Džiaugiuosi, kad tokie geri atsiliepimai apie šį darželį
Sveikos mamytės
Ilgai skaitinėjau atsiliepimus ir vaikščiojau su vežimu apžiūrinėdama artimiausius darželius..galiausiai apsisprendžiau-tebus"Rūta".. Ačiū už pagalbą-belieka ten nueiti ir užrašyti ,ir bandysim lankyti..tikiuosi prieš metus užrašant dar įmanoma patekti
Sveikutės,
mes irgi užsirašėm į šį darželį, nes jis mums priklauso... užsirašėm nuo 2007 09 01, užsirašėm vasario pradžioj tai sakė tikrai papuolėm, tik reikia kitų metų balandį pasiskambint pranešt ar tikrai eisime ir rugpjūtį paskambinus jau žinosime grupės pavadinimą... Ievbuk, gal vaikai į vieną gupę pateks QUOTE(inguzas @ 2006 04 11, 17:40) Sveikutės, mes irgi užsirašėm į šį darželį, nes jis mums priklauso... užsirašėm nuo 2007 09 01, užsirašėm vasario pradžioj tai sakė tikrai papuolėm, tik reikia kitų metų balandį pasiskambint pranešt ar tikrai eisime ir rugpjūtį paskambinus jau žinosime grupės pavadinimą... Ievbuk, gal vaikai į vieną gupę pateks ir mes turbut busime vienoje grupeje
Sweikos, mamytes,
girdėjau, kad kažkurioj grupėj už auklėtoją dirba valytoja,ji dirbo ir praeitais metais, bet kitoj grupėj, nes nesibaigė tėvų skundai.labai rėkia ant vaikų ir visur kišasi,net į tėvų reikalus.Berods jos vardas Renata, tai iki...
Ir dar. Mano vaikas pradejo lankyt si darzeli, kai jam buvo 1 m. ir 1 men.
Ir kaip graziai sutvarkyta aplinka!
sveiki visi! nutareme ir mes uzsiregistruoti!
O kaip su rezimu tame darzelyje - kada valgo, miega?
norejau paklausti apie maista-ar normalus
ir kaip ten logopedines grupes QUOTE(Katerina.S @ 2006 04 26, 20:22) Ir dar. Mano vaikas pradejo lankyt si darzeli, kai jam buvo 1 m. ir 1 men. Ir kaip graziai sutvarkyta aplinka! as sendien uzrasiau ten savo vaika.labai sunku kai nezinai kur gyvensi.nes gyvenam olandu gatvej ten ira tik uzupiukas bet laukt iki kitu metu rugsejo bet neaisku ar dar tada ten gyvensim tad direktore patare i kitus i eile uzsirasyt bet kaip uzsirasyt jei jie jau reikalauja adreso registraciju ir pan.mano vaikas visai ne vln registruotas tai ka man daryt.uzrasiau tetos adresa na ka o po to tex teveliams prie vaikucio derintis ir ieskot buto prie darzelio.gal galit ka patart?
Siandien savo pypliuka palikau darzelyje porai valandu viena. Liko su malonumu, ziadzia su vaikuciais. Ja tik 1m.2 men. Gal kas zinote aukletoja Dalia. Pasidalinkite patirtimi, seip man pasirode sauni ir maloni.
Idomu, ar liko dar kokia vietele 2007-09-01 dienai
Ir mes labai norim į tą darželį
Mamulia , pls help...nu blyn gal priims mus , gi tik už tilto gyvenam , bet jau kaip ir kitas rajonas skaitosi nu bandysiu eit dar kartą su direktore jau pakalbėt...o gal kas žinot kadu ten priėmimo valandos ????? RitaRazi QUOTE(RitaRazi @ 2006 09 04, 22:13) Idomu, ar liko dar kokia vietele 2007-09-01 dienai sveikute musu suneliai grupiokai Papildyta: QUOTE(Ausine @ 2006 09 04, 09:10) Siandien savo pypliuka palikau darzelyje porai valandu viena. Liko su malonumu, ziadzia su vaikuciais. Ja tik 1m.2 men. Gal kas zinote aukletoja Dalia. Pasidalinkite patirtimi, seip man pasirode sauni ir maloni. sveikute, musu suneliai grupiokai Aukletoja Dalia, kaip tik ir sake, kad kaip cia nesusimaisius, nes grupeje yra Domas ir Adomas Man Aukletoja Dalia, tai labai patiko, labai maloni ir maniskis kai verkia, tai labai puikiai nuramina, tik nieko negaliu pasakyti apie kita aukletoja, jos vardas Vida is pradziu, tai man nelabai patiko, bet greiciausiai cia tik pirmas ispudis, anyta, kai paiminejo maniski, tai sake, kad faina ir sita, seimininkes tai dar nemaciau Tik gail, kad labai vangiai vaikai renkasi, maniskis praktiskai visada vienas, as jau palikineju visai dienai, tai jam siek tiek nuobodu
Malonu su Jumis netiesiogiai susipazinti. Atrodo atsimenu, kad Domas buvo:) tik dar neatsimenu kuris berniukas. Mes tai 3 dienas ejom, o dabar segam nuo praeito ketvirtadienio. Turbut sia savaite dar neeisim nes slogyte didele, o gal jau ir bandysim...Su Vida as bendravau, man pasirode, kad tikrai nera bloga.
