Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo pradžios skatinimas - naturalūs būdai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Evi
As siuo metu tik 2 dienas pernesioju, bet esme kad nei kamscio, nei paruosiamuju ne kvapo...
Isbandziau ananasa, avieciu lapu arbata, bandziau kiviais pasileisti vidurius biggrin.gif, mylejimasi, laipiojima laiptais.. nepadeda... eiciau isbandyt aukstakulnius, bet kad kojos i batus nebetelpa doh.gif
Lioka
Man ir nepadeda doh.gif Pagal gine pernešioju jau savaitę, nors ir kamstis išejo, ir kaklelis atsidaręs 3 cm (ir kas iš to ?) Man gine įdomią mintį pasakė - tuoj stos priešpilnis - visos pradėsit gimdyti blink.gif blink.gif blink.gif Aš net perklausiau - ką ir menulis įtakos turi? Ji sako, kad pastebėjo, kad per priešpilnį padaugėja gimdymų g.gif
Tai ką, merginos, ruoškites, ryt vakare stos priešpilnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pinka
As irgi girdejau , kad pilnatis labai skatina gimdyma. Tipo juk net vandenynai tuo metu labai audringi, o pas mus irgi vandenukai ir trauka gal zemes kokia padideja g.gif nu cia gal nusisnekejau su ta trauka biggrin.gif . Bert kai mano bendradarbe pries pusmeti gimde tai irgi buvo pilnatis ir gydytoja sake kad labai zenklyviai padideja gimstamumas tomis dienomis. Nu tai tikekimes kad ir musm nesulaukiancioms tas pades thumbup.gif
Estrella
As gimdziau per pilnati, bet kad nelabai buvo daug gimdyviu ta diena. Buvom 4, bet visos su kazkokiom komplikacijom gimde, vienom sunkiau, kitom - lengviau. Bet is 4 buvo 2 cezariai ir 2 kraujo perpilymai (ir tas ir anas kazkodel man pasitaike! ax.gif g.gif ). Sesute, kuri man buvo atnesusi vaikiuka maitint iskart po operacijos, sake, kad per pilnati daznai taip buna.
Bet gimdyviu srautas prasidejo po poros dienu. Atsimenu,kai nakti keliaus vaikiuko maitint, tai greituke tik vare ir vare i ligonine.
Kiek gydytoju - tiek nuomoniu. Vieniem per pilnati daugiau pasitaiko,kitiem - per priespilni. Mano manymu, nuo menulio fazes gimdymas nepriklauso, nebent pradedi save itikinti, o tas isitikinimas daug ka daro. Siaip nesu prietaringa... schmoll.gif
blondinee
QUOTE(Lioka @ 2008 04 11, 12:01)
Man ir nepadeda  doh.gif Pagal gine pernešioju jau savaitę, nors ir kamstis išejo, ir kaklelis atsidaręs 3 cm (ir kas iš to ?) Man gine įdomią mintį pasakė - tuoj stos priešpilnis - visos pradėsit gimdyti  blink.gif  blink.gif  blink.gif Aš net perklausiau - ką ir menulis įtakos turi? Ji sako, kad pastebėjo, kad per priešpilnį padaugėja gimdymų  g.gif
Tai ką, merginos, ruoškites, ryt vakare stos priešpilnis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

