Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas - 11 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pavonija
aurelija_ma, ačiū smile.gif ,žinau kad tas paveikslas vadinasi "mergina su perlo auskaru", o dailininko nežinau, trečioji iš senos Coca cola reklamos, tik buteliuką ištryniau photoshopu.
MELYNA PAUKŠTĖ
QUOTE(pavonija @ 2008 01 07, 14:31)
Užėjo noras pasirodyti biggrin.gif , trys vienodos dėžutės su skirtingais piešiniais rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

Nieko sau wub.gif Tikra profe... Labai fainos dezutes....
Tikrai gali pamokeles pravesti.
SAUNUOLE thumbup.gif
Ragana_
QUOTE(pavonija @ 2008 01 07, 13:31)
Užėjo noras pasirodyti biggrin.gif , trys vienodos dėžutės su skirtingais piešiniais rolleyes.gif
*

ohmy.gif kaip grazu wub.gif pirmoj sendinimas atrodo fantastiskai, tinka super thumbup.gif thumbup.gif O "moteris su perlo auskaru" wub.gif labai wub.gif prisiminiau, kad turiu filma, vis neradau laiko paziureti doh.gif bet kai pamaciau tavaja dezute, teks artimiausiu metu rasti blush2.gif
Labai labai grazios dezutes wub.gif 4u.gif
justess22
QUOTE(pavonija @ 2008 01 07, 13:31)

labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif daugiau žodžių neturiu hihihi.gif...pritrūkau...

Norėjau paklausti, ar antroj ir trečioj dėžutėj paveiksliuką jau spausdinai su juodu fonu ir tada visą klijavai? Ar čia juodai dėžutė dažyta, ir ant viršaus klijuota? ax.gif
pavonija
Jau susigėdau blush2.gif , nuo liaupsių , nebuvo man taip lengva 2 dėžutę du kartus perdariau ir vis tiek nesigavo toks rezultatas kokio norėjau( sendinimo praktiškai nesimato mad.gif , o turėjo toks subtilus būti). Ačiū visoms wub.gif
P.s. Juste, spausdinta viskas juodam fone, po apačia dažyta baltai, ir kai užklijavau tada šonus jau nudažiau juodai, merginai su perlu dar truputį pratęsiau piešinį.
agnytia_number1
[quote=mijaka,2008 01 07, 14:02]
nelabai suprantu kas čia ax.gif

lentynis isprine dalis..sonas blush2.gif
esme ne kas cia, o pats dekupazas tongue.gif
cikcak
agnytia_number1
AHA.....kaip pagaliau po ilgo skaitymo supratau tai LENTYNOS IŠORINĖ DALIS>>ŠONAS g.gif o gal ne taip perskaičiau doh.gif

O dekupažas tai tos 2 žvaigždutės.....na jos tai gal ir nieko thumbup.gif....sendinimas geras, bet tai dar ne dekupažas. Lauksime daugiau darbelių 4u.gif 4u.gif

Pavonija kaip visada PUIKU thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
aagnyte
sweikutes, anksciau buwo tema, kurioje buwo galima parduoti popierines serweteles dekupazui. Atsiprasau, kad cia taip isiwerziau, bet gal galetumet padeti - ar tokia teme dar egzistuoja? Dekui smile.gif
justess22
QUOTE(aagnyte @ 2008 01 07, 18:42)
sweikutes, anksciau buwo tema, kurioje buwo galima parduoti popierines serweteles dekupazui. Atsiprasau, kad cia taip isiwerziau, bet gal galetumet padeti - ar tokia teme dar egzistuoja? Dekui smile.gif

Tikrai buvo tokia tema, bet paskiau ji peraugo į štai šią temą:
Swap - keičiamės servetėlėm dekupažui
Manau, kad gali toj temoj parodyt savo parduodamas servetėles arba paklausti merginų, ar jos turi servetėlių, kokių tau reikia mirksiukas.gif
IF...
Vėl paburbuliuosiu tongue.gif
Hm g.gif
Manau gimtą kalbą ir bendravimo kultūrą pirmiausiai reiktų išmokti... tongue.gif o po to ir dekupažu galima užsiimti.
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 07, 15:25)
lentynis isprine dalis..sonas blush2.gif
esme ne kas cia, o pats dekupazas tongue.gif
*

