Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisiaus lytis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jolkute
Eisiu antradieni echoskopuotis, bet i poliklinika - tai itariu, kad niekas nesigilins g.gif Bet veliau darys mano gydytoja, tikiuosi kazka pamatys smile.gif Labai noretusi berniuko, nes pirma mergyte tongue.gif

user posted image

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]
Ingredd
As suzinojau 30 savaite ir tai nenorejo gine sakyt, sako bus nebeidomu... Bet man buvo taip smalsu...
-->BLOOONDINKA<--
man tik pamate kai buvo 34 sav, dabar lieka palaukt ir suzinosiu ar nemelavo man rolleyes.gif beje vyras nezino ko laukiam, jam neidomu svarbu kad bus lialiukas wub.gif
Crazy Daisy
Aš sužinojau 40-tą nėštumo savaitę, nors visą nėštumą gydytojai visaip vartė mažių, norėdami pamatyti ax.gif Taip vėlai jau galėjo ir nesakyti, bet nespėjau perspėti gydytojos lotuliukas.gif
Debesiukee
o mums gydytoja nesako kas bus, sako kai gims tada ir suzinosite verysad.gif man atrodo kad ji pati nesupranta, nesugeba nustatyt biggrin.gif
Daiva
Šiandien sužinojau, kad laukiamės dukrytės smile.gif
vasarele85
man su pirmuoju pasake kai buvau 15 savaiciu o su antruoju kai buvau 17 savaiciu abu syk pasake teisingai mirksiukas.gif wub.gif
Rooti
O man pasakė, kad bus vaikinukas lotuliukas.gif
Mums 15 savaiciu, bet leliukas siek tiek didesnis...
Tai genetike padare nuotraukytes ir parode visus vyriskumo irodymus. As ir tikiu, kad ten berniukas biggrin.gif Nors jei nepaaiskintu, kur ir kas ten yra vyrisko, tai pati ir nesuprasciau ax.gif
Tikiuosi bus berniukas, nes musu giminej vien merginos ax.gif Tai norisi ir vyriskos kompanijos daugiau smile.gif
JuicyCherry
Suzinojom, kad bus mergyte 16ta savaite. wub.gif thumbup.gif
O 18ta savaite lankemes pas doc.Krumini ir jis idemiai pazvelges lens.gif photo.gif tare: "Turesite mergyte! Jau dabar sedi ir pudruojasi nosyte." clap.gif angel.gif
simasta
14 savaitę Genetikos centre clap_1.gif
giedrute25
iki pat gimdymo nezinojau ka turesiu schmoll.gif
*Blanche*
o tai genetikai per echo nustato ar butinai reik amniocentezę daryt,man pagal amziu kaip ir reiketu ,.bet tikrai nenoriu jos daryt,o lyti labai noreciau suzinot rolleyes.gif
*Svajone*
QUOTE(blansa @ 2008 01 23, 21:45)
o tai genetikai per echo nustato ar butinai reik amniocentezę daryt,man pagal amziu kaip ir reiketu ,.bet tikrai nenoriu jos daryt,o lyti labai noreciau suzinot rolleyes.gif
*

