mes planuojam 2-ju metu pradet lankyt, bet kol kas neisivaizduoju, kaip tas vyks
smagu, kad jums viskas taip gerai
mes planuojam 2-ju metu pradet lankyt, bet kol kas neisivaizduoju, kaip tas vyks
Mano vaikas nuo pat pirmos dienos eina į šį darželį su malonumu.... Vakare net nenori eiti namo
Mano mergaite ėjo i sita darželi buvau ir as ir ji patenkinta. Labai puikus darželis kai reikėjo ji palikti verke ir ji ir as. Dabar pakeitem gyvenama vieta savo sunu vežam vistiek i si darželi, nors yra ir arčiau.Net nebandziau ziureti kitu darželiu nes tikrai po ''Spragtuko'' niekas nebutu itike.O su mašinos pastatimu tai tikrai problema jau kelis kartus buvau papuolus ant piktos babulensijos.Ispirmo bandžiau grazei sneket o dabar tai nutyliu ir palieku ja rekiancia.
QUOTE(jolitasa @ 2008 03 07, 19:48) O kada J 2 metukai sueis? As planuoju dukryte isleisti taip pat 2 m. Speju, kad musu mazyliai lankys ta pacia grupe Birzeli sueis. tai nuo vasaros ir noretume pratintis Tik mes dar nesam tikri, kuri darzeli lankysim
sveikos mamytes,as ir i si darzeli noriu savo mazaja vesti,o ten idomu galima nuo ziemos pradet leisti,
QUOTE(karibiete @ 2008 04 28, 21:10) sveikos mamytes,as ir i si darzeli noriu savo mazaja vesti,o ten idomu galima nuo ziemos pradet leisti, Ir aš savo mažiuką vedžiau nuo sausio.Tik nueik pas vedėją susitart,kad paliktu vietą.Nes mažiukų grupė visada pilna.
Sveikos,
o gal kuri galite trumpai papasakoti, kaip ten to darzelio kiemas? girdejau viena ganda, kad ten viskas 'ant asfalto'.. Sunku patiketi... Ir gal zinote, ar jau grupes suformuotos siam rudeniui? Maziuku aisku, 3metuku... aciu QUOTE(Siguteb @ 2008 05 28, 11:47) Sveikos, o gal kuri galite trumpai papasakoti, kaip ten to darzelio kiemas? girdejau viena ganda, kad ten viskas 'ant asfalto'.. Sunku patiketi... Ir gal zinote, ar jau grupes suformuotos siam rudeniui? Maziuku aisku, 3metuku... aciu Kiemas gražus, žolytė, medinės naujos karstyklės, yra likę senų geležinių karstyklių, kaip ir visuose darželiuose, tikrai ne asfaltas
Sveikos, mamos!
Nuo rugsejo isleidziu savo pirma vaika (ir kol kas vieninteli) pirma karta i darzeli. Lankysim lopselio grupe. Labai laukiam, nerimaujam... Mamai plaukai kuokstais krenta... Gal galit papasakoti kaip ten, kas ten ir pan... Pvz.: ka reikia atsinesti i grupe pacia pirma diena?
sveiki,
mes irgi pradejom lankyti si lopseli - darzeli, papuolem i "eziuku" grupe Kol kas viskas mums patinka, siandien viska apsiziurejom , viskas grazu , tvarkinga.. mano pupyte, net nenorejo iseiti.. teko rekiancia isnesti, ir dar valanda verke, kad leliu nori Direktore - super, aukletojos irgi pasirode fainos
Sveika, Self!
Tai musu merginos vienoje grupeje bus Mes jau antra savaite i darzeli keliaujam. Pirmaja viskas ok buvo, ilgai kalbindavau, kad jau namo eiti laikas. Na o sia... jau sunkoka mums issiskirti... Ypac siandien... Skaudancia sirdele palikau vaika klykianti...
