Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas - 11 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
tautki
Oregano, man atrodo, jog šita spintelė buvo daroma taip: pradžioje tam tikrose vietose priklijuojamos gėlės ir lapeliai, o kotelis nupieštas. Bent jau aš taip dariau vieną vyno dėžutę (išeksponuosiu kitą savaitę).
justess22
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 16:23)
Sveikos  mirksiukas.gif
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot?  g.gif Gal žinot kur konkrečiai, nes aš dekupaže kol kas tundra, bet noriu pabandyt būtent šitaip ''patiuninguot'' savo senobinį, paraitytą staliuką  rolleyes.gif

Skaityk pirmam poste, kur mes perkame dekupažinį popierių 4u.gif Ten labai aiškiai parašyta...pasivaikščiok po internetines parduotuves 4u.gif Dar gali norimo dydžio motyvą atsispausdinti pati (gabalais ant A4 formato ir sulipdyt bedekoruojant).
IF...
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 17:23)
Sveikos  mirksiukas.gif
Klausimėlis. Kur gauti būtent tokį motyvą dekupažui? Čia jau reik specialaus dekupaž. popieriaus ieškot?  g.gif Gal žinot kur konkrečiai, nes aš dekupaže kol kas tundra, bet noriu pabandyt būtent šitaip ''patiuninguot'' savo senobinį, paraitytą staliuką  rolleyes.gif

Ačiū už atsakymą ir jūsų gerumą dalinant patarimus pradedančiosioms  4u.gif
*

Gal ir klystu, bet čia nedekupažinta, o piešta.
Bet kuriuo atveju, jau nuskambėjo pasiūlymas - derinti - dekupažą ir tapybą rolleyes.gif

Crazy Daisy thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ore|gano
Ačiū visoms labai už atsakymus.. aciuks.gif
Po justess22 draugiško spyrio į užpakalį puoliau ieškot dekupažinio popieriaus ir radau štai ką..... doh.gif doh.gif doh.gif
Net nesitikėjau, kad rasiu būtent tą pačią spintelę mastau.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Ot tau ir dekupažas biggrin.gif IF.. buvo teisi mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju vistiek dėkui jums, brangiosios 4u.gif
Lachesė
ten purškiami dažai ,pavadinimą pažiūrėsiu grįžus,dabar ne namie kelias dienas.

Savom akim mačiau,kaip tą spintelę tapė,gyvai tikrai tai gražiai neatrodo.
ore|gano
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 17, 18:06)
ten purškiami dažai ,pavadinimą pažiūrėsiu grįžus,dabar ne namie kelias dienas.

Savom akim mačiau,kaip tą spintelę tapė,gyvai tikrai tai gražiai neatrodo.
*

O tą gėlės motyvą taip ''iš lempos'' ir nupiešė? g.gif
ItaBita
na va pasirodysiu ir as truputi smile.gif
nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau smile.gif ax.gif
va ka gavosi smile.gif
o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo g.gif
sendinti ja ar ne g.gif ax.gif
user posted image
IF...
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 20:22)
nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau smile.gif  ax.gif
va ka gavosi smile.gif
o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo  g.gif
sendinti ja ar ne  g.gif  ax.gif

*

Agi gražu tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ne blogiau už fimukus rolleyes.gif
Tik va žiūriu - kažko reikia ant viršaus - gal kokio užrašo? O kas čia per dėžutė?
O sendint - čia jau skonio reikalas, nors gal geriau sakyti mados?.. g.gif Dabar dekupažas nebeįsivaizduojamas be sendinimo...
Man asmeniškai, ši dėžutė žavi ir be jo, gal tik kokius labai labai švelnius šėšėlius padaryčiau (ar ten yra kažkas lens.gif ) rolleyes.gif
ItaBita
nea nera jin net nelakuota smile.gif
o dezute is artmanijos tongue.gif
piestukine ar kaip ten kazkaip taip vadinasi smile.gif ax.gif
jinai nediduke labai tokia smile.gif