mano kaklelis 4-5cm, bet irgi kas is to... gerai butu, kad menulis padetu pajudeti is vietos biggrin.gif
lalauna
sveikutes...man terminas 04.21 ir klizma isbandziau ir namus tvarkau, stengiuosi judeti, ir seksas ir nieko...gal ka netaip darau??? nes labai bijau pernesioti...bet ir kamscio nemaciau g.gif pilva pamaudzia (tik va nezinau ar cia paruosiamieji?) ir daznai jauciu pilvo spaudima, bet turbut kada vaikutis juda... g.gif
Joanukas
Nenusimin lalauna ir man tas pats smile.gif viskas bandau ir namus tvarkytis ir vaikscioti ir karsta dusa bandziau ir sampano taure isgerieu viena vakara, nes kazkur girdejau, kad sampanas skatina gimdyma ax.gif ir nieko viskas veltui. O dar sako, kad nesciai negalima jaudintis, pas mane ir egzaminas nesenai buvo, tai vistiek sioks toks stresas ir nieko, visi jau sake pagimdysi tu per ta egza nuo streso, bet nieko.
Matyt jau kada sugalvos leliukas pasirodyti, tada ir pasirodys ir jokie cia tie budai nepades g.gif
Balandiene
As jau irgi savaite kaip pernesiojau. Isbandziau dauguma budu, bet niekas neveikia. Ziuresime, ka rytoj akusere pasakys, gal duos dar pora kokiu patarimu kaip naturaliai skatinti.
Jau darosi sunku net vaikscioti, bet ka darysi, turi laukti.
lalauna
QUOTE(Joanukas @ 2008 04 16, 16:54)
Nenusimin lalauna ir man tas pats  smile.gif  viskas bandau ir namus tvarkytis ir vaikscioti ir karsta dusa bandziau ir sampano taure isgerieu viena vakara, nes kazkur girdejau, kad sampanas skatina gimdyma  ax.gif  ir nieko viskas veltui. O dar sako, kad nesciai negalima jaudintis, pas mane ir egzaminas nesenai buvo, tai vistiek sioks toks stresas ir nieko, visi jau sake pagimdysi tu per ta egza nuo streso, bet nieko.
Matyt jau kada sugalvos leliukas pasirodyti, tada ir pasirodys ir jokie cia tie budai nepades  g.gif
*

tai jau turbut taip...del sampano irgi skaiciau kad skatina, tai ir as pasmaguriavau viena taurele tik raudono vyno...nu laabai uzsinorejo blush2.gif bet irgi jokio efekto...bet manau nenuleisyme ranku, dar liko naturaliu budu neisbandytu biggrin.gif dar ir pilnatis jau arteja...gal jis pades isiperieti biggrin.gif
Evi
As 9 dienas jau pernesioju. Vakar su MB atlikom skatinimo terapija - smileysex.gif suniuko stiliumi Siandien pasirode siek tiek rudu isskyru ir pamaudena. Sakau, gal jau proceso pradzia? g.gif p.s. kiti stiliai mums iki siol jokio poveikio neturejo blush2.gif
Edwita
na man gimdyt geguzes 3 4u.gif bet jau kokia savaite pilvuka vis maudzia,strenas vakarais skauda,,, blush2.gif gal visgi jau greit bus ta diena,, wub.gif
lalauna
QUOTE(Evi @ 2008 04 17, 11:30)
As 9 dienas jau pernesioju. Vakar su MB atlikom skatinimo terapija -  smileysex.gif suniuko stiliumi Siandien pasirode siek tiek rudu isskyru ir pamaudena. Sakau, gal jau proceso pradzia?  g.gif p.s. kiti stiliai mums iki siol jokio poveikio neturejo blush2.gif
*

siaip si padetis ir man patogesne... biggrin.gif tai gal tikrai turetu prasideti procesas...ziurek sia naktele ir isvaziuosi thumbup.gif Man tai kazko pilva susuko...gal ir gazko pradzia ar taip ka neta suvalgiau...bet siandien pirma karta pajutau kad dubuo skaudejo...ech kad greiciau biggrin.gif
Joanukas
Man jau kokias por savaiciu tai pilvas, tai nugara paskauda ir nieko g.gif nu ziuresim kada cia tas leliukas sugalvos pasirodyti smile.gif
Balandiene
Na, kiekvienai lyg tai yra kitaip. Mano drauges jokiu zenklu ar maudimu neturejo, ir per savo nustatyta diena pagimde, arba net anksciau. O man vaikelis jau 36 savaite nusileido, galvute isistate, prasidejo maudimas ir menesiniski skausmai, tai jau galvojau iki 38 savaites pagimdysiu. O dabar jau suejo 41 savaite, ir 42-a prasideda, vis pamaudzia, paskauda, bet vaiko kaip nera taip nera. Tai teko nusivilti del visu maudimu. . .
Joanukas
Tai vat cia su tais pamaudimais gali visaip buti smile.gif as manau dar tas laukimas gali prideti, kad jau atrodo tuoj prasides gimdymas, o nieko, cia dar toks psichologons nusiteikimas blush2.gif
lalauna
QUOTE(Joanukas @ 2008 04 18, 08:42)
Tai vat cia su tais pamaudimais gali visaip buti  smile.gif  as manau dar tas laukimas gali prideti, kad jau atrodo tuoj prasides gimdymas, o nieko, cia dar toks psichologons nusiteikimas  blush2.gif
*

