Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų stomotologė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4
adomukas
SVEIKOS MAMYTES,GAL GALITE MAN PADETI SU ORTODONTAIS,GAL KURI ZINOTE ORTODONTA UKMERGEJE AR PANEVEZYJE,KAD BUTU SVELNUS SU VAIKUCIU,JAI KURI ZINOTE PARASYKITE MAN I AZ,LABAI ACIU BUTU UZ PAGALBA. mirksiukas.gif wub.gif
Lukana
O as noreciau pagirti ir tuo paciu gal net rekomenduoti Antakalnio Stomatologijos centra. Ten dirba nuostabi ir profesionali gydytoja Neringa. Prieš tai sūnus (4 m) stomatologų buvo labai išsigandęs, bijojo vienas atsisėsti ant kėdės, tačiau po vizito pas gydytoją Neringa vėl noriai eina ir vis klausinėja, kada eisime vėl. Labiausiai patiko jam, kai gavo dovanų lipdukus už drąsą. Pati gydytoja matosi kad profesionale, moka su vaiku bendrauti ir kruopščiai bet greitai sutvarko dantuką, kad vaikui nespetų atsibosti.
Taip pat esame buvę pas gydytoją Didžiulytę Žalgirio klinikoje, su didžiausią pagarbą apie ja kalbu. Gerai dirba,išmano bendravimo su vaiku psichologiją. tik gaila kad pas ją tokios eilės didelės,ir laukti labai ilgai laukia, todėl ir susiradome Antakalnio stomatologijos centrą.
Tačiau esamę buvę ir pas nekokius vaikų odontologus, nuo kurių vaikas vėliau labai bijojo kėdės tos.
mazu-le
Gal kas žinote gera vaikų stomotologa Klaipedoje g.gif
Mažajam sūnui tik du metai, pirmo dantuko sulaukėme metukų, kruminiai ir iltiniai is viso nesenai išdygo, antruju kruminiu dar neturime, o ant dviejų krūmų ūkį matau kažkokias demeles, ir kas baisiausia kažkoks rudas kleckas ant priekinio danties blink.gif o mes tokie kaprizingi ir inoringi, tai reikia super gydytojo su super sugebejimais isziodinti toky oziuka doh.gif
linytes
Sveiki, dirbu destytoja Kauno Kolegijoje ir gydytoja odontologe. Musu kolegijos studentams(būsimiesiems burnos higienistams) reikes pacientų vaikučių, įvairaus amžiaus. Dirbsime vasario ir kovo mėnesiais (tikriausiai pirmadieniais). Studentai turės sudaryti gydymo planą,atlikti profilaktines procedūras- apnašų valymą, silantų dėjimą, konsultuos dantų priežiūros klausimais. Jei reikės ką nedaug užgydyti- gydysiu aš, studentai tik stebės, nes jie tik higienistai, ne gydytojai bus. visos profilaktinės ir gydymo procedūros, konsultacijos nemokamos. jei ką domina, parašykit man į až arba tel 8687 10262. jeigu tėveliams reikia atlikti profesionalią burnos higieną ar kitas profilaktines procedūras, tai mūsų studentai taip pat gali atlikti nemokamai, tik kitu laiku. mes dirbame Kauno senamiestyje, Muitinės 15,tel.837 322843. taigi, jeigu ką sudomino, galite drąsiai kreiptis

smile.gif
tigrin
O gal kas gali pasakyt ar yra gera odontologė šeškinės poliklinikoj, vilniuj? Mažei 1.9m. Ačiū 4u.gif
jurgilas
QUOTE(mazu-le @ 2011 12 29, 00:22)
Gal kas žinote gera vaikų stomotologa Klaipedoje g.gif
Mažajam sūnui tik du metai, pirmo dantuko sulaukėme metukų, kruminiai ir iltiniai is viso nesenai išdygo, antruju kruminiu dar neturime, o ant dviejų krūmų ūkį matau kažkokias demeles, ir kas baisiausia kažkoks rudas kleckas ant priekinio danties  blink.gif  o mes tokie kaprizingi ir inoringi, tai reikia super gydytojo su super sugebejimais isziodinti toky oziuka  doh.gif
*

Prisijungiam prie paiesku gera vaikų stomotologa Klaipedoje.
Turejom nuostabia, bet isvaziavo mokytis i U K.
mano 7 metis nesileidzia taisyti dantuku schmoll.gif
Jau 2 kartus buvom, nei pro kur. verysad.gif
Tuo tarpu, broliukui 3 metu, jau sutaisem 1 dantuka. thumbup.gif
vaidamorena
QUOTE(vaidamorena @ 2011 02 09, 21:38)
Sveikos visos mamytes, as naujoke sitam forume, tai atsiprasau, jei ne cia rasau informacija. Esu studente ir dirbu Zalgirio klinikoje, gydome vaikams dantukus, dedame silantus, zinoma su destytojo prieziura. Mes dirbame niekur neskubedami, nes esame studentai, laiko turim smile.gif Dirbame su vaikuciais maloniai, juos supazindinam su odontologiniu kabinetu. Jei vaikas ateina pirma karta ir tikrai bijo issizioti, ar nenori, bandome ji ikalbinti, nieko nedarome per prievarta, tikrai graziai bendraujame, ir kainos nedideles (15-20lt) uz viena plomba. Norime, kad vaikas nebijotu odontologo kaip kazkokio baubo, kuris sukelia tik skausma. Jei vaikas jau turi skaudzios patirties dantuku gydyme, tai bandome pakeisti jo nuomone smile.gif Jei ka sudominau, prasom skambinti 8-698 01265
*

Beje, studentai dazniausiai dirba su gyd R. Raciene arba su gyd V. Brukiene arba ju mokomais vaiku odontologais - rezidentais!
Morfija
QUOTE(Lukana @ 2011 12 16, 10:24)
Tačiau esamę buvę ir pas nekokius vaikų odontologus, nuo kurių vaikas vėliau labai bijojo kėdės tos.
*

tai parašykit kokie jie konkerčiai su pavardėm, kad kitos mamos "neužsirautume" 4u.gif

Aš tai šian išlydėjau savo vyrukus i denticiją, pas gydytoją Mikonienę Liną, lauksiu rezultatų. Įdomu kaip ten jiems seksis, nes mano sūnus tai labai jau bailiukas, gydytojų bijo visų verysad.gif unsure.gif 1,5metukų kai buvo ėmė jam iš venos kraują, nuo to laiko viskas verysad.gif Laaabai tikiuosi kad šiandien pavyks, nes prieš kurį laiką pas savo stomatologę vedžiau tai nekaip sekėsi - nesileido ne apžiūrimas. O apie šią gydytoją daug pažįstamų labai gerai atsiliepia, tikiuosi ir meldžiuosi, kad šiandien pavyktų, nes dantukai tai mūsų prasti, nors laaabai prižiūrime juos, bet matyt genai savo daro sad.gif
brown-eyed
Gal kas gydetes pas odontologe Natalija Porchun dantukus? Kaip sekesi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.