Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Centras: l/d "Spragtukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3
Kipshas
Sveikos mamytės wub.gif

Kaip tėveliui teko sunki dalia ieškant tinkamo vaikui darželio.
Apkeliavau šiuos darželius: "Raudonkepuraitė", "Klevelis", "1-asis ... darželis", "Spragtukas".
"Spragtukas" - yra Kęstučio gatvėje, už Centro policijos komisariato.
Na vedėja tai mėgėja pašnekėt. Visą laiką teko ieškot kaip įsiterpt. Šis darželis yra įsikūręs tarp namų, pro įėjimą į darželį, per darželio teritoriją vyksta amžinas judėjimas į laisvės alėją. Gerai, kad vaikų žaidimo aikštelės yra ne toje pusėje. Bet ten už tvoros kiemai pilni mašinų, darželis apsuptas namų. Viduje viskas gana tvarkinga. Auklėtojas mačiau tik pagyvenusio amžiau - jaunų nepastebėjau schmoll.gif . Langai nekeisti, apklijuoti pleistru (įtariu skersvėjų būna ... ). Vaikų lovelės tvarkingos, tačiau tik pačioje didžiausių grupėje mačiau ant tualetų tuos medinius padėkliukus atsisėst. Visur kitur kiek suprantu vaikučiai turi sėdėti ant tos šaltos keramikos. Vaikų žaidimų kambariai atskirti nuo miegamųjų. Beje, tualetai buvo be durelių g.gif (negi vaikams nereikia privatumo? ... ) Vaikams yra atskiras lego kambarys į kurį atveda vaikus paeiliui visas grupes per savaitę. Šiaip žaislų ir taip pakako. Labai patiko, kad darželyje veikia nerealiai daug įvairių užsiėmimų: yra dailės, keramikos, folkloro, šokių, muzikos ir dar kažkas ...
Apie vedėją matyt atskirą istoriją galima būtų prirašyti. Gal vėliau ...
Taigi vertinčiau šį darželį 8 iš 10 balų.

Padariau vieną klaidą - reikėjo pasiplanuoti aplankyti tik vieną darželį per dieną. Dabar kai apėjau visus 4 - tai įspūdžiai susimaišė. Dabar reikės tik pagalvoti kuriame darželyje didesni minusais ir apsispręsti iki Naujų metų ...

Taigi mielos mamytės (ir tėveliai jei tokių bus drinks_cheers.gif ) - parašykite tai ką aš galbūt praleidau, suklydau ar nepastebėjau ...
Spragtukas
QUOTE(Kipshas @ 2005 03 21, 12:58)
Sveikos mamytės  wub.gif

Kaip tėveliui teko sunki dalia ieškant tinkamo vaikui darželio.
Apkeliavau šiuos darželius: "Raudonkepuraitė", "Klevelis", "1-asis ... darželis", "Spragtukas".
"Spragtukas" - yra Kęstučio gatvėje, už Centro policijos komisariato.
Na vedėja tai mėgėja pašnekėt. Visą laiką teko ieškot kaip įsiterpt. Šis darželis yra įsikūręs tarp namų, pro įėjimą į darželį, per darželio teritoriją vyksta amžinas judėjimas į laisvės alėją. Gerai, kad vaikų žaidimo aikštelės yra ne toje pusėje. Bet ten už tvoros kiemai pilni mašinų, darželis apsuptas namų. Viduje viskas gana tvarkinga. Auklėtojas mačiau tik pagyvenusio amžiau - jaunų nepastebėjau  schmoll.gif  . Langai nekeisti, apklijuoti pleistru (įtariu skersvėjų būna ... ). Vaikų lovelės tvarkingos, tačiau tik pačioje didžiausių grupėje mačiau ant tualetų tuos medinius padėkliukus atsisėst. Visur kitur kiek suprantu vaikučiai turi sėdėti ant tos šaltos keramikos. Vaikų žaidimų kambariai atskirti nuo miegamųjų. Beje, tualetai buvo be durelių  g.gif (negi vaikams nereikia privatumo? ... ) Vaikams yra atskiras lego kambarys į kurį atveda vaikus paeiliui visas grupes per savaitę. Šiaip žaislų ir taip pakako. Labai patiko, kad darželyje veikia nerealiai daug įvairių užsiėmimų: yra dailės, keramikos, folkloro, šokių, muzikos ir dar kažkas ...
Apie vedėją matyt atskirą istoriją galima būtų prirašyti. Gal vėliau ...
Taigi vertinčiau šį darželį 8 iš 10 balų.

