Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šnipiškės: Žvangutis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2
makuke
Lankėm mes Žvangutį, bet tai jau buvo prieš 5 metus. Kai tik atėjom į darželį, tai jis mums labai patiko: grupėja nedaug vaikų, labai maloni šeimininikutė. Rinkdavo pinigėlius kiaip ir daugėlyje darželių. Vaikus mokyklai paruošė puikiai.Tik labai nepatiko, kad net dienos metu po teritoriją vedžiojamų šunų ir jų šeimininkų niekas nevarydavo lauk.
O šiaip darželis, kaip darželis.
Tasira
labas mamos,
gal zinote i koki darzeli priimtu 1.3 m. vaika is karto ar bent jau menesio begyje?Gal kuriam is siu darzeliu yra trukumas vaiku ir priimtu be ilgu poceduru ir eiliu g.gif
Amžina studentė
QUOTE(Rasitux @ 2005 02 22, 10:12)
labas mamos,
gal zinote i koki darzeli priimtu 1.3 m. vaika is karto ar bent jau menesio begyje?Gal kuriam is siu darzeliu yra trukumas vaiku ir priimtu be ilgu poceduru ir eiliu g.gif
*

Bandyk į "Žvangutį" Rinktinės g. Aš kai vasarą buvau, tai klausė, ar noriu artimiausiu metu smile.gif Tik gal truputį skurdesnis darželis g.gif Priima nuo 1 metų ir reikalavimas vienintelis, kad mokėtų vaikščiot smile.gif Bet jei labai prašo, tai priima ir nevaikščiojančius biggrin.gif Dar gali pabandyt į "Pipirą" Krokuvos g. smile.gif
Tasira
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 22, 10:24)
Bandyk į "Žvangutį" Rinktinės g. Aš kai vasarą buvau, tai klausė, ar noriu artimiausiu metu  smile.gif Tik gal truputį skurdesnis darželis  g.gif Priima nuo 1 metų ir reikalavimas vienintelis, kad mokėtų vaikščiot  smile.gif Bet jei labai prašo, tai priima ir nevaikščiojančius  biggrin.gif Dar gali pabandyt į "Pipirą" Krokuvos g.  smile.gif
*

labai aciu, bet ar tas "Zvangutis" ne tas,kur kaip kazkas minejo su nelabai gera "publika",t.y. kad ten daug vaiku is aplinkiniu baraku ir jiedaugiausia is asocialiu seimu g.gif ?
Amžina studentė
QUOTE(Rasitux @ 2005 02 22, 12:35)
labai aciu, bet ar tas "Zvangutis" ne tas,kur kaip kazkas minejo su nelabai gera "publika",t.y. kad ten daug vaiku is aplinkiniu baraku ir jiedaugiausia is asocialiu seimu g.gif ?
*

Čia aš turbūt ir minėjau smile.gif Negaliu tikrai to tvirtinti, bet iš vienos mūsų namo pusės "Žvangutis", o iš kitos bendrabučiai. Viename iš keturių bendrabučių publika tikrai labai marga. Ir matau, kad iš tos pusės veda vaikus rytais į darželį g.gif Kadangi netoli mūsų dar 3 darželiai, tai aš pati nusprendžiau apsidrausti smile.gif Ir užrašiau į kitus du ax.gif Perdaug nevaikščiojau aš po šį darželį ir buvau gerokai anksčiau negu kituose dviejuose, bet man pasirodė, kad jis ir truputį skurdesnis sad.gif Eilės, bent jau vasarą, tai tikrai buvo mažesnės negu į kitus to mikrorajono darželius smile.gif Tu geriau pati nueik ir pasižiūrėk.
puss
Siandien uzrasiau savo mergyte per pora valandu, tik gaila kad mazai nuomoniu randu, na nedziugina kad Kalvariju turgus netoli, nus priemusi vyr. aukletoja ir sake kad tu zmogeliu cia atsiranda, bet sako vartus rakina, kviecia policija. Na siektiek nurimau paskaiciusi, tikiuosi gausim aukletoja puikia biggrin.gif , o eisim i ji jau po dvieju savaiciu, na pabandysim- kitaip gi nesuzinosi- gerai ar ne bus mirksiukas.gif , na viliuosi kad tursiu ka parasyti daugiau kai jau lankysim ir padeti kitiems teveliams apsispresti 4u.gif
Saulyčiukas
Puss, tai ar dar lankote šį darželį, gal galėtum dabar papasakot daugiau 4u.gif ir kitų mamyčių paprašyčiau pasidalinti patirtim. Ačiū smile.gif
Amžina studentė
"Žvangutis" yra mūsų kieme, bet mes vedam į kitą - kitoj gatvės pusėj ax.gif Žaidavom vasarą jų teritorijoj kartais, buvau užėjusi, tai šiaip sau man viskas ten pasirodė rolleyes.gif Be to, tokia forumietė Buzuka kažkada užsiminė, kad lyg jos tėvai matė, kaip ten skriaudžia mažiukus unsure.gif Jos tėvai gyvena iš kitos darželio pusės, kur ir veda lopšelinukus į lauką. Jei norit ką daugiau sužinot, Buzuką galima rast 2003/2004 m. žieminukų skyrelyj mirksiukas.gif
Saulyčiukas
QUOTE(Amžina studentė @ 2006 01 19, 10:37)
"Žvangutis" yra mūsų kieme, bet mes vedam į kitą - kitoj gatvės pusėj  ax.gif
*

