Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antakalnis: Pušaitė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
uzklydusi
Bistrycios gatveje yra"Pusaite" wink.gif as ji nusiziurejau ir uzrasiau savo pupa.praitais metais viska is pagrindu keite:langus,vamzdynus.....ten ena mano puseseres vaikai(pametinukai)ji labai gerai apie ji atsiliepe.ten dar yra daug visokiu papildomu uzsiemimu(turbut dabar visuose darzeliuose taip g.gif )pvz.anglu pamokeles 20 lt men.sokiu ar Penikio muzikos grupes nezinau kiek g.gif
lauma
Vaikas lankė "Pušaitę": užsirašėm prieš 2 metus, kad pakliūt - reikėjo mokėti "koridoriaus remontui" 400lt, po to kas men. rinkliavos, grupę remontavom, kilimus, visokias priemones pirkom. dirba nuo 7-17:30, bet 7 ryto gyvos dūsios nerasi. nekritikuočiau jei nebūtume išsikraustę į kitą rajoną į"Justinuką" priėmė metų vidury ir be jokių priedų, darželis daug geriau susitvarkęs , rinkliavų 10k. mažiau, dirba nuo 6-18:30!!!
Jūratės gatvėj darželis toli nuo stotelių, privažiuot patogu tik su mašina.
"Naminukas " gerai jei iš anksto užsirašėt, priemokų neima, tik po vieną amžiaus grupę todėl neguminis, nebus vietų - neikišit.
papildomos pamokėlės anglų, šokiai ar dainavimas yra beveik visur už papildomą mokestį.
Reklamiste
Mes kai rinkomes is darzeliu Antakalnyje pirmiausia ziurejom, kad butu lopselis, nes planavom mazaja leisti anksciau 3 m. Buvom Pusaitej Bistrycios g., tai ten ponia direktore firminiu kostiumeliu pradejo giedoti apie eiles ir ziurejo i mus didelemis akimis, kuriose maciau, kaip sukosi $$$$... Kolege ten vede vaika, tai itaise tik uz kysi 400 lt ir dar pastoviai nesdavo remontui, dovanoms ir pan. Aisku, darzelis isciustintas. Nusispjoviau ir nuvedziau i artimiausia - Voveraite Jurates g. truputi apsepes, bet grupes gana jaukios, aukletojos nieko. Privalumas: turi savo katiline, todel gali sildyti kada reikia ir kiek reikia. Kadangi toliau nuo gatviu ir stoteliu, tai rami ir svari aplinka, didelis kiemas. Abi mano mergos eina. Maziuku grupeje tik 6-8 vaikai buna, o dideli irgi nedaug - 15 (ankstesniam darzely Zirmunuose buvo 24!) Ir papildomi bureliai yra: anglu, sokiu, muzikos.
uzklydusi
gakl kas dar galetumet apie siuos darzelius sviezesniu naujienu pasakyt? g.gif nes as uzrasius mergina i pusaite,bet jau issigandau jusu parasytu postu blink.gif mad.gif tiesa mergina zadu pradet pratint nuo 1,5 metu g.gif kur tokius mazucius priima? sad.gif
dar idomumo delei gal kas zino kaina Liubartienes darzelio? g.gif rolleyes.gif
ursule
as pati uzaugau Pusaiteje, ir ta pati vedeja buvo, fui, nekokia, kaip fifa sedi, ir tikrai laukia, kysio. kaimyne pirko lovyte uz 500, kur keli vaikai gali miegoti, bet mes eisim, nes prie pat gyvenam, o tik pabando nepriimti, dar yra toks istatymas, kad pagal gyvenamaja vieta priklauso, nu tada as netylesiu,
daivutele
O gal zinot kokia Pusaites vedejos pavarde? Nes mano tevai turejo karcios patirties su tuo darzeliu (aisku, pries daug metu). Bande mane leisti i lopselio grupe, bet kai pora kartu uzpakali nuplove saltu vandeniu, itaise plauciu uzdegima. Tevai buvo priversti staigiai atsisakyti tokiu "atrakcionu" ir ieskoti kitos iseities. Taciau vedeja neuztenka, kad reketavo, kol lankiau lopseli, tevukui nedave ramybes ir toliau (jis tuo metu uzeme atsakingas pareigas). Tai tevukas po siai dienai ja kuo puikiausiai prisimena. Na bet tikiuosi per tiek metu vedeja jau turejo pasikeisti.. Gal tas darzelis pritraukia panasaus budo zmones smile.gif javascript:emoticon(':)')
O as vis nerimstu su Atzalele: gal kas lanko? Mums sis darzelis kaip ir butu patogiausias, taciau vedeja man pasirode per daug indiferentiska...Aciu
smilie
Mytė
Visai neseniai tame darželyje įvyko rokiruotė: viena iš vyr. auklėtojų tapo direktore, o pati direktorė - vyr.auklėtoja. Tas pats, tik šiek tiek kitaip...
ursule
PUSAITEJE TA PATI DIRIKE, KAIP IR PRIES 25 METUS, NES AS TEN VAIKSCIOJAU, SLYKSTI BOBA.
Liuduk
QUOTE(ursule @ 2004 12 30, 00:04)
as pati uzaugau Pusaiteje, ir ta pati vedeja buvo, fui, nekokia, kaip fifa sedi, ir tikrai laukia, kysio. kaimyne pirko lovyte uz 500, kur keli vaikai gali miegoti, bet mes eisim, nes prie pat gyvenam, o tik pabando nepriimti, dar yra toks istatymas, kad pagal gyvenamaja vieta priklauso, nu tada as netylesiu,
*

