Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas - 11 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Nenuorama
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 13:26)
aciukas Pavonijai  mirksiukas.gif
o cia mano naujai daryti darbeliai  ax.gif

Labai malonūs darbeliai smile.gif Ma n irgi lempa labai patiko thumbup.gif

smile.gif Joanna+2008 01 10, 16:12-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 10, 16:12)
O gal čia tik man taip atrodo? Prie savo darbų visada kabinėjuosi, o kitų visada atrodo viskas padaryta geriau ir gražiau rolleyes.gif

user posted image
*

Pakaba labai graži ir vardas įdomiai "įpaišytas" thumbup.gif
Mėlyna
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 10, 11:12)
sveikos ax.gif  per dvi savaites atostogu jusu neskaiciau, tai nuo vakar geriu info smile.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 12:26)
aciukas Pavonijai  mirksiukas.gif
o cia mano naujai daryti darbeliai  ax.gif

smile.gif Joanna+2008 01 10, 15:12-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 10, 15:12)
O aš senokai nieko nedekupažinau  schmoll.gif  -
Na bet galiu parodyti seniau darytus, pvz. pakaba  mirksiukas.gif

Faini darbeliai thumbup.gif Man fainiausi ziogelio2 dezute su uogytem, aurelijos_ma lempos gaubtas, na o Joannos pakabos irgi wub.gif
svytejimas ezero dugne
Skaitau skaitau čia aš vis- jau seniai skaičiau- bet bandyti kažkaip nesiryžtu, nors norėčiau... blush2.gif Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas? Gal nupurškus laku pasidaro lygu, ir nesijaučia, kad paveiksliukas priklijuotas?- nes pabandžiau kartą atsluoksniuoti ploną lapelį servetėlės, ir priklijuoti, ir dar margučius kažkada bandžius taip dekupažinti, su tais rinkinukais kur spec. margučiams būna pardėse prieš velykas- bet rezultatas....na...-iš tolo gal ir gražu 4u.gif Bet palietus.....kažkaip nerimta schmoll.gif - jaučiasi, kad priklijuota. unsure.gif

Tai kažkaip nekyla ranka pirkti lakų, jei panašiai būna ir nulakavus... O jūsų darbeliai labai šaunūs atrodo:)

Bet iš nuotraukų nelabai matosi kiek pavyksta išgauti lygų paviršių, ar nelabai matosi, jog priklijuota atskiros detalės?

- beje, kažkam reikėjo juodo akrilo- aš kažkada pirkau senukuose juodų akrilinių dažų- indelis tokio dydžio kaip grietinės mažasis.. Bet tas labai seniai buvo.
aurelija_ma
Melyna smile.gif aciukas
Nenuorama aciukas
svytejimas ezero dugne del laku is mano pastebejimo, as nulakuoju trys sykius ir jau nebesijaucia, jei lygiai servetele priklijuota (be susiraukslejimo), o jei nelygiai, tai po pirmo nulakavimo, kai nudziuna, tai pasveiciu su svitriniu popieriu ir tada du sykius dar nulakuoju, ir nesijaucia nieko ir nesimato smile.gif cool.gif
ir dar Joanna noejau paklausti, kaip varda padarei ant pakabos, ir kaip nuotraukeles sutvarkei kad vienoj foto dvi, kokia programele naudoji smile.gif
:) Joanna
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 10, 20:39)
Skaitau skaitau čia aš vis- jau seniai skaičiau- bet bandyti kažkaip nesiryžtu, nors norėčiau... blush2.gif   Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas? Gal nupurškus laku pasidaro lygu, ir nesijaučia, kad paveiksliukas priklijuotas?- nes pabandžiau kartą atsluoksniuoti ploną lapelį servetėlės, ir priklijuoti, ir dar margučius kažkada bandžius taip dekupažinti, su tais rinkinukais kur spec. margučiams būna pardėse prieš velykas- bet rezultatas....na...-iš tolo gal ir gražu 4u.gif  Bet palietus.....kažkaip nerimta schmoll.gif - jaučiasi, kad priklijuota. unsure.gif 

Jei su servetėle darai motyvus - tai nesijaučia smile.gif
Popieriai dekupažiniai storesni - jie geriau tinka pvz. visam dežutės dangteliui, tuomet irgi viskas lygu biggrin.gif
Aš kai darau su sumuštinių popieriumi, tai lakuoju daug kartų ir tarp jų dar nušveičiu - tuomet rezultatas irgi tenkina - t.y. irgi nesijaučia pirštu braukiant mirksiukas.gif