O koks yra kitoj gatvės pusėj? blush2.gif Mes šiam rajone dar neseniai, tai ne viską iššniukštinėjom ax.gif Ar patenkinta tuo darželiu, nuo kelių metukų ten priima?
4u.gif
Amžina studentė
QUOTE(saulyciukas @ 2006 01 19, 10:46)
O koks yra kitoj gatvės pusėj? blush2.gif Mes šiam rajone dar neseniai, tai ne viską iššniukštinėjom ax.gif Ar patenkinta tuo darželiu, nuo kelių metukų ten priima?
4u.gif
*

O jūs ne iš Antakalnio? g.gif Mes einam į "Vaidilutę", dar gerą vardą turi "Drugelis", irgi Rinktinės g. mirksiukas.gif Tik aš rašiausi pernai sausio mėn., tai į Drugelį jau nepapuolėm, o į Vaidilutę patekom smile.gif Na, materialiai geriau stovi šitie darželiai, čia vežiojami ir iš kitų mikrorajonų vaikai smile.gif Šiaip yra atskiros temos apie juos - ten pasiskaityk mirksiukas.gif Vaidilutė priima nuo 1,5 metų, o Drugelis nuo metukų.
Saulyčiukas
Ačiū už info. Ir aš dar galvojau apie Drugelį, o apie Vaidilutę iš šio forumo susidariau tokią nuomonę, kad čia patekti kaip tik sunkiau g.gif na, tai užrašysiu į šiuos abu, tik nežinau, ar nepavėlavom, mat norim lankyti nuo birželio ax.gif
O mes jau ne Antakalny, tik pamiršau redaguoti savo info blush2.gif
Amžina studentė
Iš patikimų šaltinių girdėjau, kad lyg į Drugelį galima patekt kyšių pagalba topsecret.gif Be to, jei Tu ar vyras dirbat VRM sistemoj, tai šitas dalykas irgi labai palengvina patekimą rolleyes.gif Mat tai buvęs VRM žinybinis darželis smile.gif

Šiaip tai netempk gumos, rašykis kuo greičiau mirksiukas.gif Vaidilutėj dar būna taip, kad vieną kitą vaiką perveda į darželinę grupę ir atsilaisvina vieta tada lopšelinėj grupėj smile.gif Tik nežinau, kokiu principu vedėja priiminėja į tas atsilaisvinusias vietas schmoll.gif Pasiskaityk būtinai apie Vaidilutę - aš ten daug prirašiau blush2.gif Užsirašydama jokiais būdais neaiškink vedėjai, kad tavo vaikas kažko nemoka schmoll.gif Sakyk, stengiamės, mokomės mirksiukas.gif
Saulyčiukas
QUOTE(Amžina studentė @ 2006 01 19, 12:27)
Užsirašydama jokiais būdais neaiškink vedėjai, kad tavo vaikas kažko nemoka  schmoll.gif Sakyk, stengiamės, mokomės  mirksiukas.gif
*

Matai, kaip visur skirtingai... g.gif
Kai užsirašinėjom į 'Smalsučius', vedėjos pavaduotoja pati pirma nuramino, kad nesijaudintume, jei vaikas ir nemokės ant puodelio daryt, ar reikės čiulptuko, atseit, čia jau jų darbas visko išmokyt thumbup.gif
Amžina studentė
QUOTE(saulyciukas @ 2006 01 22, 15:17)
Matai, kaip visur skirtingai... g.gif
Kai užsirašinėjom į 'Smalsučius', vedėjos pavaduotoja pati pirma nuramino, kad nesijaudintume, jei vaikas ir nemokės ant puodelio daryt, ar reikės čiulptuko, atseit, čia jau jų darbas visko išmokyt thumbup.gif
*

"Vaidilutėje", deja, kitaip mano wink.gif
mezgėja
QUOTE(Amžina studentė @ 2006 01 22, 17:01)
"Vaidilutėje", deja, kitaip mano  wink.gif
*