As irgi uzrasiau savo i Pusaite. Noreciau nuo 1.5 metu leisti, tai ji mane bande itikint, kad tik nuo 2 m priima. Tai sakau,vistiek uzrasykit, o ateis laikas, ziuresim. Sutiko "gerai, paziuresim" cool.gif blink.gif $$$$

Taip pat buvau "Spindulelyje" (kur vaikams, turintiems problemu su akytem), tai vedeja tikino, kad priima tik pagal siuntima nuo gydytojo.

Ursule, o kurioj gatvej tu gyveni? wink_3.gif Mes nuo vasaros-rudens gyvensim Grybo g.
inkava
QUOTE(Liuduk @ 2005 01 05, 15:09)
As irgi uzrasiau savo i Pusaite. Noreciau nuo 1.5 metu leisti, tai ji mane bande itikint, kad tik nuo 2 m priima. Tai sakau,vistiek uzrasykit, o ateis laikas, ziuresim. Sutiko "gerai, paziuresim" cool.gif  blink.gif $$$$

Mes nuo vasaros-rudens gyvensim Grybo g.
*

as ir i "Pusaite" ketinu uzrasyti ax.gif . nes kaip ir tu nuo vasaros- rudens gyvensiu Grybo g. smile.gif

o sakykit, prasymas rasomas darzelyje ar galima "laisva forma" parasius nunesti? doh.gif
ursule
mes irgi i pusate uzsirasem, prasymas laisva forma. tik kada eisim nezinia, labai jau mazas nuo 1.4m.
wanagute
nu va dabar savo grazuole pradejau ten vest. tiesa sakant kol kas patenkinta, ikyriai klausinejau aukletojos ka reikia atnest-na pvz tualetinio popieriaus ar kazka bet jin pasiule nusiramint nes nieko nereikia. kiek zinau kituose darzeliuose tai net savo saukstus reikia atsinest...
o kas link direktores, tai net nezinau kaip ten su kysiais, mes tai kazkaip stebuklingai ta vaika ikisom-zyzem zyzem zyzem ir iszyzem. ir net be isankstinio uzsirasymo... o grupe maza, gal tik 11 vaiku, bet pastoviai gal tik koki 6 buna.
mergina
Mano irgi abu vaikai ta darzeli lanke vienas dar lanko ir noriu pasakyti, kad niekas musu nereketavo , dirba nuo 7 iki 18,30.Pati septintai atvedu ir puse septyniu vakare pasiimu.Aukletojos musu labai geros, abu vaikai eina su noru ir tikrai jokiu nesusipratimu nebuvo.Mums drauge rekomendavo ir esam jai labai dekingi.Net keista skaityti kitu mamyciu atsiliepimus
Beje jis mums nepriklauso pagal gyvenamaja vieta biggrin.gif
Avita
Del lankymo laiko,tai bendradarbe i Pusaite nuvesdavo vaika gerokai pries 7, vaikas budavo pats pirmas, bet aukletoja jau tikrai visada budavo....
Laukiame dar atsiliepimu apie Pusaite,nes galvojam kuri darzeli rinktis... Ar Pusaite, ar Naminuka, ar ta Zolyno g. pabaigoje?
