Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ukmergės darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
goduke
noreciau suzinoti napie ukmerges darzelius. gal galite rekomenduoti, kuris darzelis geresnis. ir ar reikia jau uzsirasyti, je zadu leisti vaikeli tik nuo 3 metuku. aciu
gintute3
QUOTE(goduke @ 2007 12 10, 15:22)
noreciau suzinoti napie ukmerges darzelius. gal galite rekomenduoti, kuris darzelis geresnis. ir ar reikia jau uzsirasyti, je zadu leisti vaikeli tik nuo 3 metuku. aciu
*

As manau, kad dar gal ankstoka, nors tiksliai nezinau... Man kazkodel atrodo, kad visai neblogas darzelis yra Eglute. Nors as turbut vesciau ten kur butu arciausia namu smile.gif Viskas man atrodo nuo aukletojos priklauso.
goduke
QUOTE(gintute3 @ 2007 12 20, 14:43)
As manau, kad dar gal ankstoka, nors tiksliai nezinau... Man kazkodel atrodo, kad visai neblogas darzelis yra Eglute. Nors as turbut vesciau ten kur butu arciausia namu  smile.gif  Viskas man atrodo nuo aukletojos priklauso.
*

nu gal ir ankstoka, bet kad veliau nebutu per velu ax.gif , labai jau gimstamumas padididejo thumbup.gif , apie Eglute as ir girdejau geru ir siltu atsiliepimu, ir kaip gerai kad jis man visiskai arti thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(goduke @ 2007 12 23, 23:37)
nu gal ir ankstoka, bet kad veliau nebutu per velu ax.gif , labai jau gimstamumas padididejo thumbup.gif , apie Eglute as ir girdejau geru ir siltu atsiliepimu, ir kaip gerai kad jis man visiskai arti  thumbup.gif
*

beja, aciu 4u.gif
goduke
kaip gaila, kad ukmergej nera supermamu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
simba3
QUOTE(goduke @ 2008 02 17, 21:54)
kaip gaila, kad ukmergej nera supermamu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Kaip tai nera! Mes cia visos supermamos!
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5070&st=564

Beje kvieciame jungtis ir tave 4u.gif
nezinaukasbustie2
Mano maziams apie darzeli dar anksti galvoti, bet smalsu ar Ukmergej yra taip vadinamu "prestiziniu" darzeliu. Ar i visus vienodai lengva ar sunku patekti? Mano teta dirba "Eglutej" - man tas darzelis atrodo visai nieko...
simba3
O as parekomenduociau Ziogeli! Geros aukletojos thumbup.gif Mums labai patiko!!
lienute
sveikos mamytes man labai idomu kaip darzelis jaunimo gatvej randasi zadu savo lelyte ten leisti?
padange7
as leisiu i Eglute bet kiek girdejau labai perpildytas ir jau vietu nebera unsure.gif
*valdonė*
:4Mano sunus lanko Nykstuka prie turgaus, negaliu nieko blogo apie ji pasakyti, vien tik gera....labai faina direktore, grazi aplinka, fainios aukletojos, visur remontai padaryti ir t.t. ir eiliu bet jau pernai tikrai nebuvo dideliu thumbup.gif
jollantukas
mano vaikas pernai ejo i varpeli, kauno gatvej. tai "visciuku" maziausiu grupeje labai neblogai. aukletoja Andzelika labai jais uzsiima, dabar tai i Sventupio eina, bet ten labai ivairaus amziaus vaikai, tai kazko pradejo nebenoreti eiti, gal dickiai pasijuokia blush2.gif
gizmo
Na as galiu pasakyti kad geras darzelis "Buratinas". Ypac lopselio grupes, nes maniskis eina smile.gif Labai myli aukletoja Elena. Taip, remontas dar tik bus , bet manau kad ir koks sutvarkytas, bet svarbu ir aukletojos, kad vaikas gerai jaustusi. smile.gif
JuNeMi
sveikutes gal galit patarti i kokia grupe Egluteje geriau leisti savo mergyte?kokios ten aukletojos?
DeilijoSa
QUOTE(gizmo @ 2009 02 01, 15:58)
Na as galiu pasakyti kad geras darzelis "Buratinas".  Ypac lopselio grupes, nes maniskis eina  smile.gif Labai myli aukletoja Elena. Taip, remontas dar tik bus , bet manau kad ir koks sutvarkytas, bet svarbu ir aukletojos, kad vaikas gerai jaustusi.  smile.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai geras darzelis,mano dickis ji lanko,patenkintas labai thumbup.gif dar aukletoja jam teko,ta pati ,kuri ir mane auklejo lotuliukas.gif thumbup.gif ,seimininkute irgi rupestinga labai.direktore maloni.tikrai nekeisciau darzlio nei uz ka.bet va del uzrasymo tinkamiausio laiko,tai negaliu pasakyt,nes pvz musu darzelyje,sake aukletoja,kad jei be rimtos priezasties nevesi vaiko kelias dienas,isbrauks is sarasu,nes labai daug norinciu uzsirasyti,o vietos gaunasi kaip ir uzsaldytos g.gif
vijuna
QUOTE(Ditė @ 2008 08 23, 07:09)
:4Mano sunus lanko Nykstuka prie turgaus, negaliu nieko blogo apie ji pasakyti, vien tik gera....labai faina direktore, grazi aplinka, fainios aukletojos, visur remontai padaryti  ir t.t. ir eiliu bet jau pernai tikrai nebuvo dideliu thumbup.gif
*

