Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medžio išdeginimo darbai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
.Vėja.
Sveikos!
Gal kuri žinot ar būna pirkti atskirai antgalių degintuvams?
Aš savuosius pamečiau. verysad.gif

Linike77
Aš vieną, patį svarbiausią nulaužiau, tai ieškojau intike ir radau Lenkijoje. Yra pirkti visų antgalių atskirai ir kaina nedidelė. Ieškojau per google pagal Pabero berods (degintuvo firma)
.Vėja.
QUOTE(Linike77 @ 2010 01 05, 19:31)
Aš vieną, patį svarbiausią nulaužiau, tai ieškojau intike ir radau Lenkijoje. Yra pirkti visų antgalių atskirai ir kaina nedidelė. Ieškojau per google pagal Pabero berods (degintuvo firma)
*

Ojei.. Lietuvoj turbūt be šansų rasti...
O gal kas nenaudoja ir galėtų perleisti? blush2.gif

9alicija9
na ka ir as prisiziurejau jusu darbeliu ir nutariau irgi kazka padaryti. Tai kazkas gavosi. Isdeginta nuotrauka -> http://public.fotki.com/9alicija/medzio-is...geca7soieo.html
Linike77
QUOTE(.Vėja. @ 2010 01 05, 20:54)
Ojei.. Lietuvoj turbūt be šansų rasti...
O gal kas nenaudoja ir galėtų perleisti? blush2.gif
*

Tame ir bėda, kad pas mane vieni antgaliai nuolat naudojami, o kiti iš tų 9 stovi visai nauji, nenaudojami.
Papildyta:
QUOTE(9alicija9 @ 2010 01 06, 12:13)
na ka ir as prisiziurejau jusu darbeliu ir nutariau irgi kazka padaryti. Tai kazkas gavosi. Isdeginta nuotrauka -> http://public.fotki.com/9alicija/medzio-is...geca7soieo.html
*

Nu fainiai, bet kol įsižiūrėjau kas ten pavaizduota... doh.gif
9alicija9
QUOTE(Linike77 @ 2010 01 06, 13:16)
Tame ir bėda, kad pas mane vieni antgaliai nuolat naudojami, o kiti iš tų 9 stovi visai nauji, nenaudojami.
Papildyta:
Nu fainiai, bet kol įsižiūrėjau kas ten pavaizduota...  doh.gif
*

Na kaip as zinau kas ten ir pazistu man iskarto lengva pamatyt ir atpazinti.
Na bet kam dovanojau tai patiko.
Jei kas dar neatpazins g.gif
tai ten tokia panienka ax.gif
Linike77
"101 dalmatinas" 4u.gif
Deginta medinė dėžutė 15 x 15 x 6 cm.

user posted image

user posted image
Linike77
user posted image

Deginau dažytus... O jau kvapas kvapelis. Vyras sakė, neįmanoma būti patalpoje doh.gif O aš jau nieko neužuodžiau... lotuliukas.gif schmoll.gif

Vat kai švarų medį degini - tai kvepia.
kurapka
noriu pasiklausti o koki laka naudojate degintiem daigtam uzdazyti?

Mano darbeliai: smile.gif
http://public.fotki.com/Kurapka1/deginti-medzio-darbeliai/
Linike77
QUOTE(kurapka @ 2010 02 22, 13:48)
noriu pasiklausti o koki laka naudojate degintiem daigtam uzdazyti?

Mano darbeliai: smile.gif
http://public.fotki.com/Kurapka1/deginti-medzio-darbeliai/
*

Aš naudoju akrilinį, skirtą vidaus darbams.
INGRIDŽIUKS

Deginau dažytus... O jau kvapas kvapelis. Vyras sakė, neįmanoma būti patalpoje doh.gif O aš jau nieko neužuodžiau... lotuliukas.gif schmoll.gif

Vat kai švarų medį degini - tai kvepia.
*

[/quot
thumbup.gif darbelis bet ir nedažytas medis labai jau ne taip kvepia gerai ,bet jau man tai nelabai patinka
Linike77
[/quot
thumbup.gif darbelis bet ir nedažytas medis labai jau ne taip kvepia gerai ,bet jau man tai nelabai patinka
*

