Nutellina, spintelė superinė
daugiau neprisemenu nikais kas ką dėjo
įkelsiu savo servetėlių lobynus, kai sesija baigsis
Nutellina, spintelė superinė daugiau neprisemenu nikais kas ką dėjo
Aš norėjau parodyt servetėles, bet pagalvojau, kad tam Vilniaus albume, jei būtų dar albumų su forumiečių nickais, būtų lengviau atsirinkt.O dabar kaip, visos dedam ir gaunas daug daug servetėlių viena po kitos?
hmmm...tai nežinau, kaip patogiau...ar dar ir nickais albumus, ar tik miestais palikt? prašom daugiau nuomonių
Na pvz. aš turiu albumą susikurūs su servetėlėm, tik kitam puslapyje. Tai gal įdėt tik kelias servetėles kaip pvz. ir pateikt nuorodą
Na, perdariau jau albumėlį - bus galima ir atskirus albumus su nickais susikurti... aš irgi turiu kitur pasidarius servetėlių albumėlį, bet ten daugiau dėl savęs, nes daugumos tai po kelis vnt. tik turiu, tai neparduodu... todėl čia sukelsiu tik tas, kurias tikrai parduodu
QUOTE(mijaka @ 2008 01 16, 00:26) Nutellina, spintelė superinė Ačiū, Mijaka
Nezinau ar vykes, bet realybeje grazu...
MELYNA PAUKŠTE, labai gerai gavosi
MELYNA PAUKSTE, jau kaip graziai gavosi tavo remelis sendintas
Dekupažas ant stiklinės lėkštės iš kitos pusės.
Un decoupage Diferente Nežianu ar teko kam nors matyt.
Bik, labai graži lekštė - aš irgi taip noriu išbandyti
Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas). Mano nauji darbeliai QUOTE(Nutellina @ 2008 01 16, 16:40) Bik, labai graži lekštė - aš irgi taip noriu išbandyti Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas). Mano nauji darbeliai labai labai vyno deze
b-i-k ne tik matėm bet ir darėm
pakabele
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...abaramunes.html melyna paukste niu tikrai sena padarei nutellina dezute
Įdedu savo paskutinius darbelius - dežutė vyno buteliui ir keli kiti (pvz - ružavas buteliukų rinkinukas).
Mano nauji darbeliai [/quote] NUTELINA ooi kaip grazu jau ta dovana,tai superine QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 16, 20:01) pakabele http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...abaramunes.html melyna paukste niu tikrai sena padarei nutellina dezute Labai aciu. Nei nesitikejau, kad patiks Nieko tokio del sveplavimo QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 16, 20:01) Ačiū QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 16, 20:38) NUTELINA ooi kaip grazu jau ta dovana,tai superine Ačiukas
Labai gražu ,Nutellina,jeigu reikia servetėlių,prašom vėl pas mane į svečius,pasidalinsiu,ką turiu atliekamo
O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ? QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45) Labai gražu ,Nutellina,jeigu reikia servetėlių,prašom vėl pas mane į svečius,pasidalinsiu,ką turiu atliekamo Ačiū, Lachesė
Labuka
QUOTE(saulyt @ 2008 01 17, 01:13) Labuka Labai įdomu kuom užsikrėtei ir ką skaitei?... Visa info pirmame puslapyje ČIA Sendinimo pamokėlė ČIA lėtai atidarinėja, bet atidarys! Dar apie priemones ČIA
Štai kam man reikėjo to aurelijos išmislo,bet teko daryti senu patikrintu būdu,dažyti baltai.
![]() Nutellina,kaip malonu,kad tą bacilą pagavai pas mane
vajetus koks grožis
aš norėjau, kad labiau auksinimas matytusi ir po klimto servetėle dažiau auksiniais dažais- bet nepasitvirtino - visgi nors ir auksiniai, bet per tamsūs dažai pagrindui.
Sveikos,labai gražus visų darbeliai
Lachese labai gražu
O senas išbandytas metodas ir yra geriausias If na nors tu čia už mus visas kartais drįsti griežčiau pasisakyti QUOTE(Lachesė @ 2008 01 16, 22:45) O aš išmėginau tą būdą su dažyta servetėle,matyt,pasitaikė labai plona servetėlė ir man kiaurai dažas permirkdavo,bandžiau purkšti plaukų laku,nepadeda, ir sausiau tepant nepasidengia gražiai.Gal Aurelija dar kokios paslapties nepasakė ? pasakiau viska, bet tik purskiau ne su plauku laku, o su tikru akriliniu laku
Lachese, pakabele tai super grazi!
