į mokyklą, draželį keliamės 7:10-15h. savaitaglį pamiegam ilgėliau iki 8-9h.
Aš tai į mokyklą keliuos penkios po 7, per atostogas gal kokia 9-10h, o savaitgalį tai kokia puse 9 ar 9, bet kai sode miegu tai kažkaip iki 12 ar pirmos miegu
Kai einu i mokykla 6:45 atsibunu o atsikeliu 7:00 svenciu dienomis (per Kaledas kokia 8.)
Manasis gerai keliasi - užsistato žadintuvą kokius penkis kartus - visus prikelia, o pats miega
sveiki.i mokykla keliames 6.30,o savaitgaliais ivairiau 8-9-10 val ilgiau neismiega.per sventes,ziurint kokios jei kaledos ir laukia dovanu tai gali ir 5 ryto atsikelt
labutis
taip gailėjau savo panelytės, o čia matau, kad daug tokių "vyturėlių" nuo 3 metukų keliamės 6.00 darželio laikais mus žadino teletabiai dabar mus žadina "labas rytas " tiesa, grafikas griežtas. 20.00 jau ruošiamės į lovą. kas labiausiai džiugina, kad savaitgalių ar atostogų nukrypimai mūsų neveikia na, bet čia tėčio vaikas
Pati esu abiturientė,taigi tuo pačiu ir dar moksleivė.
Keliuosi 6:00, o jeigu reikia tik į antrą pamoką tada 7:00
i mokykla 6.50, o savaitgaliais miega kiek nori bet daugiausia iki 8-9 val
Pas mus tai didziule problema
O per iseigines gali ir iki 11 val miegoti
Sunus i mokykla visad keliasi 7.10val. O per iseigines kaip kada, kartais 8val., kartais 9val. ar net veliau
Aš tai kai reikia į mokyklą keliuosi 7.15-7.20 val., nes į mokyklą eiti 5min. Savaitgaliais ir švenčių dienomis nuo 9-11val., o per atostogas nuo 11-13 val.
Kai reikia eiti į mokyklą, tai stengiuosi atsikelti 7.00. O jei jau labai noriu miego,t ai pamiegu iki 7.15. O darbo dienomis einu miegoti apie 22.00-22.30.
Savaitgaliais keliuosi, tada kada išsimeigu. Maždaug paie 10val. O einu miegoti, tai įvairiai (stengiuos neiti labai vėlai, nes tada labai išsibalansuoju). Maždaug apie 23.00, kartais ir 00.00.
Į mokyklą keliasi 7.00 val., savaitgalį išmiega iki 9.30 val.
Imokykla keliasi 7.30 savaitgaliais 11 val
6,30h, nes 7h jau išeina iš namų. Savaitgalį įvairiai 8h, 9h, 10h
visada 7.10 suskamba pirmas skambutis, tai dar laukiam antro ir bundam... antras būna 7.20 ir keliam....
Keliasi i mokykla 7:15 - 7:20, savaitgaliais 8 - 9 val.
Į mokyklą tai 07:20 keliuosi. Savaitgaliais tai kaip papuola
Siaip tai mes miegaliai,megstam ilgai pamiegoti,bet kaip reikia eiti i mokykla,keliames 7val,einam gultis apie 22h,na o savaitgaliais pasidziaugiam ir pamiegame ilgiau
6val.jau ant kojų
|