Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gitara
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3
peace?
iš tiesų aš niekada gitarom labai nesidomėjau,kažkaip jos mane ypač atbaidydavo.kai buvau maža mano tėtis vis grodavo grodavo..atrodo turėtų patikti,bet va,įstrigo taip fee.
paskui vieną dieną pabandžiau groti ir..ai,nebenustojau.tėtis sakė,kad greit atsibos bet greit švęsiu aštuntąsias grojimo metines bigsmile.gif
pradėjau nuo klasikinės,paskui šokinėjau nuo bosinės,akustinės iki akustinio boso,kol galų gale pasilikau prie elektrinės wub.gif
gwidita
4u.gif
*Harpija*
As budama 10-11 metu labai norejau groti gitara.Ejau pradziai i bureli,bet ten man neaptiko.Veliau per atranka patekau pas mokytoja Kurauska(tiksliai nepamenu pav.) ji labai geras gitaristas.Bet po keliu menesiu mano uzsidegimas isbleso..Meciau 4u.gif
gwidita
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 03 23, 14:22)
As budama 10-11 metu labai norejau groti gitara.Ejau pradziai i bureli,bet ten man neaptiko.Veliau per atranka patekau pas mokytoja Kurauska(tiksliai nepamenu pav.) ji labai geras gitaristas.Bet po keliu menesiu mano uzsidegimas isbleso..Meciau 4u.gif
*

taip atsitiko ir maniskiui...baigesi uzsidegimas ir viskas doh.gif unsure.gif
*Aušrė*
Sūnus (13 m.) pareiškė, kad nori gitaros... Kažin ar ilgam doh.gif
Gal patartute kokią reiktų pirkti, noriu pigiau, nes dar neaišku ar tikrai gros blush2.gif

O gal kas iš čia esančių parduodat ? Rašykit į AŽ
Taškė.
O aš vis neprisiruošiu grot. Gitarą turiu, knygą turiu, o noras išblėso. biggrin.gif
WyWa
Mano sūnus irgi nori mokytis groti gitara,jam 10m.Galvoju,kad gal dar peranksti. g.gif Bet man taip gražu,kad vaikinai moka groti gitara ir jei dar gera balsa turi... wub.gif
kanapecia
mano mergina jau 3 metai spango apie gitara...dabar nupirkom ir leidziam y bureli.nugi skauda pirstus ale uzsisipyrusi mokinas toliau biggrin.gif
Mažuliukė
O aš maniau, kad šiais laikais gitara nebemadinga, mano vaikams ji nekelia susižavėjimo ax.gif
kanapecia
vaikai vaikams gi nelygus,kam krepsinis kam leles ir t.t.del gitaros nenustebau kad nori bet kai pasake kad y karate burely noru tai tiesa sakant soka gavau lotuliukas.gif
evelinaite
Mano vyresnelei patinka gitara, prasesi i gitaros bureli. Bet kazkaip aprimo, sako grazu paklausyti, bet pati groti jau nebenori schmoll.gif
kanapecia
o maniske tai uzsispyrus,niekada negalvojau kad ji gali tokia but schmoll.gif nustebino mane
blush2.gif
ladymadonna
Mano berniukas gitaros pradėjo mokytis penkerių. Šiuo metu jam aštuoneri, tur gražių pasiekimų, labai mėgsta savo muzikos mokykla ir puikiai sutaria su mokytoju. Panašu, kad gros dar šimtą metų, nes kai prštukai "persilaužė", tai berniukas pajuto malonumą groti. Jau ir pats pakuria kažkokių melodijų. smile.gif
Nosferatu
Parduodu 3/4 dydžio TAMARIS gitara su dėklu.
FrostyFrosty
Parduodama SI GITARA.Daug pigiau nei nauja.Kokybiskas instrumentas.
Boni
Labai geras klausimas"ar ilgam"? ax.gif Neseniai ieškojau pirkti dabar pati pardavinėju...

Faktiškai visiškai nauja, Squiter firmos, pirkta Kaune muzikos prekių parduotuvėje.Parduodama su dėklu, labai geros būklės.Už 350 litų.

Akustinė.

