Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas - 11 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mijaka
įkelsiu savo servetėlių lobynus, kai sesija baigsis karsta.gif

Nutellina, spintelė superinė thumbup.gif
daugiau neprisemenu nikais kas ką dėjo doh.gif bet rankinukas patiko ir taburetkė laugh.gif

Marzde
Aš norėjau parodyt servetėles, bet pagalvojau, kad tam Vilniaus albume, jei būtų dar albumų su forumiečių nickais, būtų lengviau atsirinkt.O dabar kaip, visos dedam ir gaunas daug daug servetėlių viena po kitos?
justess22
hmmm...tai nežinau, kaip patogiau...ar dar ir nickais albumus, ar tik miestais palikt? prašom daugiau nuomonių rolleyes.gif
Marzde
Na pvz. aš turiu albumą susikurūs su servetėlėm, tik kitam puslapyje. Tai gal įdėt tik kelias servetėles kaip pvz. ir pateikt nuorodą g.gif bet kad nėra ten kur tos nuorodos dėt..
justess22
Na, perdariau jau albumėlį - bus galima ir atskirus albumus su nickais susikurti... aš irgi turiu kitur pasidarius servetėlių albumėlį, bet ten daugiau dėl savęs, nes daugumos tai po kelis vnt. tik turiu, tai neparduodu... todėl čia sukelsiu tik tas, kurias tikrai parduodu 4u.gif
Im-bear
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 00:26)
Nutellina, spintelė superinė thumbup.gif

Ačiū, Mijaka 4u.gif Tavo galerytei tai tikrai yra super grožybių - ypač patiko dežutė vyno buteliui - aš irgi vieną padariau neseniai, bet nepalyginsi biggrin.gif Vėliau savo vyno dežutės nuotrauka irgi įkelsiu ax.gif
mijaka
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 16, 00:13)
Vėliau savo vyno dežutės nuotrauka irgi įkelsiu  ax.gif
*

ačiū blush2.gif lauksim tavo nuotraukos rolleyes.gif

MELYNA PAUKŠTĖ
Nezinau ar vykes, bet realybeje grazu... 4u.gif

user posted image

user posted image
mijaka
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi thumbup.gif man toks tikras suskilinėjęs pasenęs ir papilkėjęs medis atrodo thumbup.gif
MELYNA PAUKŠTĖ
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 14:01)
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi thumbup.gif man toks tikras suskilinėjęs pasenęs ir papilkėjęs medis atrodo thumbup.gif
*

Jei tau taip atrodo, tai reiskia pavyko, nes tokio rezultato ir siekiau. Tikrai pasenusio biggrin.gif
virgonca
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas thumbup.gif o su kuo tu ji sendinai?
MELYNA PAUKŠTĖ
QUOTE(virgonca @ 2008 01 16, 14:45)
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas thumbup.gif o su kuo tu ji sendinai?
*

Aciu...
Pacius itrukimus isgavau su vienkomponenciu krakle-laku.
virgonca
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 16, 15:48)
Aciu...
Pacius itrukimus isgavau su vienkomponenciu krakle-laku.
*

nu super kaip graziai tas sendinimas tau gavosi, as bandziau su sadolin antique laku, tai man kol kas niekas nesigavo...
b_i_k
Dekupažas ant stiklinės lėkštės iš kitos pusės.
Un decoupage Diferente
Nežianu ar teko kam nors matyt. ax.gif
Im-bear
Bik, labai graži lekštė - aš irgi taip noriu išbandyti biggrin.gif

Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas). ax.gif

Mano nauji darbeliai
virgonca
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 16, 16:40)
Bik, labai graži lekštė - aš irgi taip noriu išbandyti  biggrin.gif

Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas).  ax.gif

Mano nauji darbeliai
*

labai labai vyno deze thumbup.gif is tokios dezutes tai ir vynas bus skanus rolleyes.gif
cikcak
b-i-k ne tik matėm bet ir darėm ax.gif biggrin.gif . Aš dariau Pavonija darė mirksiukas.gif bigsmile.gif
b_i_k
QUOTE(cikcak @ 2008 01 16, 15:04)
b-i-k  ne tik matėm bet ir darėm  ax.gif  biggrin.gif . Aš dariau Pavonija  darė  mirksiukas.gif  bigsmile.gif
*

blush2.gif ir aš galvoju išbandyt...
aurelija_ma
pakabele smile.gif jau foto tai doh.gif
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...abaramunes.html
melyna paukste niu tikrai sena padarei thumbup.gif man ci liaba graziai thumbup.gif (sorry jei tavo varda vis svepluodama parasau tingiu klaviatura persijungineti tongue.gif )
nutellina dezute thumbup.gif
Adatėlė
Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas). ax.gif

