Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medžio išdeginimo darbai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nej@
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 24, 11:21)
ten uzsisakius kad nereiktu moketi uz siuntima, galima ir is ju paimti, bet reikia uzsakyti internetu...jei uzsisakytum iki sestadienio, paimciau, nes ten busiu.

del galiuku, atskirai pirkti nera, bet as ju su svitriniu nevalau...su skudureliu graziai nubraukiu arba i kokia lentute:)
*

aisku, reikes ir man taip daryti, gaila kad nera angaliuku atskirai pirkti, bet neko nepadarysi.

as su vyru pakalbesiu ir jauciu uzsakysiu ka nors pirmiems darbams. ai dar ten internetu ir galima sumoketi?
Gabii__
galima, tik man reikia tada uzsakymo kopijos patvirtintos, su kuria atsiimsiu:)
daiwusse
[quote=kristi13,2009 03 15, 17:43]
Labai grąžūs auskariukai wub.gif
Nej@
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 24, 11:40)
galima, tik man reikia tada uzsakymo kopijos patvirtintos, su kuria atsiimsiu:)
*

na mes vakare aptarsim, jei ka per skype susirasysim mirksiukas.gif
Stirna222
sveikos, as ta deginimo aparaciuka nusipirkau senukuose kns, mokejau apie 50lt, jei neklystu.
sakykit gal zinot kur kokiu graziu rstu ornamentu galima rasti internete? poto atsispauzdinti ir kalkes pagalba persikelti ant medinuko?
irmulia
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 24, 12:33)
sveikos, as ta deginimo aparaciuka nusipirkau senukuose kns, mokejau apie 50lt, jei neklystu.
sakykit gal zinot kur kokiu graziu rstu ornamentu galima rasti internete? poto atsispauzdinti ir kalkes pagalba persikelti ant medinuko?
*

Per google paiešką mirksiukas.gif perkelti galima kalkės pagalbą arba ranka išsipiešti - kaip patogiau mirksiukas.gif
aurelija_ma
niu ir vel as su savaisias smulkiais darbeliukais biggrin.gif
user posted image
butybe
Kaip smagu, kad radau sia temele bigsmile.gif Cia mano vaikysteje paliktas uzsiemimas, isversiu sandeliuka ir gal kur rasiu uzsimetusi degikli. Tikrai turejau toki, jei nesugedo ir neismeciau. Ir darbuotis juo buvo smagu. O dabar as juk jau didele, taigi kaip graziai baldus galima butu papuosti bigsmile.gif thumbup.gif
irmulia
QUOTE(butybe @ 2009 03 26, 10:01)
Kaip smagu, kad radau sia temele bigsmile.gif Cia mano vaikysteje paliktas uzsiemimas, isversiu sandeliuka ir gal kur rasiu uzsimetusi degikli. Tikrai turejau toki, jei nesugedo ir neismeciau. Ir darbuotis juo buvo smagu. O dabar as juk jau didele, taigi kaip graziai baldus galima butu papuosti bigsmile.gif  thumbup.gif
*

Dėl baldų tikrai taip mirksiukas.gif , bet kiek laiko tai užims jei pvz. kokiu sudėtingesniu motyvu didelę komodą išdeginti... doh.gif
VaNilline
pasirodysiu ir as su vienu is pirmu darbiuku

user posted image

! 
VaNilline, perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !
butybe
QUOTE(irmulia @ 2009 03 26, 11:12)
Dėl baldų tikrai taip  mirksiukas.gif , bet kiek laiko tai užims jei pvz. kokiu sudėtingesniu motyvu didelę komodą išdeginti...  doh.gif
*

Na tai jau taip. Pasvajoji, kiek visko galima butu nuveikti... bet daug kas ir lieka svajonemis vien del laiko stokos
Nej@
kokie jusu grazus darbialiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikiuosi ir as taip ismoksiu, reikes nufotkinti ka esu jau padariusi ax.gif
Nej@
na stai pasirodysiu ir as blush2.gif
user posted image

Nej@
stai mano dar vienas darbelis, rastas ant suku

user posted image
Stirna222
QUOTE(irmulia @ 2009 03 24, 13:42)
Per google paiešką  mirksiukas.gif  perkelti galima kalkės pagalbą arba ranka išsipiešti - kaip patogiau  mirksiukas.gif
*

aciu, bandysiu ieksoti. smile.gif
aurelija_ma
naujausias sagiukas biggrin.gif
Sagiukas “Vejo sukuriai”
user posted image
kristi13
VaNilline, mazoji_deiva puikūs darbeliai thumbup.gif taip ir toliau darbuokitės.
aurelija_ma Kaip visada tavo sagiukai nuostabūs wub.gif
irmulia
QUOTE(butybe @ 2009 03 26, 10:20)
Na tai jau taip. Pasvajoji, kiek visko galima butu nuveikti... bet daug kas ir lieka svajonemis vien del laiko stokos
*