Nepasiduokite stereotipams, Žvangutis gal ir ne pats turtingiausiais darželis, tačiau čia dirbančios auklėtojos kompensuoja materijos trūkumus. Du vaikus vedžiau į šį darželį ir galiu drąsiai teigti, jog Jūsų vaikas tikrai netūnos pakampėj... Sūnų leidau iį Žvangutį, nes neturėjau laiko rinktis, bet vėliau dukrą - sąmoningai , ir tikrai niekuo nesigailiu. Net ir pats turtingiausias darželis neatstos dėmesio ir šilumos.
Amžina studentė
QUOTE(mezgėja @ 2006 01 27, 16:26)
Nepasiduokite stereotipams, Žvangutis gal ir ne pats turtingiausiais darželis, tačiau čia dirbančios auklėtojos kompensuoja materijos trūkumus. Du vaikus vedžiau į šį darželį ir galiu drąsiai teigti, jog Jūsų vaikas tikrai netūnos pakampėj... Sūnų leidau iį Žvangutį, nes neturėjau laiko rinktis, bet vėliau dukrą - sąmoningai , ir tikrai niekuo nesigailiu. Net ir pats turtingiausias darželis neatstos dėmesio ir šilumos.
*

Na, aš šalia gyvenu ir... man auklėtojos tokios pasirodė... intelekto nesugadintos... rolleyes.gif O dar kita forumietė sakė, kad auklėtojos skriaudžia mažiukus unsure.gif Jos tėvai gyvena irgi šalia šio darželio, iš tos pusės kur mažiukus veda į lauką ax.gif Dar kaimynė sakė, kad iš gretimo namo jauna šeima mažiuką ten buvo pradėję vest ir pradėjo sirgt, nepriprato niekaip, tai lyg į kaimą dabar pas senelius išvežė g.gif
Amžina studentė
Tiesa, darželio teritorija lyg tai dabar yra rakinama, tai vakarais kaip ir nesibūriuoja visokie įtartini elementai smile.gif
Virgdra
Mes irgi vedam savo dukra nuo rugsejo i Zvanguti. Iki siol jokiu nusiskundimu darzeliu nera. Aukletoju kolektyvas draugiskas, kiekviena visada zino kaip tavo vaikui sekesi ta diena. Vaikas myli aukletojas, todel tikrai nemanau, kad jos skriaustu vaika. Jokie pasaliniai po darzelio teritorija nesivalkioja dienomis ( o vakarais neaktualu, juk vaikas namie;).
Giedradiena
QUOTE(Virgdra @ 2006 08 23, 17:20)
o vakarais neaktualu, juk vaikas namie;).
*

KAIP NEAKTUALU???????? O paskui palieka byciokus, butelius ir neduokdie svirkstus, tamponus ir pan. turini!!!!! Tai kaip neaktualu? blink.gif

Gal yra nauju atsiliepimu apie sita darzeli? mums jis pagal gyvenama vieta priklauso...

odetee
mes visai netoli sito darzelio gyvename,kartais einame pro ten pasivaiskcioti,pries kelias dienas buvau pakraupusi vaizdo kuri pamaciau,vazinejomes su maziuku netoli darzelio,aukletoja kaip supratau musu nemate,nes kai pamate is karto pasikeite elgesys,vaikai kaip tik ejo i lauka,isejo matyt aukletoja ,pradejo visokiais zodziais ant ju rekauti,tada ant vienos mergytes pradejo saukti kodel ji be kepures,priejus supurte ja ir siurksciai uzdejo kepure,pamacius mus pradejo ja guosti,svelniau kalbeti.as net nepagalvojau kad aukletoja gali taip elgtis su vaikais,nzn kaip ji ten gali dirbti?kai tokius dalikus pamatau,nzn kaip vaikiukui reiks darzeli isrinkti..
catherina
QUOTE(odetee @ 2007 06 02, 18:33)
mes visai netoli sito darzelio gyvename,kartais einame pro ten pasivaiskcioti,pries kelias dienas buvau pakraupusi vaizdo kuri pamaciau,vazinejomes su maziuku netoli darzelio,aukletoja kaip supratau musu nemate,nes kai pamate is karto pasikeite elgesys,vaikai kaip tik ejo i lauka,isejo matyt aukletoja ,pradejo visokiais zodziais ant ju rekauti,tada ant vienos mergytes pradejo saukti kodel ji be kepures,priejus supurte ja ir siurksciai uzdejo kepure,pamacius mus pradejo ja guosti,svelniau kalbeti.as net nepagalvojau kad aukletoja gali taip elgtis su vaikais,nzn kaip ji ten gali dirbti?kai tokius dalikus pamatau,nzn kaip vaikiukui reiks darzeli isrinkti..
*