Ir ačiū visoms už gražius žodelius adresuotus mano pakabai 4u.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 10, 22:02)
ir dar Joanna noejau paklausti, kaip varda padarei ant pakabos, ir kaip nuotraukeles sutvarkei kad vienoj foto dvi, kokia programele naudoji  smile.gif
*

user posted image
Aš vardus darau Word’e.
Pasiimu iš AutoShapes>>Stars and Banners tą vėliavėlę (ar kokią kitą formą), tada darau Add Text ir įrašau į ją norimą tekstą. Spalvas, foną galima redaguoti pagal poreikius. Spausdinu ant sumuštinių popieriaus.
Jei neaiškiai parašiau, parašyk man i AŽ, tai atsiusiu meilą su detaliais paaiškinimais. rolleyes.gif

Programulka nuotraukoms susitvarkyti parodė Mijaka 4u.gif . Ji vadinasi Scrapbook flair. Labai paprasta ją naudoti thumbup.gif Per Google lengavi ją susirasi mirksiukas.gif

pavonija
aurelija_ma, labiausiai šviestuvas thumbup.gif
smile.gif Joanna, pakabos tikrai kruopščiai išdekoruotos biggrin.gif
Furija
[quote=svytejimas ezero dugne,2008 01 10, 20:39]

Man beveik visada gaunasi rauksles, ypatingai su servetelem, jos issitampo jei dideli plota klijuoju, jei mazas fragmentas tai pavyksta lygiai, paskui jau viskas priklauso nuo to kiek lako tepsi ant virsaus. Bet man labai patiko viena dekupazo instrukcija, ten aiskino kad tos rauksles yra dekupazo dalis smile.gif tai dabar kai man vyras pirstu prikaisioja tas raukslytes as atsakau, kad man taip graziau biggrin.gif cia tipo faktura tokia dekupazine lotuliukas.gif
O kai klijavau spausdinta ant sumustiniu popieriaus paveiksliuka, tai gavosi net labai lygus.
Papildyta:
Prisijungiu prie sveikinimu Fredericai 4u.gif faina dovanele, pasistenge Kaledu Senelis smile.gif tokia baltute baltute wub.gif kad butu ir sveikute
cikcak
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 10, 20:39)
  Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas?

Tai kažkaip nekyla ranka pirkti lakų, jei panašiai būna ir nulakavus... O jūsų darbeliai labai šaunūs atrodo:)

O man tai dabar jau kita problema. Padarau taip lygiai kad net kažkaip "gamykliškai" atrodo doh.gif o tai juk rankų darbas doh.gif tada griebiuosi tapybos kad tik tos rankos jaustūsi. Sakai bandei tik kartelį, aišku kad raukšlių buvo(pradžioje visoms būna blush2.gif ) -techniką reikia atidirbti bigsmile.gif . Jeigu jau raukšlių nepavyksta išvengti tai jas galima paversti pliusu o ne minusu- suvesti raukšles į motyvą tada atrodys natūraliai, na ir kas be ko lakavimas šlifavimas jas panaikina visiškai bigsmile.gif
Mėlyna
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 10, 18:39)
Man įdomu, ar per nudekupažintą daiktą braukiant pirštu jaučiasi ta servetėlė ir paviršiaus grubumas toje vietoje , kur priklijuotos detalės, ar paviršius daugmaž vientisas? Gal nupurškus laku pasidaro lygu, ir nesijaučia, kad paveiksliukas priklijuotas?- nes pabandžiau kartą atsluoksniuoti ploną lapelį servetėlės, ir priklijuoti, ir dar margučius kažkada bandžius taip dekupažinti, su tais rinkinukais kur spec. margučiams būna pardėse prieš velykas- bet rezultatas....na...-iš tolo gal ir gražu 4u.gif 

Jei nelakuosi, tai garantuotai jausis braukiant pirstu, o jei klijuosi lipdukus, tai doh.gif kitaip ir but negali. Keli sluoksniai lako ir svitrinis popierius, gali istaisyt beveik bet kokia situacija biggrin.gif
QUOTE(Furija @ 2008 01 10, 21:49)
Bet man labai patiko viena dekupazo instrukcija, ten aiskino kad tos rauksles yra dekupazo dalis. cia tipo faktura tokia dekupazine  lotuliukas.gif
O kai klijavau spausdinta ant sumustiniu popieriaus paveiksliuka, tai gavosi net labai lygus.