astulkine,priemimo valandos pas direktore pirmadieni rodos nuo 9-12 ir ketvirtadieni 15.30-18h rodos
pasiskambink,2797700 linkejimai nuo Patricios!!! QUOTE(Ausine @ 2006 09 12, 13:23) Malonu su Jumis netiesiogiai susipazinti. Atrodo atsimenu, kad Domas buvo:) tik dar neatsimenu kuris berniukas. Mes tai 3 dienas ejom, o dabar segam nuo praeito ketvirtadienio. Turbut sia savaite dar neeisim nes slogyte didele, o gal jau ir bandysim...Su Vida as bendravau, man pasirode, kad tikrai nera bloga. Gaila, kad susirgot As irgi labai bijau, kad Domukas kokio virusiuko nepagautu Butinai reikes susipazinti tiesiogiai Kur jus gyvenat, mes tai prie pat darzelio Minties gatveje, butinai reikia susidraugauti QUOTE(astulkinas @ 2006 09 21, 11:57) mes po tavo Evuskos sekancios eileje siandien uzsirasem, vedeja visai faina, tik sansu patekt nelabai jau daug, pati matei O darzelis tikrai labai mielas, jaukus toks, daug ranku darbo ideta, matosi, stengiasi, kad butu silta ir grazi aplinka augti. O kaip tau pasirode? QUOTE(RitaRazi @ 2006 09 21, 22:11) mes po tavo Evuskos sekancios eileje siandien uzsirasem, vedeja visai faina, tik sansu patekt nelabai jau daug, pati matei O darzelis tikrai labai mielas, jaukus toks, daug ranku darbo ideta, matosi, stengiasi, kad butu silta ir grazi aplinka augti. O kaip tau pasirode? nu kaip jau ir kalbėjom , darželis lux...nu tokia gera energetika o dėl šansų ten patekt , manau kaip lemta taip ir bus o darželio direktorė be galo maloni moteris na jei ne nuo 2007 , tai bent nuo 2008 metų bandysim patekt QUOTE(astulkinas @ 2006 09 23, 23:10) nu kaip jau ir kalbėjom , darželis lux...nu tokia gera energetika o dėl šansų ten patekt , manau kaip lemta taip ir bus o darželio direktorė be galo maloni moteris na jei ne nuo 2007 , tai bent nuo 2008 metų bandysim patekt Pateksit, pateksit! Man tai paskambino ir pasake, kad yra laisva vieta
Užsirašėm ir mes nuo 2007 09, sakė papuolėm normaliai, bet tik aš nžn kaip tą vaiką reiks ten leisti tokį mažą, nes dar tada dirbti nežadu, tai sakiau vesiu po kelias valandas kad pratintusi
QUOTE(Norima @ 2006 10 17, 21:09) Užsirašėm ir mes nuo 2007 09, sakė papuolėm normaliai, bet tik aš nžn kaip tą vaiką reiks ten leisti tokį mažą, nes dar tada dirbti nežadu, tai sakiau vesiu po kelias valandas kad pratintusi Formuojamos tai nuo rugsejo,bet lankyti nebutinai reikia pradet rugseji.Svarbu,kad sarasuose butumet QUOTE(astulkinas @ 2006 09 23, 23:10) nu kaip jau ir kalbėjom , darželis lux...nu tokia gera energetika o dėl šansų ten patekt , manau kaip lemta taip ir bus o darželio direktorė be galo maloni moteris na jei ne nuo 2007 , tai bent nuo 2008 metų bandysim patekt man tai labai direktore patiko,tokia maloni.mes nuo spalio 23 pradesim,dieve kaip bijau juk jai tik 1m.ne todel kad verks,su tuo manau problemu nebus,bet gi ji nei gert nei