Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po kiek laiko sportuojant nukrito antsvoris?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
Samanta
Labai idomu, kiek laiko sportuojant, ir kiek kartu per savaite sportavusios numetete kilogramu? fitness4.gif Be to, uzsieminejote aerobika, plusote treniruokliu saleje ar kaip kitaip? smile.gif O gal dar ir be viso to, laiketes kazkokios dietos?
kregzde
Labas,
as kuri laika lankiau aerobika, svoris kaip ir nekrito, tik kuno formos grazejo, tvirtejo ir zinau kodel nekrito, nes pradejau valgyti daugiau. Tada vienu momentu pora savaiteliu stengiausi nevartoti druskos, cukraus, valgyti po truputi 5 kartus per diena, paskutini karta valgant 18-19 val., vietoj keptienos valgiau virta zuvi, vista, jautiena, vietoj bulviu, ryziu ir pan. - darzoves, jokio majonezo ir duonos, rukytu desru, rezultatas - 2kg. Svorio atzvilgiu kaip ir nepasijuto, bet savijauta buvo gera.
Smurka
Kai visa apsilašiniavusi nuėjau į sporto klubą, tai man trenerė išsyk pasakė, kad svoris nekris, jei neapmažinsiu mitybos. Vienas be kito niekaip negali, jei tikslas yra ne šiaip sportuojant palaikyti formą, bet ir sulieknėti.

Sportuodavau po keturis kartus į savaitę, 2 aerobika, 2 treniruokliai. Dar kartais paplaukiodavau baseine. Į mėnesį krisdavo po 1-3 kg. Kai pradėjau sportuoti, man nulėkė per keturis mėnesius septyni kg
GitaZ
sportuoju dar tik antras menuo, svoris nekrenta, nors nuo 18 valandos pradejau nebevalgyti, ko anksciau nedarydavau:D svoris nekrenta, bet oda lygeja, savijauta gereja, todel nesuku sau galvos, nors noretusi kokius 4 kg numesti, nezianu kaip g.gif
Kita
Hm.. hm.. As tai kai skaiciavau kcal + sportuodavau, begiodavau ar dar ka svoris ne krust visa savaite, veliau taip gavos, kad teko apleisti savo rytinius 1 h krosiukus, tai net nustebau kaip su vien kcal skaiciavinu numeciau 2 kg per savaite. Tai pasidariau isvada, kad man svoris sportuojant + dieta nekrenta, o dbar ruosiuosi daryti taip :
1) numesiu svori su kcal skaicaivimu iki norimo
2) tik tada pradesiu rimciau sportuoti, padailinsiu figura, pastangrinsiu kuna.
Manau taip bus lengviau ir maziau nervu bei kanciu del nekrentancio svorio...
lauryna
Sportuoju daugiau kaip 3 metai aerobika 4-5 kartus per savaite,svoris nepasikeite.Norint,kad pradetu kristi kg.reikia labai ziureti ka valgai.
Forma
As is pradziu sureguliavus mityba numeciau 7kg, po to pradejau sportuoti, dar tik antras menuo, einu i aerobika. Svoris stabilizavosi, bet ir valgiu pradejau truputi pasilepint. Kuno formos pagrazejo nuo sporto zymiai.
Estrella...
QUOTE(Kita @ 2006 04 10, 22:06)
Hm.. hm.. As tai kai skaiciavau kcal + sportuodavau, begiodavau ar dar ka svoris ne krust visa savaite, veliau taip gavos, kad teko apleisti savo rytinius 1 h krosiukus, tai net nustebau kaip su vien kcal skaiciavinu numeciau 2 kg per savaite. Tai pasidariau isvada, kad man svoris sportuojant + dieta nekrenta, o dbar ruosiuosi daryti taip :
1) numesiu svori su kcal skaicaivimu iki norimo
2) tik tada pradesiu rimciau sportuoti, padailinsiu figura, pastangrinsiu kuna.
Manau taip bus lengviau ir maziau nervu bei kanciu del nekrentancio svorio...
*