ir as pasivaiksciojan panasiu daliku ten esu maciusi doh.gif
Jolita0526
Na nezinau kaip ten yra ir ka mato ar girdi pasivaiksciojantys. Bet as savo vaikuti leidziuo nuo 1metu ir 4 men. tai jau 3 menesiai kaip lankom Zvangucio lopseli ir as tai labai patenkinta. Na kolkas palyginti negaliu su kitais darzeliais nes tai pirmas vaikutis. Bet aukletojos tai labai nuostabios, gal darzelis ir skurdokas, bet manau kad svarbiausia ne materialus dalykai, mano vaikutis labai patenkintas ir kas ryta su dziaugsmu keliasi ir eina pas "lelias". Labai myli aukletojas, nuejas kas ryta pabuciuoja. Taigi nemanau jei ji skriaustu kad jis taip elgtusi. O ten kur mamyte rase del prisiukslintos teritorijos tai kas ryta kai vedu vaikuti visa teritorija tvarko kiemsargis ir tikrai kas ryta.
buzhiukas
Mano dukrytė nuo rugsėjo taip pat lankys šį darželį. Gal kieno vaikučių auklėtoja buvo Danutė? Gal galite pasidalinti atsiliepimais?
Jolita0526
QUOTE(buzhiukas @ 2007 08 13, 09:35)
Mano dukrytė nuo rugsėjo taip pat lankys šį darželį. Gal kieno vaikučių auklėtoja buvo Danutė? Gal galite pasidalinti atsiliepimais?
*

Laba diena,

Mano vyruko aukletoja Danute , tiksliau dvi aukletojos Danutes, jos pamainomis dirba, dabar vasara tai viena atostogauja. As esu labai patenkinta jomis, labai rupinasi vaikais. Ir be jokios baimes ji palieku darzelyje, su aukletojomis labai lengva sutarti ir mano vyrukas jas labai myli. Manau jei butu blogos ar ji skriaustu tai jis nenoretu pasilikti darzelyje, o jis su mielu noru. Po darzelio gryzta tai dainuoja, tai soka, matosi vaikai nesedi vienoje vietoje turi uzsiemimus.Jei turesite klausimu rasykite. Gal musu vaikai vienoje grupeje bus? beje kiek laiko jusu leliukui?
buzhiukas
Jolita0526, mano Dukrytei bus 2 metukai ir 1 mėnuo, pradės lankyti rugsėjo 3 dieną. Gali būti, kad bus vienoje grupėje kartu su jūsų Matuku smile.gif, nes irgi auklėtojos bus abi Danutės smile.gif)) Man svarbu, kad auklėtojos būtų geros, jūsų atsiliepimas labai pradžiugino smile.gif
Jolita0526
QUOTE(buzhiukas @ 2007 08 13, 20:29)
Jolita0526, mano Dukrytei bus 2 metukai ir 1 mėnuo, pradės lankyti rugsėjo 3 dieną. Gali būti, kad bus vienoje grupėje kartu su jūsų Matuku smile.gif, nes irgi auklėtojos bus abi Danutės smile.gif)) Man svarbu, kad auklėtojos būtų geros, jūsų atsiliepimas labai pradžiugino smile.gif
*

Aukletojos tikrai super, tai iki rugsejo. iskas bus gerai pamatysit as irgi labai jaudinausi pries isleisdama. O kur Jus gyvenat gal kieme kur esam susitike?
buzhiukas
Aš toli nuo darželio gyvenu, Visoriuose. Iki susitikimo rugsėjį smile.gif
Šarlota
Kas gi naujesnio darzelyje "Zvangutis"? biggrin.gif

grizusi
Sveikos.

