Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antakalnis: Voveraitė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Reklamiste
O gal kas nors veda savo vaikucius i Voveraite?
Maja
QUOTE (Reklamiste @ 2004 10 25, 07:11)
O gal kas nors veda savo vaikucius i Voveraite?

Aš. Puikus darželis, energinga vedėja, todėl yra tvarka. Ir vienas didelis pliusas - sava katilinė. Jie šildosi kada tik nori...
Na o auklėtoją tai rinkčiausi, negaliu pasakyt, kad visos patinka.
daivutele
O kurioje vietoje Voveraite yra?
uzklydusi
Jurates gatveje.arciau kariu kapiniu rolleyes.gif
Reklamiste
QUOTE (Maja @ 2004 10 30, 21:29)
Aš. Puikus darželis, energinga vedėja, todėl yra tvarka. Ir vienas didelis pliusas - sava katilinė. Jie šildosi kada tik nori...

Tai as irgi, net 2 vaikus smile.gif Galeciau ivertinti kokias 4 aukletojas wink.gif Bet dar neteko susipazinti su tom, kurios ziuri vaikus nuo 3 m., rekomendacijos butu ne pro sali...
Maja
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 11:33)
QUOTE (Maja @ 2004 10 30, 21:29)

Tai as irgi, net 2 vaikus smile.gif Galeciau ivertinti kokias 4 aukletojas wink.gif Bet dar neteko susipazinti su tom, kurios ziuri vaikus nuo 3 m., rekomendacijos butu ne pro sali...

Tai kad jos dirba su tais pačiais vaikais iki mokyklos, todėl kiekvienais metais vis kitos pradeda dirbti su trimečiais. Man taip pat aktualu, kas dirbs nuo rudens su trimečiais...Buvau ekskursijoj pas dvi auklėtojas, kurios dabar turi vaikus 2.5, nelabai patiko, tad gal palauksiu rudens...Žada Vilija išleisti šiemet vaikus į mokyklą...
Song
Cia tai naujiena blink.gif Rytoj nuvesiu vaika i darza ir paklausiu smile.gif
Mes lankom Voveraite ir esam labai patenkinti. Darzelinuku amziui galiu parekomenduoti aukletoja Rima thumbup.gif , vaikus i mokykla turetu isleisti ne ateinanti, o dar sekanti rugseji. Nemaniau, kad tokiu aukletoju yra, kol nesusipazinau smile.gif
bonsai
QUOTE(song @ 2005 01 10, 02:00)
Cia tai naujiena blink.gif Rytoj nuvesiu vaika i darza ir paklausiu smile.gif
Mes lankom Voveraite ir esam labai patenkinti. Darzelinuku amziui galiu parekomenduoti aukletoja Rima thumbup.gif , vaikus i mokykla turetu isleisti ne ateinanti, o dar sekanti rugseji. Nemaniau, kad tokiu aukletoju yra, kol nesusipazinau smile.gif
*

mes vedame į šį darželį dvi dukreles ir esam labai nusiminę tuo, kad nėra jokio meninio ugdymo, kartais papiešia, paklijuoja. dainuoti vedamos atrodo po dvi grupes į salę, įdomu ar galima taip ką nors išmokti? pradėjome ieškoti kito darželio, nes mergaitės labai gabios, bet ne pagal gyvenqmą vietą ir be kitų lengvatų sunku patekti. nesinori, kad metai praeitų niekais, galvojom vesti į būrelius, kurie vyksta vakarais, bet vaikai ir taip būna pavargę. geriausia būtų toje pačioje vietoje, dienos metu.. esam pasimetę.
~unique~
o nuo kokio amziaus priima leliukus i sita darzeli
as savaja nuo 1,5 metuku noriu leisti ir ieskau darzo antakalnyje ax.gif

Reklamiste
Gal yra mamų, vedančių vaikus į Nykštukų grupę?
Meka
Gal kas kazka galite parasyti apie aukletoja Rima?
taja:)
o gal kas nors einat į Lapiukų grupę(lopšelis) arba Voveriukų ax.gif
~unique~
gal kas turit sviezesniu naujienu is sio darzelio ax.gif nes toks vaizdas, kad nieks i ji nevaiksto biggrin.gif o man rupi kas ir kaip ten ax.gif
Vaizele
Musu vaikas ejo i si darzeli nuo 1 metuku 2 menesiu amziaus. Atvedem toki maziuka ir visai nepasigailejom. Musu vaikas ejo i lopselio Eziuku grupe, ten tokia sviesi aukletoja labai gera, labai rupestinga, kiekviena toki kudiki su pampersais apsokineja. Kai ateidavom atsiimt, tai pasirodydavo tarpdury tokia visa vaikais aplipusi. Ja vaikai labai myli. Mes jau 2 metai kitam darzely (del pasikeitusios gyv.vietos), tai net nezinau, ar ji ten pat bedirba.
Papildyta:
Darzelis tai mazas palyginus su kitais, gal delto mazai kas ir raso smile.gif

