Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rotos virusas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Niktė
Roto virusu susirgo mano sūnelis, ir tik vakar mus paleido iš ligoninės. Dabar pati pradėjau jaustis labai silpna, bijau kad ir aš galėjau pasigauti šią infekciją. Gal kuri žinot ar tai labai pavojinga mano vaikučiui unsure.gif Visokios mintys lenda į galvą verysad.gif Mums dabar eina 31 savaitė
noanoa
Roto virusas nepatenka per placenta,todel vaikeliui negali pakenkt. 4u.gif
rence*
Roto virusas gali paveikti tave pacia- galejai uzsikresti ir pati susirgti, bet tavo vaikuciui pilvelyje jis nepavojingas. Gerai kad atsilaikiai user posted imageSveikatytes
Niktė
Kakaip darosi ramiau. Visi simptomai kurie buvo sūneliui dabar ir man pasireiškė doh.gif
JuicyCherry
Uzvakar ir as apturejau si virusa. Buvo l.silpna, daug vemiau, temperatura pakilo iki 38. Bet liepe gert paracetamoli tik tuo atveju, jei prades kilt auksciau 38.
Labiausiai pergyvenu del savo lelytes. Ar jai nepakenke 38. Ir taip liudna.
Geriu INFLUCID
LINEX gerasias bakterijas.
Ir daug daug skysciu. Snd jau geriau. Turiu jegu.
L.gaila, kad iek mazai info apie si virusa ir apie auksta temperatura nestumo metu. verysad.gif
erosi
oi,ir as sito brudo bijau... verysad.gif jau darbe perspejo,kad simet pas mus turetu but ipatingai 'geras'ligos kibimas... verysad.gif
Oceane
Mano gydytoja sakė, kad pavojingas tik tokiu atveju jei mama labai ilgai vemia ir viduriuoja ir stipriai dehidratuoja, ir tai tik nėštumo pabaigoj. Bet labai jau bjauri liga... verysad.gif
Niktė
Aš išsikapsčiau, bet prisiminimai tai nekokie doh.gif
JuicyCherry
Linkiu nuosirdziausiai visom mamytem (ir ne tik) nesusirgti. 4u.gif O kas perrsirgo- didele uzuojauta. ohmy.gif friends.gif
Man tai baisiausia del tos aukstos temperaturos. Gulejau lovoj ir meldziau Dievo, kad galiu viska iskentet, tik, kad numustu ta 38 temperatura ir mano lelytei nepakenktu. Aciu Jam- laikesi tik viena vakara.
Snd jau 3cia diena po to kosmarisko vakaro. Jauciuos zymiai geriau, tik l.silpna.
Bonifacija
sveikos,
o kaip zarnyno infekcijos veikia nestumo pradzioje? Dabar man 12 savaiciu, vyresneles darzely jau keturi vaikai persirgo, o ir maniske sianakt veme. verysad.gif
Nireglina
Sirgau roto virusu kai antras nėštumas ėjo į pabaigą. Iš pradžių nesupratau, kad tai rotas, nes labai lengvai pasireiškė. Tik vėliau, kai šis virusas išguldė visą šeimą, supratau, kad pirmoji užsikrėčiau aš. Antro nėštumo metu sirgau ne tik roto virusu, bet ir sinusitu, gripu. Teko gerti vaistų, tame tarpe ir AB, bet jokių pasekmių nebuvo. Vaikas gimė didelis ir stiprus.
Bonifacija
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 27, 09:59)
Sirgau roto virusu kai antras nėštumas ėjo į pabaigą.  Iš pradžių nesupratau, kad tai rotas, nes labai lengvai pasireiškė. Tik vėliau, kai šis virusas išguldė visą šeimą, supratau, kad pirmoji užsikrėčiau aš. Antro nėštumo metu sirgau ne tik roto virusu, bet ir sinusitu, gripu. Teko gerti vaistų, tame tarpe ir AB, bet jokių pasekmių nebuvo. Vaikas gimė didelis ir stiprus.
*

tai vat, kad visos kalbate apie nestumo pabaiga, o domina pati pradzia. Man dabar 12 savaiciu, roto kaip ir negaletu buti, nes praeitais metais persirgau, tai imunitetas dar yra. Bet vistiek kazkoks brudas prilipes prie vaiko, o tai reiskia, kad galiu ir as uzsikrest.
Mazuliufruktas
Pas mane taip pat 12 savaiciu ir va musu visa seimyna sekmingai pasigavom sita bruda. Buvau ir pas seimos gydytoja ir pas giniu. Siaip sake roto virusas vaisiui nekenkia, taciau jei labai sunki forma gali persileisti. Sunki tai kai vemimas trunka apie tris paras, viduriavimas iki 6 paru ir beveik visa laika laikosi auksta virs 38 temperatura. Mb ir vaikui tikrai nelengva forma, jie sunkiai kapstos, as tik viduriavau (atvemiau matyt jau savo nescia bebudama). Viduriavimas truko 2 paras. Man liepe apie savaite pagerti Enterol, cia ir padeda nuo viduriavimo ir gerosios bakterijos yra. Labai svarbu atstatyti skyscius ir veikla zarnyno. Skysciu gerti daugiau nei iprasta, apie 2,5 ltr maziausiai. Labai gerai negazuotas mineralis vanduo, jei nuo jo nevimdo.
Niktė
man nuo pykinimo labai padėdavo pomidorų sultys skiestos per pusę su gazuotu mineraliniu. O kai rota sirgau tai gerdavau kefyrą ir į jį dedavau gliukozę, gydytoja sakė kad taip daug greičiau atsigaunama 4u.gif
essa.inn
Ir dar reiktu pribiotika koki Erceflora pavartoti, kad atstatyti organizme gerasias bakterijas, ir skysciu daug nes kaip mums gydytoja sake tai siai ligai nera jokio spec gydymo sad.gif
Ieva-Eli
Aš 8 savaitę būdama nėščia susirgau Roto virusu. Vaikelis neatlaike. dabar labai liūdna.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.