Sveiki,
Nuo šiol būsiu šito skyrelio moderatorė, taigi jei ko prireiks prašau kreiptis, padėsiu kuo galėsiu
Turiu kelis prašymus:
1. Labai prašau, bent jau temų pavadimus užvedant rašykite lietuviškomis raidėmis ir be klaidų. 2. Atkreipkite dėmesį į seniau užvestas temas ir neužvedinėkite vienodų temų, kad nesidubliuotų. 3. Jei tema priartėjo prie 50 puslapių, užveskite naują temą, senąją aš uždarysiu.
Manau, maloniai draugausim
Linkių gražių darbelių, nuostabių minčių ir idėjų
Sveikiname naująją mūsų moderatorę Pasitarusi su forumo dalyvėmis siuvinėjimo skyrelio savo ir jų vardu kreipiuosi į jus su prašymu: 1. Jei būtu įmanoma iškelti siuvinėjimo schemutes ir nuorodas į schemučių archyvus į atskirą temą Siuvinėjimo schemos, kurioje nebus vedamos diskusijos o bus tik schemos. Šiuo metu antroji siuvinėjimo tema jau siekia apie 42 psl. pirmoji uždaryta, norint susirasti reikiamą schemutę tai jau sudėtinga ypač naujoms dalyvėms. 2. Gal būtu įmanoma kažiek suskirstyti schemutes keliant pvz.peizažai, augalai, gyvunai ir pan. Carmen
Sveikinu tapus naujaja moderatore. Linkiu sekmes
Turiu pasiūlymą: trinti žinutes, kurios nesusijusios su tema. Pavyzdžiui, temoj "Siuvinėjimo schemos" trint komentarus be schemų ir nuorodų, nes taip vėl greit pasieksim 50 puslapių, o rast ką nors vėl bus sunku...
Jurgitak
2005 04 14, 10:11
Ir aš turiu pasiūlymą: atskirti mezgimo ir siuvinėjimo "pagyrūnų" skyrelius.
QUOTE(Jurgitak @ 2005 04 14, 11:11) Ir aš turiu pasiūlymą: atskirti mezgimo ir siuvinėjimo "pagyrūnų" skyrelius. O kokiu tikslu tai daryti  ? Juk neretai mamytės būna "universalios" - ir siuvinėja, ir mezga, ir vąšeliu neria
Jurgitak
2005 04 14, 21:30
Kadangi esu neuniversali  , tai ir pasiūliau, bet jeigu kitoms taip gerai, tai prisitaikysiu
kriziukė
2005 05 18, 15:39
Pritarčiau kad siuvinėjimo schemų temoje būtų trinamos žinutės kuriose nieko nėra..neseniai tik pradėjau siuvinėt ir dabar turiu pereit per 5 puslapius pasikalbėjimų kad susirasčiau schemas..o nesinori peršokt per kokį puslapį..gal ką praleisiu..
kriziuke, schemų temoje tikrai nėra pasiplepėjimų - vien schemutės  O kita temutė ir yra būtent mūsų pokalbiams, kam juos trint ?
Sniege26
2005 05 27, 22:39
Aš taip pat manau, kad reikėtų schemas suskirstyti pagal temas. Būtų daug lengviau rasti ko nori.
*MONAMI*
2005 05 28, 11:52
O aš pritariu,kad iš siuvinėjimo schemų būtų trinami komentarai
Dėl komentarų aš pritariu *MONAMI*- juk galima parašyti a.ž. ir paprašyti schemutės  Tačiau kažkodėl kitos ignoruoja tai, ir ramiausiai rašo į schemų temą
genovaite
2005 05 29, 10:56
Aš manau, kad ignoruoja todėl, kad neskaito Bendros informacijos. Aš taip pat pritariu, kad prašymai ar komentarai būtų rašomi į až, o pasiplepėjimui turėtų užtekti siuvinėjimo temos.
Visus postus be schemų iš temos "Schemos" ištrinu
Schemų temose jau nemažai nebeveikiančių nuoruodų, reiktų jas pratrinti, kad vietos neužimtų ir nebesimaišytų? aš galiu jas kokią dieną visas peržiūrėti ir kažkaip surašyti kokias pratrinti?