Mano nauji darbeliai
*

[/quote]

NUTELINA
ooi kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O
jau ta dovana,tai superine 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tur but gimtuvininke laabai dziaugesi biggrin.gif
MELYNA PAUKŠTĖ
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 16, 20:01)
pakabele smile.gif  jau foto tai  doh.gif
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...abaramunes.html
melyna paukste niu tikrai sena padarei  thumbup.gif man ci liaba graziai  thumbup.gif (sorry jei tavo varda vis svepluodama parasau tingiu klaviatura persijungineti tongue.gif )
nutellina  dezute thumbup.gif
*

Labai aciu.
Nei nesitikejau, kad patiks blush2.gif
Nieko tokio del sveplavimo biggrin.gif
Im-bear
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 16, 20:01)
nutellina  dezute thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif O jūsų gražių pakabelių prisižiurėjus greit irgi pradėsiu savas daryti bigsmile.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 16, 20:38)
NUTELINA
ooi kaip grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O
jau ta dovana,tai superine 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tur but gimtuvininke laabai dziaugesi biggrin.gif

Ačiukas biggrin.gif Puokštė tikrai patiko ir ant stalo atrodė originaliai ax.gif Net anyta pasakė, kad aš ir toliau tokius dalykus daryčiau, o ji padės anukus prižiurėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lachesė
Labai gražu ,Nutellina,jeigu reikia servetėlių,prašom vėl pas mane į svečius,pasidalinsiu,ką turiu atliekamo smile.gif

O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ?
Im-bear
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45)
Labai gražu ,Nutellina,jeigu reikia servetėlių,prašom vėl pas mane į svečius,pasidalinsiu,ką turiu atliekamo smile.gif

Ačiū, Lachesė biggrin.gif Tiesa, tada pas tave ir užsidegiau išbandyti dekupažą - pradėjau nuo eglutės papuošalų - mano albumuke irgiyra įdėta. Bet, aišku, taip gražiai kaip tavo - nesigavo schmoll.gif Bet vistiek savo eglutę papuošem tongue.gif O dėl servetelių turėsiu omenyj ax.gif
saulyt
Labuka 4u.gif uzsikreciau ir as, perskaiciau visus puslapius informacijos, susidariau "bendra vaizda" ir bandysiu pradet kurt. Taciau iskilo vienas klausimelis ir gal kas galetu i ji atsakyt. Nelabai suprantu kaip vyksta sendinimas. Na gerai: pasiimi nudazyta vazona, uzklijuoji servetele ir kas tada? Tepi sendinimo laka ir viskas? Ar kazkaip kitaip? Ir koks to lako pavadinimas? Ar senukuose yra? Labai buciau dekinga jei parasytumet sendinimo eiga. wub.gif
IF...
QUOTE(saulyt @ 2008 01 17, 01:13)
Labuka  4u.gif  uzsikreciau ir as, perskaiciau visus puslapius informacijos, susidariau "bendra vaizda" ir bandysiu pradet kurt. Taciau iskilo vienas klausimelis ir gal kas galetu i ji atsakyt. Nelabai suprantu kaip vyksta sendinimas. Na gerai: pasiimi nudazyta vazona, uzklijuoji servetele ir kas tada? Tepi sendinimo laka ir viskas? Ar kazkaip kitaip? Ir koks to lako pavadinimas? Ar senukuose yra? Labai buciau dekinga jei parasytumet sendinimo eiga. wub.gif
*

Labai įdomu kuom užsikrėtei ir ką skaitei?... tongue.gif
Visa info pirmame puslapyje ČIA
Sendinimo pamokėlė ČIA lėtai atidarinėja, bet atidarys!
Dar apie priemones ČIA
Lachesė
Štai kam man reikėjo to aurelijos išmislo,bet teko daryti senu patikrintu būdu,dažyti baltai.

