Savaitgaliais apie 11h
Kai i mokykla - 7:30
Savaitgaliais apie 11h
į mokyklą 7.10, kai nereikia 8 - 8.30
ryte i mokykla 7.10, gulames 21.00
per atostogas issiderinam : gulam 23, keliam 10-11. savaitgali keliasi apie 9-9.30
nu ir mes panašiai: keliamės 7:00, nors aš sakyčiau, kad galima ir vėliau.
Bet va - reikia pasikrapštyti, prie stalo ilgai rymoti, o paskui staigiai per 2 minutes suryti pusryčius... Einam gulti apie 21:00 OFICIALIAI, o neoficialiai jos vis dar laksto aplinkui su 21 priežastimis, dėl ko negali atsigulti, nors aš jau ūdiju pusvalandį. Savaitgaliai būna įvairiai, kartais miega iki 12:00, pavyzdžiui, jei svečiuose užsibūnam... O per atostogas neleidžiu kvailioti ir miegoti iki 12:00, žadinu 9:30 - 10:00 telefonu iš darbo, kad keltųsi...
i darzeli keliasi pries 7 val. , o savaitgaliais dar anksciau . didelis i m-kla 7 val. savaitgaliais 9 val.
Kai reikia i mokykla- 7 val ryte keliasi, pats pabunda dazniausiai tokiu metu, nes anksti miegot eina
I lova keliauja 20 val Savaitgaliais leidziu naktinet iki 22 val, o keliasi kaip kada 9-11 val
GUlt einu vėlai.
Į moyklą- septintą. Savaitgaliais- aštuntą. Per atostogas- aštuntą.
7.00
Mokykla po pietu tai keliasi 10.30 ir pan. bet siaip megsta pamiegoti
Į mokyklą tai 7val.o šiaip tai 9val.
Mes visi megstam pamiegoti
darbo dienomis 07.00, o savaitgaliais buna kad miega ir iki 09.30
Kadangi manoji pelėda,tai kelti tenka 6:00,kad išsiridentu iš lovos apie 6:30.
Savaitgaliais ir per atostogas-kiek nori.Dažniausiai tarp 11-14h nes,naktinėja ilgai.
naktineti vaikams patinka ir ypac kai vieni nakti gali isijungti koki nori kanala
darbo dienomis mes keliames 7val., o savaitgaliais ir atostogu metu palepinam save, kartais pamiegam iki 11val.
Kai reikia i mokykla - keliasi 7.00 , miegotti eina 21.00 - 21.30val.
Savaitgaliais pamiega ir iki 9.30val... atitinkamai ir miegoti ilgiau neina
Mano irgi- keliasi 6.30.
Miegoti pradeda eiti nuo 20.30, o uzmiega jau kaip dievas duos arba mama prades saukti savaitgaliais keliasi apie 9-9.30, na o miegoti tai jau nueina tik apie 23 val. Tiesa, tai mano neklauzadai- 8 metai.
Kai i mokykla reikia- 7 val, kai nereikia- kada nori, o tai buna apie 10 val
Mokslo dienom -truputis po 6.00, laisvom - ~7-8.00. Nemiegalis nors tu ką
QUOTE(Boružis:) @ 2009 01 26, 17:00) Pas mane panasi situacija - i mokykla atsikelia be problemu, bet ir svtgaliais jau gyvas nuo 6-7 val ryto ir aisku mane zadina O kai buvo 1 metu lelius, tai vasara keldavosi 5 val ryto, kokia 7 mes jau budavom lauke, kai karsta, o 9-10 val man atrodydavo, kad praejo puse dienos.. O drauges su vaikais dar tik is lovu virsdavo ...
Paprastom dienom 7valandą, nes į mokyklą.. bet išsiridenu tik apie 7.20
savaitės viduryje visada einu pietų miegučio, nes daug mokytis, egzaminai visa kita...Tai kai smingu 18h, tai taip iki 7 ryto ir išmiegu. ;D O savaitgaliais tai mano miego metas
Savaitgaliais 8-9val,irgi nemiegaliai
Darbo dienomis 6.30,o savaitgali,manau,jei ne zadinti iki 13-laisvai
duktė -pelėda baisi - naktį gali naktinėti iki paryčių. O miegot - laisvai iki 12
Kai i mokykla, tai 6,30. O savaitgali skirtingai. Priklausomai nuo to, kada nueina gultis.
kai reikia i mokykla tai apie puse astuoniu siaip ne taip issikrapsto is lovos, bet kai savaitgalis tai kaip specialiai pries septynias jau pusryciu praso
as i mokykla keliuosi apie 6.20
kai reikia i mokykla, tai 6.45 val., o savaigaliais tai apie 9-9.30 val
Šiokiadieniais 7 valandą, o savaitgaliais ir iki vienuolikos pamiega
aš paprastomis dienomis keliuosi įvairiai nuo 5 iki 6val tam tarpe.priklauso nuo to kaip vakare būnu pavargus ir kiek pamokų spėju paruošti..nes jei nespėju visų paruošti tenka keltis anksčiau
Jei į mokyklą - 7 val.
