http://www.meskafonas.lt/
[B] Sveiki
http://www.meskafonas.lt/
Tikrai ka manot apie si telefoniuka? Ar jis tikrai reikalingas vaikiukams?
Nagi mamytes pasidalinkit savo nuomone
QUOTE(ugi @ 2007 12 19, 17:07) Čia nemažai išsakytos nuomonės http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry13504792
Mano nuomone, kad kol vaikai salia tevu, tai kam jiems tas telefonas, jau kai eis i kokia mokykla ir bus savarankiskesni, tai tada ir galima galvoti, o dabar kai jie visada salia, tai kam skambinti jei gali taip pasikalbeti. Juk kol kas vaiku vienu nepaliekam. Ane?
Tai mano ir panasi nuomone kam tas telefonas jei nuolat buna suauges salia, jei bus reikalas tada paskambins, o kai prades eiti i mokykla abejoju ar nores meskafono.
O mano nuomone tai geras daiktas ne vaikuciams o juos priziurinciom mociutem nes musu mociute sena ir nera jau ji tokia profe kuri nusimano naujovese ir jai labai geras daiktas susisiekti su mumis
Jep...mociutem geras daiktas
Ūgtelėję jie greitai lengvesnio naudojimo normaliais telefonais naudotis išmoksta, ir sms parašyti kai tik raideles pažįsta. Tik kaip žaisliuko nori to telefono.
O dėl močiučių tai čia super idėja
Laukiam kol pradės prekiauti ir kiti ryšio operatoriai (jei pradės). Pirksim močiutei, kuri prižiūri mūsų vaiką, nes ji mobiliako raudoną mygtuką visada per ilgai spaudžia, mobiliakas išsijungia, ir nervuokis paskui tada visą dieną
O eidami į mokyklą vaikai tokių plastmaskių tikrai nebenorės
Ne vaikam reikėjo šito telefono sukurti, o močiutėm
Galvojau, aš apie tą meškafoną, bet kad močiutei daiktas toks
mano leliui labi patinka reklama tai manau jam butu tik zaisliukas.manau visai nereikalingas nes buna su manim. o vyresnelis eina i mokykla tai sako negalvok as ne mazas koks kad nesiociausi meskafona. tai manau kad senukam cia tai
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 20, 00:30) Mano nuomone, kad kol vaikai salia tevu, tai kam jiems tas telefonas, jau kai eis i kokia mokykla ir bus savarankiskesni, tai tada ir galima galvoti, o dabar kai jie visada salia, tai kam skambinti jei gali taip pasikalbeti. Juk kol kas vaiku vienu nepaliekam. Ane? Iš tiesų, kai vaikas ūgtels, jam tas meškafonas tik juoką kels. Dabar vaikai tokie imlūs... QUOTE(Laivite @ 2007 12 20, 22:10) O mano nuomone tai geras daiktas ne vaikuciams o juos priziurinciom mociutem nes musu mociute sena ir nera jau ji tokia profe kuri nusimano naujovese ir jai labai geras daiktas susisiekti su mumis Ir dar tas meškafonas gali tarnauti kaip mobili auklė. Juk skambučiai tarp svų yra nemokami. Taigi, mamytė, gali padėti tą meškafoną prie leliuko ir viską girdės, ką jis veikia
Aš tai prieš tuos visokius meškafonus
QUOTE(miurdock @ 2008 01 14, 14:00) Tai ir teisingai QUOTE(clivija @ 2008 01 05, 10:20) mano leliui labi patinka reklama tai manau jam butu tik zaisliukas.manau visai nereikalingas nes buna su manim. o vyresnelis eina i mokykla tai sako negalvok as ne mazas koks kad nesiociausi meskafona. tai manau kad senukam cia tai Nu maniskiam lygiai taip pat.Mazasis vos tik prasidedavo reklama tiesiog prilipdavo prie teliko.Na o vyresnysis sako as nemazas vaikas.tai tiek
manau tas meskafonas nelabai reikalingas vaikuciam , nes patiems maziausiems tai kaip zaislas, o didesniems jau reikia tikro mobilaus telefono.
gi meskafonu zinuciu neparasysi , o vaikai daugiausiai taip bendrauja
Su močiutėmis gera idėja
Mano burbuliukas net nesidomi to meskafonu...geriau as jam ''Zirniuko'' prenumerata uzsakau .ir daugiau dziaugsmo mazyliui ir naudinga
QUOTE(vienaragiuke @ 2008 01 21, 17:51) Mano burbuliukas net nesidomi to meskafonu...geriau as jam ''Zirniuko'' prenumerata uzsakau .ir daugiau dziaugsmo mazyliui ir naudinga tie meskafonai vaikiukam net nedomina, tik muzika reklamine labai manajai labai patinka
Man nepatinka, kad šį telefoną galima įsigyti tik su sutartimi. Jei pardavintų tik aparatą, dar pagalvočiau...