o ant virsaus as ir nezinau ar nebus kokia tai perkrauta, labai jau jin marga gaunasi blush2.gif
IF...
O nuotraukoj atrodo, kad didelė blink.gif , pagalvojau gal kokiam vynui... ax.gif
Žodžiu graži, belieka tik nulakuot, kokius 20 kart lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ItaBita
rimtai 20 kartu blink.gif blink.gif
baik tu mane gazdinti doh.gif doh.gif
aisku as dar tik mokausi dekupazo, bet tikrai neisivaizdavau, kad tiek kartu reikia lakuoti doh.gif doh.gif doh.gif g.gif

p.s.
pamatavau jinai yra 18 cm ilgio, na tai nalabai jau maza ale vyno butelka i ja nu niekaip netilptu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cipa007
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 19:22)
nors Justess sake nebekrauti daugiu geliu ale as dar truputi dadejau smile.gif  ax.gif
va ka gavosi smile.gif
o dabar klausimas man toks iskilo del sendinimo  g.gif
sendinti ja ar ne  g.gif  ax.gif

Na labai graži dėžutė, bet ant viršaus tikrai norisi ar kokio užrašo ar sendinimo. Nors tikrai gi ne viskas turi būti sendinta doh.gif
jurgina27
SOS MERGINOS! doh.gif aR GALI BŪTI KAD "SUĖDŽIAU"SAVO SENELĮ RAŠALINĮ SAPUSDINTUVĄ? Spausdinau paveikslėlį ant to batų popieriaus ir jis susiglamžė,tada išjungiau spausdintuvą ir labai atsargiai ištraukiau,bet poto jis man kažkokius jieroglifus pradėjo spausdint ir įdomius garsus leist doh.gif doh.gif doh.gif
spaNguolė
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 17, 13:16)
Įdedu savo rėmelių seriją  smile.gif

user posted image

*

Šitas rėmelis realybėj daug gražesnis- jis puikuojasi pas mane ant stalo, kol kas be jokios nuotraukos, nes ir šiaip gražu thumbup.gif
IF...
ItaiBitai:

hah.gif Norint pasiekti gilumo ir nerealumo įspūdį - reiktų gal ir daugiau tongue.gif
Bet šiaip kokių ir 3 k pakaks - kad kokias raukšleles palygint ir paslėpt. Beja dar nuo lako priklausys, keik kartų lakuot prireiks - jei kokiu prof., pvz., kad ir fimo - tai ir 1k gana smile.gif - nes gali ir bankrutuot su tokiom jų kainom doh.gif
ItaBita
o tu kosmare doh.gif doh.gif
nu tu cia mane nuliudinai sad.gif visa fimo laka isnaudosiu verysad.gif blink.gif
IF...
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 22:00)
o tu kosmare  doh.gif  doh.gif
nu tu cia mane nuliudinai sad.gif visa fimo laka isnaudosiu  verysad.gif  blink.gif
*

Tai gali kokio statybinio nusipirkt mirksiukas.gif naudojam ir tokį, bet iš patirties galiu pasakyt kad vaizdas skiriasi nerealiai - kur su statybiniu ir kur su profesionaliu. Man labai gerai suėjo tas vandens pagrindu, kur su mėlynu dangteliu, kur fimukams netinka ax.gif Net dar viena buteliuką nusipirkau, ale brangu vistiek - tai tik ypatingiems darbeliams rolleyes.gif
ItaBita
einu pasiknisiu savo stalciuose gal likes melynas fimo lakas g.gif
o beje jei pirktas is artmanijos kazkoks net nezinau koks smile.gif bo pirkau nenusimanydama, tas jau skaitosi profesionalus?
bet jis smirdi g.gif doh.gif

o fimo lakas man nesmirdi ax.gif
IF...
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 17, 22:12)
einu pasiknisiu savo stalciuose gal likes melynas fimo lakas  g.gif
o beje jei pirktas is artmanijos kazkoks net nezinau koks smile.gif bo pirkau nenusimanydama, tas jau skaitosi profesionalus?
bet jis smirdi  g.gif  doh.gif

o fimo lakas man nesmirdi  ax.gif
*

Manau kad taip, nesišiukšlins gi jie su kokiais tai lotuliukas.gif O smirdi, gal dėl to, kad ne akrilinis g.gif
Gal koks spiritinis? Nepamenu kokius jie turi, nes ir pati žvalgiausi ką nusipirkt...
Papildyta:
O gal man kas patars (interneto platybių naršytojos rolleyes.gif ), kur rast geros kokybės (t.y. gero formato) Fornasetti žaviosios merginos? 4u.gif
ItaBita
o kas tai yra g.gif
gal ir man reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
IF...
user posted image
user posted image

