20 neuztenka. vakar padariau 50 ir tik tara pajutau nuovargi.  wub.gif
*

jei tiek daug padarai, tai arba tavo fizinė būklė labai gera, arba blogai darai mirksiukas.gif
yewoo
QUOTE(lijo @ 2006 05 20, 11:39)

jei tiek daug padarai, tai arba tavo fizinė būklė labai gera, arba blogai darai  mirksiukas.gif

*

zinai, as kasdien juos darau vis kitaip ir vis tikiuosi, kad greičiau pavargsiu. bet nieko gero verysad.gif jau prarandu viltį.. greičiausiai, kad kažką darau blogai.
pasakyk man - kokią dalį blauzdų užkeli ant sofos? visas jas ar pvz. tik pusę? ir kaip arti pristumi užpakalį prie sofos? doh.gif nebežinau jau biggrin.gif
jasia
Vajezau kaip jaučiu šlaunis doh.gif ,tikrai thumbup.gif pratimas.
yewoo
QUOTE(jasia @ 2006 05 23, 12:41)
Vajezau kaip jaučiu šlaunis doh.gif ,tikrai thumbup.gif pratimas.
*

per kurią vietą jauti šlaunis? biggrin.gif ir kai atsiguli ant nugaros koks tarpas lieka tarp užpakalio ir sofos/fotelio? mirksiukas.gif ir kur laikai rankas?
jasia
QUOTE(yewoo @ 2006 05 24, 15:34)
per kurią vietą jauti šlaunis?  biggrin.gif  ir kai atsiguli ant nugaros koks tarpas lieka tarp užpakalio ir sofos/fotelio?  mirksiukas.gif ir kur laikai rankas?
*

Aš ne tik šlaunis,bet ir blauzdas ir užpakalį jaučiu tongue.gif Kai atsigulu,prisitraukiu prie pat sofos,o rankos tai už galvos tongue.gif Tik vakar pradėjau šį pratimą,bet šiandien visi raumenys skaudėjo blink.gif ax.gif'
yewoo
QUOTE(jasia @ 2006 05 24, 16:09)
Aš ne tik šlaunis,bet ir blauzdas ir užpakalį jaučiu tongue.gif Kai atsigulu,prisitraukiu prie pat sofos,o rankos tai už galvos tongue.gif Tik vakar pradėjau šį pratimą,bet šiandien visi raumenys skaudėjo blink.gif  ax.gif'
*

o kiek laikaisi taip pasikėlus? ar iškart nusileidi?
aš nežinau, man šis pratimas visai neveiksmingas... verysad.gif
jasia
QUOTE(yewoo @ 2006 05 25, 07:53)
o kiek laikaisi taip pasikėlus? ar iškart nusileidi?
aš nežinau, man šis pratimas visai neveiksmingas...  verysad.gif
*

Gal tris sekundes,net nežinau.Jei tu sportuojanti,gal todėl nejauti,nes aš tai turbūt porą metų nejudėjau ir po tokios pertraukos tai labai jaučiasi visi raumenys bigsmile.gif
yewoo
QUOTE(jasia @ 2006 05 25, 09:52)
Gal tris sekundes,net nežinau.Jei tu sportuojanti,gal todėl nejauti,nes aš tai turbūt porą metų nejudėjau ir po tokios pertraukos tai labai jaučiasi visi raumenys bigsmile.gif
*

pabandyk bodyflexą arba jogą thumbup.gif
Bitė Plius
Labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pratimukas. Aš irgi įtraukiau jį į savo programą biggrin.gif .
helena
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 18, 01:05)
Rode kazkada per telika pratimuka, kuri daro Julia Roberts. Nezinau ar iseis suprantamai paaiskint. Reikalinga sofa ar fotelis. Atsigulam ant zemes, uzdedam  ant sofos blauzdas. Uzpakali pritraukiam prie sofutes. Rankos uz galvos. Keliam uzpakali kiek galima auksciau. Darau kelis kart per diena po 20 kaskart.
*

tikrai labai geras pratimas, zinojau ji, bet buvau pamirsusi...uztai dabar tikrai darysiu biggrin.gif
mama22
liuks pratimukas thumbup.gif ir as pabandziau biggrin.gif nieko sudetingo, bet jauciasi raumenukai...
SilRa
man patiko thumbup.gif kuo labiau suspaudi sedmenis, keldama uzpakaliuka. tuo, manau, veiksmingesnis bus ir uodegos pagrazinimui blush2.gif
isola
man irgi patiko super thumbup.gif
Bitute32
Oi, kaiptik man toks pratimas drinks_cheers.gif
Damapupika
uch kaip sugundet, lekiu ir as pajudint sawo sikna thumbup.gif wink.gif
mergytia
kiek supratau shitas pratimukas sedmenims schmoll.gif
egluziukas
QUOTE(mergytia @ 2006 12 12, 15:25)
kiek supratau shitas pratimukas sedmenims  schmoll.gif
*

Aha prie ko cia grazios kojos blush2.gif
Ida66
QUOTE(egluziukas @ 2006 12 14, 19:28)
Aha prie ko cia grazios kojos  blush2.gif
*

O negi gali kojos atrodyti gražiai be gražių sėdmenų. biggrin.gif
rusaite
tai dabar pasakykit, jei mano kojos plonos ir iki kaklo, o uzpakalis visai mazas, sis pratimas su sofa ar tiks man blush2.gif galimybes i sporto kluba nubegt nera,o namie darant pratimus efekto jokio nejauciu schmoll.gif
rusaite
sakyciau kad ne sedmenims nes as jas po pratimu nelabai jauciu, o slaunis jauciu kaip turi but! ir as senele tuos pratimus pradejau daryti blush2.gif , ziuresiu koks bus efektas, ir po kurio laiko. aisku noretusi greito thumbup.gif
ingrise
jei kas rasit nuotraukyte kaip taisyklingai daryt imeskit mirksiukas.gif nes nelabai suprantu ar tikrai gerai darau...
*smile*
Oooo, super pratimas thumbup.gif thumbup.gif ne tik kad labai veiksmingas, bet ir lengva daryti smile.gif pirmą kartą padariau 30, žiūrėsim kaip bus toliau smile.gif
laperla
Na tai senai pradejusios,koksai efektas,ar labai kojytes pasikeite?ar verta dryti kad paryskinti raumenukus rolleyes.gif ,ar cia tik laikina
Bittute..
nuuu reikes man pabandyti...smile.gif... jau tiek visos giria... thumbup.gif
Latelle
QUOTE(mergytia @ 2006 12 12, 15:25)
kiek supratau shitas pratimukas sedmenims  schmoll.gif
*

O is kur kojos dygsta? lotuliukas.gif
rusaite
QUOTE(laperla @ 2007 02 02, 10:13)
Na tai senai pradejusios,koksai efektas,ar labai kojytes pasikeite?ar verta dryti kad paryskinti raumenukus  rolleyes.gif  ,ar cia tik laikina
*

kas, kad pradejau ax.gif ale, kad ner laiko toliau test blush2.gif va tau ir nauda
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.