Milana
Buvom siandien su kaimyne uzrasyt savo mazuosius. Dirike, tai tikrai fifa ax.gif , bet ar kad mes buvom dviese ar dar delko tai , - finansavimo neprase. Del vietu sake bus matyt (mes seip ne aplinkiniai gyventojai), "uzeikit pasidometi" Bet mus i knyga uzrase g.gif
tatanka
idomu kaip ten dabar.. g.gif
pati lankiau ta darzeli.. tai problemos tikrai buvo nemazos su direktore.. ji gal aukas pati sau pasirenka? tik pagal ka jas renkasi? g.gif
siaip tai mano sesuo irgi pirkti lovyte uz 500 Lt turejo kad vaikai papultu i ta darzeli..nors jis priklauso ir pagal gyvenamaja vieta.. blink.gif
Merlote
Šiandien buvome tame darželyje pas vedėją, sesers vaiką norėjome užrašyti. Na fifa tai nebloga, tikrai ir ryškiai kyšio laukia, nors tiesa, apie tai neužsiminė. Nėra vietų ir vsio. Galvoju gal saviškį jau reikėtų užrašyti, nors jam tik 10 mėn, bet užtai arti namų bus kai jau ateis laikas lankyti... Nors dar renkuosi (jau dabar doh.gif )
Liuduk
QUOTE(Merlote @ 2005 08 17, 21:59)
Šiandien buvome tame darželyje pas vedėją, sesers vaiką norėjome užrašyti. Na fifa tai nebloga, tikrai ir ryškiai kyšio laukia, nors tiesa, apie tai neužsiminė. Nėra vietų ir vsio. Galvoju gal saviškį jau reikėtų užrašyti, nors jam tik 10 mėn, bet užtai arti namų bus kai jau ateis laikas lankyti... Nors dar renkuosi (jau dabar  doh.gif )
*

As savo dukra uzrasiau i si darzeli, kai jai buvo 1.5 men. Skambinau sia savaite, tai sake, kad siais metais priimami vaikai gime 2003m. O mes norejom siemet, bet dukryte 2004 gimimo, tai pasake, kad tikrai ne. Perkele mus i ikitu metu sarasa. Paziuresim, ka saklys kitais metais. tegu tik pasako, kad nera vietu, kai vaikas vos ne pries 3 metus bus irasytas doh.gif
tatanka
QUOTE(Liuduk @ 2005 08 19, 11:16)
As savo dukra uzrasiau i si darzeli, kai jai buvo 1.5 men. Skambinau sia savaite, tai sake, kad siais metais priimami vaikai gime 2003m. O mes norejom siemet, bet dukryte 2004 gimimo, tai pasake, kad tikrai ne. Perkele mus i ikitu metu sarasa. Paziuresim, ka saklys kitais metais. tegu tik pasako, kad nera vietu, kai vaikas vos ne pries 3 metus bus irasytas  doh.gif
*

schmoll.gif siaubas!..nesamone kazkokia..! doh.gif
Lamborgini
QUOTE(Avita @ 2005 05 27, 09:43)
ar ta Zolyno g. pabaigoje?
*

