Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Telefonas - Meškafonas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
mamyciukasm
[B] Sveiki 4u.gif Kaip žinote neseniai pasirodė labai linksmutis biggrin.gif telefoniukas - Meškafonas ax.gif Ar Jūsų vaikučiai turi šį telefoniuką, kaip jis Jums??? g.gif Kokie atsiliepimai??? rolleyes.gif

http://www.meskafonas.lt/
Pentarda
Tikrai ka manot apie si telefoniuka? Ar jis tikrai reikalingas vaikiukams? g.gif
ugi
Nagi mamytes pasidalinkit savo nuomone bigsmile.gif
Monse
QUOTE(ugi @ 2007 12 19, 17:07)
Nagi mamytes pasidalinkit savo nuomone bigsmile.gif
*

Čia nemažai išsakytos nuomonės mirksiukas.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry13504792
Gutjera
Mano nuomone, kad kol vaikai salia tevu, tai kam jiems tas telefonas, jau kai eis i kokia mokykla ir bus savarankiskesni, tai tada ir galima galvoti, o dabar kai jie visada salia, tai kam skambinti jei gali taip pasikalbeti. Juk kol kas vaiku vienu nepaliekam. Ane?
zvaigzdute23
Tai mano ir panasi nuomone kam tas telefonas jei nuolat buna suauges salia, jei bus reikalas tada paskambins, o kai prades eiti i mokykla abejoju ar nores meskafono.
Laivite
O mano nuomone tai geras daiktas ne vaikuciams o juos priziurinciom mociutem nes musu mociute sena ir nera jau ji tokia profe kuri nusimano naujovese ir jai labai geras daiktas susisiekti su mumis thumbup.gif
mamyciukasm
Jep...mociutem geras daiktas thumbup.gif
fishke
QUOTE(Laivite @ 2007 12 20, 22:10)
O mano nuomone tai geras daiktas ne vaikuciams o juos priziurinciom mociutem nes musu mociute sena ir nera jau ji tokia profe kuri nusimano naujovese ir jai labai geras daiktas susisiekti su mumis thumbup.gif
*

grynų gryniausia tiesa drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Filia
Ūgtelėję jie greitai lengvesnio naudojimo normaliais telefonais naudotis išmoksta, ir sms parašyti kai tik raideles pažįsta. Tik kaip žaisliuko nori to telefono.
O dėl močiučių tai čia super idėja thumbup.gif
Soul
Laukiam kol pradės prekiauti ir kiti ryšio operatoriai (jei pradės). Pirksim močiutei, kuri prižiūri mūsų vaiką, nes ji mobiliako raudoną mygtuką visada per ilgai spaudžia, mobiliakas išsijungia, ir nervuokis paskui tada visą dieną doh.gif .
O eidami į mokyklą vaikai tokių plastmaskių tikrai nebenorės blush2.gif .
shara
QUOTE(Filia @ 2007 12 22, 11:32)
Ūgtelėję jie greitai lengvesnio naudojimo normaliais telefonais naudotis išmoksta, ir sms parašyti kai tik raideles pažįsta. Tik kaip žaisliuko nori to telefono.
O dėl močiučių tai čia super idėja thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif daikciukas mociutem smile.gif
Ožiaragė
QUOTE(shara @ 2007 12 22, 15:10)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif daikciukas mociutem smile.gif
*

Mūsų močiutė būtent tokią dovaną ir gaus. Keturi mygtukai su keturiais iš anksto užprogramuotais žmonėmis - ir jokios painiavos, jokių nesuprantamų dalykėlių senam žmogui.
mamyciukasm
Ne vaikam reikėjo šito telefono sukurti, o močiutėm drinks_cheers.gif thumbup.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Meina
Galvojau, aš apie tą meškafoną, bet kad močiutei daiktas toks thumbup.gif ji pas mus mobiliakų visai nepripažįsta, tai ir neturi jokio telefono.. reiks dovanų nupirkti biggrin.gif ačiū už idėją biggrin.gif
clivija
mano leliui labi patinka reklama tai manau jam butu tik zaisliukas.manau visai nereikalingas nes buna su manim. o vyresnelis eina i mokykla tai sako negalvok as ne mazas koks kad nesiociausi meskafona. tai manau kad senukam cia tai thumbup.gif
Ivė
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 20, 00:30)
Mano nuomone, kad kol vaikai salia tevu, tai kam jiems tas telefonas, jau kai eis i kokia mokykla ir bus savarankiskesni, tai tada ir galima galvoti, o dabar kai jie visada salia, tai kam skambinti jei gali taip pasikalbeti. Juk kol kas vaiku vienu nepaliekam. Ane?
*

