pvz kaip jums sitas stumdukas/karutis?
Sveiki, kieno maziukai turi bokido firmos zaisliukus? Butu idomu suzinoti ivairiu atsiliepimu
pvz kaip jums sitas stumdukas/karutis?
Man jie taip pat patinka. Lengvuciai, graziu ir ryskiu spalvu. Biski veliau galima ir skaicius mokinti. Be to i jas galima sudeti smulkius zaisliukus Tikrai verti tu pinigu
Dar gavom dovanu medini parziuka ant ratuku kuri traukti reikia
ir siaip labai smagus zaislai, mediniai, spalvoti, ryskus man asmeniskai daug grazesni uz tas palstmases
Man man boikido labai žavūs žaisliukai
Mes turim nuostabiausias kaladėles
![]() ir tokį mašiniuką mažiuką pypsintį dar turim. Kaladėles jau turim gerus metus ir jos vis dar labai mylimos QUOTE(litavkasam @ 2008 03 03, 10:10) Mes turim nuostabiausias kaladėles ![]() ir tokį mašiniuką mažiuką pypsintį dar turim. Kaladėles jau turim gerus metus ir jos vis dar labai mylimos Kaip mes norim tokiu kaladeliu Kur ju galima isigyti?Niekur nerandu
Boikido zaisliuku yra Vilniuje Naugarduko 41 esancioje zaislu parduotuveje.Is ten pirkau ne viena ir esam labai patenkinti.
Kaune BOIKIDO žaisliuku galima įsigyti Mosėdžio g. 7.
Mes turim boikido kaladeles- piramide, karuti ir ergoterapinius peliukus. Kaladeles - piramide mazius sutiko labai entuziastingai, domejosi, taciau po kurio laiko pradejo metyti, tada jos gana neblogas "saltas ginklas". Karta nugriuvo ant didziosios kaladeles, susizeide, t.y. stipriai nusibrozdino, ko nebuvo su jokiu kitu zaislu. Siaip kampai gana astrus. Beje, nors pardavejai labai reklamavo tvirta medi, gerus dazus, bet medis, mano nuomone, gana minkstas, greit atsiranda ibrezimu, dazai nera labai patvarus. Kol kas sis zaislas pasleptas, vel duosiu, kai paaugs.
Karuti naudoja kaip karuti labai retai, labiau megsta leliu vezima stumdyti. Tad karutis tarnauja kaip zaislu deze..tik brangoka Ergoterapiniai peliukai man labai patiko, grazios muzikeles. Mazius domisi maziau uz mama, labiausiai patinka peliukas, kuris susistato is triju daliu (cia viena is detaliu zaislo). Man asmeniskai patinka mediniai zaislai, bet ne butinai boikido
As ta medini piramide - kubelius pirkau pas Renax
QUOTE(Tuja2 @ 2008 07 02, 18:57) Mes turim boikido kaladeles- piramide, karuti ir ergoterapinius peliukus. Kaladeles - piramide mazius sutiko labai entuziastingai, domejosi, taciau po kurio laiko pradejo metyti, tada jos gana neblogas "saltas ginklas". Karta nugriuvo ant didziosios kaladeles, susizeide, t.y. stipriai nusibrozdino, ko nebuvo su jokiu kitu zaislu. Siaip kampai gana astrus. Beje, nors pardavejai labai reklamavo tvirta medi, gerus dazus, bet medis, mano nuomone, gana minkstas, greit atsiranda ibrezimu, dazai nera labai patvarus. Kol kas sis zaislas pasleptas, vel duosiu, kai paaugs. Karuti naudoja kaip karuti labai retai, labiau megsta leliu vezima stumdyti. Tad karutis tarnauja kaip zaislu deze..tik brangoka Ergoterapiniai peliukai man labai patiko, grazios muzikeles. Mazius domisi maziau uz mama, labiausiai patinka peliukas, kuris susistato is triju daliu (cia viena is detaliu zaislo). Man asmeniskai patinka mediniai zaislai, bet ne butinai boikido Taigi dazai arba ekologiski arba atsparus , dar neisrado ir ekologisku ir atspariu Geri dazai yra ne tie kurie atsparus o tie kurie net papuole burnyten nekenkia vaikuciui .Kaladeles skirtos vaikuciui nuo 18 men , bet aisku butina prieziura teveliu .
Galima sakyti del Boikido kaladeliu mano dukryte pirma karta atsistojo
Visiems musu seimos nariams patinkas Boikido gamybos zaislai, labai kokybiski, nesmirda dazais, malonus liesti, neagresyviu spalvu. Turime drambli-supuokli, muzikine delione, keleta mediniu (irgi muzikaliu) zaislu, vezimeli(kuris temos pirmoje zinuteje pavaizduotas),ivairiaspalves masineles, vezimeli-delione, kaladeles, stala ir peles kazkokias... tikiuosi nieko ne uzmirsau pamineti... ak, daug visko.
o mes prisidėsime prie nusivylusiųjų... Išoriškai šie žaislai atrodo labai mieli ir kokybiški, bet... Nupirkome mažajam pirmojo gimtadienio proga Boikido lavinamąjį staliuką ar žaidimų centrą - nežinau, kaip jį pavadint. Svaigau iš malonumo, kaip jis man patiko. Mažiui irgi patiko. Po poros dienų kaladėlės apsidaužė ir apsilaupė, bet, manau, tai maža bėda - juk natūralus produktas, ne plastmasė.