o kaip tas darželis vadinasi? labai jau gražioj vietoj jis? ar kas turi žinių apie jį?
Lamborgini
QUOTE(Merlote @ 2005 08 17, 21:59)
Šiandien buvome tame darželyje pas vedėją, sesers vaiką norėjome užrašyti. Na fifa tai nebloga, tikrai ir ryškiai kyšio laukia, nors tiesa, apie tai neužsiminė. Nėra vietų ir vsio. Galvoju gal saviškį jau reikėtų užrašyti, nors jam tik 10 mėn, bet užtai arti namų bus kai jau ateis laikas lankyti... Nors dar renkuosi (jau dabar  doh.gif )
*

aš tai profanė šiame reikale, su darželiais.
o tai kyšis vėdėjai į kišenę eina, ar į kokį tais darželio rėmimo fondą? nes jei į kišenę, tai joklmn, reik kažką keist.
tatanka
QUOTE(Lamborgini @ 2005 08 27, 14:33)
o kaip tas darželis vadinasi? labai jau gražioj vietoj jis? ar kas turi žinių apie jį?
*

ten man rodos savaitinis darzelis.. g.gif dabar net nepamenu.. nes ten salia yra vaiku namai ir kudikiu namai.. cry.gif
chaki
pradejom nuo rugsejo vaiskciot sicia: aukletojos ir auklyte nuostabios thumbup.gif

o va, direktore - viskas tiesa, kas kitu mamku parasyta anksciau. kol kysio tikejos pora dienu sypsojos, bet supratus, kad jo nesiruosiam nes schmoll.gif , bematant tiesiog akyse apsiniauke blink.gif ir likes bendravimas, reikalu tvarkymas ju vyksta per sukastus (jos) dantis: panasu, kad gailisi, kad mes (tokie jai nepelningi) cia patekom blink.gif g.gif
kauke2
Pries kelis metus Pusaiteje dirbo vyr. aukletoja Jolanta. Jei atsirastu mamu kurios savo vaikucius vede i jos grupe - prasau parasykit man asmenine zinute - turiu klausimu. Busiu dekinga.........
Avita
Kauke, o ten kas nors negerei buvo su ta Jolanta?
kauke2
QUOTE(Avita @ 2005 11 03, 15:01)
Kauke, o ten kas nors negerei buvo su ta Jolanta?
*

Butent ir yra tas, kad as pati noriu apie ja suzinoti kuo daugiau, del to ir ieskau mamu, kuriu vaikai buvo jos aukletiniai.....
chaki
Mamyciu vedanciu i Pusaite vaikucius (mazdaug 5m. amziaus) demesiui:

Kadangi ir mano mazius cia eina, 11.24 maciau, kaip viena aukletoja (vyresnio amziaus, trumpais plaukais) visa perbalus, su savim kalbedama bego ieskoti pabegusiu vaiku. I mano klausima, kas nutiko, ji neatsake. Bet jau po keleto min. sutikau ja gryztancia su dviem apie 4-5m. mergaitemis, kurios buvo nuejusios net iki Minimos. Idomiausia, kad jos dingo tuo metu, kai vaikai lauke zaide, o pasigedo ju tik gryze i grupe.
Bet dar idomesnis faktas: si aukletoja, matyt bijodama, kad kas nepamatytu (direktore, teveliai, kt.), tas mergaites parsivede ne pro paradinius vartus, bet pro plysy tvoroje. Keistas auklejimas g.gif : vaikai zinojo isejima pro vartus, dabar zinos ir pro plysy.
Tad speju, kad mergaiciu teveliai nebuvo informuoti, o taip nutylet - neteisinga.
Deja nezinau aukletojos v.pavardes, o mergaites buvo aprengtos:
1. roziniu paltuku su kailiukais ir visa rozine smile.gif
2. zalsvai, salotine, tik kelnes - violetines.

