Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kai aš mažas buvau
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aurėja
Kai aš mažas buvau

Belaukiant šilto ir saulėto pavasario, gamtai ir jausmams bundant , prikelkime ir smagius gražius vaikystės prisiminimus! Dalyvaukim naujausiame fotokonkurse “Kai aš mažas buvau”!

Pasirauskim palėpėj ar spintoj, ištraukim į dienos šviesą jau turbūt apdulkėjusius savo vaikystės nuotraukų albumus, ir išrinkim vieną smagią, juokingą, įsimintiną (neportretinę) savo nuotrauką.
Kadangi “kai aš mažas buvau, šile ožius ganiau…” laikais skaitmeninių technologijų dar nebuvo, o ir nuotraukos dažniausiai būdavo nespalvotos, tad išrinkite kuo ryškesnę nuotrauką ir ją nuskanuokite. Paskubėkite paruošti nuotrauką fotokonkursui, nes jis prasideda jau 2005 kovo 20 d.!

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite: 2005 03 20 - 2005 03 27. Sugalvokite kuo originalesnį, šmaikštesnį pavadinimą – taip nuotrauka sulauks daugiau dėmesio ir pelnys daugiau balsų. Pavadinimą rašykite naudodami lietuviškus simbolius (ų, š, ą, ž ir kt.)
Balsuosime už tris labiausiai patikusias forumo dalyvių vaikystės nuotraukas 3 dienas: 2005 m. kovo 27-30 d. Rezultatus paskelbsime 2005 04 01!Fotokonkursas “Kai aš mažas buvau” ne tik atgaivins gražiausius vaikystės prisiminimus, leis paspėlioti mums “kas yra kas?”, bet ir galėsite laimėti šaunų prizą – 20 Lt. dovanų čekį apsipirkti vaikų prekių parduotuvėje “ČIPOLINAS”! (1 vieta) bei firminę www.supermama.lt kuprinę! (2 vieta)

Šio fotokonkurso temą pasiūlė ir apklausoje už jį balsavo patys forumo dalyviai, tad tikimės aktyvaus dalyvavimo.

Sėkmės visiems!
Mažulėlė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laukiu nesulaukiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Cikadelė
Tai jau rytoj galima bus ideti? g.gif

as tai noreciau ryt ideti, nes ryt turesiu galimybe prieiti prie neto, o visa darbo savaite dirbsiu prie darbinio kompo , tai ten nelabai noriu as po foruma landzioti... blush2.gif
Aurėja
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 19, 15:02)
Tai jau rytoj galima bus ideti?  g.gif

as tai noreciau ryt ideti, nes ryt turesiu galimybe prieiti prie neto, o visa darbo savaite dirbsiu prie darbinio kompo , tai ten nelabai noriu as po foruma landzioti... blush2.gif
*

Taip, rytoj pradžia smile.gif
SuperBaba
Geras konkursas thumbup.gif
Mažulėlė
Kodėl aš negaliu išsiųsti nuotraukos? cry.gif
Mažulėlė
persiprašau, viskas gerai jau, nors buvo ne tokia didelė nuotraukytė - bet aš ją dar sumažinau ir viskas ok 4u.gif dabar lauksiu patvirtinimo clap_1.gif vaje kaip smagu, aš šito konkurso taip ilgai laukiau bis.gif
Cikadelė
Idejau ir as savaja, o kada ja patvirtins? kaip cia ta procedura vyksta, kas cia ja turi patvirtint? g.gif
Kutuliukas
Valio valio valio - mes laukeme laukeme ir sulaukeme....
SuperBaba
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 20, 12:20)
Idejau ir as savaja, o kada ja patvirtins? kaip cia ta procedura vyksta, kas cia ja turi patvirtint?  g.gif
*