Labas Jolitasa,
Na kaip jums sekasi keliauti i lopseli? Gal jau tavo pupyte nebeverkia? Maniske, tai paverkdavo karts nuo karto... bet grizus is lopsio vis leliu praso Dabar ja tetis veziot pradejo, tai siandien jau be asaru nuejo.. QUOTE(self @ 2008 09 19, 09:27) Labas Jolitasa, Na kaip jums sekasi keliauti i lopseli? Gal jau tavo pupyte nebeverkia? Maniske, tai paverkdavo karts nuo karto... bet grizus is lopsio vis leliu praso Dabar ja tetis veziot pradejo, tai siandien jau be asaru nuejo.. Sia savaite mums sekasi gerai. Matyt jau apsiprato Vakar ir siandien net paragino mane is ryto: "mama, einam jau i darzeli" O su teciu tikrai lengviau issiskirt Kai kuriuose darzeliuose aukletojos net praso, kad pradzioje vaika i darzeli vedziotu seimos narys, prie kurio jis maziau prisirises
Sveikutes,mamytes
Gal kas turit sitam darzely kokiu pazinciu,ar pan?? Labai jau mes i ji norim, bet tik 2010 m mums vieta pasiule...
Labas mamytės,
kiek teko girdėti, į gerus darželius vaikus užrašo vos ne ką tik gimusius. Kaip ir visur turbūt dėl vietų stokos... Kaip manot, turbūt patekti į "Spragtuką" nuo 2011 m spėtume..?
Sveikos,
gal galit mane apsviesti. Mano mazaji prieme i Spragtuka drakoniuku grupe. Spargtuko internetineje svetaineje pasiskaiciau, kad sia grupe lanko vaikiukai, kuriu amzius 4-5metai. Maniskis kol kas tik 2,5. Tai ar svetaineje pasenusi informacija ar gali buti, kad 2.5 metu vaikiukas butu su 4-5 metu amziaus vaikais toje pacioje grupeje?. Taip pat aukletojos bus Vita, Birute ir dar viena (nebeprisimenu vardo Beje,as mazaji uzrasiau i darzeli pries 2 metus, bet mane tuomet direktore taip nuteike, kad be sansu patekti ( as si darzeli jau buvau ir ismetus is galvos), o va ir staigmena. Ar buvo ar kada buna tevu su aukletojomis susirinkimas ? Ka reikia mazajam atsinesti i darzeli Gal jums atrodo "kvailoki" klausimai, bet kai pirma karta vedu cia i darzeli, tai nieko ir nezinau QUOTE(regal @ 2009 08 21, 22:35) Sveikos, gal galit mane apsviesti. Mano mazaji prieme i Spragtuka drakoniuku grupe. Spargtuko internetineje svetaineje pasiskaiciau, kad sia grupe lanko vaikiukai, kuriu amzius 4-5metai. Maniskis kol kas tik 2,5. Tai ar svetaineje pasenusi informacija ar gali buti, kad 2.5 metu vaikiukas butu su 4-5 metu amziaus vaikais toje pacioje grupeje?. Taip pat aukletojos bus Vita, Birute ir dar viena (nebeprisimenu vardo Beje,as mazaji uzrasiau i darzeli pries 2 metus, bet mane tuomet direktore taip nuteike, kad be sansu patekti ( as si darzeli jau buvau ir ismetus is galvos), o va ir staigmena. Ar buvo ar kada buna tevu su aukletojomis susirinkimas ? Ka reikia mazajam atsinesti i darzeli Gal jums atrodo "kvailoki" klausimai, bet kai pirma karta vedu cia i darzeli, tai nieko ir nezinau Mano dukra taip pat nuo rudens lankys drakoniukų grupę. Jai 3 metukai. Visi vaikučiai iš pernykščių lopšelinukų grupės perkeliami į minėtąją. Amžius panašus 2-3 m. Sąrašuose mačiau, kad sulauksim daug nauju draugų Nekreipkit dėmesio kokį amžių rašo internetinėje svetainėje Ir grupė, ir auklėtojos turėtu nesikeisti iki išleidimo i paruošiamąją grupę. Rugsėjį turėtų būti tėvų susirinkimas, manau tada auklėtojos viską paaiškins QUOTE(jolitasa @ 2009 08 22, 12:30) Mano dukra taip pat nuo rudens lankys drakoniukų grupę. Jai 3 metukai. Visi vaikučiai iš pernykščių lopšelinukų grupės perkeliami į minėtąją. Amžius panašus 2-3 m. Sąrašuose mačiau, kad sulauksim daug nauju draugų Nekreipkit dėmesio kokį amžių rašo internetinėje svetainėje Ir grupė, ir auklėtojos turėtu nesikeisti iki išleidimo i paruošiamąją grupę. Rugsėjį turėtų būti tėvų susirinkimas, manau tada auklėtojos viską paaiškins Labai aciu uz atsakymus
vaikuciu grupes sudaromos pagal gimimo metus.savo didiji leidciu i 2005 metu gimusiu grupe,o mazaji leisiu i 2007metu gimimo,t.y.i lopseli .maciau sarasai taip ir sudaryti,nera nei vieno vyresnio ar jaunesnio.