Sendinimas matau nelabai pavyko - nutekėjo... Visko būna, man irgi ne visada pasiseka, bet tai nėra dekupažas mirksiukas.gif
Apie dekupažą ir jo esmę gali pasiskaityti ČIA
Tos žvaigždutės g.gif , servetėlės motyvą klijuojam ant šviesaus paviršiaus, tam kad jis būtų ryškus ir gerai matytųsi.
Tavosios žvaigždutės paskęsta margumyne, ir jokio iš to grožio...
Ir pabaigai - nuotraukų kokybė taip pat svarbi!

P.S. Gerbk kitus, tada ir tave gerbs. 4u.gif

PAVONIJA be komentarų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O pačių dėžučių forma... wub.gif

O čia galite akis paganyti
aurelija_ma
apie nuotrauku pateikima as irgi noriu paklausti, su kokiom programom jus sudeliojate nuotraukeles, nes noreciau graziau sudeti nuotraukas, kaip pvz. buna po kelias foto vienoje, bet neturiu nei vienos programeles, sorry uz ne i tema ax.gif
P.S. ir gal zinot is kur parsisiusti kokia programele, kur nesudetingai butu su ja dirbti ax.gif
pavonija
cikcak, IF..., smagu ,kad nepapeikėt wub.gif , o tai esu iš tų kuri savo darbu visada nepatenkinta mastau.gif
mijaka
nežinau kaip jūs, bet aš pastoviai pavoniją su cikcak painioju laugh.gif panašios jos man kažkuo ax.gif tai kaskart rašydama bijau suklyst, baisiai gėda būtų

pavonija, dėžutės kaip visada wub.gif ypač pimoji man patiko wub.gif
QUOTE(IF... @ 2008 01 07, 19:43)
O čia galite akis paganyti
*

kiek grožių ten bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 07, 19:59)
P.S. ir gal zinot is kur parsisiusti kokia programele, kur nesudetingai butu su ja dirbti  ax.gif
*

kažkurioj temoj rašiau, kad aš delioju su programėle skirta scrapbookingui "Scrapbook Flair" vadinasi, per google paieškok, rasi tikrai ir siuskis. Labai lengva naudotis thumbup.gif
evemaska
pavonija
nesikuklink,jau tavo dezutes labai grazios! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siom denom stampuoju as..
user posted image
ir dar,mama parveze is kaimo,nutariau pagrazint,vasara i lauka isnesiu su gelem ax.gif
user posted image
bet man cia kazko truksta,nekaip negaliu sugalvot ko.. victory.gif
kamuoliukas
turiu klausimą justess22 kur randasi ta Hobycentras parduotuvė aleksote blush2.gif myniau myniau ratus kaip višta,niekur neradau unsure.gif mokesčių inspekcijos tas pastatas be numerio mano kvaila galva turėtų būt 132nr blush2.gif nu neradau unsure.gif
justess22
QUOTE(kitty*** @ 2008 01 07, 21:34)
turiu klausimą justess22

Važiuojant nuo Aleksoto tilto pakyli kalnu, tada privažiuoji geležinkelio pervažą ir už jos pirma gatvė į dešinę. Tada pavažiuoji apie 50m ir suki į kairę prie pirmo pastato mirksiukas.gif

user posted image
IF...
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 07, 21:30)
aciukas  mirksiukas.gif  kad rasyta kazkurioj temoj tai ta zinau, nes visas esu perskaicius, bet vat kad rasti kur parasyta tai  doh.gif dar karta aciu smile.gif  jau einu ieskoti  bigsmile.gif
*

va gali pasiskaityti ČIA!