Padariau vieną klaidą - reikėjo pasiplanuoti aplankyti tik vieną darželį per dieną. Dabar kai apėjau visus 4 - tai įspūdžiai susimaišė. Dabar reikės tik pagalvoti kuriame darželyje didesni minusais ir apsispręsti iki Naujų metų ...

Taigi mielos mamytės (ir tėveliai jei tokių bus  drinks_cheers.gif  ) - parašykite tai ką aš galbūt praleidau, suklydau ar nepastebėjau ...
*

Visai imanoma, kad galejai kai ka supainiot smile.gif Va, pvz. KLEVELIO temoje rasai, kad is vedejos reikejo traukti informacija. man asmeniskai pasirode atvirksciai - ji kaip tik daug pasakojo apie darziuka, kur dalyvauja, pgl kokia programa dirba... smile.gif
Kipshas
QUOTE(Spragtukas @ 2005 03 26, 00:02)
Visai imanoma, kad galejai kai ka supainiot smile.gif Va, pvz. KLEVELIO temoje rasai, kad is vedejos reikejo traukti informacija. man asmeniskai pasirode atvirksciai - ji kaip tik daug pasakojo apie darziuka, kur dalyvauja, pgl kokia programa dirba... smile.gif
*

Vedėjos kalbos yra nereikšmingos vertinant darželį.
Jei buvai ten geriau parašyk kitus įspūdžius o ne mane kritikuok- aš parašiau kaip mane priėmė ir tai nereiškia, kad visus taip priima
Spragtukas
QUOTE(Kipshas @ 2005 03 26, 00:10)
Vedėjos kalbos yra nereikšmingos vertinant darželį.
Jei buvai ten geriau parašyk kitus įspūdžius o ne mane kritikuok- aš parašiau kaip mane priėmė ir tai nereiškia, kad visus taip priima
*

vau, tiesiog zaibiskai isizeidi, vos tik kazka pries savo pateiktus argumentus isgirdes. tai kokio reikalo dar man savo ispudzius rasyt schmoll.gif jei pats toks visazinis esi... nu negalvojau, kad i Foruma pasibarti einama... g.gif

P. S. Sorry Adminui, kad ne i tema.
Sonatina
Na, mūsų mergina lanko šį darželi jau antrus metus. Mums čia tikrai patinka. Ketiname už kokių metų čia pat leisti ir vaikiną. Čia tikrai nemažai jaunų auklėtojų. Nors mūsų grupės ne pati jauniausia, bet vaikai dėl jos pamišę.
Dirba labai šauni logopedė, vyksta daug įvairių užsiėmimų. Aišku, vieta ne pati idealiausia, problema atvežus vaiką pasistatyti automobilį (dažniausiai tenka palikti po ženklu "stovėti draudžiama"). Bet iš esmės mes patenkinti.
Raudonkepuraitė būtų žymiai patogiau, bet sesers vaikas palankė ten metus, o per vasaros atostogas pabuvęs Spragtuke, nebenorėjo grįžti į Raudonkepuraitę. Čia buvo problemų ir dėl maitinimo, ir dėl užsiėmimo su vaikais...
Zvirblis
Gal dar kas nors gali pakomentuti Spragtuką? Mes galvojame ten keliauti nuo rudens (vėliau, ne nuo rugsėjo). Mano panai dabar 2 metai ir mėnuo. Ji su kiemo chebra kasdien per pietus ten keliauja pažaisti, kai darželinukai nueina miegoti.

Tai mano minimalūs įspūdžiai tokie: atsirado naujų medinių sūpynių. Buvau susitikus viena auklėtoją (beje, pakankamai jauna) ir ji man pareiškė, kad mano panelę vesti tikrai per anksti ir jai labai gaila tokių našlaitėlių (kažkaip paasijutau baisi motina). O iš bendradarbės esu girdėjusi, kad ten daugiau skiria dėmesio vaikams, o ne projektų rašymui. Mano galva, tai labai svarbu.