valgyt pati moka. QUOTE(keti24 @ 2006 10 19, 11:32) man tai labai direktore patiko,tokia maloni.mes nuo spalio 23 pradesim,dieve kaip bijau juk jai tik 1m.ne todel kad verks,su tuo manau problemu nebus,bet gi ji nei gert nei valgyt pati moka. Tai lopšelinukų grupėj manau tokių nieko nemokančių dauguma... Aš kai pagalvoju, kaip auklėtojai reikia su tiek pyplių susitvarkyti, ir pamaitinti, ir sauskelnes pakeisti, ir aprengti visus laukan, ir nesusitarsi su tokiais pypliais, nepakalbėsi, kalba jų dar toli gražu ne aiški, oi oi nelengva
Mano sunelis lanko ten lopseli. Dabar jam 1m. 4 men. mazas dar... maziausias grupeje. Seip jis ten neblogai jauciasi... Patinka zaisti. Valgyti labai skanu. Aukletojos tikrai stengiasi ir rupinasi tais vaikuciais. As pati gruodi jau eisiu i darba... tai nezinau, seip turiu gera aukle ir vis del to paliksiu su ja...gal kartais nueis i darzeli. Nes labai ligos pradejo pulti, pora dienu nueinam ir 2 savaites sergam, tai nezinau ar cia sutapimas ar cia lopseli apsikrecia. Seip tikrai nebijokite mamos aukletojos geros ir viskas ten saunu., tik del tu ligu beda...
Pamirsau pasakyti, kad po pietu pasiimu, nepalieku jo ten miegoti. Pasitariau su aukletojom sake, kad gali buti jam stresas miegoti darzeli ir mazutis dar. Nors kiti miega,bet jie vyresni yra. Seip tikrai aukletojos geros ir seimininke ar padejeja kaip ja vadinti reikia irgi rupestinga.
Tai va tikrai tos ligos tai baisu... O dar tokiems patiems mažiausiems darželio lankytojams... O su darželiais taip yra, pradeda eiti, tai visom ligom ir praserga...
QUOTE(Ausine @ 2006 10 20, 15:09) Pamirsau pasakyti, kad po pietu pasiimu, nepalieku jo ten miegoti. Pasitariau su aukletojom sake, kad gali buti jam stresas miegoti darzeli ir mazutis dar. Nors kiti miega,bet jie vyresni yra. Seip tikrai aukletojos geros ir seimininke ar padejeja kaip ja vadinti reikia irgi rupestinga. o kas jusu auklyte?
Aukletojos Dalia ir Vida, seimininke Siuzeta - saunuoles!
taip mes labai sergam
Arba tai sutapimas arba tikrai nuo darzelio. Iki darzelio buvom sirge gal 3-4 kartus, zinoma pati maitinau ilgai gal tai gelbejo. Tikriausiai kol kad reikes darzelio atsisakyti bent iki pavasario, taip pataria gydytojos
QUOTE(Ausine @ 2006 10 26, 13:22) Arba tai sutapimas arba tikrai nuo darzelio. Iki darzelio buvom sirge gal 3-4 kartus, zinoma pati maitinau ilgai gal tai gelbejo. Tikriausiai kol kad reikes darzelio atsisakyti bent iki pavasario, taip pataria gydytojos zinok ne sutapimas,mes taip pat susirgom,gerai kad ne smarkiai,tik kad kosti.o siaip rimtai tik syki esm sirge.sveikit.tai jau nebelankysit?
dar nezinau, bet gydytojos visos pries darzelio lankyma... aukle turiu...turbut kazkaip reikes atideti tikriausiai. Nes gydytoja sake kad labai jau negeru metu laiku pradedam lankyti ir dar mazas. Zinoma vaikas vaikui nelygus...