Tiesa, man jis kai lankem pasirode skurdokas. Bet kai isejom i kita, tai papuolem i dar skurdesne grupe. Nors per du metus ta grupe padarem daug jaukesne.

Bet Voveraitej tikrai jautesi tvarka, ir man tas patinka. Paprasta, bet uztai nuosirdu.
~unique~
QUOTE(Vaizele @ 2006 04 05, 09:47)
Musu vaikas ejo i si darzeli nuo 1 metuku 2 menesiu amziaus. Atvedem toki maziuka ir visai nepasigailejom. Musu vaikas ejo i lopselio Eziuku grupe, ten tokia sviesi aukletoja labai gera, labai rupestinga, kiekviena toki kudiki su pampersais apsokineja. Kai ateidavom atsiimt, tai pasirodydavo tarpdury tokia visa vaikais aplipusi. Ja vaikai labai myli. Mes jau 2 metai kitam darzely (del pasikeitusios gyv.vietos), tai net nezinau, ar ji ten pat bedirba.
Papildyta:

Tiesa, man jis kai lankem pasirode skurdokas. Bet kai isejom i kita, tai papuolem i dar skurdesne grupe. Nors per du metus ta grupe padarem daug jaukesne.

Bet Voveraitej tikrai jautesi tvarka, ir man tas patinka. Paprasta, bet uztai nuosirdu.
*

silti atsiminimai bigsmile.gif man visai nerupri darzelio turtingumas, kad tik auklytes vaikui prie sirdies butu ir bendrai tvarka 4u.gif
lireta
Puikus darzelis, savaji vedame nuo 1,5m. Eina su dideliu noru, prisirises prie aukletoju. Lankome lapiuku grupe. Labiausiai patenkinti pagrindine aukletoja Aldona. Kai tik pamatem seimininkute, tai biski sunerimom, bet vaikams ji rupestingai padeda.
Renaciuks
mano dukrytė ji lanko nuo 1,5m. iš pradžiu lankėme ežiuku grupe. buvome patenkinti. 2005m rudeni kai "mums" buvo 2,5m persikėlėme i kita grupe pas truputi didesnius vaikučius.buvo renkama grupė vaikučiu kurie jau sulaukė 3metuku.be to kai sužinojau kas bus tu vaikučiu auklėtoja -tikrai nedelsiau. auklėtoja Angelina yra tikrai labai gera.
nors buvo truputi keblumu,vaikas pora mėnesiu atžliumbė,bet dabar viskas gerai.
swelnute
QUOTE(Vaizele @ 2006 04 05, 11:47)
Papildyta:

*

Na mano mazoji irgi pradejo eiti panasaus amziaus, t.y. 1metuku 1 menesio, bet mes pradejome nuo rugsejo pradzios eiti i kita darzeli "Kastonas" (Antakalnio gale), nes siame darzelyje nebuvo vietu, bet mums pasiseke ir vedeja pakviete ateiti nuo spalio menesio abu vaikucius. Vyresnelis pateko i "Drugeliu" grupe, o mazoji i ta pacia "Eziuku"....tiesa, sakant tokios sviesios aplipusios vaikais nepastebejau, maniske labai myli vyresnio amziaus aukletoja Irena(tik gaila, kad ji mazai buna, per savaite pora dienu), atejusi i darzeli iskart lekia prie duru pasisveikinti ir paziureti kuri aukletoja dirba biggrin.gif , jei Irena, tai net nereikia atsisveikinti su teveliais, vos speja batukus nusiauti ir lekia pas ja greiciau, o yra kita aukletoja, tai nelabai skuba tada ji renktis ir atsisveikinti, nors pastaruoju metu, pastebiu, kad eina normaliai ir atsisveikinusi nueina pati i grupe..... keista... g.gif
O "Drugeliu" grupeje Angelina is tiesu gera aukletoja, nors mano sunus visaip sako, tai jam ir kita aukletoja buna gera....nesupaisysi.... biggrin.gif , nors kai jau dideli apie 4 metus turi, tai gal ne itin jiems svarbu kokia aukletoja ir ka ji veikia.....
Darzelis man istiesu patinka ir as labai patenkinta, kad mes patekome i ji, mums ir pagal gyvenamaja vieta priklauso.... thumbup.gif