gal ir taip...nusiteiki psichologishakai tai ir atrodo bet koks skausmelis, kad jau gal atejo tas momentas...as pagal savo pojucius galvojau kad nakti isvaziuosiu gimdyti...bet viskas praejo kaip niekur nieko... labai sunku laukti.... unsure.gif bet save ramini, kad jau greitai... mirksiukas.gif
Joanukas
O tu lalauna is kokio miesto esi? Gal susitiksim gimdykloj biggrin.gif
lalauna
QUOTE(Joanukas @ 2008 04 18, 10:45)
O tu lalauna is kokio miesto esi? Gal susitiksim gimdykloj  biggrin.gif
*

Is Visagino...o tu?
Balandiene
O kiek jums laiko daktarai leidzia pernesioti?
As 8 dienos kaip pernesiojau vat siandien, ir jau nori uz keliu dienu skatinima daryti, o as jam labai priestarauju. Vaikelis dar nedidelis, nera jokiu problemu, tai nesuprantu, kam tas skatinimas reikalingas. Senais laikais mano mam pernseiojo mus virs 2 savaiciu ir pagimde vaikus sveikus kaip ridikus.
Kokia jusu patirtis?
lalauna
QUOTE(Balandiene @ 2008 04 18, 17:37)
O kiek jums laiko daktarai leidzia pernesioti?
As 8 dienos kaip pernesiojau vat siandien, ir jau nori uz keliu dienu skatinima daryti, o as jam labai priestarauju. Vaikelis dar nedidelis, nera jokiu problemu, tai nesuprantu, kam tas skatinimas reikalingas. Senais laikais mano mam pernseiojo mus virs 2 savaiciu ir pagimde vaikus sveikus kaip ridikus.
Kokia jusu patirtis?
*

Del pernešiojimo kiekviena gydytoja traktuoja skirtingai...tai del to negaliu nieko pasakyti...
Stai ka radau del pernesiojimo: Pernešiojus vaisių, mažėja gemalinių vandenų kiekis, dėl į gemalinius vandenis periodiškai patenkančio mekonijaus iš vaisiaus žarnyno, jie būna tiršti, gelsvai žalsvo atspalvio. Moteris silpniau jaučia vaisiaus judesius.
Esant užsitęsusiam nėštumui ir prasidėjus gimdymo veiklai, dažnai pasitaiko gimdymo veiklos anomalijų, kurias reikia koreguoti vaistais.

Gali buti kad gydytoja blogai nustate gimdymo laiko, nes pas kiekviena moteri reguliarios mm...tai del to tiksliai ir nenustatysi tikslios gimdymo dienos...ir tai nebus pernesiojimas...
Joanukas
QUOTE(lalauna @ 2008 04 18, 15:55)
Is Visagino...o tu?
*

As tai is Klp. Tai gal jau lalauna supi savo leliuka, pas mane tai dar nieko, niekas nesiruosia pasirodyti ax.gif bet vis bandau bandau snekinti, kad lystu lauk biggrin.gif
Balandiene
Pas mane irgi nieko. . . Devynias dienas veluoja mano maze. Jau ir svoris man krenta, ir vaikas lyg nebeauga, tai galetu ir pasirodyti.