Iš tiesų, kai vaikas ūgtels, jam tas meškafonas tik juoką kels. Dabar vaikai tokie imlūs... rolleyes.gif Mano 5 metų vaikas žaidžia su kompu vaikiškus lavinamuosius žaidimus, minko pelę ir klaviatūrą kaip reikalas lotuliukas.gif O va, mano sesers pirmokė turi tikrą mobiliaką, kurį maigo geriau nei kai kurie suaugę laugh.gif Mes irgi, kai vaikiukui sukaks 6 - 7 metai, įtaisysim kokį nebrangų (ale plytą kokią) mobiliaką ir tegul susirašinėja nemokamomis sms su draugais, seneliais ir t.t.... thumbup.gif
QUOTE(Laivite @ 2007 12 20, 22:10)
*

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku, kad šitas meškafonas labiau tinka naudotis vyresnio amžiaus žmonėms, nes jiems visos tos naujovės (mobiliakai, kompiuteriai ir pan.) yra tamsus miškas doh.gif

Ir dar tas meškafonas gali tarnauti kaip mobili auklė. Juk skambučiai tarp svų yra nemokami. Taigi, mamytė, gali padėti tą meškafoną prie leliuko ir viską girdės, ką jis veikia rolleyes.gif thumbup.gif
Pangasija
QUOTE(Ivė @ 2008 01 07, 13:04)
Ir dar tas meškafonas gali tarnauti kaip mobili auklė. Juk skambučiai tarp svų yra nemokami. Taigi, mamytė, gali padėti tą meškafoną prie leliuko ir viską girdės, ką jis veikia rolleyes.gif  thumbup.gif
*

arba auklėms sekt vietoj diktofonų bigsmile.gif
Baltupyte
Aš tai prieš tuos visokius meškafonus doh.gif Užtenka ir taip šiais laikais elektromagnetinių bangų,o ypač ikimokyklinukams toks daiktas tikrai nereikalingas schmoll.gif
miurdock
vaj vaj, Meškafonas nesulaukia konkurentų

http://www.verslosavaite.lt/content/view/2200/1/
Ivė
QUOTE(miurdock @ 2008 01 14, 14:00)
vaj vaj, Meškafonas nesulaukia konkurentų

http://www.verslosavaite.lt/content/view/2200/1/
*

Tai ir teisingai mirksiukas.gif Dabar vaikai jau nuo 5-6 metų gali drąsisi naudotis normaliais telefonais - rasyt smsus (jei moka skaityri) ir skambinti. nupirkai kokia [plyta, krtele kokia pildyk ir tvarka thumbup.gif
Breira
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 30, 13:24)
Ne vaikam reikėjo šito telefono sukurti, o močiutėm  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif gera idėja drinks_cheers.gif
pukute m
QUOTE(clivija @ 2008 01 05, 10:20)
mano leliui labi patinka reklama tai manau jam butu tik zaisliukas.manau visai nereikalingas nes buna su manim. o vyresnelis eina i mokykla tai sako negalvok as ne mazas koks kad nesiociausi meskafona. tai manau kad senukam cia tai  thumbup.gif
*

