Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kelintą valandą keliasi ryte?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
Grazuolytea
smile.gif sveikos,mamos.Norėčiau paklausti. Kada jūsų vaikai,vaikučiai keliasi per šventes,prieš mokyklą ir savaitgaliais? biggrin.gif cool.gif
Mercredi
Labas smile.gif Per šventes - kaip kada, po švenčių - miegu iki vidurdienio biggrin.gif , savaitgaliais - iki kokių devynių ax.gif , o paprastom dienom keliuosi tarpe nuo 6.30 ir septynių 4u.gif
Lithium
keliuosi 8, kartais 7, o jei ko nors vakare nespėjau pasidaryt, tai ir 4 atsikeliu.. o savaitgaliais ir švenčių dienomis tai įvairiai.. bet mėgstu iki pietų pamiegot ax.gif
Rustė
Mokyklon keliasi 7h , pamokos 8h, iki mokyklos 15min kelio, tad 7:30 jau išeina iš namų.
savaitgaliais keliasi kada nori, dažniausiai tarp 9-10h
per atostogas irgi panašiai 9h.

o jei reikia tada keliasi anksčiau, na jei išvažiuoti reikia kurs nors, ar pas gydytoją anksti.

keliasi nesunkiai.jie žino, kad reikia, tai su mokyklos kelimusi bėdų neturim.
Gegytė
Nu kadangi pamokos prasideda 8.00val. tai keliuosi 7. drinks_cheers.gif
Anka
Kai reikia mokyklon, tai keliu 6.40, o per šventes ir savaitgaliais laikas nuo 10 iki... g.gif 12
Rene
Į mokyklą keliasi 7 val., o savaitgaliais ir atostogų metu apie 8.30-9 val. smile.gif
Grazuolytea
Mano didčke tai mokyklai net puse 6 doh.gif nors jai y mokyklą autobusu 30 min.Autobusas 7 15 būna arti namų.O kita mano angeliuke tai 6 15.O trys mano zuikučiai jei verkia tai 4 o jei ne tai 7.Savaitgaliais didžioji vėliausiai 11 jei niekur nevažiuojam o angeliuke apie 9-10.Per šventes tai nu per Kalėdas 3 h ryto nes dėl dovanų biggrin.gif ot,gudrios thumbup.gif
*Vasaros lietus*
Manoji keliasi paprastą dieną 6.30 wink.gif Savaitgaliais ir per atostogas - 9, 10.30 lotuliukas.gif
Pliukšt
06:45 kai reikia į mokyklą
savaitgaliais 10:30 dažniau 11:30
per atostogas 12:... blush2.gif lotuliukas.gif
ugniusa
Kadangi pamokos prasideda 8:00, tai keliuosi apie 6:50. mirksiukas.gif
Savaitgaliais pagal nuotaika, kartais 9:30, kartais 11:00, kartais ir 8:30, bet taip būna retai, nes po sunkios savaitės pasiilsėt norisi... blush2.gif biggrin.gif Per atostogas pradžioje panasiai, o vėliau šiek tiek anksčiau. biggrin.gif tongue.gif
Neringucia
Maniškis į mokykla keliasi 6.50, o savaitgaliais tai maždaug tarp 8 ir 9
Rosalie
Aš (15m) paprastom dienom tarp 6.30 ir 7.00 (kaip išeina), o savaitgaliais dažniausiai kokią 11-12 ;D Kartais anksčiau išsiritu iš lovos ;D
Ramuniki
Mano į mokyklą keliasi po 7 , savaitgaliais ir per šventes pirmą dieną keliasi 7, kaip įpratęs, o kitas dienas (jei jų daugiau ) ir 9, 10 val.
Širdukė
Saviske i mokykla zadinu 6.30, savaitgaliais miega iki 9-10val, o per atostogas tai kartais ir iki 11 miega hihihi.gif
krissste
I MOKYKLA KELIAMES 6.30 SAVAITGALIAIS IR PER ATOSTOGAS MIEGAM IKI 12 TAI TIKRAI. MUSU SEIMA PELEDZIUKU, TODEL VAKAROJAM ILGAI IR MIEGAM ILGAI rolleyes.gif
Aušr
Į mokyklą keliasi 6.50, savaitgaliais ir atostogų metu - miega tirk, kiek nori thumbup.gif
*LADA*
Savo aštuonmetę keliu 6.30 val, bet nuolat reikia lipti ant kulnų, kad skubintų doh.gif
*grazuolyte*
keliasi 7val. ir 7.35val. jau išeina iš namų.
Kaip būna atostogos keliasi kada nori, bet kaip taisyklė, tada nemiega ilgai, nes reikia žiūrėti multikus.
agle
Kai reikia eiti į mokyklą -6:45
savaitgaliais ir atostogų dienomis apie 14 val doh.gif
VaidaLe
Maniškis į mokyklą keliasi 7,30val. Panašiai keliasi ir savaitgaliais.Jis vyturiukas smile.gif .Dar būdamas mažiukas,keldavosi anksti ir krapštydavo mums akis biggrin.gif .Vėliau įpratinom,kad atsibudęs kuom nors užsiimtų ir leistų mums pasnaust doh.gif .Dabar atsibudęs žiūri TV arba įsijungia kompiuterį,o mes galim truputuka ilgiau pamiegot smile.gif .
Jurevaga
4u.gif Šiokiom dienom 6,50. o savaitgaliais ir per atostogas 10-11 val. 4u.gif
Mamytia:)
kai i mokykla tai 7 ryte keliam o per atostogas ir savaitgaliais tai ivariai 8-13 bigsmile.gif
arabeska
Į mokyklą-7val., o savaitgaliais ir per atostogas 9-10val. smile.gif
jurgixe
paprastom dienom tai į mokyklą keliasi apie 7, na čia aš pakeliu, nes patys tai dar neatsikelia.o va savaitgaliais ir per šventes tai jie kaip žadintuvai vėliausiai pusę 8 mane prikelia.
Lulutu
O as savaja dukryte galiu pakelti ir 6:00, ji vistiek atsikels is lovos tik 7:00.. doh.gif
krissste
DUKRA PER ATOSTOGAS MIEGA IKI PIETU g.gif
mzija
Sveikutes!
Mano dukryte i mokykla keliasi 6.30, o savaitgaliais kada nori, mazdaug apie 9-11. 4u.gif
Paauglė.
Į mokyklą ~ 7:15h.
Savaitgaliais, atostogu metu ~8h.
4u.gif
linaluk
maniskis kai i mokykla tai 7val , o kai nereikia niekur eiti tai voliojasi iki pietu smile.gif
varine
Maniškiai keliasi darbo dienom apie 7val, o savaitgaliais pasilepina iki 8-9val ir mamai leidžia ilgiau pamiegoti. biggrin.gif
Larysa
O maniškiai darbo dienomis keliasi 6.15 , nes mokyklos toli,
o savaitgaliais - apie 8-9val.
Amarkize
Mano paugliukai i mokykla keliasi 7:10.. savaidgaliais apie 10:00.. o per atostogas aina miegot apie 2 nakties, o keliasi diena apie 12, 13h lotuliukas.gif
~Gitana~
Mano mergina keliasi 6.10 ir taip vos spėja biggrin.gif (mokykla nuo namų netoli ) . Savaitgaliais pamiega iki 12-13 val, o per atostogas laisvas grafikas, gulasi kada nori ir keliasi, kada nori smile.gif
kaneringa
O mano panelytes labai skirtingos. Kai reikia i mokykla, tai nori- nenori keliasi 7 val. Bet dabar atostogos, tai mazoji miega iki 12val. biggrin.gif , o vyresne ne ilgiau 8val.
Memoria
I mokykla apie 7.
Savaitgaliais ir per atostogas 10 smile.gif
goya
Darbo dienomis keliasi 7.20val.
Savaitgaliais miega iki 9.00val.
Dykuma5
Maniškis, kai reikėjo į darželį [o dabar rudenį jau reikės į mokyklą - bet atstumas ir visa kita tas pat] tai keliamės 6.55.
Kai savaitgalis - iki 9 miega, o dabar - kai vasaros atostogos, tai lauke išsilaksto ir miega iki 9-10, o kartais ir ilgiau.
Magnifique
Mokslo metais keliuosi 7.25 nes iki mokyklos 8 min pėsčiomis. thumbup.gif
Savaitgaliais apie 9.30 nes tėvai šmirinėdami aplinkui miegot neduoda (nuo 9 val ryto labai jautriai miegu). doh.gif
Per atostogas kaip kada...kartais iki 10.30 bet čia reti atvėjai...šiaip keliuosi apie 12-13val. lotuliukas.gif blush2.gif
eirian
Mano dukryte geriausiai keliasi 15 min iki isejimo is namu biggrin.gif ...Ir kazkaip suspejam... Lovoj apsirengia, greit apsiprausia, susisukuojam ir lekiam smile.gif . Meginau pratinti anksciau keltis, bet tada ji aptingsta ir tampa irzli...ir nieko nespejam g.gif
evieh;;
Per mokslo metus:
šiokiom dienom - 6:20 arba 6
savaitgaliais, jei niekur nereik - 14 - 15 h.

