Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Floristikos menas (2 temelė)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Eglootia:)
Sveikos izengusios i naujus namucius smile.gif toliau dalinames idejomis wink.gif

Pirmoji temele

QWERTI
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 17, 07:58)
O tu gyveni tradiciniame daugiabutyje? Ar kokiame "kietesniame", ar gal tai privatus namas... g.gif  Nes aš gyvenu tradiciniame daugiaukščiame, ir vis galvoju, kad norėčiau ant durų savo, vainiką pasikabinti, ir šiaip papuošti laiptinę, nes butas nedidelis, o fantazija ramybės neduoda- ir bute jau jai per ankšta- tiesiog neturi ji kur plėtotis- o namie darbų nėra kur dėt, viskas užgriozdinta- tai tokiam pašėliojimui laiptinė pats tas- ir jaukiau namo pareit, ir svečiams gražiau, ypač kai tos mūsų laiptinės tokios varganos  unsure.gif  Bet pas mus niekas nepuošia, tai jei aš papuošiu, tai kaimynai galvos, visai nukvako merga nuo dyko buvimo, geriau darbu užsiimtų rimtesniu.. unsure.gif  g.gif  Nors aš nelinkusi į tokius galvojimus, kas ką sakė pasakė, manys pamanys...tai jaučiu vis vien kažką sugalvosiu lotuliukas.gif  Tik šiaip įdomu pasidarė, ar kitų daugiabučių gyventojai puošiasi laiptines...
*

Mes tai su vaikais kiekvienais metais puošiam savo laiptine smile.gif bent jau snaigiu prikarpom, ir mus smagu ir į svečius užsukus smagiau , būna kad ir apdrasko tuos mūsų papuošimus verysad.gif ,bet juk Kalėdu nuotaika dėlto nedingsta ,taip kad pirmyn ir kurybinės sėkmės 4u.gif
bonda
siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

sita dovanojau wub.gif
user posted image

cia mano siemetine pasipuosus virtuve biggrin.gif

user posted image

user posted image[/quote]

P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose blush2.gif doh.gif
boruzzze
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 12:13)
siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

niu kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
tikrai thumbup.gif

kaleda, tai jau susipakavai irankius?ir pas amne vakar bute bordakas doh.gif aiskau ir siand tox liko, mat gizus reix dar daryti.... o kad tik greiciau tos darbo valandos baigtusi cool.gif visai nesinori kabinete sedeti, o norisi prie puoksciu padirbeti ax.gif

kalbant apie laiptines - pirmos sventes kai gyvenu atskirai nuos avo tevu ir dar daugiabutyje, tai man irgi norisi ant duru pasikabimti vainikeli, taciau bijau kad man kas jo nenufirnitu unsure.gif
M.A.M.A
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 12:13)
siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

wub.gif
Tranquility
o visos medžiagos būna floristikos parduotuvėse? 4u.gif

ps labai gražūs darbeliai.... blush2.gif
So Lucky
Aš Šiauliuose kai gyvenau, tai beveik visko rasdavau, ko man reikėdavo. O dabar Klaipėdoj nesigaudau, niekur akis neužkliuvo, kad viskas vienoje vietoje būtų. Įtariu, kad reikia į gargždus važiuoti į bazę, jei ką rimčiau reikia nusipirkti. O kur jūs Klaipėdietės dažniausiai floristikos medžiagom apsiprekinat?
ritperliukas
boruzzze aciukas uz pagyrimus labai blush2.gif
bonda be galo grazu saunuole taip ir toliau. viskas gerai cia su tom fotkem. thumbup.gif svarbu matosi
bonda
QUOTE(boruzzze @ 2007 12 17, 12:37)
niu kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
tikrai  thumbup.gif
*

aciu wub.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Heart @ 2007 12 17, 12:39)
wub.gif
*

wub.gif
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 17, 14:48)

bonda be galo grazu saunuole taip ir toliau. viskas gerai cia su tom fotkem.  thumbup.gif  svarbu matosi
*

dekui blush2.gif ai, kazkaip vis tiek realaus to grozio negaliu perduot doh.gif uztat abydna biski blush2.gif wub.gif
Minela*
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 15:55)
aciu wub.gif  mirksiukas.gif
wub.gif

dekui blush2.gif ai, kazkaip vis tiek realaus to grozio negaliu perduot doh.gif uztat abydna biski blush2.gif  wub.gif
*