va apie ką kalbu... wub.gif
ItaBita
na situos vaizdus maciau jai inete smile.gif
ale kaip jie daromi smile.gif
aurelija_ma
IF... http://www.mossonline.com/category-exec/category_id/449 cia nebandei ziureti smile.gif foto cia pakankamai gera kokybe lyg ir...dar jei paspaudus ant detail kur yra po apacia pasirinkto paveiksliuko ir ta vaizda isisaugojus, tai manau tai kad gera kokybe, bent jau kai kuriu mirksiukas.gif jei cia as aisku i tema smile.gif
cikcak
ItaBita, simpatiška dėžutė thumbup.gif . Nieko labai ir nedaryk daugiau, gali nebent dar paklijuoti priderinus pačių smulkiausių šakelių su pumpurais ir kiek užleisti ant viršutinio dangtelio. Gali drugelį pridėti, bet irgi atsargiai neperkraunant viduriuką paliekant tuščią. Svarbu laiku sustoti ir nepersistengti. O dėl sendinimo tai jau tavo apsisprendimo reikalas. Lakuoti 20 ir daugiau kartų galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kad kantrybės užtektų. Daug kartų dengčiau akriliniu laku, nes sintetiniu po penkto karto jau prasmės nebebūna, lakas gulasi storokai darosi sunku dirbti, džiūsta ilgai.

ItaBita
oi dekui mergaites uz pagirima ir uz patarima drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif

p.s. http://www.sanjacoposhow.com/zenphoto/lamp...-and-decupages/
justess22
QUOTE(IF... @ 2008 01 17, 21:51)
va apie ką kalbu...  wub.gif

Fornasetti
daugiau nieko neradau didesnio g.gif
sizike
QUOTE(IF... @ 2008 01 17, 21:21)
O gal man kas patars (interneto platybių naršytojos  rolleyes.gif ), kur rast geros kokybės (t.y. gero formato) Fornasetti žaviosios merginos?  4u.gif
*

lotuliukas.gif naivuolė... žinok visą internetą išnaršiau ir nieko neradau. Panašu, kad jei nori tikrai geros, reikia eit į meno biblioteką ir skenuot iš knygos g.gif
cikcak
aurelijos-ma duota nuoroda thumbup.gif jau geresnės kokybės vargu ar rasti pavyks. Reikia greičiau persikelti kol jie dar ten apie dekupažą nelabai žino atai ims ir kokius vandens ženklus uždės doh.gif doh.gif doh.gif Betgi kainos tų lėkščių blink.gif blink.gif reiks dar pažiūrėti kiek Arthaussesutėse kainuoja biggrin.gif
IF...
QUOTE(sizike @ 2008 01 18, 02:06)
lotuliukas.gif naivuolė... žinok visą internetą išnaršiau ir nieko neradau. Panašu, kad jei nori tikrai geros, reikia eit į meno biblioteką ir skenuot iš knygos  g.gif
*

Na kaip ten sakoma - viltis... motina lotuliukas.gif
aurelija ma ačiū, jau kažką išspaust galima bus... nes kur aš buvau radus doh.gif
Justess22 irgi ačiū, tik gaila kad vienas, nes kokybė nebloga...
Bretane
Sveikutės

o kaip šitas lakas iš senas naujas,jis vandens pagrindu, blizgus ar verta jį pirkti g.gif

user posted image
cikcak
Bretane mano nuomone neverta, vargu ar tas akrilinis kažkuo stebūklingesnis už įprastą "statybinį", paprasčiausiai kiekis nedidelis ax.gif jei nesinori litrais pirkti biggrin.gif
MELYNA PAUKŠTĖ
O cia kukli mano pakabele blush2.gif

user posted image
aurelija_ma
QUOTE(IF... @ 2008 01 18, 10:58)
Na kaip ten sakoma - viltis... motina  lotuliukas.gif 
aurelija ma ačiū, jau kažką išspaust galima bus... nes kur aš buvau radus  doh.gif
Justess22 irgi ačiū, tik gaila kad vienas, nes kokybė nebloga...
*