Na jei matosi tai tikrai pasako prieš tai atsiklausdama sakiniu ar norit sužinoti lytį biggrin.gif bent jau man tai taip sakė ax.gif bet 100-o procentu niekur neduoda yra atvejų kai genetikai mato vieną o gimsta kitos lyties vaikelis smile.gif o vandenukų tyrimas jau tiksliai pasako kokios lyties vaikelis pilvuke gyvena mirksiukas.gif
jaringiux
Eisim eco daryt kai bus 18 sav... Bet kaip suprantu, nereiketu nusiteikt, kad jau pasakys, kas pilvelyje gyvena g.gif . O taip noretusi suzinot ax.gif
jalka
man paskutini karta dare 18 savaiciu....bet maziukas nerode ka turi,kojytes buvo prispaustos prie pilvuko blush2.gif ..tad nezinau iki siol...
dabar echo turetu buti 30 savaite...gal tada ir as zinosiu
ulavija
Labai rupejo suzinoti, kas mano pilvelyje gyvena. 19 sav. dare echoskopa tai tvirtai pasakyti, kas-daktare negalejo, kai daremes echoskopo tyrima privaciame kabinete, 22sav. tikrai , galvojom, kad jau dabar suzinosime kas ten gyvena! Bet kur tau!.. Kojytes Mazius suglaude, rankytem veideli uzsidenge. Nepasirode. Po sio karto jau mumis susigyvenome, kad pamatysime gal per sekanti echoskopo tyrima, o gal ir nematysime.. svarbu, kad sveikas mazylis gimtu! Daktaras sake, kad kiekvienas mazylis yra individualus ir, jei berniukas, kiekvienam skirtingai pagal savaites seklides is pilvo ertmes nusileidzia.. Bet nuojauta kuzda, kad bus berniukas pas mumis. smile.gif Si svaite mumis 23 smile.gif
Šypsenėlė24
kai buvo 29 savaitės, sužinojau, jog turėsim sūnelį wub.gif
Diija
Darėm echo 18sav. ir tada gydytojas pasakė, kad labiau panašu į mergytę wub.gif
Kolkas dar patvirtinimo neturim, todėl labai ir nepasikliaujam... nors aš jau savo pilvinuką vadinu mažyte, pupyte, mergyte ir pan. blush2.gif
dubcike
Mes sužinojom 18savaite kad bus sūnelis, tai matytumėt kokia šypsena nušvietė vyro veidą biggrin.gif Nesakau kad būtų nusiminęs jei būtų buvus mergaitė, bet pirmo mes abu norėjom berniuko 4u.gif
Sokoladine_mama
O aš žiūriu atvirkščiai nei dauguma, nenoriu žinoti, ką turėsiu blush2.gif Kažkaip iš tiesų, norėčiau dukrytės, bet tikrai nenoriu žinoti, kas manyje neseniai atsirado, pati nesuvokiu kodėl smile.gif
alinukastr
nu as ir manau kad panasei nuo 16sav jau galima suzinoti leliuko lyti smile.gif
Lioka
Laukiam echo, ginė žadėjo paskirti 32 sav. Iki šiol nežinau, kas pilvelyje gyvena, todėl, tikiuosi, per šį echo paaiškės nestuke.gif 000189.gif O jei ne - tai bent per gimdymą tai tikrai sužinosiu 2.gif
Evelia
O mes tik vakar pagaliau suzinojom vaikucio lyti!!! biggrin.gif
Kai ketvirta karta dare echo... Iki tol nesimate, per antra echo sake, kad neaisku, kas, bet gali buti lupytes, tai gal mergaite, per trecia pasake (22sav.), kad gal ir berniukas, bet kad tarp koju makaluojasi virkstele, tai gali buti klaidinga, todel nepatvirtino. O vakar aiskiai parode visus organus ir net atminciai foto padare! thumbup.gif Nors mes jau buvom nusprende, kad ir nenorime zinoti, bet kadangi taip uztikrintai parode, tai ir klausimu jokiu nekilo! thumbup.gif
Taip kad visoms kantrybes! Ir nesitikekit, kad butinai turit pamatyti! Tuo ir zavu, kad tai taip netiketa... smile.gif
mialina
o man siandien pasake smile.gif turesiu antra berniuka 4u.gif
*Blanche*
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 23, 22:58)
Na jei matosi tai tikrai pasako prieš tai atsiklausdama sakiniu ar norit sužinoti lytį   biggrin.gif  bent jau man tai taip sakė  ax.gif  bet 100-o procentu niekur neduoda yra atvejų kai genetikai mato vieną o gimsta kitos lyties vaikelis  smile.gif  o vandenukų tyrimas jau tiksliai pasako kokios lyties vaikelis pilvuke gyvena  mirksiukas.gif
*

aciu 4u.gif
Primadona-A
Mums pirmus itarimus del lyties pasake 16sav. tada 21sav. kai dare screeninga gine net neatsiklausius ar noriu zinoti isreze "sveikinu su berniuku!" ir nesenai trecia karta dar kitas gydytojas patvirtino ta pati wub.gif tai laukiam vaikinuko wub.gif
Rooti
Ir kas cia darosi - aplink vien berniukai gimsta biggrin.gif as ir pati laukiuosi berniuko - genetike ir mano ginekologe taip pamate lotuliukas.gif
O dar kai forume pasiskaiciau netiketai uzklydus, tai net juokas sueme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sekmes nesiojancioms berniukus nestuke.gif ... ir mergytes nestuke.gif
nakvisa
QUOTE(Rooti @ 2008 02 05, 12:21)
Ir kas cia darosi - aplink vien berniukai gimsta biggrin.gif  as ir pati laukiuosi berniuko - genetike ir mano ginekologe taip pamate lotuliukas.gif
O dar kai forume pasiskaiciau netiketai uzklydus, tai net juokas sueme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sekmes nesiojancioms berniukus nestuke.gif  ... ir mergytes nestuke.gif
*