sweikos,na as irgi juksiuos prie jusu,pati esu baigusi floristika biggrin.gif bet va darbeliu tai neturiu nufotkinus beveik jokiu schmoll.gif nu tik paveiksla viena doh.gif
Šelma
labai grazios plausinukes wub.gif
o mano kaledines dovaneles artimiesiems stai cia biggrin.gif

user posted image
user posted image
laurindre
QUOTE(So Lucky @ 2007 12 17, 14:48)
Aš Šiauliuose kai gyvenau, tai beveik visko rasdavau, ko man reikėdavo. O dabar Klaipėdoj nesigaudau, niekur akis neužkliuvo, kad viskas vienoje vietoje būtų. Įtariu, kad reikia į gargždus važiuoti į bazę, jei ką rimčiau reikia nusipirkti. O kur jūs Klaipėdietės dažniausiai floristikos medžiagom apsiprekinat?
*

Shetelingas Klaipėdoje, jei neklystu, yra Grandus prekybos centro antrame aukšte, O pigesnių yra senajame turguje esančioje žalioje stotelėje. 4u.gif
ritperliukas
QUOTE(Šelma @ 2007 12 17, 18:15)
labai grazios plausinukes  wub.gif
o mano kaledines dovaneles artimiesiems stai cia  biggrin.gif

user posted image
user posted image
*

man ta sidabrine wub.gif
QWERTI
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 22:13)

sita dovanojau  wub.gif

cia mano siemetine pasipuosus virtuve  biggrin.gif

P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose blush2.gif 

labai patiko 4u.gif ,tai ir pati išbadžiau eglutė nieko ipatingo ,bet man miela ax.gif , o vaizdo perteikti tikro ir man nesigauna doh.gif
ritperliukas
QUOTE(QWERTI @ 2007 12 18, 02:58)
labai patiko  4u.gif ,tai ir pati išbadžiau eglutė nieko ipatingo ,bet man miela  ax.gif , o vaizdo perteikti tikro ir man nesigauna  doh.gif
*

grazi eglute bet man kazko ryskasu truktu. n nz gal real atrodo ir grazei. saunuole
bonda
QUOTE(Šelma @ 2007 12 17, 16:15)
labai grazios plausinukes  wub.gif
o mano kaledines dovaneles artimiesiems stai cia  biggrin.gif

*

blush2.gif

grazios man taviskes? is ko darei tas zalias? blush2.gif

QUOTE(QWERTI @ 2007 12 18, 00:58)
labai patiko  4u.gif ,tai ir pati išbadžiau eglutė nieko ipatingo ,bet man miela  ax.gif , o vaizdo perteikti tikro ir man nesigauna  doh.gif
*

grazu mirksiukas.gif neryski foto -realiai gal visai grazu wub.gif
QWERTI
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 19, 00:55)
grazi eglute bet man kazko ryskasu truktu. n nz gal real atrodo ir grazei. saunuole
*

Dėkui, šeip tai aš ir pati mėgstu kad būtu ryškiu spalvų ,bet šita gavosi minimalistinė lotuliukas.gif ir visai man patinka bigsmile.gif

QUOTE(bonda @ 2007 12 19, 01:52)

*

Ačiū ,realiai tikrai gražiau ax.gif ,
Šelma
QUOTE(bonda @ 2007 12 18, 15:52)
is ko darei tas zalias? blush2.gif
*

kadagio smile.gif
ritperliukas
sveikos merginos darbstuoles smile.gif vat siandien vargau prie savo vainiko karsta.gif
nu nesigauna man seis metais papuosti graziai nors tuka. vainika nusipiniau be didelio vargo. bet tas visas papuosimas doh.gif nz imetu jusu teismui. verysad.gif
user posted image
Tranquility
ką aš žinau, man tai labai gražus blush2.gif
na, gal šakelės šiek tiek per daug nubalintos, bet šiaip liuks thumb_yello.gif
ritperliukas
QUOTE(Tranquility @ 2007 12 21, 15:32)
ką aš žinau, man tai labai gražus  blush2.gif
na, gal šakelės šiek tiek per daug nubalintos, bet šiaip liuks  thumb_yello.gif
*