Laukiu daugiau komentarų. Gal kas žinote apie patekimą i daržėlį - mes dar neužsirašę. Kokios rinkliavos ir t.t.?
Miaukse
As uzsirasiau, geguzes menesi, nepaprase siaip pinigu, nors buvau girdejusi, kad norint be eiles patekti reikia patepti direktore, ji pati tai ivardina kaip darzelio remima, iraso suma i kasos knyga, o po to pateikia kur pinigai buvo isleisti. Mes aiku esame 50 ar kazkelinta, bet kaip ir nepatekom i siemet pirimamu sarasa, sake pasiteirauti vis kazkiek laiko, gal kas atsisakys ir atsiras vietos, Nes turbut dauguma tokie patys - uzsiraso ieleje i kokius 3 ar daugiau darzelius, o po to kur jau atsiranda vieta...
Guoda
Mes pradesime eiti i "Spragtuka" nuo rugsejo... Uzsiraseme pries metus i eile, sake, jog nepateksim dar si rudeni, bet kazkaip patekom, nors nieko nenesem direktorei... Tai matysim kaip cia mums seksis eiti....
MIGA
Labas visiems,
tai va, "Spragtuką" mano dukra lanko jau ketvirti metai. Pradėjom eiti 2 metų į lopšelio grupę. Nežinau, kaip kituose darželiuose (nes jokiuose daugiau nebuvau), bet tokių nuostabių auklėtojų , kaip toje grupėje - kažin ar yra. Kiekvienas vaikas ten bus pamyluotas, apkabintas, prižiūrėtas... Ne visos mamos su savais taip elgiasi. Gaila, kad ten vaikai būna tik iki 3 metukų, paskui keliami į kitas grupes. Tačiau ir kitos auklėtojos tikrai nėra nukriošę, visos vidutinio amžiaus ir jaunesnės.
Direktorė, gal ir plepi, bet tikrai ne "saldi", ji labai malonus žmogus, niekada neatsisako išklausyti ir spręsti iškilusių problemų.
Dėl patekimo į darželį - gana sunkoka dėl to, kad centre nelabai daug tų darželių, o gyventojų nemažai. Daug kas į šį darželį vaikus veža iš kitų rajonų, nes jis pakeliui į darbą (aš taip pat). Kai mes atėjom prašytis, kad priimtų, tai lopšelio gr. sąraše jau buvom virš leistinos ribos, tačiau nuo rugsėjo dar būna labai nedaug vaikų, o prisirenka metų eigoje. Taigi, patarčiau nedelsti...
Dėl langų, klozetų ir pan. - viskas palaipsniui tvarkoma. Yra įdėta keli nauji langai, dabar taupoma kitiems. Grupėse tikrai žiemą būna šilta. Klozetų dangčių tikrai nėra. Durelių irgi nėra, bet yra pertvaros, manau, kad to pakanka. Miegamieji atskirai, yra dviaukštės lovelės.
Kiemas atskirtas, tačiau paauglių pasisėdėjimų, šuniukų vaikščiojimų, deja, neišvengiama. Bet, stengiamasi prižiūrėti, kasmet pakeisti smėlį. Pastatytos naujos sūpynės ir mediniai nameliai.
Užsiėmimai - jų tikrai daug: pramoginiai šokiai, folkloro ansambliukas, keramika, dailės pamokėlės, muzikos pamokėlės, sporto užsiėmimai, šventės...
Ir dar šis tas - pradedant lankyti prašoma atnešti 1 patalynės komplektuką ir kokį nors Lego žaidimą. Kas mėnesį grupėse (nežinau ar visose) renkamas 5 litų savanoriškas (jei nenori ar negali - neduodi, niekas nepriekaištauja) mokestukas. Tie pinigėliai skiriami rimtiems dalykams ( pvz. dalis buvo panaudota naujiems langams, dalis tiems nameliams, nupirktas televizorius ir pan.), už kiekvieną litą yra ataskaitos.

Tai, atrodo tiek info. Mieli tėveliai - Jums rinktis.
mamutas
Sveiki,
Nuo pirmadienio mano mergina pradeda lankyti Spragtuko anciuku grupe. Gal ka girdejote apie ja? Kaip aukletoja? Nugasdino, kad grupeje 14 berniuku, 5 mergaites. Siaip slove Spragtukui, patekome be jokiu kysiu, is karto. Direktore labai supratinga. Tik ar i gera grupe paskyre? Gal kai be kysiu, tai i prasciausia?
Guoda
Mes irgi einam nuo rugsejo menesio i Anciuku grupe... Pakolkas tikrai mums gerai ir vaikui labai patinka.... Kadangi mes pries metus buvome uzsirase, tai patekom irgi be kysio... Kiek zinau nesenai is tos grupes isejo vienas berniukas, nes tevai persikele kitur gyventi-tai gal todel ir prieme jus, nes atsilaisvino vieta.. Visai man patinka ir aukletoja ir pati grupe: daug zailsu, atskiras miegamasi kambarys, zaidimo kambarys... Labai daug darbeliu daro-kiekviena svaite kazkur po du darbelius matau... Daug is plastelino lipdo, daug piesia, soka, dainuoja-muzikos, sokiu pamokeles bei sporto valandele (nezinau ka jie ten sportuoja)... Rinkliava-savanoriska po 5 Lt. i menesi, jei neturi-neduodi... O, kad tiek daug berniuku grupeje-tai nepergyvenk...Ten berniukai kaip tik visi geri, o yra viena tokia panele, kuri pastoviai musasi ir skriaudzia ne tik berniukus, bet ir mergaites... smile.gif
mamutas
Smagu, kad pas anciukus gerai. Aciu uz gerus zodzius. 4u.gif Mums irgi patinka viskas, nors tik dvi dieneles tebuvom. thumbup.gif
VANgA
Apie si darzeli zinau tik gerus atsiliepimus ir kai rinkausi kur vest vaika masciau apie ji. Bet visgi nusprendziau vest i darzeli arciau namu, o ne darbo. Bet sis patiko, bendravau su aukletoja, paliko tikrai silto ir gero zmogaus ispudi.
Laisvute
As savo du sunus leidziu i si darzeli. Tikrai tai pats geriausias mums darzelis. Puikus kolektyvas. Supratingos, malonios, kurybingos aukletojos. Skanus maistas.
Daug renginiu.