Atostogomis ir savaitgaliais - kai išsimiega
Maniškis dabar pas senelius kaime - tai miega iki 12-13 valandos
i mokykla - 7 val., savaitgaliais megeja pamiegoti, na kaip ir as, miegame iki 11-12 val.
Į mokyklą keliuos 07:00 - 07:20.
O savaitgaliai ir per atostagas tai iki 14:00.
i mokykla dazniausiai keliuosi 7h30min
Į mokyklą 6.00
Į mokyklą keliasi 7:00.
Net jei bandai leisti ilgiau pamiegoti ir bandai žadinti 10 minučių vėloiau, vistiek atsikelia, nes užsistato žadintuvus savo mobiliukuose. Taigi, 7:00 jos dažnai būna atsikėlusios. Jei nebaigti namų darbai graužia sąžinę, kartais atsikelia net 6:00... O atostogų metu leidžiu numigti. Tačiau yra ribos, kai parpia iki 11:00 - žadinu, raginu vakare eiti anksčiau gulti. O pavyzdžiui, šiandien trenerė pakvietė į treniruotę prie jūros, tai atsikėlė 8:30. Pareigingos. QUOTE(dira @ 2009 08 11, 19:57) Maniškis dabar pas senelius kaime - tai miega iki 12-13 valandos O tai kada gulasi
į mokyklą keliuos 6.40-6.50 h.
savaitgaliais ar per atostogas 9-11.30 QUOTE(Naminė @ 2009 08 14, 16:04) O tai kada gulasi Vat kada gulasi - seneliai 10 valandą paguldo ir nežiūri, o jis iki 1 valandos skaito. Dabar grįžo namo, tai mes su vyru lūžtam, o jis miego nenori, bet ilgiau kaip iki 10 neleidžiu miegoti ir iki 22 valandos lovoje, o 22.30 liepiu išjungti teliką ir šviesą - jei nori, tai gali magą tyliai įsijungti. QUOTE(Naminė @ 2009 08 14, 15:04) O tai kada gulasi pirmokas butinai 21 valanda turi eiti miegoti,kai buvau konferencijoj ,tai vaiku daktare sake kad vaikas i mokykla turi pabusti pats,t.y jei vaikas paguldytas 21 valanda ,ryte nepabunda pats reiskia ji guldote 20,30 ,jei jis dar nepabunda guldote 20,kad vaikas gerai jaustusi mokykloje ir gerai mokintus turi buti issimiegojas ,na cia buvo kalba apie pirmokelius,nes jiems ir taip sunku kad reikia eiti i nauja aplinka , nepazystami vaikai ,ir reikia ismokti susikaupti ir isklausyti ka mokytoja pasakoja,juk dauguma gryze is mokyklos pirmokeliu eina pamiegoti nes jie buna pavarge nuo įtampos
A pati paauglė dar~
Tai mokyklon kai reikia keliuosi 6:00-6:10 dažniausiai. Todėl ir gulu mokslo metais anksčiau miegoti.O kai atostogos savaitgaliai tai kaip pasiseka,galiu pusę vienuolikos atsidusti galiu ir aštuntą~
Keliuosi 7:30. Dažniausiai. Mėgstu ilgai pamiegot, tad bandau spėti susitvarkyti per 20 minučių, o kai mokykla už mano namo.
Mokslo metais keliamės 6.30 ir miegot einam 21.00. O atostogu metu miegot eina apie 23 su trupučiu, o ryte apie 9 atsikelia
Mokslo metais einam miegoti apie 24 h, keliamės 7.
Per atostogas einam miegoti maximum iki 2 ryto (filmą kokį žiūri per pc ar panašiai..) keliasi 9,30
Mokslo metais keliasi 7h,varau miegoti 23h. Na,o per atostogas...
einu miegot kada noriu ,jeigu kitiem netrugdau ,o keliuosi mokslo metais 6,30 ,o paparastai tai kada noriu.
Leidžia kada noriu ,nes ,daugiausiai tai skaitau prieš miegą
Gulasi 21:30-22:30val, o keliasi 06:50val
|