Avita
Chaki,o ar jums patinka sis darzelis?
chaki
man tai patinka smile.gif , bet mano vaikui ne verysad.gif
Jungo
O kodel vaikui nepatinka? Gal aukletojos blogos?
chaki
lyg ir neblogos, bet manau mazokai skiria demesio vaikui. kartais atrodo, kad joms svarbiau pateikti ir i islaikyti nepriekaistinga-pavyzdine aplinka. pvz.: vaikams neleidziama vaziuot masynyte zaislu lentyna, girdi: "o kas paskui dazys!?"...
nepastebejau ir kartu zaidimu, uzsiemimu: atvedei vaika, paleidai ir tegu buna pagal grafika...
labiausiai sokiravo faktas, kai viena naujai atvesta mergaite sededavo viena pasodinta uz stalo, nes jai buvo nedrasu baisu. o aukletojos net nebande jos ijungt i zaidima su vaikais. tuo lab, kad karta man uzejus ir pakvietus mergaite isijungti i zaidima su balionu, ji tuoj pat isitrauke ir net savo lele patikejo pasaugot...
ir t.t.
Jungo
Nu jo... po tokiu bajeriu tikrai nebenoriu savo dukrytes i si darzeli vesti:(
Gi svarbiausia, kad su vaiku uzsiimtu, mokintu bendrauti ir pan.
kosmaras! Nu koki gi darzeli vesti sad.gif(
Avita
Chaki,negasdink verysad.gif As jau buvau tvirtai apsisprendusi saviski leisti ten,o dabar vel "susimeciau"... Ar taviskis lanko grupe,kuri suformuota nuo rudens (2-metinuku)?
chaki
oi tikrai nenoriu. sorry
siaip labai ir nuo vaiko priklauso: jei jis lengvai bendraujantis, nebaikstus,- gal ir problemu nebus. musu grupej kiti vaikai visai isivaziave, gal porai - sunkiau.
o ir aukletoju visokiu yr. Ir maniskes man is pradziu labai patiko. Po to, - nelabai, bet tik viena is ju.
Bet juk visiems neitiksi.

siaip darzelis grazus, tvarkingas. du kartus i savaite buna muzikos pamokeles pas muzike, kas dziugina. ir kartais sportuot eina.
Avita
Chaki, o tavo vaiko grupeje Liutauro nera? ax.gif
ursule
QUOTE(Avita @ 2006 02 06, 12:01)
Chaki,negasdink verysad.gif  As jau buvau tvirtai apsisprendusi saviski leisti ten,o dabar vel "susimeciau"... Ar taviskis lanko grupe,kuri suformuota nuo rudens (2-metinuku)?
*

mamos, as jau nebesuprantu, maniske eis i si darzeli nuo rugesjo kai jai bus 2.4,,,vedeja aiskino kad anksciau priimti negali, nes tik tada bus formuojama nauja grupe , gimusiems 2004-tai kaip yra g.gif
Avita
Ursule,
Kaip suprantu, i pusaites lopselio grupe priima vaikus nuo 2 metu. Grupes formuoja rudeni, pagal metus. Pernai priime 2003 gimimo, si rudeni 2004 gimimo. Ir jiems nesvarbu,kad 2 metai jums jau suejo pries 4 men (jei vaikas gimes 2004 balandi ar geguze), ar tik sueis (pvz gimes 2004 lapkriti ar gruodi).
ursule
o jus manot, kad ten nera vaiku,. kuriems dabra 1.6 smile.gif, as nezinau, bet manau, kad yra
Avita
Gal ir yra ax.gif Bet matyt papuolusiu "atskiru" susitarimu g.gif
ursule
gal irgi kaip mes ruosiasi nuo rugsejo pradeti eit, gimusieji 2004:), busim draugai:)
Lamborgini
sveikos,
susimaliau, tai jei mano sūnui rudenį bus tik 1.4mėn, tai jo nepriims į rudeninę grupę šiais metais?
ursule
QUOTE(Lamborgini @ 2006 03 14, 13:13)
sveikos,
susimaliau, tai jei mano sūnui rudenį bus tik 1.4mėn, tai jo nepriims į rudeninę grupę šiais metais?
*

tai taip iseina, nes mes gime 2004 05 05, ir musu neprieme, jus nueikit ir paklauskit, labai idomu ka pasakys-laukiam ziniu 4u.gif
valeri1979
Norečiau, aipe pušaitės direktorę pakalbėti ax.gif