Isbandziau beveik viska, isskyrus sampana: karstus dusus, daug vaiksciojimo, grindu plovimo, seksa, speneliu stimuliacija, akupresura, siaubingai astrius valgius, avieciu lapu arbata. Niekas nesuveike.
Kol stimuliuoji spenelius, pagauseja tu saremiu, bet kai tik nustoji, ir vel jie dingsta.
Sako dar gerai yra vaikscioti nelygiu pavirsiumi, pav. viena koja ant saligatvio, kita ant gatves, atseit vaikelis geriau isistato.

Siaip, nezinau, kodel data nustato 40 savaiciu, nes is tikruju tai daug veliau vidurkis yra, pav. cia paskaitykite:
http://parenting.ivillage.com/pregnancy/0,,jb56,00.html
"When researchers in the late 1980s followed a group of healthy, white women with regular menstrual cycles, they discovered that pregnancy in first-time mothers averaged eight days longer than this, or forty-one weeks plus one day (2). The average was three days longer than forty weeks in women with prior births."
lalauna
QUOTE(Joanukas @ 2008 04 19, 12:53)
As tai is Klp. Tai gal jau lalauna supi savo leliuka, pas mane tai dar nieko, niekas nesiruosia pasirodyti  ax.gif  bet vis bandau bandau snekinti, kad lystu lauk  biggrin.gif
*

pas mane dar nieko, uzsikoncervavo mano mazius...vakar vakare labai jis vartese, tai net jaudintis pradejau...gal kas jam atsitiko, bet apsiramino ir man leido uzmigti...siandien pasivaiksciojau tai truputi spaudzia man apacia...nu tikiuosi pagimdyti kaip ir numatyta ax.gif bet jau teks rimtai prasyti listi...
Joanukas o kada tau data gimdyti?
Indre
Na, pirmąjį aš gimdžiau pati.Atnešiojau 42 sav. ir nieko nesidarė. Gydytojai daugiau nebeleido vaikščioti, liepė atvažiuoti į ligoninę ir pasiruošti gimdymui. Kai važiavau taip juokas ėmė, galvojau kaip gi a š čia gimdysiu. Po apžiūros nubėgo vandenys. Kadangi viskas vyko natūraliai, tai labai ilgai nieko nejutau. Pirmi sąrėmiai pasijuto apie 10 ryto, o12 val. dar man buvo juokinga, nes nieko nevyko.Tik vos vos skaudeno... smile.gif 14 val vis dar nieko, 16 taip pat , tuomet gyd. nusprendė paskatinti procesą, ir ačiū jiems !!! Nes 20.00 supavau mažylį. O be skatinamųjų, kažin kaip ten būtų buvę.Gal tik poparos???? blush2.gif
cosma
mes irgi jau laukiam smile.gif bet sako, kad jokiu išankstinių požymių nebūna, vis kas prasideda staiga smile.gif (turiu omenyje sąrėmius)

Joanukas
QUOTE(lalauna @ 2008 04 19, 18:28)
pas mane dar nieko, uzsikoncervavo mano mazius...vakar vakare labai jis vartese, tai net jaudintis pradejau...gal kas jam atsitiko, bet apsiramino ir man leido uzmigti...siandien pasivaiksciojau tai truputi spaudzia man apacia...nu tikiuosi pagimdyti kaip ir numatyta  ax.gif  bet jau teks rimtai prasyti listi...
Joanukas o kada tau data gimdyti?
*

Sveikutes smile.gif tai gal jau lalauna supi savo leiuka, man gimdymo data 22 d., t.y. rytoj, bet kazko labai abejoju ar pagimdysiu, nes nieko ipatingo nejauciu 4u.gif , jauciuosi kaip ir visada. Nu pagyvensim, pamatysism biggrin.gif Kaip jau noreciau kuo greiciau susitiksti su savo mazuciu ax.gif
lalauna
QUOTE(Joanukas @ 2008 04 21, 10:40)
Sveikutes  smile.gif  tai gal jau lalauna supi savo leiuka, man gimdymo data 22 d., t.y. rytoj, bet kazko labai abejoju ar pagimdysiu, nes nieko ipatingo nejauciu  4u.gif  , jauciuosi kaip ir visada. Nu pagyvensim, pamatysism  biggrin.gif  Kaip jau noreciau kuo greiciau susitiksti su savo mazuciu  ax.gif
*

