Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medžio išdeginimo darbai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jolanta_Š
Šaunuolės, mergaitės! Labai gražūs darbeliai visų wub.gif . O man tėvai fotoaparatą atvežė... user posted image
user posted image
blush2.gif
justess22
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 12 18, 23:00)
Šaunuolės, mergaitės! Labai gražūs darbeliai visų  wub.gif .  O man tėvai fotoaparatą atvežė...

ale ta antra lentelė tokia erotiška thumbup.gif
Jolanta_Š
QUOTE(justess22 @ 2007 12 19, 01:22)
ale ta antra lentelė tokia erotiška thumbup.gif
*

Na, gal ten kiek truputį... lotuliukas.gif
DarkMind
Man nerodo paskutinių dviejų foto doh.gif
Ragana_
Sveikos,

matyt siemet buvau gera mergaite blush2.gif lotuliukas.gif , tai kaledu senis atnese toki medzio degikli man thumbup.gif Tik va bedele, nemoku graziai piesti doh.gif , tai suku galva, kaip perkelt paveisleli ant pagrindo, kad pavyktu graziai ir lygiai isdegint doh.gif
Kazi o neiseitu su kalkes pagalba kazka perpiesti pvz. ant medines dezutes g.gif
Mergaites, gal ka patart galit? blush2.gif 4u.gif
justess22
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 10:36)
Sveikos,

matyt siemet buvau gera mergaite  blush2.gif  lotuliukas.gif , tai kaledu senis atnese toki medzio degikli man  thumbup.gif  Tik va bedele, nemoku graziai piesti doh.gif , tai suku galva, kaip perkelt paveisleli ant pagrindo, kad pavyktu graziai ir lygiai isdegint  doh.gif
Kazi o neiseitu su kalkes pagalba kazka perpiesti pvz. ant medines dezutes  g.gif
Mergaites, gal ka patart galit?  blush2.gif  4u.gif
*

tikrai šaunus tas Kalėdų senelis buvo, kad papildė mūsų gretas mirksiukas.gif O piešinuką galima persikelti kalkės pagalba, bet tai reikia daryti kuo atsargiau. Nes kalkės žymės paskiau sunkiai išsinaikina. Ypaš būk atsargi ant lakuotų paviršių su kalke paišydama - deginant lakas truputį pasilieja ir jame įsimaišo kalkės kontūriukas - tokiu atveju tenka su švitriniu popierium tas išsiliejusias dėmes šveisti. O kartais tiesiog negali naudot švitrinio, nes juo pabrūžinus liks šviesesnė medžio spalva nei visur kitur...na, tikiuosi, kad nors kas nors paaiškėjo hihihi.gif Tačiau yra nemažai paviršių, prie kurių kalkė tiesiog nelimpa - tokiu atveju man geriausia pasitarnauja minkštas paprastas pieštukas ir nuosava rankytė lotuliukas.gif
Papildyta:
Įdedu dar vieną darbeliuką:

user posted image
Ragana_
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 10:45)
na, tikiuosi, kad nors kas nors paaiškėjo hihihi.gif
*

Aciu Justess22 4u.gif Tu kaip visada pirmoji tiesi pagalbos ranka aciuks.gif
Bandysim kazka gaminti hihihi.gif

O senis tikrai dosnus siemet buvo thumbup.gif dar ir Crackle Sottile maisan buvo isimetes hihihi.gif Per siuos metus teks daug ko naujo ismokti rolleyes.gif o gal jam tiesiog pasirode, kad po darbo veikti neturiu ko hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 04, 10:52)
Įdedu dar vieną darbeliuką:
*

wub.gif kai kurie zmones turi igimta talenta paversti paprastus daiktus stebuklingais wub.gif 4u.gif
justess22
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 10:54)
wub.gif kai kurie zmones turi igimta talenta paversti paprastus daiktus stebuklingais  wub.gif  4u.gif

aciuks.gif
Jurgeete
Ir aš parodysiu ką man pavyko padaryti... ax.gif
Tikiuos justess22 nesupyks, kad nusžiūrėjau... blush2.gif ax.gif