Itariu greitum laiku pamatysi smile.gif
Cikadelė
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 20, 12:19)
Itariu greitum laiku pamatysi smile.gif
*

jau galima pamatyti thumbup.gif

man labai patiko mergaite ant puoduko ir toji, kuri laiko kate uz uodegos thumbup.gif

maniske nuotraukyte kur kas kuklesne unsure.gif bet kad neradau idomios, nusivylusi varciau albuma ir nieko doro neradau cry.gif
Kutuliukas
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 20, 14:38)
jau galima pamatyti thumbup.gif
maniske nuotraukyte kur kas kuklesne unsure.gif bet kad neradau idomios, nusivylusi varciau albuma ir nieko doro neradau cry.gif
*

neraudok cray.gif - svarbu kad i bendra buri good.gif
Čili
na va, issiunciau patvirtinimui biggrin.gif is pazystamu veidu atpazinau tik SuperBaba, prisipazinkit , drauges, kurios dar esat cia? biggrin.gif
Mažulėlė
aš esu thumbup.gif tik aš tikriausiai nepažįstama mirksiukas.gif dar žinau, kad Karbyne yra 4u.gif
lika
Nu Superbaba- tikra savo vaiko kopija:D biggrin.gif biggrin.gif
SuperMama
O aš iškart atpažinau ewa.
Visos nuotraukos labai fainos, sukelė nostalgiją tiems laikams. ax.gif
SuperBaba
QUOTE(Chilli @ 2005 03 20, 18:44)
na va, issiunciau patvirtinimui biggrin.gif is pazystamu veidu atpazinau tik SuperBaba, prisipazinkit , drauges, kurios dar esat cia? biggrin.gif
*

biggrin.gif

QUOTE(Mazhulele @ 2005 03 20, 20:08)
aš esu  thumbup.gif  tik aš tikriausiai nepažįstama  mirksiukas.gif  dar žinau, kad Karbyne yra  4u.gif
*

as tave zinau tongue.gif

QUOTE(lika @ 2005 03 20, 20:25)
Nu Superbaba- tikra savo vaiko kopija:D  biggrin.gif  biggrin.gif
*

As storesne buvau, bet siaip kaip paziuriu-tikrai panasus biggrin.gif
Elina
Jums gerai... g.gif , o as kai buvau maza fotoaparatu dar nebuvo beee.gif
ewa
O as Superbabos nerandu schmoll.gif Pasufleruokit mirksiukas.gif
Supermama, o as galvojau, kad nieks manes nepazins ax.gif
SuperMama
Tai kad beveik nepasikeitei, tik žymiai aukštesnė biggrin.gif
Fasolka
As neatpazystu...nieko sad.gif "Obana" gal SuperBaba?

O galima deti tevelio nuotrauka? pleeeese, nu tokia putiova turiu ax.gif Labai meniska ir tinkanti konkursui, o atpazinti galima pagal vaiko veida (jei kas uzbega i musu skyreli stai mes kokie).. panasus ten labai..

ex.. bet jauciu negalima
lika
QUOTE(ewa @ 2005 03 20, 21:21)
O as Superbabos nerandu  schmoll.gif Pasufleruokit  mirksiukas.gif
Supermama, o as galvojau, kad nieks manes nepazins  ax.gif
*

Taigi Superbaba ir jos Dominykas labai jau panasus! tongue.gif Uzsuk i ju skyreli iskart rasi thumbup.gif ax.gif
ewa
QUOTE(lika @ 2005 03 20, 21:57)
Taigi Superbaba ir jos Dominykas labai jau panasus! tongue.gif Uzsuk i ju skyreli iskart rasi thumbup.gif  ax.gif
*

Uzsuku as i ju skyreli, ir netgi turiu itarima kuri nuotrauka Superbabos, ale neesu isitikinus taip sakant ax.gif
Tai kad beveik nepasikeitei, tik žymiai aukštesnė

Nu jo, paaugau mazumele smile.gif
O man atrode, kad pasikeiciau, bet apie save labai sunku spresti smile.gif
LOCKETS
O as nieko neatpazistu cry.gif cry.gif cry.gif Tik superbaba tongue.gif
Kutuliukas
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 21, 00:29)
O as nieko neatpazistu cry.gif  cry.gif  cry.gif Tik superbaba tongue.gif
*