Mes savo dukryte uzrasem i Nykstuka, bet turbut perrasysim i kita, nes labai daug blogu atsiliepimu isgirdom, tai dabar rimtai galvojam ka daryti g.gif
O del uzrasymo tai kuo anksciau tuo geriau, nes paskui gali vietu nebebuti...
Linaute
Sveikos,

Man tai LABAi patinka Nykstukas.
Mano maze ten eina ir tikrai nebuvo nieko tokio, kad tureciau problemu.
Visada nori eiti i darzeli.
O ypac patinka aukletoja "Butvilavieciene.
Ji tikrai su vaikais uzsiima ir daug ko jie ismoksta. thumbup.gif
orchidejaI
QUOTE(simba3 @ 2008 02 19, 09:14)
Kaip tai nera! Mes cia visos supermamos!
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5070&st=564

Beje kvieciame jungtis ir tave 4u.gif
*

yra cia tu mamu thumbup.gif
Papildyta:
darzelis '' Saulute " irgi neblogesnis,uz kitus tiesiog priklauso kur tas mazas zmogutis gyvena,tai manau teveliai dazniausiai arciausia renkasi,o kiekviename gera auklyte tikrai rasi. wub.gif
gintute3
Mes bandysim i Ziogeli uzrasyt smile.gif
*Versace*
Mes i "saulute" uzsirasem, tai ziuresim kaip ten mums seksis ax.gif
ju_ta
Mamytes, kuri darzeli patarsit 'Eglute' ar 'Buratina'? I 'Eglute' priims tik po metu, o i 'Buratina' dar siais metais su salyga, kad prasyma is 'Eglutes' atsiimsim, tad ir galvoju, kuris geresnis g.gif
beskaiste
mano sunus nuo 1m 3 men pradejo lankyti 'nykstuka' prie turgaus.maziukam viskas priklauso nuo aukletojos.grupes buvo nedideles.dabar mes jau eisim i antra klase.anksciau uzteko pries pora menesiu uzsirasyti.dabar turiu 'pagranduka' kuris po metu vel eis i ta pati 'nykstuka'.mums patiko darzelyje,arti namu ir mano darbo,o nesusipratimu buvo-ju visada atsiranda.vaikas prasiskele lupa-o sesle ir aukletojos net nemate kad ja siuti reikia.vakare kai pamaciau istinusia ir kiaura lupa,i masina ir i ligonine siuti.dejo 2 siulus.ta sesele jau nebedirba.va toks siaubingas nutikimas mums buvo. verysad.gif
didieji mano lanke 'buratina'.tais laikais kai kuriu aukletoju vaikai labai nemego,nes jos su vaikais neuzsiimdavo.tada grupes dideles buvo.dabar tu aukletoju jau nera.dukra buvo nukritusi nuo supyniu ir guza isistate-tai iskart buvo nuvesta i ligonine ir 3 dienom paguldyta kad nieko blogo nenutiktu.O seis laikais nesugebejo issikviesti greitosios ir parodyti vaiko lupos ar bent mamai paskambinti g.gif
Adyte
Sveikos
mano sunelis eina i NYKSTUKA, dabar jam 1m 8 men. Gal kas galit papasakot apie aukletojas?
Belesa
Mano mazasis i Buratina,jau dvi dieneles buvo po pora valandu,tai ziuresim kaip ten aukletojos, kaip jis pats ten jausis,tik gaila kad uzdarys renovacijai ir teks vesti i Eglute,tai taip nenoriu,jau bus priprates prie aplinkos ir vel nauja viskas...
saveke
Sveikos,mamytes smile.gif Mes pries pora savaiciu vaika uzrasem Saulutes darzely... ir keista,kad jokiu eiliu nebuvo,visos raso,kad eiles siaubingos! Po rugsejo antros puses jau zygiuosim clap.gif clap.gif Gal kuri ka zinot apie aukletojas,kurios geriausios? Labai neramu man wink.gif
zuliaska
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 04, 22:00)
Mano mazasis i Buratina,jau dvi dieneles buvo po pora valandu,tai ziuresim kaip ten aukletojos, kaip jis pats ten jausis,tik gaila kad uzdarys renovacijai ir teks vesti i Eglute,tai taip nenoriu,jau bus priprates prie aplinkos ir vel nauja viskas...
*

