mes lankom RUTA
sveikos mamytes,
mes dar labai mazi, bet visviena jau galvojam apie darzeli QUOTE(aurra @ 2005 02 01, 14:24) sveikos mamytes, mes dar labai mazi, bet visviena jau galvojam apie darzeli as pati ji lankiau ir savo sunu ten vedu. Jis jau nuo dveju metuks ji lanko ir labai patenkintas. mums jis del uzsirasymo, tai geriausia jau dabar nueik pas vedeja ir viska issiaiskink, jei reikes, tai ir uzsirasyk, kad butum rami.
Uzrasiau ten savo klecka vasario pabaigoj.Nutariau, leisti vaika i lopseli(jau dabar) ir eiti dirbti.Vedeja atostogavo,nuejau po atostogu- vedeja serga..Niekaip jos nepagaunu.Ja pavaduojanti vyr. aukletoja nieko konkreciai nepasake.kelis kartus pakartojo,kad laisvu vietu nera.Kai paklausiau,kada mazdaug butu tikimybe pakliut i darzeli,nes reikia pasiplanuot gyvenima,ji pasake:"nezinau, gal po menesio,gal po metu,gal po dvieju,gal isvis neatsiras vietu".Nu tai ir apakau
sulauk vedėjos, ji labai miela ir maloni. O kas tave domina klausk, atsakysiu, nes šiaip nežinau ką pasakot. Trumpai tik tiek,kad lopšelis super, labai nuostabi auklėtoja
Aišku,aš susivėlinau, užrašiau vaiką tik vasario pabaigoje.Kaip manai,ar yra šansų pakliūt bent iki rudens?Visi džiaugias,kad kyšių neima,o man dabar atrodo,jau geriau paimtų,bet bent jau žinočiau,kad vaikas paklius i darželį.dabar ta nežinomybė kamuoja
Kiek žinau situacija ten, tikrai tų vietų nėr, populiarus čia darželis. O eilių sistemos aš nežinau, užrašiau vos gimusia, bet man eilių nėra, nes aš vieniša mamytė.
Į šitą darželį ir aš pireš pora dienų užrašiau savo mažių - bendravau su direktore ji tikrai labai maloni, gavau atsakymus į visus klausimus.
O dėl to kas ten paklius dar siemet, tai supratau taip - nuo rugsejo 1d. bus viena nauja lopšelinukų grupė, į kuria ateis visi vaikučiai gimę 2004m. ir užsirašę iki dabar. Tokioje grupėje gali būti 10-12 vaikučių. Aš buvau penktadienį ir mano mažius jau buvo užrašytas 11-as į tą grupę. Taigi visi kas užsirašė iki manęs (ir yra gimę 2004m) nuo rugsėjo keliauja į darželį O šiaip manau geriausia pasiskambinti pačiai direktoriai ir pasiklausti (ji tikrai labai faina). Jos tel. 8 5 279 77 00 arba 8 5 279 77 02, bet jei atsilieps kokia auklėtoja siūlyčiau kviesti arba sulaukti direktorės (ji vardu Violeta Ringevičienė). Gal susitiksim darželyje
Jolanta235, aciu uz info
Sveikos Mamytes
As ka tik is darzelio, uzrasiau sawo mergaite, direktore tikrai faina Na man pasake, kad pries mane 9, tai papulsim, na tikiuosi papulsim O kaip ten Mamulia su paramom, kaip remt ta dazreli Na ta prasme kiek zinau visi kazka daro del darzeliu kur teweliu waikuciai waiksto. Ai dar is tos laimes pamirsau paklaust keik kainuoja darzelis?
Tai tos kurios wes nuo rugsejo 1d. i lopseli, tai draugausim, darzeli ir susipazinsim
QUOTE(Bumbum @ 2005 04 18, 10:28) Sveikos Mamytes O kaip ten Mamulia su paramom, kaip remt ta dazreli Na ta prasme kiek zinau visi kazka daro del darzeliu kur teweliu waikuciai waiksto. Ai dar is tos laimes pamirsau paklaust keik kainuoja darzelis? Kainuoja berods 120lt, nežinau tiksliai nes moku pusę kainos. Parama. Rugsėjo mėnesį nešiau žaislų, kas kiek gali duoda į grupės fondą. Nežinau ar man vienai, bet manęs niekad nieks nereketavo, dėjom pinigus geranoriškai. Kiek lankėm darželių su vyresnėle ir maže, niekad nesusidūriau su reketu, gal, kad žurnalistė
Mes irgi i ta pacia ruta vaikstom. Rinkliavu per 2 metus nebuvo jokiu ir remti darzelio niekas neprase. Tik i metus 2 kartus reikejo atnest 1 buteli indu ploviklio, 1 poka tualetinio popieriaus ir dezinfekuojancio skyscio tualetui. Viskas.