Sveikuti..dar deja nesupa savo vaikucio...nors gimdymas nustatyta siandien pamaudzia pilva...bet kitu pakitimu nera...jauciuosi gerai...Buvau isistikinusi kad pagimdysiu anksciau tikrai...bet mano nuojauta mane padvede ir dabar nezinau ka ir galvoti...teks laukti...nes bijau pernesioti ir jau laabai noreciau ji pamatyti greiciau... biggrin.gif tai ziuresim tu ar as greiciau isiperesime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Balandiene
Sveikos merginos. Mano maze jau 11 dienu veluoja, ir dar nieko. As irgi galvojau, kad anksciau laiko pagimdysiu, nes buvo maudimai 36 sav., tai visi buvo issigande, kad gimdysiu neisnesiota. O dabar jau tuoj bus 42 savaites, ir nieko. Jau keturios dienos kaip man jauciasi saremiai, bet labai nereguliarus, pamaudimai, viduriai paleisti jau daug dienu, bet gimdymas neprasideda, ir tiek. O kitoms ziurek nebuna ne kokio zenklo, ir per 7 val pagimdo.

Norejau paklausti, kai Lietuvoje pernesioji, ar daro kas 3 dienos vaikelio stebejima monitoriumi? As ne Lietuvoje, ir cia vercia kas 3 dienas lankytis. Kaip pas jus?
lalauna
Norejau paklausti, kai Lietuvoje pernesioji, ar daro kas 3 dienos vaikelio stebejima monitoriumi? As ne Lietuvoje, ir cia vercia kas 3 dienas lankytis. Kaip pas jus?
*

[/quote]

Man pavyzdziui 3 kartus dare echoskopija ir daugiau nebedarys...nezinau kodel uzsienyje taip daznai daro???siap daznas yra echoskopijos darimas nera gerai... g.gif
Balandiene
Labas Laluna, na turejau omenyje ne echo apziurejima. Man echo tik viena karta dare, 20 savaite. Cia kai pernesioji, kas 3 dienos turi pasirodyti pas gydytoja ir daro ta nestresini testa- prijungia prie masinos kuri rodo vaiko sirdeles dazni ir saremiu stipruma. Tai ar ir Lietuvoje tai daro?
Indre
smile.gif smile.gif
QUOTE(Balandiene @ 2008 04 22, 02:01)
Labas Laluna, na turejau omenyje ne echo apziurejima. Man echo tik viena karta dare, 20 savaite. Cia kai pernesioji, kas 3 dienos turi pasirodyti pas gydytoja ir daro ta nestresini testa- prijungia prie masinos kuri rodo vaiko sirdeles dazni ir saremiu stipruma. Tai ar ir Lietuvoje tai daro?
*