Mes lankome Žvangutį jau beveik metai. Patenkant ten reikėjo paprakaituoti, nes vedėja nebuvo labai draugiškai nusiteikusi. Grupė mūsų nėra labai gera, vaikai gana išdykę, tačiau viena auklėtoja tikrai faina. Jeigu kokios problemos, padeda išspręsti. Mano sūnus ramus, lėtas, kultūringas, o grupiokai - priešingybės, tai jam ten sunkoka buvo adaptuotis, nebenorėjo lankyti (prieš tai lankėm kitą darželį, kurio bendras lygis buvo kur kas aukštesnis). Todėl prašiau auklėtojos padėti įsilieti į bendrą veiklą ir pan. Tai vaikas vėl noriai pradėjo vaikščioti. Iš patirties pasakysiu, kad didžioji dalis noro lankyti daržą priklauso nuo auklėtojų.
onne
Mes lankeme si darzeli pries 5 metus. Pradejome dukryte leisti 2 metu ir viskas beveik mums tiko. Tiesa, direktore ne itin draugiska, pirmo susitikimo metu, kuomet atejau uzrasyti vaiko, paklause, kokia suma mes galetume paremti darzeli doh.gif . Uz tuos pinigus pirkome dazu ir dideli vazona i sale. Na bet su direktore daznai matytis nereikejo, tai ir nemaloniu akimirku patyreme ne tiek jau daug. blush2.gif
Aukletojos, su kuriomis teko bendrauti (draugauti), beveik visos patiko. Ypac Danute lopselinej grupej. thumbup.gif Tiesa, yra siame darzelyje (gal jau ir ne) tokia aukletoja rekianti ant vaiku. Nezinia, gal ir patampanti maziukus. Mano dukra, nebeinanti i darza daugiau nei 5 metus, vis prisimena ta baisia aukletoja. doh.gif . Ir vardas Aldona jai iki siol yra pats negraziausias blush2.gif
Katuze
Sveikos mamytes,
gyvenu prie pat darzelio "Zvangutis", o ir esu dirbusi vienu momentu kitame vaiku darzelyje lopselyje. Noreciau is savo patirties ir ka pastebiu gyvendama salia mineto darzelio pasakyti, ka manau apie temos pradzioje parasyta nuomone "kad kazkas kazkada.. mate siame darzelyje skriaudziamus maziukus". Bent jau as nemanyciau, kad ten butu skriaudziami vaikai, o is darbines patirties zinau kokiu vaikiuku buna. Padirbtumet Jus, mamytes, tai dar netaip nesusitvarkytumete su kokiais neisaukletais ar islepintais vaikais, kai jie pradeda kitus vaikucius musti ar savanaudiskai ka nors atimineti.. ir t.t. o juk nedaznas savo vaika pakeltu balsu pabarame.. tik is vidaus padirbes zmogus gali pateisinti tas aukletojas, kurios kartais proto ribose nubaudzia vaika, kad jis neuzsiliptu ant galvos.. Juk jus namie sokinejate apie vaika viena ar dviese su teveliu, tai atrodo ir susitvarkote su savo vaiku, pagalvokite kai jis pradeda darzelyje reikalauti demesio, lyg jis butu vienintelis kuriam jo reikia.. Zodziu neskubekite teisti vaiku darzeliu darbuotoju, nepamaste ar imanoma suteikti tokio demesio kai grupeje yra tarkime 15 vaiku..
Amžina studentė
QUOTE(onne @ 2009 04 01, 20:56)
Mes lankeme si darzeli pries 5 metus. Pradejome dukryte leisti 2 metu ir viskas beveik mums tiko. Tiesa, direktore ne itin draugiska, pirmo susitikimo metu, kuomet atejau uzrasyti vaiko, paklause, kokia suma mes galetume paremti darzeli doh.gif . Uz tuos pinigus pirkome dazu ir dideli vazona i sale. Na bet su direktore daznai matytis nereikejo, tai ir nemaloniu akimirku patyreme ne tiek jau daug.  blush2.gif
Aukletojos, su kuriomis teko bendrauti (draugauti), beveik visos patiko. Ypac Danute lopselinej grupej.  thumbup.gif Tiesa, yra siame darzelyje (gal jau ir ne) tokia aukletoja rekianti ant vaiku. Nezinia, gal ir patampanti maziukus. Mano dukra, nebeinanti i darza daugiau nei 5 metus, vis prisimena ta baisia aukletoja. doh.gif . Ir vardas Aldona jai iki siol yra pats negraziausias  blush2.gif
*

Nežinau kokiu vardu, bet yra viena pašūkaujanti biggrin.gif
irulev
Sveiki,
Na ka geleciau parasyti apie si darzeli,mums jis Super smile.gif Vedu savo sunu i darzeli nuo pusantru metuku,siemet jam jau bus 5 metai,musu aukletoja Nijole o kita Dana,taip vadina jas mano sunus,i darzeli jis eina noriai ir kiekviena diena parsinesa tai nauja dainele,tai soki,zodziu pastebiu kad vietoje jie nesedi,nusiskundimu neturiu jokiu,o kas liecia kitas aukletojas tai jos mano vaikui ne visos patinka,kai buna vasara ir aukletojos atostogauja,tai maniskis visai nenori eiti darzeli,o va kai buna sios dvi aukletojos mano vaikas i darzeli begte bega,manau jei vaikui ten gerai,tai nieko blogo ten nevyksta. thumbup.gif
Jolita0526
sveikos mamytes,

kas geresnio zvangutyje?
Buzyte
Labas.
Mes irgi pradėjome šį darželį lankyti. Kas lanko PELIUKŲ grupę, prašome prisiungti 4u.gif
belocka
labutis, gal atsilieps mamyte, kurios vaikutis lanko meskiuku grupe, kaip ispudziai? ar patinka?
Šarlota
Buzyte mano bernuzelis irgi lanko PELIUKU grupe bigsmile.gif
irinulia
Sveikos mamytes. Gal kuri nors galetumete papasakoti daugiau informacijos apie si darzeli, pvz: ar jis sutvarkytas, ar trupuciuka naujoviskesnis ar kaip sakoma viskas sena, sovietu laiku. Busiu dekinga uz informacija smile.gif
Jolita0526
QUOTE(irinulia @ 2009 10 13, 22:03)
Sveikos mamytes. Gal kuri nors galetumete papasakoti daugiau informacijos apie si darzeli, pvz: ar jis sutvarkytas, ar trupuciuka naujoviskesnis ar kaip sakoma viskas sena, sovietu laiku. Busiu dekinga uz informacija smile.gif
*