Viena iš didžiųjų bėdų - staliukas (keturiomis kojomis) nestabilus: kai tik mažius bando stotis, staliukas skaudžiai griūva - taip gali nukentėt ne tik kojytės, bet ir galva ar pirmieji dantukai... Tada prasidėjo mūsų keliai ieškant teisybės... Pirkome Naugarduko gatvėje. Iš pradžių savininkas pasiūlė kreiptis į prancūzus, nes jis už kokybę neatsako. Tuomet paaiškėjo, kad Boikido netestuojami, nebent tobulinami vėliau, kai atsiranda aukų. Dar sužinojome, kad vienam staliukui net koja buvo lūžusi - neva neatlaikė vaikučio svorio... Labiausiai mus nuvylė, kai išgirdome, kad šis žaislas išimtas iš gamybos ir tobulinamas (prieš du mėn.), o mes pirkome tai prieš mėnesį!!! Reiškia, pardavėjas tai žinojo ir mus apgavo... Galiausiai mes išsireikalavome, kad žaislą priimtų ir grąžintų pinigus. Išvežėme jų skaudama širdimi, nes jis iš tiesų mielas, bet laaaaaabai nesaugus... Taigi, mieli tėveliai, pirkdami Boikido būkite budrūs...
sitie vieni geriausiu mediniu zaisliuku, liuks
man ju spalvos fantastiskos
QUOTE(spaksius @ 2009 11 19, 12:37) o mes prisidėsime prie nusivylusiųjų... Išoriškai šie žaislai atrodo labai mieli ir kokybiški, bet... Nupirkome mažajam pirmojo gimtadienio proga Boikido lavinamąjį staliuką ar žaidimų centrą - nežinau, kaip jį pavadint. Svaigau iš malonumo, kaip jis man patiko. Mažiui irgi patiko. Po poros dienų kaladėlės apsidaužė ir apsilaupė, bet, manau, tai maža bėda - juk natūralus produktas, ne plastmasė. Viena iš didžiųjų bėdų - staliukas (keturiomis kojomis) nestabilus: kai tik mažius bando stotis, staliukas skaudžiai griūva - taip gali nukentėt ne tik kojytės, bet ir galva ar pirmieji dantukai... Tada prasidėjo mūsų keliai ieškant teisybės... Pirkome Naugarduko gatvėje. Iš pradžių savininkas pasiūlė kreiptis į prancūzus, nes jis už kokybę neatsako. Tuomet paaiškėjo, kad Boikido netestuojami, nebent tobulinami vėliau, kai atsiranda aukų. Dar sužinojome, kad vienam staliukui net koja buvo lūžusi - neva neatlaikė vaikučio svorio... Labiausiai mus nuvylė, kai išgirdome, kad šis žaislas išimtas iš gamybos ir tobulinamas (prieš du mėn.), o mes pirkome tai prieš mėnesį!!! Reiškia, pardavėjas tai žinojo ir mus apgavo... Galiausiai mes išsireikalavome, kad žaislą priimtų ir grąžintų pinigus. Išvežėme jų skaudama širdimi, nes jis iš tiesų mielas, bet laaaaaabai nesaugus... Taigi, mieli tėveliai, pirkdami Boikido būkite budrūs... Kaip suprantu jus kalbat apie toki pat staliuka kaip ir musu, bet mes juo esam labai patenkinti, tikrai niekas nekrenta, neluzta. Tiesiog manau pirkot defektuotuose zaisluose, kuris buvo taisytas, todel taip ir nutiko.
Mes turime boikido kaladeles. Nors pirktos senokai, bet sunus mielai ir dabar vis karts nuo karto issitraukia - statyt piliu ir garazu
Kaladeles lengvutes, ryskiu spalvu. Tik pastebejau, kad nuo trecdalio kaladeliu dazai luptis pradejo. QUOTE(spaksius @ 2009 11 19, 13:37) o mes prisidėsime prie nusivylusiųjų... Išoriškai šie žaislai atrodo labai mieli ir kokybiški, bet... Dar sužinojome, kad vienam staliukui net koja buvo lūžusi - neva neatlaikė vaikučio svorio... QUOTE(berniukumama @ 2010 01 03, 21:18) Kaip suprantu jus kalbat apie toki pat staliuka kaip ir musu, bet mes juo esam labai patenkinti, tikrai niekas nekrenta, neluzta. Tiesiog manau pirkot defektuotuose zaisluose, kuris buvo taisytas, todel taip ir nutiko. Sutinku su spaksium, kad staliukas tikrai nekokybiskas - pas mus irgi tas atvejis, kai staliuko koja luzo idomumo delei, tai ne defektuotuose zaisluose pirkom, o nauja Zaislandijoje. faktas, kad tokio staliuko nerekomenduociau (nors ir grazus paziureti).
QUOTE(berniukumama @ 2010 01 03, 21:18) Kaip suprantu jus kalbat apie toki pat staliuka kaip ir musu, bet mes juo esam labai patenkinti, tikrai niekas nekrenta, neluzta. Tiesiog manau pirkot defektuotuose zaisluose, kuris buvo taisytas, todel taip ir nutiko. Mes taip pat tuėjome tokį staliuką ir labai jis mums pasiteisino, tiktai buvo LIUKS žaisliukas Kad apsidaužė kaladėlių dažai, tai kitaip ir negali būti, nes tas kalėles ir į grindis maniškis paleisdavo |