Oregano, man atrodo, jog šita spintelė buvo daroma taip: pradžioje tam tikrose vietose priklijuojamos gėlės ir lapeliai, o kotelis nupieštas. Bent jau aš taip dariau vieną vyno dėžutę (išeksponuosiu kitą savaitę).
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 16:23) Sveikos Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot? Skaityk pirmam poste, kur mes perkame dekupažinį popierių QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 17:23) Sveikos Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot? Ačiū už atsakymą ir jūsų gerumą dalinant patarimus pradedančiosioms Gal ir klystu, bet čia nedekupažinta, o piešta. Bet kuriuo atveju, jau nuskambėjo pasiūlymas - derinti - dekupažą ir tapybą Crazy Daisy
Ačiū visoms labai už atsakymus..
Po justess22 draugiško spyrio į užpakalį puoliau ieškot dekupažinio popieriaus ir radau štai ką..... Net nesitikėjau, kad rasiu būtent tą pačią spintelę Ot tau ir dekupažas Bet kokiu atveju vistiek dėkui jums, brangiosios
ten purškiami dažai ,pavadinimą pažiūrėsiu grįžus,dabar ne namie kelias dienas.
Savom akim mačiau,kaip tą spintelę tapė,gyvai tikrai tai gražiai neatrodo.
na va pasirodysiu ir as truputi
nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau va ka gavosi o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo sendinti ja ar ne
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 20:22) na va pasirodysiu ir as truputi nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau va ka gavosi o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo sendinti ja ar ne Agi gražu Tik va žiūriu - kažko reikia ant viršaus - gal kokio užrašo? O kas čia per dėžutė? O sendint - čia jau skonio reikalas, nors gal geriau sakyti mados?.. Man asmeniškai, ši dėžutė žavi ir be jo, gal tik kokius labai labai švelnius šėšėlius padaryčiau (ar ten yra kažkas
nea nera jin net nelakuota
o dezute is artmanijos piestukine ar kaip ten kazkaip taip vadinasi jinai nediduke labai tokia o ant virsaus as ir nezinau ar nebus kokia tai perkrauta, labai jau jin marga gaunasi
O nuotraukoj atrodo, kad didelė
Žodžiu graži, belieka tik nulakuot, kokius 20 kart
rimtai 20 kartu
baik tu mane gazdinti aisku as dar tik mokausi dekupazo, bet tikrai neisivaizdavau, kad tiek kartu reikia lakuoti p.s. pamatavau jinai yra 18 cm ilgio, na tai nalabai jau maza ale vyno butelka i ja nu niekaip netilptu QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 19:22) na va pasirodysiu ir as truputi nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau va ka gavosi o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo sendinti ja ar ne Na labai graži dėžutė, bet ant viršaus tikrai norisi ar kokio užrašo ar sendinimo. Nors tikrai gi ne viskas turi būti sendinta
SOS MERGINOS!
ItaiBitai:
Bet šiaip kokių ir 3 k pakaks - kad kokias raukšleles palygint ir paslėpt. Beja dar nuo lako priklausys, keik kartų lakuot prireiks - jei kokiu prof., pvz., kad ir fimo - tai ir 1k gana
o tu kosmare
nu tu cia mane nuliudinai QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 22:00) Tai gali kokio statybinio nusipirkt
einu pasiknisiu savo stalciuose gal likes melynas fimo lakas
o beje jei pirktas is artmanijos kazkoks net nezinau koks bet jis smirdi o fimo lakas man nesmirdi QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 22:12) einu pasiknisiu savo stalciuose gal likes melynas fimo lakas o beje jei pirktas is artmanijos kazkoks net nezinau koks bet jis smirdi o fimo lakas man nesmirdi Manau kad taip, nesišiukšlins gi jie su kokiais tai Gal koks spiritinis? Nepamenu kokius jie turi, nes ir pati žvalgiausi ką nusipirkt... Papildyta: O gal man kas patars (interneto platybių naršytojos
o kas tai yra
gal ir man reikia va apie ką kalbu...
na situos vaizdus maciau jai inete
ale kaip jie daromi
IF... http://www.mossonline.com/category-exec/category_id/449 cia nebandei ziureti
ItaBita, simpatiška dėžutė
oi dekui mergaites uz pagirima ir uz patarima
p.s. http://www.sanjacoposhow.com/zenphoto/lamp...-and-decupages/ QUOTE(IF... @ 2008 01 17, 21:21) O gal man kas patars (interneto platybių naršytojos
aurelijos-ma duota nuoroda
QUOTE(sizike @ 2008 01 18, 02:06) Na kaip ten sakoma - viltis... motina aurelija ma ačiū, jau kažką išspaust galima bus... nes kur aš buvau radus Justess22 irgi ačiū, tik gaila kad vienas, nes kokybė nebloga...
