Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žirmūnai: Rūta
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamulia
mes lankom RUTA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vyresnioji 3 metus lanke, maze irgi cia ketinu leist wink.gif
aurra
sveikos mamytes,
mes dar labai mazi, bet visviena jau galvojam apie darzeli smile.gif mums per langus matosi RUTOS darzelis ir butu labai patogu ji lankyti. Todel noreciau isgirsti atsiliepimus apie si darzeli ir suzinoti pries kiek laiko reikia i ji uzsirasyti?
Ferrari
QUOTE(aurra @ 2005 02 01, 14:24)
sveikos mamytes,
mes dar labai mazi, bet visviena jau galvojam apie darzeli smile.gif mums per langus matosi RUTOS darzelis ir butu labai patogu ji lankyti. Todel noreciau isgirsti atsiliepimus apie si darzeli ir suzinoti pries kiek laiko reikia i ji uzsirasyti?
*

as pati ji lankiau ir savo sunu ten vedu. Jis jau nuo dveju metuks ji lanko ir labai patenkintas. mums jis thumbup.gif thumbup.gif
del uzsirasymo, tai geriausia jau dabar nueik pas vedeja ir viska issiaiskink, jei reikes, tai ir uzsirasyk, kad butum rami.
Tasira
Uzrasiau ten savo klecka vasario pabaigoj.Nutariau, leisti vaika i lopseli(jau dabar) ir eiti dirbti.Vedeja atostogavo,nuejau po atostogu- vedeja serga..Niekaip jos nepagaunu.Ja pavaduojanti vyr. aukletoja nieko konkreciai nepasake.kelis kartus pakartojo,kad laisvu vietu nera.Kai paklausiau,kada mazdaug butu tikimybe pakliut i darzeli,nes reikia pasiplanuot gyvenima,ji pasake:"nezinau, gal po menesio,gal po metu,gal po dvieju,gal isvis neatsiras vietu".Nu tai ir apakau blink.gif Tai jie juk turi zinot,kiek vaiku ir kada iseis is lopselio,kiek vaiku eilej laukia pries mus g.gif negi tai taip sunku paskaiciuot,bent apytiksliai g.gif Apskritai idomi pozicija.
mamulia
sulauk vedėjos, ji labai miela ir maloni. O kas tave domina klausk, atsakysiu, nes šiaip nežinau ką pasakot. Trumpai tik tiek,kad lopšelis super, labai nuostabi auklėtoja smile.gif
Tasira
Aišku,aš susivėlinau, užrašiau vaiką tik vasario pabaigoje.Kaip manai,ar yra šansų pakliūt bent iki rudens?Visi džiaugias,kad kyšių neima,o man dabar atrodo,jau geriau paimtų,bet bent jau žinočiau,kad vaikas paklius i darželį.dabar ta nežinomybė kamuoja doh.gif
mamulia
Kiek žinau situacija ten, tikrai tų vietų nėr, populiarus čia darželis. O eilių sistemos aš nežinau, užrašiau vos gimusia, bet man eilių nėra, nes aš vieniša mamytė.
jolanta235
Į šitą darželį ir aš pireš pora dienų užrašiau savo mažių - bendravau su direktore ji tikrai labai maloni, gavau atsakymus į visus klausimus.
O dėl to kas ten paklius dar siemet, tai supratau taip - nuo rugsejo 1d. bus viena nauja lopšelinukų grupė, į kuria ateis visi vaikučiai gimę 2004m. ir užsirašę iki dabar. Tokioje grupėje gali būti 10-12 vaikučių. Aš buvau penktadienį ir mano mažius jau buvo užrašytas 11-as į tą grupę. Taigi visi kas užsirašė iki manęs (ir yra gimę 2004m) nuo rugsėjo keliauja į darželį 4u.gif Pradėti lankyti anksčiau manau nelabai yra šansų sad.gif
O šiaip manau geriausia pasiskambinti pačiai direktoriai ir pasiklausti (ji tikrai labai faina). Jos tel. 8 5 279 77 00 arba 8 5 279 77 02, bet jei atsilieps kokia auklėtoja siūlyčiau kviesti arba sulaukti direktorės (ji vardu Violeta Ringevičienė).
Gal susitiksim darželyje drinks_cheers.gif
Tasira
Jolanta235, aciu uz info 4u.gif Tai,kaip suprantu ir mes ten pakliusim,nors esam gime 2003.Nors tiek ziniu, nes visai jau pasimetus buvau,kai ta pavaduotuoja suskele,kad gal ir visai nepapulsim i darzeli schmoll.gif
Bumbum
Sveikos Mamytes 4u.gif