user posted image

Nutellina,kaip malonu,kad tą bacilą pagavai pas mane smile.gif

linada
vajetus koks grožis wub.gif
aš norėjau, kad labiau auksinimas matytusi ir po klimto servetėle dažiau auksiniais dažais- bet nepasitvirtino - visgi nors ir auksiniai, bet per tamsūs dažai pagrindui.
QWERTI
Sveikos,labai gražus visų darbeliai 4u.gif,pasirodysiu ir aš pora dėžučių
cikcak
Lachese labai gražu wub.gif Klimtas vienas mano mėgstamiausių wub.gif

O senas išbandytas metodas ir yra geriausias thumbup.gif kiti išmyslai tik iš bėdos verysad.gif jei jau kažką pridarai ne taip mirksiukas.gif

If na nors tu čia už mus visas kartais drįsti griežčiau pasisakyti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Jetau kiek gi galima tą patį aiškinti kai yra parodyta ir ant lentynėlių sudėliota, bandyti reikia o jau po to galima aiškintis kas nesigauna doh.gif doh.gif
aurelija_ma
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45)
O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ?
*

pasakiau viska, bet tik purskiau ne su plauku laku, o su tikru akriliniu laku smile.gif o pakabele tai liuks thumbup.gif
Im-bear
Lachese, pakabele tai super grazi! mirksiukas.gif

Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko 4u.gif
aurelija_ma
niu kai pasake, kad neisena ejau dar syki savo eksperimenta daryti, nudazyti serveteles antra puse, niu ir vel viskas gavosi, va parodysiu kaip atrodo jei servetele uzklijuoji paprastai ant tamsaus pavirsiaus, stai koks vaizdas
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1856.html
ir va kaip tas pats gavosi jei uzlakuoji ir uzdazai kita puse
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1860.html
p.s. tik daryta ant bile ko, nes knietejo vel pabandyti cool.gif
Lachesė
ačiū už pagyras ir experimentus, mano išvada : ta servetėlė tikrai labai plona,net ranka paėmus jaučiasi,kad plonesnė už kitas,kitas dalykas neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai.

Beje juodas dažas pas mane mašininiai dažai smile.gif labai gražiai pasidengia ir iš karto duoda tokį blizgesį.
Crazy Daisy
Sveikos auksarankės 4u.gif Atgavau kompą ir iškart pas jus biggrin.gif Lachesyte - pakaba thumbup.gif Man patinka juodi daiktai ax.gif
Įdedu savo rėmelių seriją smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar viena dėžutė jau padovanota:

user posted image
Lachesė
tas bučinys nė iš tolo neprilygsta klimtui thumbup.gif Super Crazy Daisy wub.gif
Crazy Daisy
Ačiū blush2.gif Bučinys draugų. Toks tikras ir iš meilės... wub.gif
pavonija
Crazy Daisy, dėžutė thumbup.gif
Citi
Laba diena smile.gif
prisijungiau prie Jusu pirma karta, nes labai noriu uzsiimti dekupazu, visko daug prisiskaiciau ir prisiziurejau, bet geriausi patarimai tik cia.
norejau paprasyti pagalbos, nenoriu iskarto sugadinti daikto. nusipirkau medini padekla ir noriu ji apklijuoti servetelemis. ar man ji reikia pries tai dazyti kokia spalva, ar gali ant gryno medzio iskarto klijuoti?
aciu smile.gif smile.gif smile.gif
justess22
Crazy Daisy - labai gražūs darbeliai 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 01 17, 12:46)
neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai.

Va čia yra purškiamo akrilinio lako nuotrauka. Aš tos pat firmos turiu bespalvį purškiamą, tai su akriliniais dažais jokių neigiamų reakcijų nepastebėjau thumbup.gif ale smirda tas lakas tai tikrai doh.gif

Beje, o tie mašininiai juodi dažai turbūt purškiami, ane?

QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 13:52)
norejau paprasyti pagalbos, nenoriu iskarto sugadinti daikto. nusipirkau medini padekla ir noriu ji apklijuoti servetelemis. ar man ji reikia pries tai dazyti kokia spalva, ar gali ant gryno medzio iskarto klijuoti?
aciu smile.gif  smile.gif  smile.gif

Na, šiandien dar pabūsiu gera, nors į tokį patį klausimą kaip tavo atsakinėjom mažiausiai 20 kartų...tai jei atidžiai skaitytum, klausimų nekiltų 4u.gif
Jei nori, gali padėklą dažyti. Bet pasirink šviesią spalvą, nes ant tamsaus fono servetėlių klijuoti nesigaus - servetėlės piešinys tiesiog dings. Dažyt patartina su akriliniais dažais. Jei naudosi dekupažinį popierių, tuomet fono spalva gali būti ir tamsi - tai neturės įtakos piešinio ryškumui. Galima klijuoti ir ant nedažyto paviršiaus, jei medžio spalva nėra tamsi.

Visa kita informacija yra pirmame šios temos poste 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Citi

aciu labai, maciau ir skaiciau, bet vistiek paklausiau smile.gif

aciu uz pagalba ir geruma smile.gif
justess22
QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 14:20)

nėr už ką 4u.gif smagu, kad pirmiausiai pasiskaitei, o tik paskiau klausi...nes būna ir atvirkštinių variantų lotuliukas.gif Be abejo, kai pradėsi daryti darbelius, kils dar begalė klausimų. Bet į juos irgi galima rasti atsakymus - jei savarankiškai nerasi, visuomet pagelbėsim thumbup.gif
QWERTI
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 17, 23:09)
Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko  4u.gif
*

Dėkui, 4u.gif tavo darbeliai irgi šaunus ,o dekupazas man nusiraminimas, kai stogas nuo visko pradeda važiuoti tongue.gif

Crazy Daisy gražu thumbup.gif
virgonca
QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 16:20)

*

as irgi daug skaiciau skaiciau, ir is visu cia temeliu ir ismokau ax.gif darau dabar sages, tik pastarosiomis dienomis nelabai laiko yra. kai ka padarysiu, parodysiu smile.gif
Papildyta:
o bet jus cia visos tai saunuoles, tik darbuojasi, tik darbuojasi merginos thumbup.gif
cikcak
Crazy Daisy šaunu thumbup.gif Dėžutė - dovana su nuotaika, neabejoju kad patiko draugams. Rėmelis su Disnėjaus žvėriukais patiko tuo kad pasistengiai juos apjungti ne šiaip išmėtei a bet kaip drinks_cheers.gif . Juodam rėmelyje man rodos dar ir kažkas panašaus į svarovskio kristaliukus prikijuota, nelabai įžiūriu g.gif gražu...
aurelija_ma
siaip masininiai yra ir dazomi, skarbonkikese, pas mus namie yra, jau norejau prasisukti bet vyras uzprotestavo mat "zinai kokia ju kaina" doh.gif o jau buciau paemusi, nes vien delto kad juodi, bet deja neisejo man jais pasinaudoti verysad.gif
tautki
Crazy Daisy, bučinio dėžutė labai graži. Man patiko, kad nuotrauka tokia pasendinta atrodo, o Elenutei tai labai pasisekė - rėmelis super.
-Aiva-
Sveikutes 4u.gif
retai cia beuzsuku ax.gif Darbeliai vis grazesni ir grazesni, labai patiko remeliai Elenutei thumbup.gif Pati jau senai dekupazinus buvau, tai pasiilgau ir is to ilgesio sumeistravau pora papuosaliuku lotuliukas.gif Pasirodau ax.gif kritikuot galit, as ne pikta lotuliukas.gif
Cia dekupazintos rozytes ant fimo:
user posted image

Cia taip pat ir dar sendinau su Crakle Medium step1 ir step2 :
Sitas pakabukas anytai rolleyes.gif
user posted image
Crazy Daisy
Ačiū merginos blush2.gif Cikcak - gerai kad priminei - taip, ten svarovskiukai, kuriems silvercity dabar 25% nuolaida mirksiukas.gif Ir visai vėrimo žaliavai thumbup.gif
ore|gano
Sveikos mirksiukas.gif
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot? g.gif Gal žinot kur konkrečiai, nes aš dekupaže kol kas tundra, bet noriu pabandyt būtent šitaip ''patiuninguot'' savo senobinį, paraitytą staliuką rolleyes.gif
user posted image
Ačiū už atsakymą ir jūsų gerumą dalinant patarimus pradedančiosioms 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.