Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas - 11 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pavonija
ItaBita, ko tave kritikuoti, net sunkesnį variantą pasirinkai dekupažinti ant lakuoto medžio, labai jauki pavasariška dėžutė thumbup.gif
IF..., dėkavoju aciuks.gif gal tik atrodo , kad ten stiklas, ne ten toks kaip įdubimas, bet irgi medinis( čia iš Puseplus 3 dėžučių komplektas ir jos visos viršuje tokiu šlykščiu dermantinu "pasipuošusios", tad reikia išpjauti ir galvoti kaip apklijuoti) hihihi.gif
ItaBita
dekui ax.gif
Tik pastebėjau vieną dalyką: tavo dėžučių šonai labiau dekoruoti nei viršus. smile.gif

nu zinok tai stipriau uz mane , nieko negaliu su savimi padaryti, norisi man taip ir psio doh.gif doh.gif
o kodel nezinau g.gif

bendari zinau kodel doh.gif doh.gif
o gi todel kad augalai auga is apacios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o virsui visokios muses ir bites sraidzioja blink.gif
Nenuorama
QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 14:05)
Man nepamainomi FERRARIO, 20 ml ~ 10lt( perku dailinkų parduotuvėse) gali piešti beveik ant visko, ty.- stiklas, keramika, porcelianas, medis, plasmasė, metalas, oda, drobė ir t.t
user posted imageir lnijos pakankamai plonos gaunasi mirksiukas.gif
ItaBita - labai gražu thumbup.gif
*

Kur tu buvai anksčiau doh.gif Nusipirkau ir aš ax.gif Toj dailininkų parduotuvėj pasiūlė JAVANA kažkokį kontūrą, kur šilkui naudoja, bet sakė tinka ir ant kitų paviršių smile.gif Jau išvandžiau, tai rezultate neblogas kontūras gavosi, bet to iškilumo nbeveik neliko, tiesiog tokia piešta linija pasidarė doh.gif Nu, bet šiam darbeliui tiko ax.gif
Dėkui visoms, kad pasidalinot info mirksiukas.gif

P.S. Frederica, nereali lėkštutė wub.gif thumbup.gif Prie progos, jei gali įmesk tų Ferrario kontūrų buteliuko foto ax.gif
Arbatėlė
ItaBita, ir man taip i6eina - vir6us beveik tuščias - apačioje - žolynėliai lotuliukas.gif
cikcak
Pavonija, dėžutė ir padėklas wub.gif wub.gif wub.gif įpatingai padėklas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif . Puiku!!!! Ką čia bepridėsi ax.gif ax.gif ax.gif
irmulia
GAL KAM PRAVERS ax.gif
Crazy Daisy
Pavonija - super puper thumbup.gif
Uzsiprasiau vyro kaledoms dovanu printeri - gavau biggrin.gif , tada kompas sugedo doh.gif neseniai atgavau, tai dabar spausdinsiu paveikslelius dekupazui i kaire ir desine lotuliukas.gif Zodziu, sergu rimtai doh.gif
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? blush2.gif Ta, kur kelios foto ant lapo ir fooonas parenkamas... Buciau labai dekinga ax.gif
justess22
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44)
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot?  blush2.gif  Ta, kur kelios foto ant lapo ir fooonas parenkamas... Buciau labai dekinga  ax.gif

aš naudoju Adobe Photoshop arba CorelDraw programas. Bet Mijaka naudoja kažkokią skirtą Digital Scrapbooking'ui, tai gal ji tiksliai pavadinimą parašys...

