Į "Švelnuką" bandžiau užeiti, bet darželis buvo užrakintas, pasirodo, jie pietų metu rakina darželį, reikia skambinti, tada įsileidžia. Tiesog užkalbinau kaip tik vaiko atėjusią pasiimti mamytę, man nelabai patiko jos atsiliepimai
as vedziau savo dukra i "svelnuka" bet mes ten lankem galo pora men. po to buvo vasara ir perejom i kita darzeli.
siaip pasakysiu kad man irgi nelabai patiko tas darzelis, vedeja siaip tokia maloni,pasirode, bet pati aplinka kazkaip nelabai. pietu metu darzeli rakina, nes ... vagia vaiku rubus , batus buvo dalyku kurie patiko- grupeje kuria lankem, buvo narvelis su papuga, viena gyva, kita ne na siaip ypatingai kazkokiu nesusipratimu ar pan. nebuvo, bet siaip bendras vaizdas ir atmosfera nelabai. dabar lankom "pumpureli" irgi snipiskes p.S. kiek zinau, nemazai vaiku is Svelnuko pereina i Pumpureli
Vedu abu vaikus i Svelnuka.Gal materialine baze ir nekokia, bet aukletojos darzelyje labai geros(bent jau tos, su kuriomis susidurem).Labai sauni muzikos vadove-daug dirba su vaikais, moka sudominti.Isleistuvem parenge toki koncerta, kad nepatiketum, kad darzelinukai taip sugeba.Kelios aukletojos dirba pagal ZIPIO programa.Stipri priesmokykline grupe.Rinkliavos darzely nevargina.Todel gal ir darzelis skurdesnis atrodo.Bet jei tevai nori ir sugeba susiorganizuoti, tai grupes puikiai susiremontuoja.Manau, kad sis darzelis tikrai neblogas.
as savo vabaliuka esu uzrasiusi i svelnuka ir pumpureli.
pradzioje nuejom i svelnuka. dir nieko konkreciai nepasake, priims mus ar ne i rudenine grupe, tryne tryne kazka, toks jausmas, kad kysio lauke po to nuejom i pumpureli, cia iskart pasake, kad mus priima is mamu apie siuos darzus girdejau: svelnuke buvo 2 atvejai , kai vaikams diagnozavo tuberkulioze/ taip yra nes ten daug ateina, "turginiu"vaiku, ta prasme ten daug vaiku is zemutinio sanchajaus pumpurelyje isgirtos 2 aukles aurelija ir sigute, atseit jos super. as pati kuomet ganiau vabaliuka darzo teritorijoj maciau, kaip viena aukle i vaikus kreipiasi ne vardais, o pavardem dar eina pletkai, kad pumpurelis perspektyvus darzelis ir tik geres geres ateityje
Labas, Virgyte,
maniškis eina į "Švelnuką". Pirmiausia - bendras vaizdas labai skurdus. Manau, viskas priklauso nuo auklėtojų. Mūsų auklėtojos visiai nieko - Milda ir Alina, vaikas patenkintas. Tik jau nuo šeimininkės bėk ir rėk. Maitinimas, kiek žinau, neblogas - vaikai kasdien gauna jogurto, vaisių. Nors maniškis nevalgus, darželyje pakankamai gerai valgo. dėl viso inventoriaus - žaislų, lovyčių, tai viskas tokio amžioaus kaip aš - nuo tų laikų. Lovytės medinės, miega vaikai grupėj, reikia atsinešti savo baltą patalynę. Maždaug kartą per mėn atvažiuoja teatriukai. Na nežinau, kas tave dar domina, paklausk, jei gali, man į AŽ, nes retokai čia užsuku.
manoji tai lanko kita darzeli, bet jis man nelabai patinka. Ketinu uzrasyti dar i Svelnuka, nes girdejau kaip tik geru atsiliepimu, tai net nezinau, kuo ir tiketi, pati ten dar nebuvau, bet zadu greitu laiku nuvykti. Man ji rekomendavo kaip tikrai gera darzeli, kokios tos nuomones skirtingos
Gal dar kas pasidalns naujais ispudziais apie si darzeli
Mano vyresnėlis vis dar eina į Švelnuką (aš ta pati mama Mildelė). nedega jis noru eit į darželį, bet ne dėl to, kad ten jam nepatiktų. Turi ir draugų, ir auklėtojų mylimas, ir su rėksne šeimininke susidraugavo.