P.S.: mano vaikyste irgi prabego siame darzelyje ir prisiminimai irgi geri apie to meto aukletojas.... mirksiukas.gif
~unique~
gal kas jau pirmadieni 09.04 pradedat lankyti si darzeli ax.gif mes tai pirmadieni bandysim pradeti.. baisoka doh.gif bet tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
QUOTE(Jaunystė @ 2006 09 01, 18:10)
gal kas jau pirmadieni 09.04 pradedat lankyti si darzeli ax.gif mes tai pirmadieni bandysim pradeti.. baisoka doh.gif bet tikiuosi viskas bus gerai  smile.gif
*

sveika 4u.gif

į kokią grupę eisit ax.gif aišku viskas bus gerai mirksiukas.gif
~unique~
QUOTE(alina @ 2006 09 04, 09:07)
sveika 4u.gif

į kokią grupę eisit  ax.gif  aišku viskas bus gerai mirksiukas.gif
*

i lapiukus smile.gif
Jau pabuvojom siandie 3 valandas, tiksliau dukryte pabuvojo, as tik palikau ja ir isbegau.. regis viskas ok smile.gif
QUOTE(Jaunystė @ 2006 09 04, 10:30)
i lapiukus smile.gif
Jau pabuvojom siandie 3 valandas, tiksliau dukryte pabuvojo, as tik palikau ja ir isbegau.. regis viskas ok  smile.gif
*

thumbup.gif mes irgi lapiukuose mirksiukas.gif
nepergyvenk, auklėtojos pas mus thumbup.gif sutaria su vaikais 4u.gif
Guboja
Sveiki,

gal kas einat i zvirbliuku grupe ir galit ka nors papasakoti smile.gif
~unique~
QUOTE(alina @ 2006 09 04, 10:50)
thumbup.gif  mes irgi lapiukuose  mirksiukas.gif 
nepergyvenk, auklėtojos pas mus  thumbup.gif  sutaria su vaikais  4u.gif
*

kazi kur dingo musu auklejtoja Aldona unsure.gif tokia faina buvo ir maniske labai jau ja mego smile.gif aisku, naujoji irgi sauni ir maniske be problemu prie jos priprato smile.gif
QUOTE(Jaunystė @ 2006 10 25, 09:15)
kazi kur dingo musu auklejtoja Aldona unsure.gif tokia faina buvo ir maniske labai jau ja mego smile.gif aisku, naujoji irgi sauni ir maniske be problemu prie jos priprato smile.gif
*

parašysiu į až mirksiukas.gif
~unique~
QUOTE(alina @ 2006 10 25, 10:36)
parašysiu į až  mirksiukas.gif
*

ok, lauksiu smile.gif
Bagatytė
Mergaites, gal galit papasakoti, kaip ir kokiu budu uzraset savo kleckus i darzeli? Mes gyvenam Silo gatvej, mano aukseliui tik 2 men, bet sako kad verta is anksto susirupinti darzeliu Aciu uz atsakymus
~unique~
QUOTE(Bagatytė @ 2006 11 14, 11:43)
Mergaites, gal galit papasakoti, kaip ir kokiu budu uzraset savo kleckus i darzeli? Mes gyvenam Silo gatvej, mano aukseliui tik 2 men, bet sako kad verta is anksto susirupinti darzeliu  Aciu uz atsakymus
*

nueini i darzeli pas vedeja su gimimo liudijimu ir jo kopija.Parasai prasyma. tada jus uzregistruos i tokia knyga. O kai liks iki darzo kokie pora menesiu ar net daugiau verta vel uzsukti i darzeli, issiaiskinti ar tikrai jus priima i grupe, nuo kada atvesti vaika ir pan.

