mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma
QUOTE(donaciuka @ 2007 12 11, 18:54) mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma man tai nlb čia romantika kvepia
gal tik tiesiog nemoku nupasokoti....man asmeniskai neuzmirstomas vakaras
mes dar nebuvome tada susituoke....mes pas ji ziurejom filma ,po filmo jis mane lydejo namo,ir tada pradejo smarkiai lyti bet oras buwo tada vistiek nuostabus,vasara,silta,ir tas stiprus lietutis.tai buvo taip romantiska....pasiiiilgau tu dienu su savo brangiausiuoju myliu tave tomai
tikrai, būna ir romantiškiau.....
na ka cia isizeisti,man tai romantiska,gal kaskam ir ne
Galbūt romantika pasislėpusi daugtaškiuose.
QUOTE(donaciuka @ 2007 12 11, 18:54) tai va kaip siaip laikais seksas vadinamas....,,pasiziurejom filma!'' O gal cia suprasti kad jus erotinius filmus ziurejot? Na nesvarbu, istorija trumpa, bet prajuokino gerokai
tiesiog prisiminus savo pirmuosius bucinius supranti istorijos autore
p.s. genialu tai, kas paprasta
Man tai nelabai romantiska
Ech, lietus vasarą, kai mylimas žmogus namo lydi - nėra romantiška
matau kad daugkam tai net nekvepia romantika.matyt jus to nepatyre,nesuprantat kaip nuostabu eiti susikibus su vaikinu rankomis,eiti isleto,kaip taip stipriai lyja lietus,eiti...isdykauti...buciuotis trumpais vaikiskais bucinukais...niekur neskubeti...Mmmmmm...
SVARBIAUSIA KAD MUM TAI BUVO TAIP NUOSTABU,TAIP ROMANTISKA
Nors pati to ir nepatyriau, taciau bandau isivaizduoti, kad tikrai turetu buti romantiska
Grazi istorija, svarbu ne kaip nupasakota, o kokie jausmai tuo metu buvo isjausti. Tikiu, kad stiprus....
Papildyta: Bet pagal liniuotes atrodo, kad per daug filmu priziurejot. QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 02 23, 23:57) tai va kaip siaip laikais seksas vadinamas....,,pasiziurejom filma!'' O gal cia suprasti kad jus erotinius filmus ziurejot? Na nesvarbu, istorija trumpa, bet prajuokino gerokai QUOTE(lyma @ 2008 02 28, 16:09) Taip, bet čia jau pirma ne bučinukai buvo. Bet tiek to, autorei romantika, man kažko trūksta. Turbūt aš kitaip tą romantiką įsivaizduoju. O kad galėčiau savo istoriją gražiai papasakot, išsižiotumėt, bet vat nesu aš gera rašytoja. Sėkmės autorei, lai jausmai neišblėsta QUOTE(Santi @ 2008 05 04, 16:22) Taip, bet čia jau pirma ne bučinukai buvo. Bet tiek to, autorei romantika, man kažko trūksta. Turbūt aš kitaip tą romantiką įsivaizduoju. O kad galėčiau savo istoriją gražiai papasakot, išsižiotumėt, bet vat nesu aš gera rašytoja. Sėkmės autorei, lai jausmai neišblėsta na matai as ir nelabai kokia rasytoja,daugkas nemato cia romantikos QUOTE(donaciuka @ 2008 04 14, 11:45) matau kad daugkam tai net nekvepia romantika.matyt jus to nepatyre,nesuprantat kaip nuostabu eiti susikibus su vaikinu rankomis,eiti isleto,kaip taip stipriai lyja lietus,eiti...isdykauti...buciuotis trumpais vaikiskais bucinukais...niekur neskubeti...Mmmmmm... SVARBIAUSIA KAD MUM TAI BUVO TAIP NUOSTABU,TAIP ROMANTISKA zinai man atrodo kad musu lietuviu toks jau budas jei tau geraa ir grazu tai butinai suvarys jei tau blogai tai butinai pasijuoks...bet man tavo istorija labai primena manaja na gal ne visai taip bet lietus tai buvo
o as suprantu, kad tie zmones sito isgyvenimo nekeistu i jokius pasaulio turtus, va tokia ta romantika. Ir nebutinai, ji tik tada, kada atpasakota visokiais imantriais zodziais, kuriu prasmes neretai nesuvokia ir pati autore
O cia-istorija, paprasta, naivoka, bet NUOSIRDI QUOTE(jurrrge @ 2008 09 03, 17:53) o as suprantu, kad tie zmones sito isgyvenimo nekeistu i jokius pasaulio turtus, va tokia ta romantika. Ir nebutinai, ji tik tada, kada atpasakota visokiais imantriais zodziais, kuriu prasmes neretai nesuvokia ir pati autore O cia-istorija, paprasta, naivoka, bet NUOSIRDI
As manau reikia ne tik skaityt o dar siek tiek fantazijos idet i turetu pasijausti ta romantika ,o jei skaityt ir kaip kamuoliu i siena tai manau romantikos ir nesimatys niekada
QUOTE(LUKY @ 2008 09 09, 14:18) As manau reikia ne tik skaityt o dar siek tiek fantazijos idet i turetu pasijausti ta romantika ,o jei skaityt ir kaip kamuoliu i siena tai manau romantikos ir nesimatys niekada bus bus dar to lietaus siltucio
Romantika buna ir be lietaus
svarbiausia venas kita suprasti o su lietumi ar be koks skirtumas man buvo ir miske pujku javascriptjavascript
QUOTE(donaciuka @ 2008 04 14, 13:45) matau kad daugkam tai net nekvepia romantika.matyt jus to nepatyre,nesuprantat kaip nuostabu eiti susikibus su vaikinu rankomis,eiti isleto,kaip taip stipriai lyja lietus,eiti...isdykauti...buciuotis trumpais vaikiskais bucinukais...niekur neskubeti...Mmmmmm... SVARBIAUSIA KAD MUM TAI BUVO TAIP NUOSTABU,TAIP ROMANTISKA Tai kvepia romantika
Vasara dar reikes palaukti
|