Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: per lietu
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Haske
mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma smileysex.gif ,po filmo jis mane lydejo namo,ir tada pradejo smarkiai lyti wub.gif bet oras buwo tada vistiek nuostabus,vasara,silta,ir tas stiprus lietutis.tai buvo taip romantiska....pasiiiilgau tu dienu su savo brangiausiuoju 4u.gif myliu tave tomai mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
awiux
QUOTE(donaciuka @ 2007 12 11, 18:54)
mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma smileysex.gif  ,po filmo jis mane lydejo namo,ir tada pradejo smarkiai lyti  wub.gif  bet oras buwo tada vistiek nuostabus,vasara,silta,ir tas stiprus lietutis.tai buvo taip romantiska....pasiiiilgau tu dienu su savo brangiausiuoju  4u.gif  myliu tave tomai mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif
*

man tai nlb čia romantika kvepia g.gif
Haske
gal tik tiesiog nemoku nupasokoti....man asmeniskai neuzmirstomas vakaras
simona0405
mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma ,po filmo jis mane lydejo namo,ir tada pradejo smarkiai lyti bet oras buwo tada vistiek nuostabus,vasara,silta,ir tas stiprus lietutis.tai buvo taip romantiska....pasiiiilgau tu dienu su savo brangiausiuoju myliu tave tomai

tikrai, būna ir romantiškiau..... g.gif tik aišku neisižeisk rolleyes.gif
Haske
na ka cia isizeisti,man tai romantiska,gal kaskam ir ne ax.gif g.gif
emiljana
Galbūt romantika pasislėpusi daugtaškiuose.
Haske
4u.gif blush2.gif ax.gif rolleyes.gif doh.gif thumbup.gif
noriu_nenoriu
QUOTE(donaciuka @ 2007 12 11, 18:54)
mes pas ji ziurejom filma smileysex.gif  ,po filmo jis mane lydejo namo
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai va kaip siaip laikais seksas vadinamas....,,pasiziurejom filma!'' bigsmile.gif . As irgi po tokiu ,,kino seansu'' savo brangiausiaji labai myliu lotuliukas.gif
O gal cia suprasti kad jus erotinius filmus ziurejot?
Na nesvarbu, istorija trumpa, bet prajuokino gerokai smile.gif
lyma
tiesiog prisiminus savo pirmuosius bucinius supranti istorijos autore
p.s. genialu tai, kas paprasta
Sela:)
Man tai nelabai romantiska schmoll.gif
litavkasam
Ech, lietus vasarą, kai mylimas žmogus namo lydi - nėra romantiška g.gif o tai kas romantiška? unsure.gif Nebūtinas gi šampanas ant jūros kranto. Svarbu jausmas....
kisiune
g.gif schmoll.gif
Haske
matau kad daugkam tai net nekvepia romantika.matyt jus to nepatyre,nesuprantat kaip nuostabu eiti susikibus su vaikinu rankomis,eiti isleto,kaip taip stipriai lyja lietus,eiti...isdykauti...buciuotis trumpais vaikiskais bucinukais...niekur neskubeti...Mmmmmm...
SVARBIAUSIA KAD MUM TAI BUVO TAIP NUOSTABU,TAIP ROMANTISKA
wub.gif
Lotyna
Nors pati to ir nepatyriau, taciau bandau isivaizduoti, kad tikrai turetu buti romantiska blush2.gif eiti per lietu, kai mylimas zmogus tave lydi... ir buciuotis.... mmmmm.... noreciau tokio jausmo ax.gif
Haske
QUOTE(Domke @ 2008 04 18, 20:30)
Nors pati to ir nepatyriau, taciau bandau isivaizduoti, kad tikrai turetu buti romantiska  blush2.gif  eiti per lietu, kai mylimas zmogus tave lydi...  ir buciuotis....  mmmmm.... noreciau tokio jausmo  ax.gif
*

tai tikrai nuostabu,kad ir koks bjaurus butu oras rolleyes.gif thumbup.gif wub.gif
siaulietuke
Grazi istorija, svarbu ne kaip nupasakota, o kokie jausmai tuo metu buvo isjausti. Tikiu, kad stiprus.... 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet pagal liniuotes atrodo, kad per daug filmu priziurejot. mirksiukas.gif
Haske
QUOTE(siaulietuke @ 2008 04 27, 10:05)
Grazi istorija, svarbu ne kaip nupasakota, o kokie jausmai tuo metu buvo isjausti. Tikiu, kad stiprus....  4u.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet pagal liniuotes atrodo, kad per daug filmu priziurejot.  mirksiukas.gif
*

