Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ikimokyklinukų grupė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Brno
Dabar šis darželis labai reklamuojasi, kaip supratau - visai naujas. Gal kas girdėjot, buvot, turit kokių atsiliepimų?
ENIGMA
Čia apie kokį darželį yra kalbama?
Brno
QUOTE(ENIGMA @ 2005 03 21, 10:47)
Čia apie kokį darželį yra kalbama?
*

Jis taip ir vadinasi - ikimokyklinukų grupė "Angeliukai". kiek žinau -privatus, nedidukas.
O daugiau ir pati norėčiau sužinoti g.gif
Brno
Kitoje temoje radau šiek tiek info, kad tai yra namudinis darželis, kur grupėse po labai mažai vaikų.

Gal dar kas kokios info turi?
Kaip su jais susisiekti? Informacijoje neradau...
patri
ir mane tai domina 4u.gif
Dangee
Brno ir patri, jums issiunciau ju telefona. Jei kam dar reikia ju telefono Nr, prasau siusti man i AZ-parasysiu. Ten nebuvau, nes mes nusprendeme vesti i paprasta lopseli.
Brno
QUOTE(Dangee @ 2005 04 13, 10:02)
Brno ir patri, jums issiunciau ju telefona. Jei kam dar reikia ju telefono Nr, prasau siusti man i AZ-parasysiu. Ten nebuvau, nes mes nusprendeme vesti i paprasta lopseli.
*

Dėkoju, būtinai nueisiu apsižiūrėti ir galėsiu parašyti įspūdžius
Dangee
Siandien pasiskambinau i ta darzeli ir buvau nustebinta-nesake savo adreso blink.gif Toks atsisakymas nuo adreso, kad man susidare tik neigiama nuomone. Na zinoma reiketu ir apsilankyti ir tada butu viskas aisku. jauciu, kad cia nerimta kontora g.gif
Brno
QUOTE(Dangee @ 2005 05 02, 21:16)
Siandien pasiskambinau i ta darzeli ir buvau nustebinta-nesake savo adreso  blink.gif  Toks atsisakymas nuo adreso, kad man susidare tik neigiama nuomone. Na zinoma reiketu ir apsilankyti ir tada butu viskas aisku. jauciu, kad cia nerimta kontora  g.gif
*

O man adresą pasakė be problemų. Jau buvau nuėjusi smile.gif

Trumpai galiu pasakyti, kad paliko labai gerą įspūdį - tiek darželio šeimininkė, tiek auklėtojos, tiek bendra situacija, kiek pavyko pamatyti. Aišku, lankant daugiau informacijos būtų. Bet sužavėjo tai, kad vaikai ten labai daug užimami, turi daugybę veiklos (kalbu apie tai, kas mano vaikui aktualu ax.gif ), plius daug vaikus vežioja po įvairias ekskursijas ir t.t. Kiekvieną mėnesį vyksta kelios teminės savaitės. Aš pataikiau paskambinti, kai baiginėjosi Japonijos savaitė ir buvau pakviesta sudalyvauti paskutinėje dienoje - vakare rinkosi tėveliai ir visi, kartu su vaikais, dalyvavo japoniškoje arbatos gėrimo ceremonijoje (šeimininkė pakvietė tos srities profesionalę).
Nuo pirmadienio prasideda sveikatos savaitė, o po jos bus Afrikos savaitė.