Apie auklėtojas - kiek susidūriau, man patinka - tiek budinčios (nes vaiką nuvežam dar prieš 7 val ryte), tiek nuolatinės. Patinka, kad darželis ilgai dirba (yra tos budinčios grupės). Materialinė bazė, aišku, nedžiugina, tačiau pamažu padėtis gerėja.Nupirko naujų žaislų, šventės darželyje labai gražios, auklėtojos išradingos. Apart to, kad aplinka (tiek lauke, tiek viduje) nedcžiugina, visa kita mane visia tenkina. Manau, kad jei vaikas vakare nenori eit namo, tai nėra jam ten blogai.
Ir kaip sekasi lankyti si darzeli? Ar sis darzelis turi lopseline grupe?
Mano sunus ejo i "Svelnukus"-super! Kai negaledavo eiti-verkdavo.Aukletojos buvo nuostabios,ypac Felicija ir Nijole.Paruosiamoji grupe labai gera-sunus nuejo i mokykla mokedamas skaityti,skaiciuoti ir rase daug raidziu.Aisku,mes irgi su juo dirbom...Del materialines bazes-argi svarbu kiek ir kokio brangomo zaislu yra grupeje.Vaikai sugeba zaisti net su paprasciausiais,jei juos sudomina.Manau,didzausia vertybe yra mylincios ir isradingos aukletojos!
As nesigailiu!
Vakar buvau, uzsirasem i lopseli nuo 2008 m. birzelio men. Kazkaip nuo 1 metu niekur nenori priimti, tik nuo 2 metu? Is pirmo zvilgsnio aplinka, direktore patiko. Matosi, kad yra taliktas remontas neseniai, bent jau kosmetinis.
labukas, mes kai gimem tai vyras iskart uzrase ten dukryte - manom bus patogu, juk darbas salia, o be to mano vyras pats ta darzeli lanke.
Ir darzeli prisimena tik gerai. manau svarbiausia aukletoju gerumas, isradingumas.Kad ne koja ant kojos susidejusios sedetu , o su vaikasi uzsiimtu. O del zaislu tai stygiaus - nesureiksminu.Juk pacios ejom i darzelius. Pamenat?Tais laikais apart kaladeliu ir poros masineliu kazko mandro ne su ziburiu nerastum, o mes is namu nesdavo iv atliekas (buteliukai nuo sampunu, kvapalu, kremu...ruloneliai nuo tuoletinio popieriaus Beja juk cia snipiskes, o tikrai ne zirmunai tai va kolkas namie sedim ir apie darzelius negalvojam
o gal zinote kiap su laisvom vietom siame darzelyje, noretume pradeti lankyti nuo 2008 04.?
Gal kas turi kokiu naujesniu ziniu apie si darzeli?
Kaip visos idomiai mastot. Darzelis yra vaLstybine imone, o lesu remontui ir zaislam pasidomekit kiek skiria(tiesiog valstybe svaistosi pinigais
O kad rakina dziaukites, vagiu ant kiekvienokampo N... Saugumo sumetimais tai daro. Aukletoosis kitu grupiu teveliu nepazista, ateis vagis prisistatys teveliu, pavogs, o veliau skandalas...ar ne taip. O apie darzeli ir aukletojastiksilciausi zodziai, ypatingai muzikos vadove...