Aš taip ir padariau mirksiukas.gif numečiau 12kg,o dabar pradėjau sportuoti thumbup.gif Na ,dar noriu numesti 5kg,bet jei nekris ,visai nesuksiu dėl to galvos schmoll.gif Sportuojant ,reika žiūrėti į apimtis rolleyes.gif Mano apimtys , per savaitę sumažėjo 1cm rolleyes.gif o svoris nepasikeitė schmoll.gif
Spyrga
8 metus po 1-2 kartus per savaite eidavau i aerobika. Nuo sio gruodzio pradejau eiti 3-4, o kartais net 5 kartus per savaite, nes noriu numesti kokius 3 kg. Vakarais stengiuosi nevalgyti arba valgau labai mazai, diena irgi neprisivalgau nesamoniu. Saldumynu ir visokiu bulku nevalgau, nes nemegstu. Rezultatas - nulis, kad ir kiek laipioju ant svarstykliu verysad.gif Na bet jau pilvo presas thumbup.gif , o peciai aplamai kaip spinta darosi blink.gif
Anastacia
bigsmile.gif
Treniruokliai thumbup.gif 3x/sav.
Per mėnesį krito po 3-4 kg.
Dabar sveriu pora kg mažiau nei iki nestuke.gif .
bigsmile.gif
Stabilų svorį padeda išlaikyti trys S:
--savimeilė
--sportas
--saikas (valgant)
(pasigedusioms ketvirtosios S mirksiukas.gif : seksas yra savi/meilės dalis mirksiukas.gif )
Samanta
QUOTE(Anastacia @ 2006 04 11, 17:03)
bigsmile.gif
(pasigedusioms ketvirtosios S  mirksiukas.gif : seksas yra savi/meilės dalis mirksiukas.gif )
*

Na čia tai tikrai kalorijų deginimas lotuliukas.gif
Gretusha
as taip pat noreciau jusu nuomones rolleyes.gif jau trecias menuo lankau sporto kluba ir zadu dar ilgaj jy lankyti, namuose kasdiena darau yvairius pratimus, stengiuosi kuo maziau valgyti, visiskai atsisakaiu visokiu otru, sausainiu, saldainiu, bandeliu, arbata geriu be cukraus, valgau daug pieno produktu, vajsiu, nevalgau bulviu, vietoj ju prie mesos valgau ryzius, drazoves, po 6val vakaro nebevalgau ir taip jau kuris laikas mirksiukas.gif nors pasikejtimu turiu pripazinti dar nematau nors nej pasisverti neturiu galimybes niekur... blush2.gif bet kajp manot ar to gana norint kad kristu svoris? atejus vasarai, kai busiu laisvesne rytajs begiosiu krosiuka+suksiu lanka+sokinesiu virvute tajp pat lankysiu sporto kluba ir t.t. tajgi kada ir kokiu rezultatu tureciau tiketis??? smile.gif kolkas nieko nepastebejau.... unsure.gif
gekoniuke
Tai Gretusha ir nepastebėsi. Tai aplinkinių darbas smile.gif Kg. gal ir nekris, bet komplimentų daugės thumbup.gif Juk žinai, kad raumenys sveria kur kas daugiau nei lašiniai, ir atrodo kur kas geriau.. mirksiukas.gif
ir nekankink savęs tom dietom po galais, valgyk viska ko nori širdelė, bet gerokai mažiau nei įpratusi. Sekmės smile.gif
Gretusha
uj dekuj blush2.gif bet zinokite as visai nesijauciu kad kankinciau save, priesingai, manau, dar per mazai save tam atiduodu.. doh.gif tokios mitybos nelaikau dieta, todel, mano jau tokia dienotvarke kad per diena valgau dazniausia tik 2 kartus, na kartajs 3 kai geriausia valgyti per diena 4-5 kartus norint mesti svori ir butinas dalykas- mazesnes porcijos, o as nepastebiu tos ribos ir neretai persivalgau. vat kur mano didzioji problema.. verysad.gif verysad.gif
D.E.L.A
Na as tik antras menuo sportuoju, 1 h krosiukai ryte, bet rezultatu kg pametime nesimato, ir jau atrodo tikrai sveikai maitinuosi - mesos man nereikia tai jos paragauju karta per 2 savaites, o jogurtai, vaisiai, darzoves ir grikiu kose mano megstamiausi, taciau visvien kg ne is vietos, net per 0.5 kgnesumazejo svoris. Ir man taip pikta ant saves kad atrodo teks dietos laikytis: nors kai kas mano maitinimosi iprocius ir taip dieta vadina smile.gif Bet man daugiau nei 2 jogurto indeliu, 4-5 obuoliu ir keliu porciju salotu nereikia..per diena, svoris vietoje sad.gif
Ismene
Labutės, sportininkės 4u.gif
Aš taip pat lankau sporto salę ir stengiuosi numesti nereikalingus kg. Tik jie kažko labai sunkiai juda g.gif Tačiau apimtys tikrai mažėja. Dabar labai stengiuosi prižiūrėt savo mitybą ax.gif
Visoms patariu savęs labai nealinti treneruotėm. Kas per daug - tas nesveika. Priminsiu, kad valgyt reikia dažnai ir po nedidelį kiekį. Plius kuo įvairesnį maistą. Beje, mėsa taip pat labai reikalinga mūsų organizmui. Todėl nevertėtų jos atsisakyt... Ir dar labai keistas dalykas: jei per mažai valgai, svoris taip pat gali nekrist. Tuomet organizmas kaupia viską ir deda į kūną bado dienoms... doh.gif Taigi lieknėkim protingai, sveikai, kad ir lėtai, bet užtikrintai thumbup.gif
lijo
drinks_cheers.gif svarbu ne svoris, o apimtys
daininga
Noriu ir aš savo sporto pasiekimais pasidalinti 4u.gif Sportuoju jau 3 mėnesius, 2 kartus į savaitę, valgau kaip ir visada. Raumenukai auga, svoris auga irgi g.gif Norėjau padailinti savo kūną, tačiau žiūriu, kad į vasarines kelnes nebetelpu doh.gif Jaučiu, kad tuoj panikuoti pradėsiu schmoll.gif
Lalantukass
Per metus ir apsislifavo kuno linijos,bet reikia ir sportuoti ir valgyti ir dar lieknejimui preparatus naudoti.... drinks_cheers.gif
Ismene
QUOTE(daininga @ 2006 05 18, 13:37)
Noriu ir aš savo sporto pasiekimais pasidalinti 4u.gif Sportuoju jau 3 mėnesius, 2 kartus į savaitę, valgau kaip ir visada. Raumenukai auga, svoris auga irgi g.gif Norėjau padailinti savo kūną, tačiau žiūriu, kad į vasarines kelnes nebetelpu doh.gif Jaučiu, kad tuoj panikuoti pradėsiu schmoll.gif
*

