Na, jei yra mamyčių, bandančių darbuotis šia technika, prisijunkite
Papildyta:
Bandau įkelti nuotraukytes
Neradau tokios temelės, tai nusprendžiau atidaryti. Neturiu daug patirties deginime, pradėjau gal prieš kokį nepilną mėnesį
Na, jei yra mamyčių, bandančių darbuotis šia technika, prisijunkite Papildyta: Bandau įkelti nuotraukytes
grožis neišpasakytas
ir man iš karto kilo klausimas kaip tai atliekama? Užsimaniau ir aš pabandyti
Ačiū už komplimentą
o tai tuo aparatu taip imi ar pieši?
ps dailūsdarbeliai...
valioooooooooo
as pati nesiryzau tokios temukes atidaryti bet sita technika uzsidegiau nuo vienos auksarankes forumietes ji daro nerealius darbukus - tai Justess man labai patinka, tik laiko daug reikia, kantrybes irgi ir siaip ranka paskausta kai ilgai dirbi va cia mano darbukai "Geliu simfonija" ![]() ir paprasti padekliukai pvz arbatiniui ar kokiam kitaip siltesniam maistukui
Man taip pat patinka ši technika,ir degintuvą turiu
Bandžiau truputi deginti,labai patiko tik laiko kažkaip nelieka. Sūnus mano daug degino ir dabar dar kartais prieina Man degintuvą iš Rusijos parvežė,nes čia niekur neradom.Galdabar jau yra QUOTE(blansyte @ 2007 12 11, 14:25) Man taip pat patinka ši technika,ir degintuvą turiu Bandžiau truputi deginti,labai patiko tik laiko kažkaip nelieka. Sūnus mano daug degino ir dabar dar kartais prieina Man degintuvą iš Rusijos parvežė,nes čia niekur neradom.Galdabar jau yra yra yra as lietuvoj spejau nusipirkti bet dabar pastaruoju metu kokius 2 menesius vis pziuriu, tai jau nebebera ju
Nagi nagi...smagu, kad kažkas tokią temelę atidarė
Kad jau per daug neplepėčiau, tai įdedu paskutinį savo darbelį: ![]() Dėžutė su drambliais ir inicialais (12x12x11,5cm) O visus kitus degintus darbelius (kuriu jau tikrai nemažai prisikaupė), galite pažiūrėt mano albume: MANO DEKORUOTAS PASAULIS P.S. Tikiuosi, kad moderatorės labai nesupyks ir nepalaikys mano nuorodos reklama
jetau jetau kaip grazu
ir kantrybes kiek reikia pati bandziau sita reikala tai zinau kiek kantrybes cia sudeta malaces mergaites
labai labai dailūs darbeliai. Svarbiausia kad labai originalūs
Senukuose tikrai yra tokių "lituoklių" (geras vardas
O dėžutės su drambliais ir padėkliukai - fantastika
Teko gal porą kartų matyti senukuose šių medžiui skirtų degiklių, dabar deja jie dingę...
QUOTE(irmulia @ 2007 12 11, 17:06) Netikiu kad dingę.. Va kaip atrodo jei kam ydomu: ![]() ir keli mano darbeliai, aišku taip pat Justess ykvėpti ![]() ![]() QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 11, 15:59) Senukuose tikrai yra tokių "lituoklių" (geras vardas QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 16:11) Netikiu kad dingę.. su ta lekštute gal ir 86kainuoja, aš pirkau tik tokį pat aparata su šešiais antgaliais tai iki 50 mokėjau QUOTE(akvilyte @ 2007 12 11, 17:26) su ta lekštute gal ir 86kainuoja, aš pirkau tik tokį pat aparata su šešiais antgaliais tai iki 50 mokėjau Nėra ten jokios lėkštės
Aš tai vyrą siunčiau, kad su mažium blaškytis nereikėtų, bet sakė, kad šitas modelis vienintelis buvo. BE LĖKŠTUTĖS
O sakykit merginos kaip jus darote? Nusipiesiat pirmiausia piesinuka, o paskui isdeginat? Kaip tik praejusi savaitgali vaiksciojau su vyru po parduotuves ir jam uzkliuvo uz akiu tas lituoklis. Prasitare, kad noretu padaryti kokius darbelius. Bet as tada ji atkalbejau pirkti. O dabar pamacius jusu padarytas grozybes pagalvojau, kad gal ir smagu butu gauti isdeginta koki darbeli is vyro. Bet idomu pirmiausia paciai suzinoti, kaip vyksta sis procesas. Vyras tikriausiai zino, bet nenoriu jo klausti ir issiduoti, kad domiuosiu lituokliu. Bus jam kaledine dovana.