As ka tik is darzelio, uzrasiau sawo mergaite, direktore tikrai faina smile.gif
Na man pasake, kad pries mane 9, tai papulsim, na tikiuosi papulsim g.gif
O kaip ten Mamulia su paramom, kaip remt ta dazreli ax.gif ?
Na ta prasme kiek zinau visi kazka daro del darzeliu kur teweliu waikuciai waiksto.
Ai dar is tos laimes pamirsau paklaust keik kainuoja darzelis?
Bumbum
Tai tos kurios wes nuo rugsejo 1d. i lopseli, tai draugausim, darzeli ir susipazinsim 4u.gif Ane? ax.gif
mamulia
QUOTE(Bumbum @ 2005 04 18, 10:28)
Sveikos Mamytes 4u.gif

O kaip ten Mamulia su paramom, kaip remt ta dazreli ax.gif ?
Na ta prasme kiek zinau visi kazka daro del darzeliu kur teweliu waikuciai waiksto.
Ai dar is tos laimes pamirsau paklaust keik kainuoja darzelis?
*

Kainuoja berods 120lt, nežinau tiksliai nes moku pusę kainos.
Parama. Rugsėjo mėnesį nešiau žaislų, kas kiek gali duoda į grupės fondą. Nežinau ar man vienai, bet manęs niekad nieks nereketavo, dėjom pinigus geranoriškai. Kiek lankėm darželių su vyresnėle ir maže, niekad nesusidūriau su reketu, gal, kad žurnalistė g.gif
batuta
Mes irgi i ta pacia ruta vaikstom. Rinkliavu per 2 metus nebuvo jokiu ir remti darzelio niekas neprase. Tik i metus 2 kartus reikejo atnest 1 buteli indu ploviklio, 1 poka tualetinio popieriaus ir dezinfekuojancio skyscio tualetui. Viskas.
Astuliukas
O idomu i sita darzeli ar sunku pakliuti, jei mes nepriklausome jam? g.gif
Tasira
QUOTE(Astuliukas @ 2005 04 25, 12:32)
O idomu i sita darzeli ar sunku pakliuti, jei mes nepriklausome jam?  g.gif
*

Kai mes ten rasemes,tai sake,kad net nepriima prasymu is tu,kurie nepriklauso,nes ir priklausancius sunkiai sutalpina.Cia man taip tik sake,o kaip yra is tikruju tai sunku pasakyt mirksiukas.gif
Bumbum
QUOTE(mamulia @ 2005 04 23, 08:40)
Kainuoja berods 120lt, nežinau tiksliai nes moku pusę kainos.
Parama. Rugsėjo mėnesį nešiau žaislų, kas kiek gali duoda į grupės fondą. Nežinau ar man vienai, bet manęs niekad nieks nereketavo, dėjom pinigus geranoriškai. Kiek lankėm darželių su vyresnėle ir maže, niekad nesusidūriau su reketu, gal, kad žurnalistė  g.gif
*

