Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žirmūnai: Rūta
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sin City
QUOTE(inieska @ 2010 05 23, 16:15)
aciu uz info
o kazi kada direktore buna?
*

Siaip manau kasdien, bet priemimo valandos tevams pirmadieniais ir ketvirtadieniais lyg, tik neatsimenu, kuriom valandom tiksliai. Nemanau, kad nepriimtu ir kitu laiku, jei ateitum.
Alionyte
QUOTE(Sin City @ 2010 05 23, 11:35)
Kas nori patekti i darzeli nuo rudens, iki birzelio 1 d. turi parasyti prasymus direktorei, nes kas neparasys, nepateks, nors ir eilej geroj vietoj stovi. Mes jau sarasuose, 11 lyg esam, tik dar abejoju ar isleisiu nuo rudens rolleyes.gif
*

mes neseniai skambinom tai netneusimine apie kazkoki dar papildoma prasyma g.gif reiks pasiskambint, aciu uz info wink.gif
zazaza
QUOTE(Sin City @ 2010 05 23, 11:35)
Kas nori patekti i darzeli nuo rudens, iki birzelio 1 d. turi parasyti prasymus direktorei, nes kas neparasys, nepateks, nors ir eilej geroj vietoj stovi. Mes jau sarasuose, 11 lyg esam, tik dar abejoju ar isleisiu nuo rudens rolleyes.gif
*

na as nulekiau, parasiau prasyma, bet kas is to, aiskiai pasake kad siemet be sansu pakliuti verysad.gif uzrasiau vaikus pries metus
inieska
QUOTE(zazaza @ 2010 05 27, 08:11)
na as nulekiau, parasiau prasyma, bet kas is to, aiskiai pasake kad siemet be sansu pakliuti  verysad.gif  uzrasiau vaikus pries metus
*

o jus nuo metu planavot leist ar dvieju?
zazaza
QUOTE(inieska @ 2010 05 27, 08:44)
o jus nuo metu planavot leist ar dvieju?
*

nuo 3 metu
inieska
QUOTE(zazaza @ 2010 05 27, 09:41)
nuo 3 metu
*

ogo unsure.gif tai kur vaikiukus reik det doh.gif
Sin City
QUOTE(zazaza @ 2010 05 27, 12:11)
na as nulekiau, parasiau prasyma, bet kas is to, aiskiai pasake kad siemet be sansu pakliuti  verysad.gif  uzrasiau vaikus pries metus
*

O jums priklauso pagal gyvenama vieta?
Viktute
vasarai apjunge grupes, tai tiek daug kosinciu ir sloguojanciu vaiku dar nemaciau... verysad.gif siandien vienas tetis kosijanti vaika atvede, pats devejo sportinius sortus, tai ryskiau ne i darba skubejo su tokia apranga, tai kodel negali sergancio vaiko palikti namie???
pas mane dvyniai, auginu viena, jei vienas suserga ir kitas lieka namie, nes nera kas nuvestu, dirbu pati sau, tad biliuteniu niekas neapmoka, bet niekada nevedu umiai serganciu vaiku, tik nebent jei po ligos dar truputi lieka kosulio, bet tikrai ne toks koki siandien teko girdeti. samdau pagalbininke, kuri isleidzia mane darbo reikalais, kuriai as moku, o ne man apmoka biliutenius. taip, ir paskola reikia uz buta moketi, ir saskaitas visas, tad nepradekite sakyti man, kad "siais bedarbystes ir krizes laikais blia, blia, blia... ir t.t., ir pan.". visais laikais buvo tevai, kurie veda sergancius vaikus i darzelius ir krize ar kas kt. cia ne prie ko!
siandien vakare ketinu pasikalbeti su aukletoja kiek tokiu vaiku grupeje, nes einame cia tik antra diena ir realios situacijos nezinau.
ziauriai pikta ph34r.gif
inieska
QUOTE(Viktute @ 2010 06 03, 09:40)
vasarai apjunge grupes, tai tiek daug kosinciu ir sloguojanciu vaiku dar nemaciau...  verysad.gif  siandien vienas tetis kosijanti vaika atvede, pats devejo sportinius sortus, tai ryskiau ne i darba skubejo su tokia apranga, tai kodel negali sergancio vaiko palikti namie???
pas mane dvyniai, auginu viena, jei vienas suserga ir kitas lieka namie, nes nera kas nuvestu, dirbu pati sau, tad biliuteniu niekas neapmoka, bet niekada nevedu umiai serganciu vaiku, tik nebent jei po ligos dar truputi lieka kosulio, bet tikrai ne toks koki siandien teko girdeti. samdau pagalbininke, kuri isleidzia mane darbo reikalais, kuriai as moku, o ne man apmoka biliutenius. taip, ir paskola reikia uz buta moketi, ir saskaitas visas, tad nepradekite sakyti man, kad "siais bedarbystes ir krizes laikais blia, blia, blia... ir t.t., ir pan.". visais laikais buvo tevai, kurie veda sergancius vaikus i darzelius ir krize ar kas kt. cia ne prie ko!
siandien vakare ketinu pasikalbeti su aukletoja kiek tokiu vaiku grupeje, nes einame cia tik antra diena ir realios situacijos nezinau.
ziauriai pikta  ph34r.gif
*

