Papildyta:
Tikrai smagu matyti Adomo ir Simono mamytę
Prisijungiam ir mes prie spragtukiečių
Mes laukėm gal kokį pusmetį. Lopšelio grupė yra nuo 2 metukų
Papildyta: Tikrai smagu matyti Adomo ir Simono mamytę Prisijungiam ir mes prie spragtukiečių
Labukas,
Ko tai tylu čia pas mus. Vaikučių ligos ar bloga nuotaika? Mūsų mergaičiukę ir ligos buvo užpuolę. Ačiū Dievui antibiotikų išvengėm Norėjau jūsų mamytės paklausti, gal kieno vaikiukas lankė spec mankštelę dėl kojyčių. Ar yra kokios naudos? Gal kas dalyvavot ir matėt, kaip ten viskas vyksta. Mes turim pažymą mankštai ir masažui, bet kaip supratau iš auklėtojos, tai kad nelabai ką mes gausim
Laba dienele.
Norejau pasiteirauti ar yra siame darzelyje prailginta grupe? Kelinta valanda veliausiai galima mazylius pasiimti. Mano darbas centre, tai galvoju, kad butu neblogai mazyle cia vesti.
Prailginta grupė yra. Ji dirba nuo 7 ryto iki 19 valandos vakaro...
Laba,
Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lanko Boružiukų grupę. Labai įdomu, kaip sekasi? Kokia auklėtoja, ar pakankamas vaikučio lavinimas?
Yra (čia apie Boružiukus), bet maniškis tik pradėjo, tai nieko negaliu pasakyt. Pirmas įspūdis geras
QUOTE(aitė @ 2007 06 04, 13:14) Yra (čia apie Boružiukus), bet maniškis tik pradėjo, tai nieko negaliu pasakyt. Pirmas įspūdis geras Mūsų mergička irgi tik pradėjo. Bet man pirmas įspūdis nekoks Pirma dieną kai atėjome pasiimti, vaikai išeidinėjo į lauką, tai sutikom koridoriuje. Pasiėmėm, ir tiek. Tai dar aš paklausiau, ar čia jūs auklėtoja, toks vaizdas, kad bet kam vaiką atiduotų. Kai palipom į grupę, tai vaizdelis nekoks O kokio amžiaus Jūsų berniukas? Būtų malonu palaikyti ryšius Prašau visų mamyčių pasidalinkite įspūdžiais, patyrimais apie šią Boružiukų grupę. Labai ačiū
Maniškis ten jauniausias, dvejų su puse, ir ką tik iš namų atėjęs, labai sunkiai pratinasi
Ir man įdomūs būtų kitų mamų komentarai, aš, kaip ir vaikis, darželių srity "naujokė"
Gal pavyks kada susipažinti
Dar labai įdomu, kaip vaikų lavinimas toj grupėj. Ar turi veiklos vaikai, ar vyksta kokie užsiėmimai, renginiai?
Vyksta įvairūs renginiai, reikalavimai visur aukšti. Mielos mamos, bendraukite daugiau su auklėtojom, o ne tik tarpusavy.
Mano drauge turi be proto alergiska vaika tai ji irgi sake uzrase pries du metus dar nieko negirdet ar gali taip buti?
Alergiškiems vaikasm yra specialus darželis prie Akropolio.... Kiekvienais metais rugpjūčio pabaigoje būna iškabinti sąrašai kur koks vaikas į kokią grupę papuolė. Reikia patiems nueiti ir pasižiūrėti, niekas nieko nepraneša... Mes užsirašę buvome prieš metus ir po metų pakliuvome į šį darželį.
sveikos spragtukes, o gal zino ar yra galimybe pradeti si darzeli lankyt iki 1.8 metuku berniukui? uzrasiau savo sunu tai jau senai bet sake, kad tik nuo 2 metu priima, bet jam 2metai sausio men bus o galvoju nuo rugsejo i darbeli eit. ar imanoma su kokia dovanele ten nuejus isiprasyt.
QUOTE(Guoda @ 2007 07 03, 15:21) Alergiškiems vaikasm yra specialus darželis prie Akropolio.... Kiekvienais metais rugpjūčio pabaigoje būna iškabinti sąrašai kur koks vaikas į kokią grupę papuolė. Reikia patiems nueiti ir pasižiūrėti, niekas nieko nepraneša... Mes užsirašę buvome prieš metus ir po metų pakliuvome į šį darželį. Tai as sumaisiau apie ta ir rasiau,bet esme tame ,kad tokiu zaizdotu vaiku nepriema dar laukti reikia 2 metus ir tai nera vietos ,nesamone tai ka jiems daryt jei jie varskes suvalgo ir savaite isberti buna,o kiek sveiku vaiku lanko ta darzeli.