tai aukletojos ir vaikai tie patys liks, tai nepergyvenkit o kad zaisliukai pasikeis nieko tokio manau.

mano eina i eglute, ir as patenkinta po kol kas
gizmo
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 02 21, 18:11)
drinks_cheers.gif tikrai geras darzelis,mano dickis ji lanko,patenkintas labai thumbup.gif dar aukletoja jam teko,ta pati ,kuri ir mane auklejo lotuliukas.gif  thumbup.gif ,seimininkute irgi rupestinga labai.direktore maloni.tikrai nekeisciau darzlio nei uz ka.bet va del uzrasymo tinkamiausio laiko,tai negaliu pasakyt,nes pvz musu darzelyje,sake aukletoja,kad jei be rimtos priezasties nevesi vaiko kelias dienas,isbrauks is sarasu,nes labai daug norinciu uzsirasyti,o vietos gaunasi kaip ir uzsaldytos g.gif
*

tikrai ne tiesa, kad isbraukia,manasis praeitais metais buvo kad ir i menesi karta nueidavo, pavasari visa nejo.. ir tikrai sekmingai lankome ir toliau g.gif
jolitajolka
mes su skubiu reikalu norejom uzsirasyti i buratina nes arciausiai namu, tai pakraupo kad po menesio norim. Vadinasi eiles yra.

Dabar vesim i Saulute, nors ir kitam miesto gale, bt bandysim pirmadieni eit pasibut. ziuresim kaip musu maziji ar istvers. jai tik 1 metukai ir 4 menesiai. Visai neplanavau taip greit leist, bet kad staiga darba papildoma pasiule tai teko griebtis kazko. Ir noriu dirbt, ir baisu kaip liale susitvarkys su nauja aplinka... - žodziu stresuoju, tetis irgi tik va porai savaiciu grizo ir vel i svedija isleks...

Sunki mamu dalia lotuliukas.gif

Ziuresim, jei nesiseks darzeli, tai vesiu pas savo mama, aisku dukra matusiu tik svaitgaliais, bet jau vis geriau nei su uosviene palikt... doh.gif
Papildyta:
gal kas lankot siuo metu Saulutes darzeli? kaip ten salygos, aukletojos?