visiems daugiau ar maziau sunku siais laikais smile.gif nemanau kad teveliai labai jau serganti mazyli veda i darziuka - kad su sortais tai nereiskia kad i darba zmogui nereik smile.gif gal jis koks mechanikas ir nuvaziaves i darba soka i tepaluota kombinezona. taip kad nerektu sprest apie sortus i darba jis vaziuoja ar ne tongue.gif
o ir jumi pasibedavojimas - nu blyn, didzioji dauguma sedi "ant" paskolu ir visi taip pat mokescius moka.
kad veda i darza siek tiek kosinti vaika - visada taip buvo visada taip bus (aisku pikta del to - bet nu nevisada galimybes juk ir teveliams yra imt biliotenio del lengvo pakosejimo) ir to neisgyvendinsit su savo pabumbejimais smile.gif kaip sakoma nepatinka nevedat i ta darza ieskais kur geriau - vietos kitiems daugiau bus
atsiprasau kad gal cia as ziauriai parasiau bet kai tokia tragiska situacija su darzais reik dziaugtis kad is vis pakliuni
ir is vis ka daryt normaliu tevu vaikams?????
iseitis tik arba tapt asocialia seima arba issiskirt ir melzt valstybe pasalpomis arba dar prisidaryt vaiku ir vel pasalpomis melzt valstybe mad.gif
va sitas klausimas labiau piktina nei kosintis vaiko grupes draugas mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Viktute
ne taip daznai vaikai serga, kad biliutenis turi buti imamas vos ne kas menesi, tad nereikia cia man aiskinti, kad situacija pervertinu. ir as ne bambu, o esu pasipiktinusi. tad galima ir biliuteni paimti arba pagalbininke pasamdyti, arba seneliu paprasyti. del lengvo kosulio, tai gal ir ne, bet bet kai kosti su "karkalais", tai gal jau cia rimciau?

beje, o kuom del darzelio gali padeti asocialumas, skyrybos ar, kaip sakote, "vaiku prisidarymas" bei "valstybes melzimas pasalpomis"?
inieska
QUOTE(Viktute @ 2010 06 03, 13:50)
ne taip daznai vaikai serga, kad biliutenis turi buti imamas vos ne kas menesi, tad nereikia cia man aiskinti, kad situacija pervertinu. ir as ne bambu, o esu pasipiktinusi. tad galima ir biliuteni paimti arba pagalbininke pasamdyti, arba seneliu paprasyti. del lengvo kosulio, tai gal ir ne, bet bet kai kosti su "karkalais", tai gal jau cia rimciau?