Aciu mamulia rolleyes.gif
Ne man tai ir paciai butu malonu kazka duoti ir kazkuom padeti, tik as tai nemoku nieko dawinet blush2.gif nezinau man kazkaip nepatogu, net saldainiu dezes tai mano mama dawinejo gydytojams uz sawo anuke tongue.gif
Gal ka suiorganizuosim su teweliais wisais.
As dar tuo 2 proc. pagalwojau perwesiu, nekas ten aisku gausis, bet wis kapeika 4u.gif
Tasira
Nu kazkoks ABSURDAS doh.gif
Ka tik grizom is darzelio,tai naujienos tokios:
I abi lopselines grupes nepatenkam,nes i 2003 metu gimusiu vaikuciu grupe,patekt nera sansu(juk beveik visi gime anksciau uz mus), o i 2004 metu nepatenkam,nes tokios taisykles(priima,tik tu metu vaikus) doh.gif Tai iseina taip,kad tie,kurie gime veliau,ir veliau uzsirase patenka,o mes ne schmoll.gif Mazdaug-nelaiku vaikas gime blink.gif Butu bent trim savaitem veliau-jokiu problemu schmoll.gif Ka daryt cry.gif cry.gif cry.gif g.gif ?
Bumbum
Labas Rasitux,

Jei tau sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta jie tawe priwalo priimti.
Ir siaip vedeja pasirode ne karve ir su ja pasnekejus manau priimtu, sekmes 4u.gif
Tasira
QUOTE(Bumbum @ 2005 06 10, 15:29)
Labas Rasitux,

Jei tau sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta jie tawe priwalo priimti.
Ir siaip vedeja pasirode ne karve ir su ja pasnekejus manau priimtu, sekmes 4u.gif
*

Tai tas ir yra,kad priklauso,o ir uzsirasem pries pusmeti... verysad.gif Nieko nesuprantu g.gif O kur parasyta,kad privalo,kaip man to issireikalaut g.gif ?
O ka reiskia "pasnekejus" g.gif ?Tai vakar ir snekejom,o gal cia reiskia kad kitaip "sneketi" reikia ax.gif ?
Bumbum
QUOTE(Rasitux @ 2005 06 10, 14:32)
Tai tas ir yra,kad priklauso,o ir uzsirasem pries pusmeti... verysad.gif Nieko nesuprantu g.gif O kur parasyta,kad privalo,kaip man to issireikalaut g.gif ?
O ka reiskia "pasnekejus" g.gif ?Tai vakar ir snekejom,o gal cia reiskia kad kitaip "sneketi" reikia ax.gif ?
*

Na nzn. bet kad priwalo tai tikrai gal 118 skambint ir paprasyt tel. svietimo skyriaus ar dar kokio welnio, bet siaip tai girdejau, kad pora waiku atsisake, wiena nusprende newesti, nes pagalwojo, kad per maza, tai wietu tikrai turi buti siulau nueiti dar kart 4u.gif mirksiukas.gif
Bumbum
o gal isawo sawivaldybe paskambinti ir paklausti ar privalo priimti darzelis pagal gywenama wieta ar ne?
Bumbum
nes kai as paskambinau i darza (salia namu) sako nera vietu, nuvedem i kita, paskui vienas pazistamas kuris dirba svietimo sistemoj sako negali nepriimti jeigu jums priklauso tas darzas pagal gyv

cia citata tau nukopijawau, tai speju kad tikrai tau priklauso, pasidomek Rasitux jei tikrai nori westi i darza 4u.gif
55555
QUOTE(Rasitux @ 2005 04 08, 15:41)
Aišku,aš susivėlinau, užrašiau vaiką tik vasario pabaigoje.Kaip manai,ar yra šansų pakliūt bent iki rudens?Visi džiaugias,kad kyšių neima,o man dabar atrodo,jau geriau paimtų,bet bent jau žinočiau,kad vaikas paklius i darželį.dabar ta nežinomybė kamuoja doh.gif
*

