Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur rasti drabuzeliu is Disney serijos?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
Hoffnung
Sveikos,mamytes!
Man tokie grazus ir mieli Disney personazai,kad negaliu jiems atsispirti doh.gif Kartais skelbimuose randu,kad parduodmi rubeliai su siais personazais,taciau tai dazniausiai buna deveti rubeliai.O gal zinot kur rasti nauju???
Aplaksciau visas vaiku parduotuves,taciau Disney rubeliu nera ne kvapo unsure.gif Niekur negaliu rasti pelytes Mikimauzes sliaustuku,nors tikrai zinau,kad tokiu buna pirkti...
Gal mamytes zinot kokia internetine Disney parduotuve??? Buciau dekinga,jei pasidalintumet ziniomis apie siuos rubelius wub.gif
*Lina*
QUOTE(Hoffnung @ 2007 12 13, 12:13)
Sveikos,mamytes!
Man tokie grazus ir mieli Disney personazai,kad negaliu jiems atsispirti  doh.gif Kartais skelbimuose randu,kad parduodmi rubeliai su siais personazais,taciau tai dazniausiai buna deveti rubeliai.O gal zinot kur rasti nauju???
Aplaksciau visas vaiku parduotuves,taciau Disney rubeliu nera ne kvapo unsure.gif Niekur negaliu rasti pelytes Mikimauzes sliaustuku,nors tikrai zinau,kad tokiu buna pirkti...
Gal mamytes zinot kokia internetine Disney parduotuve??? Buciau dekinga,jei pasidalintumet ziniomis apie siuos rubelius  wub.gif
*

va čia
Disney internetinė parduotuvė
spyglis2
taip, lt jų niekur nemačiau schmoll.gif bet jie man thumbup.gif ir kokybė labai gera thumbup.gif man draugė parveža iš uk, vaikui papuošt visada turiu ką ax.gif
guziukas
Pas mus pajurio Akropoliyje buvo parduotuve Simba,ten visos prekes su Disney ,bet rubu aisku mazoka buvo,gal yra ir kituose miestuose smile.gif
Kaja888
QUOTE(guziukas @ 2007 12 19, 15:24)
Pas mus pajurio Akropoliyje buvo parduotuve Simba,ten visos prekes su Disney ,bet rubu aisku mazoka buvo,gal yra ir kituose miestuose smile.gif
*

Disney kartais būna pačioje Maximoje. Esu pirkusi vaikui apatinio trikotažo, pižamą, ir dabar mačiau kažkas yra ir mergaitėm. O prieš pora gal metų esu Utenos trikotaže pirkusi marškinėlius vaikiškus (nu labai gražūs). Etiketėje Disney ir Made in Lithuania biggrin.gif
naitas
dar galima pamėginti atsisiųsti iš ebay.com, iš JAV. Nemėginau paieškot Vokietijos ebay, bet vokiečiai kiek pastebėjau, daugiau parduoda savo herojus - Bob Baumeister, Bert ir Ernie..
*sandriukas*
Kartais buna hobby holl katalogiukuose drabuzeliu vaikams su disnejaus personazais thumbup.gif Kokybe nebloga, isbandyta ax.gif
mylittleprincess
as perku arba oficialioj Dysney stores parduotuveje Uk,arba ebay-kokybe ta pati,tik reik paieskot nauju ir ko nori 4u.gif
Kristina N
sveikos mamytės. gal kvailai nuskambės, bet ar įmanoma parsisiųsti Disney firmos rūbelių tiesiogiai ar tik per tarpininkus?tokių gražių radau, bet niekada dar nesisiuntus, tai nežinau nuo ko pradėt.
erikiuxxx
tai kad tu rubeliu yra maximoi kiek norit mirksiukas.gif
Hoffnung
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 05 02, 11:19)
*

Nezinau, bet as Maximoj kiek nori tikrai nemaciau schmoll.gif Vos keleta esu maciusi ir pirkusi smile.gif
shpulija
As pirkau UK Disney store internet. pard. Pirkau lagaminiuka ir ranksluosti su Tigger personazu. Aisku siuntimas kainavo, bet tokiu daikciuku LT nei su ziburiu nerasciau, o kaip puikiai mano mazius atrodys kelionei thumbup.gif ... Mokejau VISA kortele, nes VISA elektron neprieme verysad.gif . Siuntini gavau per savaite. Jokiu nesklandumu.
Paja
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 05 02, 09:19)
*

