Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėl mišinuko TUTTELI
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2
Lilija73
pakeitem mišinuka. dabar geriam tutteli, bet vaikas pradėjo vidurioti. gal reikėjo po truputi keisti, o aš iš karto daviau norma. gal turite nuomonė apie šita mišinį?
shrekiuke
mano draugių vaikai gėrė visą laiką ir nieko, mes labai atpilinėjom nuo jo, bet kaip sakė gyd. ne mišinuke esmė. Na viduriuoti ar gali? Klausk gydytojos, nes mysu panelė neviduriavo, bet jei tiktų šis mišinukas, būtų puiku, nes ir kaina gera ir pagal visą kitą, jis mūsų klimatui labiausiai tinka.
dilgelyti
As vaika maitinu savo pienuku, bet kai verdu grudu koses visada darau su tutteli misinuku. Ir atrodo viskas gerai smile.gif
Irinka mandarinka
nr 1 normaliai valge, o antro nenori ir viskas g.gif
evaj
Mes isbandem dauk misiniu ir vel gryzdavom prie tutelio. Maniskei buvo kieti viduriai, na nei vienas misinys nepadejo net tie bifidusai.
Seip esu girdejus kad nuo tutelio zaliai kakoja tai tada tipo jau negerai. O skistumas tai jai ne vandeneli varo tai tvatkoj. Tipo turi buti truputi skistoki pas leliukus viduriai. O manau kad geriau keist is kart o ne po truputi.
Fifux'e
QUOTE(Lilija73 @ 2007 12 17, 14:12)
pakeitem mišinuka. dabar geriam tutteli, bet vaikas  pradėjo vidurioti. gal reikėjo po truputi keisti, o aš iš karto daviau norma. gal turite nuomonė apie šita mišinį?
*

musu dukrai tetiko tuteli misinukas is visu megintu-vis viduriavo,net veme ar visai paragavus negere...vienur buna per daug gelezies,kitur kazko kito.tik va zinome,kad mums netinka maistas su daug gelezies.tad gali buti kad kazkokiu medziagu yra per daug ir vaikiuko organismas reaguoja ne kaip...
maze11
Aš nuo 2 mėnesių primaitinu tuteli mišinuku ir viskas gerai, vaikas labai noriai valgo. Buvom sugalvoje pabandyti kitą mišinuką, bet vėl grįžom prie tuteli. O ir kaina nesikandžioja smile.gif
egzigo
bandziau ir as ji duot kazkada,bet jis man kazko nepatiko schmoll.gif Kazkaip isputodavo labai ir dabar nelabai prisimenu ka tiksliai daktare sake,atrodo minejo,kad jis is tu "sunkiau virskinamu"
Renacita
Mano abu vaikai Tutteli gere, ir nei pilvu pute, nei viduriavo. Itariu, kai vaikai sveiki, tai ir misinukas bet koks tinka, o kai kas nors negerai, tai ir misinukas turi reiksmes.
egzigo
QUOTE(Renacita @ 2008 01 19, 20:00)
Mano abu vaikai Tutteli gere, ir nei pilvu pute, nei viduriavo. Itariu, kai vaikai sveiki, tai ir misinukas bet koks tinka, o kai kas nors negerai, tai ir misinukas turi reiksmes.
*

ne visiem vaikuciam viskas tinka.Mano mazei irgi teko ne viena paragaut ,kol savo atradom.Nesakau,kad jis blogas,tik gal netiko. mirksiukas.gif

ir dar.Prie naujo misinuko vaikucio organizmas pripranta per mazdaug 2 savaites.
tali3
Kai baigesi MP,dukriukui daviau Tutteli,jokio kito net nebandziau,manau kad tinka,nes ir viduriukai normalus,ir pilvukas neskaudejo,dabar greit reikes pereit i 2 Nr. tai nezinau kaip bus
Asta
Mano vaikinukas irgi Tutteli valgė. Pirkdavau Nr. 1,paskui Nr. 2 skystus. Jau buvo beveik metai, tai kažkaip iš parduotuvių prapuoles buvo Nr. 2 skystas. Nupirkau "miltukų". Tai va kad ir "Tuttelis" bet tik paragavo ir viskas, nepatiko jam...
Raiduke
mes ir tutteliu nesiskundziam.
Ziuikiene
Mes naudojam Tutteli ir mums jis geriausias is bandytu
rrence
mano sūnelis nuo 6 mėn. gerė tuteli ir viskas buvo gerai. o del kainos- yra brangių ir nieko gero, iš miltelių nesusiplaka-pasidaro neaiški tyrė. verysad.gif mano nuomonė - svarbu, kad tik šviežias mišinukas, tada viskas bus gerai. o kiekvieno vaikelio negalima lyginti, mes juk tokie skirtingi. žiūrėk brangus mišinukas netinka, o tuteli - pats tas! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mrs Freken Bok
maniske ilga laika gere, neblogas buvo, bet pakeitem i kita 4u.gif
Belina
QUOTE(Jaklina @ 2008 11 25, 00:40)
maniske ilga laika gere, neblogas buvo, bet pakeitem i kita  4u.gif
*

