Ką galite pasakyti apie lopšelinukų "Zuikučių " auklėtoją Jurgą?
QUOTE(nep @ 2009 06 02, 18:43) Sio darzelio vedeja mane apreke, vos ne issityciojo, mazdaug ir ka tu man padarysiu, eiles sudarau as, darau ka noriu. Geriau pagalvojus, net nenoriu, kad vaikas lankytu ji kai tokia atmosfera. Dar vaikas paskui kentetu, kad gincyjausi, prasiau. Uzrasiau pries 1,8 men pries ejima, tada vietu "buvo". Atejau dabar, pasitikslint - vietu NERA, bet galbut, galbut dar atsiras, bet greiciausiai kad ne O sios panegirikos darzeliui juoka kelia. Grazesne ten tik zaidimu aikstele kieme - visame rajone supynes naujas vienodas state, pastate ir ten, juolab, kad pries kelis metus ten buvo atsitikusi nelaime. Viliuosi, kad aukletojos bent ten fainos. Gaila. darzelis taip arti namu, taip patogioj vietoj. as manau nebutina spresti apie darzeli pagal direktore ar vedeja...svarbiausia kad vaikui butu gera grupej ir tobuletu kiek imanoma maximaliai...lankom si darzeli jau 3 metai, direktore man irgi ne prie sirdies, bet grupej vaikai ir aukletojos tiek vaikui mano tiek ir man patinka, zinau, kad moko juos ten daug ko ir matau rezultatus, tuo ir dziaugiuos, o visa kita...direktore ar vedeja kuria savo "atmosfera" su kuria vaikai nesusiduria, tai kam del to sukti sau galva...cia tik mano nuomone
Manau kad taip. tai jeigu 100 nusprendei kad vaziuosi reikia susitarti vieta pakeliui kad tave galetu ikrati.
tai bus 2 masinas? parasik nikus
mums patinkantis darzelis
As irgi noriu i si darzeli
dal yra galinciu papaskoti apie grupes Debeseliai, Spalveles, saulute bei ju aukletojas?
|