Užjaučiu doh.gif
QUOTE(Lalantukass @ 2006 05 18, 13:42)
Per metus ir apsislifavo kuno linijos,bet reikia ir sportuoti ir valgyti ir dar lieknejimui preparatus naudoti.... drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif
Skorpe
aš sportuoju nuo 05.04...valgau reguliariai - ivairu maista, truputi mazesniais kiekiais...rezultatas - apimtys apmazejo, svoris -2kg.....
sarune+
Sveikutes,

na as esu visa gyvenima dietu verge kaip sakoma, taciau galiu prisipazinti taip iki galo nei vienos ir neissilaikiau, sportavau visa gyvenima bet kad per studijas labai jau laiko nebudavo tai siek tiek apsileidau - rezultatas - svoris toks koks buvo bet kad istizau tai tikrai todel nusprendiziau sportuoti bent 3 kartus per savaite(beje as tai gudri turi asmenine trenere - kompiuterine programa - aerobika tiesiog saunu laiko susitaupo)paziuresim ar kas nors iseis.na bet del mitybos galiu pasakyti, kad buvau vienais metais atsisakius valgyti duonos, bulviu, bandeliu bei visokiu miltiniu produktu taciau pradejus vel valgyti siuos produktus niekas nepasikeite, taigi padariau isvada, kad galima viska valgyti tik nedideliais kiekiais nes atsisakius vieno ar kito produkto netenkame tam tikru maistinguju medziagu , o visoki maisto papildai nemanau kad deramai gali atstoti naturaluma. va !
tai tokia mano istorija - gal kas zinot kaip atsikratyti 7 kg(as ju nepriaugau tai kaip naturalus svoris visada, bet siaip noreciau sverti 7kg maziau tik nebezinau kokiu priemoniu imtis 4u.gif
na sekmes visoms besikudinancioms ! bigsmile.gif thumbup.gif
visiskai_rami
QUOTE(sarune+ @ 2006 05 18, 18:06)
Sveikutes,