O man įdomu ar įmanoma Spragtuką lankyti alergiškam vaikui? taip yra "Klevelis" jį lanko mano vyresnėlis, o mažėlis į darželį eis dar tik po gerų 2 metelių, per tą laiką manau gali visko nutikt su "Kleveliu" jei prasidės Sporto rūmų statyba, Respublikos viešbučio renovacija ir tokioje kaiminystėje "Klevelis" gali "trukdyt", gerai jei jį tik iškels, o ne visiškai uždarys. Todėl mažėliui dairausi alternatyvos. Spėju meniu nėra Spragtuke pritaikytas.
QUOTE(bevardė @ 2007 07 10, 10:34) O man įdomu ar įmanoma Spragtuką lankyti alergiškam vaikui? taip yra "Klevelis" jį lanko mano vyresnėlis, o mažėlis į darželį eis dar tik po gerų 2 metelių, per tą laiką manau gali visko nutikt su "Kleveliu" jei prasidės Sporto rūmų statyba, Respublikos viešbučio renovacija ir tokioje kaiminystėje "Klevelis" gali "trukdyt", gerai jei jį tik iškels, o ne visiškai uždarys. Todėl mažėliui dairausi alternatyvos. Spėju meniu nėra Spragtuke pritaikytas. Turbūt reiktų pasiskambinti vedėjai. Šiaip nieko nesu girdėjusi apie specialų meniu. Papildyta: QUOTE(smilga saule @ 2007 07 05, 10:27) Tai as sumaisiau apie ta ir rasiau,bet esme tame ,kad tokiu zaizdotu vaiku nepriema dar laukti reikia 2 metus ir tai nera vietos ,nesamone tai ka jiems daryt jei jie varskes suvalgo ir savaite isberti buna,o kiek sveiku vaiku lanko ta darzeli. Kiek girdėjau iš bendradarbės, kuri veda savo alergišką mergaitę į "Klevelį", ten yra atskiros grupės alergiškiems vaikams ir atskiros sveikiems. QUOTE(krisste.by @ 2007 07 03, 21:51) sveikos spragtukes, o gal zino ar yra galimybe pradeti si darzeli lankyt iki 1.8 metuku berniukui? uzrasiau savo sunu tai jau senai bet sake, kad tik nuo 2 metu priima, bet jam 2metai sausio men bus o galvoju nuo rugsejo i darbeli eit. ar imanoma su kokia dovanele ten nuejus isiprasyt. reikai kalbeti,as irgi bandysiu prasyti ,kad pavasari priimtu,nes mum 2 metukai ,tik birzeli
Ko tai nieko negirdėjau, kad šiame darželyje yra savaitinė grupė
Labukas
Norėjau, mamytės, pasiklausti, ar jūs kai rašėt prašymą priimti vaiką į darželį, jums davė kur nors pasirašyti?
Sis darzelis butu labai geras, jei darzelio teritorija butu rakinama, pati vesdama vaika isilipau i...Visko isvalyti kiemsargiui tikrai neimanoma,maciau zmones vaiksto i kaire ir desne, tarsi gatve,negi taip sunku direktorei pasirupinti, kad butu rakinami vartai.Kiek man zinoma, bent musu rajone darzelis rakinamas,tai privati darzelio teritorija.
Nezinau ar mano nuomone yra teisinga, bet man tai gero ispudzio direktore nesudaro, negerbia savo saunaus kolektyvo: vaikstant tevams saukia ant aukletoju,kalba nereiksmingus dalykus, tai kulturos stoka.Aukletojos tikrai yra nuostabios, nes tenka lauke su visom pabendraut. QUOTE(Petriuke @ 2007 09 20, 17:44) Sis darzelis butu labai geras, jei darzelio teritorija butu rakinama, pati vesdama vaika isilipau i...Visko isvalyti kiemsargiui tikrai neimanoma,maciau zmones vaiksto i kaire ir desne, tarsi gatve,negi taip sunku direktorei pasirupinti, kad butu rakinami vartai.Kiek man zinoma, bent musu rajone darzelis rakinamas,tai privati darzelio teritorija. Nezinau ar mano nuomone yra teisinga, bet man tai gero ispudzio direktore nesudaro, negerbia savo saunaus kolektyvo: vaikstant tevams saukia ant aukletoju,kalba nereiksmingus dalykus, tai kulturos stoka.Aukletojos tikrai yra nuostabios, nes tenka lauke su visom pabendraut. Spėju, kad teritorijos negali užrakinti, nes senai tai būtų padarę. Tiesiog ten yra pėsčiųjų takas ir kaip bebūtu gaila tenka su tuo susitaikyti.