Mes bandysim lankyti. Po kurio laiko galėsiu aprašyti realesnius įspūdžius smile.gif

agava
QUOTE(Brno @ 2005 05 04, 11:24)
O man adresą pasakė be problemų. Jau buvau nuėjusi  smile.gif

Trumpai galiu pasakyti, kad paliko labai gerą įspūdį - tiek darželio šeimininkė, tiek auklėtojos, tiek bendra situacija, kiek pavyko pamatyti. Aišku, lankant daugiau informacijos būtų. Bet sužavėjo tai, kad vaikai ten labai daug užimami, turi daugybę veiklos (kalbu apie tai, kas mano vaikui aktualu  ax.gif ), plius daug vaikus vežioja po įvairias ekskursijas ir t.t. Kiekvieną mėnesį vyksta kelios teminės savaitės. Aš pataikiau paskambinti, kai baiginėjosi Japonijos savaitė ir buvau pakviesta sudalyvauti paskutinėje dienoje - vakare rinkosi tėveliai ir visi, kartu su vaikais, dalyvavo japoniškoje arbatos gėrimo ceremonijoje (šeimininkė pakvietė tos srities profesionalę).
Nuo pirmadienio prasideda sveikatos savaitė, o po jos bus Afrikos savaitė.

Mes bandysim lankyti. Po kurio laiko galėsiu aprašyti realesnius įspūdžius smile.gif
*

o kur yra tas darzelis? ir jis lopselis - darzelis? ar metuku priimtu?ir kiek kainuoja?
gri36
Aš irgi susidomėjau... 4u.gif
Brno
QUOTE(agava @ 2005 05 04, 13:42)
o kur yra tas darzelis? ir jis lopselis - darzelis? ar metuku priimtu?ir kiek kainuoja?
*

Darželis Viršuliškėse. Priima ir nuo metukų. Didelių grupėje diena kainuoja apie 25 lt. Nežinau, kaip su metinukais.
Dangee
O koks ju tikslus adresas, nes kai as skambinau ir paklausiau adreso, manes paklause"o kam jums reikia" tuomet sakau"gal atvaziuosiu pasiziureti", o man atsake" kai planuosite atvaziuoti man paskambinkite ir tada susitarsime", tai va tiek ir tezinau apie ju adresa.
Be to bandziau ziureti kadastre, tai neradau tokios imones. Mes su vyru pakalbejome, jei nera iregistruota imone, tai neaisku kas bus atsakingas jei vaikui atsitiks kokia nors nelaime, pvz. susizalos ar apsinuodis.

Brno, lauksime Jusu ispudziu ax.gif
Brno
QUOTE(Dangee @ 2005 05 05, 09:42)
O koks ju tikslus adresas, nes kai as skambinau ir paklausiau adreso, manes paklause"o kam jums reikia" tuomet sakau"gal atvaziuosiu pasiziureti", o man atsake" kai planuosite atvaziuoti man paskambinkite ir tada susitarsime", tai va tiek ir tezinau apie ju adresa.
Be to bandziau ziureti kadastre, tai neradau tokios imones. Mes su vyru pakalbejome, jei nera iregistruota imone, tai neaisku kas bus atsakingas jei vaikui atsitiks kokia nors nelaime, pvz. susizalos ar apsinuodis.

Brno, lauksime Jusu ispudziu ax.gif
*

Na, man tai kazkodel nekilo mintis paklausti apie registravima. Pasidomesiu. Bet juk ir aukle priimdamos i darba tai darome neoficialiai ax.gif Is kitos pusės, gali buti, kad registruota kokiu kitu vardu, arba tai kokio centro ar imones filialas. Zodziu, reiks paklausti.

O ispudzius aprasysiu. Mes pradėsim lankyti kaip tik nuo sveikatos savaitės smile.gif
nojos mama
QUOTE(Brno @ 2005 05 04, 22:07)
Darželis Viršuliškėse. Priima ir nuo metukų. Didelių grupėje diena kainuoja apie 25 lt. Nežinau, kaip su metinukais.
*

Gal galetumet parasyti telefona ir adresa. Mielai pati patikrinciau as kaip tik ieskau ar privataus darzelio ar mazos grupes namuose wub.gif
TheBest
QUOTE(Brno @ 2005 05 05, 22:57)
Na, man tai kazkodel nekilo mintis paklausti apie registravima. Pasidomesiu. Bet juk ir aukle priimdamos i darba tai darome neoficialiai  ax.gif  Is kitos pusės, gali buti, kad registruota kokiu kitu vardu, arba tai kokio centro ar imones filialas. Zodziu, reiks paklausti.