na as esu visa gyvenima dietu verge kaip sakoma, taciau galiu prisipazinti taip iki galo nei vienos ir neissilaikiau, sportavau visa gyvenima bet kad per studijas labai jau laiko nebudavo tai siek tiek apsileidau - rezultatas  - svoris toks koks buvo bet kad istizau tai tikrai todel nusprendiziau sportuoti bent 3 kartus per savaite(beje as tai gudri turi asmenine trenere - kompiuterine programa - aerobika tiesiog saunu laiko susitaupo)paziuresim ar kas nors iseis.na bet del mitybos galiu pasakyti, kad buvau vienais metais atsisakius valgyti duonos, bulviu, bandeliu  bei visokiu miltiniu produktu taciau pradejus vel valgyti siuos produktus niekas nepasikeite, taigi padariau isvada, kad galima viska valgyti tik nedideliais kiekiais nes atsisakius vieno ar kito produkto netenkame tam tikru maistinguju medziagu  , o visoki maisto papildai nemanau kad deramai gali atstoti naturaluma. va !
tai tokia mano istorija  - gal kas zinot kaip atsikratyti 7 kg(as ju nepriaugau tai kaip naturalus svoris visada, bet siaip  noreciau sverti 7kg  maziau tik nebezinau kokiu priemoniu imtis  4u.gif
na sekmes visoms besikudinancioms ! bigsmile.gif  thumbup.gif
*