cia ne filmai kalti thumbup.gif o tikra ir lb stipri meile mirksiukas.gif
bucka
QUOTE(donaciuka @ 2007 12 11, 16:54)
mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma smileysex.gif  ,po filmo jis mane lydejo namo..
*

zinai ka?! mes su MB irgi savu laiku is video nuomos nuomodavomes filmus, taciau idomu kiek is ju esame mate nuo pradzios iki galo hihihi.gif
Haske
QUOTE(bucka @ 2008 05 03, 01:39)
zinai ka?! mes su MB irgi savu laiku is video nuomos nuomodavomes filmus, taciau idomu kiek is ju esame mate nuo pradzios iki galo  hihihi.gif
*

taip thumbup.gif lotuliukas.gif
Flirta
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 02 23, 23:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai va kaip siaip laikais seksas vadinamas....,,pasiziurejom filma!'' bigsmile.gif . As irgi po tokiu ,,kino seansu'' savo brangiausiaji labai myliu lotuliukas.gif
O gal cia suprasti kad jus erotinius filmus ziurejot?
Na nesvarbu, istorija trumpa, bet prajuokino gerokai smile.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(lyma @ 2008 02 28, 16:09)
tiesiog prisiminus savo pirmuosius bucinius supranti istorijos autore
p.s. genialu tai, kas paprasta
*

Taip, bet čia jau pirma ne bučinukai buvo. bigsmile.gif

Bet tiek to, autorei romantika, man kažko trūksta. Turbūt aš kitaip tą romantiką įsivaizduoju.

O kad galėčiau savo istoriją gražiai papasakot, išsižiotumėt, bet vat nesu aš gera rašytoja. doh.gif

Sėkmės autorei, lai jausmai neišblėsta mirksiukas.gif
Haske
QUOTE(Santi @ 2008 05 04, 16:22)
drinks_cheers.gif
Taip, bet čia jau pirma ne bučinukai buvo. bigsmile.gif

Bet tiek to, autorei romantika, man kažko trūksta. Turbūt aš kitaip tą romantiką įsivaizduoju.

O kad galėčiau savo istoriją gražiai papasakot, išsižiotumėt, bet vat nesu aš gera rašytoja. doh.gif

Sėkmės autorei, lai jausmai neišblėsta mirksiukas.gif
*

na matai as ir nelabai kokia rasytoja,daugkas nemato cia romantikos g.gif nors buwo wiskas lb romantiska,dekui mirksiukas.gif
radena
QUOTE(awiux @ 2007 12 29, 17:24)
man tai nlb čia romantika kvepia  g.gif
*

na gal ir romantiska,jei myli viskas rozinem spalvom atrodo,kad ir tas lietus smile.gif
Haske
QUOTE(radena @ 2008 05 28, 19:14)
na gal ir romantiska,jei myli viskas rozinem spalvom atrodo,kad ir tas lietus smile.gif
*

lietus-ROMANTIKA thumbup.gif
radena
QUOTE(awiux @ 2007 12 29, 17:24)
man tai nlb čia romantika kvepia  g.gif
*

tai tiesiog meile,su nemylimu niekeda to nepajausi
ruoniukas
QUOTE(donaciuka @ 2008 04 14, 11:45)
matau kad daugkam tai net nekvepia romantika.matyt jus to nepatyre,nesuprantat kaip nuostabu eiti susikibus su vaikinu rankomis,eiti isleto,kaip taip stipriai lyja lietus,eiti...isdykauti...buciuotis trumpais vaikiskais bucinukais...niekur neskubeti...Mmmmmm...
wub.gif
*

zinai man atrodo kad musu lietuviu toks jau budas jei tau geraa ir grazu tai butinai suvarys jei tau blogai tai butinai pasijuoks...bet man tavo istorija labai primena manaja na gal ne visai taip bet lietus tai buvo thumbup.gif
Haske
QUOTE(radena @ 2008 05 29, 18:40)
*