beje, o kuom del darzelio gali padeti asocialumas, skyrybos ar, kaip sakote, "vaiku prisidarymas" bei "valstybes melzimas pasalpomis"?
*

tuo kad normaliu tevu vaikai gauna tik likusias vietas o tu auksciau isvardytu grupiu vaikai turi lengvatas patenkant
senelius ir ne visi prie vietos turi tongue.gif
o del pagalbininkes ir vel ne kiekvienas ir ta sau gali leist taip kad teist zmogu nezinant situacijos ir nereikia wink.gif
ir vel kaip jau sakiau jai Jusu netenkina tvarka esama darzeliuose visada galite pasirinkt nevest savo vaiku i juos - atsirastu net dvi vietos smile.gif gal kam is ties labiau jos reikalingesnes biggrin.gif
Viktute
baikite varyti mano vaikus is darzelio! gun_bandana.gif jie darzeli lanko teisetai ir teisetai ten pakliuvo! beje, niekas manes neprase nei pazymu apie pajamas, nei apie seimos sudeti. mums sis darzelis priklauso pagal gyv. vieta.
taip, ne visi senelius salia turi kaip ir ne visu seneliai su anukais padeda. bet skirti vid. 100-150 Lt/men. valandinei auklei (kai abu tevai dirbantys) arba/ir karta per 4 menesius paimti biliuteni savaitei gali kiekvienas.
o jei Jums nepatinka priemimo tvarka, tai kraustikites i rajona, kur darzeliu daugiau ir ten busite pirmieji, nes, pasirinkdami gyventi santariskese, turejote numatyti, kad ten nera nei vieno darzelio, ko pasekoje problema patekti i darzeli jusu vaikams garantuota. darzeliuose pirmenybe pirmoje eileje teikiama pagal gyvenamaja vieta, o tik tada is tu visu jau pagal soc. statusa.
o kai jusu vaikas prades nesustodamai sirgti vien tik todel, kad kazkas veda i grupe sergancius, o Jus privalesite dirbti, tada su manimi ir diskutuokite. sekmes 4u.gif
inieska
QUOTE(Viktute @ 2010 06 03, 16:49)
baikite varyti mano vaikus is darzelio!  gun_bandana.gif jie darzeli lanko teisetai ir teisetai ten pakliuvo! beje, niekas manes neprase nei pazymu apie pajamas, nei apie seimos sudeti. mums sis darzelis priklauso pagal gyv. vieta.
taip, ne visi senelius salia turi kaip ir ne visu seneliai su anukais padeda. bet skirti vid. 100-150 Lt/men. valandinei auklei (kai abu tevai dirbantys) arba/ir karta per 4 menesius paimti biliuteni savaitei gali kiekvienas.
o jei Jums nepatinka priemimo tvarka, tai kraustikites i rajona, kur darzeliu daugiau ir ten busite pirmieji, nes, pasirinkdami gyventi santariskese, turejote numatyti, kad ten nera nei vieno darzelio, ko pasekoje problema patekti i darzeli jusu vaikams garantuota. darzeliuose pirmenybe pirmoje eileje teikiama pagal gyvenamaja vieta, o tik tada is tu visu jau pagal soc. statusa.
o kai jusu vaikas prades nesustodamai sirgti vien tik todel, kad kazkas veda i grupe sergancius, o Jus privalesite dirbti, tada su manimi ir diskutuokite. sekmes  4u.gif
*

Gerbiamoji tai mums ir priklauso sitas darzelis pagal gyvenamaja vieta jai ka tongue.gif as ir nebedavoju ir nebambu kaip sena tarka kaip nekurios lotuliukas.gif visais laikas vede tevai sergancius vaikus, ves ir toliau ir nieko nepadarysi
o be to ne jums sprest kur mums gyvent o kur ne tongue.gif
zodziu matau jums sunku be vyro lotuliukas.gif bet nereikia i foruma taip sirstanciai issiliet biggrin.gif
sekmes ir jums 4u.gif
Viktute
QUOTE(inieska @ 2010 06 03, 22:18)
Gerbiamoji tai mums ir priklauso sitas darzelis pagal gyvenamaja vieta jai ka tongue.gif as ir nebedavoju ir nebambu kaip sena tarka kaip nekurios  lotuliukas.gif visais laikas vede tevai sergancius vaikus, ves ir toliau ir nieko nepadarysi
o be to  ne jums sprest kur mums gyvent o kur ne tongue.gif
zodziu matau jums sunku be vyro  lotuliukas.gif  bet nereikia i foruma taip sirstanciai issiliet  biggrin.gif
sekmes ir jums  4u.gif
*