O mano dukra turi meskafona ir labai patenkinta ir mums gerai kai nori pasiskambina is mokyklos, ji lanko priesmokykline grupe, lengvas,spalvingas, grazus ir grupeje vaikai kiti turi, manau kad nereikia taip neigiamai apie faina meskuti
kiek tas meskafonas kainuoja ir kokios pokalbiu kainos
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 17, 17:26) [B] Sveiki http://www.meskafonas.lt/ aš tai vertinu šitą daiktą tik tiek, kiek atsirado naujas žodis lietuvių kalboj - meškafonas. Man jis patinka, ir pati idėja patinka, ir tas kišimas reklamos patinka. Tačiau niekada jo nepirksiu. Gyvenime jis - nesąmonė. Leliukui aparato neduosi, o prakutusiam jau tokis daiktas - akmens amžius. Nesamonė kažkokia tas meškafonas
pritariu jums
o aš pritariu nuomonei, kad šitas aparatas geriausiai tinka bobulytėms, kuriom paprasti mobiliakai per sudėtingi. nes mažam vaikui toks daiktas nereikalingas, o paaugęs au norės 'rimto', nes bus ne lygis
as pritariu, mes patys nupirkome savo mergytei jai 4m suejo nesenai. Ji labai dziaugesi
turim mes meskafona, padovanojo Kaledu senis
Vaikam iki 8 metų išvis nepatartina mobiliaisiais naudotis. Elektromagnetinės bangos pavojingos.
cia man viena energetike sake kad pavojinga gyventi 9, 10, 11, 12 aukstuose, ten kazkokios bangos, deguonies trukumas
pavojinga ir liftu leistis, ką čia žinai, dar nutrūks kabeliai... pavojinga net iš lovos lipt, dar koją išsilauši... (tikrą nutikimą net žinau)... bet telefonu vis tiek nereikėtų piktnaudžiauti.
kur jau ten piktnaudziausi, kai mama 1 ar 2 katus paskambins?
Papildyta: nes kiek zinau pis radijuoja tik skambucio metu
Siaip as manau, kad tokio dalyko reikejo jau senokai. Tiek visokiu moedeliu atsirandanciu, tai ir toks ivairovei turetu but. Manu jis geras pensininkams ir vaikams, kurie neturi saiko siunciant zaidimus, skambinejant ar panasiai. Buna ir tokiu atveju kai vaikas 300lt per menesi saskaita tevam pristato, o jei su papildymais, tai vienai dienai
Trumpiau tariant- as uz
Niu nezinau gal kam ir nieko mes jau ji keitem 2 kartus ir vel vesim nes nera rysio sako ausytes
mes tai už
Mes jau trecia meskafona nuo Kaledu turim.Pirmas palaike menesi,antras 5 dienas,dabar trecia dave.Nesamone kazkokia.Nesinaudoja jis beveik,retai kada paskambina,kad is darzelio anksciau pasiimti.Neimciau daugiau
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 02 28, 14:00) Mes jau trecia meskafona nuo Kaledu turim.Pirmas palaike menesi,antras 5 dienas,dabar trecia dave.Nesamone kazkokia.Nesinaudoja jis beveik,retai kada paskambina,kad is darzelio anksciau pasiimti.Neimciau daugiau As vel vesiu keisti
O kaip dabar su tasi meškafonais? Ar turi jie paklausa, ar juos jau niekas nebeperka.Kainos tai krito iki 200-150 lt be sutarties.Matyt nieko gero tie mešššškafonai.
QUOTE(šlamutis @ 2008 09 10, 15:00) O kaip dabar su tasi meškafonais? Ar turi jie paklausa, ar juos jau niekas nebeperka.Kainos tai krito iki 200-150 lt be sutarties.Matyt nieko gero tie mešššškafonai. nematau logikos iš viso tokiam daikte. mažam vaikui telefono tikrai nereikia, o didesni perdaug gudrūs, kad jiems toks būtų įdomus. be to ir nelabai funkcionalus. |