nu kaip kokiu imti sportuoti daugiau ir valgyt maziau, easy smile.gif
tayo
sveikutes na ir as norejau pasisakyti,tai as pirmiausiai pradejau laikytis tokios dietos jokiu saldumynu ,bulkos ryziu bulviu,makaronu na o visa kita kiek telpa,ir sportas aerobika 3kartai savaiteja per du menesius as numeciau 8 kilogramus.
bet pagrindas tame kad jokiu budu negalima jaustis alkanai butinai reikia nors kaska imesti i burna nes kitaip kunas pradeda kaupti atsargas,sekmes visoms.na o as dar pati tesiu tai nes dar reikia apie 10 kg numesati ,veliau parasysiu kaip sekesi 4u.gif
gekoniuke
Čia visos lieknėjimo receptais dalijasi, aš savajį prisiminiau ir gana efektyvų ax.gif Kai iš naujo įsimylejau kažkur 5 kg. dingo biggrin.gif wub.gif :wub:ir jau 3m. kaip negryžta thumbup.gif thumbup.gif ax.gif wub.gif wub.gif
Eglantina
sportuodavau kokius 6 kartus per savaite po valanda. svoris nekrito, ale kunas stangresnis tapo.
vaistine
ištirpo savaime su kaupu tongue.gif
vilma-saule
o aš maniau, kad tik man vienai svoris nekrenta doh.gif bet už tai apimtys tai labai gražėja thumbup.gif
Kezija
Kai sportavau ir labai stipriai apribojau maista, pvz.: is ryto puse riekeles duonos su varske, vakare siek tiek desros su puse riekeles duonos ir darzovem, vakarienei kasnelis mesos, pieno, arba arbatos su pienu, svoris sportuojant smarkiai krito. As nesilaikiau sveikos mitybos principu, man svarbu buvo viena: kad kristu svoris. O valgyti rinkdavausi tai, kas man skanu, nenorejau kesti neskanaus nors ir sveiko maisto. Zinoma, jokiu bandeliu, cipsu, ir pan. Jei balandelis, tai puse, jei didelis -ketvirti, kotletas su bulvem, bet jo tik puse, o bulve viena arba puse. Zodziu, gyvenau pusbadziu, tai svoris greitai krito. Po to meciau, siek tiek priaugau. Pradejau vel sportuoti ir valgyti daugiau, nepersivalgyti, bet ir negyventi pusbadziu, tai svoris stovejo vietoje ir taip 2 menesius. Jau nusivyliau, tai nustojau sportuoti 2 savaites ir pagyvenau pusbadziu vel. Svoris nukrito iki norimo, bet man ir reikejo tik keliu kilogramu tuomet. Bet tai buvo pries 3 metus.
Kita
O tai kiek is viso numetei?
nakkali
siulyciau pradeti valgyti normalu maista,na kd virkintu organizmas normaliai, neiznau kaip kitaip paaiskinti, man atrodo pas tave ziauriai suletejusi medziagu apykaita. Man panasiai buvo, atrodo ir valgau sveikai ir sportuoju, ir niekas nesikeicia... Paskui taip nutiko kad BF pereme i savo rankas mano mityba: sededavao ir nepaleisdavao kol lekstes neisbaigdavau (kespniukas, bulviu kose, darzoves). Ir svoris pradejo kristi. Pamazejo uzkandziavimu, valgiau 3 kartus per diena, na tarp valgiu koks obuolys, bananas.. Ir taip nukrito tie kg nepastebtai, kokie 7 gal... 4u.gif
Mite_Baja
nesuprantu...anais laikais moterys ir valgydavo ir galvos nesukdavo ir ne backos budavo.
o dabar kas?! moterys per savo dietas nors ir buna tu persivalgymu bet tu moteru tiek daug!
siais laikais valgo maziau bet sveria daugiau!!!
mutuojame! blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
nzn bet man per diena rezultatai matos-paedu kita diena pilvas kabo, pasportuoju viena diena sustangreja...valgau maziau-jauciuosi geriau, kaip su svoriu nzn ir centimetro paniskai bijau bet pasiciupineju ogi ziuriu ir sonai mazeja g.gif g.gif g.gif
Daile
Siaip jeigu antsvoris nera didelis, arba pagal KMI jis apie 20 cia labai normalus svoris ir nuo tokio sunku ka nors dar numesti. o va jei didesnis, tai svoris krenta greitai nededant daug pastangu.
po pirmo gimdymo man prireike 2 metu, kad svoris griztu nieko nedarant, nukrito 7 kg.
o dabar vel po truputi krenta, bet per letai (matyt del amziaus) , todel galvoju pradet sportuot.
pagal patirti mano kritinis svoris 57kg, viska dariau ir sportavau ir dietinausi suds, nekrito nors tu ka. doh.gif
o dabar, uztenka kazko atsisakyti (ne per daug, nes maitinu) ir per savaite po kila nukrenta.
googa
Na tada pasidalinsiu ir as savo patirtimi 4u.gif Virsvorio neturiu, veikiau priesingai blush2.gif, bet figura deja nera ideali - riebaliukai susideje graziai ant pilvuko ir aplink. Jau trecias menuo intensyviai sportuoju - iki 6 kartu per savaite, nevalgau (ir anskciau beje nevalgydavau) jokiu saldumynu, bulviu, iltiniu patiekalu, stengiuos neprisivalgyti vakare, vienintelio ko negaliu atsisakyti arbata su cukrumi doh.gif
Svoris kaitaliojasi idomiai - pradejus sportuoti nukrito 3 kg., po to eigoje vel priaugau atgal du (raumenukai sunkesni uz lasinukus mirksiukas.gif ), po to teko del atostogu daryti 10 d. pertrauka ir sugrizus i sporto sale, vel sveriu 2 kg maziau blink.gif dabar vel aktyviai lankau gyma ir sportinuos beveik kasdien - pilvukas beveik visiskai plokscias, bet smagiausia, kad rietai nuo sonu baigia nutirpti bigsmile.gif victory.gif
Pritariu vienai merginai sakiusiai - ne kilogramai svarbiausia - svarbiausia apimtys!!!! drinks_cheers.gif
googa
QUOTE(googa @ 2006 07 18, 14:19)
Na tada pasidalinsiu ir as savo patirtimi  4u.gif Virsvorio neturiu, veikiau priesingai  blush2.gif, bet figura deja nera ideali - riebaliukai susideje graziai ant pilvuko ir aplink. Jau trecias menuo intensyviai sportuoju - iki 6 kartu per savaite, nevalgau (ir anskciau beje nevalgydavau) jokiu saldumynu, bulviu, iltiniu patiekalu, stengiuos neprisivalgyti vakare, vienintelio ko negaliu atsisakyti arbata su cukrumi doh.gif
Svoris kaitaliojasi idomiai - pradejus sportuoti nukrito  3 kg., po to eigoje vel priaugau atgal du (raumenukai sunkesni uz lasinukus  mirksiukas.gif ), po to teko del atostogu daryti 10 d. pertrauka ir sugrizus i sporto sale, vel sveriu 2 kg maziau  blink.gif dabar vel aktyviai lankau gyma ir sportinuos beveik kasdien - pilvukas beveik visiskai plokscias, bet smagiausia, kad rietai nuo sonu baigia nutirpti  bigsmile.gif victory.gif
Pritariu vienai merginai sakiusiai - ne kilogramai svarbiausia - svarbiausia apimtys!!!!  drinks_cheers.gif
*