Kai ateini pas ja, pirmiausiai ištraukia tokį didžiuuuuuulį žurnala, žiūri į jį ir dėjoja verysad.gif kiek daug vaikų prisirašę,sako: užrašysiu Jūsų vaiką, bet gal ir nebus vietų schmoll.gif . Dar parekomenduoja i kitus darželius nueiti,gal tenai prijims... g.gif
Bet viska suprantantis teveliai ateina po savaitelės ir sutvarko viską labai gražiai : cool.gif lotuliukas: Ir tada viskas thumbup.gif drinks_cheers.gif -Jusu vaikas jau garantuotai lanko ši darželį bigsmile.gif
Lamborgini
QUOTE(ursule @ 2006 03 19, 21:50)
tai taip iseina, nes mes gime 2004 05 05, ir musu neprieme, jus nueikit ir paklauskit, labai idomu ka pasakys-laukiam ziniu 4u.gif
*

Pradedu abejot ar leist taip anksti (1.4m) į daržą. Bet gegužę eisiu klaust, pranešiu kaip bus. Manau jai man atsakys, vyrą nusiųsiu smile.gif.
Avita
Lamborgini, kiek suprantu,tai 2005 metu gimimo priimami bus tik nuo kito rudens.

Lamborgini
QUOTE(Avita @ 2006 03 22, 15:05)
Lamborgini, kiek suprantu,tai 2005 metu gimimo priimami bus tik nuo kito rudens.
*

Jūs teisios, grupės formuojamos rudenį ir į lopšelius priima vaikus nuo 2m.
elia
QUOTE(ursule @ 2006 03 02, 12:58)
mamos, as jau nebesuprantu, maniske eis i si darzeli nuo  rugesjo kai jai bus 2.4,,,vedeja aiskino kad anksciau priimti negali, nes tik tada bus formuojama nauja grupe , gimusiems 2004-tai kaip yra g.gif
*

nu taip, maniškiui bus 1m.8mėn. g.gif jis 2004m. ruodį gimęs, bet nežinau ar leisiu aš jį išvis ir ar čia, nors jau užrašėm, ėjo vyras (su vyrais ji geriau bendrauja mirksiukas.gif ), tai ji sako, daug prisirašo, o paskui neateina, klausė, ar tikrai ateisim mirksiukas.gif
man kažkaip nelabai šitas darželis, nė vieno gero atsiliepimo unsure.gif na ir kas, kad ten suremontuota, gražu, bet jei auklėtojos nekokios, tai nieko gero schmoll.gif

ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų.. o šiaip tai šis darželis be lopšelio, kažin kaip jis čia išvis tvarkosi su tokiais mažiukais g.gif nes mums pareiškė, kad vaikas būtų be pamperso, be soskės, pats valgytų ir t.t. g.gif
LT saulele
QUOTE(elia @ 2006 03 24, 17:56)
ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų..
*

Kai užrašinėjau saviškį į "Naminuką", tai direktorė sakė, kad nėra jau taip labai Antakalnyje perkrauti darželiai, dar nevisada visas grupes ir surenka ax.gif , nes prisirašiusių sąrašas dar nereiškia, kad visi ir ateina.
zoro
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 03 26, 17:17)
Kai užrašinėjau saviškį į "Naminuką", tai direktorė sakė, kad nėra jau taip labai Antakalnyje perkrauti darželiai, dar nevisada visas grupes ir surenka  ax.gif , nes prisirašiusių sąrašas dar nereiškia, kad visi ir ateina.
*

O taviskis i Naminuka jau eina? Jei ne, nuo kada lankys?
ursule
QUOTE(elia @ 2006 03 24, 17:56)

ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų.. o šiaip tai šis darželis be lopšelio, kažin kaip jis čia išvis tvarkosi su tokiais mažiukais g.gif nes mums pareiškė, kad vaikas būtų be pamperso, be soskės, pats valgytų ir t.t.  g.gif
*

neeeee, ten yra lopselis, ir i ji priima nuo 2m. bet tada nesuprantu -jei grupes formuojamos nuo 09 10, tai vaikas gimes pvz--sausi, i darzeli nueis kai jam bus 2.9--TAI JIS VARGSAS NEPARAGAUS LOPSELIO SKONIO-KAZKAS NETAIP
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.