Drazelis jau nera toks labai sovietinis, labai priklauso nuo aukletojos iniciatyvumo ir teveliu inasu , kaip sutvarkoma grupe mirksiukas.gif , nes remontus darosi patys teveliai.
jurgozhka
darzelis man pasirode tvarkingas, nauji langai, paremontuotas (nzn, kaip grupes, sprendziu is koridoriu vaizdo smile.gif ). kiemas irgi grazus. tik va vedeja tai pinigeliu megeja... ilgiausiai kazka mykciojo, net nenorejo prasymo priimti, kai pagaliau sutiko, kol pildziau, visa laika aiskino, kaip dabar sunku issilaikyti, vaiku daug, i darzeli veda net bedarbiai (beje, i sita darzeli ejau, nes savivaldybes psl.rode, kad yra 7 laisvos vietos musu amziaus), be to, isgirdau net priekaista, kur taip ilgai buvai, kad vaiko anksciau neuzrasiau, ir pasaipa, kad esu optimiste, jei tikiuosi pakliuti pavasari. galu gale, bvau iskamantineta, kur dirbu, kur dirba vyras, kiek nariu seimoje ir pan., ko niekas neklause kituose darzeliuose. i viska susirase ir matyt pagal tai spres apie musu finansine padeti ir ar apsimoka priimti i darzeli
Buzyte
QUOTE(Šarlota @ 2009 10 07, 12:03)
Buzyte mano bernuzelis irgi lanko PELIUKU grupe  bigsmile.gif
*

4u.gif o, sveiki 4u.gif Labai malonu thumbup.gif ar senai lankote darželį?
pingpongute
QUOTE(jurgozhka @ 2009 10 16, 11:17)
darzelis man pasirode tvarkingas, nauji langai, paremontuotas (nzn, kaip grupes, sprendziu is koridoriu vaizdo smile.gif ). kiemas irgi grazus. tik va vedeja tai pinigeliu megeja... ilgiausiai kazka mykciojo, net nenorejo prasymo priimti, kai pagaliau sutiko, kol pildziau, visa laika aiskino, kaip dabar sunku issilaikyti, vaiku daug, i darzeli veda net bedarbiai (beje, i sita darzeli ejau, nes savivaldybes psl.rode, kad yra 7 laisvos vietos musu amziaus), be to, isgirdau net priekaista, kur taip ilgai buvai, kad vaiko anksciau neuzrasiau, ir pasaipa, kad esu optimiste, jei tikiuosi pakliuti pavasari. galu gale, bvau iskamantineta, kur dirbu, kur dirba vyras, kiek nariu seimoje ir pan., ko niekas neklause kituose darzeliuose. i viska susirase ir matyt pagal tai spres apie musu finansine padeti ir ar apsimoka priimti i darzeli
*

Mes irgi lankome šitą darželį, todėl labai nustebau dėl tokio parašymo... Man negražu atrodo sakyti apie vedėją kaip pinigėlių mėgėja iš vieno vizito. Vedėja yra puiki moteris, dedanti begales pastangų, kad darželis būtų toks koks yra. Nepamirškite kokiame rajone šis darželis, kokios socialinės aplinkos žmonės gyvena ir kiek iš jų gali padėti darželiui. Prieš rinkdamiesi darželį, mes apskritai pasidomėjome kokia padėtis yra darželių finansavime ir valstybės indėlyje į darželius. Tai Jums, Jurgozhka, galiu pasakyti, kad nėra ko stebėtis, kai vedėja pergyvena, kad nėra lėšų. Ar žinote kiek skiriama pinigų METAMS darželio kitoms reikmėms (o galite įsivaizduoti kiek daug tų kitų reikmių yra) - ogi 900 litų. VISAM DARŽELUI! Tai sužinojus, man pasidarė liūdna dėl mūsų valstybės, bet labai supratau visas auklėtojas ir darželių vedėjus, kurie už pvz blogą būseną įrangos, lauko aikštelių ir panašiai moka baudas iš savo kišenių ir prašo tėvelių paramos.

Kas blogo, kad vedėja paklausia kur dirba tėveliai? Aš būdama ūkiška vadovė irgi galvočiau kaip gerinti darželio padėtį. Gal kuris iš tėvų ptas yra koks stalius ir gali padėti, gal dar kažkas, kas gali būti naudingas. Tai yra visiškai normalu, jei tau rūpi kokioje aplinkoje yra vaikai ir nori, kad tavo darželyje būtų geros salygos. O sąlygos reikalingos vaikams, ne vedėjų brangioms mašinoms ar kelionėms.