O aš iš nemokamų siūlyčiau GIMP (http://gimp.akl.lt/atsisiuntimai.html) arba nesenai pasirodžiusią PAINT (paint.net) tik ją norint reikia susiinstaliuoti ir .NET Framework 2.0 programą (ČIA jų puslapis).
O pats paprasčiausias variantas, jei kompe yra Windows'ai yra tokia programa Paint (Accsessories - Paint) su ja tikrai gali sudėliot kelias nuotraukas smile.gif
Mėlyna
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 02, 16:59)
Nu nors nusisauk-nelabai man dekupazuoti iseina g.gif  neiseina, bet vistiek norisi... nu kai asilas uzsispyrusi

Kad atrodo iseina! 4u.gif
QUOTE(evemaska @ 2008 01 02, 21:49)
Man tas pats,nesigauna,parodisiu darbeli,nenorejau kelt,nes geda buvo

Simpatiska dezute thumbup.gif O remelis salia dekupazintas ar pirktas? wub.gif
QUOTE(cikcak @ 2008 01 04, 09:44)
Imti kiek skaičiau galima ir įelektrinus kokį nors platų minkštą teptuką arba šepetėlį galima platesnius kosmetinius panaudoti, idealiausia būtų dailininkų tokie kaip vėduoklė, bet jie labai brangūs  g.gif. Žinau kad yra ir spec klijai, senasnaujas turi-gal su jais geriau pavyksta, nes aš  ant pieštukinių bandžiau, tai nelabai

Maciau kaip auksina ikonas tokiais aukso lapeliais (nezinau ar ten tas pats ax.gif ), tai ten ima paprasciausiai ranka ta lapeli, deda prie pavirsiaus, kuri auksins, papleksnoja ranka ir tas auksas prikimba, neprikibusias vietas nukrato atgal i dezute. Bet mums turbut tai netinka ax.gif blush2.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 05, 20:59)
niu biski parodysiu savo pakabele  ax.gif

Pasiseks jusu gydytojai ir sesutei! wub.gif
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 01 07, 07:38)
Na stai, ikeliu ir savo pirmaji darbeli  ax.gif

Keistokas, man atrodo, bet dar yra laiko tobulet, kiti darbeliai bus tobulesni mirksiukas.gif
QUOTE(pavonija @ 2008 01 07, 12:31)

Labai wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 19:45)
mama parveze is kaimo,nutariau pagrazint,vasara i lauka isnesiu su gelem
bet man cia kazko truksta,nekaip negaliu sugalvot ko..

Mieli darbeliai, vazonas man labiausiai wub.gif Gal reikejo apacioj palikt naturalios spalvos juostele, tokia kaip virsuje? g.gif Arba "pariebint" tuos ornamentus? g.gif
dangek
sveikos,
vis pasiziuriu kokiu grozubiu jus cia pridekupazinusios....ir seiles isvarva.... biggrin.gif

turiu toki klausima...atsakyma visur ieskojau, neradau..
klaust, .....bijojau reakcijos... blush2.gif

bet perskaicius sios temos pirmo puslapio gincus ir pasisakymus apie geranoriska pagalba....vis delto isdrysau.... ax.gif

toks klausimukas ar galiu as serveteles klijuoti ant naturalaus medzio ji nedazant ir nelakuojant?????

sugalvojau pasidaryti laikrodi ant medzio pliauskos....ir norisi ant naturalaus.....
lauksiu....atsakymo....ir didelis aciu..... 4u.gif

o jau mamos-gulbes dezutes tos su saulegrazom na ir kitu...tai vau....man ypac patinka sviesus naturalus medzio pagrindas....kai tie paveiksliukai is jo isauga.... thumbup.gif

IF...
QUOTE(dangek @ 2008 01 07, 23:13)
sveikos...

Sveika 4u.gif , jei jau taip žiūrėjai, tai kaip nepamatei, kad tos pačios mamos gulbės dekupažas padarytas ant nedažyto medžio ? tongue.gif
Šiaip kiek suprantu tavo ta pliauska turi būti šiek tiek paruošta - tai yra su kokiu švitriniu (gal net kelių skirtingų numerių/skirtingo grubumo) pazūlinta/palyginta, kad paviršius būtų glotnus, nes jei jis bus labai grublėtas tai ir servetėlę bus sunku klijuoti, o ir pats rezultatas... g.gif Nors ką gali žinot? O jei ta pliauska papilkavus (nes net neįsivaizduoju ką tu ten turi parsitempus? lotuliukas.gif ) tai ir motyvas nebus ryškus, gal tada kokį dekupažinį popierių naudot? g.gif
Tai va, aš tiek teišmąsčiau dėl tavo pliauskos smile.gif gal kas kitas daugiau ką patars mirksiukas.gif
o lakuot darbelį tai patarčiau (yra neblizgių lakų), nes kitaip net dulkių nuo jo nenuvalysi (čia iš praktinės pusės). smile.gif
evemaska
QUOTE(Mėlyna @ 2008 01 07, 23:10)