[/quote]
Man jau kvepia lotuliukas.gif Matyt ilgainiui nosis pripranta ir priklauso kokį medį degini.
irmulia
QUOTE(VaNilline @ 2009 12 27, 18:38)
pasirodysiu paskutini darba savo
....
*

labai apetitnai viskas atrodo thumbup.gif thumbup.gif ir pati lentutė, ir kas ant lentutės mirksiukas.gif bigsmile.gif
Linike77
Štai koks pirografijos darbelis ax.gif

user posted image
Koxamte
QUOTE(Linike77 @ 2010 02 01, 09:43)

Labai labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif
Tik va klausimukas...koki degikli naudoji? nes labai graziai gaunasi, o ne kaip taskiukais isdeginta ax.gif

Linike77

Labai labai grazus tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif
Tik va klausimukas...koki degikli naudoji? nes labai graziai gaunasi, o ne kaip taskiukais isdeginta ax.gif
*

[/quote]

Ačiū ax.gif

O deginu standartiniu degikliu, bet ne smailiu antgaliu, o plačiu. Ir visa paslaptis bigsmile.gif
uogytee
Oj kokie groziai, o visiems siems groziam piesinukus patis imate, ar gal zinote svetainiu kur piesinuku sablonu galima nukopijuoti smile.gif ?
Cia klausimas visoms smile.gif ?
Linike77
QUOTE(uogytee @ 2010 04 11, 14:55)
Oj kokie groziai, o visiems siems groziam piesinukus patis imate, ar gal zinote svetainiu kur piesinuku sablonu galima nukopijuoti smile.gif ?
Cia klausimas visoms smile.gif ?
*

Imu iš interneto, per google>vaizdai>pasirenki "Linijos brimas". O toliau maketuoju su programa pagal reikiamą daiktą.
uogytee
Oj aciu uz info smile.gif
Linike77
QUOTE(uogytee @ 2010 04 11, 15:37)
Oj aciu uz info smile.gif
*

Tai ką, dabar laukiam pasirodant su naujais degintais darbeliais bigsmile.gif
kurapka
As ir sulauziau du antgalius. Tai Kaune Jonavos senukuose galima uzsisakyti reikiamu. Tik uzsakymas kainuoja 20lt ir antgalis vienas apie 10lt. ai gaunasi kad labiau apsimoka nauja degintuva nusipirkti. sad.gif

Mano kurinukai:
http://public.fotki.com/Kurapka1/
uogytee
As neturiu tam gabumų, bet draugas mėgsta, tai daviau jam uzduotį smile.gif
Linike77
[quote=kurapka,2010 04 12, 11:03]
As ir sulauziau du antgalius. Tai Kaune Jonavos senukuose galima uzsisakyti reikiamu. Tik uzsakymas kainuoja 20lt ir antgalis vienas apie 10lt. ai gaunasi kad labiau apsimoka nauja degintuva nusipirkti. sad.gif

Pigiau tikrai nerasi.
Aš siunčiausi iš lenkų. Tai gerai, kad per pažįstamą Lenkijoje, o taip tai dar būtų tarptautinis pavedimas kiek kainavęs.

Manau, jei kada prireiks, Senukų pasluga naudosiuosi. Užsaknt keletą, visai normali kaina gautųsi.

Beje, peržiūrėjau Tavo darbelius ir pastebėjau, kad lakuoji maistui skirtus daiktus? g.gif schmoll.gif
poniav
Sveikos auksarankės, na jau grožio jūs čia pridarėt wub.gif
Taip užsinorėjau padeginti , vis viliuosi kad ir man gausis taip gražiai kaip jums . Tikiuosi priimsit mane į savo ratelį ir padesit mirksiukas.gif . Vyro jau užsiprašiau kad gimtadieniui padovanotu degiklį.
Bet aš neiškentėjau, vakar pati nusipirkau ji bigsmile.gif ir bandysiu kažka gražaus padaryti. Jei tik gausis ką nors išdegint-įkelsiu jums pažiūrėt.
Linike77
Šaunuolė 4u.gif
Būtinai priimsim į mūsų negausų būrelį. O kad yra užsidegimas, tai labi gerai, tik žinok, kad tie šedevrai ne taip lengvai darosi. Reikia turėti labai daaaaaaaug kantrybės.
Sėkmės pirmuose bandymuose ir laukiam pirmųjų darbelių mirksiukas.gif
bububla
Uiii... kaip seniai čia nesilankiau biggrin.gif