aciukas. pati pripazystu kad sakas per daug to sniego pripurskiau. doh.gif dar flakonas taip man lievai purske ta sniegeli.
bonda
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 21, 13:17)
sveikos merginos darbstuoles  smile.gif  vat siandien vargau prie savo vainiko  karsta.gif
nu nesigauna man seis metais papuosti graziai nors tuka. vainika nusipiniau be didelio vargo. bet tas visas papuosimas  doh.gif nz imetu jusu teismui. 
*

man tai grazu..melyna wub.gif wub.gif gal tikria sniego vos daugoka mirksiukas.gif

dabas as lauksiu patarimu blush2.gif mirksiukas.gif

konkorezine eglute -cia nzn -gal dar kazko reik? nereik???
user posted image

dar viena eglute -kastonine -vel tas pats klausimas- gal zalumos -ta prasme egles saku kokiu ar ko?
user posted image
is arciau
user posted image

cia pas tevus arka -tradicine kiekvienais metais :damnfunny tik galvoju, galgi visgi balta lietuti det vietoj to melyno :wink: ka manot?
user posted image
is arciau
user posted image
ritperliukas
bonda aciu uz nuomone aciuks.gif , nes tas vainikas man gal biski perkrautas na nz mna jis taip atrodo. g.gif
na as isakysiu savo nuomone- pirma eglute is sisku labai wub.gif tik gal kokios isdabrinio ar melyno lietucio reiktu na trauputeli. apvinioti. te nkur syskos. pats visas priekis gerai atrodo. thumbup.gif
kastoninej - idomi labai. saunuole irgi kazko truksta bet nedaug. nz gal kokiu ryskiu raudonu apvaliu mazu zaisliuku.ar galima dar girlenenda plasmasine apvinioti ryskia raudona su raudonais varvekliais nukarusia. arba geltona ar auksine juostele pajuosti. g.gif na cia tik mano pafantazavimas
o girlianda ant arkos as nieko nedaryciau, jokio lietucio nedeciau, gal tik sniegeliu papurksciau arbe baltu dar plunksneliu ikabinciau.. bet esme - kad ten nieko daugiau netruksta. gali buti ir taip. wub.gif
saunuole bonda thumbup.gif

visoms darbstuolem su artejanciom graziausiomis metu sventemis kaledomis ir naujaisiais newyear.gif 000054.gif santa2.gif wink_3.gif
bonda
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 10:01)
bonda aciu uz nuomone aciuks.gif , nes tas vainikas man gal biski perkrautas na nz mna jis taip atrodo.  g.gif
na as isakysiu savo nuomone- pirma eglute is sisku labai  wub.gif  tik gal kokios isdabrinio ar melyno lietucio reiktu na trauputeli. apvinioti. te nkur syskos. pats visas priekis gerai atrodo. thumbup.gif
kastoninej - idomi labai. saunuole irgi kazko truksta bet nedaug. nz gal kokiu ryskiu raudonu apvaliu mazu zaisliuku.ar  galima dar girlenenda plasmasine apvinioti ryskia raudona su raudonais varvekliais nukarusia. arba geltona ar auksine juostele pajuosti. g.gif  na cia tik mano pafantazavimas
o girlianda ant arkos as nieko nedaryciau, jokio lietucio nedeciau, gal tik sniegeliu papurksciau arbe baltu dar plunksneliu ikabinciau.. bet esme - kad ten nieko daugiau netruksta. gali buti ir taip.  wub.gif
saunuole bonda thumbup.gif

*

tu gal tuos kaspinespius nuimk -cia dar syki paziurejus pamasciau biggrin.gif

aciuks mirksiukas.gif va man rigi kazko truksta -na gal siandien damusiu... ta va nuomone sir idomu mirksiukas.gif

del ant arkos - as galvoju ta melyna lietuti nuųimt, ir det vieotj jo balta g.gif gal tad ane tokia tamsi butu g.gif nu dar nz biggrin.gif
ritperliukas
gal tikrai ju nereikai nes jis man toks perkrautas biski atrodo g.gif .
o tu dek tada sidabrini lietuti- bet man pvz tai ten ir taip grazu. (as apie arka)
kaip tik dabar madoj tos saltos kaledos kada vyrauja saltos spalvos. mirksiukas.gif nu nz cia duag kas tu madu nesivaiko, bet man asmeniskai tai patinka puosti ka nors dekoruoti saltomis palvomis.
bonda
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 11:13)