Guoda
Gal kas vakar buvo darzelio susirinkime? Domintu is "Anciuku" grupes??? Mes sergame, tai negalejau dalyvauti, o turejo buti pokalbis apie Kaledine svente vaikams... Del dovaneliu, vaidinimu ir t.t.
mamutas
Kaledu svente bus 28 d. 11 val., vaikus aprengti kas kaip nori, sutarta rinkti is viso 30 lt. dovanelems vaikuciams, aukletojai bei Kaledu seneliui. Vaikuciams dovanoti po knygute (vienas tevelis berods Pegaso knygyne turi 30 procentu nuolaida), aukletojoms - po ceki. Lyg ir viskas. Greciau sveikit. biggrin.gif
Guoda
Aciu..Bandysim greiciau pasveikt... O ta 30 Lt. aukletojai grupes duoti ar koks tevelis renka tuos pinigelius? Kaip suprantu dovanos vaikams bus bendros ir aukletojoms cekis nuo visos grupes, o ne atskirai nuo kiekvieno tevelio?
mamutas
Taip, viskas bendra, pinigus paduokite aukletojai ji perduos teveliams, kurie viska nupirks.
Opusas
Sveikos mamytes, nuo kokio amziaus priima i sita darziuka??? smile.gif
Guoda
I lopselio grupe tai turbut nuo pusantru metuku prima... Nors tiksliai nezinau, reikia pasiklausti...
Nesupermama
QUOTE(Opusas @ 2006 01 06, 19:15)
Sveikos mamytes, nuo kokio amziaus priima i sita darziuka???  smile.gif
*

Musu margyte sitam darzelyje lanko Eziuku grupe - patys maziausieji. Siaip mes pradejom leisti nuo kovo menesio (pernai). Rutai buvo 1 m ir 8 men, tai darzelio direktore labai kreivai ziurejo i tokia maza.... sake nori priimti vaikus virs 2 metuku. Bet kai pamate, kad musu Ruta gerai kalba, tai prieme.
be to, tos kalbos apie uzsirasymus pries metus... nezinau... mes pries dvi dienas nuejom i darzeli ir susitarem.. ir nieko niekam "tepti" nereikejo smile.gif Direktore vis sakydavo: neskubekit su ta parame darzeliui, leiskit pirma vaikui priprasti, po to ziuresim.. Tai tik rudeni prieme is musu parama, kuomet reikejo kloti naujas plyteles mazyliu tuoletuose. Tuo man ir patinka sis darzelis, cia tikrai visi stengiasi del musu vaikuciu smile.gif
DaivaB.
QUOTE(Nesupermama @ 2006 01 13, 12:05)
Musu margyte sitam darzelyje lanko Eziuku grupe - patys maziausieji. Siaip mes pradejom leisti nuo kovo menesio (pernai). Rutai buvo 1 m ir 8 men, tai darzelio direktore labai kreivai ziurejo i tokia maza.... sake nori priimti vaikus virs 2 metuku. Bet kai pamate, kad musu Ruta gerai kalba, tai prieme.
be to, tos kalbos apie uzsirasymus pries metus... nezinau... mes pries dvi dienas nuejom i darzeli ir susitarem.. ir nieko niekam "tepti" nereikejo smile.gif Direktore vis sakydavo: neskubekit su ta parame darzeliui, leiskit pirma vaikui priprasti, po to ziuresim.. Tai tik rudeni prieme is musu parama, kuomet reikejo kloti naujas plyteles mazyliu tuoletuose. Tuo man ir patinka sis darzelis, cia tikrai visi stengiasi del musu vaikuciu smile.gif
*

