Visai neseniai buvau pirmą kartą
Birželio 9-tą nuvykome su mama pas gydytoją apžiūrai... taip susitarėme. Gydytojas mane apžiūrėjo, nuramino -> "Gymdysi dar negreit, manau 16-tą tikrai dar nepagymdysi", galvoju - kaip geraa... gymdysiu 19-tą, kaip ir norėjau... savo vaikučio dėdės gimtradienio proga
Gydytojas nepaleido manęs namo... greit nuėjome į priimamąjį, mane užregistravo... lyg viskas tvarkoj..., bet vakare - atėjo gydytojas, jo akis nesakė nieko gero... kai į jį pažiūrėjau labai išsigandau... -> "Tyrimai labai blogi, cezarį darysim ryt ryte..., tikėkimės, kad viskas bus gerai ir nereikės operuoti naktį..." Su vyru sakom - "gerai..." Vyras išeiti nenorėjo..., bet reikėjo... Naktį miegojau gerai, net nežinau kodėl... net namuose taip nemiegodavau... Palatos kaimynė man vis pavydėjo, kad jau ryt ryte pamatysiu savo aukselę...
Rytas. Žadintuvo aš negirdėjau, kai pažiūrėjau į mobilųjį jis buvo išjungtas ir rodė lygiai 6:00 ryto -> "Matyt vaikelis mane pažadino"
Operacija buvo atlikta sėkmingai, girdėjau gydytojus tapusavy kalbant -> "Laiku atlikta operacija..." Ačiū Dievui
3-čią parą mane pervedė į paprastą palatą... kaip džiugu buvo matyt normalius žmones... o vėlaiu atnešė vaikeliu
Dar ir dabar atsimenu kaip mudu su vyru galvojom kaip pavadinsim savo lobį... surašėm daug vardų ant lapelio... paskui aš pasakiau -> "Numeris 3", o vyras atsakė -> "Taniuša"... Taniuša... vadinasi taip buvo lemta... nes visą nėštumą mama ir teta, net nežinodamos, kad bus mergaitė, mano pilvūzą vadino - Taniuška
Parašiau visą tai... ir kažkaip net nuotaika pakilo
Papildyta:
Pamiršau dar pasakyti - esu laaaaaaabai dėkinga profesionaliam ir greitam gydytojų darbui net bijau pagalvoti kas galėtų būti... jeigu ne jie...