Idomu delei del apimciu pasikeitimo po visu sportu:
Pilvukas - 70 cm -> 66 cm.
Slaunis - 56 cm - > 54 cm.
Pilvuko apacia - 88 cm - 83 cm.
Pilvuko virsus - 78 cm - 73 cm.
Krutine - 89 cm -> 87 cm unsure.gif (bet l. proporcinga ir t.t.t mirksiukas.gif)
Merginos - pasiekimai yra!!! thumbup.gif
svaja*
noriu paklaut ar kai nukrenta kokie 3 kg ar pilvukas matomaj pamazeja ?
jei ne taj nuo kiek kg matomaj pamazeja ? g.gif
Borderline
Kaip supratau, tai sportuojant apimtys mazeja. O kaip su zandais, pagurkliu, krutine? Jie irgi mazeja, ar tik slaunys ir etc?
googa
Mažėja viskas - pamažu bet mažėja, tik svarbu neapsileisti ir neatskirsti bei neužtingyniauti wink.gif Pasikartosiu - ne kg lemia Jūsų išvaizda, o apimtys ax.gif Gražiai atrodydamos galite sverti keliais kg daugiau nei prieš sportą, bet jei tenais bus raumenukai bus viskas čiki piki ir atrodysit super biggrin.gif
Pilvukas pas mane suplokštėjo maždaug po 3 mėn. intensyvaus sporto, svoris stabiliai laikosi nei didėja kolkas nei mažėja - kadangi sukudau labai ir atrodau jau perkarusi dėl negausios mitybos, pradėsiu normaliau maitintis t.y. reikės vartoti daugiau baltymų, angliavandenių, kurių taip visos bijom, spec. papildų, tam, kad gautų kūnas daugiau energijos ir kažkiek augtų raumenukai 4u.gif
bubu
aha issimylejimas is tiesu padeda 4u.gif bet as kai pradejau begiot ( is pradziu nepastoviai dabar pastoviai) po tris kartus savaitej 2.5 km po menesio nukrito 4 kg., taciau poto svoris krito leciau, bet figuryte tai tikrai pagrazejo thumbup.gif
jadzka
Bent jau man - kai pradėjau sportuoti nelabai krenta svoris. Tiksliau krenta po kokių 3 dienų po sporto. Pasportuoju ir vėl grįžta g.gif: maždaug 2-3 kg svyruoja....
O lankau Kalanetiką ir treniruoklius pagrinde. 3-4 kartus per savaitę. Sportuoju po kokias 2 valandas vieno apsilankymo metu. Dar į pirtelę po to nueinu 1-2 kartus per savaitę.

Trenerė sudarė valgiaraštį: valgyt 5 kartus per dieną ir gauti tik apie 30 g. riebalų per dieną ir apie 1400 kcal. kai laikiausi - rezultatai tikrai buvo: apimtys žiauriai mažėjo. Reikia ir vėl prisiversti kažkaip g.gif
another
Aš sportavau apie pusę metų dažniausiai kasdien (arba treniruokliai, arba aerbika plius baseinas), tai niekas nekrito doh.gif Gal koks vienas kg nukrito, dabar jau nepamenu, bet tai esmės nekeitė schmoll.gif Tiesa, figūra pasitaisė patį pirmą mėnesį, bet vėliau nelabai kito...
Dabar sužinojau, kad nereguliuojant maisto nelabai įmanoma numesti svorio unsure.gif Susireguliavau, svoris krenta, o sportuoti ketinu pradėti po kokio mėnesio- figūros dailinimui ir svorio palaikymui bigsmile.gif

QUOTE(jadzka @ 2007 03 31, 18:40)
Trenerė sudarė valgiaraštį: valgyt 5 kartus per dieną ir gauti tik apie 30 g. riebalų per dieną ir apie 1400 kcal. kai laikiausi - rezultatai tikrai buvo: apimtys žiauriai mažėjo. Reikia ir vėl prisiversti kažkaip g.gif
*