o ir ne Jums spresti, koki darzeli lankyti mano vaikams ar nelankyti, jei sis priklauso mums pagal gyv. vieta ir is jusu vaiko as darzelio neatimu tongue.gif

dabar supratau, kodel mane uzsipuolet, juk as buvau parasiusi, kad viena auginu dvynius! doh.gif Jums, matyt, atrodo, kad tokios kaip as "ant pasalpu sedi bei vietas darzeliuose atimineja". o dabar isvis pasijuokete is to, kad "man be vyro sunku", nes leidau sau del kazko pasipiktinti.
taip ir nesupratau kodel leidziate sau taip kalbeti, gal hormonai po nestumo dar nesusistabilizavo, o gal visada tokia pavirsutiniska buvote, bet tai Jusu problema, jei juokiates is zmogaus, kuriam vienam tenka auginti vaikus.
Patikekite, manes pazymos apie seimos sudeti nei viename darzelyje neprase, vaikai teti turi ir visuose dokumentuose jis figuruoja, pasalpu jokiu negaunu, tik dar kolkas taikoma 50 proc. nuolaida verslo liudijimui ir tiek, dirbu per du darbus, galinciu reguliariai padeti seneliu ar kt. giminaiciu neturiu...testi? bet gal nereikia. as cia sirstanciai isibroviau, nes veda sergancius, o vaiku gaila, jei jie susirgs, nes del to nukentes ne tik mano pajamos, bet ir kokybiskas musu seimos laisvalaikis. nors su aukletoja jau viska issiaiskinome ir viskas del to ok.
O Jums palinkeciau nebe sekmes, o pasiskaityti kokia protinga knyga apie tolerancija ir saves visuomeneje vertinima be kitu menkinimo, gal tada ir sekme ateis.
inieska
QUOTE(Viktute @ 2010 06 04, 19:52)
o ir ne Jums spresti, koki darzeli lankyti mano vaikams ar nelankyti, jei sis priklauso mums pagal gyv. vieta ir is jusu vaiko as darzelio neatimu  tongue.gif

dabar supratau, kodel mane uzsipuolet, juk as buvau parasiusi, kad viena auginu dvynius!  doh.gif  Jums, matyt, atrodo, kad tokios kaip as "ant pasalpu sedi bei vietas darzeliuose atimineja". o dabar isvis pasijuokete is to, kad "man be vyro sunku", nes
*

as nesakiau kad butent del Jusu padeties - auginate viena dvynius - pikta. saunu kad taip sauniai tvarkotes - kazkodel kazkokiu budu sumastet kad tai jums taikoma. as apskritai kalbu apie apgailetina situacija visos Lietuvos darzeliuose ir tiek. Labai gerbiu tokias stiprias moteris kurias palieka skystakiausiai vyrai, o Jus tos pagarbos gaunate dvigubai nes du vieno amziaus vaikiukai ir Jus viena is vis nerealu. Pikta kad valstybe nepalaiko normaliu seimu, pikta kad per 15 metu nesugebeta pastatyt ne vieno darzo Vilniuje. del to zymiai pikciau nei apsisnargliaves bamblys - kaip jau ir sakiau vede , veda ir ves tokius vaikiukus - kas Jum atrodo sergantis vaikas kitai mamai atrodo kad cia lengvas negalavimas smile.gif
AŪRI
Kaip žinia atostogų metu grupės sujungtos ir auklėtojos keičiasi.
Šią sav. mes turime garbės draugauti su auklėtoja Danguole smile.gif
Manoji ateina į rūbinėlę, ištempia ausis , išggirsta balsą ir šaukdama Danguooooolėėė!!! nuskuodžia