ten kai kuriu foto tikrai kokybe gera mirksiukas.gif , bet kitu tai doh.gif
del akrilinio lako as turiu statybini ir jau po trecio lakavimio viskas thumbup.gif ir nei spalvos keicia nei ka ir daugiau nei tris sykius lakuoti, bent jau su tuo kur turiu tai tikrai nereikia, jis man thumbup.gif ir kiekis didelis, tai net nezinau ant kiek uzteks smile.gif
Nenuorama
Sveikos 4u.gif Gal kuri esat bandžiusi kontūrinius pieštukus įvairiems paviršiams iš senasnaujas rolleyes.gif Ant ko bandėt? Koks rezultatas? Gal turit pvz foto ax.gif Galvoju pirkt ir man reikia, kad tiktų tiek ant medžio, tiek ant veidrodžio rolleyes.gif
Im-bear
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 18, 12:05)
O cia kukli mano pakabele blush2.gif

MELYNA PAUKŠTĖ, labai graži tavo pakabelė wub.gif
Aš jau irgi greit subresiu ir visas savo medinės pakabas išdekoruosiu biggrin.gif
Im-bear
Aurelija_ma, pakabeles - thumbup.gif ypac su orchidejomis biggrin.gif Jus visi kaip specialiai mane veikiat su tuom pakabelem - teks greiciau apsispresti kaip man savo pakabas padekoruot! rolleyes.gif
Nenuorama
Tokiom pakabėlėm reikia spec. stiklinės spintos, arba jas kur nors ant sienos kabint lotuliukas.gif Man būtų gaila tokius grožius į spintas dėti doh.gif lotuliukas.gif
Lachesė
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 18:14)
O tą gėlės motyvą taip ''iš lempos'' ir nupiešė?  g.gif
*

tiksliai taip iš lempos,nes ten tokia mergaitė jau atkalus ranką ir ne vien šita spintelė dekoruota tokiom gėlėm.

o dažai vadinasi "spray paint" pagaminta Švedijoje. aprašyme rašo,kad universalūs.
cipa007
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 18, 15:30)
MELYNA PAUKSTE   thumbup.gif
o cia mano pakabeles
ir nesijuokit jau ir jungiklis nukentejo  cool.gif

Gražu, labai gražu. Ir tikrai gera idėja, pas mane namuose jungikliai dar nepaliesti thumbup.gif Ką gi reiškia atėjo ir jų eilė ax.gif Pasiraitosim rankoves ir žiūrėsi kas gaunasi lotuliukas.gif
Lachesė
o koks miestas ? tongue.gif

Beje,gal kas kaune pardavinėjat darbelius "Vėjų Fėjose"? ėjau tik naktį pro šalį,pamačiau ,kad ten kažkokia studijėlė,gal kas papasakos plačiau,ar jie prekiauja tik darbais( mačiau per langą)ar ir priemonėm ir kursus lygtais rengia.
justess22
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 18, 22:01)
Beje,gal kas kaune pardavinėjat darbelius "Vėjų Fėjose"?

kas čia per fėjos? ir kur randasi? aš kažkaip niekad neužmačiau doh.gif o smalsu... ax.gif
Lachesė
Senamiestyje,einant Daukšos gatve nuo "Šilo " link vyninės,priešais yra labai sena užuolaidų parduotuvė ir gan nauja vonios aksesuarų.
Citi
sveikos smile.gif
pries kelias dienas klausiau patarymo del serveteliu klijavimo ir siandien pabandziau priklijuoti, ir tikriausiai kazka ne taip padariau. man jos susigaranksckiavo. dariau viska kaip skaiciau Jusu komentaruose, bet kazka matyt ne taip viski padariau.
Nudaziau padekla, ji nuslifavau ir tada pradejau su teptuku klijuoti servetel. ir viskas blogai.
gal yra kokia paslaptis, kurios as neperskaiciau kaip tai teisingai padaryti?
parasykite man prasau, kas ne taip .