P.S. manau, kad šių programėlių (ypač nemokamų) nuorodas reiktų įdėti į pirmą postą, nes jos vis pasimeta doh.gif
cikcak
Senai ką berodžiau blush2.gif ax.gif tai pristatau savo naujieną biggrin.gif. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau rolleyes.gif Vienas minusas labai blizga dėžutė, bet laiko žaisti su fotografavimu nebebuvo, reikėjo skubiai atiduoti doh.gif doh.gif taip kad kaip yra taip g.gif ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Serinute
cikcak, nuostabu bigsmile.gif
Crazy Daisy
Justess - aciu. 4u.gif
Cikcak, nu kaip visada thumbup.gif
tautki
Cikcak, dėžutės grožis tai thumbup.gif
ziogelis2
cikcak wub.gif nerealu doh.gif pavydziu tau kruopstumo...o ir stilius tavo man lb prie sirdies wub.gif
Spinduliux
Norejau siandien nusipirkti Senukuose purskiamo lako. Tai man konsultantas pareiske, kad jis netinka akriliniams dazams, nes sutrauks juos... O jums sutraukia ar cia tik mitas? g.gif
IF...
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 12:50)
Senai ką berodžiau  blush2.gif  ax.gif  tai pristatau savo naujieną  biggrin.gif. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau  rolleyes.gif Vienas minusas labai blizga dėžutė, bet laiko žaisti su fotografavimu nebebuvo, reikėjo skubiai atiduoti  doh.gif  doh.gif  taip kad kaip yra taip  g.gif  ax.gif
*

Pasakų dėžutė thumbup.gif - paveikslėlis wub.gif , o pati dėžutė - forma ir ta rankėnėlė, tai wub.gif wub.gif wub.gif
Išduok paslaptį, kur tokių galima rast? blush2.gif
mijaka
supratau, kad negalima dekupažo užleist, per mokslus nieko nedarau jau gerą mėnesį, nors minčių pilna, bet kaip dabar jau sunku prisiruošt doh.gif kai visi dažai, servetėlės gražiai sudėtos į dėžes ir paslėptos

QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 00:44)
Merginos, o gal kuri galite pasipasakoti, su kokia programele taip graziai foto sutvarkot? 
*

Scrapbook flair, dar turiu GIMP'ą ir PhotoFiltre, tai su visom po truputį
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 11:50)
Senai ką berodžiau  blush2.gif
*

šitos fėjos man labai wub.gif pasakiškos dėžutės, cikcak. Tas juodas fonas wub.gif
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 22, 15:49)
O jums sutraukia ar cia tik mitas?  g.gif
*

mitas ax.gif ant jų visų taip rašo, kad negalima su akriliniais naudot, bet kiek naudojau, tiek nieko neatsitiko

frederica
wub.gif Cikcak , pasakų pasaka wub.gif
Papūgėlė
Sveikutės, auksarankės.
„Užsikabinau" ir aš... blush2.gif Pradėjau nuo batų šepečio, porą dėžučių dukroms, o dabar ir mano eilė atėjo...
Reikia jūsų patarimo: noriu dekoruoti dėžutę su stiklu; stiklas nebus šlapinamas. Ar galiu dekoravus stiklą lakuoti paprastu statybiniu laku, ar turėtų būti lakas stiklui, apie kurį pas jus pasiskaičiau? g.gif

Visų jūsų darbai fantastiški! thumbup.gif
cikcak
Citi aš keliu dažniausiai per čia (na tiesa jei rusų kalba ne problema g.gif )

Ačiū mergaitės už gerus žodžius 4u.gif 4u.gif . If man tų dėžučių kaimynė pripirko dar vasarą taip kad - senas rezervas. Pirko ji turguje tik nebeprisimenu kokiam rodos Gariūnuose g.gif g.gif .

Papūgėle nebandžiau lakuoti stiklo paprastu laku, bet pabandyk suradusi kokį nereikalingą gabaliuką (gal nuo nuotraikos rėmelio) nes čia problema gali būti ne kaip lakas laikysis, o kaip jis gulsis ant stiklo ar nesimatys potėpių. Jei viskas gerai tai lakuok mirksiukas.gif
Citi
http://i010.radikal.ru/0801/6d/e9126b08ca5b.jpg[/IMG]e9126b08ca5b.jpg

cia mano pirmas darbelis smile.gif
kaip pirmam blinui manau visai man kazkas pavyko, kaikurios serveteles susigaranksciavo bet vistiek man miela.
skaiciau cia, ka po pirmo karto nulakavimo galima truputuka pasliuoti ir tie garanksciavimai nelabai matosi, tai bandysiu siandien dar slyfuoti smile.gif smile.gifsmile.gif
Citi
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 23, 13:22)
Čia mano šviežiausias darbelis  ax.gif
*

kaip grazu thumbup.gif , labai labai

smile.gif mano darbas palyginus su Tavo, atrodo kaip penkiametes mergaite smile.gif