As irgi pritariu, kad del vienos kitos rauksleles plauku rautis neverta blush2.gif Kazkas rode darbelius, kai klijuoja specialiai suglamzyta servetele efektuo isgauti unsure.gif O sumustiniu popierius zymiai maziau raukslejasi ir man drinks_cheers.gif
pavonija
O man geriausiai patinka spausdintis paveikslėlius, nes servetėlių nelabai ir moku, raukšlės man nepatinka schmoll.gif ,o pasitaiko.Taigi rodau savo paskutinį "derlių", visi spausdinti paveiksliukai, krašteliai dėžučių tapyti, nes dailiai apklijuoti spausdintinio paveiksliuko neišeina, taip ir sukuosi iš situacijos smile.gif Ovalios dėžutės apatinė dalis apklijuota folija.
user posted image
user posted image
O čia medis lakuotas nedažytas akrilu
user posted image
Ir dar Merlin
user posted image
justess22
QUOTE(pavonija @ 2008 01 11, 12:47)
O man geriausiai patinka spausdintis paveikslėlius, nes servetėlių nelabai ir moku, raukšlės man nepatinka schmoll.gif ,o pasitaiko.Taigi rodau savo paskutinį "derlių", visi spausdinti paveiksliukai, krašteliai dėžučių tapyti, nes dailiai apklijuoti spausdintinio paveiksliuko neišeina, taip ir sukuosi iš situacijos smile.gif Ovalios dėžutės apatinė dalis apklijuota folija.

wub.gif įdomiausiai man "Merlin" atrodo - toks netradicinis sprendimas ir šiaip man toks minimalistinis stilius prie širdies wub.gif
Be abejo visos kitos dėžutės be galo gražios...ypač tie parinkti paveikslėliai 4u.gif Tikrai daug reiškia teisingas pasirinkimas 4u.gif Lenkiu galvą prieš tapytus kraštelius wub.gif man tiek kantrybės nėra schmoll.gif o su kokia folija ta ovali dėžutė apklijuota?
pavonija
Na , Juste, prajuokinai su tuo neturiu kantrybės, kad tik turėtumėm tiek kiek jos pas tave yra biggrin.gif , tokie darbai kaip pas tave deginimas po taškelį ar fimo sagių raštų raitymas, štai kur kantrybės reik turėti rolleyes.gif Kas liečia stilių stengiuosi"neužsiciklinti " su vienodais paveiksliukais , o ar pavyksta tai jau geriau iš šalies matyti.
O folija iš "Tikros spalvos" pirkta, net nežinau kaip ji ten vadinasi, kažkokia tai pažaliavus rolleyes.gif
aurelija_ma
pavonija grazu mirksiukas.gif thumbup.gif man su merlyn labiausiai thumbup.gif
turiu klausimuka, kaip ant tamsaus pavirsiaus uzdeti tamsu paveiksliuka ( is serveteles), jisai tieiog dingsta, net nelabai ir besimato kad jisai tenais yra, kaip pvz, pagrindas pilkas ir paveiksliukas pilkas doh.gif g.gif ka patartumet ax.gif nes noriu butent ta paveiksliuka is serveteles deti
cikcak
aurelija-ma galiu ir aš už Pavoniją atsakyti (ji naudojasi daugiau spausdintais paveikslėliais nors principas tas pats mirksiukas.gif ). Kad ir ši mano dėžutė user posted image, servetėlė buvo tokia visa kaip magnolija. Taigi dažai daiktą baltai, klijuoji motyvą ir tada aplinkui atsargiai dažai juodu akrilu ir ne po vieną kartą, nes iškarto visko gerai nepadengsi bigsmile.gif

Pavonija super dėžutės. Tapyba drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif taip dekupažintas daiktas daugiau šilumos įgauna, individualumo wub.gif wub.gif
pavonija
aurelija_ma, visada dažau po apačia baltai, o po to jau vargelis apvedžiojant kita spalva, bet tada aiškiai ar servetėlė ar paveiksliukas būna mirksiukas.gif
cikcak, ir man labiau patinka, kai daugiau rankų darbo matosi, smagu kartais teptuku papendzeliuoti biggrin.gif
aurelija_ma
aciukas cikcak, as klausiau ne pavonijos, o aplamai tik pries tai buvau pavonija pagyrusi, matai kaip cia gaunasi sendinau lempa ir is trecio sykio gavosi taip kai noriu tas pasendinimas, ir daba noriu kazkaip ta paveiksliuka su angeliuku priklijuoti, bet uzklijavau, tai visiskai nieko nesimato, o daba pagalvojau, kad jei serveteles kita puse nudazius su akriliniais dazais ir tada priklijavus unsure.gif idomu kas gautusi, einu muset bandyti g.gif
aciu ir pavonijai uz atsakyma, bet muset einu serveteles kita puse dazyti, nes lempos tai jau nebeperdazinesiu, mat jau ir laku nulakuota vienu sluoksniu doh.gif
cikcak
Dažyti servetėlės antrą pusę g.gif g.gif g.gif oi oi, bijau kad vargu ar kas gausis. Dabar vienintelė išeitis dekupažinis popierius, jis storesnis netaip persišviečia g.gif tik su juo irgi nelabai lengva - žiūrint kokioje vietoje klijuosi, sunkiausiai su juo einasi ant visokių sulinkimų išgaubimų doh.gif
aurelija_ma
QUOTE(cikcak @ 2008 01 11, 16:37)
Dažyti servetėlės antrą pusę  g.gif  g.gif  g.gif  oi oi, bijau kad vargu ar kas gausis. Dabar vienintelė išeitis dekupažinis popierius, jis storesnis netaip persišviečia  g.gif tik su juo irgi nelabai lengva - žiūrint kokioje vietoje klijuosi, sunkiausiai su juo einasi ant visokių sulinkimų išgaubimų doh.gif
*