padariau dovanėlę įkurtuvių proga... pakaba

Turbūt nesuklysiu pasakydama, kad justess22 mūsų darbų įkvėpėja ir mokytoja... bigsmile.gif dėkui už patarimą, su kalke puikiai persikelia užrašai thumbup.gif:
Ragana_
QUOTE(Jurgeete @ 2008 01 04, 13:12)
Ir aš parodysiu ką man pavyko padaryti...  ax.gif
Tikiuos justess22 nesupyks, kad nusžiūrėjau...  blush2.gif  ax.gif

padariau dovanėlę įkurtuvių proga... pakaba
Turbūt nesuklysiu pasakydama, kad justess22 mūsų darbų įkvėpėja ir mokytoja...  bigsmile.gif  dėkui už patarimą, su kalke puikiai persikelia užrašai thumbup.gif:
*

Puikiai thumbup.gif Labai kruopsciai padirbejai 4u.gif
Speju, kad ne tu pirma, ne tu ir paskutine, kuri puikia minti su pakabom nuo Justess22 nusiziurejo ax.gif Pakabos - geneali mintis thumbup.gif Tokia dovana man su namu siluma ir jaukumu asocijuojasi wub.gif
Jurgeete
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 04, 16:37)
Puikiai  thumbup.gif Labai kruopsciai padirbejai  4u.gif
Speju, kad ne tu pirma, ne tu ir paskutine, kuri puikia minti su pakabom nuo Justess22 nusiziurejo  ax.gif Pakabos - geneali mintis  thumbup.gif  Tokia dovana man su namu siluma ir jaukumu asocijuojasi  wub.gif
*

Dėkui labai smile.gif stengiausi labai ax.gif

Sėkmės visoms darbuojantis su degintuvu smile.gif kūrybinio įkvėpimo jums 4u.gif
Nike***
Justess22 visi darbeliai lb grazus bigsmile.gif
justess22
Jurgeete - pakaba tikrai šauni mirksiukas.gif Gerai padirbėjai 4u.gif

erickaamerika - dėkoju 4u.gif aciuks.gif
blansyte
labai visu grazus thumbup.gif
O as gal ryt rasiu dezute nusipirkt,noriu padeginti wub.gif

Justess22,o tu pati darai dezutes,ar perki g.gif
justess22
QUOTE(blansyte @ 2008 01 04, 19:12)
Justess22,o tu pati darai dezutes,ar perki  g.gif
*

perku 4u.gif
blansyte
gal gali isduoti kur tokiu randi g.gif
justess22
QUOTE(blansyte @ 2008 01 04, 19:23)
gal gali isduoti kur tokiu randi g.gif
*

čia tu apie kurias dėžutes? Tas arbatines tai dabar iš Italijos užsisakau, o visas kitas tai perku iš internetinių parduotuvių (senasnaujas ir pan.), Kaune URMO bazėj ir visur, kur tik randu, ten ir perku lotuliukas.gif Aš kaupikė blush2.gif
blansyte
ačiū ,man tai neapsimoka užsakinėt,nes tik sau noriu.bandysiu ieškot parduotuvėse,nors kiek esu žiurėjus,tai nieko gero schmoll.gif
Medeira
Ir aš peržvelgiau šitą tėmelę ir užsinorėjau pabandyt, susiradau seną tą deginimo aparatą ir išpiešiau mentelę smile.gif Dabar bus linksmiau blynus kept biggrin.gif O kokiais dažais spalvinat g.gif , labai noriu kąnors spalvoto padaryt ... rolleyes.gif
justess22
QUOTE(Medeira @ 2008 01 05, 19:19)
Ir aš peržvelgiau šitą tėmelę ir užsinorėjau pabandyt, susiradau seną tą deginimo aparatą ir išpiešiau mentelę  smile.gif  Dabar bus linksmiau blynus kept  biggrin.gif  O kokiais dažais spalvinat g.gif , labai noriu kąnors spalvoto padaryt ... rolleyes.gif
*

