norejau klausimeli uzduot nuo kelinots savaites jau galima pamatyti leliuko lyti
labas mamytes ir nestukes
norejau klausimeli uzduot nuo kelinots savaites jau galima pamatyti leliuko lyti
Na bent jau man genetikos centre pasake 18 savaite.Bet ju kiek zinau labai gera aparatura, ir sako tada, kai buna tikri.Dabra man tik beliko sulaukti ir isitikinti, kad neklydo.Nors rode ir man ta "vietele"- tikrai gerai matesi:))
Man pasake 18-ta savaite.. Genetikai pasako ir 14-ta savaite.
oho! man jau 21 sav.beveik ir gine nei puse zodelio neuzsimine apie lyti
Šiaip jo, nuo 18sav, bet gydytojos reikia klausti kai echoskopuoja... Kitos pačiso paklausia - ar norite žinoti?
Man genetike pasake 14 sav. ir nuotraukyte padare, kur puikiai matosi
Nuo 16 sav. jau matosi, bet kartais pamato ir pasako ir anksciau
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 12 12, 19:02) labas mamytes ir nestukes norejau klausimeli uzduot nuo kelinots savaites jau galima pamatyti leliuko lyti Čia priklauso ir nuo aparatūros,nuo gydytojos na ir pagaliau nuo vaikelio jei aparatūra gera ir vaikelis pasirodo visame gražume tai galima išties anksti sužinoti kas
man pasake mano gine kai buvau 10 sav. kad itaria berniuka, negalejau patiketi, kad taip anksti gali matytis, o pas genetikus 17 sav. tik patvirtino kad tikrai berniukas
Man genetikė pasakė, kad berniukas kai buvo 14 sav 5 d. Matysim kai gims.
genetikai pasake 12sav.-netikėjau ir taip ginčyjomės labai ilgai iki kol neprireikė amniocentezę daryti
sudėliojus chromosomas, neberadau prie ko prisikabinti
pas mus tai slapukas, neina ikalbinti, kad kajytes praskestu
gali būti ir taip,kad iki pat galo nematys
Su pirmąja ''tikrai ''matė gal 36sav.,o dabar dar irgi neaišku,nors 27sav.
genetikos centre jau imanoma sužinoti nuo 12 savaičių, o poliklinikose jie nemato vos ne iki gimdymo, nes prasti echoskopai. neiškentusi nulėkiau į echoskopijos kabinetą 28 savaitę, tai daktaras net garantavo, kad sūnus, o jei mergaitė taip dar drąsiai nesako paprastai, nes vis abejoja, gal sėklidės dar nenusileidę.
geriausiai žinojau ko laukiu aš pati, nes tik pastojus pasakiau, kad bus sūnutis man atitiko visi tie prietarai, pilvas labai smailas, pačioje pradžioje norėjosi sūriai, o ir nėštumas labai lengvas, taip kad ėjau tik patvirtnimo, kad galiu rinkti žydrus rūbelius
Mums pasake, kad pilvelyje gyvena berniukas 20 savaite
as pas genetikus buvau 14 savaiciu...lyties nespeliojo,sako bijau apgauti,nes tokio amziaus tiek pas berniuka tiek pas mergaite yra atsikisimu
kol kas nesioju slapuka...19 savaiciu darem ultragarsa,nesirode....kojytes prispaustos prie pilvuko noretusi zinoti kas ten pilvelyje auga....
mano lelius irgi nelabai nori rodytis
Pirmą kartą pasakė genetikos centre, kai kleckui buvo 17 sav, o antrą kartą tik kai suėjo 34 sav, nes per tą tarpą mergina nesiteikė parodyti ką turi tarp kojyčių
Mūsų mažuliukas ir nerodo kas tarp kojų,
Pasake kai buvo 20 sav. Du kartus sake kad bus dukryte, o jau po to visus kartus berniukas pasirode. Aiskiausiai matesi apie 34sav kai echoskopavo. Gime berniukas
mūsų matė jau 14sav. bet dar nieko nesakė nes būna kad dar tokiu metu apgaulingai viskas atrodo. O pasakė kai buvo 29sav. kad laukiam sūnučio
Sveikutes,
Man genetikos centre 19 sav. pasake, kad bus mergaite. Net irase i atsakyma. Noreciau, kad dar karta patvirtintu, nors nuojauta sako, kad bus mergaite Papildyta: QUOTE(aiisstte @ 2007 12 18, 12:45) man atitiko visi tie prietarai, pilvas labai smailas, pačioje pradžioje norėjosi sūriai, o ir nėštumas labai lengvas, taip kad ėjau tik patvirtnimo, kad galiu rinkti žydrus rūbelius Ir su pirmu, ir su dabartiniu nestumu pilvas mano smailas. Norisi suraus nuo pat pradziu. Kai laukiausi dukros, pagal siuos prietarus visi pranasavo berniuka - kapojau marinuota silke
man 20 sav darė echo,tai nesirodė kas.O dabar netgi įdomiau kai nežinau ir visai nesinori žinot, kai gims sužinosiu.
