Gal kuri žinot ar būna pirkti atskirai antgalių degintuvams?
Aš savuosius pamečiau.
Sveikos!
Gal kuri žinot ar būna pirkti atskirai antgalių degintuvams? Aš savuosius pamečiau.
Aš vieną, patį svarbiausią nulaužiau, tai ieškojau intike ir radau Lenkijoje. Yra pirkti visų antgalių atskirai ir kaina nedidelė. Ieškojau per google pagal Pabero berods (degintuvo firma)
QUOTE(Linike77 @ 2010 01 05, 19:31) Aš vieną, patį svarbiausią nulaužiau, tai ieškojau intike ir radau Lenkijoje. Yra pirkti visų antgalių atskirai ir kaina nedidelė. Ieškojau per google pagal Pabero berods (degintuvo firma) Ojei.. Lietuvoj turbūt be šansų rasti... O gal kas nenaudoja ir galėtų perleisti?
na ka ir as prisiziurejau jusu darbeliu ir nutariau irgi kazka padaryti. Tai kazkas gavosi. Isdeginta nuotrauka -> http://public.fotki.com/9alicija/medzio-is...geca7soieo.html
QUOTE(.Vėja. @ 2010 01 05, 20:54) Tame ir bėda, kad pas mane vieni antgaliai nuolat naudojami, o kiti iš tų 9 stovi visai nauji, nenaudojami. Papildyta: QUOTE(9alicija9 @ 2010 01 06, 12:13) na ka ir as prisiziurejau jusu darbeliu ir nutariau irgi kazka padaryti. Tai kazkas gavosi. Isdeginta nuotrauka -> http://public.fotki.com/9alicija/medzio-is...geca7soieo.html Nu fainiai, bet kol įsižiūrėjau kas ten pavaizduota... QUOTE(Linike77 @ 2010 01 06, 13:16) Tame ir bėda, kad pas mane vieni antgaliai nuolat naudojami, o kiti iš tų 9 stovi visai nauji, nenaudojami. Papildyta: Nu fainiai, bet kol įsižiūrėjau kas ten pavaizduota... Na kaip as zinau kas ten ir pazistu man iskarto lengva pamatyt ir atpazinti. Na bet kam dovanojau tai patiko. Jei kas dar neatpazins tai ten tokia panienka
noriu pasiklausti o koki laka naudojate degintiem daigtam uzdazyti?
Mano darbeliai: http://public.fotki.com/Kurapka1/deginti-medzio-darbeliai/ QUOTE(kurapka @ 2010 02 22, 13:48) noriu pasiklausti o koki laka naudojate degintiem daigtam uzdazyti? Mano darbeliai: http://public.fotki.com/Kurapka1/deginti-medzio-darbeliai/ Aš naudoju akrilinį, skirtą vidaus darbams. QUOTE(Linike77 @ 2010 02 01, 09:43) Labai labai grazus tavo darbeliai Tik va klausimukas...koki degikli naudoji? nes labai graziai gaunasi, o ne kaip taskiukais isdeginta
Oj kokie groziai, o visiems siems groziam piesinukus patis imate, ar gal zinote svetainiu kur piesinuku sablonu galima nukopijuoti
Cia klausimas visoms QUOTE(uogytee @ 2010 04 11, 14:55) Oj kokie groziai, o visiems siems groziam piesinukus patis imate, ar gal zinote svetainiu kur piesinuku sablonu galima nukopijuoti Cia klausimas visoms Imu iš interneto, per google>vaizdai>pasirenki "Linijos brimas". O toliau maketuoju su programa pagal reikiamą daiktą.
Oj aciu uz info
As ir sulauziau du antgalius. Tai Kaune Jonavos senukuose galima uzsisakyti reikiamu. Tik uzsakymas kainuoja 20lt ir antgalis vienas apie 10lt. ai gaunasi kad labiau apsimoka nauja degintuva nusipirkti.
Mano kurinukai: http://public.fotki.com/Kurapka1/
As neturiu tam gabumų, bet draugas mėgsta, tai daviau jam uzduotį
[quote=kurapka,2010 04 12, 11:03]
As ir sulauziau du antgalius. Tai Kaune Jonavos senukuose galima uzsisakyti reikiamu. Tik uzsakymas kainuoja 20lt ir antgalis vienas apie 10lt. ai gaunasi kad labiau apsimoka nauja degintuva nusipirkti. Pigiau tikrai nerasi. Aš siunčiausi iš lenkų. Tai gerai, kad per pažįstamą Lenkijoje, o taip tai dar būtų tarptautinis pavedimas kiek kainavęs. Manau, jei kada prireiks, Senukų pasluga naudosiuosi. Užsaknt keletą, visai normali kaina gautųsi. Beje, peržiūrėjau Tavo darbelius ir pastebėjau, kad lakuoji maistui skirtus daiktus?