aš tai dažau akriliniais dažais, bet tuomet reikia daiktą lakuoti... tai jei kokiom mentelėm nori naudot, tai toks variantas netiks schmoll.gif nebent turi lako, kuris tinkamas sąlyčiui su maistu g.gif
žvėrūne
Labai gražūs visi deginti darbeliai thumbup.gif Pats deginimas seniai žinomas, bet čia iš naujo atrastas. Nemaniau, kad galima taip gražiai padaryri, o ir nelabai teko tokių darbelių kur nors matyti. Juk galima ne tik dėžutes ar menteles dekoruoti, bet ir bet kokius medinius daiktus: dubenėlius, spinteles, kėdes... Fantazijai ribų nėra. bigsmile.gif
Kai turėsiu aparatą būtinai išbandysiu ir pasigirsiu ax.gif
Ačiū už patarimus bigsmile.gif
blansyte
na štai parodysiu ir aš savo bandymą.Tik neradau niekur šviesios nelakuotos dežutės,tai ant šios nelabai ryškiai gavosi
Nesu didelė piešėja,tai labai nepeikit wub.gif

user posted image
naca
kai fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mama_gulbe
idomiai atrodo darbukas
visai idomiai
atrdoo
taip neryskiai
fainai visai biggrin.gif
ax.gif
žvėrūne
gražu thumbup.gif
sainara
QUOTE(justess22 @ 2008 01 05, 20:31)
aš tai dažau akriliniais dažais, bet tuomet reikia daiktą lakuoti... tai jei kokiom mentelėm nori naudot, tai toks variantas netiks schmoll.gif nebent turi lako, kuris tinkamas sąlyčiui su maistu g.gif
*

Visai netyčia per "discovery" pamačiau, kaip daro olandiškas klumpes, ir ten rodė, kaip jas dekoruoja su tuo degintuvu. Nežinau ar teisingas vertimas buvo, tai ten spalvino akvareliniais dažais ir paskui lakavo su laku vandens pagrindu (čia įtariu merginos iš dekupažo iškart pasakytų koks mirksiukas.gif )

dar norėjau pagirt justess22 4u.gif tiesiog žaviuosi thumbup.gif
justess22
QUOTE(sainara @ 2008 01 07, 11:48)
Visai netyčia per "discovery" pamačiau, kaip daro olandiškas klumpes, ir ten rodė, kaip jas dekoruoja su tuo degintuvu. Nežinau ar teisingas vertimas buvo, tai ten spalvino akvareliniais dažais ir paskui lakavo su laku vandens pagrindu (čia įtariu merginos iš dekupažo iškart pasakytų koks  mirksiukas.gif )

dar norėjau pagirt justess22  4u.gif  tiesiog žaviuosi  thumbup.gif

Va kad su akvarele medį dažo, tai kažkaip nežinojau...bet gal ir gaunasi kažkas gražaus mirksiukas.gif reikės pabandyti 4u.gif O akvarele ar akriliniais dažais pagražintą daiktą galima lakuoti akriliniu laku, skirtu medžiui (jis vandens pagrindu, todėl neturi kvapo - galima dirbti namuose mirksiukas.gif )

Ir ačiū už įvertinimą wub.gif
Leita
o, atgijo tema thumbup.gif
gražių darbų užderėjo clap.gif
Jolanta_Š
Sveikos , Mergaitės. Džiaugiuosi, kad temelė gyva 4u.gif Grįžtu ir aš ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka doh.gif ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus" lotuliukas.gif http://public.fotki.com/jolantakal/valentinadieniui/
justess22
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 07, 14:18)
Sveikos , Mergaitės. Džiaugiuosi, kad temelė gyva  4u.gif Grįžtu ir aš  ax.gif [img]Ir beveik neabejoju, kad vėl dauguma (arba visos) nematys mano sukeltų nuotraukų (kažkaip vis nepasiseka  doh.gif ), tai įmetu nuorodėlę, kur galima pamatyti mano "tipo šedevrus"  lotuliukas.gif http://public.fotki.com/jolantakal/valentinadieniui/