Mieli darbeliai, vazonas man labiausiai  wub.gif  Gal reikejo apacioj palikt naturalios spalvos juostele, tokia kaip virsuje?  g.gif  Arba "pariebint" tuos ornamentus?  g.gif
*

tai ne vazonas,o ciuguninis indas(nezinau kaip letuviskai bus)na buvo panasus i sita:user posted image
ax.gif ax.gif ax.gif ,siaip aciu uz patarimus 4u.gif
Olaiva
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 20:45)
user posted image

gražu thumbup.gif (čia gal Hipp arbatų indeliai?) ax.gif
Nenuorama
Sveikos smile.gif

Pavonija, labai gražios dėžutės thumbup.gif Man asminiškai ta pirmoji mieliausia wub.gif
Aurejia ma, pakabėlė tikrai labai švelni, kokiai lengvai vasariškai suknutei pakabint rolleyes.gif
Mėlyna
QUOTE(dangek @ 2008 01 07, 21:13)
toks klausimukas ar galiu as serveteles klijuoti ant naturalaus medzio ji nedazant ir nelakuojant?????
sugalvojau pasidaryti laikrodi ant medzio pliauskos....ir norisi ant naturalaus.....
lauksiu....atsakymo....ir didelis aciu..... 4u.gif

Tik nereikia bijot klaust - kas nors vistiek atsakys, o jei ne, tai klausk dar karta biggrin.gif
Serveteles galima klijuoti ant bet kokio lygaus pavirsiaus, bet paskui reiktu nulakuot ax.gif Jei gali, idek tos pliauskos nuotrauka, gal tada bus lengviau kitoms pasakyt, kaip butu geriausia viska atlikt g.gif
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 22:05)
tai ne vazonas,o ciuguninis indas(nezinau kaip letuviskai bus)na buvo panasus i sita, siaip aciu uz patarimus  4u.gif

Geras! O as maniau, kad vazonas tokios formos doh.gif Tada, man atrodo, geriausia butu apacioj krasteli toki, kaip virsuj padaryti g.gif
Tokiu puodu pas mociute maciau, gal reiktu bandyt koki iskaulinti ... bigsmile.gif
pavonija
Mijaka, Evamaska,Nenuorama,Mėlyna„ aciuks.gif
evemaska, taip ir pamaniau , kad čia toks puodas„ gal tu jam kokį ornamentą apačioj aplinkui dar užklijuok , priduos vizualinio svorio ax.gif
justess22, oho net planiukus ištrauki, šaunuolė biggrin.gif
dangek, bent aš tai taip dariau jei lakuota tą vietą kur klijuoju pašveičiu( jei nelakuota iškart padažau) ir padažau baltai tada klijuoju motyvą ir galutinai visą daiktą perlakuoju laku. Jei spausdintas paveikslėlis galima jo antrą pusę padažyti baltai akrilu„ tik kartais jei labai plonas popierius gali dažų taškiukai persigerti. Dekupažiniu popieriumi klijuojant tikrai nereikia dažyti, bet jis storokas ir ar rasi tokį paveiksliuką kokį nori. smile.gif
cikcak
agnytia_number1 na tu pati perskaityk ką parašei, tada suprasi ką norėjo IF pasakyti. Aš vos supratau apie kokį dekupažintą daiktą kalba eina doh.gif

mijaka man tai laaabai netgi savimeilę glosto, kad tu mane su Pavonija painioji blush2.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Pavonija man irgi ta pati problema dažnai būna mirksiukas.gif mirksiukas.gif (čia aš apie pasitenkinimą tongue.gif )

dangek aišku gali klijuoti ant natūralaus medžio, tik reikia pasistengti daryti labai tvarkingai, nes ten kur klijai bereikalingai permerks medį bus medžio spalvos pasikeitimai taip kad reikia stegtis "akuratnai". Prisimink kad ir medžio struktūra persišvies taigi motyvus reikia rinktis tinkančius. Justess 22 gražiai daro pas ją ir motyvai labai parinkti, man ypač visi tie "žoliniai- paukštiniai" thumbup.gif tinka
IF...
Pagalbos!!!
Gal žinote kieno čia portretas panaudotas ir kas autorius?
user posted image
sizike
QUOTE(IF... @ 2008 01 08, 12:20)
Pagalbos!!!
Gal žinote kieno čia portretas panaudotas ir kas autorius?