Na, ne kalnai, tai tikrai. mirksiukas.gif Vakar specialiai atkreipiau dėmesį į paprastučius marškinukus ir sakykit ką norit, bet kokybė tikrai ne ta (palygint turiu su kuo). Tik tiek, kad etikėtė uždėta. ax.gif
_Tabata_
Aš tokius drabužėlius dažnai matau įvairiose internetinėse parduotuvėse.O ir Maximos nuo tokių drabužėlių lūžta.
ravesa
Na labai abejočiau, kad maksimoj originalūs Disney rūbeliai.....Tik klausimas, ar Disney rūbeliais laikote visus, ant kurių yra Disney personažas, ar būtent Disney firmos? Nors jų kainos siunciantis is USA labai nedideles, bet jau parsiuntimas schmoll.gif . Ir dar i LT nesiuncia... prisiprasiau brolio, gyvenancio Airijoj, kad jo adresu atsiųstų, o jis parvažiuodamas į LT, man atvežtų. Tai užsisakiau prekių gal už 45 USD, o siuntimas į Airija apie 37 USD, ir dar muitas bus. Jau būčiau geriau per tarpininkes užsakinėjusi
ragana
Mano vaikas turi keletą rūbelių (pižamą, chalatą, bliuskučių) ir šiaip daiktelių (lagaminą, rankšluostį) iš Disney. Užsakinėjau per tarpininkes iš JAV. Kokybė tikrai labai gera (o kai perki su nuolaida, tai ir kaina gera išeina mirksiukas.gif ). Galiu pasakyti, kad palyginau su Disney prekėmis, esnčiomis "Maximoje", tai kokybė tikrai skiriasi. Tarkim rankšluosčiai ir pižamos, kurių yra pirkti "Maximoje", visiškai ne tokios kokybės, kaip mūsų turimi iš Disney. com parduotuvės.
_Tabata_
QUOTE(ragana @ 2008 05 19, 10:13)
Mano vaikas turi keletą rūbelių (pižamą, chalatą, bliuskučių) ir šiaip daiktelių (lagaminą, rankšluostį)  iš Disney. Užsakinėjau per tarpininkes iš JAV. Kokybė tikrai labai gera (o kai perki su nuolaida, tai ir kaina gera išeina  mirksiukas.gif ). Galiu pasakyti, kad palyginau su Disney prekėmis, esnčiomis "Maximoje", tai kokybė tikrai skiriasi. Tarkim rankšluosčiai ir pižamos, kurių yra pirkti "Maximoje", visiškai ne tokios kokybės, kaip mūsų turimi iš Disney. com parduotuvės.
*

Tai nėra ką ir lyginti.Juk Maximoj kiniškos prekės...
-lelija-
Ten ta nuoroda www.disneyshopping.com thumbup.gif , idomu, kiek kainuotu parsiuntimas. Mano didzioji alpsta del ju. Buvom Disneylende, bet ten drabuzeliu kainos nerealios, vaikui pirkom tik zaislu, sau kojinaites isigijau originalias (apie 30 lt.). Nurodytoj svetainej ir kainos protingos. O gal reiketu koki bendra uzsakyma padaryti, atsiuntimas ant keliu pigiau gautusi? g.gif
-lelija-
Gal cia ir nevisai i tema, bet galiu parduoti savo dukrytes Disney Snieguoles karnavalini kostiuma (kur avatare sedi ax.gif ). Naudotas tik pusvalandi, thumbup.gif , del kainos susitartumeme. 4u.gif
Mergytei 104 cm ugio.
Renata K
girdejau kad kokybe labai gera Disney rubeliu. ogal zinok kokia tarpininke kuri uzsiema pirkimu? smile.gif
geina
QUOTE(Kaja888 @ 2008 01 30, 11:34)
Disney kartais būna pačioje Maximoje. Esu pirkusi vaikui apatinio trikotažo, pižamą, ir dabar mačiau kažkas yra ir mergaitėm. O prieš pora gal metų esu Utenos trikotaže pirkusi marškinėlius vaikiškus (nu labai gražūs). Etiketėje Disney ir Made in Lithuania  biggrin.gif
*

Taip juos siuva lietuvoje aisku ne visus,bet ju neparduoda o issiuncia atgal i Disney firma o po to jie isskirsto uzsakovam i parduotuves visoi europoi esu pati siuvus disney firmai,(kaip subrangovas )Lietuvoi juos siuva Kaune. thumbup.gif
ievut_e
www.eshops.lt - tikrai daug vaikisku drabuzeliu parduotuviu manau rasite, ko Jums reikia wink.gif
miilunela
QUOTE(Renata K @ 2009 01 27, 16:21)
girdejau kad kokybe labai gera Disney rubeliu. ogal zinok kokia tarpininke kuri uzsiema pirkimu? smile.gif
*

Kad visos kur is USA uzsako mirksiukas.gif
Kokybe thumbup.gif
deimantech
Lietuvoj jų būna mažiukam "Adoro" parduotuvėje kaune.