Viskas priklauso nuo požiūrio - ką norime matyti aplinkoje. Prieš Kalėdas daugelis mūsų stengiasi daryti gerus darbus ir dėtis geradariais, o kai reikia šiaip, kasdienybėje kažką padaryti platesniam nei savo šeimos labui - tuoj viskas piktina - ir vedėja bloga, ir pinigai tik asmeniniams poreikiams... Aišku, daug priklauso nuo šeimos situacijos, bet juk ten kur negalime pinigais prisidėti, galinme padėti prisidėti gerais darbais, informacine pagalba ir palaikymu. Piktintis lengviausia, būti dosniam ir aktyviam kur kas sunkiau...
Buzyte
QUOTE(pingpongute @ 2009 12 02, 14:56)
Mes irgi lankome šitą darželį, todėl labai nustebau dėl tokio parašymo... Man negražu atrodo sakyti apie vedėją kaip pinigėlių mėgėja iš vieno vizito. Vedėja yra puiki moteris, dedanti begales pastangų, kad darželis būtų toks koks yra. Nepamirškite kokiame rajone šis darželis, kokios socialinės aplinkos žmonės gyvena ir kiek iš jų gali padėti darželiui. Prieš rinkdamiesi darželį, mes apskritai pasidomėjome kokia padėtis yra darželių finansavime ir valstybės indėlyje į darželius. Tai Jums, Jurgozhka, galiu pasakyti, kad nėra ko stebėtis, kai vedėja pergyvena, kad nėra lėšų. Ar žinote kiek skiriama pinigų METAMS darželio kitoms reikmėms (o galite įsivaizduoti kiek daug tų kitų  reikmių yra) - ogi 900 litų. VISAM DARŽELUI! Tai sužinojus, man pasidarė liūdna dėl mūsų valstybės, bet labai supratau visas auklėtojas ir darželių vedėjus, kurie už pvz blogą būseną įrangos, lauko aikštelių ir panašiai moka baudas iš savo kišenių ir prašo tėvelių paramos.

Kas blogo, kad vedėja paklausia kur dirba tėveliai? Aš būdama ūkiška vadovė irgi galvočiau kaip gerinti darželio padėtį. Gal kuris iš tėvų ptas yra koks stalius ir gali padėti, gal dar kažkas, kas gali būti naudingas. Tai yra visiškai normalu, jei tau rūpi kokioje aplinkoje yra vaikai ir nori, kad tavo darželyje būtų geros salygos. O sąlygos reikalingos vaikams, ne vedėjų brangioms mašinoms ar kelionėms.

Viskas priklauso nuo požiūrio - ką norime matyti aplinkoje. Prieš Kalėdas daugelis mūsų stengiasi daryti gerus darbus ir dėtis geradariais, o kai reikia šiaip, kasdienybėje kažką padaryti platesniam nei savo šeimos labui - tuoj viskas piktina - ir vedėja bloga, ir pinigai tik asmeniniams poreikiams... Aišku, daug priklauso nuo šeimos situacijos, bet juk ten kur negalime pinigais prisidėti, galinme padėti prisidėti gerais darbais, informacine pagalba ir palaikymu. Piktintis lengviausia, būti dosniam ir aktyviam kur kas sunkiau...
*

drinks_cheers.gif šaunuolė, tikai pritariu drinks_cheers.gif
Jolita0526
QUOTE(Buzyte @ 2009 12 02, 14:57)
drinks_cheers.gif šaunuolė, tikai pritariu  drinks_cheers.gif
*

Zinoma, kad finansavimas yra labai menkas, ir net maziau negu menkas aukletojos uz dyka dirba, varomos neapmokamu atostogu, o darbas tikrai sunkus nera cia net ka kalbeti. Todel tikrai nesipiktinu, kad yra renkami pinigeliai remontui ar priemonem, zaislam, juk galima butu ir nerinkti, bet tada musu paciu vaikai kencia juk jie savo grupeje praleidzia visa diena, kokia aplinka mes kursime tokioje ir augs musu dziaugsmai. o is valstybes tiketis ir laukti tai tikrai kolkas nesulauksim.
Teisingai mamyte paminejo, kad dabar visiem sunku su pinigeliais, bet galima padeti ir darbais.
Visai nesenai pries menesi sutare grupeje remonta daryti tai is visu vaiku buvo tik 2 teveliai ir aukletojos, o vienas tevelis kita diena ir nepasirode. tai dirbo aukletojos ir vienas tevelis.... blink.gif
O del vedejos tai man irgi teko tik viena karta bendrauti su ja kai priiminejo vaika mano, bet butu tikrai neprieme, kol nesusimokejom.
Sake kad nera vietu ir tikrai niekaip nepriims, o kai nunesem tai po savaites praderjom darzeli lankyti ax.gif .