O tu cia klijavai su dekupaziniu popieriumi?
Spinduliux
Vaje, kokia didele nuotrauka gavosi, sorry, nezinau dar kaip sumazinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 13:27)
kaip grazu  thumbup.gif , labai labai

smile.gif mano darbas palyginus su Tavo, atrodo kaip penkiametes mergaite smile.gif

O tu cia klijavai su dekupaziniu popieriumi?
*

Man čia visų darbeliai labai gražūs 4u.gif Nereikia taip savęs nusivertinti. Aš prie savo darbelio irgi galiu daug kuom prisikabinti blush2.gif Čia dariau su servėtėlėm. Baisiai raukšlėjasi ir fotkinant labai blizga lakas.
Citi
o norejau dar pasiklausti, kaip man pasidaryti trafareta? is kokio medziagos Jus darote ir kur ja perkate.
pasivazinejau po visokias parduotuves kanceliariniu prekiu ir niekur nera trafaretinio popieriaus.
noriu pabandyti su trafaretais papiesti ir va turiu beda.
skaiciau, kad galima trafareta ant kartono padaryti. bet man reikia, kad kelis kartus tuo paciu rastu pasinaudociau, o su kartonu jau sito nelabai padarysi smile.gif
tautki
Citi, man labai patiko tavo padėklas bigsmile.gif
O aš pagaliau nusigavau iki fotiko, tą progą įkeliu kelis darbelių pavyzdžius:

Papildyta:
Oi, prašau moderatorių ką nors padaryti su mano gromėzdais doh.gif
Kažkokie gigantai gavosi. Kitąkart kelsiu tik nuorodą.
Atsiprašau dėl užimtos vietos. Aš netyčia. blush2.gif

! 
Nuotraukos buvo pašalintos dėl jų dydžio. Dar kartą įkėlus tokio dydžio, perspėjimų nebus, gausite įspėjimą
Citi
ir as taip greita mokesiu graziai viska daryti smile.gif
labai grazu smile.gif tik nuotrauku didys truputuka per didelis biggrin.gif
bet kaip faina viskas iseina pas Jumi smile.gif
cikcak
Tautki, čia gal ne tu kalta man tai išvis mamkos durniuoja, vos radau kur rašyti atsakymą tooooks milžiniškas langas atsidarė doh.gif doh.gif . Bet kažkas pas tave ten įdomaus ir gražaus- gal vėliau nuotraukos susitvarkys. Kitų irgi darbeliai labai nieko sau thumbup.gif thumbup.gif atsiprašau kad nevardinu, labai viskas sunkiai veikia......
tautki
Cikcak, ačiū už paguodą smile.gif
man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina.
Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi.
sizike
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 12:04)
http://i010.radikal.ru/0801/6d/e9126b08ca5b.jpg[/IMG]e9126b08ca5b.jpg

cia mano pirmas darbelis smile.gif

o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/
Citi
QUOTE(sizike @ 2008 01 23, 16:49)
o bandei jau dėti karštą puodelį ant padėklo? turiu tokį patį padėklą ir norėčiau dekupažinti, bet bijau, kad karštas puodelis prie akriliniu laku nulakuoto paviršiaus nepriliptų :/
*

nea, dar nebandziau, nes vakar tik pirma karta lako uztepiau.
kai isbandysiu tai duosiu zinoti smile.gif
IF...
"Prisiduosiu" ir aš biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Vakare gerai nufotografuoti be šansų doh.gif Taigi mėlynos dėžutės spalvos iškraipytos. Šėšėlių nesimato schmoll.gif
O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas tongue.gif Tik va, labai ilgai sukau galvą, ką daryti su jos dangteliu, nes tas stikliukas buvo visai ne prie širdies.
Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais smile.gif
user posted image
pavonija
IF..., juodoji man labiau patinka wub.gif , tokia išlaikyta, rimtuoliška dėžutė tie ryžinio popieriaus plaukeliai irgi priduoda savo šarmo thumbup.gif , gaila kad mėlynoji taip neryškiai nufotografuota, gal nuotrauka neparodo jos viso grožio smile.gif
kunigunda78
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 21:33)
Vakare gerai nufotografuoti be šansų  doh.gif 