Vilniaus g. (senamiestis).
-lelija-
Sestadieni pirkau Disney prekiu per supermemu tarpininkes. Kokybe thumbup.gif , ypac patiko ranksluosciai bigsmile.gif . Galiu pasakyti del islaidu smile.gif . Pirkau uz 200 lt, su parsiuntimu isejo apie 350 lt. Prekes buvo visos akcijines, tad tas pabrangimas nera labai didelis, palyginus ka gauni ax.gif
tutifruti
www.disney.co.uk
www.disney.com
Oresta3
Perku tiesiogiai, jokio pabrangimo mirksiukas.gif
-lelija-
QUOTE(Oresta3 @ 2009 04 22, 11:02)
Perku tiesiogiai, jokio pabrangimo mirksiukas.gif
*

o is kur perkate? nes is JAV nesiuncia i Lietuva verysad.gif
LAIMĖS VALANDA
Sveikutės,
Noriu Jums pasiūlyti apsilankyti vaikiškų rūbelių elektroninėje parduotuvėje adresu www.rubaivaikams.lt Pas mus rasite net atskirą skyrelį, skirtą vien Disney ir Warner Bros rūbeliams wub.gif
Maloniai kviečiame wub.gif
Mob. 865999365
Astulka*
Man paciai asmeniskai, teko matyti Disney drabuzeliu Maximoje 4u.gif
j.vika
yra otto.lt tik aisku reikia siustis...ir laukti apie 3sav smile.gif
miilunela
buvo maximoj,bet as siunciuosi tik is disney.com ax.gif
LAIMĖS VALANDA
QUOTE(triušė @ 2009 05 03, 22:58)
*

Ar ten nebrangu? g.gif
celesta
QUOTE(triušė @ 2009 05 03, 22:58)
*

ar apsimoka pačiai siųstis iš Disney parduotuvės?
~MILENA~
Maciau skelbima skelbiu. lt -ten fainos, naujas maikutes. gaila kad musu ismeros nera. verysad.gif
erikiuxxx
buvo maximoi,kainytes tikrai nedydeles ax.gif
*caffe macchiato*
Maximoje drabuzeliai su Disney personazais, bet jeigu turite omeny "tikrus" Disney drabuzelius, tai geriau siustis arba pirkti is kitu mamyciu - tarpininkiu smile.gif bent jau as taip perku thumbup.gif
*Svajone*
QUOTE(Hoffnung @ 2007 12 13, 13:13)
Sveikos,mamytes!
Man tokie grazus ir mieli Disney personazai,kad negaliu jiems atsispirti  doh.gif Kartais skelbimuose randu,kad parduodmi rubeliai su siais personazais,taciau tai dazniausiai buna deveti rubeliai.O gal zinot kur rasti nauju???
Gal mamytes zinot kokia internetine Disney parduotuve??? Buciau dekinga,jei pasidalintumet ziniomis apie siuos rubelius  wub.gif
*

patarčiau siųstis per tarpininkes,aš tai iš čia siunčiuos labai faini drabužėliai http://www.disneystore.com/ wub.gif būna ir pas mus parduotuvėse iš disney kolekcijos,ypač mačiau maximose,bet jų kokybės tikrai nežinau g.gif
rainaake
Cia maciau viena kita Disney rubeli http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...3380&st=216
olgunia_2006
Su Disney personazais vakar maciau Benettone Oze, per nuolaidas bus ir kainytes geros smile.gif
cia Vilniuje
DijaDeima
As irgi is dysneystores siunciuosi,grazuciai thumbup.gif
kilka
QUOTE(Barbaryta @ 2009 05 25, 13:12)
Maximoje drabuzeliai su Disney personazais, bet jeigu turite omeny "tikrus" Disney drabuzelius, tai geriau siustis arba pirkti is kitu mamyciu - tarpininkiu smile.gif  bent jau as taip perku thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Jei yra galimybe tai tik siustis,kokybe dar nenuvyle. smile.gif
Marija Marija
Sveikos,
yra viena e-parduotuve lt, radau cia su Disney paveiksliukais rubeliu savo mazyliui. Paziurekit: http://www.onyte.lt/flypage/mazyliams-iki-...ukai-7-vnt.html Gerai nesiojasi.
Cristata
Jeigu su Disney personazais, tai daug kur teko matyti.

O jeigu kalbeti apie pacio prekinio zenklo Disney rubus, geriausia siustis.

Lietuvoje mazai kur as ju maciau, kazkiek yra Cia

super_wife
Mothercare parduotuveje Vilniuje smile.gif Prisipirkom sliauztu sau su poohu,tai patenkinti bigsmile.gif
Deimantes mama
manau tik is interneto juos reik siustis, ar prasyt kad kazkas parveztu, nes pas mus jei ir buna tai taip prastai nukopijuoti tie rubukai, kad net graudu ziuret- meskiukai ir mikiai kreivom galvytem ir pagelte etiketes. (pvz asia parduotuvese) bet aisku, ten tas be vaizdo skarmaliukas uz 10 Lt, o disney originalus kokia 60... bet kiek esu pirkus is anglijos tai drabuziukai NEREALUS wub.gif wub.gif wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(valerija90 @ 2010 05 06, 18:24)
Mothercare parduotuveje Vilniuje smile.gif Prisipirkom sliauztu sau su poohu,tai patenkinti bigsmile.gif
*

mes irgi mathercare pirkome wub.gif
Pingvinukas
Ir Maximose esu mačiusi drabužėlių su Disney herojais smile.gif
Cristata
Mačiau Maximoje. Viskas ten su su jais OK, kuo tikriausi Disney biggrin.gif .
Aistija
Ir as maximoj maciau, netgi isigijau ax.gif Seip dar galima internetu uzsisakyt 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.