gavosi valio lotuliukas.gif thumbup.gif
Mėlyna
QUOTE(pavonija @ 2008 01 11, 11:47)
rodau savo paskutinį "derlių", visi spausdinti paveiksliukai, krašteliai dėžučių tapyti, nes dailiai apklijuoti spausdintinio paveiksliuko neišeina, taip ir sukuosi iš situacijos

Tiesiog "Oho"! thumbup.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 13:28)
sendinau lempa ir is trecio sykio gavosi taip kai noriu tas pasendinimas, ir daba noriu kazkaip ta paveiksliuka su angeliuku priklijuoti, bet uzklijavau, tai visiskai nieko nesimato, o daba pagalvojau, kad jei serveteles kita puse nudazius su akriliniais dazais ir tada priklijavus  unsure.gif  idomu kas gautusi, einu muset bandyti  g.gif

Puiku, kad tau gavosi nudazyt serveteles kita puse baltai thumbup.gif Nepersigere dazai? Kazkas sake, kad gali persisunkt mazyciai taskuciai... Ir dar tokioms situacijoms kazkas siule tokia iseiti: uzdedi ir apvedi iskirpta motyva, o ta vieta nudazai baltu akrilu, kai isdziusta - klijuoji. Gal irgi neblogas budas unsure.gif
else
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 09, 23:46)
help.gif mergaites, gal kas galetumete padeti, su kokiu sendinanciu dvikomponenciu dirbote ar dirbate ir buvo geras ir buvo lengvai dirbti, ir ypac kas pirko is ARTMANIJOS, mat bus proga pabuti Klaipedoje, tai sakau nusipirkciau, zinau kad buvo kazkur kalbama apie tai skaiciau, bet tikrai nebepamenu ir nebeatkapstysiu, mat kai skaiciau ir ziurinejau darbelius nemaniau kad man patiks  wub.gif  dekupazas, dabar noreciau dar pabandyti servetele pasendinti, o ne tik pati daikta  smile.gif pasysakykit  smile.gif
*

Siulau pameginti ARTmanijos nauja laka Fine Crackle Finish, jis yra dvikomponentis ir gaunasi labai ploni itrukimai. Labai lengva dirbti. kaina irgi gera 28Lt.
atsringa
sveikutės, jau ( biggrin.gif ) skaitysiu 7 temą, ot užsikabinau.. dar nieko doro nepadariau tik ant kamstiniu padekliuku po gelyte paklijavau ir ant lentutės sadolin atique išbandžiau, "didieji" darbai laukia ateity..
Norėjau tik parašyti kad esat šaunuolės ir skaitant labai fainai pažiūrėt į Jūsų darbelius bigsmile.gif
ir iš vis šios temos atmosfera labai gerai nuteikianti, draugiška - malonu skaityt.
aurelija_ma
QUOTE(Mėlyna @ 2008 01 11, 17:39)
Puiku, kad tau gavosi nudazyt serveteles kita puse baltai  thumbup.gif  Nepersigere dazai? Kazkas sake, kad gali persisunkt mazyciai taskuciai... Ir dar tokioms situacijoms kazkas siule tokia iseiti: uzdedi ir apvedi iskirpta motyva, o ta vieta nudazai baltu akrilu, kai isdziusta - klijuoji. Gal irgi neblogas budas unsure.gif
*

aga gavosi bigsmile.gif ir labai paprastai pasidejus ant pleveles, bandymas pavyko, ir dazai jokie nepersigere thumbup.gif