O ashhh pazistu...Superbaba ir Mazhulele...ir dar save tongue.gif
LOCKETS
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 21, 01:12)
O ashhh pazistu...Superbaba ir Mazhulele...ir dar save tongue.gif
*

man labai patiko mergaiciuke manieze tongue.gif gal ten tu? ax.gif
ir dar ta panicka su kate thumbup.gif laugh.gif
SuperBaba
QUOTE(ewa @ 2005 03 20, 22:21)
O as Superbabos nerandu  schmoll.gif Pasufleruokit  mirksiukas.gif
*

Gi gi gi biggrin.gif

QUOTE(Fasolka @ 2005 03 20, 22:42)
As neatpazystu...nieko sad.gif  "Obana" gal SuperBaba?
*

rolleyes.gif

QUOTE(lika @ 2005 03 20, 22:57)
Taigi Superbaba ir jos Dominykas labai jau panasus! tongue.gif Uzsuk i ju skyreli iskart rasi thumbup.gif  ax.gif
*

Sha Sha Sha-neisduok manes biggrin.gif cool.gif
QUOTE(ewa @ 2005 03 20, 23:10)
Uzsuku as i ju skyreli, ir netgi turiu itarima kuri nuotrauka Superbabos, ale neesu isitikinus taip sakant  ax.gif
*

ojoj kokia neatidi mirksiukas.gif
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 21, 01:29)
O as nieko neatpazistu cry.gif  cry.gif  cry.gif Tik superbaba tongue.gif
*

Nu, bet rimtai ant tiek panasus, kad pazistat blink.gif as vis bandau vyra iktikint, kad tai jo kurinys ir panasus i ji, bet pasiskaites ci jusu zinutes purto galva biggrin.gif schmoll.gif
Čili
oo,musu jau idejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aurėja
Scarlett,
tavo paraiška iki galo neužpildyta- nuotrauka neprisikabino. Pavadinimas intriguoja thumbup.gif Mėgink nuotrauką sumažinti ir iš naujo pildyti paraišką, laukiam!
Cikadelė
manes neatpazinot tongue.gif tongue.gif tongue.gif
gerai uzsimaskavau, nors kas mane pazysta- sako kad nepasikeiciau doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tutsi
mane tai siek tiek pribloske ta nuotrauka, kur pavadinimas beveik be cenzuros blink.gif tiksliau, ne nuotrauka pribloske, o pavadinimas biggrin.gif perskaiciusi net pasimeciau tongue.gif
siaip tai yra fainu nuotraukeliu, o kai kurioms labi taikliai pavadinimai sugalvoti smile.gif ypac tai, kur vaikas manieze biggrin.gif
Čili
man kol kas graziausia ta kur ooolia lia, kokia bala ar kazkas panasaus biggrin.gif fotke kaip is reklamos thumbup.gif thumbup.gif
Racegirl
man labai fainos kur ant puoduko ir "plikė"

aš irgi norėjau įdėt savo fotkę, bet žiūriu labai panaši jau yra. su tuo pačiu laiveliu biggrin.gif
Čili
man ta Plike tokia faina foto, gera mintis, nu bet taip gailiai atrodo.. sad.gif sad.gif sad.gif kazkaip net verkt noris - is vaiko seneliai pasityciojo..Mano anyta uzvakar sako - ai, as visgi manau, kad reiktu Mija nuskusti g.gif stori plaukai ataugs blink.gif Tai galvojau taip ir sukisiu as ja i siena gun_bandana.gif
Aurėja
Jau galit rinkti kito mėn. (balandžio) fotokonkursą smile.gif Lydekai paliepus, jums panorėjus ..... išsirenkate jį čia smile.gif
Cikadelė
va atidziau truputeli (kiek leidzia kavos pertraukele darbo metu) perziurejau nuotraukytes thumbup.gif: kokios visos grazios, net seile nutyso beziurint- man ypac patiko ten kur mergyte eina su mama ir sokineja per balas thumbup.gif: ir dar patiko kur mergyte bureje Palanga isilipusi stovi.... taip miela...