O valgiaraštis nemielas ar kaip, kad sunku prisiversti? g.gif
jadzka
QUOTE(Will @ 2007 03 31, 20:35)
O valgiaraštis nemielas ar kaip, kad sunku prisiversti?  g.gif
*

Valgiaraštis visai mielas., tik kaip sunku save riboti lotuliukas.gif
Šiaip tai jis labai pritaikytas mano gyvenimo būdui ir produktai tie kuriuos aš mėgstu ir juos dar keisti galima (angliavandenius į angliavandenius, baltymus į baltymus...) Tik va alkoholio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif O va šitas ir kiša man koją... nes pas mus darbe porą kartų per savaitę vynelis..... Kartais brendis..... Aišku po nedaug, bet vis tiek, faktas yra faktas....
another
QUOTE(jadzka @ 2007 04 01, 09:18)
Valgiaraštis visai mielas., tik kaip sunku save riboti  lotuliukas.gif
Šiaip tai jis labai pritaikytas mano gyvenimo būdui ir produktai tie kuriuos aš mėgstu ir juos dar keisti galima (angliavandenius į angliavandenius, baltymus į baltymus...) Tik va alkoholio  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  O va šitas ir kiša man koją... nes pas mus darbe porą kartų per savaitę vynelis..... Kartais brendis..... Aišku po nedaug, bet vis tiek, faktas yra faktas....
*

Tai pora taurių per savaitę ar atitinkamai kito gėrimo nepakenks svoriui 4u.gif mirksiukas.gif
jadzka
QUOTE(Will @ 2007 04 01, 12:00)
Tai pora taurių per savaitę ar atitinkamai kito gėrimo nepakenks svoriui  4u.gif  mirksiukas.gif
*

irnesakyk.gif žinau tą ir pati, bet ten reikia bent dvi pirmas savaites negert, kad prasivalytų organizmas ir rodos tada greičiau pasišalina toksinai ir greičiau dega riebaliukai.....
another
Neteko girdėti tokios teorijos unsure.gif
jadzka
QUOTE(Will @ 2007 04 01, 15:14)
Neteko girdėti tokios teorijos  unsure.gif
*

O ką geriausia daryt, kad pamesčiau tą svorį doh.gif:

Kiek kartų ir ką sportuot, ką valgyt, ką gert ir t.t.
another
QUOTE(jadzka @ 2007 04 01, 15:29)
O ką geriausia daryt, kad pamesčiau tą svorį doh.gif:

Kiek kartų ir ką sportuot, ką valgyt, ką gert ir t.t.
*

Bandyk grįžti prie rekomenduoto valgiaraščio- rašei, kad pokyčiai buvo, kai laikeisi. Jei kas nors nepatinka, prašyk, kad pakeistų- bus lengviau laikytis 4u.gif Atsisakyk saldžių, riebių, baltų miltų gaminių 4u.gif O dėl sporto tai nežinau, reikia su trenere kalbėtis unsure.gif Man tai vien nuo maisto sutvarkymo krenta svoris.
Tiesa, gali pasidaryti medžiagų apykaitos tyrimą- matysi riebalų, baltymų ir t.t. išsidėstymą, rekomenduojamą kcal kiekį (min/max) ir t.t. Šį mėnesį tyrimas nemokamas, jei turi Cosmo- ten yra kuponas. Kiek šiaip kainuoja, nežinau schmoll.gif
angel's touch
QUOTE(jadzka @ 2007 03 31, 18:40)

*

o koks tavo ugio ir svorio santykis, arba KMI, jei nenori rasyt ugio ir svorio rolleyes.gif arba aisku gali nei to nei ano nerasyt biggrin.gif nes dietu tai laikytis as nenoriu , bet i 1400 laisvai tilpcew su savo valgymu , tik va dar riebaliukus tada paskaiciuociau ir butu smagu, nes man siek tiek riebaliuku nuo slaunu ir sikniuko numest butu neprosal blush2.gif

QUOTE(Will @ 2007 04 01, 16:03)

