Pirmoji temele
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 17, 07:58) O tu gyveni tradiciniame daugiabutyje? Ar kokiame "kietesniame", ar gal tai privatus namas... Mes tai su vaikais kiekvienais metais puošiam savo laiptine
siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau
sita dovanojau ![]() cia mano siemetine pasipuosus virtuve ![]() [/quote]P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 12:13) niu kaip grazu tikrai kaleda, tai jau susipakavai irankius?ir pas amne vakar bute bordakas kalbant apie laiptines - pirmos sventes kai gyvenu atskirai nuos avo tevu ir dar daugiabutyje, tai man irgi norisi ant duru pasikabimti vainikeli, taciau bijau kad man kas jo nenufirnitu
o visos medžiagos būna floristikos parduotuvėse?
ps labai gražūs darbeliai....
Aš Šiauliuose kai gyvenau, tai beveik visko rasdavau, ko man reikėdavo. O dabar Klaipėdoj nesigaudau, niekur akis neužkliuvo, kad viskas vienoje vietoje būtų. Įtariu, kad reikia į gargždus važiuoti į bazę, jei ką rimčiau reikia nusipirkti. O kur jūs Klaipėdietės dažniausiai floristikos medžiagom apsiprekinat?
boruzzze aciukas uz pagyrimus labai
bonda be galo grazu saunuole taip ir toliau. viskas gerai cia su tom fotkem. QUOTE(boruzzze @ 2007 12 17, 12:37) aciu QUOTE(Heart @ 2007 12 17, 12:39) QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 17, 14:48) dekui QUOTE(So Lucky @ 2007 12 17, 14:48) Aš Šiauliuose kai gyvenau, tai beveik visko rasdavau, ko man reikėdavo. O dabar Klaipėdoj nesigaudau, niekur akis neužkliuvo, kad viskas vienoje vietoje būtų. Įtariu, kad reikia į gargždus važiuoti į bazę, jei ką rimčiau reikia nusipirkti. O kur jūs Klaipėdietės dažniausiai floristikos medžiagom apsiprekinat? Shetelingas Klaipėdoje, jei neklystu, yra Grandus prekybos centro antrame aukšte, O pigesnių yra senajame turguje esančioje žalioje stotelėje. QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 22:13) siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau sita dovanojau cia mano siemetine pasipuosus virtuve P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose labai patiko QUOTE(QWERTI @ 2007 12 18, 02:58) labai patiko grazi eglute bet man kazko ryskasu truktu. n nz gal real atrodo ir grazei. saunuole QUOTE(Šelma @ 2007 12 17, 16:15) grazios man taviskes? is ko darei tas zalias? QUOTE(QWERTI @ 2007 12 18, 00:58) labai patiko grazu QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 19, 00:55) Dėkui, šeip tai aš ir pati mėgstu kad būtu ryškiu spalvų ,bet šita gavosi minimalistinė QUOTE(bonda @ 2007 12 19, 01:52) Ačiū ,realiai tikrai gražiau
sveikos merginos darbstuoles
nu nesigauna man seis metais papuosti graziai nors tuka. vainika nusipiniau be didelio vargo. bet tas visas papuosimas ![]()
ką aš žinau, man tai labai gražus
na, gal šakelės šiek tiek per daug nubalintos, bet šiaip liuks QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 21, 13:17) sveikos merginos darbstuoles nu nesigauna man seis metais papuosti graziai nors tuka. vainika nusipiniau be didelio vargo. bet tas visas papuosimas man tai grazu..melyna dabas as lauksiu patarimu konkorezine eglute -cia nzn -gal dar kazko reik? nereik??? ![]() dar viena eglute -kastonine -vel tas pats klausimas- gal zalumos -ta prasme egles saku kokiu ar ko? ![]() is arciau ![]() cia pas tevus arka -tradicine kiekvienais metais :damnfunny tik galvoju, galgi visgi balta lietuti det vietoj to melyno :wink: ka manot? ![]() is arciau
bonda aciu uz nuomone
na as isakysiu savo nuomone- pirma eglute is sisku labai kastoninej - idomi labai. saunuole irgi kazko truksta bet nedaug. nz gal kokiu ryskiu raudonu apvaliu mazu zaisliuku.ar galima dar girlenenda plasmasine apvinioti ryskia raudona su raudonais varvekliais nukarusia. arba geltona ar auksine juostele pajuosti. o girlianda ant arkos as nieko nedaryciau, jokio lietucio nedeciau, gal tik sniegeliu papurksciau arbe baltu dar plunksneliu ikabinciau.. bet esme - kad ten nieko daugiau netruksta. gali buti ir taip. saunuole bonda visoms darbstuolem su artejanciom graziausiomis metu sventemis kaledomis ir naujaisiais QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 10:01) bonda aciu uz nuomone na as isakysiu savo nuomone- pirma eglute is sisku labai kastoninej - idomi labai. saunuole irgi kazko truksta bet nedaug. nz gal kokiu ryskiu raudonu apvaliu mazu zaisliuku.ar galima dar girlenenda plasmasine apvinioti ryskia raudona su raudonais varvekliais nukarusia. arba geltona ar auksine juostele pajuosti. o girlianda ant arkos as nieko nedaryciau, jokio lietucio nedeciau, gal tik sniegeliu papurksciau arbe baltu dar plunksneliu ikabinciau.. bet esme - kad ten nieko daugiau netruksta. gali buti ir taip. saunuole bonda tu gal tuos kaspinespius nuimk -cia dar syki paziurejus pamasciau aciuks del ant arkos - as galvoju ta melyna lietuti nuųimt, ir det vieotj jo balta
gal tikrai ju nereikai nes jis man toks perkrautas biski atrodo
o tu dek tada sidabrini lietuti- bet man pvz tai ten ir taip grazu. (as apie arka) kaip tik dabar madoj tos saltos kaledos kada vyrauja saltos spalvos. QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 11:13) o tu dek tada sidabrini lietuti- bet man pvz tai ten ir taip grazu. (as apie arka) kaip tik dabar madoj tos saltos kaledos kada vyrauja saltos spalvos. man ir ta melyna super
reikia pridėti balto ir pažiūrėti reikia ten jo ar ne
ir išvis mano nuomone geriausia kalėdinė puošyba - mirksinčios (arba ne) lepikės ps kaštoninė eglė super
gal kuri zinot, kur Kaune Shettelingas pasislepe?
Su Kalėdom visas!!!
mielas visai
Tranquility, ritperliukas Ačiū už pagyrimus
QUOTE(Vilke @ 2007 12 22, 18:43) gal kuri zinot, kur Kaune Shettelingas pasislepe? Aš berods mačiau juos šalia "A Klinika", vaistinė visą parą dirbą "Čemerys", na kur Žaliakalnio verslo centras yra. kad dar aiškiau tai netoli Prisikėlimo bažnyčios
[quote=bonda,2007 12 22, 10:50]
man tai grazu..melyna dabas as lauksiu patarimu konkorezine eglute -cia nzn -gal dar kazko reik? nereik??? ![]() As blizgucius sidabrinius apacioj butinai nuimciau.Is ko virsune?
Βοnda, gražios tavo eglutės, ir arka- man atrodo, kad galima ką dėti, galima ir taip palikti. Ant eglučių dėti į tarpus kokių karoliukų mėlynų ar perlinių ant tos kankrėžinės, ant kaštoninės- raudonų ar perlinių- arba nedėti nieko
bet jau mamos saunuoles tai sakes
Tai kalėdų maratonas, taip sakant, eina į pabaigą, tuoj reikės pradėti ruoštis Šv. Valentino dienai
Angelo delnuos užgims diena,
Tokia šviesi, prasminga ir giedra Kaip iki šiol nušvitus nebuvo niekada Arba nematė jos dar niekas tamsoje. SU NAUJAISIAIS
Sveikos, su atėjusiais Naujais
Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai Parodau ir aš savo floristiką
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27) Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai Parodau ir aš savo floristiką aciu man tai labai labai grazu as ir dejau nedaug blizgalu siemet QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 23:27) Sveikos, su atėjusiais Naujais Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai Parodau ir aš savo floristiką ![]() Eglute man
Sveikutės
Kaip gaila kad jūsų šitą nuostabią temutę užtikau tik po naujų, o tiek grožybių užmačiau Labai domiuosi gėlėmis, tačiau pati krapštinėti dar nelabai išdrįstu. Patirties stoka QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27) Jėtau koks grožis QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 03, 00:27) Sveikos, su atėjusiais Naujais Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai Parodau ir aš savo floristiką ![]() man tavo eglute super
Dzūke, kokia eglute grazi, fantastika
Ačiū merginos
QUOTE(ausryte @ 2008 01 03, 02:26) man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti Pagrindą susukau iš reklaminių laikraščių( tokių standesnių radau) ir priklijavau prie molinės lėkštutės, kad stabiliai stovėtų.Viską klijavau su karštais klijais. Tik vieną klaidą padariau QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 03, 10:28) Dekoratyvinės žolės QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27) Sveikos, su atėjusiais Naujais Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai Parodau ir aš savo floristiką Kaip gražu |