Laba diena. Tikrai ir Lietuvoje daro taip.Ir tai visai normalu, nes kai pernešoji lialių ir vis dar niekaip neprasideda gimdymas, tai tik šitaip gali stebėti mažiuko būklę. Ir jei sutriktų širdelės ritmas ar judesiukai pasidarytų vangūs, niekas jūsų nebeleistų namo, o guldytų gimdymui. Beje, Lietuvoj daugiau kaip 42 sav. neleidžia pernešioti, nes tai jau nėra gerai mažiukui( pradeda žaliuoti vandenys ir t.t.) Tuomet arba skatina vaistais arba natūraliai pradeda gimdymą (kaip čia aiškiau išsireiškus, na apžiūros metu praplešia "vandenmaišį", tada nubėga vandenys, ir pamažu procesas užsiveda)Čia gal paaiškinau per daug vaizdžiai, bet ištikro tas natūralus skatinimas nėra nieko baisaus.. smile.gif
Joanukas
Sveikutes smile.gif kazin, o kaip gydytojai nusprendzia, kada skatinti prakirpus vandenis, o kada su vaistais g.gif
As rytoj guliuosi i ligonine, tai truputeli bijau ax.gif
lalauna
Jie turbut pastys ziuriu...kaip geriau...man ryt irgi pas gydytoja nu jei siandien nepagimdysiu...bet mano vaikutis visai neskuba i si pasauli...
Forgete
Viskas priklauso nuo gydytojo, ar tau darys exo kas antra diena ar ne. As pernesiojau tiek kiek buvo galima. Gydytojas kelis kartus bande pagreitinti gimdyma kakleli praplesdamas. Isviso paskutines savaites vaiksciojau su 3cm atisdarymu ir nieko. Ploviau langus, grindis, nesiojau sunkius daiktus, vyra kankineua kiek galejau. Ir nieko. Tarp kitko visu tu sunkiu darbu negalima daryti, nes gali atsisluoksiuoti placenta ir viskas baigtis labai liudnai.Paskutine savaite ejau kas antra diena darytis exo, nes taip gydytojas ziurejo ar vaisiui uztenka vandenu, ir ar normali gimdos kraujotaka. Ejau ejau, kol viena diena pasake, viskas penktadieni arba gimdai arba dirbtiniu budu pradesim gimdyma. Labai bijojau dirbtinio skatinimo. Buvau prisiskaicius apie naujagimiu traumas. Bet nakti is 4dienio i 5dieni prasidejo sarmiai. Atvaziavau 7ta ryto su 4cm. Gydytojas prakirpo vandenis, o tada tai prasidejo SAREMIUKAI kas 2 -3 min smile.gif Daugiau skatint nereikejo. Tiesa anot gino jeigu gerai atsidarineja, padarius epidiura, epidiuras tik skatina atsidarinejima. Kad exo kenkia, tai nera visiskai tiesa, tiesiog nera mokslininku iki galo istirta ir irodyta exo kenksmingumas. O vaistais skatinama tada, kai kaklelis buna visiskai uzsidares. Tada gauni vaistuku kurie pakuria veikla smile.gif Sekmes visom, zinau kad bijot, nerimaujat, bet as pavydziu jums baltu pavydu. Eiciau gimdyt kad ir dabar, nes tas jausmas kai tu pamatai savo kudiki wub.gif
lalauna
QUOTE(Joanukas @ 2008 04 22, 11:50)
Sveikutes  smile.gif  kazin, o kaip gydytojai nusprendzia, kada skatinti prakirpus vandenis, o kada su vaistais  g.gif
As rytoj guliuosi i ligonine, tai truputeli bijau  ax.gif
*

Sveikute...gal jau spi savo lialiu ant ranku??? as jau taip pagimdziau berniuka balandzio 24 d. jau esu namuose... 4u.gif
Kate
QUOTE(Forgete @ 2008 04 22, 18:27)
Viskas priklauso nuo gydytojo, ar tau darys exo kas antra diena ar ne. As pernesiojau tiek kiek buvo galima. Gydytojas kelis kartus bande pagreitinti gimdyma kakleli praplesdamas.
Sekmes visom, zinau kad bijot, nerimaujat, bet as pavydziu jums baltu pavydu. Eiciau gimdyt kad ir dabar, nes tas jausmas kai tu pamatai savo kudiki  wub.gif
*

as ne Lietuvoj tai jie cia tik prapletima kaklelio siulo, bet vandenu nebegina...girdejau kad gana nemalonu...
o as tai jaudinuosi del gimdymo, antra kart kai zinai kad laukia skausmai saremiu tai pila saltas prakaitas, nors maziuka jau noreciau greiciau pamatyt biggrin.gif
Burbulytis
QUOTE(Kate @ 2008 05 01, 15:37)
as ne Lietuvoj tai jie cia tik prapletima kaklelio siulo
*

Itariu, kad tai skausminga, man jau vien elementarios apziuros kaklelio uztenka blink.gif
Forgete
QUOTE(Kate @ 2008 05 01, 16:37)
as ne Lietuvoj tai jie cia tik prapletima kaklelio siulo, bet vandenu nebegina...girdejau kad gana nemalonu...
o as tai jaudinuosi del gimdymo, antra kart kai zinai kad laukia skausmai saremiu tai pila saltas prakaitas, nors maziuka jau noreciau greiciau pamatyt biggrin.gif
*