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 17:44) Nėra ten jokios lėkštės Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras
Ai, kaip kas. Aš neišpiešiu dažniausiai - iš karto deginu. nebent reiktų ką nors sudėtingo gaminti, bet dar neteko. Ai, tiesa - užrašus tai užsirašau pieštuku - kad tikrai žodis norimoj vietoj tilptų
Papildyta: QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 12 11, 19:17) Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras
As norejau paklausti ,ar labai yra koks kvapas ,nes mano vyras paniskai bijo viso kvapu ,isvarys mane is namu
Kvapas yra
O man tas deginimo kvapas visai patinka
Manasis degiklis tai gal 30 lt kainavo,nors,kaip jau rašiau ne LT pirkom,ir antgalių nemažai turi QUOTE(slatkiuke @ 2007 12 11, 18:12) O sakykit merginos kaip jus darote? Nusipiesiat pirmiausia piesinuka, o paskui isdeginat? Kaip tik praejusi savaitgali vaiksciojau su vyru po parduotuves ir jam uzkliuvo uz akiu tas lituoklis. Prasitare, kad noretu padaryti kokius darbelius. Bet as tada ji atkalbejau pirkti. O dabar pamacius jusu padarytas grozybes pagalvojau, kad gal ir smagu butu gauti isdeginta koki darbeli is vyro. Bet idomu pirmiausia paciai suzinoti, kaip vyksta sis procesas. Vyras tikriausiai zino, bet nenoriu jo klausti ir issiduoti, kad domiuosiu lituokliu. Bus jam kaledine dovana. Aš tai visada nusipiešiu su pieštuku, tiksliau kažkaip gaunasi Papildyta: QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 12 11, 18:17) Pirkau Seniuose pries pora menesiu mokejau 42 lt toks pat aparatas,su tiek pat antgaliu ir stoveliu,tik be tu fanieros lapu.Tai pasirodo uz 2 fanieros lapus dar ima tiek pat kkiek uz aparata,cia tai geras Na gal atpigo, aš berods vasaros gale pirkau.. Papildyta: QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 11, 21:05) Kvapas yra Man tai patinka kvapas QUOTE(blansyte @ 2007 12 11, 21:22) O man tas deginimo kvapas visai patinka Manasis degiklis tai gal 30 lt kainavo,nors,kaip jau rašiau ne LT pirkom,ir antgalių nemažai turi Aš tai tik tris pagrinde antgalius naudoju QUOTE(DarkMind @ 2007 12 11, 22:58) Man tai patinka kvapas Aš alergiška smilkalams
Va mano naujausias darbelis
http://public.fotki.com/jolantakal/kaldins-dovanos/40-2.html (ai, net nebandysiu įkelti nuotraukos čia - dar nė karto nepavyko grazu a ikelti visai paprasta paspaudi ant paveiksliolio, tada kai jis atsiranda ale didesnis, desini peles klavisa>properties> nukopini paveiksliuko varda (paskutines rades turi buti jpg) > tada lange kur rasai zinute spaudi IMG ir > paste - paveiksliukas jau ikeltas
![]() Bandau įkelti Papildyta:
labai grazu
man tai nelabai
bet turbut cia i tema gal kam patiks http://www.uniquebeadedjewelry.com/instruments/inkdrums.html QUOTE(jjuurraa @ 2007 12 12, 23:47) man tai nelabai bet turbut cia i tema gal kam patiks http://www.uniquebeadedjewelry.com/instruments/inkdrums.html a cia irgi deginti ant medzio darbai? QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 12, 15:52) Va mano naujausias darbelis http://public.fotki.com/jolantakal/kaldins-dovanos/40-2.html (ai, net nebandysiu įkelti nuotraukos čia - dar nė karto nepavyko saunu!lLaaabai dailu
tai bent saunuole
Papildyta: QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 14, 22:15) trys dienos tai dar mazai QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 15, 01:13) cia gal visos tokios isprotejusios va dar menteliu kolekcija mano Na, laaaaaaaaaaabai gražu
va dar dėžutė
čia irgi deginimo technika plius biski paspalvinta
Labai graži dėžutė
Kokių čia grožių prisižiurėjau
Ačiū isdykelee_
Žiemiški rėmeliai
![]()
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 18, 18:08) Žiemiški rėmeliai gražu... Na, kad tema labai neliūdėtų, tai įdedu savo senesnį darbelį: ![]() Didesnę nuotrauką galite pamatyti ČIA (virš nuotraukos spausti "All sizes")
labai grazus darbeliai, saunuoles merginos
ir man uzsinorejo isbandyti deginima
Turiu šitą degintuvą.Jis dar mano tečio jam jo reikėjo, kai jis ėjo į mokyklą.
|