url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]
[/url]
As suzinojau 30 savaite ir tai nenorejo gine sakyt, sako bus nebeidomu... Bet man buvo taip smalsu...
man tik pamate kai buvo 34 sav, dabar lieka palaukt ir suzinosiu ar nemelavo man
Aš sužinojau 40-tą nėštumo savaitę, nors visą nėštumą gydytojai visaip vartė mažių, norėdami pamatyti
o mums gydytoja nesako kas bus, sako kai gims tada ir suzinosite
Šiandien sužinojau, kad laukiamės dukrytės
man su pirmuoju pasake kai buvau 15 savaiciu o su antruoju kai buvau 17 savaiciu abu syk pasake teisingai
O man pasakė, kad bus vaikinukas
Mums 15 savaiciu, bet leliukas siek tiek didesnis... Tai genetike padare nuotraukytes ir parode visus vyriskumo irodymus. As ir tikiu, kad ten berniukas Tikiuosi bus berniukas, nes musu giminej vien merginos
Suzinojom, kad bus mergyte 16ta savaite.
O 18ta savaite lankemes pas doc.Krumini ir jis idemiai pazvelges
14 savaitę Genetikos centre
iki pat gimdymo nezinojau ka turesiu
o tai genetikai per echo nustato ar butinai reik amniocentezę daryt,man pagal amziu kaip ir reiketu ,.bet tikrai nenoriu jos daryt,o lyti labai noreciau suzinot
QUOTE(blansa @ 2008 01 23, 21:45) o tai genetikai per echo nustato ar butinai reik amniocentezę daryt,man pagal amziu kaip ir reiketu ,.bet tikrai nenoriu jos daryt,o lyti labai noreciau suzinot Na jei matosi tai tikrai pasako prieš tai atsiklausdama sakiniu ar norit sužinoti lytį
Eisim eco daryt kai bus 18 sav... Bet kaip suprantu, nereiketu nusiteikt, kad jau pasakys, kas pilvelyje gyvena
man paskutini karta dare 18 savaiciu....bet maziukas nerode ka turi,kojytes buvo prispaustos prie pilvuko
dabar echo turetu buti 30 savaite...gal tada ir as zinosiu
Labai rupejo suzinoti, kas mano pilvelyje gyvena. 19 sav. dare echoskopa tai tvirtai pasakyti, kas-daktare negalejo, kai daremes echoskopo tyrima privaciame kabinete, 22sav. tikrai , galvojom, kad jau dabar suzinosime kas ten gyvena! Bet kur tau!.. Kojytes Mazius suglaude, rankytem veideli uzsidenge. Nepasirode. Po sio karto jau mumis susigyvenome, kad pamatysime gal per sekanti echoskopo tyrima, o gal ir nematysime.. svarbu, kad sveikas mazylis gimtu! Daktaras sake, kad kiekvienas mazylis yra individualus ir, jei berniukas, kiekvienam skirtingai pagal savaites seklides is pilvo ertmes nusileidzia.. Bet nuojauta kuzda, kad bus berniukas pas mumis.
kai buvo 29 savaitės, sužinojau, jog turėsim sūnelį
Darėm echo 18sav. ir tada gydytojas pasakė, kad labiau panašu į mergytę
Kolkas dar patvirtinimo neturim, todėl labai ir nepasikliaujam... nors aš jau savo pilvinuką vadinu mažyte, pupyte, mergyte ir pan.
Mes sužinojom 18savaite kad bus sūnelis, tai matytumėt kokia šypsena nušvietė vyro veidą
O aš žiūriu atvirkščiai nei dauguma, nenoriu žinoti, ką turėsiu
nu as ir manau kad panasei nuo 16sav jau galima suzinoti leliuko lyti
Laukiam echo, ginė žadėjo paskirti 32 sav. Iki šiol nežinau, kas pilvelyje gyvena, todėl, tikiuosi, per šį echo paaiškės
O mes tik vakar pagaliau suzinojom vaikucio lyti!!!
Kai ketvirta karta dare echo... Iki tol nesimate, per antra echo sake, kad neaisku, kas, bet gali buti lupytes, tai gal mergaite, per trecia pasake (22sav.), kad gal ir berniukas, bet kad tarp koju makaluojasi virkstele, tai gali buti klaidinga, todel nepatvirtino. O vakar aiskiai parode visus organus ir net atminciai foto padare! Taip kad visoms kantrybes! Ir nesitikekit, kad butinai turit pamatyti! Tuo ir zavu, kad tai taip netiketa...
o man siandien pasake
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 23, 22:58) Na jei matosi tai tikrai pasako prieš tai atsiklausdama sakiniu ar norit sužinoti lytį aciu
Mums pirmus itarimus del lyties pasake 16sav. tada 21sav. kai dare screeninga gine net neatsiklausius ar noriu zinoti isreze "sveikinu su berniuku!" ir nesenai trecia karta dar kitas gydytojas patvirtino ta pati
Ir kas cia darosi - aplink vien berniukai gimsta
O dar kai forume pasiskaiciau netiketai uzklydus, tai net juokas sueme Sekmes nesiojancioms berniukus QUOTE(Rooti @ 2008 02 05, 12:21) Ir kas cia darosi - aplink vien berniukai gimsta O dar kai forume pasiskaiciau netiketai uzklydus, tai net juokas sueme Sekmes nesiojancioms berniukus ne visos ne visos...