O idomu i sita darzeli ar sunku pakliuti, jei mes nepriklausome jam?
QUOTE(mamulia @ 2005 04 23, 08:40) Kainuoja berods 120lt, nežinau tiksliai nes moku pusę kainos. Parama. Rugsėjo mėnesį nešiau žaislų, kas kiek gali duoda į grupės fondą. Nežinau ar man vienai, bet manęs niekad nieks nereketavo, dėjom pinigus geranoriškai. Kiek lankėm darželių su vyresnėle ir maže, niekad nesusidūriau su reketu, gal, kad žurnalistė Aciu mamulia Ne man tai ir paciai butu malonu kazka duoti ir kazkuom padeti, tik as tai nemoku nieko dawinet Gal ka suiorganizuosim su teweliais wisais. As dar tuo 2 proc. pagalwojau perwesiu, nekas ten aisku gausis, bet wis kapeika
Nu kazkoks ABSURDAS
Ka tik grizom is darzelio,tai naujienos tokios: I abi lopselines grupes nepatenkam,nes i 2003 metu gimusiu vaikuciu grupe,patekt nera sansu(juk beveik visi gime anksciau uz mus), o i 2004 metu nepatenkam,nes tokios taisykles(priima,tik tu metu vaikus)
Labas Rasitux,
Jei tau sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta jie tawe priwalo priimti. Ir siaip vedeja pasirode ne karve ir su ja pasnekejus manau priimtu, sekmes QUOTE(Bumbum @ 2005 06 10, 15:29) Labas Rasitux, Jei tau sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta jie tawe priwalo priimti. Ir siaip vedeja pasirode ne karve ir su ja pasnekejus manau priimtu, sekmes Tai tas ir yra,kad priklauso,o ir uzsirasem pries pusmeti... O ka reiskia "pasnekejus" QUOTE(Rasitux @ 2005 06 10, 14:32) Tai tas ir yra,kad priklauso,o ir uzsirasem pries pusmeti... O ka reiskia "pasnekejus" Na nzn. bet kad priwalo tai tikrai gal 118 skambint ir paprasyt tel. svietimo skyriaus ar dar kokio welnio, bet siaip tai girdejau, kad pora waiku atsisake, wiena nusprende newesti, nes pagalwojo, kad per maza, tai wietu tikrai turi buti siulau nueiti dar kart
o gal isawo sawivaldybe paskambinti ir paklausti ar privalo priimti darzelis pagal gywenama wieta ar ne?
nes kai as paskambinau i darza (salia namu) sako nera vietu, nuvedem i kita, paskui vienas pazistamas kuris dirba svietimo sistemoj sako negali nepriimti jeigu jums priklauso tas darzas pagal gyv
cia citata tau nukopijawau, tai speju kad tikrai tau priklauso, pasidomek Rasitux jei tikrai nori westi i darza QUOTE(Rasitux @ 2005 04 08, 15:41) Aišku,aš susivėlinau, užrašiau vaiką tik vasario pabaigoje.Kaip manai,ar yra šansų pakliūt bent iki rudens?Visi džiaugias,kad kyšių neima,o man dabar atrodo,jau geriau paimtų,bet bent jau žinočiau,kad vaikas paklius i darželį.dabar ta nežinomybė kamuoja Jau kad kyšius ima, tai 100 procentų... Vieta atsiranda tą pačią dieną, kai gauna kyšį
Aciu merginos uz patarimus
Nu, aciu Dievui, mes darzeli gavom
QUOTE(Rasitux @ 2005 09 05, 08:41) Aukletojos vardas Lina,kita-Diana Sekasi kol kas neblogai,bet dar tik antra diena nuejom Mes irgi siandien 3 diena pietu miego nepalieku gaila, Vienos aukletojos Jurate, on kitos nzn, bet ta kita fainesne nors gal abi geros pakolkas man labai patiknka, nieks neateina i namus, nieks newadowauja nereguliuoja nepletkina, as net pati nepastebejau kiek man ta aukle nerwu kainawo, oj ramiai dabar gywenu, net kwepuoti lengwiau QUOTE(Bumbum @ 2005 09 05, 15:43) Mes irgi siandien 3 diena pietu miego nepalieku gaila, Vienos aukletojos Jurate, on kitos nzn, bet ta kita fainesne nors gal abi geros pakolkas man labai patiknka, nieks neateina i namus, nieks newadowauja nereguliuoja nepletkina, as net pati nepastebejau kiek man ta aukle nerwu kainawo, oj ramiai dabar gywenu, net kwepuoti lengwiau Mūsų pernykštė auklėtoja buvo Jūratė. Nu, žiauriai nepatiko QUOTE(55555 @ 2005 09 06, 07:22) Mūsų pernykštė auklėtoja buvo Jūratė. Nu, žiauriai nepatiko Nu tai wa ta jurate , tai man nelabai patiko. O jos mama perkele i kit agrupe, bet jau as taip supratau. O gal gali papasakot kas nepatiko? QUOTE(Bumbum @ 2005 09 06, 09:43) Nu tai wa ta jurate , tai man nelabai patiko. O jos mama perkele i kit agrupe, bet jau as taip supratau. O gal gali papasakot kas nepatiko? 