Sveikos auksarankės, na jau grožio jūs čia pridarėt
Taip užsinorėjau padeginti , vis viliuosi kad ir man gausis taip gražiai kaip jums . Tikiuosi priimsit mane į savo ratelį ir padesit Bet aš neiškentėjau, vakar pati nusipirkau ji
Šaunuolė
Būtinai priimsim į mūsų negausų būrelį. O kad yra užsidegimas, tai labi gerai, tik žinok, kad tie šedevrai ne taip lengvai darosi. Reikia turėti labai daaaaaaaug kantrybės. Sėkmės pirmuose bandymuose ir laukiam pirmųjų darbelių
Uiii... kaip seniai čia nesilankiau
Štai naujausi auskarai ![]()
Mergaites, reikia patarimo.
Seses vestuvems noriu ju seimai padovanoti dezute su uzrasu SEIMOS BANKAS. Noriu ji isdeginti ant dekupazuotos dezeles. Ka tureciau pirma daryti deginti ar dekupazint. Aciu jums uz atsakyma QUOTE(poniav @ 2010 04 22, 12:42) Mergaites, reikia patarimo. Seses vestuvems noriu ju seimai padovanoti dezute su uzrasu SEIMOS BANKAS. Noriu ji isdeginti ant dekupazuotos dezeles. Ka tureciau pirma daryti deginti ar dekupazint. Aciu jums uz atsakyma Beje, "Šeimos bankas" kažkur labai girdėtas .Deginti lakuotą bus sudėtinga, eis dūmai, labai smirdės ir kokybė bus prasta. O jei pirmiau išdeginsi, o paskui aplink apdekupažinsi, gal ir pavyks raides gražiai apeiti. QUOTE(Linike77 @ 2010 04 22, 13:15) Beje, "Šeimos bankas" kažkur labai girdėtas .Deginti lakuotą bus sudėtinga, eis dūmai, labai smirdės ir kokybė bus prasta. O jei pirmiau išdeginsi, o paskui aplink apdekupažinsi, gal ir pavyks raides gražiai apeiti. Oi kaip grazu, bet as dar noreciau prirasyti pavarde "S.......ių seimos bankas" sventai tikiu kad nepavyks graziai isdegint
merginos, o yra kokia nors galimybe sitaip daryti darbelius nemokant graziai piesti? gal kazkaip galima perkelti koki piesini ant medzio ir isdeginti pagal konturus?
sveiki,
iskilo klausimelis,gal kas zinot,kas daro medines taures? dekui,prasau i az
Sveikos mergaites, senai pas jus buvau
Cia dezeles vidus. Isore dariau dekupazu, jei bus idomu galesiu ikelti ir kaip isore atrodo. Dar galvoju kaip cia krastus uzbaigti kad nebutu tokia tustuma
Po trupučiuką galima to rašto kur virš veidrodėlio kraštuose ar kampuose padegint. Man patiko idėja įklijuot veidrodėlį.
Turiu klausimėlį visoms. Kaip sprendžiate bėdą su vėdinimu žiemą? man tas dūmelis kvepiantis patiko, bet neseniai supratau, jog taip ir smalkėm apsinuodyti galima. Aš ventiliatoriu pučiu, bet smalkės vistiek kambary. Ką darot?
sveikos
Mergaite vilnietes
Gal kuri paskolintu man trumpam aparata sita deginimo pasizaidimui? Uz dovanele kokia is manes Noriu pasibandyti ir nenoriu labai pirkti jei kokiam vienam daiktui ar pan Buciau labai dekinga
Jau paskutinis mūsų temelės lapas eina
Teks vėl naują temą užvesti, nes degintojų vis daugėja QUOTE(Linike77 @ 2010 05 06, 23:19) Man visai nejuokinga, tai rimtas ir logiškas klausimas. Nes deginu kiekvieną dieną, šalia maži vaikai. Žinoma gal nuo to ir nemirsiu, bet aš darau viską kad tausočiau šeimos sveikatą. O ventiliatorius dar gerai ir tuo kad dūmai akių negraužia. QUOTE(irmulia @ 2010 05 10, 14:20) radau jusu tinklapyje antgalius deginimo aparatui http://public.fotki.com/irmules/rankiai-de...nukas-medio-de/ ar visiem aparatams tokie tinka? kur juos butu galima rasti pirkimui? dekui supermamos nusipirkau dar sovietini deginimo aparata, kol ieskojau ir laukiau jo, tai ties svajojau, kad kaip jau darysiu....., o gavau ir tik viena karta trumpam prisedau
iki cia parodytu man dar toli, bet temos pakelimui manau tiks
Koks pasišiaušėlis
O man iš pradžių pasirodė, kad tai odinis daiktas
dekui dekui dekui merginos!!!!!!!! man tai didelis paskatinimas toliau deginti tiesa visgi kaip neseniai pastebejo xvikutex visgi smirda... pagauta ikvepimo deginau kelis daiktelius, tai vienas (mentele) ir deginosi puikiai ir kvapas padorus, o kito (pjaustimo lentele) ir kvapelis nemalonus buvo, ir deginosi netolygiai - vietom reikejo ilgeliau degikli palaikyti, bet bet kuriuo atveju naktim (kaip kad planavau) nepadeginsi- namiskiai miegot negales QUOTE(aurelija_ma @ 2010 06 23, 16:55) niu parodau ka as padeginau grazu ir grazi ideja gal ir man dar pabandyt dukreles krikstynoms kazkokius suvenyrus sveciams pasigaminti....
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|