Taigi, kas dar nepasirinkote auklytės , mano vaikas rekomenduoja Danguolę 4u.gif

ji kaip tik su mažyliais dirba
voras34
QUOTE(ilmantina @ 2010 06 10, 12:44)
Kaip žinia atostogų metu grupės sujungtos ir auklėtojos keičiasi.
Šią sav. mes turime garbės draugauti su auklėtoja Danguole smile.gif
Manoji ateina į rūbinėlę, ištempia ausis , išggirsta balsą ir šaukdama Danguooooolėėė!!! nuskuodžia

Taigi, kas dar nepasirinkote auklytės , mano vaikas rekomenduoja Danguolę 4u.gif

ji kaip tik su mažyliais dirba
*

nepykit, bet parašėt taip, kad neaišku, ar vaikas pabėga, nes išsigąsta ar nubėga pas tą Danguolę, nes ji labai patinka... g.gif g.gif g.gif
AŪRI
QUOTE(voras34 @ 2010 06 10, 14:27)
nepykit, bet parašėt taip, kad neaišku, ar vaikas pabėga, nes išsigąsta ar nubėga pas tą Danguolę, nes ji labai patinka... g.gif  g.gif  g.gif
*

blush2.gif biggrin.gif
būtent, patenkinta į grupę lekia
Alionyte
Idomu kokia aukletoja gaus lopselinukai siemet ax.gif mes jau kaip ir patekome, beliko oficialiu sarasu sulaukt smile.gif
nerimas ima pagalvojus kaip mano ramuolis ten susitvarkys smile.gif nes dazniausiai kieme stovi ir ziuri i kitus vaikus ir viskas, jokios iniciatyvos, jokio lakstymo ... Ramybe visiska smile.gif
Klaauzada
QUOTE(Viktute @ 2010 06 03, 09:40)
einame cia tik antra diena ir realios situacijos nezinau.
ziauriai pikta  ph34r.gif
*

O tai jus pradejot vaikuti leisti birzelio men i darziuka? blush2.gif g.gif Juk rugsejo men naujokelius prades mamos vesti,ar galima ir anksciau? g.gif

Gal kas zinot kokia aukletoja yra Kodelciuku grupeje? ax.gif Kazkaip pasigendu pasakojimo apie si darzeli blush2.gif Gal kur kitur dar sukurta tema? g.gif man tai idomu kur kokioj grupej kokia aukletoja,ar vaikai patenkinti maistu ir t.t ax.gif blush2.gif
beibis
Sveiki,
gal kas nors lankėt, lankot pas auklėtoją Audronę g.gif Labai įdomu būtų sužinoti apie ją rolleyes.gif neapsisprendžiam ar leisti pas ją ar ne...
Zibute33
o kaip suprast neapsisprendzim g.gif juk vaikai suskirstyti i grupes ir viskas,ar galima dar aukletoja kokia nori rinktis? g.gif
beibis
QUOTE(Zibute33 @ 2010 07 27, 17:21)
o kaip suprast neapsisprendzim g.gif  juk vaikai suskirstyti i grupes ir viskas,ar galima dar aukletoja kokia nori rinktis? g.gif
*

tai teoriškai yra įvairių variantų- leisti į kitą darželį, samdyti auklę ir pan. Visokių auklėtojų būną, todėl ir klausiu...
Klaauzada
Mamos,kuriu vaikuciai lanko si darzeli-atsiliepkit. Papasakokit ka nors..Kokios aukletojos,kokia aplinka..Nu ka nors..Plyyyyyyyyzzz tongue.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Mamusik
QUOTE(Klaauzada @ 2010 07 29, 14:54)
Mamos,kuriu vaikuciai lanko si darzeli-atsiliepkit. Papasakokit ka nors..Kokios aukletojos,kokia aplinka..Nu ka nors..Plyyyyyyyyzzz  tongue.gif  4u.gif  mirksiukas.gif
*