QUOTE(RitaRazi @ 2006 09 21, 22:11) mes po tavo Evuskos sekancios eileje siandien uzsirasem, vedeja visai faina, tik sansu patekt nelabai jau daug, pati matei O darzelis tikrai labai mielas, jaukus toks, daug ranku darbo ideta, matosi, stengiasi, kad butu silta ir grazi aplinka augti. O kaip tau pasirode? as irgi panasiu laiku uzrasinejau vaika. Nors sis darzelis mums priklauso pagal gyvenama vieta, bet vedeja tai elgesi siaip sau. Arogantiska be galo, bet mandagi, todel neprikibsi. Man ypac nepatiko,kad uzpildant prasyma reikia nurodyti visis tevu telefonus, darbovietes, nors vaikas lankys/nelankys po poros metu, atspausdintoj formoj daug "pagarbiai, gerbiama direktore ir t.t.", cia manau patys tevai turetu rasyti, arba ne. QUOTE(Tuja2 @ 2006 12 22, 13:10) as irgi panasiu laiku uzrasinejau vaika. Nors sis darzelis mums priklauso pagal gyvenama vieta, bet vedeja tai elgesi siaip sau. Arogantiska be galo, bet mandagi, todel neprikibsi. Man ypac nepatiko,kad uzpildant prasyma reikia nurodyti visis tevu telefonus, darbovietes, nors vaikas lankys/nelankys po poros metu, atspausdintoj formoj daug "pagarbiai, gerbiama direktore ir t.t.", cia manau patys tevai turetu rasyti, arba ne. Na man prieš metus buvo padariusi geresni ispudi,bet dabar pakeiciau nuomuone, nes kai paskambinau su prasymu, kad ji sudalyvautu tevu susirinkime, nes tevai aukletoju negirdi kitu tevu prasymu taaip pat prasiau, kad ji pakalbetu. atsakymas buvo trumpas toks istatymas mes ne gydytojai, o pedagogai, mes negalime nepriimti vaika i grupe jei jis kosti ir sloguoja, o gal tai alerginis Zodziu ieskoti teisybes beprasmiska jau 3 menesius, 3 savaites namie 1 savaite darzelyje... dabar aisku vel pabuwom 3 savaites namie visiskai nebekosejo neslogavo 3 dienos darze ir vel tas pats, nebeemiau nedabingumo beprasmiska ... jei vienetai gydys kiti kiaules akys isistate ves ir tvirtins, kad ju vaikai sveiki. Zozdiu dabar ji kosti as ja vedu i darza, nes viena rupintis kitais vaikais negaliu, kas is to, kad as ja laikau namie o kiti vis tiek veda, bet iki ko mes davesim savo vaikus... zodžiu issiliejau na reziume ta, kad direktore nenorejo isgirsti prasymo ji tik pasake, kad mokykloj bus blogiau pedagoge zodziu paguode
o mes nepatekom i si darzeli. mums pasake, kad 2006 m. gimusiu vaiku grupe jau sudaryta ir ate.
QUOTE(Mirazas @ 2006 12 29, 13:57) Na man prieš metus buvo padariusi geresni ispudi,bet dabar pakeiciau nuomuone, nes kai paskambinau su prasymu, kad ji sudalyvautu tevu susirinkime, nes tevai aukletoju negirdi kitu tevu prasymu taaip pat prasiau, kad ji pakalbetu. atsakymas buvo trumpas toks istatymas mes ne gydytojai, o pedagogai, mes negalime nepriimti vaika i grupe jei jis kosti ir sloguoja, o gal tai alerginis Zodziu ieskoti teisybes beprasmiska jau 3 menesius, 3 savaites namie 1 savaite darzelyje... dabar aisku vel pabuwom 3 savaites namie visiskai nebekosejo neslogavo 3 dienos darze ir vel tas pats, nebeemiau nedabingumo beprasmiska ... jei vienetai gydys kiti kiaules akys isistate ves ir tvirtins, kad ju vaikai sveiki. Zozdiu dabar ji kosti as ja vedu i darza, nes viena rupintis kitais vaikais negaliu, kas is to, kad as ja laikau namie o kiti vis tiek veda, bet iki ko mes davesim savo vaikus... zodžiu issiliejau na reziume ta, kad direktore nenorejo isgirsti prasymo ji tik pasake, kad mokykloj bus blogiau pedagoge zodziu paguode sveika, mes irgi lankome ta pacia grupe, kaip ir jus, ir sia savaite nuejusi paklausiau ar yra kosinciu vaiku, tai pasake, kad tik jusu mergyte pakosti, o kiti sveiki, tai gal pasirupinkit nors savo vaiku, kitais