Tiesa, gali pasidaryti medžiagų apykaitos tyrimą- matysi riebalų, baltymų ir t.t. išsidėstymą, rekomenduojamą kcal kiekį (min/max) ir t.t. Šį mėnesį tyrimas nemokamas, jei turi Cosmo- ten yra kuponas. Kiek šiaip kainuoja, nežinau  schmoll.gif
*

hmm cia idomiai skamba, bet kaip tik nuo sio menesio meciau cosmo pirkt biggrin.gif o tai tas tyrimas parodo kad mazdaug riebalu daug tai reik ju privengt?ar kaip? ax.gif
another
QUOTE(angel's touch @ 2007 04 01, 16:44)
hmm cia idomiai skamba, bet kaip tik nuo sio menesio meciau cosmo pirkt biggrin.gif o tai tas tyrimas parodo kad mazdaug riebalu daug tai reik ju privengt?ar kaip?  ax.gif
*

Tas tyrimas parodo kiek % kūno masės sudaro riebalai, kiek raumenys, koks biologinis amžius, kūno sudėjimas, kiek riebalų yra ant vidaus organų, kiek reikia suvartoti kcal, kad palaikyti gyvybines funkcijas ir kiek rekomenduojama (jei nemeti svorio) ir t.t. Aš tiksliai nežinau, nes man kiek išsamesnį tyrimą darė, bet internete mačiau tą lapą, kur atspausdina, tai ten irgi nemažai informacijos ax.gif
Aparatas vadinasi genius 220, galima pasiieškoti informacijos ax.gif
jadzka
QUOTE(Will @ 2007 04 01, 16:03)
Bandyk grįžti prie rekomenduoto valgiaraščio- rašei, kad pokyčiai buvo, kai laikeisi. Jei kas  nors nepatinka, prašyk, kad pakeistų- bus lengviau laikytis  4u.gif  Atsisakyk saldžių, riebių, baltų miltų gaminių  4u.gif  O dėl sporto tai nežinau, reikia su trenere kalbėtis  unsure.gif  Man tai vien nuo maisto sutvarkymo krenta svoris.
Tiesa, gali pasidaryti medžiagų apykaitos tyrimą- matysi riebalų, baltymų ir t.t. išsidėstymą, rekomenduojamą kcal kiekį (min/max) ir t.t. Šį mėnesį tyrimas nemokamas, jei turi Cosmo- ten yra kuponas. Kiek šiaip kainuoja, nežinau  schmoll.gif
*

Baltų miltų ir taip labai mažai valgau, su saldumynais irgi... tikrai nedaug. Bėda mano mišrainės, mėsa, sūris ir pan.
REiks tikriausia ir vėl pusryčiams varškę liesą kokią, pietums liesą mėsą su daržovėm ir pan. Gal nors kiek susinormalizuos g.gif:
Tokį testą esu darius sportakluby.... Viskas man su juo aišku, be to turiu svarstykles, kurios matuoja riebalų kiekį organizme...

QUOTE(angel's touch @ 2007 04 01, 16:44)
o koks tavo ugio ir svorio santykis, arba KMI, jei nenori rasyt ugio ir svorio  rolleyes.gif arba aisku gali nei to nei ano nerasyt  biggrin.gif nes dietu tai laikytis as nenoriu , bet i 1400 laisvai tilpcew su savo valgymu , tik va dar riebaliukus tada paskaiciuociau ir butu smagu, nes man siek tiek riebaliuku nuo slaunu ir sikniuko numest butu neprosal  blush2.gif
*

Ūgis mano 168, o svoris kažkas 68 kg. Mano svarstyklės rodo, kad apie 32 proc riebalų kūne blink.gif blink.gif blink.gif o gerai yra apie 20 - 24 proc rodos. Tai man reikia apie 7 kg grynai rienalo pamest tikriausia g.gif:
Va čia info nemažai:
http://www.tvirtas-kunas.lt/kuno-svorio-re...incipu-r112.htm

QUOTE(Will @ 2007 04 01, 16:54)
Tas tyrimas parodo kiek % kūno masės sudaro riebalai, kiek raumenys, koks biologinis amžius, kūno sudėjimas, kiek riebalų yra ant vidaus organų, kiek reikia suvartoti kcal, kad palaikyti gyvybines funkcijas ir kiek rekomenduojama (jei nemeti svorio) ir t.t. Aš tiksliai nežinau, nes man kiek išsamesnį tyrimą darė, bet internete mačiau tą lapą, kur atspausdina, tai ten irgi nemažai informacijos  ax.gif
Aparatas vadinasi genius 220, galima pasiieškoti informacijos  ax.gif
*

O kur čia tą tyrimą daro? NEs aš labai jau panašų turiu sporto klube darytą....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.