Aukletojos Rasa, Rita, Jolanta - thumbup.gif . Bet jos dirba tik logopedinese grupese. Labai geros nuomones esame apie Aida ir Vida.
Zibute33
o kuom skiriasi logopedines grupes nuo nelogopediniu? blush2.gif Logopedinese gal vaikucius moko labiau kalbeti,ar kaip? g.gif
inieska
valio valio valio ir liudesys ir dziaugsmas kad musu spokas pateko i darziuka smile.gif
kazkaip keista bus isleist savo damuke i pasauli sad.gif nu bet reikia - anksciau ar veliau vis tiek reiks smile.gif
kazi kas cia musu aukletoja bus smile.gif kaip cia seksis tiem maziukam susibendraut unsure.gif
Klaauzada
Cia turbut visu mamyciu toks pats nerimas ax.gif O i kokia grupe jus pakliuvot? ax.gif Joo..neaisku pas ka ir kaip,o ir mamytes kazkaip kurios jau leidzia vaikucius i si darziuka nelabai apsireiskia blush2.gif unsure.gif
inieska
QUOTE(Klaauzada @ 2010 08 03, 18:03)
Cia turbut visu mamyciu toks pats nerimas ax.gif  O i kokia grupe jus pakliuvot?  ax.gif Joo..neaisku pas ka ir kaip,o ir mamytes kazkaip kurios jau leidzia vaikucius i si darziuka nelabai apsireiskia blush2.gif  unsure.gif
*

del grupes nzn kazkaip sumisau kai pasake kad pakliuvo - sirdies gilumoje nesitikejau kad mano metinuke paklius i darza unsure.gif tai ir nebepaklausiau kurioj grupej busim
Mamusik
QUOTE(Zibute33 @ 2010 07 30, 23:09)
o kuom skiriasi logopedines grupes nuo nelogopediniu? blush2.gif  Logopedinese gal vaikucius moko labiau kalbeti,ar kaip? g.gif
*

Sis darzelis ir yra tuo ypatingas, kad turi 2 logopedines grupes. I sias grupes priima blogai kalbancius vaikus. Priema tik su siuntimais is pedagogines-psichologines tarnybos. Siose grupese yra tik po 12 vaiku.
Zibute33
QUOTE(Mamusik @ 2010 08 03, 19:25)
Sis darzelis ir yra tuo ypatingas, kad turi 2 logopedines grupes. I sias grupes priima blogai kalbancius vaikus. Priema tik su siuntimais is pedagogines-psichologines tarnybos. Siose grupese yra tik po 12 vaiku.
*

as manau,kad tose grupese turetu buti jau vyresnio amziaus vaikuciai,nes metinukas ar dvieju metu vaikutis dar pilnai nekalba,tad kaip zinot ar jam kazkas blogai su ta kalba ar ne g.gif ax.gif
AŪRI
QUOTE(Zibute33 @ 2010 08 04, 13:59)
as manau,kad tose grupese turetu buti jau vyresnio amziaus vaikuciai,nes metinukas ar dvieju metu vaikutis dar pilnai nekalba,tad kaip zinot ar jam kazkas blogai su ta kalba ar ne g.gif  ax.gif
*

Žinoma, taip ir yra.
Dėl ypatingumo galiu pasakyti: Kaip danguje taip ir ant žemės
Atmosfera - turbūt kiekiena lankėtės darželyej ir pajutote, ir patyrėt.

o grupėse atmosferą, beabejo, sukuria auklytės, ir tik nuo jų priklauso ar ten gera ir jauku.Mano merginai pasisekė. Niekada Nebūčiau patikėjusi, jeigu tai būtų nutikę ne mano vaikui, ta šilta, nuoširdžia Kiškučių grupės atmosfera 4u.gif kurioje visi sušyla.

Taigi visiems linkiu gerų auklyčių 4u.gif
Mamusik
QUOTE(Zibute33 @ 2010 08 04, 13:59)
as manau,kad tose grupese turetu buti jau vyresnio amziaus vaikuciai,nes metinukas ar dvieju metu vaikutis dar pilnai nekalba,tad kaip zinot ar jam kazkas blogai su ta kalba ar ne g.gif  ax.gif
*

As tiksliai neprisimenu nuo keliu metuku priema i logopedines grupes. Atrodo nuo 4 metu. Galit pasiskambint i tarnyba ar i darzeli, Jums tiksliai pasakys.