rupintis niekas nepraso Mes irgi vos tik pradeje lankyti darzeli , po savaites pasigavom sloga, saziningai ja issigyde, po dvieju savaiciu vel zygiavom i darzeli, po savaites jau kosejo, vel namuose buvom dvi savaites, nes kosincio vaiko vesti i darzeli, man tikrai butu gaila. Siuo klausimu irgi kalbejau su direktore, bet ji eiti pries istatyma negali. Todel, jei visi manys, taip, kaip jus ir ves kosincius vaikus i darzeli, nes namuose su jais sedeti beprasmiska, tai gausis uzburtas ratas. QUOTE(lolipop @ 2006 12 30, 11:04) sveika, mes irgi lankome ta pacia grupe, kaip ir jus, ir sia savaite nuejusi paklausiau ar yra kosinciu vaiku, tai pasake, kad tik jusu mergyte pakosti, o kiti sveiki, tai gal pasirupinkit nors savo vaiku, kitais rupintis niekas nepraso Mes irgi vos tik pradeje lankyti darzeli , po savaites pasigavom sloga, saziningai ja issigyde, po dvieju savaiciu vel zygiavom i darzeli, po savaites jau kosejo, vel namuose buvom dvi savaites, nes kosincio vaiko vesti i darzeli, man tikrai butu gaila. Siuo klausimu irgi kalbejau su direktore, bet ji eiti pries istatyma negali. Todel, jei visi manys, taip, kaip jus ir ves kosincius vaikus i darzeli, nes namuose su jais sedeti beprasmiska, tai gausis uzburtas ratas. Sveika, ta vat buten as sedziu po tris savaites namuose, atvedu i darzeli klausiu ar yra kosinciu sako yra, skambinu tevam prasau nevesti, bet tas prasymas buna beivaisis, tada maniske po triju dienu pradeda koseti, tada vel dvi savaites namie, tai kiek jusu manymu as per menesi dirbu dienu? Ir tai tesiasi nuo spalio menesio. Siandien ji nebekosti, tik dabar klausimas kiek dienu??? Tris ar dvi dienas??? As tikrai negalwoju, kad tai yra beprasmiska, gydyti namie vaika ir galvoti apie kitus, kad neuzkrestu,bet kaip padaryti, kad visi taip galvotu? tikrai taip nemaniau bet kovoti su vejo malunais yra beprasmiska ir uzburtas ratas priklauso ne nuo manes. QUOTE(Mirazas @ 2007 01 03, 09:04) Sveika, ta vat buten as sedziu po tris savaites namuose, atvedu i darzeli klausiu ar yra kosinciu sako yra, skambinu tevam prasau nevesti, bet tas prasymas buna beivaisis, tada maniske po triju dienu pradeda koseti, tada vel dvi savaites namie, tai kiek jusu manymu as per menesi dirbu dienu? Ir tai tesiasi nuo spalio menesio. Siandien ji nebekosti, tik dabar klausimas kiek dienu??? Tris ar dvi dienas??? As tikrai negalwoju, kad tai yra beprasmiska, gydyti namie vaika ir galvoti apie kitus, kad neuzkrestu,bet kaip padaryti, kad visi taip galvotu? tikrai taip nemaniau bet kovoti su vejo malunais yra beprasmiska ir uzburtas ratas priklauso ne nuo manes. labas, kadangi mes siame darzelyje galima sakyti naujokai, tai labai idomu, kokie cia tevai tokie piktybiski ir veda sergancius vaikus i darzeli Del darbo tikrai uzjauciu, butent del sitos priezasties as ir neinu dirbti. O su tais piktybiskais tevais gal reikia kovoti kartu, jei pas vaika alerginis kosulys, tegu pristato pazyma, o jei ne alerginis tegu sedi namuose. QUOTE(lolipop @ 2007 01 03, 13:10) labas, kadangi mes siame darzelyje galima sakyti naujokai, tai labai idomu, kokie cia tevai tokie piktybiski ir veda sergancius vaikus i darzeli Del darbo tikrai uzjauciu, butent del sitos priezasties as ir neinu dirbti. O su tais piktybiskais tevais gal reikia kovoti kartu, jei pas vaika alerginis kosulys, tegu pristato pazyma, o jei ne alerginis tegu sedi namuose. kai buvau uzrasyti vaiko i darza, pati direktore buvo su ziauria sloga, uzkimusi, taip ir svytejo visa virusais QUOTE(lolipop @ 2007 01 05, 14:25) bet vaikšto tais pačiais koridoriais, kaip ir vaikai |