as balsavau uz dvynukus !!! bet zinau kad tokios laimes niekad neturesiu , siaip lytis nesvarbu man ,svarbiausia kad laimingai.
As turiu dvi panelytes, tai dabar labai noreciau vyruko
as viena panele turiu ,bet noreciau dar vienos paneles , bet ir vyruko noriu !!! uztai ir nezinau uz ka balsuot
As uz dvynukus ,labai jau noreciau
o as baisiausiai noreciau mergytes
Nesvarbu lytis, svarbu, kad būtų
Siaip noriu tiesiog kudikio, bet jei butu galima uzsisakyt is anksto, tai prasyciau mergytes
balsavau uz berniuka
balsavau už mergytę,
Abu narim dvynukiu mergyciu
Balsavau uz berniuka
Aš ir kaip sandriukas, norėčiau mergytės...
Mes tai labiau noretume mergytes, bet kai pabunu su drauges suneliu, tai ir tas berniukas na jau toks mielas prie sirdies pasidaro
Kol kas laimi mergytes
Kai sunu jau turiu tai antros noreciau mergytes bet kaip bus taip bus,,,,antro kol kas neplanuojame
as noreciau berniuko nes mergyte jau turiu
o seip svarbu kad butu sveikas ir gyvas kudikelis
as tai balsavau uz mergyte
kai laukiausi pirmo vaiko,norejau tik berniuko,ir iki pat gimimo nezinojau kas gims kai pasake jog mergaite siek tiek nusivyliau.bet dabar netgi noreciau antros mergaites,bet vistiek balsavau uz berniuka,norisi tureti abieju lyciu
Kazkada labai mergaites norejau,bet pastaruoju metu abu su MV apie berniuka svajojam
as balsavau uz dvynukus,turiu viena berniuka,o db noreciau dvynukiu mergyciu,tikiuosi isipildys mano noras
as ma kazkaip nesvarbu
SU NAUJAIS METAIS MERGAITES
As katik gryzau is nidos ir iskart prie kompo prisedau nieko nauji metai, naujos viltys..tikiuosi ilgai laukti mum nebereikes
Pirmiausia Su Naujaisiais metais!
Turiu du sūnelius, bet trečio vaikelio vistiek noriu ir vėl sūnelio... Bet kas bus tas bus...
balsavau uz dvynukas
Labas rytelis
nu ka vel nauja darbo diena
Liepa555 kaip naujus sutikai?
As noreciau mergytes
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 01 02, 20:14) Sveikos
as balsavau uz mergaite, nors visai smagu butu tureti porele
Laba visom,
nors mes leliuko dar visai neplanuojam, taciau noriu jusu kai ko paklausti. QUOTE(Alixe @ 2008 01 07, 11:26) Laba visom, nors mes leliuko dar visai neplanuojam, taciau noriu jusu kai ko paklausti. Manau kad šlapimas taip įsigėrinėjo į juostelę. Reikia palaukti kol įsigers visa juostelė ir tik tada žiūrėti QUOTE(Alixe @ 2008 01 07, 11:26) Laba visom, nors mes leliuko dar visai neplanuojam, taciau noriu jusu kai ko paklausti. man taip visada būna
Aš balsavau už berniuka,nes jau dvi paneles turim,
aš už mergaitė
Sveikos, planuotojos
Su praejusiom sventem visas o kaip pas mus su sarasiuku, ar kas nors veda??? jei taip tai mane galite stumti zemyn, nes jau sulaukiau savo mm... sekmes visoms
Manau kai yra sudetinga sulaukti to stebuklelio tai jau nebesvarbu, kad tik jis pasirodytu
Ar ir labiau pirmosios noreciau mergaites
as tai antros noriu mergaites
QUOTE(pusele33 @ 2008 01 07, 16:36) Sveikos, planuotojos Su praejusiom sventem visas o kaip pas mus su sarasiuku, ar kas nors veda??? jei taip tai mane galite stumti zemyn, nes jau sulaukiau savo mm... sekmes visoms puslele33 - musu pokalbius perkele i Planuojanciu pasnekesius - subforuma, kur visos planuojancios pliurpia - cia giliau Ten rasi ir musu saraseli
Labas vakaras visoms, nutariau apsilankyti jusu temeleje.Mes taip pat planuojam antra leliu,bet vien nesekmes
Man taip pat idomu pakalbeti apie pirmuosius nestumo pozymius. Keisciausias dalykas koki paskutiniu metu jauciu - padidejes pilvukas QUOTE(nezinuke @ 2008 01 23, 22:47) Labas vakaras visoms, nutariau apsilankyti jusu temeleje.Mes taip pat planuojam antra leliu,bet vien nesekmes Subforume planuojanciu pasnekesiai, pirmieji nestumo pozymiai pirmame puslapiuke rasit aprasytus visus pozymius
Pasakiau kur bazuojames ir sita tema liko visu pamirsta.
as noreciau mergaites
|