QUOTE(xenzy @ 2005 07 14, 14:58) Schemų temose jau nemažai nebeveikiančių nuoruodų, reiktų jas pratrinti, kad vietos neužimtų ir nebesimaišytų? aš galiu jas kokią dieną visas peržiūrėti ir kažkaip surašyti kokias pratrinti? Būtų ačiū labai, būtų gerai man nuorodas atsiųsti jei nesunku
ar galima butu padaryt subforumus - siuvinejimas, nerimas, mezgimas etc atskirai? ash pvz moku tik nert, kitas neydomu, o vien nerima tarp wisko sunku susirast. be to, dauguma temu teorishkai buna ir megzta ir siuta, tokiu atveju ish 10 megztu dalykeliu koky viena nerti gali rast.. sunku viska perzhiurinet ir vartyt.
neaiski
2005 11 22, 18:46
noriu paklausti moderatores-uz ka as gaunu tuos ispejimus.Prisiregistravau nesenai , matyt kazka ne taip darau, bet ka ,nesuprantu
QUOTE(neaiski @ 2005 11 22, 20:46) noriu paklausti moderatores-uz ka as gaunu tuos ispejimus.Prisiregistravau nesenai , matyt kazka ne taip darau, bet ka ,nesuprantu  aš esu tokia nemoksa,klausiu ,kas yra až?
QUOTE(freja3 @ 2006 07 29, 21:46) aš esu tokia nemoksa,klausiu ,kas yra až?  as irgi kazkada to klausiau  o az yra asmenine zinute. kiekvienos zinutes apacioje salia info yra dar vienas laukelis az. ji paspaudus atsidaro langas, kuriame gali parasyti zinute , pasirinktam forumo nariui. o ja gaus tik tas pasirinktasis. tikiuos supratai, nes man taip pat buvo paaiskinta
az yra asmeninė žinutė, kurią matys tik tas žmogus, kuriam ji skirta. Visi kiti jos nemato.
vaidilute1
2006 08 08, 08:40
Kodel man neleidzia uzvesti naujos temos?
Todėl, kad naujokams neleidžiama.
kaip butu galima pataisyti temos pavadinime įsivėlusią klaidą?
| ! |
| Cituojant narių žinutes prašome necituoti ir nuotraukų. Paprasčiausiai ištrinkite jas iš cituojamo teksto, kad nesikartotų kiekviename puslapyje. Taupykime forumo vietą |
| ! |
| Dalyvio parašas vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan. Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių pasiekimams vystymosi procese - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis tam turime galerijas, Štai mes kokie temas. Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta". Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo! |
Labas, Kur dingo tema apie nertus, siūtus žaislus vaikams? Ar aš kažkur kitur buvau ją radus  Labai reikia  Gal galit pagelbėt
Temos sujungtos, niekur nedingo tikrai.
LINUTUKĖ
2007 03 25, 18:27
QUOTE(Aga @ 2006 08 25, 11:18) Todėl, kad naujokams neleidžiama. o kada tapsiu ne naujoke, man irgi neleidzia temos atidaryti? parase "Atsiprašome, jūs neturite teisių paskelbti naują temą šiame forume"
LINUTUKĖ
2007 03 26, 13:42
aciu uz info, varau bendrauti  liko tik 30zinuciu parasyti
NATUKAS777
2007 04 07, 23:17
KAIP IKELTI NUOTRAUKAS
QUOTE(NATUKAS777 @ 2007 04 08, 00:17) Paskaityk cia
Sveiki, Gavoju galbūt daryti rankdarbių temą potemėm ir vis svarstau kaip ką būtų galima išskirti. Suplanavau taip: *Siuvimas ir siuvinėjimas *Mezgimas ir nėrimas O toliau?? Bendro pobūdžio temas paliktumėm bendram lape, bet gal dar ką būtų įmanoma išskirti? Biserio, veltinio neverta manau, nes būtų tik po kelias temas potemėj Gal kas ką pasiūlyti turėtų?
Žiūriu niekas nereaguoja į mano klausimą
Virbalai
2007 05 27, 20:33
Gal dar galėtų būti kokia nors Namų interjero puošimo tema - Molinių vazonų dekoravimo, Daiktų restauravimo gudrybių, Keramikos, Pynimo iš laikraščių ir pan. Dar gal galima būtų išskirti Žvakių, muilo gaminimą.... Papuošalus...
mindira
2007 05 27, 20:38
Nu labai jau smulkinti irgi negalim, kaip pvz. papuošalai ir megzti, nerti, velti ir t.t.
irmulia
2007 05 28, 18:05
QUOTE(Virbalai @ 2007 05 27, 20:33) Gal dar galėtų būti kokia nors Namų interjero puošimo tema - Molinių vazonų dekoravimo, Daiktų restauravimo gudrybių, Keramikos, Pynimo iš laikraščių ir pan. O gal Namų interjeras-pasidaryk pats? QUOTE(Virbalai @ 2007 05 27, 20:33) Dar gal galima būtų išskirti Žvakių, muilo gaminimą.... Papuošalus...  Čia galėtų būti Rankų darbo kosmetika, ne tik muilas bet ir įvairūs šampūnai, balzamai lūpoms, kremai ar pylingai (tiesiog dabar maišyti su žinutėmis muilo temoje nelabai tikslinga painioti
O KUR DINGO MEZGIMO RAŠTŲ TEMA?????  NEBERANDU...