Štai naujausi auskarai smile.gif
user posted image
aurelija_ma
niu o cia mano naujasis sepetukas biggrin.gif
user posted image
poniav
Mergaites, reikia patarimo.
Seses vestuvems noriu ju seimai padovanoti dezute su uzrasu SEIMOS BANKAS. Noriu ji isdeginti ant dekupazuotos dezeles. Ka tureciau pirma daryti deginti ar dekupazint. Aciu jums uz atsakyma
Linike77
QUOTE(poniav @ 2010 04 22, 12:42)
Mergaites, reikia patarimo.
Seses vestuvems noriu ju seimai padovanoti dezute su uzrasu SEIMOS BANKAS. Noriu ji isdeginti ant dekupazuotos dezeles. Ka tureciau pirma daryti deginti ar dekupazint. Aciu jums uz atsakyma
*

Beje, "Šeimos bankas" kažkur labai girdėtas bigsmile.gif

user posted image.

Deginti lakuotą bus sudėtinga, eis dūmai, labai smirdės ir kokybė bus prasta. O jei pirmiau išdeginsi, o paskui aplink apdekupažinsi, gal ir pavyks raides gražiai apeiti.
poniav
QUOTE(Linike77 @ 2010 04 22, 13:15)
Beje, "Šeimos bankas" kažkur labai girdėtas  bigsmile.gif

user posted image.

Deginti lakuotą bus sudėtinga, eis dūmai, labai smirdės ir kokybė bus prasta. O jei pirmiau išdeginsi, o paskui aplink apdekupažinsi, gal ir pavyks raides gražiai apeiti.
*

Oi kaip grazu, bet as dar noreciau prirasyti pavarde "S.......ių seimos bankas"
sventai tikiu kad nepavyks graziai isdegint doh.gif . Aciu labai uz info
ChinChin
merginos, o yra kokia nors galimybe sitaip daryti darbelius nemokant graziai piesti? gal kazkaip galima perkelti koki piesini ant medzio ir isdeginti pagal konturus? blush2.gif
Fifux'e
sveiki,

iskilo klausimelis,gal kas zinot,kas daro medines taures? 4u.gif
dekui,prasau i az
poniav
Sveikos mergaites, senai pas jus buvau 4u.gif No 4u.gif riu pasirodyti su savo pirmu darbeliu. Dezele dariau dovanu sesei.
Cia dezeles vidus. Isore dariau dekupazu, jei bus idomu galesiu ikelti ir kaip isore atrodo. Dar galvoju kaip cia krastus uzbaigti kad nebutu tokia tustuma
user posted image
xvikutex
Po trupučiuką galima to rašto kur virš veidrodėlio kraštuose ar kampuose padegint. Man patiko idėja įklijuot veidrodėlį.
Turiu klausimėlį visoms. Kaip sprendžiate bėdą su vėdinimu žiemą? man tas dūmelis kvepiantis patiko, bet neseniai supratau, jog taip ir smalkėm apsinuodyti galima. Aš ventiliatoriu pučiu, bet smalkės vistiek kambary. Ką darot?
justess22
sveikos 4u.gif Kiek daug naujų veidų bigsmile.gif Senokai jau užsukus čia buvau...džiugu, kad tema aktyvi ir tiek daug gražių darbelių thumbup.gif
Linike77
QUOTE(xvikutex @ 2010 05 06, 22:07)
... Aš ventiliatoriu pučiu, bet smalkės vistiek kambary. Ką darot?
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Pažiūrėk, kiek jau darbelių išdeginusi esu, toks klausimas net nekilo... Ir dar iki šiol esu gyva thumbup.gif
GreenLady
Mergaite vilnietes smile.gif