mes gerem aptamil, po to nestle, dabar tutteli, man jie visi niekuo rodos nesiskiria, vaikas visus vienodai geria ax.gif
karamele898
mums labai tiko skystas tutteli1 bet gaila jo jau nera prekyboj...dbr sausa meginam, na nieko, bet gan daznokai po jo valgyt nori
Delfija
QUOTE(karamele898 @ 2008 12 02, 17:15)
mums labai tiko skystas tutteli1 bet gaila jo jau nera prekyboj...dbr sausa meginam, na nieko, bet gan daznokai po jo valgyt nori
*

mes gerem HIPP. APTAMIL, bet visgi pasiliko prie tutteli, mum tinka... 4u.gif
ice-tee
QUOTE(karamele898 @ 2008 12 02, 15:15)
*

Justiniskiu maximoje yra skysto Tutteli1, pati neseniai pirkau. smile.gif
rimulia12
Mes gerem tuteli nuo 8.5 men. Mums jis tiko ir patiko thumbup.gif
Ernestyyte
as ir apie si misinuka nieko blogo pasakyti negaliu kai gime mazyle kiek galejau maitinau pati kai pienelis baiges tai teko misinelius duot tai pati pirma nusipirkom tutteli ir mums jis tiko ir patiko thumbup.gif
ligita33
mes naudojom Tutteli iki 1,5 metu. isbandem beveik visus kitus, taciau tik sitas pasitvirtino, tik sita tevalge ir nuo jo nieko blogo nesidare mirksiukas.gif
mamakarolina
Mano mažylė gėrė Tuteli mišinuką, nieko blogo apie ji negaliu paskayti, nei viduriavo, nei atpylinėjo, mums jis tiko ir patiko thumbup.gif
Donata87
o mums nuo tutteli misinuko atsirado dermatitas ant zanduku verysad.gif ir gyd sake kad sitas misinukas yra pats blogiausias is visu esamu nes jame maziausiai vertingu medziagu... unsure.gif
Rylo
Tinka mums tutteli kuo puikiausiai... auginau savo vyresneli su tutteli'u,dabar ir mazyli thumbup.gif
vaikiukas
Pirmaisiais menesiais daviau TUTELLI, gydytoja rekomendavo (kitoms kaip tik skaiciau, kad gydytojai nerekomendavo...). Viskas buvo gerai 1,5 men., po to pradejo laabai atpylineti ir skystai kakoti.
Mamyte :)
tikrai nuomone tik gera, mes gan ilgai ji naudojome ir tikrai viskas buvo ciki thumbup.gif
tik po to teko keisti i AR tipa misinuku, nes atpilinejo labai, o tuteli neturi tokio unsure.gif
Kagnė
Mes irgi bandem, bet mus pradejo berti verysad.gif
aistew
mes primais valgem similaka,o nuo jo budavo kieti viduriukai,po to pabandem tiuteli,jis kuo puikiausiai tiko,ir viduriukai susitvarke thumbup.gif
jurgulis777
O mums super jis tiko, labai lengvai ir greitai paruošiamas, jokių gumuliukų 4u.gif
vilijamar
mums jis taip pat tiko. Išbandėm visus mišinukus, bet nei vienas netiko verysad.gif Nuo visų išgirtų ir išreklamuotų mišinukų atpylinėdavo arba viduriuodavo, o kai pabandėm TUTTELI viskas susitvarkė thumbup.gif Dabar labai džiaugiamės ir jo į jokį kitą mišinuką tikrai nekeisim smile.gif
Horo
Mano mažiui irgi tik Tuttelio skonis įtinka, nes vis dar pagrindinis jo maistas MP, tik kartais vakare, jei per dieną daugiau pavargstu, pasinervinu ar pan. kurį laiką nebūna MP. Nuo Aptamil atpylinėjo, Hipp nė vienas iš mano vaikiukų negeria, todėl pabandžiau Tutteli ir jam patiko smile.gif Iš pradžių įtarimą kėlė nedidelė kaina, bet po to kruopščiai išnagrinėjus sudėtį, supratau, kad ji galima sakyti visiškai nesiskiria nuo kitų gamintojų gaminių. Tai ramia galva nusipirkau dar vieną dėžutę.