QUOTE(atsringa @ 2008 01 11, 21:04)
sveikutės, jau ( biggrin.gif ) skaitysiu 7 temą, ot užsikabinau.. dar nieko doro nepadariau tik ant kamstiniu padekliuku po gelyte paklijavau ir ant lentutės sadolin atique išbandžiau, "didieji" darbai laukia ateity..
Norėjau tik parašyti kad esat šaunuolės ir skaitant labai fainai pažiūrėt į Jūsų darbelius  bigsmile.gif
ir iš vis šios temos atmosfera labai gerai nuteikianti, draugiška - malonu skaityt.
*

sveika prisijungus drinks_cheers.gif cool.gif
Pavonija,
kokios gražios tavo dežutės wub.gif wub.gif wub.gif
man aišku irgi su Merlin labiausiai patiko, pati juk neseniai dariau, jei dar nepamiršot mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/missTaiger/decoupage/marilynm.html

Tiesa, mano MB akies kraštelių pamatęs Justess darbus mirksiukas.gif atnešė ir man degiklį, rado kažkur rūsy iš savo mokyklos laiku - senas toks, pobaisis, bet veikia - tai gal netrukus turėsiu ką parodyt šalia dekupažo ax.gif
aurelija_ma
QUOTE(else @ 2008 01 11, 19:37)
Siulau pameginti ARTmanijos nauja laka Fine Crackle Finish, jis yra dvikomponentis ir gaunasi labai ploni itrukimai. Labai lengva dirbti. kaina irgi gera 28Lt.
*

niu daba ir nebezinau ka ir bepirkti, idomu butu pamatyti tuos itrukimus, gal kas imestu foto bigsmile.gif jei nesunku, ir cia net patinos ziuriu nereikia, uztenka tipo tik akrilo g.gif nebezinau ka daryti doh.gif
Joanna niu kaip gi galima pamirsti tavo dezute, kai tokia nereali, o is kur dazus juodus pirkai, jei ne paslaptis, sako kad senukuose yra, bet kol nepabuvosiu didesniam mieste tai muset ir busiu be juodu dazu, nes cia nera pas mus pirkti, siulo tik pigmentus, bet kad ir kiek to juodo pigmento bepiltum kaip pilka taip pilka rolleyes.gif cool.gif
justess22
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 16:23)
gavosi valio  lotuliukas.gif  thumbup.gif

prašom detaliau, su kokias dažais dažei ir ar tik tą viršutinį sluoksnį su paveikslėliu, ar kaip kitaip? Nes man tik teptuku prie servetėlės prisilietus viskas persigeria baltais dažais g.gif Matyt kažko dar nežinau lotuliukas.gif

smile.gif Joanna+2008 01 11, 20:56-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 11, 20:56)
Tiesa, mano MB akies kraštelių pamatęs Justess darbus mirksiukas.gif atnešė ir man degiklį

hihihi.gif žiūriu, kad aš čia naują virusą stipriai užnešiau lotuliukas.gif Jau merginos skundėsi, kad degiklių nebėra kur nusipirkt - visi dingo nuo lentynų lotuliukas.gif Dabar aš jau su degintais darbeliais čia nebelendu, nes yra tam skirta tema blush2.gif
Jei kam įdomu: Deginti ant medžio darbeliai

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 21:09)
niu daba ir nebezinau ka ir bepirkti, idomu butu pamatyti tuos itrukimus, gal kas imestu foto  bigsmile.gif 

galiu porą foto įmest...

user posted image
Stamperia firmos "Sottile" (tarpeliai įtrinti aliejiniais dažais)

user posted image
Iš Artmanijos AntikI ir AntikII (tarpeliai įtrinti sidabriniu akrilu)

Patirties su kitais dvikomponenčiais neturiu blush2.gif
mijaka
pavonija wub.gif man labiausiai ta medinė lakuota dėžutė wub.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 20:24)
aga gavosi  bigsmile.gif ir labai paprastai pasidejus ant pleveles, bandymas pavyko, ir dazai jokie nepersigere thumbup.gif
*

nu žinok turbūt dviratį išradai...niekaip man galvoje netelpa kaip tu ten ką dažei ir svarbiausia kaip pavyko laugh.gif papasakok plačiau blush2.gif
smile.gif Joanna+2008 01 11, 20:56-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2008 01 11, 20:56)
senas toks, pobaisis, bet veikia - tai gal netrukus turėsiu ką parodyt šalia dekupažo ax.gif
*

aš irgi tokį senuką turiu hihihi.gif tik jau senokai nedeginau
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 21:09)
bet kol nepabuvosiu didesniam mieste tai muset ir busiu be juodu dazu
*