Jau kad kyšius ima, tai 100 procentų... Vieta atsiranda tą pačią dieną, kai gauna kyšį verysad.gif . Faktas kaip blynas, mums irgi taip buvo...Tik kad serga vaikai tame darže, tai juodai. Gal čia nuo auklėtojos priklauso cry.gif ? paeina 3 dienas ir 2 savaites neina cry.gif . ir taip visus metus...
Tasira
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif Butinai dar domesiuosi ta situacija,nes i darza turim patekt butinai.Reiks is pradziu pabandyt graziuoju.Uz savaites direktore lyg ir grizta is atostogu,tai eisim i musi doh.gif
Tasira
Nu, aciu Dievui, mes darzeli gavom clap.gif clap.gif clap.gif Be problemu mirksiukas.gif
55555
QUOTE(Rasitux @ 2005 08 18, 19:45)
Nu, aciu Dievui, mes darzeli gavom clap.gif  clap.gif  clap.gif Be problemu mirksiukas.gif
*

Sveikiname bis.gif , tik nesirkite doctor.gif biggrin.gif
Tasira
QUOTE(55555 @ 2005 08 19, 07:56)
Sveikiname  bis.gif , tik nesirkite  doctor.gif  biggrin.gif
*

Aciu-labai stengsimes rolleyes.gif
55555
QUOTE(Rasitux @ 2005 08 19, 11:35)
Aciu-labai stengsimes rolleyes.gif
*

Na, ir kaip jums sekasi darželyje? Koks auklėtojos vardas???
Tasira
QUOTE(55555 @ 2005 09 05, 08:10)
Na, ir kaip jums sekasi darželyje? Koks auklėtojos vardas???
*

Aukletojos vardas Lina,kita-Diana ax.gif
Sekasi kol kas neblogai,bet dar tik antra diena nuejom smile.gif Ziuresim,gal jau sia savaite paliksim pietu miegot rolleyes.gif
Bumbum
QUOTE(Rasitux @ 2005 09 05, 08:41)
Aukletojos vardas Lina,kita-Diana ax.gif
Sekasi kol kas neblogai,bet dar tik antra diena nuejom smile.gif Ziuresim,gal jau sia savaite paliksim pietu miegot rolleyes.gif
*

Mes irgi siandien 3 diena pietu miego nepalieku gaila, Vienos aukletojos Jurate, on kitos nzn, bet ta kita fainesne nors gal abi geros
pakolkas man labai patiknka, nieks neateina i namus, nieks newadowauja nereguliuoja nepletkina, as net pati nepastebejau kiek man ta aukle nerwu kainawo, oj ramiai dabar gywenu, net kwepuoti lengwiau biggrin.gif
55555
QUOTE(Bumbum @ 2005 09 05, 15:43)
Mes irgi siandien 3 diena pietu  miego nepalieku gaila, Vienos aukletojos Jurate, on kitos nzn, bet ta kita fainesne nors gal abi geros
pakolkas man labai patiknka, nieks neateina i namus, nieks newadowauja nereguliuoja nepletkina, as net pati nepastebejau kiek man ta aukle nerwu kainawo, oj ramiai dabar gywenu, net kwepuoti lengwiau biggrin.gif
*

Mūsų pernykštė auklėtoja buvo Jūratė. Nu, žiauriai nepatiko verysad.gif , ypač tai kad jos su šeimininke mama ir dukra - sąjungininkės friends.gif , viena kitą užtaria ir iš tikrųjų neaišku, kaip ten su vaikais elgiasi...Tad apsidžiaugiau, kai šiais metais gavome kitą auklėtoją thumbup.gif
Bumbum
QUOTE(55555 @ 2005 09 06, 07:22)
Mūsų pernykštė auklėtoja buvo Jūratė. Nu, žiauriai nepatiko  verysad.gif , ypač tai kad jos su šeimininke mama ir dukra - sąjungininkės  friends.gif , viena kitą užtaria ir iš tikrųjų neaišku, kaip ten su vaikais elgiasi...Tad apsidžiaugiau, kai šiais metais gavome kitą auklėtoją  thumbup.gif
*

Nu tai wa ta jurate , tai man nelabai patiko. O jos mama perkele i kit agrupe, bet jau as taip supratau.
O gal gali papasakot kas nepatiko?
55555
QUOTE(Bumbum @ 2005 09 06, 09:43)
Nu tai wa ta jurate , tai man nelabai patiko. O jos mama perkele i kit agrupe, bet jau as taip supratau.
O gal gali papasakot kas nepatiko?
*