na išties ir aš buvau nuėjus prirašyt savo mergaitę į Spragtuką. Paskaičiau čia, kad darželyje visokie būreliai yra, tai nusprendžiau, kad visai neblogai būtų, jei vaiką lavintų įvairiapusiškai. Grįžau iš pokalbio lyg būčiau paskutinis š...... šiam pasauly.
Jau pamačius direktorę, taip buvo užrašyta ant kabineto durų, pastebėjau, kad nuotaika ne pati geriausia. Sakau, norėčiau užrašyt vaiką į darželį, o ji-tai kurioj gatvėj gyvenat? Sakau-Griunvaldo. Na ir prasidėjo(tonas pakeltas, piktas)-tai jūs eikit į Klevelį, prie poliklinikos, o tai kodėl norit čia? Sakau, kad arti darbo ir..O ji:
-Nu, brangioji mamytė, tai gal ką nors protingiau sugalvokit. Matai, arčiau darbo jai.
o kad darželis man patiko dėl tų būrelių, tai net nespėjau pasakyt, o po tų žodžių, net nebesinorėjo. Nes ir taip matėsi, kad priešiškai nusiteikus. Makt, atsivertė tą savo knygą ir sako:
-Nu tai jei užrašysiu, būsit 69. O tai kiek vaikui metų?
-Na tiek ir tiek, sakau. Gal išeitų nuo rudens, ar nuo Naujų ar vėliau.
-Ne, pas mane jau grupės sudarytos, ne niekaip iš viso.
Ir kas čia rašė, kad iškart gali priimt?
Šiaip vaizdelis toks susidarė, kad toks grupės 10 metų į priekį sudarytos, ir mes nu jau niekaip. Šiaip nepaaiškino, jei 69 būsim, tai čia jau su tom grupėm, ar be tų grupių? I r kada ta mūsų eilė būtų.
Ir vėl ji savo:
-Nu tai eikit į Klevelį ir t.t...
Man toks siutas užėjo, sakau:
-Nu jei jums taip sunku užrašyt, tai ir nerašykit.
Trenkiau durim ir išėjau. O ji kad šoko iš paskos:
-matai, ji čia dar ir durim tranko.
O jau paskui, ką šnekėjo dar ten nebegirdėjau. Tik norėjos kuo greičiau išeit. Šiaip visą dieną blogai jaučiaus,norėjau labai vaiką į tą darželį užrašyt, o vakare pagalvojau, kad ačiū Dievui, moteriškė parodė savo tikrąjį veidą ir nenorėčiau, kad vaikas ten būtų.
Direktorei reiktų pasimokyt mandagaus elgesio taisyklių. Ir jei jos nuotaika bloga, tai aš nekalta dėl to.
kristute.u
QUOTE(DaivaB. @ 2006 03 09, 16:48)
na išties ir aš buvau nuėjus prirašyt savo mergaitę į Spragtuką. Paskaičiau čia, kad darželyje visokie būreliai yra, tai nusprendžiau, kad visai neblogai būtų, jei vaiką lavintų įvairiapusiškai. Grįžau iš pokalbio lyg būčiau paskutinis š...... šiam pasauly.
Jau pamačius direktorę, taip buvo užrašyta ant kabineto durų, pastebėjau, kad nuotaika ne pati geriausia. Sakau, norėčiau užrašyt vaiką į darželį, o ji-tai kurioj gatvėj gyvenat? Sakau-Griunvaldo. Na ir prasidėjo(tonas pakeltas, piktas)-tai jūs eikit į Klevelį, prie poliklinikos, o tai kodėl norit čia? Sakau, kad arti darbo ir..O ji:
-Nu, brangioji mamytė, tai gal ką nors protingiau sugalvokit. Matai, arčiau darbo jai.
o kad darželis man patiko dėl tų būrelių, tai net nespėjau pasakyt, o po tų žodžių, net nebesinorėjo. Nes ir taip matėsi, kad priešiškai nusiteikus. Makt, atsivertė tą savo knygą ir sako:
-Nu tai jei užrašysiu, būsit 69. O tai kiek vaikui metų?
-Na tiek ir tiek, sakau. Gal išeitų nuo rudens, ar nuo Naujų ar vėliau.
-Ne, pas mane jau grupės sudarytos, ne niekaip iš viso.
Ir kas čia rašė, kad iškart gali priimt?
Šiaip vaizdelis toks susidarė, kad toks grupės 10 metų į priekį sudarytos, ir mes nu  jau niekaip. Šiaip nepaaiškino, jei  69 būsim, tai čia jau su tom grupėm, ar be tų grupių? I r kada ta mūsų eilė būtų.
Ir vėl ji savo:
-Nu tai eikit į Klevelį ir t.t...
Man toks siutas užėjo, sakau:
-Nu jei jums taip sunku užrašyt, tai ir nerašykit.
Trenkiau durim ir išėjau. O ji kad šoko iš paskos:
-matai, ji čia dar ir durim tranko.
O jau paskui, ką šnekėjo dar ten nebegirdėjau. Tik norėjos kuo greičiau išeit. Šiaip visą dieną blogai jaučiaus,norėjau labai vaiką į tą darželį užrašyt, o vakare pagalvojau, kad ačiū Dievui, moteriškė parodė savo tikrąjį veidą ir nenorėčiau, kad vaikas ten būtų.
Direktorei reiktų pasimokyt mandagaus elgesio taisyklių. Ir jei jos nuotaika bloga, tai aš nekalta dėl to.
*