sekmes 4u.gif
Guboja
QUOTE(Bagatytė @ 2006 11 14, 12:43)
Mergaites, gal galit papasakoti, kaip ir kokiu budu uzraset savo kleckus i darzeli? Mes gyvenam Silo gatvej, mano aukseliui tik 2 men, bet sako kad verta is anksto susirupinti darzeliu  Aciu uz atsakymus
*

o mes tai užsirašėm gegužės mėn. ir rugsėjį pradėjome lankyti, nes gyvename Sapiegos g. ir ta gatvė priklauso tam darželiui. taip kad jokių laukimų ir užsirašymų prieš nežinia kiek laiko. Tas pats buvo ir kai ėjome į kita darželį.
Erika_v
mes greitu laiku pradėsime lankyti Lapiukų grupę šiame darželyje. na vaizdas pirmas žinoma pasirodė kiap ir visi darželiai valstybiniai, jokio skurdo nepastėbėjau. Įėjau ir man jaukumas, toks tikrai kaip kita kažkuri rašė, nuoširdumo yra. Vedėja man labai labai patiko. Kas dėl auklėtojų dar nežinau, bet tikiuosi viskas bus gerai.
Sofia
As tik uzrasiusi vaika, bet dar nevedu. Taciau, pritariu - vedeja baisiai patiko thumbup.gif . Va taipir isivaizduoju istaigos vadova - apsukru, veiklu, organizuota rolleyes.gif . Erika_v, kai pradesi lankyti, parasyk, prasau ispudzius mirksiukas.gif
eglevit
Na, as irgi uzrasiau siandien savo vaikus i si darzeli. Man pasirode pakankamai jaukus, nors ir neturtingas. Bet vedeja minejo, kad sia vasara ruosiasi keisti langus. Vedeja tikrai faina moteris, nors atejau po priemimo valandu, mielai prieme. Bandysim eiti nuo rugpjucio.
QUOTE(eglevit @ 2007 01 19, 16:08)
Na, as irgi uzrasiau siandien savo vaikus i si darzeli. Man pasirode pakankamai jaukus, nors ir neturtingas. Bet vedeja minejo, kad sia vasara ruosiasi keisti langus. Vedeja tikrai faina moteris, nors atejau po priemimo valandu, mielai prieme. Bandysim eiti nuo rugpjucio.
*

blink.gif nu čia tai naujiena, per susirinkimą minėjo jog langų nekeis, lauks bendros renovacijos g.gif
2006
O gal kas žino Volungės g-vė prie šito darželio priskiriama?
Guboja
Darzelio direktores tel. 234 3693, manau ji is kart pasakytu ar priklauso ta gatve
2006
QUOTE(Guboja @ 2007 01 29, 20:31)
Darzelio direktores tel. 234 3693, manau ji is kart pasakytu ar priklauso ta gatve
*

angel.gif ačiū
Erika_v
Šitam darželiui bus vykdoma koncesija, jis bus atnaujinamas ir pataps pusiau privatus pusiau valstybinis. Vyras sakė, nes jis nu žodžiu.....