1. Vaikui buvo stresas eit į darželį, ateidavo į grupę vos neverkianti, tai auklėtoja vietoj to, kad pasitiktų maniškę, sėdėdavo prie veidrodžio ir maliavodavosi verysad.gif .
2. Jei būdavo po kiemo sušilusi, tai nelabai stengdavosi perrengti vaikų, visi valgydavo su šlapiom nugarytėm - gal tai buvo tikslas susrgdinti vaikus (bet čia tik mano nuomonė).
3. Pletkavodavo apie mūsų močiutę, ji tokia, anokia, dėl to jūsų vaikas nesavistovis ir t.t. Kompetetinga auklėtoja visada nutylės, manau. ne jos iš principo reikalas kokia mes turime močiutę.
Sėkmės, gal jums ir patiks auklėtoja thumbup.gif
Bumbum
QUOTE(55555 @ 2005 09 06, 09:08)
1. Vaikui buvo stresas eit į darželį, ateidavo į grupę vos neverkianti, tai auklėtoja vietoj to, kad pasitiktų maniškę, sėdėdavo prie veidrodžio ir maliavodavosi  verysad.gif .
2. Jei būdavo po kiemo sušilusi, tai nelabai stengdavosi perrengti vaikų, visi valgydavo su šlapiom nugarytėm - gal tai buvo tikslas susrgdinti vaikus (bet čia tik mano nuomonė).
3. Pletkavodavo apie mūsų močiutę, ji tokia, anokia, dėl to jūsų vaikas nesavistovis ir t.t. Kompetetinga auklėtoja visada nutylės, manau. ne jos iš principo reikalas kokia mes turime močiutę.
                          Sėkmės, gal jums ir patiks auklėtoja  thumbup.gif
*

jo liudnaaaaaa, nenoriu, kad man lialka kas skriaustu, na man ji nelabai patiko nes pasirode perarogantiska kaip lopselio aukletojai
55555
verysad.gif
QUOTE(Bumbum @ 2005 09 06, 11:43)
jo liudnaaaaaa, nenoriu, kad man lialka kas skriaustu, na man ji nelabai patiko nes pasirode perarogantiska kaip lopselio aukletojai
*

Skriausti - neskriaudė, bet melės darbui neturi verysad.gif
Alchemie
O sitam darzelyje, ar yra logopedines grupes? Man minejo, kad turetu buti dvi logopedines grupes. Gal kas ka zinot? lankot? kaip ten aukletojos
divaa
Labutis 4u.gif

o kurioje vietoje darželis"rūta"..kažin ar Šiaurės miestelio mažyliams jis priklauso? rolleyes.gif
mamulia
Jis prie padangų parduotuvės, ten kai nuo kalno nusileidi žirmūnų gatve, greit už sankryžos su šilo tltu, reik suk į dešinę (už stotelės troleibusų iškart keliukas į kalnelį) wink.gif
riesutukas
QUOTE(divaa @ 2005 10 19, 17:33)
Labutis 4u.gif

o kurioje vietoje darželis"rūta"..kažin ar Šiaurės miestelio mažyliams jis priklauso? rolleyes.gif
*

sveikutes 4u.gif
o tai is kur suzinoti, koks darzelis priklauso pagal gyvenama vieta? g.gif
Tasira
QUOTE(riesutukas @ 2005 10 20, 18:06)
sveikutes 4u.gif
o tai is kur suzinoti, koks darzelis priklauso pagal gyvenama vieta? g.gif
*