Sveikos mamytes
Esu 4kurso VPU studente, vedu vaikuciams anglu kalbos pamokeles darzelyje. 2k per savaite 6lt uz pamokele. Jei susidaro daugiau nei 10 vaikuciu- 5lt (nuo vaiko). Turiu patirties, todel puikiai sekasi dirbti su vaikais:), jei susidomejote- rasykite i AZ arba kaulakyte@gmail.com iki
mes nuo rugsejo pradesime lankyti svelnuka .Patiko vedeja,maloniai supazindino su savo darzelio programomis (jie dirba pagal savo sudaryta programa ) ,papasakojo apie ju pasiekimus,dabar iki rudens zada pakeisti visur langus, lopselinukai turi atskira miegojimui patalpele , atskirai zaidimu .Vedeja iskart mus nuvede i grupe,pristate aukletojai,aprode grupe -jauku ir silta,kai uzejome i grupe , aplink aukletoja sedejo burelis lopselinuku,vienas jai ant keliu ir visi klause aukletojos skaitomos pasakeles . Girdejome ,kaip saleje kazkur dainavo muzikos vadove su vaikuciais ,vedeja pasakojo apie koncertelius ,burelius ir t.t. , manau ,kad viskas bus puiku
musu vaikas net skanesta gavo is aukletojos ir iskart buvo sunku isvesti is grupes ,tikiuosi taip bus ir kai pradesime lankyti QUOTE(Daumanta @ 2008 08 12, 09:41) mes nuo rugsejo pradesime lankyti svelnuka .Patiko vedeja,maloniai supazindino su savo darzelio programomis (jie dirba pagal savo sudaryta programa ) ,papasakojo apie ju pasiekimus,dabar iki rudens zada pakeisti visur langus, lopselinukai turi atskira miegojimui patalpele , atskirai zaidimu .Vedeja iskart mus nuvede i grupe,pristate aukletojai,aprode grupe -jauku ir silta,kai uzejome i grupe , aplink aukletoja sedejo burelis lopselinuku,vienas jai ant keliu ir visi klause aukletojos skaitomos pasakeles . Girdejome ,kaip saleje kazkur dainavo muzikos vadove su vaikuciais ,vedeja pasakojo apie koncertelius ,burelius ir t.t. , manau ,kad viskas bus puiku musu vaikas net skanesta gavo is aukletojos ir iskart buvo sunku isvesti is grupes ,tikiuosi taip bus ir kai pradesime lankyti Kaip sekasi lankyti darzeli? Pries kiek laiko uzrasinejote vaika i si darzeli?
Nerandu atsiliepimų apie 84-aji vaikų darželį Vilniuje. Bet kaip tik šis mums priklausytų pagal darbo vietą. Gal kas turite info?
Ar ne keistai atrodo, kad dauguma darželių vadinasi 'spragtukai, pabiručiai, naminukai' ir pan., o čia staiga atsiranda kažkoks n-tasis QUOTE(Sigitta @ 2008 09 16, 17:27) Nerandu atsiliepimų apie 84-aji vaikų darželį Vilniuje. Bet kaip tik šis mums priklausytų pagal darbo vietą. Gal kas turite info? Ar ne keistai atrodo, kad dauguma darželių vadinasi 'spragtukai, pabiručiai, naminukai' ir pan., o čia staiga atsiranda kažkoks n-tasis Sis darzelis vadinasi Svelnukas
Laba ,
sekasi lankyti neblogai , pirma menesi sunkiau buvo,bet dabar jau noriai eina ir patenkintas gryzta .Is pradziu prastai sekesi miegoti , valgyti,matesi,kad vaikui stresas, bet aukletoja labai maloni,rupinasi vaikuciais ir po truputi iveikeme baimes . Vakar buvo pirmasis susirinkimas, laukeme dideliu rinkliavu , prasymu pripirkti chemikalu , tualet.popieriaus ar pan- nieko panasaus , jokiu sarasu nepateike , patikino,kad tai darzelio rupestis, viena karteli tik sluostes stalams