Irgi viskas nuo mediko priklauso. As labai bijojau, prisiskaiciau visokiu istoriju kaip kitos alpsta. Ir tiesa pasakius beveik nieko nejauciau. Lankiaus pas vyra ginekologa, o kaip zinia sios profesijos atstovai vyrai visada svelnesni uz moteris. Siek tiek nemalonu buvo, panasus skausmas kaip per MM bet nieko baisaus. Nebijok ir viskas bus gerai!
Balandiene
Pagimdziau dukryte balandzio 23 diena, kai jai buvo 41 sav ir 6 dienos. Labai ilgas buvo gimdymas, tesesi 45 valandas, bet istveriau be epiduro, tik reikejo skatinti paskutinius du cm, nes kaklelis nebeatsidarinejo, sustojo 8 cm.
KEMI:)
QUOTE(flight @ 2007 08 10, 15:20)

O visa kita labiau placebo efektas  cool.gif  Pati prieš gimdymą laksčiau laiptais aukštyn-žemyn, ploviau langus (ne buto -namo, daaug langų  tongue.gif ) iškėlusi aukštai rankas, kitos veiklos irgi buvo...Ir vis tiek vėlavo beveik dvi savaites...
*

Maniske velavo 6d ir nusprendziau kad jau reikia kazka daryti 4u.gif artejo mamyciu diena o per ja as jau norejau buti mamyte thumbup.gif lotuliukas.gif tad mamyciu dienos isvakarese uzsimaniau RuDuDu su vafliais ir sampano, o kadangi gyvenu 10 aukste tai eidama i parduotuve nulipau laiptais o apsipirkus uzlipau i 10 auksta doh.gif buvau pavargus lotuliukas.gif suvalgius RuDuDu ir isgerus sampano stikline pajutau kad mazyte labai spardosi thumbup.gif o mamyciu dienos ryta isejo gleiviu kamstis, nuvykau i ligonine, kaklelis atsidarinejo ir vakare 23.37 jau laikiau dukryte ant ranku wub.gif ax.gif 4u.gif issipilde svajone per mamyciu diena tapti mamyte thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif tad kartais ir tokie budai suveikia 4u.gif
Martoonka
Nu va mielos koleges, ir as prie jusu prisijungiu su savo nerimu. Man gine nustate gimdyma geguzes 17, tai jau kaip ir si sestadieni, tik va apziurejo kakleli (jetau jetau koks nemalonus skausmelis), ir pasake,kad kaklelis nenusiteikes ne tik kad atsidarinet bet ir minkstet...tai taip nemalonu...sako ateit 19 d. pas ja ir vel tikrins kakleli...tai jau meldziu kad iki to laiko pagimdyciau...nes nenoriu,kad ji draskytu mano putyte blush2.gif verysad.gif
O skatinimo irgi labai nenoriu ir bijau...as turbut visu sampanu ir aukstakulniu nebandysiu...bet su vyru smileysex.gif jau pradejom daryt kaip reikiant...niekad nemaniau, kad tuo naudosiuos kaip vos ne receptu...vyras tai ziauriai patenkintas...sako galetu tokiu receptu dazniau but lotuliukas.gif nestuke.gif
ievute_ch
QUOTE(Martoonka @ 2008 05 14, 20:49)
Nu va mielos koleges, ir as prie jusu prisijungiu su savo nerimu. Man gine nustate gimdyma geguzes 17, tai jau kaip ir si sestadieni, tik va apziurejo kakleli (jetau jetau koks nemalonus skausmelis), ir pasake,kad kaklelis nenusiteikes ne tik kad atsidarinet bet ir minkstet...tai taip nemalonu...sako ateit 19 d. pas ja ir vel tikrins kakleli...tai jau meldziu kad iki to laiko pagimdyciau...nes nenoriu,kad ji draskytu mano putyte blush2.gif  verysad.gif
O skatinimo irgi labai nenoriu ir bijau...as turbut visu sampanu ir aukstakulniu nebandysiu...bet su vyru  smileysex.gif jau pradejom daryt kaip reikiant...niekad nemaniau, kad tuo naudosiuos kaip vos ne receptu...vyras tai ziauriai patenkintas...sako galetu tokiu receptu dazniau but lotuliukas.gif  nestuke.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif mes jau sita dalykeli ir pradejom naudot reikalu pagreitinimui, bet nei tai, nei zolyno pjovimas, nedave jokiu rezultatu doh.gif
Martoonka
Tai kad tau dar visos dvi savaiteles... biggrin.gif ramu turetu dar but...vat man tai ryt terminas sueina palei gine... blink.gif ir nieko dar nesiimato...pilvo apacia tik pamaudzia kaip per menzes ir viskas g.gif As jau su maziuku vos tik jis sujuda kalbu, kad lystu lauk... ax.gif nestuke.gif
Martoonka
O siandien nuo pat ryto jauciuos taip,tarsi net nebuciau nescia...nieko nemaudzia,nieko neskauda... g.gif As tsi tik laukiu, kol ims skaudenti vis labiau...ir to kamscio laukiu...bet jis neiseina... schmoll.gif g.gif
ievute_ch
QUOTE(Martoonka @ 2008 05 16, 20:13)
Tai kad tau dar visos dvi savaiteles... biggrin.gif ramu turetu dar but...vat man tai ryt terminas sueina palei gine... blink.gif ir nieko dar nesiimato...pilvo apacia tik pamaudzia kaip per menzes ir viskas g.gif As jau su maziuku vos tik jis sujuda kalbu, kad lystu lauk... ax.gif  nestuke.gif
*