QUOTE(regal @ 2009 08 22, 18:16) na nestis nieko neprivaloma, tik kiekvienam pagal poreikius.. mums siemet reiks ir ciuzini ir patalyne savo nestis.. nes istyre alergija ir pasirodo labai alergiskos dulkiu erkems..
Labutis,
mes vis dar šitame darželyje Per tiek metų, kiek mes jį lankom - daug kas pasikeitė: pakeisti langai, paremontuotos grupės, tualetai, pakeistos spintelės, kieme atsirado daug naujų medinių laipynių... Gražėja darželis visapusiškai. Auklėtojos vis tokios pačios geros, rūpestingos... Puikumėlis. Vaiką darželyje palieku be jokio širdies skausmo ar nerimo (aišku, maniškis jau didelis - 5 m. Kad ir kaip norėčiau - nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyti apie šį daržiuką...
Merginos, mane labai domina... ar pasitaiko vaikuciu is asocialiu seimu siame darzelyje?
QUOTE(Almera @ 2009 10 01, 13:04) O kur ju nepasitaiko? Visur ju yra. Ir kokios problemos? Ka, gal tas vaikas girtas ateis i darzeli? Isviso kuo cia detas vaikas, jei jo tevai yra vienokie ar kitokie. Ir dar tureciau pastebeti, kad tu "neasocialiu", tiksliau turtingu seimu vaikai daznai buna daug baisesni ir nevaldomi. Todel kad ir tevai su niekuo nesiskaito, atitinkamai ir vaikai ant visko padeje... QUOTE(urka @ 2009 10 01, 22:46) O kur ju nepasitaiko? Visur ju yra. Ir kokios problemos? Ka, gal tas vaikas girtas ateis i darzeli? Isviso kuo cia detas vaikas, jei jo tevai yra vienokie ar kitokie. Ir dar tureciau pastebeti, kad tu "neasocialiu", tiksliau turtingu seimu vaikai daznai buna daug baisesni ir nevaldomi. Todel kad ir tevai su niekuo nesiskaito, atitinkamai ir vaikai ant visko padeje... atsakymas ne i tema siek tiek... Atsakyk, Urka, saziningai, ar vestum savo vaika i darzeli Vilijampoleje, cigonu rajone? Stai ir klausiu... kokia situacija siame darzelyje? QUOTE(Almera @ 2009 10 02, 07:21) atsakymas ne i tema siek tiek... Atsakyk, Urka, saziningai, ar vestum savo vaika i darzeli Vilijampoleje, cigonu rajone? Stai ir klausiu... kokia situacija siame darzelyje? nezinau, kaip kitose grupese, bet musu- eziuku -grupeje vaikiukai tikrai draugiski. Pirma savaite, kol mazasis pratinosi buti darze, budavau keleta valandu ir as stebejau ne tik savo, bet ir kitus vaikiukus. Galiu pasakyti nuosirdziai, kad per ta laika nei karto nemaciau, kad butu vaikai pasistumde, mustusi ar darskytusi. Vaikiukai visi tikrai mieli. O del vaiku is asocialiu seimu, as pritariu auksciau rasiusiai mamai, kad vaikai nekalti kokiose seimose jie gimsta ir kad ypac tokiems vaikams reikia daugiau silumos, grazaus bendravimo, kad matytu ir mokytusi . Zinoma, tai yra imanoma, jei grupeje yra vienas kitas toks vaikiukas, o jei grupeje butu vien tik vaikai is asocialiu seimu, i tokia grupe as savo vaiko irgi nevesciau Beje, labai dziaugiuosi, kad mano mazasis (beveik po menesio lankymo) pasilieka darzelyje jau be asaru, duoda bucki, atsisveikina ir bega zaisti su vaikais