Nu maniskiam lygiai taip pat.Mazasis vos tik prasidedavo reklama tiesiog prilipdavo prie teliko.Na o vyresnysis sako as nemazas vaikas.tai tiek
erikaaa
manau tas meskafonas nelabai reikalingas vaikuciam , nes patiems maziausiems tai kaip zaislas, o didesniems jau reikia tikro mobilaus telefono. g.gif
gi meskafonu zinuciu neparasysi , o vaikai daugiausiai taip bendrauja mirksiukas.gif
ATIDE
Su močiutėmis gera idėja biggrin.gif ale kad labiau ji tinkama gal proseneliams ax.gif seneliai juk dar pajėgūs naudotis mobiliaisiais mirksiukas.gif
vienaragiuke
Mano burbuliukas net nesidomi to meskafonu...geriau as jam ''Zirniuko'' prenumerata uzsakau .ir daugiau dziaugsmo mazyliui ir naudinga biggrin.gif o vyresniukes turi nokiukus senus ir joms gerai
erikaaa
QUOTE(vienaragiuke @ 2008 01 21, 17:51)
Mano burbuliukas net nesidomi to meskafonu...geriau as jam ''Zirniuko'' prenumerata uzsakau .ir daugiau dziaugsmo mazyliui ir naudinga biggrin.gif o vyresniukes turi nokiukus senus ir joms gerai
*

tie meskafonai vaikiukam net nedomina, tik muzika reklamine labai manajai labai patinka mirksiukas.gif
chameleonas
Man nepatinka, kad šį telefoną galima įsigyti tik su sutartimi. Jei pardavintų tik aparatą, dar pagalvočiau...
alabalabadudu
O mano dukra turi meskafona ir labai patenkinta ir mums gerai kai nori pasiskambina is mokyklos, ji lanko priesmokykline grupe, lengvas,spalvingas, grazus ir grupeje vaikai kiti turi, manau kad nereikia taip neigiamai apie faina meskuti 4u.gif smile.gif
erikaaa
kiek tas meskafonas kainuoja ir kokios pokalbiu kainos g.gif
naitas
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 17, 17:26)
[B] Sveiki  4u.gif  Kaip žinote neseniai pasirodė labai linksmutis  biggrin.gif  telefoniukas - Meškafonas  ax.gif  Ar Jūsų vaikučiai turi šį telefoniuką, kaip jis Jums??? g.gif  Kokie atsiliepimai??? rolleyes.gif

http://www.meskafonas.lt/
*

aš tai vertinu šitą daiktą tik tiek, kiek atsirado naujas žodis lietuvių kalboj - meškafonas. Man jis patinka, ir pati idėja patinka, ir tas kišimas reklamos patinka.

Tačiau niekada jo nepirksiu. Gyvenime jis - nesąmonė. Leliukui aparato neduosi, o prakutusiam jau tokis daiktas - akmens amžius.
Valedy
drinks_cheers.gif su naito nuomone drinks_cheers.gif
Nesamonė kažkokia tas meškafonas doh.gif
erikaaa
pritariu jums drinks_cheers.gif
insi
o aš pritariu nuomonei, kad šitas aparatas geriausiai tinka bobulytėms, kuriom paprasti mobiliakai per sudėtingi. nes mažam vaikui toks daiktas nereikalingas, o paaugęs au norės 'rimto', nes bus ne lygis rolleyes.gif
Donaldziukas
as pritariu, mes patys nupirkome savo mergytei jai 4m suejo nesenai. Ji labai dziaugesi thumbup.gif , ir mes galime bet kada su ja susisiekti thumbup.gif
salamandra72
turim mes meskafona, padovanojo Kaledu senis thumbup.gif , musu vaikis pirmokas, taip, nuo pradziu- 119 lt su sutartim, jei nori kad abonentinis butu 4 lt, jei planas 18 lt men. tai jis nemokamas, o be sutarties 600 doh.gif , siaip tai nors ir kompu siunciasi zaidimukus, zaidzia, ir technikos pasaulyje nardo, bet l. patenkintas meskafonu, dar ir dabar buna paskambina ir sako,va kalbu, draugai netiki kad tikras lotuliukas.gif , sako privilegija yra ta,kad ju nepavogs, o pavoges negales niekam kitam skambinti, tik ivestais 4 tel thumbup.gif , paaugliai tai turetu zinot, ir dar kaip sakot yra pasiklausymo funkcija vaikui nezinant ax.gif , yra sos skambutis, zinute, vaikui kas nors atsitikus .osiaip tei keturi tel koduoti tam kad nepriskambintu jokiem kitiem neaiskiem abonentam thumbup.gif
Pliukšt
Vaikam iki 8 metų išvis nepatartina mobiliaisiais naudotis. Elektromagnetinės bangos pavojingos.
salamandra72
cia man viena energetike sake kad pavojinga gyventi 9, 10, 11, 12 aukstuose, ten kazkokios bangos, deguonies trukumas lotuliukas.gif daug kas pavojinga mirksiukas.gif o labiausiai - gyventi lotuliukas.gif ,o jau nuo 9 metu tai galima? ir mum suaugusiem dar ilgametis poveikis neistirtas g.gif
Pliukšt
pavojinga ir liftu leistis, ką čia žinai, dar nutrūks kabeliai... pavojinga net iš lovos lipt, dar koją išsilauši... (tikrą nutikimą net žinau)... bet telefonu vis tiek nereikėtų piktnaudžiauti.
salamandra72
kur jau ten piktnaudziausi, kai mama 1 ar 2 katus paskambins? ax.gif
Papildyta:
nes kiek zinau pis radijuoja tik skambucio metu ax.gif
*TikTau*
Siaip as manau, kad tokio dalyko reikejo jau senokai. Tiek visokiu moedeliu atsirandanciu, tai ir toks ivairovei turetu but. Manu jis geras pensininkams ir vaikams, kurie neturi saiko siunciant zaidimus, skambinejant ar panasiai. Buna ir tokiu atveju kai vaikas 300lt per menesi saskaita tevam pristato, o jei su papildymais, tai vienai dienai doh.gif , o kai reik, kad paskambintu, teisinasi, kad saskaitoj pinogeliu ner ...juk nepriskambinsi keturiais nr per daug. ir kaip kazkas sake - nepavogs.