Vat ir man kažkaip direktorė nelabai... pasirodė, jog į auklėtojas kažkaip iš aukšto žiūri... O auklėtojos tikrai nuostabios...
Sveikos
norėjau pasiteiraut, ar pastaruoju metu sunku patekti į šį daržą? Ta prasme, ar eilės jau sudarytos dviems trims metams, ar yra šansų gauti vietą bent po metų.. Ar padeda "rekomendacija nuo Valančiaus arba Kudirkos " patekti greičiau?
Kaip dabar yra tai nežinau, bet prieš du metus, kai norėjau leisti savo berniuką į šį darželį, mes laukėme eilėje metus... Po metų pakliuvome į darželį be jokių dovanėlių... Į lopšelį įtariu, jog eilės gali būti didesnės....
QUOTE(Guoda @ 2007 11 05, 16:38) Kaip dabar yra tai nežinau, bet prieš du metus, kai norėjau leisti savo berniuką į šį darželį, mes laukėme eilėje metus... Po metų pakliuvome į darželį be jokių dovanėlių... Į lopšelį įtariu, jog eilės gali būti didesnės.... Įtariu, kad nebus taip paprasta pakliut
pries kiek laiko reikia rashyti prashyma?
Ziurint kaip pasiseka - vienas mano vaikutis i si darzeli pateko... po dienos, t.y. viena diena parasiau prasyma, kita diena - jau vedziau i darza. Tiesa, mes perejom is kito darzelio
Kita vaikiuka uzrasiau tik gimusi, pries 2 m., i lopselio grupe. I ja pakliuti sunku, nes tik viena darzely. Eileje direktores sasiuviny tuo metu buvom 80-ti
noriu pagirti šio darželio auklėtoją Vitą - labai nuostabus žmogus, puikiai sutariantis su vaikais, savito požiūrio ir, manau, kompetentinga, nes vis nori plėsti savo žinias. Linkėjimai jai jeigu skaito šį forumą
vienintelė bėda (pritariu mamytėms), kad teritorija yra atvira visiems pašaliniams, ir dar gana šaltoka prie langų sėdėti ir pati aplinka skurdoka...bet auklėtojos turbūt viską kompensuoja QUOTE(mamutas @ 2008 01 16, 16:22) Kita vaikiuka uzrasiau tik gimusi, pries 2 m., i lopselio grupe. I ja pakliuti sunku, nes tik viena darzely. Eileje direktores sasiuviny tuo metu buvom 80-ti O nuo kada jus planuojat lankyti eziuku (lopselinuku) grupe? Musu numeriukas sarase truputi didesnis nei jusiskis... Gal zinai kokiu atsiliepimu apie sia grupe? QUOTE(jolitasa @ 2008 01 30, 17:12) O nuo kada jus planuojat lankyti eziuku (lopselinuku) grupe? Musu numeriukas sarase truputi didesnis nei jusiskis... Gal zinai kokiu atsiliepimu apie sia grupe? Eisim nuo rudens. Atsiliepimu negirdejau jokiu, bet grupes aplinka visai jauki. Pasitikiu situo darzeliu ir manau, kad viskas bus liuks (tiesiog turiu su kuo palyginti: daug prisiziurejau visokiu darzeliu kol galiausiai pataikiau i sita QUOTE(mamutas @ 2008 01 30, 22:36) Kol kas ten dirba aukletojos Hana ir Asta. Puikios aukletojos, mielos, demesingos. Mano abi dukrytes mielai lanke sia grupe, be asaru nuo pirmos dienos. Tai paciu maziausiu pupuliuku grupe, veliau jau paaugusius vaikus iskelia i kitas grupes. Neturiu nusiskundimu. Ir dabar vis tenka dukrytems su aukletojomis bendrauti, nes grupe prailginta. Dirba nuo septyniu ryto (berods) iki septyniu vakaro. Aukletoja Asta dar dirba su vaikais per piesimo pamokeles. Tik girdejau (lyg ir) aukletoja Asta rudeni gaus priesmokylinukus, tai nezinau kas bus antroji aukletoja eziuku grupeje.