Pradžią visada galima psdaryti, pvz.: kad ir nuo mini komodėlės mirksiukas.gif ar kokio žemo kavos staliuko mirksiukas.gif
justess22
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 05, 21:04)
sveikos, norejau paklausti, kai pernesat piesini per kalkia ant medinio daigto, kaip paskui ta kalke nuvalot? nes man lb sunkiai nusivalo
*

Aš dažniausiai su švitriniu popierium kalkės likučius pašalinu, bet kad retai to reikia - bedeginant kalkė pranyksta savaime kartu su deginamu piešiniu. Gal tiesiog naudok kokį plonesnį rašiklį, kai perkelinėji piešinį, kad kalkės linija būtų kuo plonesnė 4u.gif
Nej@
sveikos, kaip jums sekasi. tylu cia kazkaip

stai mano paskutinis darbelis
user posted image
Aga
Man šį savaitgalį teko pirmą kartą gyvenime deginti ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Šepetį su kate išdeginti nebuvo sunku, medis nelakuotas, o dėžutė ir bambukinis šepetys lakuoti, nešveičiau, tai lydės deginant, liejos, tai ir nekaip gal gavos, bet pirmi darbeliai blush2.gif
Gabii__
nu turbut ir ne paskutini:)nes tikrai grazu..gal tik katinui norisi i draugija dar kazkokio apipavidalinimo:)ar tas leteneles nuvesti tolyn...nu lyg truktu kazko..bet siaip grazu mirksiukas.gif labai:)
irmulia
Aga, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šauniai darbavaisi mirksiukas.gif wub.gif

Man irgi įdomu, kur gi galima Vilniuje gauti toks baltos kalkės bigsmile.gif

ir aš pasirodysiu biggrin.gif

ši jau iškeliavo už jūrų marių wub.gif

user posted image

o ši padovanota šį savaitgalį wub.gif

user posted image
Gabii__
ji nera balta.ji juoda, tik ne tokia tepli.galima gauti daugumose spec parduotuviu rankdarbiu.nzn kaip Vilniuje, bet Kaune yra dauksos g., Panevezyje...manau yra mieste rpie iki...copy one ar kokia ten parduotuve.
Gabii__
tai yra ir spalvotu...nzn kaip jos ryskios bus ant medzio..bet manau tiktu...tikrai esu macius, kancialerinese, bet kur konkreciai, net nepamenu.
justess22
QUOTE(kvartetas @ 2009 05 19, 17:09)
atkeliavau su tokiu klausimuku. temeles neskaiciau visos blush2.gif . o ant seno degiklio is rusu laiku galima pritaikyti antgalius su raidem ir skaiciais?? ir kur tokius antgalius butu galima nusipirkti smile.gif .
*

kiek man teko matyti, senoviškuose degintuvuose antgaliai nesikeičia - yra vienas įmontuotas ir viskas. O antgalių su raidėm ir skaičiais kol kas tikrai niekur nemačiau pirkti g.gif Nebent gal užjūryje kokiam ax.gif
Nej@
na stai mano paskutiniai darbeliai ax.gif

dezute arbatai dveju skyriu (padovanota)
ant virselio deginta is nuotraukos
user posted image padidinti
o cia ikvepimas pagavo blush2.gif lentele Kates
user posted image padidinti

Aga
Keliu savo darbelį, toli gražu ne tobulą, bet pirmą ilgiau trukusį ax.gif
user posted image

user posted image
Nej@
QUOTE(Aga @ 2009 06 14, 20:22)
Keliu savo darbelį, toli gražu ne tobulą, bet pirmą ilgiau trukusį ax.gif
*

labai grazus darbas 4u.gif

o stai mano paskutiniai darbai
user posted image
ir
user posted image
Nej@
QUOTE(Aga @ 2009 06 20, 18:37)
O šepetys paskui gal svarovskiukais čia puoštas? super atrodo thumbup.gif
*

deja ne blush2.gif akriliniais dazais lotuliukas.gif bet tu nepirma kuri mano kad svarovskiai, sakau gal reiktu pabandyti g.gif
Aga
Esu mačius su svarovskiais, super atrodo, reiks gal kada pabandyt. O kur gavai raudoną šepetį, dažei gal pati?
Gabii__
Sitie sepeciai ne visai raudoni, jie daugiau i ruduma, visuose seniuose yra... 4u.gif
bububla
Sveikos biggrin.gif
Ir mane "įsuko" deginimas, taigi rodau pirmuosius darbus. smile.gif