nunesem,nes seimininkute vargo su ju turimom kempinem Jei dar kazkas rupi - klauskite ,mielai pasidalinsiu nuomone. p.s. vaika uzrasinekite kiek galite greiciau , nera vietu , kaip ir visuose kituose darzeliuose . QUOTE(Daumanta @ 2008 10 22, 10:41) Uzrasiau ir as savo suneli i si darzeli. Kadangi lankyti pradesim tik po 2 metu, tai be problemu prieme Pati lankiau si darzeli, man patiko, net kai kurios aukletojos nuo tu laiku dirba. O pas kokia jus aukletoja lankot? QUOTE(Daumanta @ 2008 10 22, 11:41) Laba , sekasi lankyti neblogai , pirma menesi sunkiau buvo,bet dabar jau noriai eina ir patenkintas gryzta .Is pradziu prastai sekesi miegoti , valgyti,matesi,kad vaikui stresas, bet aukletoja labai maloni,rupinasi vaikuciais ir po truputi iveikeme baimes . Vakar buvo pirmasis susirinkimas, laukeme dideliu rinkliavu , prasymu pripirkti chemikalu , tualet.popieriaus ar pan- nieko panasaus , jokiu sarasu nepateike , patikino,kad tai darzelio rupestis, viena karteli tik sluostes stalams nunesem,nes seimininkute vargo su ju turimom kempinem Jei dar kazkas rupi - klauskite ,mielai pasidalinsiu nuomone. p.s. vaika uzrasinekite kiek galite greiciau , nera vietu , kaip ir visuose kituose darzeliuose . Mums dar laiko yra, priklausome siam darzeliui pagal gyvenama vieta. Gal galetumete daugiau papasakoti kiek grupiu, kokio dydzio ir labai noretusi isgirsti apie aukletojas. Jei dar rastumete minute brukstelti apie tai kaip atrodo vaikuciu diena Aciu.
Mano abu vaikai - sio darzelio vaikai. Vienas jau isejo i mokykla, kitas lanko nuo praeito rudens.
Manau, kad viskas priklauso nuo aukletojos. siuo metu ko gero manikis pas pacia geidziamiausia aukletoja Genute. isimy6lejes ja iki ausu, sedi jai ant keliu. Grupe misri, bet aukletoja puikiai su visais susitvarko. Ir seimininkute puiki. Miegamasis atskirai. Neseniai suremontavo WC - viskas puiku, kaip begali buti. Apie kitas aukletojas galiu pasakyti tiek, keik mano pirmasis sunus lanke - aukletoja Milda (patiko vaikui), tik apie aukletoja Roma susilaikysiu nuo komentaru... O diena vaiku kaip atrodo...Net nezinau tiksliai. Pusryciai apie 9 val, paskui Ryto ratas (nezinau, ar visose grupese). 12 val - pietus, paskui pasakele pries mieguti, miegas. keliasi apie 15 val., paskui-vakariene (apie 16 val.). Ir i laukuti priklausomai nuo oro. Jei kas dar domina - klauskite per az
Musu sunus eina jau antrus metus i darzeli ir tikrai negaliu skustis, kad kazkas negerai, sunus labai noriai eina, aukletoja Milda labai gera, jei yra reikalas ji su kiekvienu teveliu pasikalbes, paaiskins, kas ir kaip, ir tikrai moka su vaikais uzsiimti, juos suprasti, o darzelio isore tikrai neatspindi vidaus,
QUOTE(Upytė @ 2009 01 28, 14:14) Manau, kad viskas priklauso nuo aukletojos. siuo metu ko gero manikis pas pacia geidziamiausia aukletoja Genute. isimy6lejes ja iki ausu, sedi jai ant keliu. Grupe misri, bet aukletoja puikiai su visais susitvarko. Ir seimininkute puiki. Miegamasis atskirai. Neseniai suremontavo WC - viskas puiku, kaip begali buti. Apie kitas aukletojas galiu pasakyti tiek, keik mano pirmasis sunus lanke - aukletoja Milda (patiko vaikui), tik apie aukletoja Roma susilaikysiu nuo komentaru... O aukletojos Genute ir Milda, tai tokios pagyvenusios moterys, nes kai pati si darzeli lankiau irgi tokios aukletojos buvo. Gal tai tik sutapimas