Ar labai vaika prabangiai isciustint reikia? aplamai gal galit patart kokiu dalyku pasiruošt darzelinukui reikia?
ju_ta
Labutes 4u.gif
Mes saviski irgi anksti isleidom i darzeli - nuo 1,5 m. Pradejo lankyti nuo spalio, tai savaite eina - menuo gydomes, jau tris kartus plauciu uzdegimu vaikis sirgo verysad.gif Bet Jusu nuo pavasario pradeda, tai gal lengviau adaptuosis smile.gif Del apsirengimo, tai reikia rengti patogiai ir tikrai ne super puosniai, nes juk valgys pati bei dar piesimo pamokeles biggrin.gif
Sekmes! biggrin.gif
Raimondulee
Sveikos, mamytės smile.gif Ką žinote apie dabar renovuojamą darželį ,,Žiogelis"? Nuo rudens planuoju ten savo karalaitę leisti. Labai neramu sad.gif
onaklumpe
Sveikos Mamytės, mes nuo rugsėjo leisime savo 3 metukų atžalėlę į "Buratiną". Kolkas tik su Direktore Rita Jakštiene buvom susitikę, užpildėm dokumentus..laukiam rugsėjo. Kreipėmės vėlokai jau, pavyzdžiui Nykštuke nebepriėmė, sake "neturim vietų, bet galit ateiti pasižiūrėti.." Tai ką ten žiūrėt nelabai supratau, pamaniau, kad gal jei nueięiau su kokiu kyšiu, gal ir atsirastų tų vietų, tai principialiai nėjau "žiūrėt". O kai paskambinau į "Buratiną", tiesiai šviesiai pasakė - Grupės jau didelės surinktos, bet dar laisvos kelios vietos". tai nuėjom ir užpildėm dokumentus. Direktorė atrodo rimta, tvarkinga, ne kažkokia perdėtai lipšni, bet mandagi moteris. Man visai patiko, lauksiu pažinties su grupės auklėtoja wink.gif
san28
Sveikos mergaites,o mes jau metus lankom darzeli Saulute,labai gerai ten,o svarbiause , kad sunus pritapo is pirmos dienos ten wink.gif thumbup.gif
ispanija650
O mes uzsirasemi Eglute,ir pasakem jog pradesim lankyt tik spalio menesi nes esam isvyke,sake,kai grysim is kart pasirodyt,bet pasirodo mus isbrauke nes neatejom rugseji ir nepasiskambinom unsure.gif nesuprantu nieko,pasimeciau visai doh.gif bandysiu skambintis aiskintis kame reikalas g.gif seip visad buvo tik geri atsiliepimai apie si darzeli mirksiukas.gif
ju_ta
QUOTE(ispanija650 @ 2010 09 06, 13:39)
O mes uzsirasemi Eglute,ir pasakem jog pradesim lankyt tik spalio menesi nes esam isvyke,sake,kai grysim is kart pasirodyt,bet pasirodo mus isbrauke nes neatejom rugseji ir nepasiskambinom unsure.gif nesuprantu nieko,pasimeciau visai doh.gif bandysiu skambintis aiskintis kame reikalas g.gif seip visad buvo tik geri atsiliepimai apie si darzeli mirksiukas.gif
*

Darzelis 'Eglute' tkrai geras, tik jo direktore neturi geros reputacijos..... Tad nesistebiu, kad taip nutiko.
beko
mamytes pasidalinite turima infomracija api nykstuke buvusi nesusipratima su baisia liga, buvo uzfiksuotas atvejis , kad vaikas sirgo tiuberkulioze ir buvo tarp vaikuciu kitu.

tiesiog taip bijau del tu darzeliu?

dar venas dalykas. teko buti eglutes teritorijoje, o ten mociutes atveda savo anukes, anukus, kai darzelinukai buna lauke, tipo zaidzia su vaikais. tai dabar klausimas ligu atzvilgiu , is gatves gali kas nori buti su musu vaikais darzelyje kieme. viskas butu kaip ir gerai , as netycia paklausiau tos moters ar taip leidziama, tai ji man atsove > kodel as turiu moketi pinigis uz darzeli, brangu, o pazystu visas aukletojas ir atvedu vaika, jis cia nemaiso>nu valio, bet jei kokiai liga, kas tada kaltas bus....tai kam tos sveikatso pazymos darzelyje bereikalings jei veda kas nori ir tiek vaikai bendrauja...
man aisku negaila, bet as kazkaip pagalvojau apie ta tiuberkuliozes atveji....uznestu liga ir nezinotum is kur ir kaip.....