kas dėl įspudžių..... hm... nu ką galiu pasakyti. ta grupė į kurią mes einame man pasirodė labai labai skurdi savo žaisliukais. Daug mašinyčių, daug dviratukų, nors ir man sūnelis bet juk yra ten daug mergaičių, o lėlyčių vos keletas ir šiaip.... skurdu pasirodė tikrai. bet aš manau kad gal čia priklauso nuo grupės auklėtojų, nes juk galima rinkti pinigėlius, pirkti mažiuliams kažką....
14 vaikų ir tik 13 lovyčių, nu čia va irgi keistas bajeris.
Tokios vat naujienos.
Viskas kaip ir gerai.....
Reklamiste
Keista skaityti, kad visoms patiko vedėja. Bet kiek pamenu, tai iš pirmo žvilgsnio man irgi patiko: maloniai priėmė, rūpinosi, daug pasakojo. Bet gerasis pirmasis įspūdis greitai išgaravo, kai likus vienai dienai iki atėjimo į darželį paskambinau pasiteirauti, ar viskas ok ir gavau atsakymą: pirma nusipirkit lovytę, tada ir ateisit. Mano reakcija buvo neaprašoma blink.gif Taigi vietoj darbo lėkiau į turgų, nes tik ten yra tokios lovos ir pirkau savo vaikui "vietą miegoti".... Nuo to laiko nejaučiu simpatijos schmoll.gif Ir bendri susirinkimai mane nervina: viskuo skundžiasi ir dejuoja. Kai rinko 2% darželiui, noriai pervedžiau, nes žadėjo pastatyti lauko žaidimo aikštelę. Po to paaiškėjo, kad už tuos pinigus nusipirko kompus, pasikeitė kabinetų duris ir suremontavo darbuotojų WC. O kai paklausėm dėl aikštelės, tai atsakymas buvo toks: kam ją statyti, vis tiek sulaužys?
Taigi, į administraciją stengiuosi neužsukti ir savęs nenervinti. Auklėtojos man patinka, vaikui - irgi. Kai geras oras, daug laiko praleidžia kieme - vieta tikrai gera vaikams siausti. Į grupę nunešėm savo žaislų - namie beveik nebereikia.
Nenustebčiau, jeigu taptų privatus - tokioje vietoje galima įrengti labai patrauklų vaikų darželį. Reikia tik pastangų ir pinigų, ar ne?
Erika_v
tas darželis tikrai keisis ir tai tikrai žinau..... tik neaišku kada.....
man irgi nepatiko tai kad nėra kažkokio susidomėjimo tais vaikučiais. Atrodo juk neatvedi į darželį kad tik būtų jis ten..... svarbu kad užsiimtų jais..... na tikiuosi viskas bus gerai. Mūsų grupė tikiuosi gera, nors buvom tik kartą. Bet mums patiko bendravimas.
Guboja
na kaip visur savi minusai ir pliusai.
Labai dziaugiames, kad darzelis netoli namu, begalu patogu su dviem pypliais. Kad darzelis atrodo skurdokas verysad.gif , tai gal ir nenuostabu, juk dauguma tokiu "valdisku" darzeliu. Bet kai kas tikrai nepatinka, kad grupeje vaikuciu daugiau nei lovyciu. Vaikai neturi pastovios lovytes, gulasi ten kur yra vietos, kas ta diena neatejo unsure.gif . O viena diena buvo daugiau vaikuciu, tai pati savo akimis maciau, kaip vienas vaikas buvo paguldytas ant vaikisku foteliuku, kurie skirti zaidimams.
Man tai istikruju labai svarbu aukletoju bendravimas su vaikais. Vienas dalykas mus su vyru labai stebina, kai aukletoja ryte visiskai nereguoja kai ateina vaikas, geria kava ir ziuri pro langa...
Mes lankeme kita "valdiska" darzeli, tai turbut buvome iprate, kad kiekvienam vaikui ieinanciam i grupe aukletoja paduodavo ranka ir pasisveikindavo. Toks siltas sutikimas labai pozityviai nuteikdavo vaika.
Tokie pamastymai... Linkejimai visiems vaikuciam-voveriukams 4u.gif
Song
QUOTE(Guboja @ 2007 02 01, 20:53)
Vienas dalykas mus su vyru labai stebina, kai aukletoja ryte visiskai nereguoja kai ateina vaikas, geria kava ir ziuri pro langa...
*

Net keista skaityt g.gif Matyt, visgi labai daug priklauso nuo aukletojos ax.gif Nesu maciusi tokio dalyko unsure.gif
na skaitau ir negaliu patikėt, kad rašom apie tą patį darželį blink.gif auklėtojomis patenkinta tiek vienoj, tiek kitoj grupėj, vaikai noriai eina, be jokių skandalų.
Kad lovą tektų pirkti pirmą kartą girdžiu doh.gif o juo labiau kad vaikas miegotų ant čiužinukų, tiesą sakant nei karto nemačiau netgi pilnos grupės g.gif taip, lapiukuose sąraše yra 15 vaikų, bet ateina max 10, o dabar tai ir tiek nesusirenka ax.gif

sutinku, jog direktorė per susirinkimus per daug bėdavoja, bet toks jos darbas unsure.gif iš ties sunku su tokiom pajamom susiplanuoti ūkį, kiekvienam įtikti. Nepasitenkinimam reikšti yra tėvų komitetas, kiekvienas gali išreikšti savo nuomonę mirksiukas.gif

o vat kas link kiemo, tai drinks_cheers.gif 100 procentu, na labai jau jisai skurdus verysad.gif o labiausiai mane nervina "didžioji" aikštelė, vasarą ten vaikas gali ir sprandą nusisukt doh.gif pati kelis kartus buvau užkliuvus ir vos nosim nepraariau kiemo blush2.gif beje, per susirinkimą iškėliau šį klausimą, tai buvo sureaguota "ten nieko neįmanoma padaryti" unsure.gif ech, aišku norisi savo vaikam viso ko geriausio, bet suvokiu, jog už 150 litų į mėnesį negali ir vilkas būt sotus, ir avis sveika....
QUOTE(Erika_v @ 2007 01 30, 22:26)

bet aš manau kad gal čia priklauso nuo grupės auklėtojų, nes juk galima rinkti pinigėlius, pirkti mažiuliams kažką....