labai faini perėjimai ant pjaustymo lentelės gavosi thumbup.gif O nuotraukų iš fotki.com šiame forume paprastai nerodo - pabūna jos matomos tik kelias valandas ir dingsta...ir nežinau, kaip čia padaryt, kad matytųsi g.gif
Jolanta_Š
QUOTE(justess22 @ 2008 01 07, 16:21)
labai faini perėjimai ant pjaustymo lentelės gavosi thumbup.gif O nuotraukų iš fotki.com šiame forume paprastai nerodo - pabūna jos matomos tik kelias valandas ir dingsta...ir nežinau, kaip čia padaryt, kad matytųsi g.gif
*

Ačiū 4u.gif Už komplimentą ir už paaiškinimą 4u.gif . O aš vis galvoju: kaip čia taip nepasiseka sukelti doh.gif
mama_gulbe
oi as matau
mattyt spejau mirksiukas.gif
labai faini darbukai
cia tikriausiai jau valentino dienai ruosiesi? taip meile kvepia wub.gif mirksiukas.gif
irmulia
QUOTE(blansyte @ 2008 01 06, 15:35)
na  štai parodysiu ir aš savo bandymą.Tik neradau niekur šviesios nelakuotos dežutės,tai ant šios nelabai ryškiai gavosi
Nesu  didelė piešėja,tai labai nepeikit wub.gif
*

Man patinka thumbup.gif
blansyte
Ačiū labai,kad neišpeikėt mano pirmo blyno wub.gif
auksaranke
QUOTE(Leita @ 2008 01 07, 14:36)
o, atgijo tema thumbup.gif
gražių darbų užderėjo clap.gif
*

Netycia atverciau temele.... Ir jauciu, kad eilini karta susirgau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiu groziu net nesitikejau pamatyti. Esu suzaveta.... ir vaziuosi i senukus pirkti premoniu lotuliukas.gif
Jolanta_Š
QUOTE(auksaranke @ 2008 01 08, 11:03)
Netycia atverciau temele.... Ir jauciu, kad eilini karta susirgau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tokiu groziu net nesitikejau pamatyti. Esu suzaveta.... ir vaziuosi i senukus pirkti premoniu lotuliukas.gif
*

Laukiam laukiam thumbup.gif . Sutiksim išskėstomis rankomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ragana_
Bandysiu ir as blush2.gif Laukiu kalkes, o tada bandysiu pasidaryti (te Justess22 neuzpyksta 4u.gif ) vardine pakabele blush2.gif Man jos tokios wub.gif wub.gif
Jolanta_Š
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 08, 17:13)
Bandysiu ir as  blush2.gif Laukiu kalkes, o tada bandysiu pasidaryti (te Justess22 neuzpyksta 4u.gif ) vardine pakabele  blush2.gif  Man jos tokios  wub.gif  wub.gif
*

Tik jei pakabėlė lakuota - atsargiai su kalke 4u.gif . Jei nebūsi patenkinta, gali bandyti kitu būdu: ink storesnę įmautę (na, ar kokiš kitą tvirtesnės permatomos plėvelės gaminį), dėk jį ant užrašo, nusikopijuok pradžiai ant plėvelės, o po to pasidėjus ant kokios kempinėlės ar sulankstyto rankšluosčio išbadyk skylutes - konturui. tada jau suskylėtą plėvelę dėk ant galinio ir kempinėle "ištapšnok" tai, ką nori matyti (geriausiai su medžiu dirbant tiks skystas kreidos-vandens mišinys - jokios žalos gaminiui). Kelias ilgesnis, bet jei kalkės nesulauksi ar nepavyks išvengti jos dmių ant lakuoto paviršiaus deginant - bandyk. Sėkmės 4u.gif
justess22
Pasirodysiu su naujais darbeliais:

user posted image
Plaukų šepetys "Tiffany"

