Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiva gimdo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Vaivosius
Tai va buvo taip:
Mano brangusis labai noriai vaikščiojo su manim kartu pas gydytojus, ir vieną kartą(paskutinį). Kai eilinį kart išėjau iš gydytojos kabineto, tradiciniu balso tonu ir veido išraiška(klausiančiom akim), eilinis klausimas - kada gimdysi? Aš jam taip ramiai atsakau gali būt, kad dabar(nes kaklelis buvo atsivėręs jau 5 cm(pusė darbo)). Mano brangiojo veido išraiška aišku pasikeitė,tonas irgi. "Tai davai greit varom namo, ir dedamės daiktus - važiuojam gimdyt". O aš kažkaip dar nebuvau nusiteikus gimdyt, nei sarymių, nei didelio skausmo, nei vandens daug -kaip draugės pasakojo; galvoju nu kaip gi aš dabar važiuosiu taip. Tai va užėjom į parduotuvę, brangusis aiškų trypia iš nekantrumo ar iš baimės neaišku(ir rėkia beveik "ka aš darysiu jei tu čia staigiai gimdyt pradėsi vidury prekybos centro"), grįžom namo ramiai aš dar įlindau į vonią apsiskutau, nusiprausiau(kaip priklauso), dar negaliu prisiverst važiuot tai dar vyrui balndėlių pridariau, galvoju - dvi paros ligoninėj, dar iš bado numirs? Ir galaiusiai susidėjau daiktus, paskambinom taksi ir išvažiavom gimdyt visi trys. Aišku dar kol gimdymo namus atradom(tiksliau kaip ten patekt gimdyt), pasiruošėm ir laukiam gimdykloj, o juokas ima iš visko nereliai. Bet kai prasidėjo tie rimtesni sarymiai kiek prisimenu juokas nebeėmė, o laikas bėgo labai lėtai. Kai gimė arnutis atrodo kaip ir išprotėjau aišku viskas buvo dzin, nieko nemačiau, negirdėjau, tik jį mažyti. Aš paskui dar kelias paras nemiegojau - niekaip negalėjau mažyliu atsidžiaugt, žiūrėjau į jį miegantį valganti, o pati miegot iš to džiaugsmo negalėjau. Na o vyras po gimdymo tai dar ilgai negalėjo atsigaut( apie savaitę panašiai), žinote pavargo žmogus, išseko. O beje iki gimstant Arnui labai norėjo virkštelę nukirot, bet kai Arnutis išlindo, kažkaip visi norai atšalo:D .

Tai va taip mes gimėm, maži, šlapi, sušalę(bent jau man taip atrodė), ir labai labai išalkę .clap.gif
Daisy
Na ir drąsuolė, su atsidariusiais 5 cm niekur aš neičiau clap.gif clap.gif
viva
Ot salti nervai!!! thumbup.gif bendravarde biggrin.gif
$
QUOTE (Vaivosius @ 2004 01 23, 16:44)
...dar negaliu prisiverst važiuot tai dar vyrui balndėlių pridariau, galvoju - dvi paros ligoninėj, dar iš bado numirs? Ir galaiusiai susidėjau daiktus...

na kaip cia su tais balandeliais...vaziuodama ir as gimdyt is vakaro irgi didziausia puoda balandeliu pridariau... rolleyes.gif
Elene
biggrin.gif hm, kazkuo musu vyrai panasus rolleyes.gif itariu ir man panasiai su juo bus, na pvz, reiks maisto 2 d. pagamint biggrin.gif biggrin.gif malacius gi tu thumbup.gif
Keiti
tokiu stipriu, kurios su 5cm po prekybos centra laksto tikrai reikia paieskoti:)
zuike
is tiesu, kaip cia kazkuri pasake, salti nervai biggrin.gif saunuole mamyte thumbup.gif
lysaaja
Geras, as irgi paskutini vakara pries gimdyma balandelius dariau biggrin.gif
Keiti
QUOTE(Keiti @ 2004 01 27, 23:18)
tokiu stipriu, kurios su 5cm po prekybos centra laksto tikrai reikia paieskoti:)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasirodo, aš pati lygiai tokia pati smile.gif
SUPER HERA
doh.gif ot protelis-as irgi su antru i ligoninę neskubėjau-sarėmius pajutau6ryto ,8ligoninėje buvom 10 mažylę bučiavau biggrin.gif gerai ,kad vaikai už mus protingesni, laukia ,kol juos kas i nugabens iki ligonines lotuliukas.gif lotuliukas.gif
boruzka
cia panasiai kaip as .. kai suzinojau kad gimdau buvo 8cm atsidarymas ir nieko nejauciau biggrin.gif tik visa laime kad jau ligoninej buvau
Veitė
šauni istorija 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif
Keiti
QUOTE(Keiti @ 2004 01 28, 00:18)
*

Na ir ką biggrin.gif Praėjo keturi metai, tai pati ne tik kad su 5 cm laksčiau, bet ir su 10 gimdyti važiavau už vairo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
KristinaS
saunia mama vaikas turi mirksiukas.gif
atsakinga
labai rami mamyte wub.gif
*fujimi
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
*Lyra*
Saunuole mama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saltu nervu zmogus bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
sallamandrra
thumbup.gif
Lotyna
lotuliukas.gif Nu tikrai kad saltu nervu mama, 5 cm, o ji niekur neskuba thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.