Tai prie Mezgimo ir nėrimo turbūt iškelta
*Justikiii*
2007 07 17, 12:52
Aisku butu geriau kad butu maziau temu, nes daug klaidzioti  bet visokiu gi temu reikia  reikia ir komentaru apie savo padarytus darbelius  gi smagu isgirsti komentaru
kristi13
2008 05 19, 07:43
Norėčiau paklausti ar negalima būtų sujungti tema ,,Drabužėliai lėlėms IItemą ''su naujai iškepta temele esančia prie nėrinių ir mezginių ,,Drabužiai lėlėms". Jos yra panašios ir kam reikia dvijų.
QUOTE(Aga @ 2005 03 18, 14:32) [color=red][i][b][size=7]Sveiki, ...taigi jei ko prireiks prašau kreiptis, padėsiu kuo galėsiu Aga, turiu prašymą, prie kurio, manau, prisijungtų nemažai rankdarbių forumo mamyčių. Ar nemanote, kad galima būtų atskirą temą suteikti dekupažui? Vėlimas, mezgimas, karoliukų vėrimas... Gal šalia jų rastų vietą ir dar vienas auksarankių forumas  Juk tai neprieštarautų taisyklėms? O mums, beklaidžiojančioms tarp atskirų, dekupažui skirtų temelių, tai būtų puiki naujiena
Sho.Igneta
2009 03 10, 12:12
Sveiki, As noriu paklausti ar yra cia kazkur tema , kur merginos renkasi i grupeles ir daro uzsakymus is uzsienio ? Girdejau kitam forume , kad buvo cia kalbetai apie tai. Gal galetumete padeti ?
QUOTE(Ilcia @ 2009 01 30, 16:59) Aga, turiu prašymą, prie kurio, manau, prisijungtų nemažai rankdarbių forumo mamyčių. Ar nemanote, kad galima būtų atskirą temą suteikti dekupažui? Vėlimas, mezgimas, karoliukų vėrimas... Gal šalia jų rastų vietą ir dar vienas auksarankių forumas  Juk tai neprieštarautų taisyklėms? O mums, beklaidžiojančioms tarp atskirų, dekupažui skirtų temelių, tai būtų puiki naujiena  Pasiūlymas perduotas administracijai QUOTE(Sogettene @ 2009 03 10, 12:12) Sveiki, As noriu paklausti ar yra cia kazkur tema , kur merginos renkasi i grupeles ir daro uzsakymus is uzsienio ? Girdejau kitam forume , kad buvo cia kalbetai apie tai. Gal galetumete padeti ?  Pagal temas reikia žiūrėt konkrečias, merginos jungiasi į grupes.
Sveiki, norėjau Rankdarbių skyrelyje įsikelti nuotrauką per IMG, nepavyko, o gavau tokį pranešimą:per IMG dinaminių puslapių kelti negalima. Tiesa, nuotrauka yra Fotoz.lt puslapyje. Tai kaip suprasti, ta prasme man reikia persikelti nuotrauką į kitą internetinį albumą? Laukiu paaiškinimo,ačiū.
anam_kara
2009 08 02, 19:31
sveika, as labai noreciau suzinoti ar imanoma rasti uzdaryta tema.anksciau buvo tema ''medeliai is karoliuku''.ten buvo schemu, tada as neisirasiau, dabar noteciau daryti juos, bet jau nera tos temos..
Papildyta: sveika, as labai noreciau suzinoti ar imanoma rasti uzdaryta tema.anksciau buvo tema ''medeliai is karoliuku''.ten buvo schemu, tada as neisirasiau, dabar noteciau daryti juos, bet jau nera tos temos..
O kaip galima sukurti nauja tema? Man neleidzia. Gal yra kokios temos kurimo taisykles, kur galima jas perskaityt?
zymanau
2009 09 06, 17:27
labutis  as bandau ikelt foto i rankdarniu skireli-ar atidaryt savo nauja temele,bet man neduoda:( nesuprantu,raso skaityti taisykles,bet nieko ten nerandu,kas man trukdytu.100zinuciu neturiu,bet bandau per fotki
|
|