Į až mirksiukas.gif
immm
mes irgi kelis mėnesiu panaudojame, o dabar tenka parduoti.... gal kam reikia? gitara su dėklu 4u.gif
Brigit
Labai gaila, kad vaiku susidomejimas toks trumputis unsure.gif dirbu muzikos mokykloje ir tenka stebeti ta pacia situacija. Gitara be galo populiarus instrumentas stojanciuju tarpe, o metu begyje mokiniu vis mazeja mazeja doh.gif daznai galvoju kame priezastis??? vaikai pateko ne i savo roges? norisi greito ir lengvo rezultato, o jo deja nera? truksta disciplinos, o gal laiko? tikejosi groti kitokia muzika? gal nori dazniau iseiti i scena, o galimybiu nera, o gal atvirksciai - visai nenori koncertuoti publikai, o juos vercia, nes reikia? Neidomus mokytojas, neidomios pamokos? Pasidalinkit prasau savo mintimis ir patirtimi. Niekas nesako, kad muzikanto duona lengva, bet taip norisi, kad vaikai, kurie ateina groti, uzsikrestu muzikos virusu, kad ir kaip kartais buna sunku ir neidomu wub.gif
NickaD
Gal tiesiog vaikams patinka pati muzika? Tas garsas, kurį galima išgauti grojant gitara? Ir tai, jog tą garsą galima lengvai išgauti, t.y. pasimokinus porą mėnesiu groti gitara. g.gif Dauguma garsių atlikėjų (garsių jaunimo tarpe) groja gitaromis, gal tai traukia vaikus? g.gif g.gif Manau, kad ne kiekvienas vaikas nori groti gitara publikai, o tiesiog išmokti savo malonumui, o kadangi norint išmokti groti, reikia koncertuoti publikai, gal ir tas noras išblėsta? g.gif g.gif g.gif
IngridaB
Aš gal pasisakysiu jau išauginusi du sūnus.Vienas baigė fortiapioną,kitas tromboną muzikos mokykloje.Išmoko patys groti gitaromis.Pagrindą solfedžio jau turėjo,tėvas parodė kelis akordus.Nereikėjo jokių muzikos mokyklų.Dabar dičkis jau groja grupėje,mažius groja savo malonumui. g.gif
O dėl muzikos mokyklos.Visiems būna periodas,kai vaikai nebenori eiti į muzikos mokyklą(visi trys baigę).Užtenka rimtai pakalbėti,susėdus.Paskui tik dėkoja,baigę.
immm
QUOTE(Brigit @ 2011 07 09, 09:24)
Labai gaila, kad vaiku susidomejimas toks trumputis  unsure.gif dirbu muzikos mokykloje ir tenka stebeti ta pacia situacija. Gitara be galo populiarus instrumentas stojanciuju tarpe, o metu begyje mokiniu vis mazeja mazeja  doh.gif daznai galvoju kame priezastis??? vaikai pateko ne i savo roges? norisi greito ir lengvo rezultato, o jo deja nera? truksta disciplinos, o gal laiko? tikejosi groti kitokia muzika? gal nori dazniau iseiti i scena, o galimybiu nera, o gal atvirksciai - visai nenori koncertuoti publikai, o juos vercia, nes reikia? Neidomus mokytojas, neidomios pamokos?  Pasidalinkit prasau savo mintimis ir patirtimi. Niekas nesako, kad muzikanto duona lengva, bet taip norisi, kad vaikai, kurie ateina groti, uzsikrestu muzikos virusu, kad ir kaip kartais buna sunku ir neidomu wub.gif
*

na, maniškė norėjo groti "kuo nors" , tai pabandė gitara, nepatiko kažko, užsinorėjo akordeono - kagi, pragrojo jau metelius muzikinėje ir visai patenkinta. net keista.
sanskritas68
kodėl būtent gitara trumpam?..
galbūt todėl, kad vaikai būna susidarę neteisingą įspūdį apie grojimą gitara.
Galvoja, va, išmoksiu kelis akordėlius ir būsiu kiečiausias ax.gif

O pasirodo - ir čia yra gamos, yra akordai, pratimai, o tai jau pasidaro nuobodu, neįdomu. Va tokia realybė juos nuvilia ax.gif

Pas mus buvo tas pats su smuiku. Teko panaudoti spaudimą, padėjo - groja jau trečius metus ax.gif
spurginas
Mano abu vaikai kol lanke muzikos mokykloje gitara - nepatiko, vis zyze kad nori mesti, bet kai tik pradejo vaikscioti privaciai - viskas susitvarke, groja jau trecius metus. Matyt muzikos mokykloje buvo per daug teorijos, solfedzio, gal ir per didelis kruvis... Jei kam idomu, galesiu parekomenduoti gera muzikos mokytoja, ypac gerai dirbanti su pradedanciaisiais (rasykit zinute).
EmaMeow
Labas visoms. wink.gif grojau gitara visus mokslo metus. Kartais praleisdavau repeticijas. biggrin.gif Mokytojas šaunus, pamokos įdomios ir nemokamos. Bet... Nežinau ar lankyti dar metus. Visad išeidavau iš kabineto su šypsena. Nors dažnai ateidavo mintis, kad gal mesti tai... Dabar nežinau ką daryt, bet manau, jog ką pradejau reikia pabaigt. Šiais metais eisiu į 9 klasę. Ir tikiuos, kad prisiversiu bent iki 10-os groti. smile.gif
Boni
QUOTE(EmaMeow @ 2011 07 22, 19:53)
Labas visoms. wink.gif grojau gitara visus mokslo metus. Kartais praleisdavau repeticijas. biggrin.gif Mokytojas šaunus, pamokos įdomios ir nemokamos. Bet... Nežinau ar lankyti dar metus. Visad išeidavau iš kabineto su šypsena. Nors dažnai ateidavo mintis, kad gal mesti tai... Dabar nežinau ką daryt, bet manau, jog ką pradejau reikia pabaigt. Šiais metais eisiu į 9 klasę. Ir tikiuos, kad prisiversiu bent iki 10-os groti. smile.gif
*