čia ne portretas šiaip, o fantazijų moteris mirksiukas.gif o autorius toks italų architektas Fornasetti wub.gif wub.gif
aurelija_ma
IF.. aciukas uz informacija smile.gif , daba jau vyras sake kad ides kokia programele, kai pamete, kad pamate kad ieskau - klausineju cool.gif
MELYNA, NENUORAMA aciukas smile.gif
dar vargstu su lempa, baisuokle nereali, apie spalva tyliu, tai bandau sendinti, tai jau kelis sykius prausesi, niu gal kaip nors, o tos arbatos HIPP dezutes tai ir as apdirbineju visas, kurias tik nusiperkam, tik va nebesuprantu, kur kokia arbata doh.gif cool.gif
dangek
aciu mergaites....labai visos padejot...is vienos viena is kitos kita....
bet supratau, kad galiu nei lakuoti nei dazyti tiesiog turi buti svarus ir lygus pavirsius....
kai kazka padarysiu ikelsiu foto....mat ten ta lenta tokia didele ant jos desis ventiliacijos groteles, pirties temometras...ir sugalvojome joje imontuoti laikrodi tai visa lakuoti nenoriu o dali nebus grazu....tai del to ir iskilo man toks klausimas...

aciu dar karteli.....
cipa007
QUOTE(evemaska @ 2008 01 07, 23:05)
tai ne vazonas,o ciuguninis indas(nezinau kaip letuviskai bus)na buvo panasus i sita

gal tai toks špižinis puodas? Gaila būtų nešt tokį į lauką. Man vasarą tokius du pavogė iš kiemo, su visom gėlėm išnešė doh.gif .Buvo labai gaila doh.gif . Tai dar kelis turiu nebenešu į kiemą. Vat kaip turi žmogus kažką gražaus tai susikrauk kur palėpėj tai turėsi, o kitaip neišsaugosi.
kunigunda78
QUOTE(dangek @ 2008 01 08, 13:52)
aciu mergaites....labai visos padejot...is vienos viena is kitos kita....
bet supratau, kad galiu nei lakuoti nei dazyti tiesiog turi buti svarus ir lygus pavirsius....
kai kazka padarysiu ikelsiu foto....mat ten ta lenta tokia didele ant jos desis ventiliacijos groteles, pirties temometras...ir sugalvojome joje imontuoti laikrodi tai visa lakuoti nenoriu o dali nebus grazu....tai del to ir iskilo man toks klausimas...
aciu dar karteli.....
*

vargu ar nelakuotas pavirsius, ypac pirtyje ar siaip dregnoje vietoje-ilgai laikys g.gif-juk lakas skirtas apsaugoti dekoruota daikta
pavonija
Aš irgi taip pamaniau, kad nelakuotas ir dar pirtyje tai tikrai nelaikys, būna gi lakas spec. pirtyse medienai lakuoti gal tuo reiktų padengti jis neblizga bet medį apsaugo, tik nežinia kaip jis ant dekupažo reaguos, o jei dar kokie sendinimo lakai?
mijaka
yra spec. lakų pirtims wink.gif
dangek
nesupratot mergaites.... biggrin.gif

ta lenta ne pirtyje kabes bet isoreje....o dekupazinta vaizdeli as lakuosiu...nenorejau lakuoti visos lentos pries dekupaza.....va taip.... biggrin.gif

jei as cia aiskiai issireiskiau.... biggrin.gif
mijaka
aiškiai biggrin.gif
dangek, jau laukiu rezultato nuotraukos thumbup.gif: nepamiršk mum parodyt paskui ax.gif
sanpaulija2
Pavonija, labai dailios dėžutės thumbup.gif na kaip visada tavo, jau nieko blogo ir nelaukiu drinks_cheers.gif