Beje, pastebejau, kad daugumos nuotrauku stilius vienodas- ka padarysi- anais laikais jokiu tokiu ivairoviu nebuvo.

O labiausiai as pavydziu, na ne juodai, bet baltai, kai pamatau, kad kitos mergytes ilgas kasas turejo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man mama tai kirpdavo trumpai, atseit tada geriau auga biggrin.gif kad ir trumpaplauke buvau vaikysteje, tai norimo rezultato nedave biggrin.gif ale dabar plaukai nera tokie veslus ...
AIRA
Man tai visos nuotraukeles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi bus sunku 3 isrinkti ax.gif Dziaugiuosi, kad ir mano nuotraukyte neliko nepastebeta blush2.gif mirksiukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 21, 01:39)
man labai patiko mergaiciuke manieze tongue.gif gal ten tu? ax.gif
ir dar ta panicka su kate thumbup.gif  laugh.gif
*

nu nevisai ax.gif
Čili
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 21, 12:54)
kad ir trumpaplauke buvau vaikysteje, tai norimo rezultato nedave biggrin.gif ale dabar  plaukai nera tokie veslus ...
*

tai gal cia tavo foto buvo "Plike" biggrin.gif ?
Čili
blembacki, paziurejau - tiek prikolnu fotkiu - ir vel mum ner sansu laimet schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 21, 13:05)
nu nevisai ax.gif
*

Katinu kankintoja blink.gif

Chilli, svarbu ne laimeti, o dalyvauti tongue.gif
Čili
tai del to ir dalyvauju vis biggrin.gif
Cikadelė
as jau dedama foto zinojau, kad kitu foto bus daug idomesnes ir smagesnes, bet kad geresniu neradau, o dalyvauju, nes smagu man thumbup.gif: pavasarine nuotaikele
Rasma
nežinau kieno foto, bet balsuosiu už mažąją sadistę..ten kur katiną už uodegos ore švysčioja biggrin.gif
Juodaplauke
o as tiesiog isimylejau nuotrauka" ojei kokios garbanos" thumbup.gif
Ulė
LAUKSIU KOL PATVIRTINS 4u.gif
as tik atsiprasau,dingo kazkur mano LT raides,tai be varneliu pavadinimas cry.gif doh.gif
Aurėja
QUOTE(meduza @ 2005 03 21, 12:37)
LAUKSIU KOL PATVIRTINS 4u.gif
as tik atsiprasau,dingo kazkur mano LT raides,tai be varneliu pavadinimas cry.gif  doh.gif
*

Meduza, paraiška yra, pavadinimą paredagavau lietuviškai, o nuotrauka tai neprisikabino sad.gif Bandyk mažinti ir dėti iš naujo. Laukiam
Erszebeth
QUOTE(Tutsi @ 2005 03 21, 10:10)
mane tai siek tiek pribloske ta nuotrauka, kur pavadinimas beveik be cenzuros  blink.gif tiksliau, ne nuotrauka pribloske, o pavadinimas  biggrin.gif perskaiciusi net pasimeciau  tongue.gif
*

Ramiakas, nebebėr tos nuotraukos anei pavadinimo megalol.gif Kas spėjo - perskaitė, o kitiems nebūtinai. Vietoj jos yra kita mirksiukas.gif
Ulė
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 21, 14:42)
Meduza, paraiška yra, pavadinimą paredagavau lietuviškai, o nuotrauka tai neprisikabino  sad.gif Bandyk mažinti ir dėti iš naujo. Laukiam
*

g.gif as ja jau sumazinau unsure.gif ,o kajp dabar vel prikabinau 4u.gif
Elvita
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 03 21, 14:32)
o as tiesiog isimylejau nuotrauka" ojei  kokios garbanos" thumbup.gif
*

blush2.gif ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.