Nebūk keistuolė!!!Kada tu rasi ką, kur gali ir laiką praleisti turiningai,ir dar išeiti su šypsena...Bus dienų kai tikrai nenorėsi eiti ar dar kas bus, bet...ką išmoksi ant pečių nenešiosi... mirksiukas.gif
Doviliukas97
Man taip pat yra idomu ismokti groti gitara,labai to noreciau,tik yra viena problema,nezinau kur ir beveik nieko neismanau apie gitaras,gal galetumet patarti? smile.gif
*Harpija*
QUOTE(Doviliukas97 @ 2011 08 22, 21:47)
Man taip pat yra idomu ismokti groti gitara,labai to noreciau,tik yra viena problema,nezinau kur ir beveik nieko neismanau apie gitaras,gal galetumet patarti? smile.gif
*

Pasiskaityk interneto platybese.Tikrai rasit patarimu 4u.gif
ieatpandas
Tikrai neilgam biggrin.gif Paugliams ka benupirksi niekas ilgam nebus idomu. Mano sesute zyze kad mama nupikrtu gitara, nupirko pagrojo savaite ir dabar numesta i kampa stovi nenaudojama visiskai. Poto sintezatoriu nupirko, su juo lygiai tas pats. Nu buna pagroja retkarciais bet labai retai doh.gif
HATA
o kiek kainuoja listi vaika privaciai mokytis vilniuje....
Nosferatu
4u.gif
prisijungusi
Sveikos, mamytės
Parduodam klasikinę 3/4 gitarą, 270 Lt
user posted image
Ispanų gamintojo Admira

user posted image user posted image user posted image

Gitara pagal dydį tinkamiausia pradedančiam 8-9 metų gitaristui smile.gif. Buvo pirkta nauja, sūnus grojo ja panašiai metus, dabar pereina prie elektrinės

Panevėžys
veidax
QUOTE(EmaMeow @ 2011 07 22, 19:53)
*

perskaiciau taip kaip savo dukros mintis smile.gif viskas banguotai, sunku issiruosti is namu, nuvaziuoti is uzsiemimo grizta visa patenkinta, uzsidaro kambari ir dar brazdina lotuliukas.gif vel kuria diena pakalba, kad jau gal ir viskas, bet vel iseina i repeticijas ir vel viskas ok smile.gif Ir taip jau turbut 3 metai. Dabar papuole i nauja klase kur ne ji viena groja, rado bendraminciu. Kadangi iki siol grojo klasikine, tai siandien uzsimine kad visai faina butu akustine tureti,
Visgi manau kad kartais vaikus reikia prispausti, kad jie darytu tai ka pradejo, cia as jau is savo asmenines patirties, nes manes pacios nespaude niekas, tai oi kiek daug man visko reikejo ir.... nebereikejo blush2.gif
guruguru
Gal kam nebereikalinga gitara? Berniukui 10 metų. Nori mokytis groti.
kanapecia
ar yra kazin kokie gitaru bureliai kaune? g.gif
lolanta
Yra moksleiviu laisvalaikio namuose. Cia tik uzkilus ant parodos kalno, bet ten premimas buna turbut tik rugsejo men.
kanapecia
o ten mokamas ar kaip?gal zinote pavadinima ar kontaktus kokius?
virgaceba
Mano mergaite 12 m. labai norejo ismokti groti gitara ;nupirkom gitara ir......ji stovi kampe doh.gif .Bureli palanke gal 2 men ir supratus , kad taip greitai niekas nesigroja padejo gitara i kampa cry.gif .gal praejus kuriam laikui vel is ten issitrauks ?...
kanapecia
pas mane trys gitaros gulejo doh.gif norejo ir praejo..jau maniau visas parduosiu ale jau kelinta karta girdziu kad paima pabruzinti...atsirado viltis unsure.gif
Acousma
QUOTE(spurginas @ 2011 07 21, 10:09)
Mano abu vaikai kol lanke muzikos mokykloje gitara - nepatiko, vis zyze kad nori mesti, bet kai tik pradejo vaikscioti privaciai - viskas susitvarke, groja jau trecius metus. Matyt muzikos mokykloje buvo per daug teorijos, solfedzio, gal ir per didelis kruvis... Jei kam idomu, galesiu parekomenduoti gera muzikos mokytoja, ypac gerai dirbanti su pradedanciaisiais (rasykit zinute).
*

Sveiki,
mano bahuras nori groti gitara bet jam tik 7 m.
Gal duokite mokytojos kontaktus del viso ... gal vis gi nutarsime kreiptis.
Aciu!
bevardė
Mokytis gitaros pigiau išeina įstojus į muzikos mokyklą, dabar kai ten vaikų mažėja tai ir priima praktiškai visus norinčius. Krūviai nedideli, nes mokytojams mažinamos darbo valandos. Už mėnesį sumokėsit iki 50 Lt, kai tuo tarpu privačiai tiek ir už pamoka paprašyt gali.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.