tai nueik į kokią maximą ir prie kanceliarinių prekių yra akrilinių dažų rinkinukai, tik nedideli kiekiai ten mirksiukas.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 01 11, 21:28)
Iš Artmanijos AntikI ir AntikII (tarpeliai įtrinti sidabriniu akrilu)
*

kokia graži šita wub.gif wub.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 11, 22:09)
kai tokia nereali, o is kur dazus juodus pirkai, jei ne paslaptis, sako kad senukuose yra, bet kol nepabuvosiu didesniam mieste tai muset ir busiu be juodu dazu, nes cia nera pas mus pirkti, siulo tik pigmentus, bet kad ir kiek to juodo pigmento bepiltum kaip pilka taip pilka rolleyes.gif  cool.gif
*

Aš viską spausdinausi - susikomponavau kompe, padariau juodą foną ir pirmyn mirksiukas.gif Na pavariau aišku, nes toneris greitai baigėsi po tų mano darbelių lotuliukas.gif

O dažus juodus pirkau Thomas Philips, didelė tubelė atrodo kainavo apie 6-7 Lt (tik šitai dežutei jų visai nenaudojau).
else
[quote=aurelija_ma,2008 01 11, 22:09]
niu daba ir nebezinau ka ir bepirkti, idomu butu pamatyti tuos itrukimus, gal kas imestu foto bigsmile.gif jei nesunku, ir cia net patinos ziuriu nereikia, uztenka tipo tik akrilo g.gif nebezinau ka daryti doh.gif

Vienas mano darbelis su laku The Antique crackle, ji galima tepti ant spauzdinto spauzdintuvu piesinuko, jo pries tai neuzfiksavus:

user posted image

O su Fine Crackle Finish, tik toki pavyzduka turiu, jis taip pat permatomas:

user posted image
mijaka
else wub.gif wub.gif kur tu anksčiau buvai su tokiai grožiais wub.gif jau kaip įdomiai kelios technikos sujungtos
aurelija_ma
aciu visoms notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif uz pagalba, niu daba ziuriu reikes lekti iki Thomas fillips, nes noriu juodu dazu, o vaizdas labiausiai sutrukinejimu patiko tai Stamperia "Sottile" ir "Fine Crackle Finish", jauciu reikes ta antraji varianta, mat ten su akrilu itrinama, nereikes aliejiniu dazu pirkti, jauciu reikes bandyti su Fine Crackle Finish, o del paveiksliuko dazymo, netgi viska fotkinau kaip dariau, tai ne uz ilgo sudesiu nuotraukeles, nereikes net aiskinti mirksiukas.gif cool.gif
niu va jau sukeliaus tai pasakysiu, kaip as dariau, paveiksliuka issikirpau, apvertus ant imautes (nes ji buvo po ranka (slidi labai)) nupurskiau su laku viena syki (galvojau kad prilips bet ne), tada kai nudziuvo su akriliniais dazais nudaziau
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1815.html
ir is karto dejau ant norimo daikto (pas mane stovas lempos), prispaudziau ir nuemiau imaute, kuo geriausiai prilipo
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1816.html
ir va kaip gavosi
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1817.html
kai isdziuvo, dar del viso pikto su klijais(lipalu praskiestu) uztepiau ant virsaus
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1818.html
ir visas cia bajeris, daugiau nulakavau( jau du sykius), servetele nei susigaranksciavo, nei ka thumbup.gif
tei va kokiu veju prisigalvojau ir pavyko smile.gif
pavonija
smile.gif Joanna, kas gali pamiršti tavo Merlin, tikrai įsimintinas darbelis thumbup.gif ačiū už pagyras manajai smile.gif
aurelija_ma, ar tavo mieste nėra prekių dailininkams? Ten tikrai visokių spalvų akrilo yra, bet TP aišku pigiau smile.gif , ir kaip ten pavyko nudažyti servetėlę? parodyk 4u.gif
mijaka, dėkui 4u.gif
justess22, tavo deginti darbai tokie tobuli, kad tikrai galima užsikrėsti kaip virusu biggrin.gif ( galvoju gal ir man pabandyti g.gif )
else, labai dailu, įdomiai atrodo kailiukas aplink dekupažą , čia paveiksliukas kaip suprantu smile.gif
justess22
QUOTE(mijaka @ 2008 01 11, 21:56)
kokia graži šita  wub.gif  wub.gif

ačiukas 4u.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 12, 11:38)
o del paveiksliuko dazymo, netgi viska fotkinau kaip dariau, tai ne uz ilgo sudesiu nuotraukeles, nereikes net aiskinti  mirksiukas.gif  cool.gif