dangek, pirčių lakas tinkamas dekupažintiems darbeliams, jis tiesiog atsparus karščiui, bet jei kabos ne pačioj pirty, tai gali lakuot ir kokiu kitokiu laku. Ir neuždeng ventiliacijos, palik už lentos tarpelį tongue.gif
Furija
Sveikutes, seniai buvau uzsukus, tai turejau ka pasiskaityti smile.gif
turiu pasakyti kad visi laurai Pavonijai tavo dezutes nerealios, ta balta su Merlyn thumbup.gif o pamaciusi dezutes su katinukais net susinervavau, turiu ir as tokiu servetu, niu ir niekaip nesugebu ka nors padaryti, o cia tau va net keli variantai ir visi faini 4u.gif
frederica
QUOTE(IF... @ 2008 01 08, 19:16)
Žiūriu Federika apsilankė - o kokios nuostabios Kalėdinės dovanos 2.gif  Jūsų šeima sulaukė  smile.gif    Sveikinu!!! Aukit sveikučiai!
Kai pamačiau tavo nik'ą, prisiminiau ir pasmalsavau  blush2.gif

P.S. atsiprašau  poster_offtopic.gif
*

Aga, šiemet Kalėdų Senelis buvo labai dosnus, po eglute radau mažą lėlytę...kol kas dar labai labai maža, bet pažadu šiek tiek paaugsim ir abi kibsim į dekupažą hihihi.gif
...Sako vaikus kopūstuose randa lotuliukas.gif - netiesa, savąją radau po eglute mirksiukas.gif
user posted image
P.S atsiprašau poster_offtopic.gif - nesusilaikiau blush2.gif
dangek
na dovanele po eglute...nuostabuoliska..... wub.gif baltute kaip snaige.... thumbup.gif

vakar bandziau dekupazinti viena laikrodzio detale...ta kuri uzdengs mechanizma...
visai pasiseke...patenkinta rezultatu...bet nera dar ka rodyti...kai bus bendras vaizdelis...

klijuojant servetele reikejo papluseti...ji raukslyjasi....gal ryzinis pop. lengviau??? tikiuosi...... biggrin.gif
aurelija_ma
help.gif mergaites, gal kas galetumete padeti, su kokiu sendinanciu dvikomponenciu dirbote ar dirbate ir buvo geras ir buvo lengvai dirbti, ir ypac kas pirko is ARTMANIJOS, mat bus proga pabuti Klaipedoje, tai sakau nusipirkciau, zinau kad buvo kazkur kalbama apie tai skaiciau, bet tikrai nebepamenu ir nebeatkapstysiu, mat kai skaiciau ir ziurinejau darbelius nemaniau kad man patiks wub.gif dekupazas, dabar noreciau dar pabandyti servetele pasendinti, o ne tik pati daikta smile.gif pasysakykit smile.gif
cikcak
aurelija-ma su Antiku iš Artmanijos labai lengva dirbti, turi jie ten dar kažkokį, bet to nesu bandžiusi. Iš Senasnaujas gali visus užsisakinėti, labai lengva su jais thumbup.gif .
O štai čia ar neaiškai parašei arba aš ne taip supratau "dabar noreciau dar pabandyti servetele pasendinti, o ne tik pati daikta ". Tu turi mintyje kad nori sendinti servetėle dekoruotą daiktą.....tada viskas thumbup.gif klijuoji servetėlę ir tepi dvikomponentį (tik aš visada dar lakuoju jau apklijuotą daiktą akriliniu laku o tik po to tepu dvikomponentį)
aurelija_ma
aga noreciau pasendinti pacia servetele ant dekoruoto daikto, aciukas cikcak uz issisakyma ir uz patarima, zinau kad senasnaujas turi irgi visokiu ten priemoniu, bet ten reikia siustis, o cia vat pati pabuvosiu Klaipedoj, tai sakau sutaupysiu bent jau siuntima cool.gif nes kaip gali buti Klaipedoj ir neuzsukti i ta parduotuvele cool.gif
pavonija
aurelija_ma,pirkus esu tą laką man jis visai patiko, o dar jei siųstis nereikia tai iš viso puiku, tie trūkimai truputį stambesni būna nei lakų iš Senas naujas pvz. kokio "Medium", mačiau Artmanijoje yra su panašiu efektu kaip Sotille tik kitos firmos, bet nebandžius, negaliu pasakyti ar geras.
ziogelis2
sveikos ax.gif per dvi savaites atostogu jusu neskaiciau, tai nuo vakar geriu info smile.gif lb miela, kaddaug darbeliu ir nemazai diskusiju ivyke blush2.gif
nepaisant to, kad nesu nei profenei dar kazin kas, drasiai pasirodysiu smile.gif turejau 4 dezutes (pringles ir nuo viskio), 1 sugadinau unsure.gif , bet 3 isejo visai idomios. ir dar isbandziau dekupaza ant kamstiniu padekliuku g.gif bet tiesa sakant, man jie nesmagus kazkokie.. gal kamstis per plonas g.gif o gal kad lakas balta spalva vos vos pageltonino g.gif na,bet bandyti buvo verta smile.gif
ups, reik sumazinti nuotraukas
Papildyta:
naujausi darbeliai cia smile.gif
nemoku ikelti foto tokiu, kad butu mazos ir galima jas didinti doh.gif bet sumazintu kelti nematau prasmes, nes tada nebesimato trukumu blush2.gif
turiu klausima - noriu juodo pagrindo. isigijau juodo pigmento (paprastai naudoju pigmentus) bet juk gaunasi tik pilkas g.gif ar buna juodo akrilinio dazo? nesu macius parduotuveje g.gif bet matau jusu darbeliuose unsure.gif
justess22
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 10, 12:12)
turiu klausima - noriu juodo pagrindo. isigijau juodo pigmento (paprastai naudoju pigmentus) bet juk gaunasi tik pilkas g.gif  ar buna juodo akrilinio dazo? nesu macius parduotuveje g.gif  bet matau jusu darbeliuose unsure.gif