o tu dek tada sidabrini lietuti- bet man pvz tai ten  ir taip grazu. (as apie arka)
kaip tik dabar madoj tos saltos kaledos kada vyrauja saltos spalvos.  mirksiukas.gif  nu nz cia duag kas tu madu nesivaiko, bet man asmeniskai tai patinka puosti ka nors dekoruoti saltomis palvomis.
*

man ir ta melyna super wub.gif wub.gif aplamai melynos as megeja blush2.gif wub.gif ir tetei patiko, bet va mamai -per tamsu doh.gif as kai atsakinga uz ju namo puosyba doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Tranquility
reikia pridėti balto ir pažiūrėti reikia ten jo ar ne wink.gif
ir išvis mano nuomone geriausia kalėdinė puošyba - mirksinčios (arba ne) lepikės thumbup.gif

ps kaštoninė eglė super wub.gif
Vilke
gal kuri zinot, kur Kaune Shettelingas pasislepe? ax.gif arba gal panasaus pobudzio parduotuve kokia Kaune zinot? 4u.gif
ritperliukas
QUOTE(bonda @ 2007 12 22, 13:25)
man ir ta melyna super wub.gif  wub.gif aplamai melynos as megeja blush2.gif  wub.gif ir tetei patiko, bet va mamai -per tamsu doh.gif  as kai atsakinga uz ju namo puosyba doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif
*

nu visai ne per tamsu gerai va sako Tranquility lempikiu dar prideti.
CrownedWithLaurel
Su Kalėdom visas!!! thumbup.gif Aš čia tiek grožių prisižiūrėjau, kad net pati sugalvojau ka nors sumeistravoti... blush2.gif Čia mano pirmasis darbelis doh.gif

user posted image
Tranquility
mielas visai thumbup.gif
ritperliukas
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 25, 14:17)
Su Kalėdom visas!!!  thumbup.gif Aš čia tiek grožių prisižiūrėjau, kad net pati sugalvojau ka nors sumeistravoti...  blush2.gif  Čia mano pirmasis darbelis  doh.gif 

user posted image
*

wub.gif thumbup.gif grazu kaip . labai
CrownedWithLaurel
Tranquility, ritperliukas Ačiū už pagyrimus biggrin.gif rolleyes.gif
sainara
QUOTE(Vilke @ 2007 12 22, 18:43)
gal kuri zinot, kur Kaune Shettelingas pasislepe?  ax.gif arba gal panasaus pobudzio parduotuve kokia Kaune zinot?  4u.gif
*

Aš berods mačiau juos šalia "A Klinika", vaistinė visą parą dirbą "Čemerys", na kur Žaliakalnio verslo centras yra. kad dar aiškiau tai netoli Prisikėlimo bažnyčios smile.gif
Tendre
[quote=bonda,2007 12 22, 10:50]
man tai grazu..melyna wub.gif wub.gif gal tikria sniego vos daugoka mirksiukas.gif

dabas as lauksiu patarimu blush2.gif mirksiukas.gif

konkorezine eglute -cia nzn -gal dar kazko reik? nereik???
user posted image

As blizgucius sidabrinius apacioj butinai nuimciau.Is ko virsune? g.gif
svytejimas ezero dugne
Βοnda, gražios tavo eglutės, ir arka- man atrodo, kad galima ką dėti, galima ir taip palikti. Ant eglučių dėti į tarpus kokių karoliukų mėlynų ar perlinių ant tos kankrėžinės, ant kaštoninės- raudonų ar perlinių- arba nedėti nieko smile.gif
eugute*
bet jau mamos saunuoles tai sakes thumbup.gif clap.gif as pasidarius viena floristini paveiksliuka(cia per dailes projekta)ir as juo labai didziuojuosi rolleyes.gif blush-anim-cl.gif
ritperliukas
QUOTE(eugute* @ 2007 12 29, 04:18)
bet jau mamos saunuoles tai sakes thumbup.gif  clap.gif  as pasidarius viena floristini paveiksliuka(cia per dailes projekta)ir as juo labai didziuojuosi rolleyes.gif  blush-anim-cl.gif
*

noreciau foto paziureti. ?
M.A.M.A
Tai kalėdų maratonas, taip sakant, eina į pabaigą, tuoj reikės pradėti ruoštis Šv. Valentino dienai bigsmile.gif Aš jau galvoju, kaip čia pasipuošti vakarienės stalą tokia proga smile.gif
Eglootia:)
Angelo delnuos užgims diena,
Tokia šviesi, prasminga ir giedra…
Kaip iki šiol nušvitus nebuvo niekada
Arba nematė jos dar niekas tamsoje.