kaip laukiu fotoreportažo-pamokėlės bigsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 01 12, 11:51)
justess22, tavo deginti darbai tokie tobuli, kad tikrai galima užsikrėsti kaip virusu  biggrin.gif ( galvoju gal ir man pabandyti g.gif )

dėkoju 4u.gif man smagu, kad mano darbeliai ir kitas įkvepia ką nors naujo sukurti wub.gif
Furija
Pavonija, noriu paklausti kokiais dazais tapai, speju, kad akriliniais ne guasu? ir jei akrilu, tai ar perki pigmenta ir maisai ar gatavus? Man is tavo paskutiniu dezuciu labiausiai patiko ta tamsaus medzio smile.gif
bijociau prisiliesti su teptuku turbut, nes mano tapybos praktika tai mokyklos laiku guasas per dailes pamokas, na dar teko su dukra pasipeckioti biggrin.gif
Ir noriu pritarti vienai merginai, kuri teigiamai atsiliepe apie sio forumo aura, istiesu nerealu, cia taip malonu bendrauti, atrodo kad laiko visai nera rugti prie kompo, bet visada cia uzsuku, pasiskaitau ir neistverus koki komentara imetu, vakar ir savo vyrui aiskinau, kad cia labai faina kompanija sedi 4u.gif
Serinute
Šaunu kiek naudingų patarimų. Kas kart malonu užsukti temą smile.gif
Aš dar tik pradedančioji. Padariau mamai dovanų medinę pjaustymo lentelę. Kitą savaitę nuvešiu. Tikiuosi patiks dovanėlė-smulkmenėlė smile.gif
user posted image
pavonija
Furija, tapau akrilu, o jį perku Tomas Philips( kartais būna rinkiniais net sunumeruotas A, B, C pagal spalvas), bet reikia pataikyti, išperka. Dar perku dailininkų parduotuvėje Kaune rotušės aikštėje prie Medžiotojų užeigos. Kuri tamsi dėžutė tau patiko su veidais? Tai ji nedažyta, o beicuota , nes taip medis šviesus būtų. Beicas pirktas Puseplus apie 20Lt buteliukas, užtenka ilgam, bet tikriausiai būtų galima panaudoti pirktą ir statybinių medžiagų parduotuvėje.Beicas:
http://www.gifting.com.es/img/fichas/KE08M.jpg

Furija
QUOTE(pavonija @ 2008 01 12, 14:19)
Furija, tapau akrilu, o jį perku Tomas Philips( kartais būna rinkiniais net sunumeruotas A, B, C pagal spalvas), bet reikia pataikyti, išperka. Dar perku dailininkų parduotuvėje Kaune rotušės aikštėje prie Medžiotojų užeigos. Kuri tamsi dėžutė tau patiko su veidais? Tai ji nedažyta, o beicuota , nes taip medis šviesus būtų. Beicas pirktas Puseplus apie 20Lt buteliukas, užtenka ilgam, bet tikriausiai būtų galima panaudoti pirktą ir statybinių medžiagų parduotuvėje.Beicas:
http://www.gifting.com.es/img/fichas/KE08M.jpg
*

Taip patiko, ta beicuota, kadangi isryskeja medienos grozis ir rastai, o beicavimo medziagu tikrai yra ukinese ir kokiu nori spalvu, mano megiamiausios tamsiai zalia ir ruda smile.gif
Ziurejau karta Tomas Filipse i tuos dazus, kai jau rimtai uzsiimsiu tai pirksiu biggrin.gif
Papildyta:

oi pamirsau Serinute paskatinti biggrin.gif grazi pradzia
Nenuorama
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 12, 11:38)
tai va kokiu veju prisigalvojau ir pavyko  smile.gif
*

thumbup.gif Labai gera technika, ypač klijuojant ant tamsaus paviršiaus thumbup.gif Reiks pabandyti rolleyes.gif Labai dėkui už išsamų paaiškinimą 4u.gif
else
Jei leisite, cia dar keli mano asmeniniai darbeliai... Labai jau tos motereles man uzkliuvo... Tie ju aktai tokie nekalti, kad norejosi juos kazkaip iamzinti.

user posted image

user posted image
Tranquility
miela smile.gif
o tai čia tiesiog tokie paveiksliukai ar kokios nors paskirties daikteliai?
justess22
Sveikutės 4u.gif Jei labai nesupyksit, tai truputį padariau tvarką mūsų dekupažo albumėlyje... galite pasižiūrėti:
Dekupažo albumas

Padariau naują skyrelį, kuriame galėsim dėti tokius fotoreportažus, kaip kad aurelija_ma nepatingėjo nufotografuoti:
Darbo eiga su nuotraukomis