Sveikutės
o kaip šitas lakas iš senas naujas,jis vandens pagrindu, blizgus ar verta jį pirkti
Bretane mano nuomone neverta, vargu ar tas akrilinis kažkuo stebūklingesnis už įprastą "statybinį", paprasčiausiai kiekis nedidelis
O cia kukli mano pakabele
QUOTE(IF... @ 2008 01 18, 10:58) Na kaip ten sakoma - viltis... motina aurelija ma ačiū, jau kažką išspaust galima bus... nes kur aš buvau radus Justess22 irgi ačiū, tik gaila kad vienas, nes kokybė nebloga... ten kai kuriu foto tikrai kokybe gera del akrilinio lako as turiu statybini ir jau po trecio lakavimio viskas
Sveikos
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 18, 12:05) O cia kukli mano pakabele MELYNA PAUKŠTĖ, labai graži tavo pakabelė Aš jau irgi greit subresiu ir visas savo medinės pakabas išdekoruosiu
MELYNA PAUKSTE
o cia mano pakabeles http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...kabatulpes.html http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa...baramunes1.html ir nesijuokit jau ir jungiklis nukentejo http://public.fotki.com/aurelija-ma/dekupa.../jungiklis.html
Aurelija_ma, pakabeles -
Tokiom pakabėlėm reikia spec. stiklinės spintos, arba jas kur nors ant sienos kabint
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 18, 15:30) MELYNA PAUKSTE o cia mano pakabeles ir nesijuokit jau ir jungiklis nukentejo Gražu, labai gražu. Ir tikrai gera idėja, pas mane namuose jungikliai dar nepaliesti
o koks miestas ?
Beje,gal kas kaune pardavinėjat darbelius "Vėjų Fėjose"? ėjau tik naktį pro šalį,pamačiau ,kad ten kažkokia studijėlė,gal kas papasakos plačiau,ar jie prekiauja tik darbais( mačiau per langą)ar ir priemonėm ir kursus lygtais rengia. QUOTE(Lachesė @ 2008 01 18, 22:01) Beje,gal kas kaune pardavinėjat darbelius "Vėjų Fėjose"? kas čia per fėjos? ir kur randasi? aš kažkaip niekad neužmačiau
Senamiestyje,einant Daukšos gatve nuo "Šilo " link vyninės,priešais yra labai sena užuolaidų parduotuvė ir gan nauja vonios aksesuarų.
sveikos
pries kelias dienas klausiau patarymo del serveteliu klijavimo ir siandien pabandziau priklijuoti, ir tikriausiai kazka ne taip padariau. man jos susigaranksckiavo. dariau viska kaip skaiciau Jusu komentaruose, bet kazka matyt ne taip viski padariau. Nudaziau padekla, ji nuslifavau ir tada pradejau su teptuku klijuoti servetel. ir viskas blogai. gal yra kokia paslaptis, kurios as neperskaiciau kaip tai teisingai padaryti? parasykite man prasau, kas ne taip . Aciu labai ir nepykite, kad kazkokia naujoke vel apie ta pati klausyneja QUOTE(Citi @ 2008 01 19, 12:02) sveikos pries kelias dienas klausiau patarymo del serveteliu klijavimo ir siandien pabandziau priklijuoti, ir tikriausiai kazka ne taip padariau. man jos susigaranksckiavo. dariau viska kaip skaiciau Jusu komentaruose, bet kazka matyt ne taip viski padariau. Nudaziau padekla, ji nuslifavau ir tada pradejau su teptuku klijuoti servetel. ir viskas blogai. gal yra kokia paslaptis, kurios as neperskaiciau kaip tai teisingai padaryti? parasykite man prasau, kas ne taip . Aciu labai ir nepykite, kad kazkokia naujoke vel apie ta pati klausyneja Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai?
apskritai,ką reiškia viskas blogai,gal konkrečiau parašyk,kurioje vietoje tau nepasisekė ?
[quote=Nenuorama,2008 01 19, 13:18]
Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai? na greiciausiai cia ir problema, klijuoti pradejau nuo krastu, o ka tik perskaiciau kad reikai nuo vydurio. kliju su niekuo neskiedziau Papildyta: apskritai,ką reiškia viskas blogai,gal konkrečiau parašyk,kurioje vietoje tau nepasisekė ? nepasiseke man padeklo isklijuoti servetele, nes ji kaip ir pasidenge, bet tarpais ji susigaranksciavo ir negraziai atrodo. o gal padeklui apklijuoti reiketu nenaudoti serveteliu, o kita popieriu?
[quote=Citi,2008 01 19, 12:30]
[quote=Nenuorama,2008 01 19, 13:18] Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai? na greiciausiai cia ir problema, klijuoti pradejau nuo krastu, o ka tik perskaiciau kad reikai nuo vydurio. kliju su niekuo neskiedziau Papildyta: apskritai,ką reiškia viskas blogai,gal konkrečiau parašyk,kurioje vietoje tau nepasisekė ? nepasiseke man padeklo isklijuoti servetele, nes ji kaip ir pasidenge, bet tarpais ji susigaranksciavo ir negraziai atrodo. o gal padeklui apklijuoti reiketu nenaudoti serveteliu, o kita popieriu? [/quote] Na va, matai, reik atydžiau pasiskaityt QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 19, 13:53) Na va, matai, reik atydžiau pasiskaityt as situos klijus pirkau puslapyje www.senasnaujas.lt, ir vistiek juos reikia skiesti? maniau, kad jis jau tinka.
na antrą kartą viskas bus geriau ir šiaip pirmiausiai,mano nuomone, reikia pasimėginti su prasta servetėle ant bet ko,kad žinotum,kaip elgiais medžiagos.,beje servetėlę galima klijuoti ir nuo vieno krašto tolygiai. Teptukas turbūt statybinis,dydis gal ir pati didžiausia blogybė,bet man atrodo,kad jis gali būti per keitas,tiesiog spėju,man decupažui geriausi jaučio ausų plauko teptukai,klijavimui tinka įvairių storių priklauso nuo motyvo dydžio.
Dėl klijų tai manau,kad tuos reikia skiesti,jeigu čia tavieji? klijai o šitų ,kur aš turiu iš Artmanijos skeisti tikrai nereikia klijai |