Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur rasti drabuzeliu is Disney serijos?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
deltadu
Esu iš disneystore.com užsisakius..Per išpardavimus visai pigiai prisipirkau kokybiškų ir gražių daiktelių.. wub.gif
astaxx
[quote=deltadu,2010 09 27, 13:47]
Esu iš disneystore.com užsisakius..Per išpardavimus visai pigiai prisipirkau kokybiškų ir gražių daiktelių.. wub.gif
*

[/quot Sveikutes ,sitam forume as esu dar naujoke,bet noriu pasidalint patirtim apie tuos grazius drabuzelius.Tikrai grazus ir kokybiski drabuziai is disneys serijos,mes stegemes apsipirkti jais UK Asdoj,cia butu George disneys,UBC kartais buna,bet je brangoki,tai vis laukiam nuolaidu,na aisku man bepiku kalbet kaip gyvenu ne Lietuvoj.O siaip tai kokybe visai gera,mazai kuo nusileidzia Next drabuzeliams.Lietuvoje zinau panele kuri turi ju,ir del kokybes galiu garantuot nes padedu jai apsipirkti,jai kas noresit galesiu duot jos kontaktus.
dovillee
beveik visose internetinese parduotuvese buna disney serijos rubeliu mirksiukas.gif
ElvinaV
Disney ir pas mus būna smile.gif turime Disney kompleutkų, maikučių ir triusikėlių.
Joliuke
Čia nemažai yra http://www.disneystore.co.uk/kids-clothing...ories/c/300017/
suntea7
Radau per skelbiu.lt labai fainų pastelinių spalvų disney bodžiukų smile.gif
zibute0203
Maksimoj tikrai nemažas pasirinkimas 4u.gif
linkakalinka
pastebėjau ir aš kad daugelis firmų turi DISNEY serijas.
vieni jų prastesni, kiti geresni, gražesni...
Patinka HM serija, GEORGE turi neblogų ir pačių DISNEYSTORE kokybė nebloga thumbup.gif
lina13
turim smelinukų is disney tai esam patenkinti jais nesivelia gerai plaunasi
leliuko mamyte :)
QUOTE(deltadu @ 2010 09 27, 13:47)
*

Labas, o kaip tu uzsisakei? ar per tarpininke?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.