Nu cia tai naujiena pasakei. Ne karto nemaciau tokios piktos direktores. Mus visai paprastai ir be problemu prieme, nors Klevelis palei nosi. Tiesiog pasakiau kad noretume pas jus ir uzrase.
DaivaB.
na išties, nenoriu net prisiminti. Tik įdomu, kaip ji 68 užrašė ar kitą 69 užrašys? Šiaip susidarė įspūdis, kad ji jau labai gerai turi, ir čia vieną ar kitą pravaryt ne bėda-ateis dar kiti.
kristute.u
QUOTE(DaivaB. @ 2006 03 17, 13:32)
na išties, nenoriu net prisiminti. Tik įdomu, kaip ji 68 užrašė ar kitą 69 užrašys? Šiaip susidarė įspūdis, kad ji jau labai gerai turi, ir čia vieną ar kitą pravaryt ne bėda-ateis dar kiti.
*

Zinai gal tu pabandyk dar karta, kokiu drigniu gal apsiedusi buvo, tai ne neprisimins taves. Man tai labai patinka tam darzeli, o ir dukryte patenkinta. Teatro dienelese spektaklelije vaidino, folklioriniame dainuoja, dailes studijon juos veda piesti (tiesa nezinau kaip daznai, nes ir grupeje dar piesia), zaidimu kambari ziadzia, sportuoja. Na pabandyk, gal tikrai kokios bedos ja uzgriuve ta diena buvo(gal koks PMS)???
Guoda
O kartais Kamilė ne i Ančiukų grupę eina? smile.gif Manasis tai labai daug pasakoja apie kažkokią mergaitę vardu Kamile iš jų grupės: sako, jog jo draugėbiggrin.gif Ir labai patiko, kai spektakliuke Kamilė paršiuką vaidino biggrin.gif
aitė
QUOTE(kristute.u @ 2006 03 16, 01:12)
Nu cia tai naujiena pasakei. Ne karto nemaciau tokios piktos direktores. Mus visai paprastai ir be problemu prieme, nors Klevelis palei nosi. Tiesiog pasakiau kad noretume pas jus ir uzrase.
*

drinks_cheers.gif ir man taip pat, tikrai maloniai pabendravo, užrašė be problemų rolleyes.gif
kristute.u
QUOTE(Guoda @ 2006 03 29, 09:58)
O kartais Kamilė ne i Ančiukų grupę eina? smile.gif Manasis tai labai daug pasakoja apie kažkokią mergaitę vardu Kamile iš jų grupės: sako, jog jo draugėbiggrin.gif Ir labai patiko, kai spektakliuke Kamilė paršiuką vaidino biggrin.gif
*

Nu jo blush2.gif
Guoda
biggrin.gif
Kipshas
gal kieno vaikas nuo rugsėjo lankys Boružiukų ar Drakoniukų grupes?
Sonatina
Mano vaikas lankys Drakoniukų grupę smile.gif
Kipshas
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 01, 08:42)
Mano vaikas lankys Drakoniukų grupę smile.gif
*

o čia pirmą kartą rudenį leisit ar po lopšelio ateis?
gal susipažinę ar žinot ką nors apie auklėtoją?