user posted image
Plaukų šepetys "Frida"
Ragana_
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 08, 16:19)
Tik jei pakabėlė lakuota - atsargiai su kalke  4u.gif . Jei nebūsi patenkinta, gali bandyti kitu būdu: ink storesnę įmautę (na, ar kokiš kitą tvirtesnės permatomos plėvelės gaminį), dėk jį ant užrašo, nusikopijuok pradžiai ant plėvelės, o po to pasidėjus ant kokios kempinėlės ar sulankstyto rankšluosčio išbadyk skylutes - konturui. tada jau suskylėtą plėvelę dėk ant galinio ir kempinėle "ištapšnok" tai, ką nori matyti (geriausiai su medžiu dirbant tiks skystas kreidos-vandens mišinys - jokios žalos gaminiui). Kelias ilgesnis, bet jei kalkės nesulauksi ar nepavyks išvengti jos dmių ant lakuoto paviršiaus deginant - bandyk. Sėkmės  4u.gif
*

user posted image labai nuosirdziai dekui uz patarimus blush2.gif
Man iskilo toks klausimelis blush2.gif o galima deginti pries tai nudazyta pavirsiu g.gif
justess22
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 09, 21:40)
Man iskilo toks klausimelis  blush2.gif  o galima deginti pries tai nudazyta pavirsiu  g.gif

Aš esu bandžius, bet nieko iš to gero neišėjo - dažai, net ir akriliniai smirda deginami, o ir rezultatas tikrai nekoks schmoll.gif
Ragana_
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 21:09)
Pasirodysiu su naujais darbeliais:
*

user posted image o cia tai grozis user posted image apsuko man galva... Justess22, pamacius tavo darbelius, pradedi tiketi, kad stebuklu buna wub.gif Va tau user posted image
Platini tu virusa gera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 21:48)
Aš esu bandžius, bet nieko iš to gero neišėjo - dažai, net ir akriliniai smirda deginami, o ir rezultatas tikrai nekoks schmoll.gif
*

aciuks.gif
Justess22, ar man cia taip atrodo, ar ta sepesi su Frida, nuslifavai pries deginant g.gif blush2.gif
justess22
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 09, 21:58)
Justess22, pamacius tavo darbelius, pradedi tiketi, kad stebuklu buna  wub.gif  Platini tu virusa gera  thumbup.gif

dėkui wub.gif tikrai čia kaip virusas doh.gif aš jau 1,5 metų nuo jo neišsigydau hihihi.gif

Justess22, ar man cia taip atrodo, ar ta sepesi su Frida, nuslifavai pries deginant  g.gif  blush2.gif

tikrai taip - šlifavau...nes tiesiog norėjau išgauti tokį truputį sendinimo efektą piešinėlyje mirksiukas.gif
Ragana_
QUOTE(justess22 @ 2008 01 09, 22:06)
tikrai taip - šlifavau...nes tiesiog norėjau išgauti tokį truputį sendinimo efektą piešinėlyje mirksiukas.gif
*

Tau pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jolanta_Š
Justess22, NUOSTABŪS DARBELIAI bigsmile.gif
justess22
QUOTE(Ragana_ @ 2008 01 09, 23:06)
Tau pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 01 09, 23:55)
Justess22, NUOSTABŪS DARBELIAI  bigsmile.gif

ačiukas aciuks.gif
zaiziukas
och kaip grazu Justess22 wub.gif
justess22
QUOTE(zaiziukas @ 2008 01 10, 12:57)
och kaip grazu Justess22  wub.gif
*

ačiukas 4u.gif blush2.gif
Ragana_
yahoo.gif siandien gavau kalkes yess.gif
savaitgali, bandysiu rankele palavinti, o po to, gal jau ir darbeli koki pavyks padaryti blush2.gif
Jolanta_Š
Sveikos, Mergaitės 4u.gif Čia mano rėmeliai blush2.gif
http://public.fotki.com/jolantakal/valenti.../remelis35.html
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.