nueik į dailininkų prekes ir prašyk juodų akrilinių dažų thumbup.gif
aurelija_ma
aciukas Pavonijai mirksiukas.gif
o cia mano naujai daryti darbeliai ax.gif
lempute:
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...1/dscn1793.html
buteliukas dar pilnas vyno:
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...1/dscn1801.html
ir dar viena maziuko arbatos dezute:
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...1/dscn1805.html
:) Joanna
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 14:26)

labai labai dailus darbeliai thumbup.gif
man tai lempa wub.gif wub.gif wub.gif

Ar cia su servetele ant lempos darei? Ir lakavai dar ant virsaus ar nebe? g.gif
:) Joanna
O aš senokai nieko nedekupažinau schmoll.gif - čia ko gero tos didžiosios metų šventės savo korekcijas padarė drinks_cheers.gif
Tik skaitinėju ir jūsų darbeliais žaviuosi 4u.gif

Na bet galiu parodyti seniau darytus, pvz. pakaba mirksiukas.gif

Tik vat niekaip man nesigauna tesingai nuotraukos sumažinti, kad tiek ryškumo ji praranda ir beveik nieko nesimato... blush2.gif
Pas Jus nors ir mažos tos nuotraukos - bet ryškumas pakankamai geras. Per kokią programą mažinat nuotraukas? ax.gif

O gal čia tik man taip atrodo? Prie savo darbų visada kabinėjuosi, o kitų visada atrodo viskas padaryta geriau ir gražiau rolleyes.gif

user posted image
aurelija_ma
smile.gif Joanna+2008 01 10, 16:24-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 10, 16:24)
labai labai dailus darbeliai  thumbup.gif
man tai lempa  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ar cia su servetele ant lempos darei? Ir lakavai dar ant virsaus ar nebe? g.gif
*

aciukas smile.gif , aga su servetele, lakuota tik kur pats paveikslis, su purskiamu laku, nes su paprastu laku tai neaisku kaip butu gavesi, juk vis del to popierine jinai smile.gif o del nuotrauku, tai idealaus dydzio , nereikia net puslapio i sonus stumdyti, man tai graziai tavo padaryta ir pats darbelis ir foto dydis thumbup.gif , niu nezinau cia bent jau mano nuomone, kad viskas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.