na irgi nesipiktinu per daug dziaugiuosi musu grupes aukletojomis, ir dziaugiuosi kad mano vaikui patinka eiti i darzeli mirksiukas.gif
RituteT
Norėtume lankyti "Žvangutį" nuo rudens. Mums priklausančiame pagal gyvenamą vietą darželyje esame eilėje 63 (o bus tik dvi grupės). Tai užsirašėme ir į šį darželį, nes jis ne toks "populiarus". Gal mamytės, kurių vaikučiai lanko "Žvangutį", pasidalintumėte įspūdžiais apie šį darželį? Gal atsirastų ir daugiau mamyčių, kurių vaikučiai ruošiasi lankyti šį darželį nuo rudens?
Iveka
na ir mano dukra lanko si darzeli. Galiu pasakyti, kad mus be kysiu (bet galbut ivertine turtine padeti) prieme i kelis darzelius (jeigu buciau davusi kysi, butu prieme i praktiskai visus, bet is principo nedariau to- patikekit zinau ka sakau, nes apvaziavau 10 darzeliu). Is pradziu as buvau kritiskai sito darzelio atzvilgiu - man nepatiko kad nelabai toli yra Kalvariju turgus, bet sprendima nuleme tai, kad tai yra mazas labai darzelis (maciau koks balaganas kai kuriuose kituose) ir grupes aukletoja yra tikrai faina (ir tos pavaduojancios taip pat). Dukra gali priziureti ir aukle, ir bobutes, ir tetos, bet taip nenorejom, nes manau, kad is vaiko izoliuotumo nieko gero - neismoksta uz save pakovoti. Iki 2,5 metu ir taip dvi gimines apie ja sokinejo ir soktu iki mokyklos.
Del direktores - man ji irgi dejavo ir pan., as i tai nekreipiau demesio, tik pasakiau, kad norim lankyti si darzeli ir tikrai rodziau susidomejima situo darzeliu. Taciau mes prisidejom prie darzelio gerbuvio - nupirkom konkrecius daiktus.
Na del ligu - aisku dukra susrigo, nerimtai, sloga buvo. Paskui isitaise tokia "zalia" pastovia sloga, bet temp nera, bandom gydytis visokiais zoliniais preparatais, kaip ir mazeja.
Manau, viskas priklauso nuo poziurio - net ir paciuose "prestiziskiausiuose" darzeliuose yra visko - tevu snobiskumas toli grazu negarantuoja gero vaiku elgesio, o euroremontas - aukletoju nuosirdumo smile.gif
RituteT
Ačiū, Iveka, kad pasidalinote įspūdžiais apie šį darželį. Aš irgi tikiu, kad darželis, nors ir mažas, bet turi tikrai neblogą direktorę. Bent jau tokį susidarėme įspūdį su ja bendraudami (tikrai ne kyšių prašo, o pagalbos gerinant aplinką vaikučiams). Tikimės, kad ir auklėtojos šaunios ten. Aišku, vis dar laukiam sąrašų, bet tikimės patekti... Gal atsilieps ir daugiau mamyčių, kurių vaikučiai lanko, ar ruošiasi lankyti šį darželį? ax.gif
persoksna
QUOTE(RituteT @ 2010 05 26, 20:57)
Ačiū, Iveka, kad pasidalinote įspūdžiais apie šį darželį. Aš irgi tikiu, kad darželis, nors ir mažas, bet turi tikrai neblogą direktorę. Bent jau tokį susidarėme įspūdį su ja bendraudami (tikrai ne kyšių prašo, o pagalbos gerinant aplinką vaikučiams). Tikimės, kad ir auklėtojos šaunios ten. Aišku, vis dar laukiam sąrašų, bet tikimės patekti... Gal atsilieps ir daugiau mamyčių, kurių vaikučiai lanko, ar ruošiasi lankyti šį darželį?  ax.gif
*

Mano maziukas gal lankys si darzeli, sake,kad i komplektacija patenkam... smile.gif Ziuresim rudeni kaip cia bus.
Melisa87
Mums pagal gyvenama vieta taip pat priklausio sis darzelis.Uzsiraseme,sake kita rugseji i lopselinuku grupe turetume patekti,pavasari eisime dar karta kalbeti,tikiuosi priims smile.gif .Nes kitaip neisivaizduoju ka reikes daryti doh.gif
bublik
Sveikos mamytes bigsmile.gif
Mes jau nuo rugsejo pabaigos lankysim si darzeli.
Patekome i meskiuku grupe.
Geros nuomones apie si darzeli nesugadino skurdesne aplinka, nej kitu darzeliu.
Personalas tikrai pasirode draugiskas, atmosfera silta.
Pirmom dienom - eisim keliom valandom, o veliau ziuresim - kaip ten ir kas.
Veliau galesiu parasyti savo nuomone. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.