O ispudzius aprasysiu. Mes pradėsim lankyti kaip tik nuo sveikatos savaitės smile.gif
*

Gal galit parasyt ju koordinates i emaila. Aciu
Keberiokšt
Sveikos,
gal yra naujienu sioje grupeje? Kas nors buvo ir mate, lanko?
Rimantė
Sveikos,

ieskau panasaus darzelio savo 4m merginai. mirksiukas.gif
Parasykit ju telefona ir adresa. Aciu. 4u.gif

Metus lankem Gabijele, bet daugiau sirgom nei lankem. sad.gif
Gal privaciam butu geriau? g.gif

Papasakokit kaip sekasi jusu vaikams...
zuza
Ir man ši tema aktuali, taigi laukiam info iš lankančiųjų rolleyes.gif
Brno
Na, mes toliau lankom. Pretenziju lyg ir neturim. Koks ispudi sudare pradzioje, taip viskas ir liko - daug veiklos, kurybingos aukletojos, ekskursijos, temines savaites ir t.t.
Pasikeitimai tokie, kad is Viruliskiu darzelis persikele i Karoliniskes. Ir dar zinau, kad jau nuo rugsejo vietu nebera. Nors grupese po 6-7 vaikus, bet vadove sake nenorinti nusizengti savo principams islaikyti tik mazas grupeles ir daugiau nebepriims vaikuciu. Taciau nuo sausio ji atidaro dar viena darzeli. Jame dar zinau, kad yra vietu, bet is tiesu su vadove reikia visais tais klausimais kalbeti.
Kam reikia vadoves tel., rasykit AZ
BITUTIS
QUOTE(Brno @ 2005 11 07, 21:14)
Na, mes toliau lankom. Pretenziju lyg ir neturim. Koks ispudi sudare pradzioje, taip viskas ir liko - daug veiklos, kurybingos aukletojos, ekskursijos, temines savaites ir t.t.
Pasikeitimai tokie, kad is Viruliskiu darzelis persikele i Karoliniskes. Ir dar zinau, kad jau nuo rugsejo vietu nebera. Nors grupese po 6-7 vaikus, bet vadove sake nenorinti nusizengti savo principams islaikyti tik mazas grupeles ir daugiau nebepriims vaikuciu. Taciau nuo sausio ji atidaro dar viena darzeli. Jame dar zinau, kad yra vietu, bet is tiesu su vadove reikia visais tais klausimais kalbeti.
Kam reikia vadoves tel., rasykit AZ
*

Atidaro darželi irgi Karoliniškėse ar kitoje vietoje? ax.gif
Naujoke25
mane irgi domintų rajonas
Brno
Na, mums kadangi neaktualu, tai net ir neklausiau, kruiame rajone atidarines antraji. Tik zinau, kad iesko ne didelio buto, o namo su sava teritorija.
BITUTIS
Brno, gal dar gali parašyti apie maitinima: ar jie ten patys gamina? ax.gif
Brno
QUOTE(BITUTIS @ 2005 11 08, 22:19)
Brno, gal dar gali parašyti apie maitinima: ar jie ten patys gamina? ax.gif
*

Jo, maista gamina seimininkute.
Irmuska2
Būčiau dėkinga, jei parašytumėt man į AŽ vadovės telefono Nr. ax.gif
Ačiū 4u.gif
flower
QUOTE(Brno @ 2005 11 09, 17:51)
Jo, maista gamina seimininkute.
*

Labai prasau ir man parasyti direktores telefona ir adresa i linutes_mail@yahoo.co.uk

Aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Giedresa
Pastebėjau, kad mamyčių atsakymai 2005 m., 2006 m. Kaip šitame darželyje dabar situacija?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.