ju_ta
Taip, buvo toks atvejis. verysad.gif Teko girdeti, kad tas vaikutis daznai sirguliuodavo ir retai eidavo i darzeli, bet liga jam buvo diagnozuota butent lankant darzeli. unsure.gif
beko
aisku tada, as kiek zinau jo ten seneliai serga sia liga....na pletku lygije...neduog dieve kad vaikai nesirgtu tokiomis ligomis o butu seiki....
Pichouette
O kaip jums atvejis kai aukletoja pati sirgo TBC ir niekam nieko nesake doh.gif 4 vaikai po jos susirgo ir nekilo jokio skandalo g.gif baisu blink.gif
beskaiste
QUOTE(Pichouette @ 2011 09 01, 11:13)
O kaip jums atvejis kai aukletoja pati sirgo TBC ir niekam nieko nesake doh.gif 4 vaikai po jos susirgo ir nekilo jokio skandalo g.gif baisu blink.gif
*

o tai is kur sitie duomenys g.gif apie kuri darzeli cia kalbat - apie ta pati "nykstuka" ?
eglesmama
Sveikos mamytes, gal turit kokiu pastebejimu apie darzeli "Varpelis". Planuoju ten leisti savo dukryte, kadangi kartu yra ir pradine mokykla, taciau nieko nezinau, gerai ten ar blogai, nes Ukmergeje esame naujakuriai smile.gif
beko
http://www.ukzinios.lt/archyvas-mainmenu-4...--darelyje.html

prasom pasiziureti ar visi darzelio aukletojai ir vadovai atkreipia demesi i tai, ir idomu kokiu prevenciju imasi.??????????????????????????ar stebi kas vyksta ju teritorijoje.
Raimondulee
QUOTE(beko @ 2011 09 22, 23:52)
prasom pasiziureti ar visi darzelio aukletojai ir vadovai atkreipia demesi i tai, ir idomu kokiu prevenciju imasi.??????????????????????????ar stebi kas vyksta ju teritorijoje.
*

Vaikai yra tėvų atspindys. Jie kopijuoja suaugusiųjų elgesį. Mato,kaip elgiasi tėvai, taip daro ir jie. Gaila, kad mato ne tik gerus pavyzdžius sad.gif
eglesmama
Gerai, kad bent spauda paraso..
ju_ta
QUOTE(beko @ 2011 09 22, 22:52)
*

Be zodziu.... baisu... blink.gif
beko
nors mes lankome eglute, tiksliau pradejome, tai ten patinka ir tinka.
idomu kokiu prevenciju imsis darzelis uzkirsti kelia tokiems atvejams....
nekyla minciu is kur atsiranda tu nepilnameciu zudynes ir panasiai....
eggle20
sveikos,mes tai pradejome lankyti ziogeli lyg ir fainos aukletojos atrodo, tik maniske vis sako bijau kai eina i darzeli nzn ar ji cia kadnenori eiti ar ten kas vyksta g.gif
beskaiste
mes ir lankom "ziogeli " .tai gal toj pacioj grupej g.gif tai kad nera ten ko bijot jai ir kas ten gali vykti g.gif ka tu turi omeny ...
eggle20
QUOTE(beskaiste @ 2011 11 21, 21:15)
mes ir lankom "ziogeli " .tai gal toj pacioj grupej  g.gif tai kad nera ten ko bijot jai ir kas ten gali vykti  g.gif ka tu turi omeny  ...
*

grupe
maniske pagranduku grupe lanko smile.gif nzn gal vaikai musasi buvo gryzus su prarezta kaktite..o gal tiesiog nenori ir sako bijau g.gif
Belesa
Nu va tokie prarezimai ir sukelia baime vaikams,paskui nebenori eiti i darzeli. Pirmais metais,vaikui buvo smarkiai ikasta,tai gera pusmeti klykdama vedziau i darzeli. Cia i buratina.
Sivė
QUOTE(beko @ 2011 09 22, 21:52)
*

Net pačiame straipsnyje paminėta kad su vaiku dirbo psichologė, vadinasi vadovai atkreipė dėmesį. Tik tiek kad straipsnis gerokai toli nuo realybės biggrin.gif jei būtų bent didesnė dalis tiesos, būtų ir tęsinys parašytas, o dabar gi gėda, kad apsimelavo, neberašo ta tema nieko doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.