1. Vaikui buvo stresas eit į darželį, ateidavo į grupę vos neverkianti, tai auklėtoja vietoj to, kad pasitiktų maniškę, sėdėdavo prie veidrodžio ir maliavodavosi 2. Jei būdavo po kiemo sušilusi, tai nelabai stengdavosi perrengti vaikų, visi valgydavo su šlapiom nugarytėm - gal tai buvo tikslas susrgdinti vaikus (bet čia tik mano nuomonė). 3. Pletkavodavo apie mūsų močiutę, ji tokia, anokia, dėl to jūsų vaikas nesavistovis ir t.t. Kompetetinga auklėtoja visada nutylės, manau. ne jos iš principo reikalas kokia mes turime močiutę. Sėkmės, gal jums ir patiks auklėtoja QUOTE(55555 @ 2005 09 06, 09:08) 1. Vaikui buvo stresas eit į darželį, ateidavo į grupę vos neverkianti, tai auklėtoja vietoj to, kad pasitiktų maniškę, sėdėdavo prie veidrodžio ir maliavodavosi 2. Jei būdavo po kiemo sušilusi, tai nelabai stengdavosi perrengti vaikų, visi valgydavo su šlapiom nugarytėm - gal tai buvo tikslas susrgdinti vaikus (bet čia tik mano nuomonė). 3. Pletkavodavo apie mūsų močiutę, ji tokia, anokia, dėl to jūsų vaikas nesavistovis ir t.t. Kompetetinga auklėtoja visada nutylės, manau. ne jos iš principo reikalas kokia mes turime močiutę. Sėkmės, gal jums ir patiks auklėtoja jo liudnaaaaaa, nenoriu, kad man lialka kas skriaustu, na man ji nelabai patiko nes pasirode perarogantiska kaip lopselio aukletojai
O sitam darzelyje, ar yra logopedines grupes? Man minejo, kad turetu buti dvi logopedines grupes. Gal kas ka zinot? lankot? kaip ten aukletojos
Labutis
o kurioje vietoje darželis"rūta"..kažin ar Šiaurės miestelio mažyliams jis priklauso?
Jis prie padangų parduotuvės, ten kai nuo kalno nusileidi žirmūnų gatve, greit už sankryžos su šilo tltu, reik suk į dešinę (už stotelės troleibusų iškart keliukas į kalnelį)
Man sake, kad ten yra logopedine grupe, ar yra? Jei kas lankot, gal zinot?
Aciu
Na, kaip sekasi naujokams siame darzelyje - seniai niekas cia neuzsuko - ar geros aukletojos, aplinka? Kiek siame darzelyje yra lopselinuku grupiu ir i kuria geriau patekti?
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 01 31, 06:20) Na, kaip sekasi naujokams siame darzelyje - seniai niekas cia neuzsuko - ar geros aukletojos, aplinka? Kiek siame darzelyje yra lopselinuku grupiu ir i kuria geriau patekti? Sekasi labai gerai
Na mamytės, nereikia jau taip baisiai apie auklėtoją Jūratę. Mano sūnus pas ją dvejus metus lankė lopšelį, šeimininkėle dirbo jos mama Uršulė. Vaikai ją vadindavo močiute
Nei aš asmeniškai, nei mano vaikas nieko blogo negalėtume apie jas pasakyti. Dar iki šiol sūnus jas labai šiltai prisimena. Na kad papletkinti mėgėjos, tai faktas, bet juk tai nėra blogybė. Dabar jos dirba skirtingose grupėse. Kai prisimenu, Uršulė rodos pati vos paenia, o dar vaikus ant rankų nešioja - ne kiekviena jauna auklėtoja taip elgiasi. Atsimenu, kad ir man jūratė iš pirmo žvilgsnio pasirodė nelabai maloni, bet iš tiesų ji labai šiltas žmogus. Svarbiausia, kad ji niekada nešaukia ant vaikų, kalaba su jais kaip su sau lygiais. Na man ji patiko, ir mano sūnui taip pat.
uzrasiau vakar savo pypliu i si darzeli
mes norim lankyti nuo 2007 09 01. nepamenu, kiek buvo vaiku sarase, bet sake turim sansu
Aš irgi užrašiau savo burbulą nuo 2007 09 01 į šį darželį, tikiuosi nenusivilsim
QUOTE mes lankom RUTA Mes irgi sita darzeli lankeme. Tikrai |