IF..., dėkavoju
ItaBita, ko tave kritikuoti, net sunkesnį variantą pasirinkai dekupažinti ant lakuoto medžio, labai jauki pavasariška dėžutė
IF..., dėkavoju
dekui
QUOTE Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus. smile.gif nu zinok tai stipriau uz mane , nieko negaliu su savimi padaryti, norisi man taip ir psio o kodel nezinau bendari zinau kodel o gi todel kad augalai auga is apacios QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 14:05) Man nepamainomi FERRARIO, 20 ml ~ 10lt( perku dailinkų parduotuvėse) gali piešti beveik ant visko, ty.- stiklas, keramika, porcelianas, medis, plasmasė, metalas, oda, drobė ir t.t ir lnijos pakankamai plonos gaunasi ItaBita - labai gražu Kur tu buvai anksčiau Dėkui visoms, kad pasidalinot info P.S. Frederica, nereali lėkštutė
ItaBita, ir man taip i6eina - vir6us beveik tuščias - apačioje - žolynėliai
Pavonija, dėžutė ir padėklas
Pavonija - super puper
Uzsiprasiau vyro kaledoms dovanu printeri - gavau Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44) Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? aš naudoju Adobe Photoshop arba CorelDraw programas. Bet Mijaka naudoja kažkokią skirtą Digital Scrapbooking'ui, tai gal ji tiksliai pavadinimą parašys... P.S. manau, kad šių programėlių (ypač nemokamų) nuorodas reiktų įdėti į pirmą postą, nes jos vis pasimeta
cikcak, nuostabu
Justess - aciu.
Cikcak, nu kaip visada
Cikcak, dėžutės grožis tai
cikcak
Norejau siandien nusipirkti Senukuose purskiamo lako. Tai man konsultantas pareiske, kad jis netinka akriliniams dazams, nes sutrauks juos... O jums sutraukia ar cia tik mitas?
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 12:50) Senai ką berodžiau Pasakų dėžutė Išduok paslaptį, kur tokių galima rast?
supratau, kad negalima dekupažo užleist, per mokslus nieko nedarau jau gerą mėnesį, nors minčių pilna, bet kaip dabar jau sunku prisiruošt
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44) Scrapbook flair, dar turiu GIMP'ą ir PhotoFiltre, tai su visom po truputį QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 11:50) šitos fėjos man labai QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 22, 15:49) mitas
Sveikutės, auksarankės.
Užsikabinau" ir aš... Reikia jūsų patarimo: noriu dekoruoti dėžutę su stiklu; stiklas nebus šlapinamas. Ar galiu dekoravus stiklą lakuoti paprastu statybiniu laku, ar turėtų būti lakas stiklui, apie kurį pas jus pasiskaičiau? Visų jūsų darbai fantastiški!
Citi aš keliu dažniausiai per čia (na tiesa jei rusų kalba ne problema
Ačiū mergaitės už gerus žodžius Papūgėle nebandžiau lakuoti stiklo paprastu laku, bet pabandyk suradusi kokį nereikalingą gabaliuką (gal nuo nuotraikos rėmelio) nes čia problema gali būti ne kaip lakas laikysis, o kaip jis gulsis ant stiklo ar nesimatys potėpių. Jei viskas gerai tai lakuok
http://i010.radikal.ru/0801/6d/e9126b08ca5b.jpg[/IMG]e9126b08ca5b.jpg
cia mano pirmas darbelis kaip pirmam blinui manau visai man kazkas pavyko, kaikurios serveteles susigaranksciavo bet vistiek man miela. skaiciau cia, ka po pirmo karto nulakavimo galima truputuka pasliuoti ir tie garanksciavimai nelabai matosi, tai bandysiu siandien dar slyfuoti
Vaje, kokia didele nuotrauka gavosi, sorry, nezinau dar kaip sumazinti
Papildyta: QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 13:27) kaip grazu O tu cia klijavai su dekupaziniu popieriumi? Man čia visų darbeliai labai gražūs
o norejau dar pasiklausti, kaip man pasidaryti trafareta? is kokio medziagos Jus darote ir kur ja perkate.
pasivazinejau po visokias parduotuves kanceliariniu prekiu ir niekur nera trafaretinio popieriaus. noriu pabandyti su trafaretais papiesti ir va turiu beda. skaiciau, kad galima trafareta ant kartono padaryti. bet man reikia, kad kelis kartus tuo paciu rastu pasinaudociau, o su kartonu jau sito nelabai padarysi
Citi, man labai patiko tavo padėklas O aš pagaliau nusigavau iki fotiko, tą progą įkeliu kelis darbelių pavyzdžius: Papildyta: Oi, prašau moderatorių ką nors padaryti su mano gromėzdais Kažkokie gigantai gavosi. Kitąkart kelsiu tik nuorodą. Atsiprašau dėl užimtos vietos. Aš netyčia.
