Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikelis... VALIO!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Svetolanka
Sveikutės... pasiskaičiau čia... ir norėčiau pasidalyti su JŪMIS savo istorija...

Visai neseniai buvau pirmą kartą nestuke.gif nėštumas ėjo sklandžiai, dar dabar atsimenu malonumą nuo pirmo spyrio wub.gif kaip džiaugiausi kiekvienam pasispardymui... kaip sekiau vakarais pasakas ir bendravau su leliuku būdama visur ir visada... wub.gif taigi, jokių problemų... bet... birželio pradžioje staigiai pakilo kraujospūdis. Nuėjau pas pediatrę, toji išrašė vaistų... gėriau, bet kraujospūdis buvo toks koks buvo... apsigyniau... tapau diplomuota bedarbe thumbup.gif
Birželio 9-tą nuvykome su mama pas gydytoją apžiūrai... taip susitarėme. Gydytojas mane apžiūrėjo, nuramino -> "Gymdysi dar negreit, manau 16-tą tikrai dar nepagymdysi", galvoju - kaip geraa... gymdysiu 19-tą, kaip ir norėjau... savo vaikučio dėdės gimtradienio proga wub.gif bet... gydytojas pamatavo man kraujospūdį... vieną kartą... antrą... paėmė kitą aparatą... pakvietė seselę... toji pamatavo, ji nieko nesakė, tik pakėlė akis ir keistai pažiūrėjo į gydytoją -> kraujospūdis buvo 200/140 doh.gif Jaučiausi tikrai labai gerai, bet tik dabar suprantu, kad laiku nuvažiavau pas gydytoją...
Gydytojas nepaleido manęs namo... greit nuėjome į priimamąjį, mane užregistravo... lyg viskas tvarkoj..., bet vakare - atėjo gydytojas, jo akis nesakė nieko gero... kai į jį pažiūrėjau labai išsigandau... -> "Tyrimai labai blogi, cezarį darysim ryt ryte..., tikėkimės, kad viskas bus gerai ir nereikės operuoti naktį..." Su vyru sakom - "gerai..." Vyras išeiti nenorėjo..., bet reikėjo... Naktį miegojau gerai, net nežinau kodėl... net namuose taip nemiegodavau... Palatos kaimynė man vis pavydėjo, kad jau ryt ryte pamatysiu savo aukselę... wub.gif
Rytas. Žadintuvo aš negirdėjau, kai pažiūrėjau į mobilųjį jis buvo išjungtas ir rodė lygiai 6:00 ryto -> "Matyt vaikelis mane pažadino" wub.gif nusiprausiau... seselė padėjo susitvarkyt... atėjo vyras... ir mes laukėme... atvežė vežimą... atsiguliau... mergaitės, aš taip nė karto dar nedrebėjau schmoll.gif nebijojau - ne... bet...
Operacija buvo atlikta sėkmingai, girdėjau gydytojus tapusavy kalbant -> "Laiku atlikta operacija..." Ačiū Dievui wub.gif vaikelį mačiau tokios keistos... bet širdžiai laaaaaaaaaaabai malonios spalvos... "Mergaitė" wub.gif ją išnešė... daugiau jos nemačiau... mane pervežė į reanimacinę, nes kraujospūdis liko tokiu pat... Tris paras išgulėjau reanimacijoj... nemačiau savo vaikelio verysad.gif net nesijaučiau mama blush2.gif tos dienos ir naktys buvo tikra kančia - tokio nelinkėčiau net didžiausiam priešui...
3-čią parą mane pervedė į paprastą palatą... kaip džiugu buvo matyt normalius žmones... o vėlaiu atnešė vaikeliu wub.gif ir maniškę... wub.gif ji man buvo (žinoma) gražiausia... wub.gif ujjj... rašau ir verkiu... nors tai buvo jau prieš 1,6 metų...
Dar ir dabar atsimenu kaip mudu su vyru galvojom kaip pavadinsim savo lobį... surašėm daug vardų ant lapelio... paskui aš pasakiau -> "Numeris 3", o vyras atsakė -> "Taniuša"... Taniuša... vadinasi taip buvo lemta... nes visą nėštumą mama ir teta, net nežinodamos, kad bus mergaitė, mano pilvūzą vadino - Taniuška wub.gif
Parašiau visą tai... ir kažkaip net nuotaika pakilo wub.gif dabar laukiame antro vaikelio... malonus jausmas nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
Pamiršau dar pasakyti - esu laaaaaaabai dėkinga profesionaliam ir greitam gydytojų darbui net bijau pagalvoti kas galėtų būti... jeigu ne jie... doh.gif
elfyte
Sveika 4u.gif
Labai grazi ir tikroviska istorija smile.gif
Linkejimai Taniukei 4u.gif , linkiu sveiko nestumo, lengvo gimdymo ir ....bukite laiminga seima smile.gif
čiaudanti bitė
Sveikinu 4u.gif gerai kai viskas gerai baigiasi, gerai kai geri gydytojai dirba. Dar karteli sveikinu 4u.gif smile.gif
viduciux
4u.gif 4u.gif 4u.gif po balioneli mamai, Taniusai ir naujajam pilvelio gyventojui mirksiukas.gif
saunu, kad ne visi gydytojai abejingi ir isgelbetas mazas zmogeliukas wub.gif
kopos1
Labai idomi istorija su sekminga pabaiga! 4u.gif
daluzenik
Labai gerai, kad laimingai baigesi, puiku, kad yra neabejingu daktaru, atliekanciu darba saziningai.
Sveikinam su sekmingu gimtadieniu 4u.gif
na ir linkim naujo sekmingo sulaukti nestuke.gif
Sveikatytes ir stiprybes jums drinks_cheers.gif
MO
na, visgi yra likimas, likimas buvo tai, kad i apziura atvykai butent tuo laiku, ir ne veliau... sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
happymama
saunu , kad viskas baigesi gerai thumbup.gif sekmingo ir lengvo antro gimdymo wub.gif
Calmness
Gerai,kad viskas baigėsi laimingai thumbup.gif ,sėkmės ruošiantis antrąjam gimdymui 4u.gif
rence*
Dziugu kad sekmingai pasibaige. Sekmes jums user posted image
RedMa
Nuosirdziai sveikinu 4u.gif Lengvo antrojo nestuke.gif
Achimenė
Džiugu, kad viskas gerai baigėsi. Dabar lauksim dar vienos laimingos ir gražios tavo istorijos 4u.gif
Agnelė
FAINAI PARASEI 4u.gif
Sekmingo nestuke.gif
Linkiu broliuko, o mums zentuko wub.gif
*Jalta*
Sveikinu mamytę, vėl tapus nestuke.gif . Linkiu, kad antrasis gimdymas būtų žymiai paprastesnis. Sveikatos kuo didžiausios. 4u.gif
Svetolanka
ačiū visoms labai 4u.gif cool.gif
pasaka1
Na, smagesniu emociju tau antram gimdyme wink.gif
Kaip gerai, kad viskas gerai baiges 4u.gif
Mnemė
sekmes nestuke.gif aukit dideles ir stiprios 4u.gif
Galway_girl
aciu D,kad viskas gerai baiges 4u.gif
vi78
graziai parasyta thumbup.gif ,saunuole 4u.gif
mamulka10

Labai grazi ir tikroviska istorija smile.gif saunuoliai , linksmu akimirku jums wub.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.