Trumpiau tariant- as uz thumbup.gif
Donaldziukas
Niu nezinau gal kam ir nieko mes jau ji keitem 2 kartus ir vel vesim nes nera rysio sako ausytes doh.gif . Mes jau pradedame pykti, o mergaite tikrai mazai naudojas nebent kur isvaziuoja.
manilla
mes tai už thumbup.gif thumbup.gif manajam tai labai patinka smile.gif paskambina kam nori,nereikia prasyt mūsų mob.Mes ėmėm su sutartim,su manim ir vyru jis kalba nemokamai, seneliai jam paskambina patys tai jam labai smagu.Aš manau,kol manasis nepažįsta nei skaičių,nei raidžių tai meškafonas pats tas thumbup.gif O kas dėl senų nokiukų,tai man atrodo mokykloj jos yra žemesnis lygis,nei meškafonas blush2.gif

ŠOKOLADĖ9
Mes jau trecia meskafona nuo Kaledu turim.Pirmas palaike menesi,antras 5 dienas,dabar trecia dave.Nesamone kazkokia.Nesinaudoja jis beveik,retai kada paskambina,kad is darzelio anksciau pasiimti.Neimciau daugiau schmoll.gif
Donaldziukas
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 02 28, 14:00)
Mes jau trecia meskafona nuo Kaledu turim.Pirmas palaike menesi,antras 5 dienas,dabar trecia dave.Nesamone kazkokia.Nesinaudoja jis beveik,retai kada paskambina,kad is darzelio anksciau pasiimti.Neimciau daugiau schmoll.gif
*

As vel vesiu keisti doh.gif mane jau pygdo, mokam pinigelius o telefonai ssssssss........ Tors butu geri, butum geriau gal normalu paeme g.gif
šlamutis
O kaip dabar su tasi meškafonais? Ar turi jie paklausa, ar juos jau niekas nebeperka.Kainos tai krito iki 200-150 lt be sutarties.Matyt nieko gero tie mešššškafonai. smile.gif
sena niekšė
QUOTE(šlamutis @ 2008 09 10, 15:00)
O kaip dabar su tasi meškafonais? Ar turi jie paklausa, ar juos jau niekas nebeperka.Kainos tai krito iki 200-150 lt be sutarties.Matyt nieko gero tie mešššškafonai. smile.gif
*

nematau logikos iš viso tokiam daikte. mažam vaikui telefono tikrai nereikia, o didesni perdaug gudrūs, kad jiems toks būtų įdomus. be to ir nelabai funkcionalus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.