Labas
keliuosi 8, kartais 7, o jei ko nors vakare nespėjau pasidaryt, tai ir 4 atsikeliu.. o savaitgaliais ir švenčių dienomis tai įvairiai.. bet mėgstu iki pietų pamiegot
Mokyklon keliasi 7h , pamokos 8h, iki mokyklos 15min kelio, tad 7:30 jau išeina iš namų.
savaitgaliais keliasi kada nori, dažniausiai tarp 9-10h per atostogas irgi panašiai 9h. o jei reikia tada keliasi anksčiau, na jei išvažiuoti reikia kurs nors, ar pas gydytoją anksti. keliasi nesunkiai.jie žino, kad reikia, tai su mokyklos kelimusi bėdų neturim.
Nu kadangi pamokos prasideda 8.00val. tai keliuosi 7.
Kai reikia mokyklon, tai keliu 6.40, o per šventes ir savaitgaliais laikas nuo 10 iki...
Į mokyklą keliasi 7 val., o savaitgaliais ir atostogų metu apie 8.30-9 val.
Mano didčke tai mokyklai net puse 6
Manoji keliasi paprastą dieną 6.30
06:45 kai reikia į mokyklą
savaitgaliais 10:30 dažniau 11:30 per atostogas 12:...
Kadangi pamokos prasideda 8:00, tai keliuosi apie 6:50.
Savaitgaliais pagal nuotaika, kartais 9:30, kartais 11:00, kartais ir 8:30, bet taip būna retai, nes po sunkios savaitės pasiilsėt norisi...
Maniškis į mokykla keliasi 6.50, o savaitgaliais tai maždaug tarp 8 ir 9
Aš (15m) paprastom dienom tarp 6.30 ir 7.00 (kaip išeina), o savaitgaliais dažniausiai kokią 11-12 ;D Kartais anksčiau išsiritu iš lovos ;D
Mano į mokyklą keliasi po 7 , savaitgaliais ir per šventes pirmą dieną keliasi 7, kaip įpratęs, o kitas dienas (jei jų daugiau ) ir 9, 10 val.
Saviske i mokykla zadinu 6.30, savaitgaliais miega iki 9-10val, o per atostogas tai kartais ir iki 11 miega
I MOKYKLA KELIAMES 6.30 SAVAITGALIAIS IR PER ATOSTOGAS MIEGAM IKI 12 TAI TIKRAI. MUSU SEIMA PELEDZIUKU, TODEL VAKAROJAM ILGAI IR MIEGAM ILGAI
Į mokyklą keliasi 6.50, savaitgaliais ir atostogų metu - miega tirk, kiek nori
Savo aštuonmetę keliu 6.30 val, bet nuolat reikia lipti ant kulnų, kad skubintų
keliasi 7val. ir 7.35val. jau išeina iš namų.
Kaip būna atostogos keliasi kada nori, bet kaip taisyklė, tada nemiega ilgai, nes reikia žiūrėti multikus.
Kai reikia eiti į mokyklą -6:45
savaitgaliais ir atostogų dienomis apie 14 val
Maniškis į mokyklą keliasi 7,30val. Panašiai keliasi ir savaitgaliais.Jis vyturiukas
kai i mokykla tai 7 ryte keliam o per atostogas ir savaitgaliais tai ivariai 8-13
Į mokyklą-7val., o savaitgaliais ir per atostogas 9-10val.
paprastom dienom tai į mokyklą keliasi apie 7, na čia aš pakeliu, nes patys tai dar neatsikelia.o va savaitgaliais ir per šventes tai jie kaip žadintuvai vėliausiai pusę 8 mane prikelia.
O as savaja dukryte galiu pakelti ir 6:00, ji vistiek atsikels is lovos tik 7:00..
DUKRA PER ATOSTOGAS MIEGA IKI PIETU
Sveikutes!
Mano dukryte i mokykla keliasi 6.30, o savaitgaliais kada nori, mazdaug apie 9-11.
Į mokyklą ~ 7:15h.
Savaitgaliais, atostogu metu ~8h.
maniskis kai i mokykla tai 7val , o kai nereikia niekur eiti tai voliojasi iki pietu
Maniškiai keliasi darbo dienom apie 7val, o savaitgaliais pasilepina iki 8-9val ir mamai leidžia ilgiau pamiegoti.
O maniškiai darbo dienomis keliasi 6.15 , nes mokyklos toli,
o savaitgaliais - apie 8-9val.
Mano paugliukai i mokykla keliasi 7:10.. savaidgaliais apie 10:00.. o per atostogas aina miegot apie 2 nakties, o keliasi diena apie 12, 13h
Mano mergina keliasi 6.10 ir taip vos spėja
O mano panelytes labai skirtingos. Kai reikia i mokykla, tai nori- nenori keliasi 7 val. Bet dabar atostogos, tai mazoji miega iki 12val.
I mokykla apie 7.
Savaitgaliais ir per atostogas 10
Darbo dienomis keliasi 7.20val.
Savaitgaliais miega iki 9.00val.
Maniškis, kai reikėjo į darželį [o dabar rudenį jau reikės į mokyklą - bet atstumas ir visa kita tas pat] tai keliamės 6.55.
Kai savaitgalis - iki 9 miega, o dabar - kai vasaros atostogos, tai lauke išsilaksto ir miega iki 9-10, o kartais ir ilgiau.
Mokslo metais keliuosi 7.25 nes iki mokyklos 8 min pėsčiomis.
Savaitgaliais apie 9.30 nes tėvai šmirinėdami aplinkui miegot neduoda (nuo 9 val ryto labai jautriai miegu). Per atostogas kaip kada...kartais iki 10.30 bet čia reti atvėjai...šiaip keliuosi apie 12-13val.
Mano dukryte geriausiai keliasi 15 min iki isejimo is namu
Per mokslo metus:
šiokiom dienom - 6:20 arba 6 savaitgaliais, jei niekur nereik - 14 - 15 h. o per vasaros atostogas tai 12 -14h.
darbo dienomis keliu 7.00 val. ,apie 30 min iki isejimo, uztenka tiek laiko issiruosti, o per atostogas ar iseigines, tai keliasi apie 9.00
Per šventes, kada noriu.
Mes kai reik eiti i mokykla gulti einam apie devinta o keliames apie septinta , o savaitgali tai jau laisvas grafikas
Darbo dienom 7.00, savaitgaliais 9.00-9.30.
musiske be zadintuvo keliasi 07.15 kiekviena diena: ar tai butu darbo diena, ar iseigines... Per atostogas, jei veliau uzmigdavo, tai ismiegodavo iki 08.00val. Tai cia jau super ilgai
Paprastom dienom šeštą valandą, o savaitgaliais atsikeliu gerokai po pietų.
Mokinukas mokyklon 7,20 ,savaitgalį panašiai 7-8val.
Mažoji apie 9,30-10,30val. Guldau 21.30-22 val. Jei diena aktyvi "lūžta" 21val.
Kai reikia į mokyklą, keliasi 7.10 val.
Per išeigines ir atostogas keliasi 9 val. |