Gal kuri paskolintu man trumpam aparata sita deginimo pasizaidimui? 4u.gif

Uz dovanele kokia is manes mirksiukas.gif

Noriu pasibandyti ir nenoriu labai pirkti jei kokiam vienam daiktui ar pan smile.gif

Buciau labai dekinga
Linike77
Jau paskutinis mūsų temelės lapas eina verysad.gif
Teks vėl naują temą užvesti, nes degintojų vis daugėja ax.gif
xvikutex
QUOTE(Linike77 @ 2010 05 06, 23:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Pažiūrėk, kiek jau darbelių išdeginusi esu, toks klausimas net nekilo... Ir dar iki šiol esu gyva  thumbup.gif
*

Man visai nejuokinga, tai rimtas ir logiškas klausimas. Nes deginu kiekvieną dieną, šalia maži vaikai. Žinoma gal nuo to ir nemirsiu, bet aš darau viską kad tausočiau šeimos sveikatą. O ventiliatorius dar gerai ir tuo kad dūmai akių negraužia.
irmulia
QUOTE(justess22 @ 2010 05 06, 21:21)
sveikos 4u.gif Kiek daug naujų veidų bigsmile.gif Senokai jau užsukus čia buvau...džiugu, kad tema aktyvi ir tiek daug gražių darbelių thumbup.gif
*

Senai matyta bigsmile.gif kaip tavieji darbeliai, jau spėjau jų pasiilgti mirksiukas.gif
saulutem
QUOTE(irmulia @ 2010 05 10, 14:20)
Senai matyta  bigsmile.gif  kaip tavieji darbeliai, jau spėjau jų pasiilgti  mirksiukas.gif
*

radau jusu tinklapyje antgalius deginimo aparatui http://public.fotki.com/irmules/rankiai-de...nukas-medio-de/
ar visiem aparatams tokie tinka? kur juos butu galima rasti pirkimui?

dekui supermamos nusipirkau dar sovietini deginimo aparata, kol ieskojau ir laukiau jo, tai ties svajojau, kad kaip jau darysiu....., o gavau ir tik viena karta trumpam prisedau doh.gif blush2.gif tikiuosi, kad ziema tokiems darbeliams daugiau demesio skirti galesiu... o dabar tik darzai ir gelynai... tongue.gif
saulutem
iki cia parodytu man dar toli, bet temos pakelimui manau tiks wink.gif

user posted image
muza
Koks pasišiaušėlis lotuliukas.gif Ir į avatarą panašus ax.gif Man kaip katinų mylėtojai labai patinka 4u.gif , nors pati dar nieko nedeginau (aparatas guli paruoštas, laukia įkvėpimo)
Linike77
O man iš pradžių pasirodė, kad tai odinis daiktas ax.gif Gera pradžia.
saulutem
bis.gif

dekui dekui dekui merginos!!!!!!!!

man tai didelis paskatinimas toliau deginti 4u.gif

tiesa visgi kaip neseniai pastebejo xvikutex visgi smirda... pagauta ikvepimo deginau kelis daiktelius, tai vienas (mentele) ir deginosi puikiai ir kvapas padorus, o kito (pjaustimo lentele) ir kvapelis nemalonus buvo, ir deginosi netolygiai - vietom reikejo ilgeliau degikli palaikyti, bet bet kuriuo atveju naktim (kaip kad planavau) nepadeginsi- namiskiai miegot negales doh.gif
aurelija_ma
niu parodau ka as padeginau biggrin.gif
user posted image

ir lentutes prie to pacio tongue.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

saulutem
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 06 23, 16:55)
niu parodau ka as padeginau  biggrin.gif 

grazu ir grazi ideja bigsmile.gif
gal ir man dar pabandyt dukreles krikstynoms kazkokius suvenyrus sveciams pasigaminti.... g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.