Sveikos mamytes,ruosiames vesti savo vaika i si darzeli,buvome nueje apsiziureti,tai kaip ir viskas gerai,vat tik idomu kokie atsiliepimai apie aukletojas,gali buti kad pateksime i drakoniuku grupe,tik kad ten tokia aukletoja pikta mums pasirode(vilija),bet gal cia tik klaidingas pirmas ispudis.Gal kas galite pasidalinti ispudziais? kaskaip dar vis paieskose esame:)butume dekingi:)
QUOTE(irutelis @ 2009 10 02, 15:50) Sveikos mamytes,ruosiames vesti savo vaika i si darzeli,buvome nueje apsiziureti,tai kaip ir viskas gerai,vat tik idomu kokie atsiliepimai apie aukletojas,gali buti kad pateksime i drakoniuku grupe,tik kad ten tokia aukletoja pikta mums pasirode(vilija),bet gal cia tik klaidingas pirmas ispudis.Gal kas galite pasidalinti ispudziais? kaskaip dar vis paieskose esame:)butume dekingi:) Visai ji nepikta tiesiog nuosirdi, kalba atvirai visada
Smagu girdeti:) paskaiciau daugiau komentaru ir pradedu tiketi,kad tikrai geras darzelis su nuosirdziu kolektyvu:)
Ar zinote, kad tuos 2 procentus, kuriuos mes siais metais skyreme darzeliui nepasieke nei vieno Kauno darzelio. As siandien tai suzinojau ir pasipiktinau. Ar tevai gali ka nors del to padaryti ? Direktorei buvo pasiulyta tyleti ir nekelti bangu, jei nenori prarasti savo vietos. Teveliai , ka darom ????? as nezinau ka imanoma daryti , gal kas apsisviete labiau ir zinot ka tokiais atvejais reiketu daryti ????
beje.. mes sita darzeli lankom jau 2 metai ir esam laaabai patenkinti QUOTE(karapuzike @ 2009 10 26, 21:55) Ar zinote, kad tuos 2 procentus, kuriuos mes siais metais skyreme darzeliui nepasieke nei vieno Kauno darzelio. As siandien tai suzinojau ir pasipiktinau. Ar tevai gali ka nors del to padaryti ? Direktorei buvo pasiulyta tyleti ir nekelti bangu, jei nenori prarasti savo vietos. Teveliai , ka darom ????? as nezinau ka imanoma daryti , gal kas apsisviete labiau ir zinot ka tokiais atvejais reiketu daryti ???? beje.. mes sita darzeli lankom jau 2 metai ir esam laaabai patenkinti tai gal dar gaus
Panasu kad turesim puikias Kaledas siame darzelyje... Mes labai laukiam, nes sokolada oi kaip megstam
nelabai supratau, kas cia neaisku... Jei lankot si darzeli viska puikiausiai zinot
Mamos, negi nieko negalima padaryti, kad vaikai darzelyje nesaltu! Nezinau kaip kitose grupese, bet Nykstuku grupe amzinai salta. Kas del to kaltas? Grupeje +15... vaika palieku skaudama sirdimi... Negi del to reikes kito darzelio ieskoti... Ar gal galima ka nors padaryti?