*

Erika, mes rugsėjo mėn rinkom po 100 litų mirksiukas.gif
Erika_v
Jo.... man sakė auklėtoja kad rinko, tai smagu girdėti. Manau, kad visur galima rasti savų piusų ir savų minusų. Man patiko grupės auklėtoja, patiko vaikučiai, nors mačiau mažai jų bet smagu ir direktorė man laaaaabai patiko. O va biškutį išgasdino ta mintis kad 14 vaikų ir tik 13 lovyčių...... bet jei sakai kad nesusirenka visi tai tada ramu.
Manau, kai bus pertvarkomas darželis tai tada viskas pasikeis ir šiaip, vieta super to daržiuko.
Kažin ar savų žaislų galima nunešti ten? nes turime kalną o ir sesės dukriukas norėtų keletą lėlyčių atiduoti smile.gif
QUOTE(Erika_v @ 2007 02 02, 12:17)
Jo.... man sakė auklėtoja kad rinko, tai smagu girdėti. Manau, kad visur galima rasti savų piusų ir savų minusų. Man patiko grupės auklėtoja, patiko vaikučiai, nors mačiau mažai jų bet smagu ir direktorė man laaaaabai patiko. O va biškutį išgasdino ta mintis kad 14 vaikų ir tik 13 lovyčių...... bet jei sakai kad nesusirenka visi tai tada ramu.
Manau, kai bus pertvarkomas darželis tai tada viskas pasikeis ir šiaip, vieta super to daržiuko.
Kažin ar savų žaislų galima nunešti ten? nes turime kalną o ir sesės dukriukas norėtų keletą lėlyčių atiduoti smile.gif
*

tai matyt kad galima unsure.gif maniškė tai nusineša, bet po to būtinai susirenka lotuliukas.gif

ps parašyk į až kaip jaučiatės mirksiukas.gif
advokate
Mes šiais metais (su liūdesiu) jau atsisveikinsime su Voveraite. Man patiko, Lukui kartais taip kartais ne, bet tais atvejais, kai ne, tai priklausė tikrai ne nuo darželio-vedėjos-auklėtojos.
Maža grupė ir dėmesys kiekvienam vaikui yra be galo didelis privalumas,o žaislų, puodelių ar pan. galima nusinešti.
Rekomenduoju smile.gif
~unique~
O mums labai nesiseka su darzeliu.. viena diena nueina ir sergam dvi savaites, niekaip negali maze adaptuotis prie svetimu bacilu biggrin.gif doh.gif o jei rimtai, tai baigiu nukvakti nuo tokio jos sirgimo.. kol nelanke darzelio viskas buvo ok, jokiu ligu ir ligeliu... o dabar unsure.gif net nezinau, ar ten susirenka visi tokie nepasveike vaikai, ar tikrai maniske per silpna...

o siaip darzelis , aukletojos labai patinka ir labai norim lankyti, tik kad niekaip neisikapstom is ligu...
Erika_v
mes viena diena nuejome, susirgome ir jau menesi sergame.... bet cia nemanau kad is darzelio.... tiesiog dabar toks laikas, siaucia virusai. O tevu manau visur yra tokiu, kurie leidzia nepasveikusius mazylius.
mamse
Sveikos, mamos,
gyvename visai šalia šio darželio. Laikas teka ir,žiū, jau ir meas savo mažulį ten vesti. Auginu jį pati jau 2 metus, todėl manau, kad auklės tokiam samdyti jau neverta. Pergyvenu jau dabar labiau nei reikia. Tiesą sakant, manau jį vesti nuo rugsėjo mėn. Buvau užrašiusi į šį darželį sūnų, kai jis buvo 4 mėn. Bet pradėsime eiti metais vėliau. Teks eiti pas direktorę aiškintis, tartis. pasakykit man tiesiai šviesiai.Kaip tet ėjimas tas vyksta? Ar reikia kokią "dovaną" jai nešti? ar darželio ūkiui pinigai tiesiogiai renkami? Patarkite, prašau. Jūs labiau patyrę ir vedėją pažįstate. Ačiū
Guboja
Labas, mamse,
jei gyvenate salia darzelio, tai jums tas darzelis ir priklauso. Ir nereikia jokiu "dovaneliu", taigi nebemadinga bigsmile.gif . Geriau pinigeliu skirti paciai grupei, kai pradesite lankyti, nes dar labai daug "tarybiniu" atributu galima rasti.
Sekmes mazajam voveriukui mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.