ne visos ne visos... nono.gif va man siandien mergyte atrado... blush2.gif
Rooti
Na va kaip gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Tures musu berniukai ir mergyciu sau i poras thumbup.gif thumbup.gif
Erkesta
O mes sužinojom tik kai gimė smile.gif Akušerė iškėlė leliuką ir parodė raudonus kiaušukus tarp kojų blush2.gif 4u.gif
*sony*
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 05, 14:26)
ne visos ne visos... nono.gif va man siandien mergyte atrado... blush2.gif
*

oi kaip aš tau pavydžiu wub.gif tikiuosi ir mums pavyks greitu laiku mergytę sulibdyt smile.gif

o,kad sūnelį turėsim sužinojau 17sav. 4u.gif
jalka
man ultragarsa dare paskutini kart 18 savaiciu....tai leliukas nerode ka tarp koju turi,kojytes buvo prispaustos prie pilvuko...
dabar laukiu paskutiniojo ultragarso,po 30 savaites...tikiuosi si kart nepasisleps lotuliukas.gif
Fifux'e
o as kai laukiasi tai net neklausiau,o ir gydytoja net nebuvo taip kad noretu pasakyti.laikiau ,malone paslapty iki gimdymo.tik diena pries gimdyma jau suzinojau,kad gims mergaite,tai net apsiverkiau is dziaugsmo...kai suzinojau,tai buvau laiminga kad net neklausiau,buvo super malonu... wub.gif clap.gif
Nosferatu
Mes jau lyti zinojom 12 sav. pas genetikus. BERNIUKAS. Tetis labiausiai apsidziauge biggrin.gif kaip ir vyrai lotuliukas.gif
S.B.M.
o mums jau 28 savaites, bet maziukas niekaip nenori parodyti, ka tarp kojyciu nesioja..... smile.gif Gyditoja juokesi, kad dazniausiai mergytes buna nedrasios ir nerodo ka turi, o berniukai labiau linke rodyti savo grozybes biggrin.gif
Na bet as vis dar tikiuosi, kad gimsberniukas, nes mergyte jau turim, tai reiketu paivairinimo.... blush2.gif 4u.gif lotuliukas.gif
ambergangel
o kiap tiksliai jum ta lyti pasake?issipilde?ar buvo ir kad klydo? smile.gif 4u.gif nestuke.gif
Dany
QUOTE(ambergangel @ 2008 02 08, 20:14)
o kiap tiksliai jum ta lyti pasake?issipilde?ar buvo ir kad klydo? smile.gif  4u.gif  nestuke.gif
*

Kazkur apie 20sav kaip dare eko-pasake kad bus mergyte.ir issipilde.
Dabar vel laukiu kovo galo kai bus 20sav-gal matysis ir pasakys kas nestuke.gif gyvena smile.gif
Primadona-A
Nu as pasakysiu kovo men. ar pasitvirtino gydytoju spejimai, ar ne mirksiukas.gif
nakvisa
QUOTE(sony @ 2008 02 06, 23:57)
oi kaip aš tau pavydžiu wub.gif tikiuosi ir mums pavyks greitu laiku mergytę sulibdyt smile.gif

o,kad sūnelį turėsim sužinojau 17sav. 4u.gif
*

Nepavydek labai norejau berniuko pirmagymio... unsure.gif beto visi aplinkui tik to ir telauke...bet yra kaip yra...mano vaikas yra mano vaikas... nestuke.gif myliu kas be butu,nieks nepasikeite... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(InGridutia @ 2008 02 06, 19:27)
O mes sužinojom tik kai gimė smile.gif Akušerė iškėlė leliuką ir parodė raudonus kiaušukus tarp kojų  blush2.gif  4u.gif
*

o kokios spalvos kraiteli tada pirkai kai nezinojai ka turesi??? g.gif va as tai to labiausiai ir bijojau,noriu kuo greiciau pirkimus visus pradet galvoju nu shakes jai nieks nieko nepasakys iki galo,negi teks viska balta pirkti... doh.gif
naitas
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 09, 14:51)
g.gif  va as tai to labiausiai ir bijojau,noriu kuo greiciau pirkimus visus pradet galvoju nu shakes jai nieks nieko nepasakys iki galo,negi teks viska balta pirkti... doh.gif
*

o kam balta? galima ir geltonos spalvos, su melsvais ir rausvais akcentais nusipirkti. Buvau numezgus geltoną pleduką, aprengiau naujagimį geltonais šliaužtukais, priderinau vilnos kojinytes, pataliuką gelsvą įklojau dar Klinikose gulėdama.. nu ką aš žinau.. Naujagimių vedėja buvo pakrikštijus mano vaiką "gražiausiu skyriaus vaiku" wub.gif ups.. pasigyriau blush2.gif