dezeles, kaip ir kitu ideti darbeliai labai fainulkos, bet mane nervina tu nuotrauku mazumas, kai ant ju atsistojus -jos nepadideje ir negali apziureti is arciau doh.gif
o vakare ir galima puikiai nufotkinti turint gera fotika ir is paprastos TV dezes padaryta fotografavimo deze, kuri tinkamai apsviesta
voila
IF...
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 23, 22:51)
dezeles, kaip ir kitu ideti darbeliai labai fainulkos, bet mane nervina tu nuotrauku mazumas, kai ant ju atsistojus -jos nepadideje ir negali apziureti is arciau  doh.gif
o vakare ir galima puikiai nufotkinti turint gera fotika ir is paprastos TV dezes padaryta fotografavimo deze, kuri tinkamai apsviesta
voila
*

Stengsimės pasitaisyti pioneer.gif Bet dėžės tikrai nesimeistrausiu schmoll.gif (mano hobi dekupažas, o ne foto), kadangi vien tik ji reikalo neišgelbės, reikia dar ir lempų, o ir mano fotiko jautrumas tik 400 doh.gif
Crazy Daisy
QUOTE(tautki @ 2008 01 23, 16:45)
Cikcak, ačiū už paguodą smile.gif
man tai tuos nuotraukos asocijuojasi su dvipusiu veidrodžiu, kurio viena pusė rodo įprastai, o kita didina.
Tai kai pamačiau, kaip atrodo padidintos nuotraukos, apėmė tikras siaubas (lygiai taip pat pasijuntu, kai pasižiūriu į veidrodžio didinančią pusę). Net ir nenumaniau, kad tiek daug trūkumų atsiras. O realybėje tie darbeliai visai normaliai žiūrisi.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tautki, paziurejau Tavo Pasauli. thumbup.gif

QUOTE(sizike @ 2008 01 23, 16:49)
*

As paskutini sluoksni dengiu jahtiniu laku. Smirda, bet paskui niekas niekur nelimpa ax.gif

IF - thumbup.gif Antra labai prilabai man... Kad juoda, tai dar +10 balu ax.gif
cikcak
If,puikiai "prisidavei" thumbup.gif thumbup.gif man abi patinka wub.gif ,bet pirmoje vietoje ta nėriniuota wub.gif wub.gif . O vidaus nenorėjai dažyti? Man tada būtų visiškas 100 %. Ai bet čia tik mano nuomonė (aš dažymo maniakė blush2.gif dažau viską nuo - iki lotuliukas.gif )

Kunigunda78, geras thumbup.gif thumbup.gif aš tai tuo irgi neužsiimsiu, bet dukrai gi parodžiau doh.gif doh.gif ta dabar neatstos, teks kažkur dėžę eit ieškoti doh.gif . Pamatė ten parodytas nuotraukas ir apsalo rolleyes.gif rolleyes.gif
Spinduliux
IF... įlindau į tavo albumėlį ax.gif Gražūs be galo darbeliai 4u.gif Noriu paklausti del to dekupažinto radiatoriaus: kokiu laku dengei paskutį sluoksnį ir kaip jis laikosi? blush2.gif

O mano darbelį moderatoriai pašalino verysad.gif Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją 4u.gif
IF...
Cikcak - klijuosiu dėželių vidų aksomu, man ir patinka kai viskas iki galo išaigta. drinks_cheers.gif

Spinduliux - tas radiatorius dažytas spec. dažais radiatoriams ir lakuotas Sadolin pirčių laku - jau pusė metų puikiai laiko, pradžioje galvojau, gal paveikslėliai pagels, bet nieko. O lakas irgi nepavedė dar niekur nesilupa (pfu pfu pfu ... biggrin.gif )

Ačiū visoms user posted image
QWERTI
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 20:08)
O mano darbelį moderatoriai pašalino  verysad.gif  Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją  4u.gif
*

