Laba diena,
gal kas galetu padeti surasti bendras naujos temeles kurimo taisykles?
Laba diena,
gal kas galetu padeti surasti bendras naujos temeles kurimo taisykles?
man irgi nesiseka atsidaryti
man irgi nepasiseke temos atidaryt ,niekas nepatvirtino ,laukiu jau 2 sav
seikos visoms. Sekmes naujai moderatoriai. bet labai jau blogai kad mezgima ir nerima sujunge i kruva. As duomiuosiu tik mezgimu ir tarp nerimo rastu sunku ka rasti. Kita forumiete skundesi kad tarp mezgimo scemu neranda nerimo. O sedeti ir vartyti kiekviena puslapi neturiu nei laiko nei noro(turiu idomesniu uzsiemimu nei sedeti prie kompiuterio). Kituose forumuose (kur viskas sujungta). tai dauguma forumieciu atsiprasineja kad neturi laiko knistis forume ir praso pakartoti viena ar kita informacija. sutinku kad kaikurios temos turi buti bendros bet jau rastai tikrai atskiri ir saliai atskitai megzti ir nerti. Kai temu daugiau sunkiau norima rasti bet tam yra paieskos sistema kure galima patobulinti. Taip ir norisi paskelbti tema tik mezgancioms ir grieztai parasyti kad kitu rankdarbiu megejos nesipainiotu po kojomis.
Norim savanoriskai sutvarkyti priplepetas juvelyrikos temas. Ar galit suteikti teise, ar kitur reikia kreiptis?
sveiki,pries pora metu buvau uzsakiusi dukrytei stalo irankius vardiniu,dabar noriu uzsakyt,bet nerandu tos mamytes,kaip susirasti
|