1. Medinis šaukštelis (pirmasis bandymas deginti, todėl toks perkrautas biggrin.gif )

user posted image

user posted image

2. Medinis veidrodėlis.
user posted image

3. Mentelė.
user posted image

4. Plaukų šepetys.
user posted image

5. Šaukštelis.
user posted image

6. Dėžutė.

(viršus)
user posted image

(priekinė pusė)
user posted image

(užpakalinė pusė)
user posted image

bububla
Dar viena mano dėžutė. smile.gif

Dėžutė (II).
user posted image

user posted image

user posted image
cordi
Mano darbeliai... blush2.gif dovana draugei
user posted image
user posted image
Crowned
Laba vakara smile.gif Kiek daug gražių naujų darbelių prisižiūrėjau wub.gif thumbup.gif Noriu ir aš savo porą parodyti. Pagaliau laiko radau. Na bet čia dar tik praktikuojuosi, kaupiuosi kokiam rimtesniam darbeliui blush2.gif

user posted image

user posted image
bububla
smile.gif
Mentelė.
user posted image

bububla
Nejau niekas daugiau nebedegina.... Kur prapuolėt visos? biggrin.gif

user posted image
Aga
Šio vakaro smulkus darbelis, tik kažko kalkė nelabai valos ohmy.gif
user posted image

user posted image
Jurgeete
Sveikos smile.gif
darbų gausumu pasigirti negaliu blush2.gif bet karts nuo karto paimu medžio degiklį į rankas...
Paskutinis darbelis ax.gif
bububla
Jurgeete labai labai krupštu... thumbup.gif

O čia mano degučiai biggrin.gif

1.
user posted image

user posted image

user posted image

2. Medis ir sendinto žalvario detalės.
user posted image

user posted image

3. Medis ir stiklinė akutė.
user posted image

4. Medis, stiklinės akutės ir sidabruotos detalės.
user posted image
bububla
Mano degiklis tai iš Senukų ir vat vis dar veikia kuo puikiausiai tongue.gif ir šiaip antgaliu daug, o kaina tik ~50Lt biggrin.gif
bububla
O aš degiklį gavau dovanų... taigi man nieko nekainavo. biggrin.gif

Dar pora naujų:

user posted image

user posted image
irmulia
QUOTE(*Drugelis @ 2009 09 09, 08:03)
o, tai klausyk, kaip angliškai toks aparačiukas vadinasi ? ebay pasidairyčiau..
*

wood burning tools

o ebay'uje tai visko rasi mirksiukas.gif
bububla
Na jus ieskokit, o as toliau giriuosi savo degiukais. smile.gif

user posted image

user posted image

Linike77
QUOTE(bububla @ 2009 09 09, 19:05)
O aš degiklį gavau dovanų... taigi man nieko nekainavo.  biggrin.gif

Dar pora naujų:

*

O vat šiaip ydomu, iš kur gaunat ruošinukus. Deginti viena, o ant ko deginti - tai gali tapti problemėle. blink.gif blink.gif
Papildyta:
O štai čia mano pirmas viešas darbelis:

http://www.fotofabrikas.lt/nuotrauka_1-200...rget-album.html
Papildyta:
QUOTE(Linike77 @ 2009 09 21, 11:40)
O vat šiaip ydomu, iš kur gaunat ruošinukus. Deginti viena, o ant ko deginti - tai gali tapti problemėle. blink.gif  blink.gif
Papildyta:
O štai čia mano pirmas viešas darbelis:

*

Paveiksliukas degintas ant faneros, o šta šios raidės ir skaičiai ant masyvo (ąžuolo):

Šiaip ant faneros deginti yra daug lengviau ir dūmai nerūksta, nėra to kvapo, o ant kietmedžio gana sudėtinga, ypač jei jis žiedaindis.
irmulia

! 
Merginos, susimildamos, necituokite nuotraukų !!!
Aga
Tai aišku, lakuotą deginant slysta, lydos, be ryšio gaunas, ir kvapelis doh.gif
Linike77
Beje, norėjau paklausti, o kokiu laku lakuojate savo išdegintus darbelius?
Aš tai laku - vandens pagrindu? (Toks baltas pienelis ax.gif )
VaNilline
mano naujausia dezute
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.