Sveikos ,buvau įlindus ax.gif ,pasirodo ir aš turiu tokį pat rėmelį bigsmile.gif
čia ,
ir dar viena arbatosdežutė
rolleyes.gif
IF dėžutės wub.gif
cikcak
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 10:08)
O mano darbelį moderatoriai pašalino  verysad.gif  Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją  4u.gif
*

Užsukau mirksiukas.gif apžiūrėjau ax.gif patiko. Taburetė thumbup.gif ir dar man kažkuo labai mielas vazonėlis su provanso alyvuogėm wub.gif . Visi darbeliai labai tvarkingai padaryti, malačius smile.gif bigsmile.gif
Spinduliux
QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 11:28)
Cikcak - klijuosiu dėželių vidų aksomu, man ir patinka kai viskas iki galo išaigta.  drinks_cheers.gif

Spinduliux - tas radiatorius dažytas spec. dažais radiatoriams ir lakuotas Sadolin pirčių laku - jau pusė metų puikiai laiko, pradžioje galvojau, gal paveikslėliai pagels, bet nieko. O lakas irgi nepavedė dar niekur  nesilupa (pfu pfu pfu ...  biggrin.gif )

Ačiū visoms user posted image
*

Ačiū už info. Įdomi idėja. Reiks pas tėvus pritaikyti, nes pas juos radiatorius dažytas šimtą kartų doh.gif

QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 11:37)
Sveikos ,buvau įlindus  ax.gif ,pasirodo ir aš turiu tokį pat rėmelį  bigsmile.gif
čia ,
ir dar viena arbatosdežutė
rolleyes.gif
IF  dėžutės wub.gif
*

Geras bigsmile.gif Bet aš tikrai nekopijavau ax.gif Man labai patinka tos rožės, norėjau net fototapetus tokius kambatyje klijuoti...

QUOTE(cikcak @ 2008 01 24, 11:39)
Užsukau  mirksiukas.gif  apžiūrėjau  ax.gif patiko. Taburetė  thumbup.gif  ir dar man kažkuo labai mielas vazonėlis su provanso alyvuogėm    wub.gif  . Visi darbeliai labai tvarkingai padaryti, malačius  smile.gif  bigsmile.gif
*

Ačiū blush2.gif Aš dabar visko noriu su alyvuogėm ax.gif Gal praeis... tongue.gif
Nenuorama
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 21:33)
"Prisiduosiu" ir aš  biggrin.gif
Vakare gerai nufotografuoti be šansų  doh.gif  Taigi mėlynos dėžutės spalvos iškraipytos. Šėšėlių nesimato  schmoll.gif
O juodoji dėžutė daryta su dekupažiniu popieriumi - 1-asis bandymas  tongue.gif  Tik va, labai ilgai sukau galvą, ką daryti su jos dangteliu, nes tas stikliukas buvo visai ne prie širdies.
Taigi nusprendžiau užklijuoti ryžinį popierių, ant jo spausdinau juodam fone inicialus, kurie matomi iš vidinės dangtelio pusės, o iš viršaus matosi tik pilkas fonas su ryž. pop. siūleliais  smile.gif
user posted image
*

Labai gražios dėžutės wub.gif Man ta antra irgi labiau prie širdies smile.gif O dekupažuoti radiatorių tai superinė idėja thumbup.gif O tu jį dekoravai karštą ar šaltą g.gif Ar nelimpa prie jo pakabinti skalbinai ar šiaip kokie kiti įdaiktai unsure.gif

IF...
QUOTE(Nenuorama @ 2008 01 24, 13:13)
Labai gražios dėžutės  wub.gif Man ta antra irgi labiau prie širdies  smile.gif  O dekupažuoti radiatorių tai superinė idėja  thumbup.gif O tu jį dekoravai karštą ar šaltą  g.gif Ar nelimpa prie  jo pakabinti skalbinai ar šiaip kokie kiti įdaiktai  unsure.gif
*

Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt.
Ir tikrai niekas nelimpa.
ziogelis2
spinduliux, grazus darbeliai mirksiukas.gif as tik nesupratau, ant tos taburetes ten kas per paveiksleliai blush2.gif doh.gif
Latelle
IF.. na jau juodoji dezute.....pasakiska!
ItaBita
labai graziu ir idomiu darbeliu pridejote smile.gif
ir padekliukas ir dezute ir dar ieskojau ieskojau, bet jokio readijatoriaus neradau g.gif doh.gif
kur jis? noriu paziureti ax.gif
Mėlyna
QUOTE(rulle @ 2008 01 21, 11:35)
Sveikos,ir as pabandziau dekupaza ax.gif ,tik man servetele susiraukslejo tragiskai doh.gif

Kurioj vietoj susiraukslejo? g.gif Nematau schmoll.gif 4u.gif
QUOTE(pavonija @ 2008 01 21, 12:20)
Dar savo darbų parodysiu, abu sendinti prancūziškuoju 2- komponenčiu laku smile.gif , dėžutė dar truputį beicu vietomis patamsinta( pamozota)

Padeklas tiesiog fantastiskas wub.gif
QUOTE(frederica @ 2008 01 21, 13:05)
ir lnijos pakankamai plonos gaunasi mirksiukas.gif

Vau kokia lekste! thumbup.gif
QUOTE(ItaBita @ 2008 01 21, 16:39)
va dar biski pasirodysiu smile.gif
aisku kritikuosit, ale nebijau, bo dar tik mokausi 

Labai vasariska dezele thumbup.gif wub.gif
QUOTE(cikcak @ 2008 01 22, 10:50)
Senai ką berodžiau  tai pristatau savo naujieną. Pasinaudojau paveiksliukų saugykla, fėjukai- drugeliukai labai jau į akį krito tai pasitaikius progai ir panaudojau 

Pradedant forma, baigiant dekoru - dezele wub.gif
QUOTE(Citi @ 2008 01 23, 11:04)
cia mano pirmas darbelis

Labai grazu ir nesimato jokiu rauksliu! 4u.gif As irgi tokiu serveteliu turiu, tik dar vis neprisiruosiu kur nors panaudot... blush2.gif
QUOTE(IF... @ 2008 01 23, 20:33)
"Prisiduosiu" ir aš 

Nu jau juoda kokia elegantiska! Super!
QUOTE(Spinduliux @ 2008 01 24, 08:08)
O mano darbelį moderatoriai pašalino. Jei kam įdomu, prašau užsukti į mano darbelių galeriją 

Grazus darbeliai thumbup.gif Dek mazesnes nuotraukas ir nesalins ju mirksiukas.gif
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 24, 09:37)
Sveikos ,buvau įlindus  ax.gif ,pasirodo ir aš turiu tokį pat rėmelį  bigsmile.gif
ir dar viena arbatos dežutė

wub.gif
Domė
KTuriu klausimeliu keleta.
Gal kuri is jusu dirbo su Stamperios vasku? Nes nusipirkau ir sianakt pradejau bandyti, ziuresim kaip seksis..
Ar tiesiog nukreipkite mane kurioje temoje ieskoti. nes nerandu...
Spinduliux
QUOTE(IF... @ 2008 01 24, 14:49)
Ten vonios gyvatukas, jis gi nėra super karštas. O nutaikyti momentą, kad jis būtų šaltas/išjungtas - gali tekt ilgokai laukt.
Ir tikrai niekas nelimpa.
*

Pas mane gyvatukas visda toks karstas, kad rankos ilgiau palaikyti neįmanoma bigsmile.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 24, 15:22)
spinduliux, grazus darbeliai mirksiukas.gif  as tik nesupratau, ant tos taburetes ten kas per paveiksleliai blush2.gif  doh.gif
*

Ačiū 4u.gif O ten yra šaukštai su ryžiais biggrin.gif Visokių draugų komentarų prisiklausiau: vieniems pasirodė, kad raketės, kitiems - vėl kaži kas... Kad tie šaukštai būtų ilgesniu kotu, tai gal nekiltų tokių klausimų lotuliukas.gif
aurelija_ma
Pavonija dezute thumbup.gif
Citi padeklas thumbup.gif
IF... antroji dezute thumbup.gif
pavonija
mėlyna, aurelija_ma, 4u.gif ačiuks
Na pasinaudojau kai kieno nuorodom Fornasetti: ax.gif smile.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.