Mes laukiamės trečio sūnaus. Baisiai jau pasiilgau, jau noriu matyt ant rankų. Na, galvoju, kad trijų vaikų tai pakaks, dabar kad tik visi sveiki ir laimingai užaugtų. Gal kažkur širdies gilumoje ir norėjau mergaitės, bet yra kaip yra... Ir sau prisipažįstu, kad berniukus augindama jau kaip ir ranką "atmušus" esu.. ir drabužėliai tiks.. mergaičių bėdos gal kiek kitokios, priežiūra ten visokia.. nu ką aš dabar žinau unsure.gif
smile2007
mes sužinojom kad bus berniukas 19tą savaitę, dabar nesenai vėl darė ultragarsą ir patvirtino, kad tikrai berniukas ax.gif tai manau reik tikėti, kad tirkai berniukas bus smile.gif
Rianka
O mums 31 sav. ir lyties dar nežinom lotuliukas.gif
O taip smalsu, taip laukiu kada pagaliau sužinosim... mirksiukas.gif
mialina
Man pasake 12 savaite, o 16 genetikai patvirtino ta pati.Ir su pirmu vaikeliu atspejo medikai!
Lioka
Nu va, grįžau šiandien iš ginės, ji tik prirašė krūvą kraujo tyrimų, o echo atidėjo dar 2 sav. doh.gif Aš jau net naktimis sapnuoju, kad man gimsta lelius jau su pampersu lotuliukas.gif Mergaitės rūbelių turiu daug, melynų pirkti nedrįstu, jau 32 sav.-tai kokius rūbelius teks pirkti. Gal žalius?
Maia
o mes nenorejome zinoti mazylio lyties,tik kaip pagimdem, tai ir suzinojom smile.gif
Cesi
Man pasakė 18 sav. tik neužtikrino, o 36 sav. jau užtikrino jog berniukas. Nors kai kurie ir sakė, jog gali daktarai ir apsigauti, bet vistiek gimė berniukas.
Estrella
As buvau echo 2 kartus (daugiau ir nesiunte!). PIrma karta su vyru buvau 20 savaite, tai tuo metu gydytoja nepasake, kas bus. Vyras pajuokavo:"prisidenge kojyte". Bet labai smalsu buvo suzinoti kas gi ten vystosi.. g.gif
Visa nestuma jauciau, kad bus berniukas, apie mergaite net negalvojau...Zinoma, svarbu, kad vaikelis sveikas butu! Myletume ir mergaite! Bet ir as ir vyras norejome berniuko! Be to visi pozymiai rode, kad berniukas...
O paskutini kart buvau 35 savaite, tai gydytoja pasake, kad BERNIUKAS thumbup.gif !!! Net kiausiukus parode lotuliukas.gif (nebeslepe jau, besarmacius mano)!!! Buvau su mama, tai busimoji senele net apsiverke...Taip pat anuko laukia...
Dabar man 37 savaite... Laukiam, kol mano STIPRUOLIS islis i pasauli... wub.gif
jurgitaR.7
mums 16 sav. pasake, kad laukiames berniuko. 36 sav. darys dar viena echo tai su vyru juokiames ar nebus is musu berniuko mergyte pasidarius wub.gif
Juk kartais ir apsirinka. Gydytoja sako kad 100 proc. del vaiko lyties tik po gimimo duoda lotuliukas.gif
nakvisa
QUOTE(jurgitaR.7 @ 2008 02 13, 13:19)
mums 16 sav. pasake, kad laukiames berniuko. 36 sav. darys dar viena echo tai su vyru juokiames ar nebus is musu berniuko mergyte pasidarius wub.gif
Juk kartais ir apsirinka. Gydytoja sako kad 100 proc. del vaiko lyties tik po gimimo duoda lotuliukas.gif
*

as irgi vis galvoju,jei mano panelei kas nors tarp koju uzaugs iki kito echo... biggrin.gif neskubu labai raudonu ar ruzavu rubeliu pirkti... g.gif
Blakstiena
eho darem kai buvom 17sav,bet tarp kojyciu virkstele buvo bet gine pasake daugiau kaip ir nieko nematau wub.gif dabar darys 25sav tikiuosi pamatys 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.