Gali paskambint i savivaldybe,arba apeit aplinkinius darzelius ir paklaust-jie turi sarasus ax.gif
riesutukas
QUOTE(Rasitux @ 2005 10 20, 22:50)
Gali paskambint i savivaldybe,arba apeit aplinkinius darzelius ir paklaust-jie turi sarasus ax.gif
*

aciu 4u.gif
bandysiu skambint
Alchemie
Man sake, kad ten yra logopedine grupe, ar yra? Jei kas lankot, gal zinot?
Tasira
QUOTE(Alchemie @ 2005 10 24, 11:33)
Man sake, kad ten yra logopedine grupe, ar yra? Jei kas lankot, gal zinot?
*

Kiek zinau,ten net keturios logopedines grupes buvo,bet dabar reorganizuojasi jie,tai kiek liks-nezinau.Geriausia paskambint ir paklaust mirksiukas.gif
Alchemie
Aciu 4u.gif
u.o.g.y.t.e
Na, kaip sekasi naujokams siame darzelyje - seniai niekas cia neuzsuko - ar geros aukletojos, aplinka? Kiek siame darzelyje yra lopselinuku grupiu ir i kuria geriau patekti? 4u.gif
Mirazas
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 01 31, 06:20)
Na, kaip sekasi naujokams siame darzelyje  - seniai niekas cia neuzsuko - ar geros aukletojos, aplinka? Kiek siame darzelyje yra lopselinuku grupiu ir i kuria geriau patekti? 4u.gif
*

Sekasi labai gerai smile.gif Esu labai patenkinta šio darželio auklėtojomis, mano dukrytė taip pat. Kiekvieną rytą ji bėga į grupę, o vakare sunku išvilioti smile.gif O kai sirgo, tai labai pasiilgo lialių, kiekvieną rytą klausdavo apie lialias rolleyes.gif Grupė vadinasi kiškučiai 10 vaikų, bet aišku niekada tiek nebūna 3-6 vaikai. Auklėtojos Jūratė ir Renata ir šeiminkėlė labai nuostabūs žmonės, kiek turėjau auklių su šiais žmonėmis nėr ką lyginti, man labai patinka. mirksiukas.gif
Ferrari
Na mamytės, nereikia jau taip baisiai apie auklėtoją Jūratę. Mano sūnus pas ją dvejus metus lankė lopšelį, šeimininkėle dirbo jos mama Uršulė. Vaikai ją vadindavo močiute smile.gif
Nei aš asmeniškai, nei mano vaikas nieko blogo negalėtume apie jas pasakyti. Dar iki šiol sūnus jas labai šiltai prisimena.
Na kad papletkinti mėgėjos, tai faktas, bet juk tai nėra blogybė. Dabar jos dirba skirtingose grupėse.
Kai prisimenu, Uršulė rodos pati vos paenia, o dar vaikus ant rankų nešioja - ne kiekviena jauna auklėtoja taip elgiasi.
Atsimenu, kad ir man jūratė iš pirmo žvilgsnio pasirodė nelabai maloni, bet iš tiesų ji labai šiltas žmogus. Svarbiausia, kad ji niekada nešaukia ant vaikų, kalaba su jais kaip su sau lygiais.
Na man ji patiko, ir mano sūnui taip pat. thumbup.gif
riesutukas
uzrasiau vakar savo pypliu i si darzeli smile.gif nuostabi jauna vedeja, labai maloniai prieme. kadangi mums priklauso pagal gyvenama vieta, tai itrauke i sarasa, bet jei nepriklausai, tai net neraso i eile blink.gif
mes norim lankyti nuo 2007 09 01. nepamenu, kiek buvo vaiku sarase, bet sake turim sansu smile.gif
DaliaG
Aš irgi užrašiau savo burbulą nuo 2007 09 01 į šį darželį, tikiuosi nenusivilsim ax.gif
Katerina.S
mes lankom RUTA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif vyresnioji  3 metus lanke, maze irgi cia ketinu leist  wink.gif

Mes irgi sita darzeli lankeme. Tikrai thumbup.gif buvo! Po to isvaziavome i Zveryna gyventi, tai laaaaabai nenorejau vaika is sito darzelio pasiimt. O lankeme kartu su Mamulia, t.y su Vilte mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.