Na va kaip gerai
Tures musu berniukai ir mergyciu sau i poras
O mes sužinojom tik kai gimė
man ultragarsa dare paskutini kart 18 savaiciu....tai leliukas nerode ka tarp koju turi,kojytes buvo prispaustos prie pilvuko...
dabar laukiu paskutiniojo ultragarso,po 30 savaites...tikiuosi si kart nepasisleps
o as kai laukiasi tai net neklausiau,o ir gydytoja net nebuvo taip kad noretu pasakyti.laikiau ,malone paslapty iki gimdymo.tik diena pries gimdyma jau suzinojau,kad gims mergaite,tai net apsiverkiau is dziaugsmo...kai suzinojau,tai buvau laiminga kad net neklausiau,buvo super malonu...
Mes jau lyti zinojom 12 sav. pas genetikus. BERNIUKAS. Tetis labiausiai apsidziauge
o mums jau 28 savaites, bet maziukas niekaip nenori parodyti, ka tarp kojyciu nesioja.....
Na bet as vis dar tikiuosi, kad gimsberniukas, nes mergyte jau turim, tai reiketu paivairinimo....
o kiap tiksliai jum ta lyti pasake?issipilde?ar buvo ir kad klydo?
Nu as pasakysiu kovo men. ar pasitvirtino gydytoju spejimai, ar ne
QUOTE(sony @ 2008 02 06, 23:57) oi kaip aš tau pavydžiu o,kad sūnelį turėsim sužinojau 17sav. Nepavydek labai norejau berniuko pirmagymio... Papildyta: QUOTE(InGridutia @ 2008 02 06, 19:27) o kokios spalvos kraiteli tada pirkai kai nezinojai ka turesi??? QUOTE(nakvisa @ 2008 02 09, 14:51) o kam balta? galima ir geltonos spalvos, su melsvais ir rausvais akcentais nusipirkti. Buvau numezgus geltoną pleduką, aprengiau naujagimį geltonais šliaužtukais, priderinau vilnos kojinytes, pataliuką gelsvą įklojau dar Klinikose gulėdama.. nu ką aš žinau.. Naujagimių vedėja buvo pakrikštijus mano vaiką "gražiausiu skyriaus vaiku" Mes laukiamės trečio sūnaus. Baisiai jau pasiilgau, jau noriu matyt ant rankų. Na, galvoju, kad trijų vaikų tai pakaks, dabar kad tik visi sveiki ir laimingai užaugtų. Gal kažkur širdies gilumoje ir norėjau mergaitės, bet yra kaip yra... Ir sau prisipažįstu, kad berniukus augindama jau kaip ir ranką "atmušus" esu.. ir drabužėliai tiks.. mergaičių bėdos gal kiek kitokios, priežiūra ten visokia.. nu ką aš dabar žinau
mes sužinojom kad bus berniukas 19tą savaitę, dabar nesenai vėl darė ultragarsą ir patvirtino, kad tikrai berniukas
O mums 31 sav. ir lyties dar nežinom
O taip smalsu, taip laukiu kada pagaliau sužinosim...
Man pasake 12 savaite, o 16 genetikai patvirtino ta pati.Ir su pirmu vaikeliu atspejo medikai!
Nu va, grįžau šiandien iš ginės, ji tik prirašė krūvą kraujo tyrimų, o echo atidėjo dar 2 sav.
o mes nenorejome zinoti mazylio lyties,tik kaip pagimdem, tai ir suzinojom
Man pasakė 18 sav. tik neužtikrino, o 36 sav. jau užtikrino jog berniukas. Nors kai kurie ir sakė, jog gali daktarai ir apsigauti, bet vistiek gimė berniukas.
As buvau echo 2 kartus (daugiau ir nesiunte!). PIrma karta su vyru buvau 20 savaite, tai tuo metu gydytoja nepasake, kas bus. Vyras pajuokavo:"prisidenge kojyte". Bet labai smalsu buvo suzinoti kas gi ten vystosi..
Visa nestuma jauciau, kad bus berniukas, apie mergaite net negalvojau...Zinoma, svarbu, kad vaikelis sveikas butu! Myletume ir mergaite! Bet ir as ir vyras norejome berniuko! Be to visi pozymiai rode, kad berniukas... O paskutini kart buvau 35 savaite, tai gydytoja pasake, kad BERNIUKAS Dabar man 37 savaite... Laukiam, kol mano STIPRUOLIS islis i pasauli...
mums 16 sav. pasake, kad laukiames berniuko. 36 sav. darys dar viena echo tai su vyru juokiames ar nebus is musu berniuko mergyte pasidarius
Juk kartais ir apsirinka. Gydytoja sako kad 100 proc. del vaiko lyties tik po gimimo duoda QUOTE(jurgitaR.7 @ 2008 02 13, 13:19) mums 16 sav. pasake, kad laukiames berniuko. 36 sav. darys dar viena echo tai su vyru juokiames ar nebus is musu berniuko mergyte pasidarius Juk kartais ir apsirinka. Gydytoja sako kad 100 proc. del vaiko lyties tik po gimimo duoda as irgi vis galvoju,jei mano panelei kas nors tarp koju uzaugs iki kito echo...
eho darem kai buvom 17sav,bet tarp kojyciu virkstele buvo bet gine pasake daugiau kaip ir nieko nematau
|