Mes užrašėme vaiką kai tik gimė, vedėja buvo labai maloni ir sakė kad tikrai priims i grupę po 2 metų, o kai nuėjau po 1,5 metų paklausti kada jau galėsim eiti i lopšeli tai ji pasakė kad jau grupė sudaryta ir kad mes į ją nepakliuvom
Nesuprantu kodėl taip elgiasi, dabar niekur jau nebepriima, nes visur jau grupės sudarytos tai net nežinau ka ir daryt nesuprantu tokio poelgio gi galima pranest buvo arne? QUOTE(liusia @ 2009 07 30, 12:24) Mes užrašėme vaiką kai tik gimė, vedėja buvo labai maloni ir sakė kad tikrai priims i grupę po 2 metų, o kai nuėjau po 1,5 metų paklausti kada jau galėsim eiti i lopšeli tai ji pasakė kad jau grupė sudaryta ir kad mes į ją nepakliuvom Nesuprantu kodėl taip elgiasi, dabar niekur jau nebepriima, nes visur jau grupės sudarytos tai net nežinau ka ir daryt nesuprantu tokio poelgio gi galima pranest buvo arne? Bet šį pavasarį pasakė kad vietų nebera QUOTE(liusia @ 2009 07 30, 12:24) Mes užrašėme vaiką kai tik gimė, vedėja buvo labai maloni ir sakė kad tikrai priims i grupę po 2 metų, o kai nuėjau po 1,5 metų paklausti kada jau galėsim eiti i lopšeli tai ji pasakė kad jau grupė sudaryta ir kad mes į ją nepakliuvom QUOTE(anerita* @ 2009 08 27, 18:20) Bet šį pavasarį pasakė kad vietų nebera vajeee...
Mes irgi ruošiamės į šį darželį žygiuoti nuo kitos vasaros, tikiuosi, kad priims
Sveiki,
gal kas turite nauju atsiliepimu apie mazuju grupe siame darzelyje? kiek zinau, ten nuo rudenio atejo dirbti nauja, jaunute mergaite (tik baigusi mokslus) tai labai idomu kaip jai ten sekasi QUOTE(rciux @ 2010 01 03, 00:43) Sveiki, gal kas turite nauju atsiliepimu apie mazuju grupe siame darzelyje? kiek zinau, ten nuo rudenio atejo dirbti nauja, jaunute mergaite (tik baigusi mokslus) tai labai idomu kaip jai ten sekasi Sveiki, taip mano dukryte lanko mazuju grupe ir aukletojos labai fainos jos abi jaunos ta jaunute kuri baigusi mokslus irgi labai faina mano mazute jas abi myli. Visada papasakos kaip tavo vaikas ka veike, ka valgo, kaip elgesi. Mums tai labai patinka. QUOTE(sigand @ 2010 01 07, 15:57) Sveiki, taip mano dukryte lanko mazuju grupe ir aukletojos labai fainos jos abi jaunos ta jaunute kuri baigusi mokslus irgi labai faina mano mazute jas abi myli. Visada papasakos kaip tavo vaikas ka veike, ka valgo, kaip elgesi. Mums tai labai patinka. aciu uz komentarus!
Sveiki,
Sakykite prasau ar imanoma patekti i sita darzeli nuo s.m. balandzio menesio? Nors mums nepriklauso pagal gyvenama vieta, bet butu patogu ir girdejom tik gerus atsiliepimus Is anksto dekoju uz informacija. QUOTE(Justina.Rb @ 2010 01 10, 18:04) Sveiki, Sakykite prasau ar imanoma patekti i sita darzeli nuo s.m. balandzio menesio? Nors mums nepriklauso pagal gyvenama vieta, bet butu patogu ir girdejom tik gerus atsiliepimus Is anksto dekoju uz informacija. Dabar į darželius priima TIK pagal gyvenamąją vietą.