g.gif thumbup.gif
jurrrge
o as suprantu, kad tie zmones sito isgyvenimo nekeistu i jokius pasaulio turtus, va tokia ta romantika. Ir nebutinai, ji tik tada, kada atpasakota visokiais imantriais zodziais, kuriu prasmes neretai nesuvokia ir pati autore biggrin.gif Skaiciau pora " romantisku" istoriju, kad ji kur nieko nesupratau, nei to romantikos objekto, nei to kazko ypatingo, kazkokie paiki svaisciojimai, nu bet, tiesa, labai jau imantrus... O komentaru-galybe, ir visi tokie baisiai liaupsinantys, ale-vaje, kokia romantika...
O cia-istorija, paprasta, naivoka, bet NUOSIRDI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Haske
QUOTE(jurrrge @ 2008 09 03, 17:53)
o as suprantu, kad tie zmones sito isgyvenimo nekeistu i jokius pasaulio turtus, va tokia ta romantika. Ir nebutinai, ji tik tada, kada atpasakota visokiais imantriais zodziais, kuriu prasmes neretai nesuvokia ir pati autore biggrin.gif  Skaiciau pora " romantisku" istoriju, kad ji kur nieko nesupratau, nei to romantikos objekto, nei to kazko ypatingo, kazkokie paiki svaisciojimai, nu bet, tiesa, labai jau imantrus... O komentaru-galybe, ir visi tokie baisiai liaupsinantys, ale-vaje, kokia romantika...
O cia-istorija, paprasta, naivoka, bet NUOSIRDI 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

g.gif biggrin.gif doh.gif 4u.gif thumbup.gif
LUKY
As manau reikia ne tik skaityt o dar siek tiek fantazijos idet i turetu pasijausti ta romantika ,o jei skaityt ir kaip kamuoliu i siena tai manau romantikos ir nesimatys niekada ax.gif atsiprasau kad isikisau tongue.gif tik va MB svajone per silta vasaros lietu kur nors gamtoje sakykim prie ezero smileysex.gif bet gaila jo to lietaus siais metais jau nebebus biggrin.gif
Haske
QUOTE(LUKY @ 2008 09 09, 14:18)
As manau reikia ne tik skaityt o dar siek tiek fantazijos idet i turetu pasijausti ta romantika ,o jei skaityt ir kaip kamuoliu i siena tai manau romantikos ir nesimatys niekada  ax.gif atsiprasau kad isikisau  tongue.gif tik va MB svajone per silta vasaros lietu kur nors gamtoje sakykim prie ezero  smileysex.gif  bet gaila jo to lietaus siais metais jau nebebus  biggrin.gif
*

bus bus dar to lietaus siltucio lotuliukas.gif thumbup.gif
awiux
QUOTE(radena @ 2008 05 29, 17:40)
*

biggrin.gif
ele kiekvienam savaip ta romantika wub.gif
Haske
QUOTE(awiux @ 2008 09 10, 14:05)
biggrin.gif 
ele kiekvienam savaip ta romantika  wub.gif
*

juk wisi gi zmones skirtingi thumbup.gif
Tevelis40
Romantika buna ir be lietaus
Haske
QUOTE(Tevelis40 @ 2008 10 01, 18:04)
Romantika buna ir be lietaus
*

romantika buna ir su lietum biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
ritana06
svarbiausia venas kita suprasti o su lietumi ar be koks skirtumas man buvo ir miske pujku javascriptjavascript
Haske
QUOTE(ritana06 @ 2008 10 03, 20:57)
svarbiausia venas kita suprasti o su lietumi ar be koks skirtumas man buvo ir miske pujku javascriptjavascript
*

Taip,visai puiku ir miske mirksiukas.gif thumbup.gif
vitaitiene
QUOTE(donaciuka @ 2008 04 14, 13:45)
wub.gif
*

Tai kvepia romantika wub.gif
Haske
QUOTE(lik @ 2008 10 05, 16:14)
Tai kvepia romantika wub.gif
*

Mmmm...kvepia 4u.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Dominykos
Vasara dar reikes palaukti biggrin.gif wub.gif
Haske
QUOTE(Dominykos @ 2009 02 05, 14:14)
Vasara dar reikes palaukti biggrin.gif  wub.gif
*

jau vasara biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.