Milinga
Niekur nerandu skysto tutteli? g.gif
siroma
Mes taip pat pradejom gert si misinuka smile.gif Nors nuomoniu visokiu prisiskaiciau smile.gif Kol kas maziukas ji geria noriai ir kainyte gera smile.gif
*Grazina*
Mes db geriam TUTTELI mums labai tinka ir patinka,beto ir kaina prieinama thumbup.gif Isbandem daug visokiu,bet nei ant vieno nebuvo nei alergijos,nei atpilinejime,nei vemimo.. schmoll.gif
Leta*
Mes naudojom tik TUTELI, tiko kuo puikiaisiai, nei bere, nei viduriavo thumbup.gif ir kaina prieinama smile.gif
alinaaaa
nors mano vaikai jau misinuku nevalgo, isaugo is to amziaus biggrin.gif , bet kiek pamenu nei vienam tutteli netiko.
nerfis
mes irgi isbandem daug misinuku, vienu metu buvom apsistoje prie NAN, bet po kurio laiko ir to pradejo negerti, tuomet pabandem pati pigiausia TUTELI ir ka visai patiko mano mazei. Be to man tai vienintelis misinukas kuris nesmirda, nes visi kiti kuriuos gerem tai kvapas nekoks. O TUTELIO kvapas panasus i tikro pieno skonis irgi thumbup.gif mes patenkontos
In-Grid@
Mano maziukui netiko tutelis visiskai-atpylinedavo, viduriukai,tai skysti,tai kieti, nors vyresnis brolis tik tuteli pripazino.
lauruze28
mes esam isbande misineliu , nuo daugelio nan, semper aptamil atpildavo nespejus vaiko pakelt , fontanais varydavo , nuo semilaco kietejo viduriukai , kaip skau pigi preke nereiskia bloga , davem tutteli viskas kuo puikiausias valgom jau senai ir viskas ciki , kaip bus 2 nr bus matyt g.gif
buruliuke
Mes geriam Tuteli nuo pat gimimo,dabar jau antra numeri,tinka kuo puikiausiai thumbup.gif
Ende
Mano mažoji dabar serga, ir visai nenori valgyti. Kai atėjo gydytoja , papasakojau bėdą, sako-nupirk Tuttelį, šitą valgys. Akurat, valgo.
jurgytia
Mano vyresnėlis taip pat valgė Tuteli, bet mažius nevalgo. Tai jam perku Nestle Nan Ha2.
Iš tikrųjų Tutelis daug saldesnis už tą, kurį dabar valgom.
gegne2
Girdėjau, kad iš pradžių tei viduriukai suskystėja, bet po to atsistato
miix
Vyresneliui Tutteli netiko, viska isvemdavo lauk, baisiausiai pilvuka pusdavo, o mazaja iki siol MP maitinu bigsmile.gif Tikiuosi jai misiniu neprireiks smile.gif
Ende
Mano mažoji jau perėjo prie Tutteli2, viskas puiku thumbup.gif Valgo noriai, viduriukai geri... thumbup.gif
rapiki
Sveikos 4u.gif
kai baigesi MP pirmas misinukas buvo aptamil tai neprakakodavo nuo jo, tada bandem NAN nuo jo isbere doh.gif o kai pameginom Tutteli tai gerem dar iki dabar,jau gerem Tuteli3 bigsmile.gif
jotvirge
Kadangi MP jau nepakanka,tai kas antra maitinima duodu tutelio ir visai patinka mano zirniukui thumbup.gif
colicoli
Mes pradejom vartot, kai teko primaitint ir tiko , o dabar, kai pati nebemaitinu tai valgo tik tutteli misinuka ir viskas gerai, nei atpilinejimu nera nieko thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.