Dabar į darželius priima TIK pagal gyvenamąją vietą. Manau, kad Jums tikrai nėra šansų pakliūti.
Taciau is tiesu taip nera. Zinau moteru kurioms yra pavyke uzsirasyti i kelis darzelius ir nei i viena pagal gyvenama vieta. Taip turetu buti, t.y. TIK pagal vieta, bet realybe yra kitokia.
Mes lankome si darzeli antrus metus. Atsiliepti galiu tik gerai.
nueikit, pinigus ikiskit ir ras jums vieta. mano kaimyne 200 lt pamokejo ir lanko jos sunus, nors nepriklauso siam darzeliui pagal gyvenamaja vieta
QUOTE(Mutter @ 2010 02 11, 19:22) Mes lankome si darzeli antrus metus. Atsiliepti galiu tik gerai. Sveiki, kaip sekasi lankyti darzeli? rciux QUOTE(Justina.Rb @ 2010 01 10, 18:04) Sveiki, Sakykite prasau ar imanoma patekti i sita darzeli nuo s.m. balandzio menesio? Nors mums nepriklauso pagal gyvenama vieta, bet butu patogu ir girdejom tik gerus atsiliepimus Is anksto dekoju uz informacija. Ne tik nepakliūsit nuo balandžio mėnesio, bet ir nuo rudens - taip pat, nes mažiausių gruoė jau sudaryta, o joje jau daugiau kaip 28 vaikai, t.y. sąraše tiek, o priima tik 15. Deja. QUOTE(Coliukė121 @ 2010 01 12, 00:40) Žinau, kad yra priimta ir ne pagal gyvenamąją vietą. Pinigėliai... QUOTE(rciux @ 2010 04 20, 21:42) Sveiki, kaip sekasi lankyti darzeli? rciux Per vasarą bus uždarytas. Žada rugsėjo pradžiai vėl atidaryti. O per vasarą vaikai galės laikinai lankyti "Žirniuką".
Sveikos , antri metai lankome si darziuka - viskas ten gerai - grazios sventes , mylincios aukletojos, skanus , ivairus, geras maistas
Uzrasiau vaika i sita darzeli, dar 2008m. spalio menesi ir siuo metu net nepapuolam i darzeli. Gerai kad yra galimybe nevesti dar metus i darziuka, jei ne tai tektu parama darzeliui skirti
Labutis,
Labai lauksiu atsiliepimu apie si darzeli
Labukas,
Gal kokių atsiliepimų turite apie "nykštukų" grupę. Ačiū iš karto
Mes irgi labai patenkinti šiuo darželiu, sūnus lanko Smalsučių grupę, tai net nenori vakare namo eiti
QUOTE(gintaretu @ 2011 03 22, 15:00) Mes irgi labai patenkinti šiuo darželiu, sūnus lanko Smalsučių grupę, tai net nenori vakare namo eiti Jeigu viskas gerai, tai mūsų mažoji irgi turėtų prisijungti prie lopšelinukų
Sveikos mamytes, papasakokite kaip dabar sekasi Jusu vaikuciam siame darzelyje?
QUOTE(exstasy @ 2010 03 10, 17:52) nueikit, pinigus ikiskit ir ras jums vieta. mano kaimyne 200 lt pamokejo ir lanko jos sunus, nors nepriklauso siam darzeliui pagal gyvenamaja vieta NESAMONE! Lankem si darzeli, papuolem per dvi savaites, tik direktores deka, JUOKIU KISIU JI TIKRAI NEIMA!!! Kai uzsiminiau apie "padekoti" tai buvau vos neisvaryta is darzelio! Sake jei turiu lisnu pinigu tai galiu pervesti i darzelio saskaita kaip labdara. Tikrai o kad jums kaimyne pasake- tai "piktu lezuviu" visur yra, gal ji taip pat kaip ir mes siule direktorei o ji jai dave darzelio sask, bet tie pinigai visi vaikams eina o ne direktores atostogom Maljorkoje! |