Qwerti, saunuole - mieli darbeliai, vazonai gelems su aguonom man patiko
niu kai pasake, kad neisena ejau dar syki savo eksperimenta daryti, nudazyti serveteles antra puse, niu ir vel viskas gavosi, va parodysiu kaip atrodo jei servetele uzklijuoji paprastai ant tamsaus pavirsiaus, stai koks vaizdas
http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1856.html ir va kaip tas pats gavosi jei uzlakuoji ir uzdazai kita puse http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...s/dscn1860.html p.s. tik daryta ant bile ko, nes knietejo vel pabandyti
ačiū už pagyras ir experimentus, mano išvada : ta servetėlė tikrai labai plona,net ranka paėmus jaučiasi,kad plonesnė už kitas,kitas dalykas neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai.
Beje juodas dažas pas mane mašininiai dažai
Sveikos auksarankės
Įdedu savo rėmelių seriją ![]() ![]() ![]() Ir dar viena dėžutė jau padovanota:
tas bučinys nė iš tolo neprilygsta klimtui
Ačiū
Crazy Daisy, dėžutė
Laba diena
prisijungiau prie Jusu pirma karta, nes labai noriu uzsiimti dekupazu, visko daug prisiskaiciau ir prisiziurejau, bet geriausi patarimai tik cia. norejau paprasyti pagalbos, nenoriu iskarto sugadinti daikto. nusipirkau medini padekla ir noriu ji apklijuoti servetelemis. ar man ji reikia pries tai dazyti kokia spalva, ar gali ant gryno medzio iskarto klijuoti? aciu
Crazy Daisy - labai gražūs darbeliai
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 17, 12:46) neturiu purškiamo akrilinio lako.Tiesa pasakius net nežinau,koks jis būna ,ar brangus ir kokie pavadinimai. Va čia yra purškiamo akrilinio lako nuotrauka. Aš tos pat firmos turiu bespalvį purškiamą, tai su akriliniais dažais jokių neigiamų reakcijų nepastebėjau Beje, o tie mašininiai juodi dažai turbūt purškiami, ane? QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 13:52) norejau paprasyti pagalbos, nenoriu iskarto sugadinti daikto. nusipirkau medini padekla ir noriu ji apklijuoti servetelemis. ar man ji reikia pries tai dazyti kokia spalva, ar gali ant gryno medzio iskarto klijuoti? aciu Na, šiandien dar pabūsiu gera, nors į tokį patį klausimą kaip tavo atsakinėjom mažiausiai 20 kartų...tai jei atidžiai skaitytum, klausimų nekiltų Jei nori, gali padėklą dažyti. Bet pasirink šviesią spalvą, nes ant tamsaus fono servetėlių klijuoti nesigaus - servetėlės piešinys tiesiog dings. Dažyt patartina su akriliniais dažais. Jei naudosi dekupažinį popierių, tuomet fono spalva gali būti ir tamsi - tai neturės įtakos piešinio ryškumui. Galima klijuoti ir ant nedažyto paviršiaus, jei medžio spalva nėra tamsi. Visa kita informacija yra pirmame šios temos poste aciu labai, maciau ir skaiciau, bet vistiek paklausiau aciu uz pagalba ir geruma QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 14:20) aciu labai, maciau ir skaiciau, bet vistiek paklausiau aciu uz pagalba ir geruma nėr už ką QUOTE(Citi @ 2008 01 17, 16:20) as irgi daug skaiciau skaiciau, ir is visu cia temeliu ir ismokau Papildyta: o bet jus cia visos tai saunuoles, tik darbuojasi, tik darbuojasi merginos
Crazy Daisy šaunu
siaip masininiai yra ir dazomi, skarbonkikese, pas mus namie yra, jau norejau prasisukti bet vyras uzprotestavo mat "zinai kokia ju kaina"
Crazy Daisy, bučinio dėžutė labai graži. Man patiko, kad nuotrauka tokia pasendinta atrodo, o Elenutei tai labai pasisekė - rėmelis super.
Sveikutes
retai cia beuzsuku Cia dekupazintos rozytes ant fimo: ![]() Cia taip pat ir dar sendinau su Crakle Medium step1 ir step2 : Sitas pakabukas anytai
Ačiū merginos
Sveikos
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot? ![]() Ačiū už atsakymą ir jūsų gerumą dalinant patarimus pradedančiosioms |