mes galvojome pereiti į drakoniukus, bet dar nežinom kaip pasielgti (dabar Boružiukuose vaikas)
Sonatina
Berniuką leisim pirmą kartą, bet mergaitė kaip tik šiemet išeis iš Drakoniukų į paruošiamąją Nykštukų grupę smile.gif Ji Drakoniukų grupę lankė tris metus smile.gif Mes auklėtoja labai patenkinti ir todėl labai džiaugiamės galėdami ir berniuką pas ją leisti smile.gif
O ką konkrečiai nori sužinoti apie auklėtoją? g.gif
Manta
O manasis irgi ish anciuku grupes. Ir ash tikrai patenkinta ir darzeliu ir aukletojomis, ir vaikinas tikrai su dideliu noru eina i darzely. Cia visai neseniai sirgom, tai jau po savaites pats pradejo klausinet kada jau eisim, nes pasiilgo vaiku.
Guoda
Mes ir "Ančiukų" grupėje... Pakolas tikrai labai patenkinti darželiu ir auklėtojomis... Vaikas net nenori būti namuose su močiute... jau ir dabar per vasaros atostogas nebesulaukia, kada gryš pas vaikus smile.gif
Mačiau turbūt per paskutinį tėvų susirinkimą Vytenį ir jo tėtę biggrin.gif
MAMA2T&T
Mano tevai gyvena prie pat darzelio, per langus mato zaidimu aikshteles. Kasmet atvaziuodama ju aplankyti matau, kaip grazeja darzelio zaidimu aikshtele 4u.gif Bet labai pikta, kai po darbo ar savaitgaliais matau aplinkiniu namu gyventojus vedziojancius shunis po tas graziasias aikshteles schmoll.gif Kokie zmones be sazines.....
light blue
Dar tada, kai vaikelis net planuose nebuvo buvau nusižiūrėjusi Spragtuko daržiuką, kaip savo vaikiuko daržiuką. Dabar leliukas jau pakeliui ir...kažkas mane ten traukia. Nors man visai nebūtų pakeliui (darbo atžvilgiu) šis darželis, bet...norėčiau po gerų 2 metų savo mažylį ten vesti. Pažįstu darželio logopedę, tai ji tikrai gerų atsiliepimų negaili personalui, aplinkai. Tikiuosi, kad mano nuomonė nepasikeis ir aš po metų užrašysiu savo vaiką į Spragtuką. Sutinku nešti krūvas Lego ir tas penklitines monetas. Man tai visai normalu ir net labai malonu smile.gif
Guoda
Kaip, mamytės, šiemet sekasi šiame darželyje Jūsų vaikiukams?
Maniškis tai su didžiuliu noru po vasaros atostogų vėl sugryžo į darželį. Jau spėjom ir susirgti, ir išgyti per tą mėnesį.
fishaqua
Sveiki,
Maniškiai jau mėnesį lanko "Spragtuką", jiems ką tik suėjo 2 metukai, taip, kad, žinoma, eina į pačių mažiausių - "Ežiukų" grupę 4u.gif Galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus - vaikams ten veiklos - sočiai (mankštinasi, dainuoja, piešia), auklėtojos tikrai labai geros, vaikai prižiūrėti ir pamyluoti smile.gif
lile
fishaqua, kazkodel maniau, kad tu is siauliu doh.gif

O kaip siame darzely, vaikuciai neserga. Man kazkaip jau su tom musu ligom neaisku daros, ar cia normalu. Sergam beveik istisai.
Guoda
Serga, serga tie vakai... Turbūt kitaip darželyje ir būti negali... Bet vis tiek esu patenkinta šio darželio teikiamomis galimybėmis: gera logopedė (kas mums svarbu buvo), dailės, muzikos mokytojos, kūno kultūros mokytojas, išvykos, būreliai, darbeliai, šventės ir svarbiausia auklėtojos....
murmike
ir mes uzsirasem i si darzeli, po poros meteliu biggrin.gif tik direktore minejo, kad kazkas is auksciau ruosiasi ziauriai apkarpyti darzeliu biudzeta, ir tipo nebus imanoma islaikyti tiek bureliu ir specialistu.. neikaip nesuprantu, ka tie zmones masto, darzeliai perpildyti, vietu truksta, ir dar tokie sprendimai unsure.gif
mamutas
QUOTE(murmike @ 2006 10 31, 22:41)
ir mes uzsirasem i si darzeli, po poros meteliu biggrin.gif tik direktore minejo, kad kazkas is auksciau ruosiasi ziauriai apkarpyti darzeliu biudzeta, ir tipo nebus imanoma islaikyti tiek bureliu ir specialistu.. neikaip nesuprantu, ka tie zmones masto, darzeliai perpildyti, vietu truksta, ir dar tokie sprendimai unsure.gif
*