mamutas ir kristute.u, aciu uz info
QUOTE(jolitasa @ 2008 01 30, 17:12) O nuo kada jus planuojat lankyti eziuku (lopselinuku) grupe? Musu numeriukas sarase truputi didesnis nei jusiskis... Gal zinai kokiu atsiliepimu apie sia grupe? visos aukletojos siame darzely labai fainos. Maniske jau baige darzeli ,bet ir dabar visada eidama pro sali uzbega su aukletojom pasiglebesciuot.
nuo rudens tikiuosi leist vaikus i si darzeli (nezinau,kur centre pirma eile gausiu). Noriu paklaust, kaip su parkavimu ar didele problema ir kaip sprendziate
QUOTE(1000inis @ 2008 02 21, 15:33) o tai kur statot masina? vaziuojat i kiema, ant gatves kestucio paliekat- o uz tas kelias min susimoket Jei kiemas neuzimtas, vaziuojam i kiema. Jei uzimta, paliekam gatvej su ijungtu avariniu. QUOTE(ausrakns @ 2008 02 24, 12:01) Ten greiciau policija prisikabintu, nes zenklai stovi. Bet kazkaip negirdejau, kad kazka nuskausmintu. Kabinejasi bobutes, kurios ten daugiabuty prie gatves gyvena Jei neklystu, negali prisikabint policija, jei stovi su avariniais gatves pakrasty - aisku jei ne visa diena, tik 15 min, kol pasiimi vaika. Ka gali zinot - gal silpna pasidare vaziuojant, todel sustojai, ar kas su masina pasirode ne taip
Aš kol kas tik vienai bobulytei užkliuvau. Pro antro aukšto langą iš kiemo pusės vis bumba. Bet aš nekreipiu jokio dėmesio.
Palieku kartais mašiną, ir kieme (policininkų, darželio, šalia esančio namo), ir ant gatvės, ir kirpyklos rezervuotose vietose. Nu policijos rezervuotose vietose nebandžiau palikti, nežinau kaip sureaguotu. Kartą palikus mašiną policininkų kieme atbumbėjo vienas 'žalias' erelis, bet daugiau tai nuo jų nėra kliuvę.
Nu su masinos statymu tai ten situacija nekokia. Darzelio kiemas dazniausiai buna arba pilnas arba vartai uzrakinti. Neduok dieve ikisi nosi apsisukti i kiema, tai to namo gyventojai grasina dantis praretinti... viena karta taip uzsipuole mane, kad tik atejes policininkas juos apramino ir liepe prie manes nesikabineti ( uzstate masina, neleido isvaziuoti ir du vyrai visaip grasino ir gasdino ... man beliko akim klapseti ir tyleti, nes rimtai bijojau gauti).. per ta laika, kol jie ant manes reke buciau 5k spejusi vaika pasiimti. Kestucio g. su avariniais masinu tiek paliktu, kad jau ir ten nelabai bera vietos
Nu bet radau iseiti ... graziai paprasiau, kad policininkai nepyktu ir leistu keliom minutem masina palikti ju rezervuotose vietose O darzelis tai man labai patinka. Ir aukletojos ir direktore. Kai turim su kuo lyginti, tai kaip diena nuo nakties.
Siaip tikrai nenorejau parasyti, kad esu nepatenkinta darzelio del to parkavimo. Esu be galo juo patenkinta ir negaliu net isivaizduoti geresnio darzelio
Mergaite pasidare labai savarankiska, bendraujanti.. daug uzsiemimu. aplinka tvarkinga jauki. aukletojos fantastiskos. Direktore labai rupestinga QUOTE(karapuzike @ 2008 03 05, 10:46) Siaip tikrai nenorejau parasyti, kad esu nepatenkinta darzelio del to parkavimo. Esu be galo juo patenkinta ir negaliu net isivaizduoti geresnio darzelio Mergaite pasidare labai savarankiska, bendraujanti.. daug uzsiemimu. aplinka tvarkinga jauki. aukletojos fantastiskos. Direktore labai rupestinga o nuo kada pradejai leisti savo mergyte i darzeli (nuo kokio amziaus)? ar pradzia sunki buvo? QUOTE(murmike @ 2008 03 06, 11:43) nuo rugsejo menesio. buvom nepilnai 3iu metu. pries tai lankem kitam darzelyje lopseli Nelabai sunku buvo. Atsisveikinant susigraudindavo gan ilgai, bet vakare gryzus namo sakydavo, kad darzelyje patinka ir rytoj nori eiti. Matyt tas issiskyrimo momentas budavo nesmagus, o visa kita liux |