Anksciau pradesi klibint, greiciau gal ir islys, nes labai jau nenoriu pernesioti doh.gif biggrin.gif biggrin.gif noru kuo greiciau savo mazute i rankas paimti wub.gif man tai kazkokiu isskyru keisti labai padaugejo, tokios baltos, tasios, kaip gabaliukai .... g.gif
Martoonka
Tai cia gal skaitos gerai tos isskyros g.gif
Nes man tai nelabai daug tu isskyru schmoll.gif
Niktė
Paruošiamieji kamavo gana ilgai, tai kai trūko kantrybė suvalgiau pusę ananaso ir tada prasidėjo tikrieji skausmai, po 4 valandų nuo ananaso valgymo gimė sūnelis wub.gif
sena pažįstama
Trecia vaika pernesiojau, tai jau griebiausi visokiu budu:
1. smileysex.gif: -nepadejo verysad.gif
2. Nuvaliau visus langus, o ju daug pas mus name-nepadejo verysad.gif
3. Sukasiau darzus, pasisodinau salotas, ridikelius-nepadejo
4. Isgeriau sampana, tai tik vaikas pasigere ir soko-nepadejo
5. Panesiojau siek tiek zvyro-nepadejo
6. Daktare kakleli tampe-nepadejo...

Rezultate kraujuoti pradejau, o kaklelis ilgas ir kietas buvo, kol daktarai paskatino vaistais-tada pramuse biggrin.gif
ievute_ch
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 19, 01:22)
Paruošiamieji kamavo gana ilgai, tai kai trūko kantrybė suvalgiau pusę ananaso ir tada prasidėjo tikrieji skausmai, po 4 valandų nuo ananaso valgymo gimė sūnelis  wub.gif
*

Katik sukirtau visa ananasa g.gif ziuresim kas bus...gal tikrai pasiteisins si priemone thumbup.gif
anilina
maniske jau penkios dienos veluoja, tai apima kartais jausmas, kad jau nebegimdysiu, o visam gyvenimui liksiu nescia, nes laukiu jau dvi savaites (pries tiek laiko kaklelis atsidare iki 3 cm ir gydytoja pasake, kad bet kada galiu gimdyt) smile.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.