ir as taip greita mokesiu graziai viska daryti
labai grazu bet kaip faina viskas iseina pas Jumi
Tautki, čia gal ne tu kalta man tai išvis mamkos durniuoja, vos radau kur rašyti atsakymą tooooks milžiniškas langas atsidarė
Cikcak, ačiū už paguodą
man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina. Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi. QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 12:04) o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/ QUOTE(sizike @ 2008 01 23, 16:49) o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/ nea, dar nebandziau, nes vakar tik pirma karta lako uztepiau. kai isbandysiu tai duosiu zinoti
"Prisiduosiu" ir aš
![]() ![]() ![]() ![]() Vakare gerai nufotografuoti be šansų O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais
IF..., juodoji man labiau patinka
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 21:33) Vakare gerai nufotografuoti be šansų dezeles, kaip ir kitu ideti darbeliai labai fainulkos, bet mane nervina tu nuotrauku mazumas, kai ant ju atsistojus -jos nepadideje ir negali apziureti is arciau o vakare ir galima puikiai nufotkinti turint gera fotika ir is paprastos TV dezes padaryta fotografavimo deze, kuri tinkamai apsviesta voila QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 23, 22:51) dezeles, kaip ir kitu ideti darbeliai labai fainulkos, bet mane nervina tu nuotrauku mazumas, kai ant ju atsistojus -jos nepadideje ir negali apziureti is arciau o vakare ir galima puikiai nufotkinti turint gera fotika ir is paprastos TV dezes padaryta fotografavimo deze, kuri tinkamai apsviesta voila Stengsimės pasitaisyti QUOTE(tautki @ 2008 01 23, 16:45) Cikcak, ačiū už paguodą man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina. Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi. Tautki, paziurejau Tavo Pasauli. QUOTE(sizike @ 2008 01 23, 16:49) o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/ As paskutini sluoksni dengiu jahtiniu laku. Smirda, bet paskui niekas niekur nelimpa IF -
If,puikiai "prisidavei"
Kunigunda78, geras
IF... įlindau į tavo albumėlį
O mano darbelį moderatoriai pašalino
Cikcak - klijuosiu dėželių vidų aksomu, man ir patinka kai viskas iki galo išaigta.
Spinduliux - tas radiatorius dažytas spec. dažais radiatoriams ir lakuotas Sadolin pirčių laku - jau pusė metų puikiai laiko, pradžioje galvojau, gal paveikslėliai pagels, bet nieko. O lakas irgi nepavedė dar niekur nesilupa (pfu pfu pfu ... Ačiū visoms
QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 11:28) Cikcak - klijuosiu dėželių vidų aksomu, man ir patinka kai viskas iki galo išaigta. Spinduliux - tas radiatorius dažytas spec. dažais radiatoriams ir lakuotas Sadolin pirčių laku - jau pusė metų puikiai laiko, pradžioje galvojau, gal paveikslėliai pagels, bet nieko. O lakas irgi nepavedė dar niekur nesilupa (pfu pfu pfu ... Ačiū visoms ![]() Ačiū už info. Įdomi idėja. Reiks pas tėvus pritaikyti, nes pas juos radiatorius dažytas šimtą kartų QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 11:37) Sveikos ,buvau įlindus čia , ir dar viena arbatosdežutė IF dėžutės Geras QUOTE(cikcak @ 2008 01 24, 11:39) Užsukau Ačiū QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 21:33) "Prisiduosiu" ir aš Vakare gerai nufotografuoti be šansų O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais ![]() Labai gražios dėžutės QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 24, 13:13) Labai gražios dėžutės Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt. Ir tikrai niekas nelimpa.
spinduliux, grazus darbeliai
IF.. na jau juodoji dezute.....pasakiska!
labai graziu ir idomiu darbeliu pridejote
ir padekliukas ir dezute ir dar ieskojau ieskojau, bet jokio readijatoriaus neradau kur jis? noriu paziureti QUOTE(rulle @ 2008 01 21, 11:35) Sveikos,ir as pabandziau dekupaza Kurioj vietoj susiraukslejo? QUOTE(pavonija @ 2008 01 21, 12:20) Dar savo darbų parodysiu, abu sendinti prancūziškuoju 2- komponenčiu laku Padeklas tiesiog fantastiskas QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 13:05) ir lnijos pakankamai plonos gaunasi Vau kokia lekste! QUOTE(ItaBita @ 2008 01 21, 16:39) va dar biski pasirodysiu aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi Labai vasariska dezele QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 10:50) Senai ką berodžiau tai pristatau savo naujieną. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau Pradedant forma, baigiant dekoru - dezele QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 11:04) cia mano pirmas darbelis Labai grazu ir nesimato jokiu rauksliu! QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 20:33) "Prisiduosiu" ir aš Nu jau juoda kokia elegantiska! Super! QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 08:08) O mano darbelį moderatoriai pašalino. Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją Grazus darbeliai QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 09:37) Sveikos ,buvau įlindus ir dar viena arbatos dežutė
KTuriu klausimeliu keleta.
Gal kuri is jusu dirbo su Stamperios vasku? Nes nusipirkau ir sianakt pradejau bandyti, ziuresim kaip seksis.. Ar tiesiog nukreipkite mane kurioje temoje ieskoti. nes nerandu... QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 14:49) Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt. Ir tikrai niekas nelimpa. Pas mane gyvatukas visda toks karstas, kad rankos ilgiau palaikyti neįmanoma QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 24, 15:22) Ačiū
Pavonija dezute
Citi padeklas IF... antroji dezute |