Keista... Siame darzelyje isties labai labai daug bureliu, bet didele ju dalis yra mokami: mokam uz lipdyma, pramoginius sokius. Nemokama daile, kuno kultura (ka tik gavo nauja specialiste). Nezinau, ar mokamas etnografinis ansambliukas. Bet ir mokamais bureliais dziaugiames, nes vezioti i miesta i burelius brangiau atsieitu, o ir laiko nebutu. Kas man patinka, jog bureliuose dirba rimtai, ne vien zaidimai ir bile kokie rezultatai. Tada zinai, uz ka moki.
vilvyt
Labai liuks darziukas thumbup.gif . Mano pupa ir pradejo siemet eiti. Papuole i Drakoniukus. Parnesa visokiu darbeliu, piesinuku, aukletojos tikrai geros. Labai pasijuto, kad vaikas pradejo aiskiai ir daug kalbeti. Reiks ir mums pasiziureti kokiu bureliu.
fishaqua
QUOTE(lile @ 2006 10 27, 11:54)
O kaip siame darzely, vaikuciai neserga. Man kazkaip jau su tom musu ligom neaisku daros, ar cia normalu. Sergam beveik istisai.

Nea, palyginti neserga smile.gif tfu tfu tfu. Pakosti kartais, bet jokių temperatūrų, nieko. Per 2 mėn. darželio lankymo nebuvom tik kelias dienas, kai kažkokios neaiškios kilmės zaraza buvo užpuolus. Mano manymu - neblogai smile.gif
Mamce
Is drauges girdejau nekokius atsiliepimus apie keramikos bureli: sake, kiek laiko vaikai ejo, tiek laiko tuos pacius blynus lipde. Zodziu, jokio tobulejimo. Povilas kol kas nuo rudens tik viena blyna namo partempe - daugiau jokiu darbeliu nemaciau. Bet kai jis daugiau nei sokt, nei dainuot netinkamas, tai , sakau, tegul bent jau moli paminko biggrin.gif , vis kitoks uzsiemimas.... Veliau ziuresim, ar verta vesti.
MIGA
Labukas "Spragtukams" bigsmile.gif
ajajaj kaip seniai cia nebuvau...
Kaip malonu matyti Simono ir Adomo mamyte drinks_cheers.gif
Tiksliai nežinau, bet spėju, kad ir su ponia Sonatina esame pažystamos g.gif 4u.gif
Taigi, jeigu kalbėti į temą, tai galiu pasakyti, kad į šį darželį vedu ir antrąjį savo vaikiuką ir ligi šiol tokiu pasirinkimu nenusivyliau. Viskas puiku. Smagu matyti, kaip darželis keičiasi: gražėja, darosi šiltesnis, jaukesnis...
Tikrai labai nustebau paskaičiusi tos mamytės pasisakymą, kad direktorė buvo labai nemandagi ir pikta. Žinoma - būna dienų lyg tyčia, bet man neteko niekada per beveik 5 metus girdėti šaukiančią direktorę ar auklėtojas, susidurti su nemandagiu elgesiu ir panašiai.
Aš labai džiaugiuosi. Dažnai su vaikais tenka pyktis, nes jie nenori eiti namo doh.gif
Sonatina
O taip, MIGA, panašu, kad tikrai esam pažįstamos tongue.gif

O dėl keramikos būrelio tai nesutinku - maniškė lanko jau kelis metus ir jai tikrai labai patinka smile.gif O darbelių per praėjusius metus susikaupė tikrai labai daug ir kuo toliau, tuo sudėtingesnių ir įdomesnių 4u.gif
mamutas
QUOTE(Sonatina @ 2006 12 21, 10:02)
O taip, MIGA, panašu, kad tikrai esam pažįstamos tongue.gif

O dėl keramikos būrelio tai nesutinku - maniškė lanko jau kelis metus ir jai tikrai labai patinka smile.gif O darbelių per praėjusius metus susikaupė tikrai labai daug ir kuo toliau, tuo sudėtingesnių ir įdomesnių 4u.gif
*

Pritariu siai mamytei. Maniske tik siemet lanko keramika, o jau koki 10 darbeliu parnese. Gal cia nuo vaiko priklauso, gal jusiskis nenori lipdyti? Tuomet burelio vadove turetu pasakyti teveliams, kad bereikalingai pinigeliu nemetytumete. Siulau pakalbeti su vadove.

Darzelis man liuks, bet vis delto dukryte nelabai noriai i ji eina, mieliau namie lieka, nors ir neverkia darzely...
motinyte
4u.gif sveiki, reikia šiokios tokios info..ar yra šiame darželyje lopšelio grupės ir ar ilgai reikia laukt vietos?ačiū už info
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.