SU NAUJAISIAIS smile.gif Lai jie atnesa visoms visko, ko sirdutes geidzia wink.gif
bonda
aciu visom uz patarimus mirksiukas.gif mirksiukas.gif vis tik egliu nekeiciau..o arka pabaltinau biggrin.gif wub.gif
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 25, 12:17)
Čia mano pirmasis darbelis  doh.gif 

*

man tai super thumbup.gif wub.gif

QUOTE(jolieee @ 2007 12 27, 17:38)
Is ko virsune? g.gif
*

is apkerpejusios sakos blush2.gif wub.gif
*dzūkė*
Sveikos, su atėjusiais Naujais 4u.gif
Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai 4u.gif

Parodau ir aš savo floristiką ax.gif , gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan. rolleyes.gif , norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau doh.gif , o naujo taip ir nenusipirkau unsure.gif
user posted image
bonda
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27)

Parodau ir aš savo floristiką ax.gif , gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan. rolleyes.gif , norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau doh.gif , o naujo taip ir nenusipirkau unsure.gif

*

aciu blush2.gif

man tai labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as ir dejau nedaug blizgalu siemet blush2.gif blush2.gif
*AMRI*
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 23:27)

user posted image
*

Eglute man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Felise
Sveikutės 4u.gif

Kaip gaila kad jūsų šitą nuostabią temutę užtikau tik po naujų, o tiek grožybių užmačiau wub.gif Tai jau kitoms Kalėdoms tinkamai pasiruošiu bigsmile.gif
Labai domiuosi gėlėmis, tačiau pati krapštinėti dar nelabai išdrįstu. Patirties stoka blush2.gif Tai nusprendžiau baigusi savo dabartinius mokslus stoti į KK Želdinius. Va tada jau pasireikšiu hihihi.gif O kol kas gėrėsiuosi jūsų nuostabiais darbais ir semsiuosi patirties 4u.gif

user posted image
*

Jėtau koks grožis wub.gif wub.gif o man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti blush2.gif tiesiog ant kažkokio pagrindo nuo apačios pradedi su siūlu rišti, ar yra kažkokia kitokia technologija? Ir tos giliukų galvutės su klijais priklijuotos?
ritperliukas
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 03, 00:27)

user posted image
*

man tavo eglute super thumbup.gif bet va kas tie tokie pukuoti tamsiai zali ir ten tie zali man primena i kaktusus.? vis us ku galva g.gif
Šelma
Dzūke, kokia eglute grazi, fantastika wub.gif labai labai wub.gif
*dzūkė*
Ačiū merginos 4u.gif , smagu, kad patiko ax.gif
QUOTE(ausryte @ 2008 01 03, 02:26)
man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti  blush2.gif tiesiog ant kažkokio pagrindo nuo apačios pradedi su siūlu rišti, ar yra kažkokia kitokia technologija? Ir tos giliukų galvutės su klijais priklijuotos?
*

Pagrindą susukau iš reklaminių laikraščių( tokių standesnių radau) ir priklijavau prie molinės lėkštutės, kad stabiliai stovėtų.Viską klijavau su karštais klijais. Tik vieną klaidą padariau doh.gif , reikėjo pagrindą nudažyt kokia žalia spalva, nes kai kur matosi spalvos laikraštuko blush2.gif

QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 03, 10:28)
kas tie tokie pukuoti tamsiai zali ir ten tie zali man primena i kaktusus.? vis us ku galva  g.gif
*

Dekoratyvinės žolės mirksiukas.gif , tie bumbuliukai daugiamečiai (čia truputį apipurkšti sidabru) , mačiau buvo pirkt sėklų ar tai šaknų. Pas mus prie ežero daug auga, nuo buvusios sodybos užsiveisus visa pakrantė rolleyes.gif , tik juos dar visai mažus reikia skint, nes kur jau didesni , išdžiūvę subyra doh.gif
zebra

Kaip gražu rolleyes.gif thumbup.gif
nmante
QUOTE(zebra @ 2008 01 05, 17:57)
Kaip gražu  rolleyes.gif  thumbup.gif
*

ir man laabai grazu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.