Mano vaikas logopedineje grupeje nuo 4 metuku.
Sin City
Gal kas nors zino kas bus busimu lopselinuku aukletojos?
Zibute33
Butu idomu sizinoti kokios yra grupes ir atsiliepimus apie tu grupiu aukletojas ax.gif 4u.gif
Destiny73
girdejau siandien darys dezinfekcija - blusu atsirado darzely blink.gif
Sin City
QUOTE(Destiny73 @ 2010 08 06, 17:09)
girdejau siandien darys dezinfekcija - blusu atsirado darzely blink.gif
*

Normaliai bigsmile.gif Gerai, kad atostogaujam biggrin.gif
Destiny73
QUOTE(Sin City @ 2010 08 06, 12:21)
Normaliai bigsmile.gif Gerai, kad atostogaujam biggrin.gif
*

o mes einam is kito darzelio, nes musu vasara uzdarytas. gerai kad man nuo pirmadienio atostogos - reiks begti is ten smile.gif o kazin namo jos negali per rubus atkeliauti g.gif
Zibute33
blink.gif doh.gif
Klaauzada
Gal yra mamyciu kuriu lialiai eis siemet i Kodelciuku grupe ax.gif Atsiliepkit bigsmile.gif Butu smagu rasti bendraminciu ax.gif Idomu kokia ten atmosfera? Kokia aukletoja? ax.gif g.gif 4u.gif
Sin City
Siandien buvau nuejusi i darzeli, tai lopselio gr.''Kiskuciai" aukletojos lyg bus Janina ir Jurate. Janina sien tiek zinau, tai faina visai, o apie Jurate temoj pasiskaiciau, kad nelabai kokia verysad.gif . Praejo noras isleist dukra i lopseli doh.gif Gal kas nors dar ka nors zino apie sias aukletojas, ar tikrai ta Jurate nekokia? unsure.gif
Klaauzada
Kaip supratau kodelciuku nerasta tongue.gif
Klaauzada
Su rugsejo pirmaja 4u.gif mirksiukas.gif
beibis
QUOTE(Klaauzada @ 2010 09 01, 17:52)
Su rugsejo pirmaja 4u.gif  mirksiukas.gif
*

su 4u.gif
i kokia grupe einate?
Klaauzada
QUOTE(beibis @ 2010 09 01, 19:10)
su 4u.gif
i kokia grupe einate?
*

Kodelciukai 4u.gif O jus? blush2.gif ax.gif
beibis
QUOTE(Klaauzada @ 2010 09 02, 18:30)
Kodelciukai 4u.gif  O jus? blush2.gif  ax.gif
*

Kiškučių 4u.gif
AŪRI
QUOTE(beibis @ 2010 09 02, 20:12)
Kiškučių 4u.gif
*

ir kaip Jums sekasi?kokie jūsų įspūdžiai? smile.gif
Klaauzada
QUOTE(beibis @ 2010 09 02, 19:12)
Kiškučių 4u.gif
*

Tai va ir sakau,kad kodelciuku nerasta biggrin.gif Kaip jums rugsejo 1oji? Kaip aukletojos? Pas mus tai po truputi..pratinames. Musu aukletojos Neringa ir Audrone.
AŪRI
QUOTE(inuks @ 2009 02 22, 01:04)
Ale ir Neringa pazistam ir mes. Tikrai saunios aukletojos  thumbup.gif  Praeitais metais dirbo Danguole. Tai taip pat labai miela rami aukletoja. Gaila, kad ji mus paliko...
*

kelintokus dabar turi Alė?
o kodėl jus Danguolė paliko?
beibis
QUOTE(beibis @ 2010 09 02, 19:12)
Kiškučių 4u.gif
*

as sumaisiau mes i Zvirbliuku grupe einam, ne kiskuciu doh.gif doh.gif doh.gif ot smegenine doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.