Aciu labai ir nepykite, kad kazkokia naujoke vel apie ta pati klausyneja smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Nenuorama
QUOTE(Citi @ 2008 01 19, 12:02)
sveikos smile.gif
pries kelias dienas klausiau patarymo del serveteliu klijavimo ir siandien pabandziau priklijuoti, ir tikriausiai kazka ne taip padariau. man jos susigaranksckiavo. dariau viska kaip skaiciau Jusu komentaruose, bet kazka matyt ne taip viski padariau.
Nudaziau padekla, ji nuslifavau ir tada pradejau su teptuku klijuoti servetel. ir viskas blogai.
gal yra kokia paslaptis, kurios as neperskaiciau kaip tai teisingai padaryti?
parasykite man prasau, kas ne taip .

Aciu labai ir nepykite, kad kazkokia naujoke vel apie ta pati klausyneja smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
*

Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai? mirksiukas.gif
Lachesė
apskritai,ką reiškia viskas blogai,gal konkrečiau parašyk,kurioje vietoje tau nepasisekė ?
Citi
[quote=Nenuorama,2008 01 19, 13:18]
Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai?

na greiciausiai cia ir problema, klijuoti pradejau nuo krastu, o ka tik perskaiciau kad reikai nuo vydurio. kliju su niekuo neskiedziau sad.gif o teptukas irgi paprasta, nusipirkau senukuose, gal kokiu 4-5 cm.

Papildyta:

apskritai,ką reiškia viskas blogai,gal konkrečiau parašyk,kurioje vietoje tau nepasisekė ?
nepasiseke man padeklo isklijuoti servetele, nes ji kaip ir pasidenge, bet tarpais ji susigaranksciavo ir negraziai atrodo. o gal padeklui apklijuoti reiketu nenaudoti serveteliu, o kita popieriu?
Nenuorama
[quote=Citi,2008 01 19, 12:30]
[quote=Nenuorama,2008 01 19, 13:18]
Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai?

na greiciausiai cia ir problema, klijuoti pradejau nuo krastu, o ka tik perskaiciau kad reikai nuo vydurio. kliju su niekuo neskiedziau sad.gif o teptukas irgi paprasta, nusipirkau senukuose, gal kokiu 4-5 cm.
Papildyta:

nepasiseke man padeklo isklijuoti servetele, nes ji kaip ir pasidenge, bet tarpais ji susigaranksciavo ir negraziai atrodo. o gal padeklui apklijuoti reiketu nenaudoti serveteliu, o kita popieriu?
*

[/quote]
Na va, matai, reik atydžiau pasiskaityt mirksiukas.gif Jau buvo ne vieną kartą minėta, kad jei naudoji PVA klijus (lipalą), tai jį reikia praskiesti su vandeniu (turėtų pats būti panašiai kaip vanduo, kad braukiant per servetėlę laisvai permirktų) Teptukas g.gif 4-5 сm unsure.gif Na nežinau ar tokio pločio tinkamas klijavimui g.gif Aš bent jau klijuoju mazdaug su 0,5 cm pločio rolleyes.gif
Citi
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 19, 13:53)
Na va, matai, reik atydžiau pasiskaityt  mirksiukas.gif Jau buvo ne vieną kartą minėta, kad jei naudoji PVA klijus (lipalą), tai jį reikia praskiesti su vandeniu (turėtų pats būti panašiai kaip vanduo, kad braukiant per servetėlę laisvai permirktų) Teptukas  g.gif 4-5 сm  unsure.gif Na nežinau ar tokio pločio tinkamas klijavimui  g.gif Aš bent jau klijuoju mazdaug su 0,5 cm pločio  rolleyes.gif
*

as situos klijus pirkau puslapyje www.senasnaujas.lt, ir vistiek juos reikia skiesti? maniau, kad jis jau tinka.
sad.gif
Lachesė
na antrą kartą viskas bus geriau ir šiaip pirmiausiai,mano nuomone, reikia pasimėginti su prasta servetėle ant bet ko,kad žinotum,kaip elgiais medžiagos.,beje servetėlę galima klijuoti ir nuo vieno krašto tolygiai. Teptukas turbūt statybinis,dydis gal ir pati didžiausia blogybė,bet man atrodo,kad jis gali būti per keitas,tiesiog spėju,man decupažui geriausi jaučio ausų plauko teptukai,klijavimui tinka įvairių storių priklauso nuo motyvo dydžio.

Dėl klijų tai manau,kad tuos reikia skiesti,jeigu čia tavieji? klijai

o šitų ,kur aš turiu iš Artmanijos skeisti tikrai nereikia klijai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.