Mum kiek vis darydavo tai nieko nesimatydavo ti 29 sav pasake kas bus
17 sav. pas genetikus pasakė
tik 34 savaite mazius nusprende pasirodyti kas esas 100%
O mūsų vis dar nesirodo ir turbūt sužinosim tik kai gims
Man ginė jau 15sav. pradžioj parodė tarp kojų pirštuką
mano mazius slapukas
mes ir labai nekantraujam sužinoti kas pilvelyje gyvena, bet lankausi poliklinikoj ir ten senas echo, tai gyd sakė, kad nėštumo pabaigoj matysis, kažin jei aš privačiai nueičiau ir prašyčiau , kad tik lytį pažiūrėtų
QUOTE(carolle @ 2008 01 07, 19:25) mes ir labai nekantraujam sužinoti kas pilvelyje gyvena, bet lankausi poliklinikoj ir ten senas echo, tai gyd sakė, kad nėštumo pabaigoj matysis, kažin jei aš privačiai nueičiau ir prašyčiau , kad tik lytį pažiūrėtų jei eisi praėjus bent savaitei po paskutinio echoskopavimo, tai tikrai neturėtų pakenkt mažyliui.
aš tai tiksliai sužinosiu tik kai pagimdysiu ir pati pamatysiu
o jei rimtai, tai 13 sav. pasakė, kad "lyg ir berniukas" kažkur nuo 19 sav. nuojauta kužda, kad "tik berniukas" 24 sav. ginė parodė, kad berniukas
Mum pasakė kai buvom beveik 18 sav, kad turėsim mergytę , 28 sav vėl tą patį pasakė, bet aš vis tiek neįsitikinus 100 procentų
mum 18 sav sake mergyte - 70%
o jau 23sav - 100% berniukas
O as tikiu tik genetiku echoskopais, bet tik ne paprastu ginekologu poliklinikoje. Nes net nuotraukeles, kurias dare tuo paciu laiku polikl. gine ir gyd. genetike- labai didelis skirtumas. Polikl. nuotraukelese vaizdas neryskus, o genetiku darytose nuotraukose net vaikiuko bruozai matyti.
Man gydytoja užsiminė, kad tikriausiai mergaitę turėsim maždaug 20 sav., bet tai buvo tik spėjimai, nes panelė pilve vis atsukdavo šikniuką ir nesirodydavo..Paskutiniais mėnesiais kitas ginekologas aiškiai matė lytį, bet, nesakė, o mes per daug ir neklausinėjom..
sveikutės,
man jau nuo 16 savaites ziurejo kas bus ir iki sios dienos kaskart matydavo tai mergaite, tai berniukas. Nuvaziavau i KMUK, ten man pasake kas gims ir net gi nepaliko jokios abejones, kad gali buti kitaip. Tad paziuresim ar tikrai bus taip kaip pasake.
Man šiandien žiūrėjo genetikai, 15 savaičių. Bet sakė, kad dar nedrįsta ką sakyt. Galvoju, jei ir toliau taip "nedrįs ką sakyt" daktarai, tai turbūt reiks tikėtis mergaitės
Deja 18 savaičių ginekologas žiūrėdamas per echoskopą man pasakė, kad kleckas per mažas ir dar nesimato. Liūdna, nes smalsumas buvo toks didelis, tenka laukti, kol kleckiukas paaugs
Man pasake 16sav. , kad turesim suneli
Kai buvome 14,5 sav. genetikė pati pasiūlė atskleisti lytį, nes labai gerai matėsi, kad pilvelyje berniukas, o vandenų tyrimas tai patvirtino.
Tikiuosi, kad taip ir bus.
Mums pasakė 15 savaičių
O mes vis dar nežinom ir jau susitaikėm su tuom, kad nesidemonstruoja klveckas
|