QUOTE(Almera @ 2010 01 04, 11:40) Mamos, negi nieko negalima padaryti, kad vaikai darzelyje nesaltu! Nezinau kaip kitose grupese, bet Nykstuku grupe amzinai salta. Kas del to kaltas? Grupeje +15... vaika palieku skaudama sirdimi... Negi del to reikes kito darzelio ieskoti... Ar gal galima ka nors padaryti? o tai visada tokia temperatura? QUOTE(regal @ 2010 01 04, 16:04) o tai visada tokia temperatura? Ne, ne visada. Bet sita, ir dar kita vidine grupe antrame auskte yra salciausios, nes seni langai. Kaip juo pakeisti, net neisivaziduoju... Siulyti tevams - net baisu pagalvoti kokios reakcijos sulauktume.
mano vaikai anciuku ir lopselio grupese,tai tikrai negaliu skustis,kad salta.
jo...manau teveliams deti langus tikrai neapsimoka, teks laukti kol direktore sutaupys pinigeliu langams QUOTE(SSandrute @ 2010 01 05, 22:42) mano vaikai anciuku ir lopselio grupese,tai tikrai negaliu skustis,kad salta. jo...manau teveliams deti langus tikrai neapsimoka, teks laukti kol direktore sutaupys pinigeliu langams Ilgai gali tekti laukti... O kokie dar budai galimi? Eiti i savivaldybe prasyti, ieskoti kokiu fondu, net kvaila mintis kyla ieskoti privaciu remeju, pereikti per kokias imones, prasyti paramos... Dabar daug kas taip daro. Nors gal ir kvaila. QUOTE(Almera @ 2010 01 06, 12:57) Ilgai gali tekti laukti... O kokie dar budai galimi? Eiti i savivaldybe prasyti, ieskoti kokiu fondu, net kvaila mintis kyla ieskoti privaciu remeju, pereikti per kokias imones, prasyti paramos... Dabar daug kas taip daro. Nors gal ir kvaila. o idomu, kiek pinigeliu darzelis gauna is tu 2proc pajamu mokescio ir kam jie panaudojami
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
Sveiki,
Noriu užrašyti savo dukrytę į šį darželį lopšelio grupę. Papasakokit, prašau, kas vaikštot į šį darželį, kaip dažnai vaikus veda į lauką, ar pakanka veiklos jiems lauke? O gal kam nors teko susidurti su darželiu "Atžalėlė" (Donelaičio g). Renkuosi tarp šių dviejų. Gal kokių pliusų/minusų papasakosit? Ir dar klausimas - ar būtina pradėt lankyti nuo rugsėjo? Dukrytei dveji metukai sukaks tik gruodžio mėnesį, tai norėčiau kad bent iki apkričio pabaigos pabūtų ji namie. Ačiū iš anksto QUOTE(Principessa @ 2012 01 20, 00:47) Sveiki, Noriu užrašyti savo dukrytę į šį darželį lopšelio grupę. Papasakokit, prašau, kas vaikštot į šį darželį, kaip dažnai vaikus veda į lauką, ar pakanka veiklos jiems lauke? O gal kam nors teko susidurti su darželiu "Atžalėlė" (Donelaičio g). Renkuosi tarp šių dviejų. Gal kokių pliusų/minusų papasakosit? Ir dar klausimas - ar būtina pradėt lankyti nuo rugsėjo? Dukrytei dveji metukai sukaks tik gruodžio mėnesį, tai norėčiau kad bent iki lapkričio pabaigos pabūtų ji namie. Ačiū iš anksto Darželis geras Šiaip užeikit kada su direktore pakalbėkite ir viską išsiaiškinsite.
Keliu į viršų
Gal atsilieps kuri mamytė su naujausiais įspūdžiais apie šį darželį? QUOTE(Everlasting @ 2012 03 20, 15:29) Aš tikrai nuoširdžiai sakau, esu/esame labai patenkinti šiuo darželiu. Darželis nedidelis, tvarkingas, direktorė vaikus vardais vadina. Kad ir šiandienos pavyzdys, bevedant verkiantį besiožiuojantį mažąjį į darželį, sutikom direktorę, kuri pradėjo kalbinti mažąjį, dar sutikom auklėtoją ir jos abi gražiai nusikalbino mažąjį ir nusivedė į daržą. Manęs jau ir nebereikėjo, o ir ožiai pabėgo
Mums šis darželis irgi labai patinka. Lankė mano vyresnėlis, dabar lanko ir mažiukas. Auklėtojos geros, grupės tvarkingos, atskiri yra miegamieji vaikams, veiklos daug, lauke dažnai būna, labai dažnai eina į lėlių teatrą, kitus muziejus, daug visokių švenčių, parodų ir t.t.
Skamba labai gerai
|