Ir dar truputį pertvarkiau dekupažo priemonių katalogiuką:
Priemonės dekupažui

Gal kuri galėtumėt parašyti kokį komentarą apie šią priemonę ( crackle), nes aš nepamenu, kuri šitą nuotrauką buvot idėjusi ir kokia tai priemonė - dvikomponentė ar vienkomponentė bei kaip ja naudotis. Ačiū iš anksto labai 4u.gif Ir šiaip, jei turit kokių komentąrų apie priemones, kurios sukeltos į mūsų albumą, tai pasidalinkit savo nuomone ir su kitomis mirksiukas.gif

Ir dar turiu tokią idėją... galim albumėlyje pasidaryti dar vieną skyrelį, skirtą pvz. servetėlių nuotraukoms, kurias norite parduoti ar keistis... kaip manot? Prie nuotraukos galit parašyt savo nick'ą, kainą ir gal dar miestą. Buvo tokia tema SM, bet dabar jos nebėra... o čia būtų kaip alternatyva ax.gif Na, čia tik šiaip mintis hihihi.gif

Tai tiek... blush2.gif
else
QUOTE(Tranquility @ 2008 01 12, 18:23)
miela smile.gif
o tai čia tiesiog tokie paveiksliukai ar kokios nors paskirties daikteliai?
*

Taip, cia paveiksliukai, greiciau paveikslai.. Kadangi cia dekupazas, tai galima bet kur uzdeti.
pavonija
Else, jau tokie seksovi tie paveiksliukai wub.gif , gražiai atrodo tie nėrinukai, o kas ten per iškilimai, su kuo jie padaryti? rolleyes.gif
else
QUOTE(pavonija @ 2008 01 12, 20:52)
Else, jau tokie seksovi tie paveiksliukai wub.gif , gražiai atrodo tie nėrinukai, o kas ten per iškilimai, su kuo jie padaryti? rolleyes.gif
*

hihihi.gif nu seksovi, bet nekaltai seksovi, del to labai mieli, net originalus kelis nusipirkau is lenku, o faktura - cia paprastas glaistas is statybines parduotuves, paskui kelis kartus dazyta skirtingais dazais.
mijaka
glaistas tai suprantama, bet pirmam paveiksliuke tokie lig akmenukai apvalūs, tai kas ten ? ax.gif
else
QUOTE(mijaka @ 2008 01 12, 21:19)
glaistas tai suprantama, bet pirmam paveiksliuke tokie lig akmenukai apvalūs, tai kas ten ? ax.gif
*

o ten stikliukai priklijuoti, ir paskui jie nudažyti. Tame paveikslelyje moteriškė pučia muilo burbulus, bet gal nelabai matosi, del to norejosi kažko apvalaus.., kadangi prie glaisto stikliukai tvirtai prilipo, nudažiau ir gavosi kaip matot..
IF...
Labai subtilūs darbeliai else wub.gif
Smagu matyti originalius sprendimus - man tai "užveda" fantaziją thumbup.gif !!!
Įvairios medžiagos ir technikos - žavu!!! smile.gif
uups
else...vau wub.gif
nu, stovi dabar akyse albumas tokiu virsheliu wub.gif
su kokiom seneliu, dedziu/tetu nuotraukom 50-70 metu atgal ax.gif

nagai panizho....simta metu nedekupazhinau ax.gif
else
Taip, ir iš kur tu tokiu seneliu nuotrauku gausi?
Manau, jei ir fotkinosi, tai tau tikrai nerodys biggrin.gif , turi kur po pagalve pakise... ir džiaugesi graža jaunyste vakare, kai visi miega.
Bet galima aisku ir kitokias nuotraukas naudoti. Principas juk tas pats. rolleyes.gif
uups
QUOTE(else @ 2008 01 13, 12:02)
Taip, ir iš kur tu tokiu seneliu nuotrauku gausi?
Manau, jei ir fotkinosi, tai tau tikrai nerodys biggrin.gif , turi kur po pagalve pakise... ir džiaugesi graža jaunyste vakare, kai visi miega.
Bet galima aisku ir kitokias nuotraukas naudoti. Principas juk tas pats.  rolleyes.gif
*

oi, ne...omenyj turejau tik virsheli toki tongue.gif
o siaip turiu laabai daug senu giminiu nuotrauku...
seneliai su karinem uniformom, rimtai pozuojancios sheimos, tetos vos besiskleidzianciu mergishku grozhiu.. vestuves 70 metu atgal.....tikras lobis thumbup.gif reiketu tikrai nepatinget padaryt albumeli unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.