o per vasaros atostogas tai 12 -14h.
tyloszona
darbo dienomis keliu 7.00 val. ,apie 30 min iki isejimo, uztenka tiek laiko issiruosti, o per atostogas ar iseigines, tai keliasi apie 9.00
R.Mališkaitė
Per šventes, kada noriu. 4u.gif Po šventinių dienų maždaug 12valandą - 13valandą, nors būna ir anksčiau ir vėliau. lotuliukas.gif Savaitgaliais apie 9valandą-11valandą. drinks_cheers.gif O eilinę darbo dieną keliuosi tarp 6.50h - 7.10h. thumbup.gif
sapis
Mes kai reik eiti i mokykla gulti einam apie devinta o keliames apie septinta , o savaitgali tai jau laisvas grafikas lotuliukas.gif
Čik.
Darbo dienom 7.00, savaitgaliais 9.00-9.30. mirksiukas.gif
Zydraite
musiske be zadintuvo keliasi 07.15 kiekviena diena: ar tai butu darbo diena, ar iseigines... Per atostogas, jei veliau uzmigdavo, tai ismiegodavo iki 08.00val. Tai cia jau super ilgai doh.gif
other25
Paprastom dienom šeštą valandą, o savaitgaliais atsikeliu gerokai po pietų.
~MYTIA~
QUOTE(goya @ 2008 06 09, 13:46)
Darbo dienomis keliasi  7.20val.
Savaitgaliais miega iki  9.00val.
*

Lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Ir visa musu seimyna taip thumbup.gif
Graž*Kia
Mokinukas mokyklon 7,20 ,savaitgalį panašiai 7-8val. 4u.gif
Mažoji apie 9,30-10,30val. 4u.gif

Guldau 21.30-22 val. Jei diena aktyvi "lūžta" 21val. biggrin.gif
vaidavel
Kai reikia į mokyklą, keliasi 7.10 val. wub.gif
Per išeigines ir atostogas keliasi 9 val. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.